Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretnek babat, de a ferjem (6 db)

Nagyon szeretnék még egy babát, de a férjem és a fiam hallani sem akarnak róla. Mit tegyek?

Kisfiam 6 éves múlt és ha szóba jön a kistesó akkor mindig ellenkezik, és azt mondja, hogy ha meglesz, nem fog szeretni engem. Nagyon féltékeny típus, nem is szereti a gyerekeket, az unokatestvéreit is mindig bántja, osztozkodni nem hajlandó. Apa legalább annyira ellenzi, nem akar több gyereket. Hogyan tudnám ?ket meggy?zni?

Legjobb válasz: De meg hozzaadnam, ha apa beleegyezik, akkor nem a gyerek dont hogy lesz e baba vagy sem. Most irigy, feltekeny, mert o az egyeduli, de nagyon jol belejonne egy kis tesoba. En nem hagynam hogy gyerek dontson.

De meg hozzaadnam, ha apa beleegyezik, akkor nem a gyerek dont hogy lesz e baba vagy sem. Most irigy, feltekeny, mert o az egyeduli, de nagyon jol belejonne egy kis tesoba. En nem hagynam hogy gyerek dontson.
A férjem is ezt mondta egyszer hogy nem kell neki másik gyerek, én erre azt mondtam, hogy " Jó szívem akkor neked nem lesz, de attól nekem még lehet:) "
A gyerek az apjatol hallotta, hogy nem kell egy masik gyerek. A ferjedet nem tudom hogy fogod tudni meggyozni. Ne ess (veletlenul) teherbe, mert a hazassagod fog tonkremenni, vagy abortuz lesz a vege. En sem tudtam en ferjemet meggyozni, mar volt egy gyerek az elso hazassagbol. En fiam akart kicsinek tesot, de most hogy felnott, nagy a baratikore, nem beszel testverekrol. Ha tudsz, torodj bele, hogy egy gyerekes anya leszel, vagy mast kell dontened.
A gyerekre nem bíznám a döntést. Õ belõle a félelem meg a féltékenység beszél és nyilván ezt hallja apától... A férjedet nem tudom hogy lehetne meggyõzni szerintem nem nagyon :(( Én férjem is áldott jó lélek, de megmondta 2 gyerek a maximum! Én hiába szeretnék még harmadikat, nem erõltethetem rá (sajnos) ...Bele kell törödni. Ugyanúgy az õ élete is, az õ döntése is szeretne e még egy gyerekrõl gondoskodni.

Nagyon szeretnék már babát, de a férjem nem hajlik felé szerinte még túl korai lenne igaza lehet?

Legjobb válasz: Akkor még várj,én nem eröltetném.Vagy ha egyáltalán nem akar akkor viszont át kéne értékelni a kapcsolatotokat! Mondjuk azt hozzáteszem nem vagytok még lemaradva semmirõl.

