Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretnek de nem (1492 db)

Nagyon szeretem, de nem nagyon tudom kimutatni neki, mit tegyek?

Ma szóvá tette a párom hogy nem érzi úgy hogy szeretem,mert nem mutatom ki és rég nem is mondtam hogy szeretem,pedig ő próbál értem mindent megtenni és kimutatni hogy szeret,de én nem igazán viszonzom.Elég feszült vagyok mostanában,kb 2 hét múlva születik közös gyermekünk,így a terhesség vége felé nem nagyon bírom már a terhet. Előző hosszú kapcsolatomban nem kaptam érzelmi kimutatást és lehet elvadultam?nem tudnék evvel a jóval mit kezdeni?és nem is vagyok az a nagyon bújós,csak néha,ezt is hiányolja.

Legjobb válasz: Hogyan szereted õt? Mit csinálsz? Ha magadban van egy gondolatod vagy érzésed, de semmilyen tett nem követi, vagy sehogy nem látszik rajtad, akkor nem fogja tudni a másik. Szóval, hogyan szereted õt? + Neki mi kellene? Miben nyilvánul meg az, hogy "nem tudom kimutatni"?

Hogyan szereted õt? Mit csinálsz? Ha magadban van egy gondolatod vagy érzésed, de semmilyen tett nem követi, vagy sehogy nem látszik rajtad, akkor nem fogja tudni a másik. Szóval, hogyan szereted õt? + Neki mi kellene? Miben nyilvánul meg az, hogy "nem tudom kimutatni"?
A kérdező hozzászólása: Abban nyilvánul meg hogy nem mutatom ki, hogy nem ölelgetem meg, nem mondogatom hogy szeretem és nem sok jó szavam van hozzá, õ ezeket mondja.

Van egy srác a suliba és nem merem bevallani neki hogy tetszik. Nagyon helyes de kedves is meg lehet vele szórakozni és nagyon szeretem de nem tudom ő is igy érez-e irántam. Hogy mondjam meg neki? Léccy adjatok tanácsot.

Szeretem de nem merem elmondani neki.

Legjobb válasz: Ha elszalasztod a lehetõséget soha nem jön vissza. Én így jártam. Még annó a gimiben nagyon tetszett egy lány de nem mertem megmondani neki. Végül nem is lett belõle semmi. Késõbb egy barátnõjétõl megtudtam, hogy akkoriban folyton csak rólam beszélt, szerelmes volt belém de õ sem merte bevallani. Amikor ezt én megtudtam már késõ volt. Õ külföldön él én meg itthon és én már azóta évek óta kapcsolatban élek egy másik lánnyal. Valószínûleg már többé nem hoz össze a sors a gimis szerelmemmel de jó lecke ez így utólag." Aki mer az nyer".

Ha elszalasztod a lehetõséget soha nem jön vissza. Én így jártam. Még annó a gimiben nagyon tetszett egy lány de nem mertem megmondani neki. Végül nem is lett belõle semmi. Késõbb egy barátnõjétõl megtudtam, hogy akkoriban folyton csak rólam beszélt, szerelmes volt belém de õ sem merte bevallani. Amikor ezt én megtudtam már késõ volt. Õ külföldön él én meg itthon és én már azóta évek óta kapcsolatban élek egy másik lánnyal. Valószínûleg már többé nem hoz össze a sors a gimis szerelmemmel de jó lecke ez így utólag." Aki mer az nyer".
24f vagyok.
Az elsõ hozzászólónál a pont. Teljesen igaza van, már csak tapasztalatból mondom. Egy próbát mindenféleképpen megér, még ha nem is jön össze akkor is. Az ember késõbb azt fogja megbánni, amit az életében nem tett meg, és nem azt amit megtett.
A kérdező hozzászólása: Én csak attól félek hogy ha elmondom neki akkor õ hülyének néz mert õ nem szeret... De köszi a válaszokat egy próbát megér. :D

Nagyon szeretem de nem egy városban lakunk. Oda szeretnék költözni de félek nem találok ott munkát?

Nem egy városban lakunk de nem is olyan messze,de annyira messze hogy ne tudjunk minden nap találkozni.Egyre jobban érezzük azt mind ketten hogy jobb lenne ha én oda költöznék mert egyre jobban érezzük egymás hiányát.Viszont félek hogy nem találok arra fele munkát.Persze egy probát megér mindenképpen.

