Találatok a következő kifejezésre: Nagyon tetszik 14 éves lány (25 db)

Van egy lány az osztályban aki nagyon tetszik.14 éves vagyok de nem merek oda menni hozzá. Nem tudom mit mondjak neki és nem akarok leblokkolni. Mit mondjak neki?

Segítsetek előre is kösz

Legjobb válasz: Érdekes módon senki nem írta, osztályon belül nem érdemes. Próbálj meg vele beszélgetni, ülj oda mellé szünetekben, "faggatózz" róla mit szeret mi a kedvenc virága, mi a kedvenc csókija, utána héten vagy másnap lepd meg valamelyikkel, és próbálj meg vele suli után találkozni, kérdezd meg nincs-e kedve közös programhoz...

Érdekes módon senki nem írta, osztályon belül nem érdemes. Próbálj meg vele beszélgetni, ülj oda mellé szünetekben, "faggatózz" róla mit szeret mi a kedvenc virága, mi a kedvenc csókija, utána héten vagy másnap lepd meg valamelyikkel, és próbálj meg vele suli után találkozni, kérdezd meg nincs-e kedve közös programhoz...
Kérd meg, hogy magyarázza el a matekot.
1.ez hülye ötlet... hívd félre és mondd meg neki h tetszik neked! 14/L
Miért lenne hülye ötlet? Gondoltam itt arra, hogy ebbõl bármi lehet ez csak egy kezdõ lökés. Matekkal kezdõdik beszélgetéssel folytatódik. Ha legalább egyszer hozzá mer szólni akkor másodszorra könnyebben megy nyilván.
Hááát lehet...végülis ja...

14 éves lány vagyok és nagyon megtetszett egy 21 éves fiú/ férfi. Nem tudom eldönteni, hogy tetszem neki vagy csak barátként tekint rám. Mit csináljak? :/

Korábban egy lány ismer?söm által ismertem meg, vele is nagyon jóba volt a lány bele szeretett de ? megmondta neki h nem szeretne vele komolyabb kapcsolatot létesíteni.

Legjobb válasz: legyen csak és kizárólag barát! 14 éves vagy,akárhogy nem az a fajta,férfiból van és felnõtt,vannak szükségletei,amit egy idõ után nem fog tudni kontrolálni. te meg még nagyon-nagyon fiatal vagy a szexhez. hidd el nem rosszból mondom. 18L