Akkor még várj, én nem eröltetném.Vagy ha egyáltalán nem akar akkor viszont át kéne értékelni a kapcsolatotokat! Mondjuk azt hozzáteszem nem vagytok még lemaradva semmirõl.
Elhiszem, de ha õ még várni akar és nem tudod meggyõzni, akkor tényleg nem érdemes erõltetni, fiatalok vagytok, ráértek.Teremtsetek meg mindent és közben lehet õ fog jönni hozzád, hogy szeretne babát.
korai még igen
Szia! A nõk általában hamarabb érnek meg az anyaságra, mint a férfiak az apaságra. Ha õ még nem érzi úgy, hogy itt az ideje, akkor várjatok! Rengeteg idõtök van még, élvezzétek egymás társaságát. Ha szeret téged, nála is el fog jönni az az idõ, amikor majd úgy érzi, hogy megérett a kapcsolatotok a babavállalásra. Egyébként mióta vagytok együtt?
Lehet, hogy korai, de ezt szerintem nem az életkor alapján kell eldönteni. Van olyan, aki 20 évesen érettebb, mint más 30 évesen. Az anyagi biztonságról meg annyit, hogy ne az alapján döntsetek. Persze meglehet érteni, hogy szeretnétek mindent megadni a babának, mint mindenki más, de mi is (és szerintem sokan mások is) ha ezt tartottuk volna szemelött, akkor nem vállalnánk (vállaltunk volna) gyereket, és én sem lennék még terhes. Ez az én véleményem.
nálunk is hasonló a helyzet. 20 vagyok, õ 23. én is szeretnék babát, de nem erõltetem, meg csak néha jön rám, hogy de jó lenne. mi úgy vagyunk vele, ha jön hát jöjjön :) apukám mondott egy bölcseletet: "ha annak idején azon agyaltunk volna, hogy mikor lesz elég pénzünk egy gyerekre, vagy mikor leszünk rá felkészülve. anyád 40évesen szülte volna az elsõt!" remélem segít :)
A kérdező hozzászólása: bocsi helyesírásért.
A kérdező hozzászólása: 2 éve vagyunk eggyüt, 7 éve ismerem.
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok õ 22. Dolgozik. Van egy kertes házunk. Szeretnék de õ még nem.
A kérdező hozzászólása: Õ mondta hogy szeretne babát, de csak akkor ha már anyagilag biztonságban tudhat minket.
A kérdező hozzászólása: Nagyon rossz nézni, ahogy a családban babáznak a többiek.
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm.

Nagyon szeretnek mar babat, de a ferjem meg nem! Mit tegyek, hogy rabeszeljem?

A mult honapban sokat kesett, es mondtam neki, hogy szamitson ra, hogy terhesseg is lehet a dologban, nem csak "hormonzavar", es mondta, hogy nem fog megijedni,ha baba lesz. Mikor megjott, akkor meg elarulta, hogy mar nezegette a babakocsikat...Tudom,hogy orulne egy gyerkocnek, de mindig azzal jon, hogy van meg ra idonk... Lassan 1 eves hazasok leszunk, de mar 6 eve egyutt vagyunk, es mostmar kezd unalmas lenni az allando 2esben leves. Kerlek, adjatok v.mi tippet! Elore is koszi!

Legjobb válasz: Nem mondtad, hogy mennyire védekeztek. Azt mondtad, hogy nem lepõdött meg, amikor késett és hátha jön a baba. Ha kõkemény dugások vannak védekezés nélkül akkor mi a probléma? Majdcsak összejön. Ha nem akkor meg csak az orvos segíthet.