Legjobb válasz: akkor elõbb nézz munka után és ha találsz, majd odakltözöl

akkor elõbb nézz munka után és ha találsz, majd odakltözöl
Az elsõ egy mondattal megoldta a problémát:D


Nem gondoltad, hogy a pasik meg tudnak bántódni?! OMFG. Get a brain.
meg fog persze. de nem egykönnyen, mint ti. holnap egy ágybareggelit nyomass neki és oké lesz.

Van egy barátnőm! Nagyon szeretem. De nem szeretnék vele találkozni mert félek! Minden új barátnőmnél így van. Mit csináljak?

Legjobb válasz: A legrosszabb ami történik h rájöttök h nem illetek össze, de akkor meg minek halogatni? Ha meg összeilletek minek félni? Ez ilyen egyszerû..magad becsapására és álomvilágban tartására persze nyugodtan csinálhatod ezt..:)

A legrosszabb ami történik h rájöttök h nem illetek össze, de akkor meg minek halogatni? Ha meg összeilletek minek félni? Ez ilyen egyszerû..magad becsapására és álomvilágban tartására persze nyugodtan csinálhatod ezt..:)
Ha viszontszeret, akkor mondhatod, hogy a barátnõd, és ekkor nincs mitõl tartanod. Ha viszont egyoldalúak az érzéseid, akkor sajnos csalódni fogsz. Derítsd ki ügyesen, vonzódik-e hozzád. Ha úgy találod, hogy igen, megéri találkoznotok... Például írj neki, és találkozzatok már a jövõ héten. Nagy kalappal, ügyes legyél, szorítok érted! :)
Sztem pontosítsd a kérdést! Ha már a barátnõd, akkor már találkoztál vele, nemde, és ezek alapján nem akarsz vele megint, vagy egyszerûen gyáva vagy hozzá... nem nagyon értem... talán harap az illetõ hölgy? Esetleg potencia (merevedési) gondjaid vannak? Nyugi ez a nagy stressztõl van, ha van, ha lazítasz egy kicsit, elmúlik... Hány éves vagy?
Ha teis Lány vagy és Õis lány...??! mitöl félsz??csak 1 barát.. csak jol érezheted vele magad ...nemlesz semmi gáz..
Ha nem mersz találkozni vele, akkor szerinted mit fog hinni, hogy gyáva vagy!? Sokat nem veszítesz vele.
Ha nem akarsz vele találkozni, akkor ne találkozz vele, ilyen egyszerû az egész. Nem kell nekem barátnõ, ha ott van a bal kezed, vagy tõle is félsz?
A barátnõd, de nem is találkoztál még vele? Férfi lehetsz.
most akkor......leszbik vagytok.
A kérdező hozzászólása: álljál már leeee!!! hülyeee....-.-
A kérdező hozzászólása: nem az olyanok véleményét kérdeztem akik csak ilyeneket tudnak írni!érdekes mások tudnak értelmes dolgokat írni amiknek a hasznáát veszem?????
jó bocs ne haragudj.am nem értelek mért izgulsz.látásból ismered, és nem randi lesz egy faszival.akkor?
Tejóég .. nem ogre, hanem ember. Nem kell félni tõle nem bánt
A kérdező hozzászólása: tudom....deee...mégis más!!kicsit már máás mert azóta többet beszéltünk szóóval...:D
Jajj csajszi de ha ilyet nem mersz nem fogsz merni pasizni se és akkor nem lesz senkid ... nem szabad futni hagyni az esélyeket , legyél bátor ;)
A kérdező hozzászólása: 13 éves vagyok!van idõm pasizni!!! nem érdekelnek azok a lányok akiknek volt már ezer meg ezer pasijuk....
ha ez a véleményed minek kérdezel ilyet??? Akkor ne talizz senkivel, hisz ráérsz még ..
A kérdező hozzászólása: kösssz...
ja hogy lány vagy bocs .. akkor asszonyosodjál meg :DDDD
Mitõl félsz?
A kérdező hozzászólása: lány vagyok és 13 éves!õ is fél ezt tiztáztuk!:) xdxd
A kérdező hozzászólása: de attól félek hogy én nem az a súlycsoport mint én mondjuk, meg õ szebb...éssss :$
Ja, egy virtuális barátnõ ? Ha ennyire félsz a találkozástól, akkor jobb, ha megmaradtok a levelezésnél.
Szia, én is voltam hasonló helyzetben. leveleztünk elég sokat, egy abszolut szimpatikus lánnyal, aztán összetalálkoztunk. kicsit izgultam, mi lesz, hogy talál-e a szó élõben is. de találkoztunk s nagyon jó volt. szerintem mindenképp menj el találkozni vele. bármi történjék is, õ valójában az a lány, aki élõben ott lesz. a net az kicsit sarkíthat a dolgokon, és sok személyes tapasztalattal a hátam mögött mondom, hogy a legjobb dolog, amit tehetsz, hogy kevesebbet chat-elj vagy levelezz, és minél elõbb élõben találkozz az emberekkel. ha kiderül, hogy élõben nem vagytok egy hullámhosszon, akkor az sem baj. mi történhet legrosszabb esetben? kicsit fura helyzet, hazamész utána ígyis úgyis. elkacagod és készen. és még ez is egy olyan tapasztalat ami nagyon sokat számít. elõbb utóbb úgyis kerülsz majd ilyen helyzetbe, nem lehet a végtelenségig elkerülni. amúgy a félelmekkel az a legjobb, amit tehetsz, hogy szembe nézel velük. én egy ideje ezt gyakorlom, szerintem másképp nem is lehet élni :) remélem jól alakulnak a dolgok neked! 22 L
A kérdező hozzászólása: amugy találkoztunk máár!!mert egy suliba járunk!és nagyon szépen köszönöm!!!!!remélem nem lesz semmmi!:D
mákos gubát, mert azt szeretem.
No, itt van az, hogy már végképp nem értelek :( Ismered, egy iskolába jártok, de félsz a találkozástól. Mondd, te érted magadat ?
most úgy rádordítanék te pancser : EMBEREDJÉL MEG!!!!!!
A pasizás meg csak példa volt x)

