Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szerettünk a (222 db)

Az nagyon ciki, hogy lány vagyok és nagyon szerettem a pornó filmeket? (Van barátom és jó vele szex) L/18

Legjobb válasz: én is szerettem a pornófilmeket. Egy óra alatt megnéztem az összeset és ki is untam belõlük :)

én is szerettem a pornófilmeket. Egy óra alatt megnéztem az összeset és ki is untam belõlük :)
Dehogy az.
Mi az, hogy ciki, a barátaidnak akarod elmesélni vagy mi a rák?
irigylem a barátod
Én is szoktam nézni. Ha nem tudok aludni vagy csak unatkozok, akkor nézek. De nem sok van, ami tényleg tetszik is. Szerintem nem ciki, de a szüleidnek, barátaidnak ne dicsekedj vele. 18/L
Én is szeretem pedig ferjem van devmikor nincs itthon pornõra masztizom
hagyd ott ha nem érzed jól magad mellette.
Így van, ugyan minek ragadnál le? Tessék otthagyni és keresni mást..
Hagyd ott, és a drogot is...

17 éves vagyok és már nem szűz. Volt egy komoly kapcsolatom és hát eléggé megbántam, hogy lefeküdtem vele. Nagyon szerettem a srácot, de akkor is bánom. Miért ítélnek el emiatt?

Volt egy fiú, akivel randizgattam, és kiderült, hogy már nem vagyok szűz, és emiatt lelépett(19 éves) nem ez az első eset sajnos :( nagyon elvagyok keseredve, hiszen annyira szeretnék már egy normális barátot, akit szerethetek és viszont szeret...! :(

Legjobb válasz: Hát,ne mondd el nekik,h nem vagy már szûz...bár én sem értem,h miért itélnek el :/

Hát, ne mondd el nekik, h nem vagy már szûz...bár én sem értem, h miért itélnek el :/
Szerintem is csak kifogás volt!VAGY:A srác még szûz volt, és beparázott, amikor megtudta, hogy neked már van tapasztalatod!:DD Minden esetre jó hülye volt!
hat ezt en sem ertem, tul kicsi volt a farka, es felt hogy nem erzed meg :D probalj idösebb pasival ismerkedni, vagy legalabb komolyabbal, mert ez nagyon gyerekes gondolkodas, hogy megijed, mert nem vagy szüz :)
ha 13 lennél és nem szûz azt mondom oké... de 17 évesen tök normális hogy már nem vagy szûz... szóval nem gáz :) hülye volt a srác... keress mást :)
nem vagy szûz és lelépett? hát biztos nem ez volt az oka... normális ma már alig alig van. én van aki szerint tök normális vagyok, van aki szerint egy idióta. szóval mindenkinek más a jó, más kell, és mindenki másra vágyik.
A kérdező hozzászólása: õ sem szûz már... volt vagy 3 komoly kapcsolata :/
Mert egyedülálló és joga van hozzá.
én szerény személyemben nézve: a szenvedés az változo... a csajozás meg azért hogy talán meg találom másban ugyan azt a lányt jelen esetben a te személyeségedet értem. és nem felejti el.. :)
Ez engem is érdekelne...
mert túl akarunk lenni a szenvedõs idõszakon, és azt hisszük, hogy ha belevetjük magunkat a nagy dudák közé akkor nem fekszünk le úgy este aludni, hogy a plafont bámuljuk és közben az ex barátnõnk arca van elõttünk aki annyira hiányzik, hogy abba bele lehet betegedni
A kérdező hozzászólása: szóval a pasik is szenvednek csak ne mutatják?és ha talál egy másik lányt elfelejti az exét aki miatt szenved?
szerintem ha azonnali csajozaba kezd , akkor mar nem szerette az exet , es keszen all egy uj kapcsolatra
Azért kezdenek egyesek eszeveszett csajozásba meg pasizásba, mert ez egy pótszer. Én nem pasiztam, amikor szakított velem a barátom, hanem buliztam meg vedeltem mint egy állat. És nem azért, mert örömet okozott, csak addig is volt, ami egy kis pluszt adott. Ugyanilyen lehet a csajozási kényszer is a pasiknál. Ha igazán szerette a másikat, akkor nagyon sokáig nem fog tudni máshoz kötõdni.

Nagyon szerettem a nagymamámat! 2 éve halt meg és most mindig csak rola álmodok és gondolkozok! És már nembirom! Mit tegyek hogy nagyjábol ugymond elfeletsem?