Nem mondtad, hogy mennyire védekeztek. Azt mondtad, hogy nem lepõdött meg, amikor késett és hátha jön a baba. Ha kõkemény dugások vannak védekezés nélkül akkor mi a probléma? Majdcsak összejön. Ha nem akkor meg csak az orvos segíthet.
CSINÁLTASD FEL MAGAD VELE -HA NEM JÖN ÖSSZE MENJ EL EGY DOKIHOZ AZ AD SERKENTÖTT ATÓL TUTI TERHES LESZEL...AMELYIK PASI NEM AKAR GYEREKET AZ VÉDEKEZIK IS!HA A PASID NEM VÉDEKEZIK TUTI AKARJA A BABÁT!AMUGY ÉN PASI VAGYOÖK!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt...csinaltassam fel magam?! Irtam, hogy hazasok vagyunk, es en nem titkon akarok gyereket, hanem a 2onk akarataval, vegul is ez a hazassag ill. a parkapcsolat alapja!!!!!! Es nem baromsagot kertem, hogy irjatok, hanem valami otletet amivel meg tudom gyozni. Nem arrol van szo, hogy nem akar gyereket, csak meg varni akar vele kb.1 evet!
Nem értem mi a gondod igaza van az elsö válasz adónak amelyik pasi nem akar gyereket az védekezik!Ha védekezés nélkül vagytok együtt az aszt jelenti hogy ö is akarja -ha nem akarná akkor használna gumit!Pasi vagyok
Vannak barátaim, akik tíz év után házasodtak össze- 3 éve- de babát még most sem akarnak, szeretnének, de majd ha mind a ketten úgy érzik!Ne akard ráerõszakolni a párodra anélkül hogy õ is úgy gondolná!Nem sok örömöd lenne belõle.Legyél türelmes, IMÁDKOZZ a babáért!!!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat! Megszakitassal vedekezunk, mivel a ferjem keresere abbahagytam a tabletta szedeset kb.4 honapja.
A száddal szakítsátok meg, s menjen el benned! A babát, ha tényleg akarjátok, megteszi, ennyi. Egyébként, ááá!!!
Attól, hogy kevésbé izgatja az, hogy a puncidba élvezzen el még elmehetne oda, ha már gyereket szeretnétek. De nekem ez elég fura. Biztos õ is szeretne gyereket? Mert ha igen annyit csak meg tudna tenni, hogy elélvez benned.
Pszichológust a férjednek, ha ez igaz! Valószínûleg csak nem akar gyereket. És te se vagy épelméjû, ha eszt beveszed. :D
"de igy csak a megszakításos marad" Biztos szeretne Õ babát? Akkor õ is tudná, hogy a legnagyobb esély akkor van, ha benned megy el....
A kérdező hozzászólása: azt mondta h igen. elõtte se élvezett sose belém. nem is volt téma.
Micsoda perverz. Csak [email protected]@szni tud, és még van olyan nõ aki ezt hagyja. Az ilyen férfi jobb ha nem szaporodik a fia is ilyen lesz.
Kedves # 5 válaszoló, nem csak a kamu dumát veszi be a hölgy:D Amugy meg kiköpöd a tenyeredbe és behejezed:D... Hány évesek vagytok ti? Más ha gyereket akar és nem lehet gyereke az mindent megtesz érte orvosról orvosra jár a férjed meg nem bírja beléd engedni a cuccot?
Úgy szeretne babát, hogy te mondtad, hogy már ideje lenne õ meg nagy ímmel-ámmal azt mondta, hogy akkor jó?
Csoki babát szeretnél, mert az menõ?
Istenem..tudod te mi az, hogy gyereke? Divat szerint szórakozol egy gyerekkel meg a hülye pároddal is, de meg vessen magára, ha ennyi esze van!
Ennek mi az értelme?
Beleegyezett, nehezen, mert biztosan szeret. De aztan majd ott lesz a gyerek, aki mindig emlekezteti, h nem az ove. Megerdemelned, h eltavolodjon es elvaljon toled. Szanalmasan ostoba vagy, mar elnezest!
attól mert egy fekete ejt teherbe nem 100% , hogy a gyerek is csoki lesz igen elég extrém biztos nem röhögik ki a férjed a fekete klambóval
És te most félredugsz egy beduinnal?
Undorító vagy!
A kérdező hozzászólása: nem megcsalás ha tudja...szerintetek egy amúgy értékes embernek egyedül kéne maradnia mert nem képes normális szexre, vagy keresnie egy frigid nõt...???
Csak szólok, hogy esélytelen, hogy ezt a születendõ gyermeket te neveld fel. Vagy a férjed, vagy az igazi apja el fogja tõled venni. Vagy, ezt megakadályozandó elõzõleg megölöd õket?! Hogyan tervezted mégis?
