Találatok a következő kifejezésre: Nagyon tönkreteszi hajamat ha (6 db)

A 3 hónapos dauer nagyon tönkreteszi a hajat (vékonyszálú)? Ha kimegy a göndörség, muszáj vágatni?

Legjobb válasz: szerintem ha vékonyszálú a haj szerkezete,akkor igen.kérdeztem egy fodrászt,hogyan tudnám a hajamat hullámossá tenni,azt mondta,hogy a dauer tartós lenne,viszont tönkretenné az én hajamat (vékonyszálú)

szerintem ha vékonyszálú a haj szerkezete, akkor igen.kérdeztem egy fodrászt, hogyan tudnám a hajamat hullámossá tenni, azt mondta, hogy a dauer tartós lenne, viszont tönkretenné az én hajamat (vékonyszálú)
Nem tesz neki túl jót. Az hogy kimegy a hullám a hajból, nincs összefüggésben a vágással ----> nem kell vágatni, csak akkor ha törve van. --egy fodrász--
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)

Mennyire roncsolja a hajam ha leszivatom és szőkére be van festve? (barna hosszú hajam van)? Nagyon tönkreteszi?

Legjobb válasz: Nagyon.Hogy úgy modnjam onnantól "nincs visszaút". Leszivatod szõkére, szõke lesz,de nyilvánvalóan le fog nõni, ami ocsmány,fõleg a szõke és barna, ezért vagy megint befested szõkére, vagy eredeti barnára, vagy pár évig sapkát hordassz...Szoval ne csak egy festéssel számolj.A kérdésre visszatérve töredezett lesz,és úgy fog kinézni, meg a tapintása is olyan lesz mint a barbie-haj..:S Szerintem ronda...:D

Nagyon.Hogy úgy modnjam onnantól "nincs visszaút". Leszivatod szõkére, szõke lesz, de nyilvánvalóan le fog nõni, ami ocsmány, fõleg a szõke és barna, ezért vagy megint befested szõkére, vagy eredeti barnára, vagy pár évig sapkát hordassz...Szoval ne csak egy festéssel számolj.A kérdésre visszatérve töredezett lesz, és úgy fog kinézni, meg a tapintása is olyan lesz mint a barbie-haj..:S Szerintem ronda...:D

Nagyon tönkreteszi a hajamat ha leszivatom?

Régebben vörös volt a hajam...(kb 2 évig)Befestettem sötétbarnára és szinte fekete lett...Azóta még festettem...Eléggé sötét színe van de sz?ke szeretnék lenni...De félek hogy annyira tönkreteszem a hajamat!!!Viszonylag dús hajam van...Csak tapasztaltak irjanak!

Legjobb válasz: volt nekem is egy idõben hogy váltogattam a hajam színét, barna, fekete, aztán szõke akartam lenni, lettem is, de olyan lett a hajam, mint egy szénakazal. az alvástól összegubancolódott, alig lehetett kifélsülni, és a tapintása is nagyon durva és érdes volt. állandóan vágni kellett, de végre már lenõtt és most újra szép. szerintem te is várd meg amíg lenõ a szín. bár lehet a hajfestés is embere válogatja.