Legjobb válasz: szia hasonló cipõben járunk! én konkrétan olyasmiket teszek, amit õ is értékelne... És nyugodtan gondolj rá, hiszen Õ addig él,amíg beszélsz róla, amíg gondolsz rá! Akit szeretünk örökre velünk marad!

szia hasonló cipõben járunk! én konkrétan olyasmiket teszek, amit õ is értékelne... És nyugodtan gondolj rá, hiszen Õ addig él, amíg beszélsz róla, amíg gondolsz rá! Akit szeretünk örökre velünk marad!
Amikor az anyukám meghalt nagyon nehezen viseltem. Nagyon sokat álmodtam vele, és olyankor még nehezebb volt elviselni hogy nincs már velem. Mikor ezt elmeséltem egy nagyon jó ismerõsömnek akkor azt mondta, hogy ha vele álmodok menjek ki a temetõbe hozzá. Beszéljek hozzá, vigyek neki virágot. Megtettem. Egyre ritkábbak lettek az álmok és mintha kezdtem volna megnyugodni. A mai napig ha vele álmodok akkor kimegyek hozzá a temetõbe. Az álmok egyre ritkábban fordulnak elõ. régebben 1 héten akár 3-4 szer is vele álmodtam, ma már 2-3 havonta 1 szer.
A kérdező hozzászólása: köszi a kommenteket!:)
Az én nagymamám 6 éve halt meg. Nagyon szerettem õt, és õ is engem. Sok dolog van a hétköznapok során, amit hasonlóan csinálok, mint õ. Például sokat fõzök, ténykedem a konyhába. Ilyenkor mindig eszembe jut. De nem az õ "kedvéért" ténykedem, hanem mert én magam is szeretem. Lehet, mert gyerekként nagyon sokat voltam vele. Rengeteg mindent ellestem tõle. És tetszettt, ahogy ellátja a családját. Vannak ételek, sütik, amiket az õ receptje alapján készítek. Direkt módon nem terelem el a gondolataimat róla, szeretek rá gondolni. De nem arra gondolok állandóan, hogy meghalt (persze sokszor eszembe jut), hanem hogy hogyan élt. és a közös emlékek is eszembe jutnak. Én is javaslom, járj ki hozzá a temetõbe. 30/L
Nem szeretnélek elkeseríteni, de én a mai napig álmodok és gondolkodok a nagymamámról. 8 éve halt meg, öt szerettem a világon a legjobban. A családomból (lányomat és páromat leszámítva) még mindig ö áll az elsö helyen a szívemben. Amúgy nagyban függ attól is, hogy van-e a családodból más is akit ennyire szeretsz. Ha van, akkor egy idö után könnyebb lesz. Fel a fejjel!:) 22/L
Szia! Lehet ivarzik mindkettõ és zavarja õket ha macerálod õket.
Tudod mi a baj? Hogy nem néztél utána az általad tartott állatfajnak és együtt tartod a MAGÁNYOSAN ÉLÕ ÁLLATOKAT!!! -.-"
#2-nél a pont. Magányos állatok, vedd õket külön. Meg fogja ölni a gyengébb az erõsebbet, ha nem veszed külön õket.
A kérdező hozzászólása: Elõször is én nem szoktam piszkálni õket másodszor erre rájöttem és nekiadtam az egyiket az ismerõsömnek úgyhogy gond letudva!
Most nem tudok linkelni, de a Google -ba úgy írd be h melegvizes hajcsavaró. Webshopban van kb 700 Ft ért.

Két évig ittam a japán kristálygombából készült, limonádé-szerű italt, melyet nagyon szerettem. A nyáron sajnos tönkrementek a gombát. Szeretnék újra hozzájutni. Van valakinek?

Legjobb válasz: A nyáron én is így jártam, és nagyon sajnálom, mert nekem a vérnyomásom - úgy gondolom - rendben tartotta. Azért szeretném újra elkezdeni, hogy ne a gyógyszereket kelljen szedni, szívesebben innám ezt.

A kérdező hozzászólása: A nyáron én is így jártam, és nagyon sajnálom, mert nekem a vérnyomásom - úgy gondolom - rendben tartotta. Azért szeretném újra elkezdeni, hogy ne a gyógyszereket kelljen szedni, szívesebben innám ezt.
Ilyet én is ittam!De sajnos a gombák itt is meghaltak :(

Volt már olyan, hogy nem voltál fülig szerelmes, de nagyon szeretted a másikat és idővel beérett a szerelem?

Valamiért nem tudtál szerelmes lenni, bármennyire is szerettek téged, és te is nagyon szereted a másikat.