Egy barátnőm 21 éves, van párkapcsolata, nagyon szeretik, de nem tud együtt lenni a fiúval, mert annyira fáj neki. Szűz még. Mit tegyenek hogy sikrüljön az "első"?

Fájhat ennyire az els?, mert nekem nem fájt!

Legjobb válasz: persze, hogy fájhat.Nekem is fájt nagyon csak a 3. próbálozásra jött össze a dolog. Mármint ez félóra leforgását jelenti kb. Én voltam felül tehát én tudtam irányítani, ahogy nekem jó volt. Irtóra fájt elsõre ezért leszálltam barátomról. Kicsit kényeztetett a kezével, szájával majd ismét próbáloztunk sikertelenül, De a türelem rózsát terem, na és persze a kitartás! Harmadszorra sikerült. Igaz nagyon fájt, de az utána következõ együttlét már jó volt, élveztem a kényeztetést!Hajrá neki! Kívánom hogy sikerüljön!:)

persze, hogy fájhat.Nekem is fájt nagyon csak a 3. próbálozásra jött össze a dolog. Mármint ez félóra leforgását jelenti kb. Én voltam felül tehát én tudtam irányítani, ahogy nekem jó volt. Irtóra fájt elsõre ezért leszálltam barátomról. Kicsit kényeztetett a kezével, szájával majd ismét próbáloztunk sikertelenül, De a türelem rózsát terem, na és persze a kitartás! Harmadszorra sikerült. Igaz nagyon fájt, de az utána következõ együttlét már jó volt, élveztem a kényeztetést!Hajrá neki! Kívánom hogy sikerüljön!:)
Mindenki másképp áli át, nekem sem fájt. Javaslom a sok sikosító használatát, az csak segíthet!És fontos a sok elõjáték, de fõleg a ráhangolódás, a lazítás, hogy valóban akarja és ne féljen. Elõször hatoljatok be csak a férfi kezével, egy ujjával, ha kellemes, akkor kettõvel , és ha az is, akkor hárommal, onnan egy lépés csak a közösülés. Finoman, lassan. EGy bizonyos fájdalmon túl kell lépni, kb 2-3 mp alatt elmúlik. Ha nem, akkor megint próbálkozni. Ne féljetek, nyugodtan, tabuk nélkül, sok elõjáték, sok orális szex és ujjazás.
birom az ilyen kérdéseket, hogy "barátnõm". nem értem ha ez egy név nélküli fórum akkor meg miért kell barátnõmõzni...nagyon gáz, és pláne hogy nehogy rájöjjenek egyböl "hát nekem nem fájt". és abbol is látszik hogy te vagy a barátnõ hogy akkor nem kérdeznél ilyet mert ha te már átestél volna rajta akkor biztos tudnád h mi van. na mindegy, de nagyon szánalmas.
Nem mindekinek egyforma a szûzhártyája. VAn akinek vastagabb. Sajnos nekik nehezebb az elsõ együttlét. Ilyenkor érdemes elmenni nõgyógyászhoz, aki egy kis bemetszést ejt a szûzhártyán, és utána már nincs gond a behatolással.