legyen csak és kizárólag barát! 14 éves vagy, akárhogy nem az a fajta, férfiból van és felnõtt, vannak szükségletei, amit egy idõ után nem fog tudni kontrolálni. te meg még nagyon-nagyon fiatal vagy a szexhez. hidd el nem rosszból mondom. 18L
feküdj le vele, párszor meghúz, te terhes leszel, õ otthagy, vége az egésznek kell ez neked? keress egy fiatalabb srácot 18F
20:04 Az ilyenek miért adnak tanácsot, akik pedofiloznak egy fiatal fiút? Nem értem, komolyan mondom!! Alap dolgokkal nincsen tisztában! De a rosszindulat az süt belõle!
nem akarok belegázolni a lelki világodba, tehát nem akarlak megbántani meg semmi, de ami tény, az tény: egy 21 éves pasinak te max arra kellenél, hogy meghúz párszor aztán otthagy, ennyi.
Én sem akarlak megbántani, de a 21 éves férfi tuti nem fog nõként rád nézni, hiszen te csak 14 éves vagy!!!Még nagyon kislány...és a legtöbb férfi nem akar kislányoktól semmit..(hacsak nem pedofil az illetõ)
A kérdező hozzászólása: hát tudtommal már volt neki.. mondta is hogy többet nem kezd ki idõsebb csajokkal mert nem mûködtek neki.
ha 21 évesen még nem volt bnõje, és rohadt magányos akkor beéri öleléssel is, én is beérném egy 13asal smárolnék oszt ennyi... f17
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen igazatok van.. egy 21 éves férfinak nem szájra puszi meg ölelés kell egy idõ után. :// és ezzel csak elrontottam volna még a mostani barátságunkat is. :) )
A kérdező hozzászólása: valszeg. a legtöbbnek arra kellenék.. de ismerem õt és õ nem az a fajta.. és ha úgy is alakulna a dolog tuti nem feküdnék le vele.. hát 14 vagyok.
én 15 éves lány vagyok és 22 éves a barátom...és 6 hónapja vagyunk együtt...és nem csak meghúzni akart...aki ilyen okos mint a válaszolók többsége az....hagyjuk ink...
14 éves pasi?
Még 5 év múlva fantáziálj errõl! Maszturbálj, és elélvezés után már nem is fogsz rá gondolni :)
Ne aggódj, veszítsd csak el nyugodtan. De majd 25 éves korodban emlékezz rá, hogy volt valaki, aki szólt, hogy nem kéne. Akkor majd rájössz, hogy tönkre vágtad az életed mert túl korán kezdted el azt amirõl fogalmad sincs. Ez nem olyan dolog amit divatként lehet kezelni, és csak azért "akarod" elveszteni (azt amirõl azt sem tudod, hogy mi) mert mindenki elvesztette (legalábbis õk ezt hazudják, hogy menõk legyenek). Gondolod át, még egyszer, és ne csinálj hülyeséget. Mert én leszek az aki nagyon leolt ha utána idejössz sírni, hogy terhes lettél e... Megbõgetlek az fix. Most még idõben szólunk.
gyorsan, ír neked itt pár huszon-, harminc valahány éves debil ez még korai
Ennyi erõvel a 4 éves öcsémre is mondhatnánk, hogy pasi:D:D:D:D 14 évesen nehogy elveszítsd, mer' megb.szlak
14 évesen miért akarod elveszteni? Azt se tudod, mit csinálsz!
Megduglak ha akarod
Szerintm inkább egy idõsebb, tapasztaltabb srácot válasz ha van ilyen szimpatikus srác.
Ha nem jön öosze én elveszem
30 megfelel?
ne bszd el az életed...
Én is azt mondanám h korai.. 16 éves vagyok és a barátom már le akarna feküdni vele (1 éve vagyunk együtt) de én még így is fiatalnak érzem magam hozzá. De amúgy ha úgy érzed h nem bánnád meg akkor csináld..de mindenképpen megbízható sráccal aki figyel arra h mi a jó neked és türelmes veled.. Én is egy idõsebb srácot ajánlanék.
en is 14-vok gyere
#24 Írásod alapján nemis tippellek többnek.
Bár a többiekhez hasonlóan én sem pártolom, hogy 14 évesen lefeküdj valakivel, azért tanácsokat még adhatok. Végülis a szexuális önrendelkezéshez már jogod van... Elsõ lépésként merülj közel hozzá! Bár ha jó csaj vagy, õ meg mondjuk egy lazább kanos kissrác, egy "nem akarsz lefeküdni velem?" kérdés is megteheti a hatását, de azért ez rosszul is elsülhet, szóval elõször csak szépen kerülj közelebb hozzá! Barátilag! (Nem tudom, hogy járni is akarsz-e vele, vagy csak lefeküdni?) Beszélgesetek sokat, "melegedjetek össze"! Aztán egy idõ után, amikor már eléggé bíztok egymásban, fel lehet hozni a szex témát is. Mondjuk rákérdezel, hogy õ volt-e már lánnyal, na aztán itt be lehet dobni, hogy te még szûz vagy, és égsz a vágytól, hogy kipróbáld, milyen az. Aztán ha szerencséd van, megtörténik a dolog. Remélem, tudtam segíteni. Ettõl függetlenül jól gondold meg! Bár azért túldramatizálni sem kell, nem lesz kötelezõ jelleggel ribi abból, aki 14 évesen már nem szûz, de azért tényleg fontold meg, ez egy olyan dolog, amit csak egy valakinek adhatsz oda. Van két olyan lány ismerõsöm is, akik kb. a te korodban estek át a dolgon. (Az egyik 14 volt, a másik 13.) Egyikük sem büszke a tettére, és ha lehetne, visszacsinálnák... szóval jól gondold meg, és ha mégis megteszed, semmiképp ne feledkezzetek meg a védekezésrõl!