Legjobb válasz: volt

volt
volt :)
igen volt :)
volt
A kérdező hozzászólása: Látom, hülyén tettem fel a kérdést :) Szóval akinek volt, az leírná hogyan történt? Az elsõ négy válasz így igazából nem volt hasznos.
4 évig jártam egy osztályba egy lánnyal amég szinte mindennap találkoztunk addig nem is tudtam hogy szerelmes vagyok belé addig amég elment addig jó barátok voltunk aztán elment egy másik suliba és akkor jöttem rá hogy jelent nekem valamit. Egy félévvel késõbb találkoztam vele ujra és megmondtam neki hogy õ számomra több mint egy jó barát és õ zet mondta hogy õ is igy vélekedik rólam csak nem merte elmondani nehogy tönkre menjen a barátságunk de végül szerelem lett belõle szóval volt ilyen velem igen Amúgy ez miért segít neked hogy ez leírtam neked?
A kérdező hozzászólása: Hát, ez nem sokat segített, ilyen volt nekem is.
Akkor sajnálom hogy nem segítettem, de mire érdekel hogy másnak volt e már ilyen érzése?
Ilyen már velem is volt , csak azzal a különbséggel hogy én nem aludtam.
velünk olyan történt h a rég elromlott falióra egyszercsak megszólalt, kongott és mindez éjfélkor történt....és utána még párszor megcsinálta ezt aztán többet nem szólalt meg.nagyon ijesztõ volt.
1, nem lehet h valakinek a telója szólalt meg? 2, nem lehet h kint állt egy kocsi és azt hallottátok? 3, Milyen zene ment? 4, Én is szoktam zenét hallni szombatonként (200 méterre van egy szórakozóhely) 5, Nem lehet h csak a ház recsegett dallamosan?
1. Jöhetett kintrõl is a hang 2. Jöhetett a hang akár egy hangos autóból is 3. Az is lehetett, hogy az áram szarakodik, és bekapcsolt a lejátszó 4. Lehet hogy valakinek a mobilja szólalt meg vagy sms 5. Az is lehet, hogy csak álmodta, képzelte az egészet
A legnagyobb valószínûséggel álmodta a zenét és mikor felébredt, még utána is hallotta. Nekem is volt már hasonló. Sõt, olyan is, hogy fogtam egy könyvet álmomban, felébredtem és úgy éreztem, még mindig ott van a kezemben. Az ébrenlét határán megesik az ilyesmi. De nem zárom ki a ti elképzeléseteket sem. Végül is ha a halál után valamilyen formában az energiánk tovább létezik, elképzelhetõ, hogy néha az élõk érzékelik is ezeket az energiákat.
Megtréfált a szomszéd.
szellemek igenis léteznek!!!
minek kell ilyenekbe hinni :( ...
Nos, jó lenne ha lokalizálni tudnád, hogy honnan hallottad a zenét. Ha olyan irányból, ahol esetleg rádió van, vagy számítógép, akkor igen esélyes lehet a szellem jelenés, ugyanis még nekik is kell igénybe venniük elektronikai eszközöket vagy hangszereket, hogy fizikailag is hallható zenét tudjanak "elõállítani"
nekem nagypapám halt meg 2010.10.10-én és eléggé furcs avolt az egész mert elõzõ nap egy pizsi buliban voltam és a lányok szellemet akartak idézni és a tatám másnap meghalt utána a haverokkal bandáztunk a játszón és másnap az egyik lány mamája meghalt. kb egy fél hónappal ezelõtt olyan négyóra körül hajnalban apukám azt halotta hogy lent megy a tv pedig mindenki aludt. még novemberben egyszer egyedül voltam itthon ment a gép meg a tv lent van a tévé fent a gép és egyszer csak a gép elkezdte lejátszani azt az idegölõ hangot ami a horror filmek ben szokott lenni pedig semmi olyan nem volt megnyitva. aztán most egy kéthete minden hajnalban felébredek 2 óra 30 perc körül. eléggé furcsának tartom ha más nem is de az utolsó szerintem eléggé paranormális.
Akkor lehet apukád volt ott.
Nekem például idõnként bekapcsol a tévém. Szerencsére nem akkor amikor alszom. Amúgy egyszer azt álmodtam h volt egy albínó vadászgörényem (vágytam egyre nagyon), de amikor kezdtem felébredni, álmomban erõsen megfogtam, hátha el tudom hozni a valóságba:)
Nem lehet, hogy még félálomban volt? Mert velem már volt olyan!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!