Van egy fiú, akit nagyon szeretek, de nem merem elmondani neki, mert 7 év van köztünk. Neki van egy felesége és egy gyereke, de én szeretem és szerintem ez a lényeg. Mit tegyek?

tudom egy kicsit furának hangzik de én nagyon szeretem és versenyeken is sokat találkozunk és akkor is nagyon sokat smárolunk és a kamionban is rajta ültem és masszíroztam és még huncutkodtunk,de észrevettem hogy egy kicsit a szex felé hajlik,de én még nem szeretném elveszteni,bár már megfordult a fejemben hogy talán vele...de szerintem túl nagy falat lenne!de annyira szeretem! és már 4 éve tetszik :S

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem lenne okos doldog egy családot szét szakítani.Mert lehet, hogy a család szétszakadását a gyerek sínylené meg. A gyereknek pedig szeretõ szülõkre van szüksége, nem pedig egy csonka családra. A másik dolog, nem biztos , hogy a fiú érez irántad bármit is. Azt írod ,hogy a sex felé hajlik. Azon nem gondolkodtál még el, hogy csak a sex miatt foglalkozik veled? Gondold át az egészet alaposan. Én a helyedben elfelejteném, és meghagynám a családjának.

Szia! Szerintem nem lenne okos doldog egy családot szét szakítani.Mert lehet, hogy a család szétszakadását a gyerek sínylené meg. A gyereknek pedig szeretõ szülõkre van szüksége, nem pedig egy csonka családra. A másik dolog, nem biztos , hogy a fiú érez irántad bármit is. Azt írod , hogy a sex felé hajlik. Azon nem gondolkodtál még el, hogy csak a sex miatt foglalkozik veled? Gondold át az egészet alaposan. Én a helyedben elfelejteném, és meghagynám a családjának.
Ahogy az elõzõ hozzászoló is mondta elég gáz ha szétszakítasz egy családot.Fõleg a gyermeket az APJÁTÓL. Azt nem irtad hány éves vagy, de tippelek még nem vagy nagykorú. Majd ha egyszer feleség leszel gondolj bele neked hogy esne ha egy másik nõ ugyanezt tenné a férjeddel.
Ne tegyél semmit! Fõleg ne olyat, amit késõbb megbánhatsz!Keress magadhoz illõt korban!Õ már elkötelezte magát!Ha neki ez nem jó, változtasson rajt! De gondolom csak a hiúságát legyezgeted, és nem akar Õ tõled semmi mást!Esetleg szexet, de aahogy írtad, neked ez túl nagy falat!Nehogy "megfulladj"!Kerüld el jó messzire!
Szia! Lehet h szokimondo leszek de a te érdekedben: Ez a pasi (még mielött azt hinnéd) az ég világon semmit nem akar tölled maximum szexet, ami neked nem lenne ajánlatos hiszen még szûz vagy. A családját nem fogja elhagyni miattad meg végképp! Ezt igy hidd el ahogy irom. Amit a kérdébõl kivettem az az hogy ez a pasi flörtöl veled "versenyeken" és amit akar az szex semmi más. Elég szomorú h ilyeneken jár az agya amikor gyereke van de hát végeredményben férfi akit a farka irányit. Szerintem felejsd el, nehogy egy ilyen embernek add oda magad elösször...
Kalandot keres és házon kívül szexet, de ezt te is tudod. Lehetne annyi önbecsülésed, hogy ne csináld.Éretlen, butácska vagy és biztos vagyok benne, hogy õ sem gondol másként rád. Keresd a kortársaid társaságát, ebbõl, amit most csinálsz, még komoly problémák lehetnek.
A kérdező hozzászólása: csak sajnos ö nem olyan..mint egy apa :S ö leszarja családját és igyis szétmenne..amugy meg 15 éves vagyok..és képtelen vagyok elfelejteni..:(
"sajnos ö nem olyan..mint egy apa :S ö leszarja családját és igyis szétmenne.." Tessék??? Ha így van - hanyatt-homlok szaladj, amilyen messzire csak bírsz!
hagyd békén!!remélem az asszony jol elver!! + isten is mert ez ocsmány. 15 évesen én még babáztam.nem vagy normális.még szõr sincs a lyukadon