egy kis 14 évest könnyen rátudsz venni a szexre de ne csináld!!! várj vele nem fogod megbánni hidd el!!
Én 18 éves vagyok és szûz. ( és nem azért mert szar csak vagyok...) Szerintem nincs hova kapkodni ezzel a dologgal. ha jön egy olyan srác akit érdemesnek tartasz rá ás megbízol benne és nem csak arra játszik, hogy lefeküdjön veled, akkor gondolkodj el ezen.
én 17 vagyok és még szûz. és tök jól érzem magam így is. ha az élvezetre vágysz, egyedül is képes vagy az orgazmus elérésére. én már próbáltam, és nagyon jó. ez egy biztonságos módszer, amit nem bánsz meg, késõbb sem, és nem kell hozzá elveszítened a szüzességedet sem. :)
14 évesen a te osztályodban még nincsenek 'pasik', csak kisfiúk. Azt meg kell értened hogy alapjában véve a fiúk késõbb érnek, ez ebben a korban ütközik ki a leginkább, én nemigen ajánlanám hogy egy 14 éves fiúval te bármit akarj. Természetesen nem azt mondom hogy ne járj korodbeliekkel de õk még nem alkalmasak egy kézfogós kapcsolatnál többre, szóval ha akarsz is valamit mindenképpen egy kicsivel tapasztaltabb fiút keress (16-17), vele már nem lesz gond. DE! Én abszolút nem ajánlom hogy 14 évesen ilyenekkel foglalkozz, tudom hogy ez kritikus kor, és nem szeretitek ezt hallani, de kislány vagy még ehhez, nincs abban semmi ha vársz, és ugyanúgy, ha késõbb mégis úgy érzed hogy valakivel le akarsz feküdni, az a valaki ne egy 'veszítsem már el' akárki legyen. Ne azért járj valakivel hogy elveszítsd, hanem azért veszítsd el mert jársz valakivel, szereted, és érdemesnek tartod rá. Persze tudom hogy ha nagyon elszánt vagy, akkor úgyis megteszed, szóval csak annyit mondok: VÉDEKEZZETEK! Ezért is nem ajánlatos kisfiúkkal kezdeni, nem tudják használni az óvszert, stb, ha mégis lesz valami, mindenképpen bizonyosodj meg róla hogy megfelelõen húzta fel a gumit, vagy pedig használjatok más védekezési módszert. És ne dõlj be, hogy majd vigyáz, egyfelõl a megszakítás nem minõsül védekezésnek, az elõváladék is tartalmazhat spermiumot, másfelõl talán ez egy tapasztalt pasinál talán mûködhet, de egy 14 éves kisfiúnak biztosan nincs annyi önuralma, ez a te tested, vállalj érte felelõsséget.
neb*zd...felteszi a kérdést, és csodálkozik, hogy akad jelentkezõ....:D:D mit akarsz drága kérdezõ akkor? hogy kezdeményezz? menj oda hozzá, és kérdezd meg, hogy meg akar-e b*szni.
Miért akarod elveszteni. Szerintem is korai, pláne úgy hogy nem is vagy szerelmes. Nem értem az ilyen embereket, magadat járatod le vele.
Megoldhatjuk ketten is..:D
Hol laksz? én 14 évessel csak akkor jönnék össze ha ekkora lenne a szexuális vágya mint neked :D :) f19
A kérdező hozzászólása: Miért ilyen sok a perverz idióta baromállat? -.-"
És miért ilyen sok a 14 éves pi-csa, akik felnõttnek érzik magukat és dugni akarnak?
vannak pro és kontra érvek is :) lehetõleg egy normális arcal kerülj össze, max 16-17 évessel, de az sem gáz, ha vársz még 1-2 évet :) én pl 15 évesen vesztettem el, nem azt mondom, hogy megbántam, de egy jobb lánynak is adhattam volna, jobb körülmények között. 16/f
Figyelj kérdezõ.Miért akarod elveszíteni?Így csak annyit érsz el, hogy azt hiszed magadról, hogy nagyon "menõ vagy"..."Hú, nézzetek õ már nem szûz!Veszítsük el mi is!"Hú, igen..szerintem így meg csak azt érnéd el, hogy egy büdös k*rvának gondoljanak, ami ha belegondolunk igaz is lehetne rád, hogy 14 évesen ilyenekre használod a fejed!De mondok egy példát: Vegyünk egy teli ásványvízes szénsavas flakont ami még nincs kinyitva.Ha már egyszer kinyitottuk az már soha nem lesz olyan minta "kinyitáskor".Azaz a szénsav mindig veszít az erejébõl akárhányszor csak bele iszunk...végül az utolsó kortyoknál már olyan víz mint a csap víz..Hát te is így akarod végezni?Hisz, a víz is akkor jó mikor elõször kinyitjuk és még "Friss" nem mikor már "Használva van"!Sõt, ha még mások is elõttünk ittak belõle még fertõzést is kaphatunk!Na ezért, ne veszísd még 14 évesen el a szüzességed!Rá ér az még 18 évesen is! Remélem meg értetted...ha nem ...az a te bajod..Nem az én szégyenem lesz hanem a tied és a szüleidé!
14évesen még korai.Fõleg hogy nem is vagytok se együtt, se szerelmes. Késõbb még valószínû, hogy meg is bánnád. Meg ne csak azért akarj kezdeményezni hogy megb*szon
hát nem is tudom...már nem azért 14 évesen még nem kéne elveszíteni
szerintem még várj vele minimum 2 évet. gondolj bele utána egész életed végéig szexelni fogsz. de viszont már soha többet nem leszel szûz.