volt nekem is egy idõben hogy váltogattam a hajam színét, barna, fekete, aztán szõke akartam lenni, lettem is, de olyan lett a hajam, mint egy szénakazal. az alvástól összegubancolódott, alig lehetett kifélsülni, és a tapintása is nagyon durva és érdes volt. állandóan vágni kellett, de végre már lenõtt és most újra szép. szerintem te is várd meg amíg lenõ a szín. bár lehet a hajfestés is embere válogatja.
Egyetértek az elõzõ válaszolóval: a hidrogén borzasztóan tönkrevágja a hajad! Nem írtad, mi az eredeti hajszíned, de a szõkét szeretnél, ajánlom, hogy elõbb festesd vissza az eredeti hajszínedre, várd meg, amíg lenõ, és utána próbáld kiszõkíteni. Igaz, ez is károsítja a hajat, de ahhoz képest, amit tervezel, kismiska. :) Tapasztalatom van elég, égette már le hidrogén a hajam úgy, hogy az egészet le kellett vágatni...
A kérdező hozzászólása: Az eredeti hajszínem sötétbarna
jajjj nekem is ugy tönkre vágta a hajamat a szivatán és nagyon csúnya most:(mint egy szénakazal:S várom h lenöjjön a hajam közben meg szõkére festem mindig de a festék is alig fogja be meg kikopik:S
Próbálkozz Hennával.A henna ápolja ahajat, NEM NÕ LE A SZÍN 25 MOSÁS UTÁN TELJESEN KIKOPIK!!!Gyógynövényboltokban megtalálhatóak.
Ne festesd be a hajad szõkére, azzal nagyon elcseszed.Nekem is az eredeti hajam barna, kb 3 4 éve mindenféle volt a hajam, volt barna alap, szõke melirral, és nagyon szerettem volna szõkét.Befestettem, szörnyû ahogy tönkretette a hajam.Vállig érõ hajam volt.És plusz minden nap vasaltam.1-2 hónapig voltam szõke, visszafestettem barnára, de még mindig ugyanakkora a hajam, nagyon töredezik, és vékonyszálú.Persze néha kicsit vágattam belõle, egy kicsi visszanõtt és ennyi.Most hajhosszabbitáson gonolkozom:(


Nagyon tönkreteszi a hajamat ha minden nap úgy alszom, hogy be van fonva?

Legjobb válasz: Szerintem pont, hogy jó neki, mert így alvás közben nem kócolódik annyira, ezért könnyebb kifésülni, ergo kevesebb mechanikai károsodás éri. Nekem a derekamig ér a hajam és majdnem minden éjjel befonom.

Szerintem pont, hogy jó neki, mert így alvás közben nem kócolódik annyira, ezért könnyebb kifésülni, ergo kevesebb mechanikai károsodás éri. Nekem a derekamig ér a hajam és majdnem minden éjjel befonom.
én azt hallottam pont attól törik, mert "tekeredve" van. De én nem tapasztalatból beszélek, mint az elsõ válaszadó szóval... :/
Én úgy vettem észre (legalábbis a nagyon hosszú hajnál), hogy károsabb a gubancokat kiszedni. Kibontom reggel a hajam, fújok rá egy kis kifésülõ balzsamot és 3 mozdulattal ki lehet fésülni.
Igen és igen.
Én 1x csináltattam és csodák-csodájára semmi baja nem lett tõle:) Nem törik, nagyon szép fénye maradt, csak lassabban zsírosodik (de nem száraz, nagyon selymes a tapintása:) , ami pozitívum. Viszont én ráfestettem, és dupla adag festéket szív be ilyenkor a haj. Mondjuk a fodrászom azt mondta, hogy nekem valami csodahajam van, hogy meg sem érezni rajta, hogy le volt szívatva. Egyik bnõm 2x csinálta, és olyan neki, mint a drót... És igen, mindig újra kell, ha lenõ.

Szeretném, ha állna valahogy a hajam - a dauerre gondoltam nagy hullámokkal, de félek, hogy tönkreteszi a hajam. Egyáltalán jól állna középhosszú hajhoz?

A hajam egyébként sem egészen egyenes - beugrik magától, de nem rendezettek a tincsek és ezért nem szeretem...

Legjobb válasz: Nekem volt dauer-om, és imádtam!!!:)Nem tette tönkre a hajam szerencsére!Már vannak olyan fodrászok,akik csinálnak bio-dauert, ami nem károsítja a hajat!

Nekem volt dauer-om, és imádtam!!!:) Nem tette tönkre a hajam szerencsére!Már vannak olyan fodrászok, akik csinálnak bio-dauert, ami nem károsítja a hajat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Neked milyen hosszú volt a hajad? Szerinted - persze így látatlanba tudom, hogy 'jó kérdés'- de jól állna éppen csak váll alá érõ barna hajhoz? (Sajnos még nem hosszabb hiába szeretném)
Szívesen!:) Nekem csak hullámos volt és kb 5-6 centit ugrott fel!De úgy voltam vele, hogy ha mégse lesz jó, majd vasalom, mert amúgy is minden nap vasalnom kellett, mert sehogy nem állt!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!