Nagyon szeretem de nem tudom misülhet ki belőle ha ilyen!? Böv lenn

Van egy srác akit nagyon szeretek 15/F én 14/L eléggé elvagyunk amikor beszélgetünk de nagyon félek hogy esetleg valami bajom eshet: Az a helyzet hogy ? hungarista (nem csak divat) ha valaki olyat szol neki (cigány) hogy ugyis megd*glötök magyarok akkor már nekiugrik nehezen lehet leállitani acélbetétesbe jár bomber dzsekibe árpádsávos magyar gárda sálba .... 2 Hónapja rugták ki a gárdábol (HALÁL KOMOLY !) azóta skinheadekkel lóg sokat verekedik mindig hord magánál kést ,viperát ..... am nagyon rendes és jófej csak akit nem ismer és leszolja azzal nagyon k*csög beszolneki (ha lány) ler*bancozza lek*rvázza ha valaki beszol neki akkor visszaszol de durbább hangnemben és elég obszcén szavakkal .... Rongálni nem szeret de Az országra nagyon érzékeny multkor amikor nála voltam láttam minden cuccát több fajta árpádsávos zászló székely székely zászló és több félig elégetett szlovák és román zászló ..... Minden a hazához köti ?t azt mondja van Árpádsávos magyarországos csuklószoritoja magyar gárda sapka,eggyenruha,Árpádsávos zokni,magyar címeres zokni,2 acélbetétes bakancs,Több pillangókése többek között vaskeresztes SS h?ségkés SS -Wehrmacht h?séggyür?je .... De ha egy cigány beszol neki akkkor ha egyedül van (a cigány) akkor megveri ha nem akkor szol a szkini barátainak és megvereti ?ket ...... állandoan csak kárpátiát halgat megvan neki minden album és divisio 88 at az utcán is ...... és nemtudom MERJEK VELE JÁRNI ÍGY ? bocsi a sok szövegér :S

Legjobb válasz: Adjon Isten! A második válaszolónak igaza van... Ha kirúgták tényleg nem véletlen... amúgy meg ha ilyen id ióta skinekkel lóg nem csodálkozom, sajnos a mostani skinheadek nagy része buta mint az állat... Nem akarok f asz lenni de ha összejössz vele és balhéba keveredik úgyis a családot barátnõket basztatják elõször.... Viszont ha meg nem jössz össze vele akkor meg idegrohamot kap és téged fog baszogatni... Volt barátnõm is egy ilyen állattal jött össze elõttem és az is buta paras zt volt csak ja... Bár tudom, hogy én utána azért kellettem mert engem megüt a csávó akkor elásom... De sok sikert! Szebb Jövõt!