14 eves lany vagyok. Van egy baratom akivel mar egy evnel tobb ideje vagyunk egyutt es nagyon szeretem. Az baj ha mellette meg "bele vagyok esve" sztarokba, vagy hogyha tetszik egy fiu? De NEM CSALNAM MEG!

Legjobb válasz: Az normális ha a barátodon kívül más fiúk is tetszenek, te még nagyon fiatal vagy, ez így van jól. Egy csomó mindent meg kéne még tapasztalnod, a sztárok pedig nem jelentenek alternatívát, majd elmúlik.

Az normális ha a barátodon kívül más fiúk is tetszenek, te még nagyon fiatal vagy, ez így van jól. Egy csomó mindent meg kéne még tapasztalnod, a sztárok pedig nem jelentenek alternatívát, majd elmúlik.
nem baj ha vannak ojan sracok akik meg bejonnek neked, addig amig nem fogadnad el azt h az illeto sraccal jarj a baratod helyett..vagy addig amig a baratod fontosabb es nem csalnad meg:)
Az hogy bele vagy esve sztárokba az nem gáz mert az egyértelmûen csak plátói szerelem.HA pedig tetszik egy fiú az csak akkor gáz ha gondolsz rá ill. ha a pasidba se vagy szerelmes csak (nagyon)tetszik.
Melyik sztárba vagy beleesve??Írd be a keresõbe, hogy sztárok smink nélkül.És gyönyörködj!!!
Szia! Én is 14 éves lány vok, és mi is több mint 1 éve együtt vagyunk a barátommal. :) Ez szerintem természetes dolog h majmoljuk a sztárokat :) Én is mindig megnézek minden jó pesit(gondolom a barátom is ha nem vagyok ott akkor õ is megnézni a szebb lányokat.) Szerintem ezzel nincs semmi gond :)
jaj õt én is szeretem:D!
1. a sztárokba minden korodbeli lány bele van esve 2. hûséget fogadtál nem vakságot csak ennyit szerettem volna
A kérdező hozzászólása: nem kaptam rola smink nelkuli kepet...:(
A kérdező hozzászólása: Joe Jonasba!:D
sztárokba xD? Minek ?:D mikor tudod hogy ugysem lehet a tied ? 1.csk aludni nemfox tudni tõle 2.méghozzá nemismagyar szerintem elsem tudnál vle normálisan beszélgetni. 3.tul idõs is lenne hozzád. szwal ezt nemértem h mi értelme van? ugysem venne észre hány milliárd rajongoja van? bocsi ha bunko vltam..de nekem ez a véleményem.

(13 éves fiú vagyok) van egy 14 éves lány akit 3 éves koromtól ismerek!? De nekem ö nagyon tetszik de nem tudom hogy viszonos-e. Mert néha beszélgetünk és jó fej de úgy különösebb érzést nem mutat irántam. Ebben kérném segítségeteket.

Legjobb válasz: Kezdj el udvarolgatni neki. Várd meg suli után, kisérd haza. Próbálj meg gyakran "belebotlani". Hívd el kólázni stb. Vegye észre, hogy érdekled.

Kezdj el udvarolgatni neki. Várd meg suli után, kisérd haza. Próbálj meg gyakran "belebotlani". Hívd el kólázni stb. Vegye észre, hogy érdekled.
Velem is ilyen volt. Egy napon születtünk ugyanabban a kórházban, a szüleink jóban lettek így mi is. Már 6 éves korom óta szerelmes vagyok belé, és most végre elszántam magam és megcsókoltam. Most alakulnak a dolgok...Egyébként hívd el moziba vagy ha nincs pénzed sétálni, beszélgessetek.

Én egy 14 éves fiú vagyok. Nagyon tetszik nekem egy lány aki nagyon szép. Csak az a baj hogy én szerintem nem vagyok annyira "jó pasi" hozzá. Ezt abból gondolom hogy ő is velem egykorú de 18, 19 éves barátai szoktak lenni. Segítettek?

