Találatok a következő kifejezésre: Nagyon teccik csaj és bejön (2 db)

Ismizzetek meg talizzatok aztán ha nagyon csiiipitek egymást és áll.. kérdezzed meg töle, aztán vágd be neki a lompost, ha télleg teccik... ^o)
kérdezd meg !!bátraké a szerencse!!meg ha bejöttök 1másnak...csak nyugodtan...mert ha sokat vársz még talál helyetted másik pasit...hajráá...sok szerencsét..
Ez hülyeség az én csajomal a neten dumáltam legelöször és egy kb 5 óra mulva...XDXD azt mondtam neki szeretlek aztán azt mondta ö is engem és aztán talitzunk és lááám 5 hónapja eggyüt vagyunk és most is oda van értem xd itt a gyávák elvesznek, ne akarj közélyük tartozni.! Nem veszithetsz semmit max akkor ha halgatsz

Nem tudom h mit tegyek? Mert van egy fiú aki nagyon bejön és egy suliba járunk meg szoktunk beszélni facebook-on is és azt mondta h neki más csaj teccik. De közben meg úgy tünk mintha én is teccenék neki.

(legalábbis szerintem ahogy a beszélgetéseinkb?l levonom). Szval most nem tudom h mit tegyek. By egy szerelmes lány

Legjobb válasz: Van, ez hidd el ha más tetszik neki, várd meg még nem fog neki senki. Egyszer úgy jártam, hogy tetszik a választottamnak valaki, én meg azt hittem én is neki, 3 napra rá összejöttek! Basszus. Kérdezd meg, hogy mit gondol rólad! Facebookon!

Van, ez hidd el ha más tetszik neki, várd meg még nem fog neki senki. Egyszer úgy jártam, hogy tetszik a választottamnak valaki, én meg azt hittem én is neki, 3 napra rá összejöttek! Basszus. Kérdezd meg, hogy mit gondol rólad! Facebookon!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!