Adjon Isten! A második válaszolónak igaza van... Ha kirúgták tényleg nem véletlen... amúgy meg ha ilyen id ióta skinekkel lóg nem csodálkozom, sajnos a mostani skinheadek nagy része buta mint az állat... Nem akarok f asz lenni de ha összejössz vele és balhéba keveredik úgyis a családot barátnõket basztatják elõször.... Viszont ha meg nem jössz össze vele akkor meg idegrohamot kap és téged fog baszogatni... Volt barátnõm is egy ilyen állattal jött össze elõttem és az is buta paras zt volt csak ja... Bár tudom, hogy én utána azért kellettem mert engem megüt a csávó akkor elásom... De sok sikert! Szebb Jövõt!
Bírom az ien kis 15éves, kemény hungarista gyerekeket. megkockáztatom azt sem tudja, h mikor volt Trianon.. Nem véletlenül rúghatták ki a Gárdából. Az egy jó dolog, h van benne magyarságtudat, de ha gyûlölettel, meg butasággal párosul az gond. Nem találja a helyét sztem, azért él ilyen életmódot. Hanyagold a srácot! Szebb jövõt!
Ez egy genetikai selejt, aki beteg mivoltát az ellenséges elemek/nemzetellenes egyedekre fogja. Elpusztítandó elem, az állam érdekében.
Én a helyedbe messzire kerülném...
Elkezdesz vele járni, csalódsz soha nem tudod magadról levakarni, nem lesz normális életed! Én elhiszem, hogy szereted , de néz kicsit elõre aki 15 évesen ennyire agresszív durva az 20-25 évesen eljut odáig, hogy akár embert is képes lesz ölni. Keress rendes fiút.
http://www.youtube.com/watch?v=V6XG9SuYuu0 errõl csak ennyi jutott eszembe
Én is szeretem a hazámat mégse utálok olyanokat akik nem fehérek.A rasszizmus és hazaszeretet nem ugyanaz.Szerintem inkább ne.Maradjatok barátok aztán ha normálisabb lesz.
Ezek a "kedvenceim"... Azt se tudja mit kántál, de azért csinálja... Hagyd a francba, ha belerángat valamibe akkor lehet ott maradsz... És nem arra utalok, hogy elájulsz...
Túl fiatal õ még ehhez, de sok problémát okozhat még magának és akár Neked is. Mint írták szép dolog, hogy szereti a hazát, de nem feltétlen ennyire durván kell kimutatni. Még annyi, hogy az SS tõrön nincs vaskereszt. ;)
Kicsit szemellenzõs, de még kinõheti.
A kérdező hozzászólása: 1920 jun 4 o_o"
na én erre csak annyit mondok hogy nem éri meg... én is beleestem ebbe a csapdába...mondjuk nekem nem szkini volt hanem egy egyszrü rocker.ez elején minden szép volt és happy.nagyon sok idõt együtt töltöttünk, az összes szabadidõnket együtt töltöttük és ebbõl le tudtam szûrni hogy valami nincs rendben.az egyik 7végén szokásosan mentünk a törzshelyünkre.egyszer csak elmentünk egy kissebb banda mellett és az egik fiu hiába látt a srác hogy a barátommal vagyok(amugy ismertem õket és örökösen beszólongattunk egymásnak poénból)de bálint direkt hogy mindenki lássa utánnam nézett.nah a barátomnak se kellett több nekiment és megverte és ordíthattunk lefoghatuk de szegény bálintnak az állkacsa eltört+2bordálya...és mégbüszke is volt magára és meg jól lecsesztem h ezt h gondolta h megveri és próbált azzal takarózni h dehát utánnam nézett és meg megmoondtam neki h inkább örült vna h utánnam nézett...akkor szakítottunk mert egyszerüen amikor láttam h egy ilyen kis apróságon igy felkapta a vizet.na nállam ez betette a kaput(mert még mondta vna neki h okosan vagy vmi).szval röviden tömören ne menj bele egy ilyen kapcsoltaba.találsz te 1000x jobbat és ebben biztos vagyok mert ez után a srác után ki voltam teljesen bukva, de egy barátnõm megtanított egy mondásra ami egy idejig nem segített de amikor jobban belegondoltam rájöttem igaza van és a mondás az igy szól "a férfiak olyanok mint a hévek/buszok...elmegy az egyik majd nemsokára jön a másik és ha még le is késem a következõt az utánnalévõt elérem"ugyh felejsd el ezt a srácot és ha érsz neki vmit akk meg akar majd változni érted, hogy visszaszerezzen:)

Elváltam attol akit még mindig nagyon szeretek, de nem birtam amiket csinált . Teljesen hülyének nézett. Mit tegyek? Én ugy érzem hogy egy kicsit ő is szeret még, de van b-nője is.

Legjobb válasz: Nagy munka lesz, de szépen lassan el kell fogadnod, hogy szétváltak az útjaitok. Ha neki már másik párja van, akkor csak egyoldalú a szerelem.