Mi mondhatni barátok vagyunk, de én többet szeretnék tőle csak én nem merem neki ezt megmondani.Néha iskolába mellé szoktam ülni ( néha ő kéri ) és néha haza is szoktam kísérni de ennyi.. Szerintetek van nála esélyem, és ha igen akkor mit csináljak?

Legjobb válasz: beszélgess vele sokat. bókolj neki, nevess vele, ne rajta. néha "véletlenül" hozzáérhetsz, és ha zavarba jön, akkor nyert ügyed van. ha nem, akkor keress mást

beszélgess vele sokat. bókolj neki, nevess vele, ne rajta. néha "véletlenül" hozzáérhetsz, és ha zavarba jön, akkor nyert ügyed van. ha nem, akkor keress mást
mond meg neki, elvégre mégis már ismeritek egymást jó ideje!
A kérdező hozzászólása: HOnnan tudod hogy régóta ismerjük egymást??
Ha osztálytársak vagytok, ez elég egyértelmû, nem? :-)
Azt ajánlom, lassan itt a nyár, hívd el sétálni, beszélgessetek! Egy próbát megér!
hello :D nem szeretenk rossz lenni de te mibol gondolod azt hogy rossz pasi vagy?? hivd el egy filmre es ha szuletesnapja van adjal egy szal viragot neki mert azt nagyon fogja pontozni. 14/L
semmi akadálya
Pont jó .. :) ismerõseim között is ekkora a korkülönbség és trökéletesen megvannak :)
nem nagy korkülönbség :D
én is 14 vagyok és a barátom 16 :DD néha még õ viselkedik éretlenebbül de én nagyon imádom öt :D szóval egyáltalán nem nagy a korkülömbség :D
Barátom 16 volt én 14 amikor összejöttünk, 3 évig jártunk. Szerintem nem nagy ez a korkülönbség.:D
Két év szerintem ideális. Inkább egy veled korúval kezdjen a lány, mint mondjuk egy 20 évessel.
bocs nem A 16 éves pasival, hanem EGY 16 éves pasival:) ))
Ez teljesen reális már csak azért is, mert azt mondják, hogy a fiúk késõbb érnek mint a lányok, ezért nagyjából egy szinten vagytok... szerintem teljesen jó:) és szívesen járnék a 16éves pasival:) )) 14/L
Ja, és ha ez bíztatólag hat: és is 16/F vagyok, és semmi akadályát nem látnám, ha egy 14 éves kiscsaj lenne mellettem. (elsõ voltam)
Szia! Én 14/L vagyok, barátom pedig 16/F. :) Semmi akadálya, ahogy ezt az elõzõ válaszoló is írta. Ez egyáltalán nem nagy korkülönbség, szerintem pont jó. Sok szerencsét! :)
Én 14 éves lány vagyok és totál belezúgva egy 16 éves fiúba... Szerintem nem nagy a korkülönbség, a velem egyidõs fiúk nagyon gyerekesek, úgyhogy inkább választanék 16 éves srácot :) .

Mit tegyek? 14 éves lány vagyok van egy fiú aki nagyon tetszik de nem merem neki elmondani

mert félek akkor megváltozna minden köztünk elsőtől kezedve a legjobb barátok vagyunk és csak ő ismer 100%-ban mert mindent tud rólam meg én is tudok róla mindent meg ha adok neki valamilyen tanácsot meg fogadja meg mikor megpróbálnám neki elmondani hogy tetszik akkor valaki mindig félbeszakít vagy lefagyok

Legjobb válasz: Mi nem mondhatjuk el neki helyetted.

Mi nem mondhatjuk el neki helyetted.
A kérdező hozzászólása: tisztában vagyok vele de mégis hogy mondjam neki el?
A száddal. Ha megcsókolod tudni fogja azonnal.:D
Amúgy meg nem tudom, hogy mitõl tartasz, ha régóta ismered és 100%-ban ismer téged. Nagy meglepetés szerintem nem fogja érni, biztos sejti hogy tetszik neked.
Valószínûleg örülni fog neki. :)
Én is ilyesmi szituációba vagyok csak annyi hogy mi nem legjobb barátok vagyunk hanem csak szimpla barátok. 14/f
Ha már egy ideje nincsen barátnõje, akkor valószínûleg te is tetszel neki.. De ha nagyon félsz nem muszáj elmondanod. Ha neki is bejössz valószínûleg lépni fog. (bár az én esetemben ez 1 év után történt meg:D)
Üdv, kolega :D
Beteg vagy
15 évestõl már nem büntetendõ, nem? Azt hiszem. De attól függetlenül néztem egy nagyot a "megdugnámon".
Ha betöltötte a 14-et már legálisan megdughatod. Egyébként pedig pedofíliának az számít ha a nemileg teljesen éretlen lányokra izgulsz, tehát kb 0-12 éves kor között, tehát nem vagy pedofil.
A kérdező hozzászólása: na hát én éretlen serdületlen lányokra egyáltalán nem izgulok fel :) szerencsére
A pedofilnak serdülõkor elõtti gyerekek tetszenek!
Beteg vagy, az egy kislány!!!!!!
Ja az egy kislány...szóval...tegyél róla hogy nagylány legyen HAJRÁ férfitárs!
Ha csak ennyi hogy tetszik, akkor nem.
d.gd meg.... a mai 14 évesek simán elmennek 16-7nek is külsõleg
A mai 14 -eseket ezért tenyésztik. Én is amondó vagyok, ha kerek a mell ma, merev a cerka, akkor adj neki még ma :D
Igen eléggé. De nem azért mert tetszik, hanem azért mert csak dugnád. Ha azt mondanád hogy virágot vennél neki meg bele vagy esve az más lenne. De te csak dugnád mert 14. Ez több liliomtiprás, akárhogy is nézem. Már volt hogy egyszer lecsukattam egy ilyet mint te. Persze ahhoz a csaj is kellett aki bevallotta hogy a pasi elcsábította úgy hogy õ nem akarta :)
Aha na persze :-D
A kérdező hozzászólása: nem a beszéd a lényeg nálunk
nem vagy az. és betöltött 14-tõl már legális. Lehet, hogy beszédtémátok nem sok lesz, de nem is az a lények, mi?
A kérdező hozzászólása: dugnék is vele ha beleeggyezne
A saját korosztályodból senki nem akar veled összejönni, mi? Egyébként a te dolgod, de egy egészséges 24 éves férfinak nem a 14 éves kislányok között kéne nézelõdni.
A kérdező hozzászólása: amúgy nagyon nõies nagy mellei vannak és a feneke se rossz :)
A kérdező hozzászólása: nem tehetek arról hogy nem tetszek a felnõt nõknek, babaarcom van
A kérdező hozzászólása: üdv :D a tiéd hány éves? és te?
Ha csak EGY tetszik, akkor még nincs baj.
A kérdező hozzászólása: a felnõtt nõk jobban tetszenek, de azok leszarnak.
Nem.
Nekem nincs egy konkrét személy, de a 15-16 évesek tetszenek. Azért, mert még az õ esetükben képes vagy elhitetni magaddal, hogy õk ártatlan melegszívû lények - mint a mesékben - nem pedig hétpróbás qrvák. Mégegyszer mondom, ez csak illuzió, de az õ esetükben mi, akik kellõképpen ostobák vagyunk hozza, el tudjuk hitetni ezt magunkkal. Kolega voltam.
nem pedofil csak türelmetlen!!amúgy igen gáz

14 éves lány vagyok. Van egy srác a suliban aki nagyon tetszik, jóban vagyunk csak én ennél többet szeretnék. Lesz egy alapítványi bál ahol táncolni kellene és én vele szeretnék. Hogyan kérjem fel és hogyan mondjam meg neki hogy járjunk?

Õ ez a laza típus.Mindent a legegyszer?bben elv.E mellett kedves és aranyos jókat lehet vele hülyülni!

Legjobb válasz: szerintem menny oda hozzá és kérdezd meg tõle hogy lenne e kedve veled elmenni a bálra aztán ha igent mond akkor félig nyert ügyed van.... a bálon pl tánc közben addj neki egy puszit vagy kérdezd meg tõle hogy mit szólna hozzá ha járnátok vagy valami ilyesmit 18/F

szerintem menny oda hozzá és kérdezd meg tõle hogy lenne e kedve veled elmenni a bálra aztán ha igent mond akkor félig nyert ügyed van.... a bálon pl tánc közben addj neki egy puszit vagy kérdezd meg tõle hogy mit szólna hozzá ha járnátok vagy valami ilyesmit 18/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ez jó ötletnek tartom!
szia nah lett belõle valami?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!