Nagy munka lesz, de szépen lassan el kell fogadnod, hogy szétváltak az útjaitok. Ha neki már másik párja van, akkor csak egyoldalú a szerelem.
Általában az ember alapos ok/ok miatt válik el, nem hirtelen felindulásból. Ha hülyének nézett, valószínû legközelebb is annak nézne. Hagyd õt és felejtsd el, nézzen más nõt hülyének!
Felejtsd el de gyorsan. Semmi értelme újrakezdeni vele, maximum csak akkor ha úgy el tudod fogadni, ahogy korábban nem sikerült. Mert nem fog megváltozni és ha nem tudod azt elfogadni, amit korábban sem tudtál, akkor megint szenvedni fogsz.
Megértelek!Én is nagyon szeretem azt aki még nem tudja , hogy elakar válni vagy sem.Neki is van barátnõje.Ha hamarosan nem tud dönteni én teszem meg és elválok.Álítólag még engem is szeret valahol, de akkor miért keresett barátnõt?Én is megprobálok "új életet" kezdeni, ami nem könnyû, ha nagyon szeretünk valakit.Én is megtettem és elnéztem sok mindent, de ha hülyének néznek azt nem türöm!Próbáld meg elfelejteni, kezd újra!
Itt már páran leírták elõttem: felejtés. De mindenféle ügyes trükkökkel vissza is szerezheted és tönkre is teheted az életedet nyugodtan. Ez az ember ilyen. Ha egyszer ennyibe nézett téged, akkor mindig is ennyibe fog. Nekem nem férjem, barátom volt ilyen. Olyan ügyei voltak, hogy a hátamon felállt a pihe. Egyszerûen pszichopata vonásokat lehetett tapasztalni a viselkedésében. Ennek ellenére szerettem. Még akkor is szerettem, mikor azt mondtam, hogy vége. Sõt... évekig szívdobogást kaptam, ha találkoztunk. Azóta férjhez mentem, szép kicsi fiam van. Most is azt mondom, jól tettem. mert mi van, ha hozzá megyek? Nem támasz, nem apa, nem férj. Akárhogy fáj érte a szíved, használd az eszedet. Tereld a gondolataidat, keress mást.

13 éves srác vagyok. A barátnõmmel 1 hónapja vagyunk együtt. Én nagyon szeretném meg csókolni de. én nem tudok meg õ sem. Valami tipp? Nagyon szeretem de nem akarok elõtte be égni. Szájrapuszi volt már.

Elõre is köszönöm a segítséget.. És nagyon félek ettõl..

Legjobb válasz: ez egy lehetetlen helyzet ha egyikõtök sem tud csókolózni, akkor soha nem fogtok megtanulni... :/

ez egy lehetetlen helyzet ha egyikõtök sem tud csókolózni, akkor soha nem fogtok megtanulni... :/
Figyelj.Ne nyilvánosan :) nemsokára itt van valentinnap.sétálgattok kettesben, leültök valahova, beszélgettek, és majd jön :) (ha már itt tartasz remélem ajándékot adsz neki valentinnapra(ami amúgy hülyeség de ha szereted :) ))
Senki sem született úgy , hogy tudott smárolni.Szerintem ha szeret nem fog konevetni.Egyébként ez is tanulható ne higgy a hülye válaszadóknak, légy spontán. Sok sikert. XD
Ha szájrapuszi volt már akkor isten vagy!!:DD De most komolyan ha szájrapuszit adtál a lánynak akkor a csók is menni fog. Gondold azt hogy csak a száját akarod puszilgatni, és közbe pedig kinyitod a szádat és átdugod a nyelved és ennyi:)
Nem kell parázni.Az jön magától:)
A kérdező hozzászólása: Akkor meg nyugodtam :) Persze, hogy szûz.:) Nem városban élek.. Ahol azok a "szvegjoló" lányok meg fiúk élnek..:D És köszi azoknak akik rendes választ adtak :)
Ne hogy halgass az elsõre, csak hülyeségbõl mondta. Majd ráéreztek, inkább annak örülj ebben a mai világban h a barátnõd még szûz...
Ha õ sem csókolózott még akkor mitõl félsz? Nincs összehasonlítási alapja.. Csókold meg egy megfelelõ pillanatban, nem fog ellenkezni :) Egymást fogjátok megtanítani
szóval az elsõ dugásodnál azért nem fogsz dugni mert még nem dugtál?
Túl vagytok már az elsõ csókon?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!