A kérdező hozzászólása: nem szolgál ki mindenben, közösen csináljuk a dolgokat attól függ kinek van több ideje....a szeretõimet megérti mert senki nem bírná így vele és értékeli, hogy ennek ellenére vele vagyok...és érzelmileg stabilan számíthat rám...nem gazdag..sõt egy kicsit én keresek jobban most a vendéglátásban...a feltételes panasz nem panasz...jó a szexuális életem de nem a férjem által...ez nem panasz csak puszta tény
A válaszom: sosem tenném meg. De nekem már eleve az egész helyzetetek beteges. Hogy a férjed ennyire megbocsájtó, hogy te orrba-szájba csalod, hogy gyereket szeretnél, mert az olyan tetszetõs...és még lehetne sorolni.
A kérdező hozzászólása: Úgy terveztem hogy terhes leszek, mintha spermabankból lett volna, vagy már terhesen ismer meg, vagy mint ahogy béranyák is vannak és utána boldog családok...nem attól apa mert nemzi hanem mert felelõséggel felneveli..és biztos vagyok benne a férjem ilyen...nem direkt akarom hogy látszódjon, de ha már nem tõle akkor hagy válasszam már meg én hogy kitõl..és igen tetszenek a csoki babák..
Iten mentsen a magadafjtától, ha a férjed lennék, hagynám, hogy teherbe ess aztán a szülés után tthagynálak a nigger kölköddel
*fekete gyereket
Érdekes, hogy te meg direkt szeretnéd, hogy látszódjon, hogy nem tõle van. Hahó! Ez kezdõdõ pszichózis!!! Irány a pszichiáter.
A kérdező hozzászólása: úgy zajlik, hogy egyrészt a kollegám a szeretõm akihez feljárok munka után, és van egy másik pasi is akit egy buliban ismertem meg, de õ sem akar semmi komolyat...igen a férjem tudja ha a szeretõmmel vagyok, mindig õszinte vagyok....azért érdekel mások véleménye mert a férjem azért ment bele nehezen mert fekete a pasi, és így látszik, hogy sanszos hogy nem tõle van...és mit szól a család...érdekelt mások is vállaltak e már így gyermeket vagy megtennék e
"nem panaszkodok, tökéletes a szexuális életem, de ha csak a férjemmel szexelnék akkor szinte nem lenne semmi szex...így jut annyi amennyivel jól elvagyok....heti 5 minimum...néha több..." Nem panaszkodsz, de azért 1 db panasz, és egy darab mentegetõzés ebbe a mondatba is jutott. Ez azért elég jó arány...
"egy rossz tulajdonságot sem mondtam a férjemrõl..semmi olyat amirõl tehetne....emberileg tökéletes számomra..intelligens, segítõkész, türelmes, tapasztalt, együttérzõ...s sorolhatnám a jó tulajdonságokat még" Tehát jól értem, akkor számodra a tökéletes férfi: Te otthon fekszel a meleg vizes kádban, Õ közben hordja be neked a jobbnál jobb kajákat, hizlal. Közben mindig hajbókol, kedves szavakkal illeti minden testrészed, a valagad fényesre nyalja. Neked még mozdulni, sõt, még szólni sem kell, kérés nélkül a megfelelõ testhelyzetbe helyez, ha már kezdenek elgémberedni a tagjaid. Persze közben ugyanakkor legyen izgalmas is a pasi, naponta háromszor keféljen meg istenesen, nézzen ki úgy mint egy filmsztár, legyen sikeres, legyen otthon veled egész nap, hogy legyen kivel kefélned, viszont legyen rengeteg pénzetek is. Sose legyen szomorú, sose legyen egyedül, de ha te egyszer rosszul érzed magad, akkor füttyszóra rohanjon. Csak egy kérdésem maradt: te mit nyújtasz a férjednek? Mik az értékeid? Mert rendben van, lehet, hogy van valaki, aki megtenné ezeket érted, de mit kap cserébe?
És ez hogy zajlik? Szivem, megyek a szeretõmhöz, 7re itthon vagyok. ? Még mindig nem reagáltál rá.
A kérdező hozzászólása: nem panaszkodok, tökéletes a szexuális életem, de ha csak a férjemmel szexelnék akkor szinte nem lenne semmi szex...így jut annyi amennyivel jól elvagyok....heti 5 minimum...néha több...
Bezzeg arra nem reagáltál, hogy éljetek boldogan...na meg hogy mit számít más véleménye..
"igazad lehet de emberileg nagyon stimmelünk..." Itt mondtad el a nagy igazságot! :D Bocs, magas labda volt..
A kérdező hozzászólása: egy rossz tulajdonságot sem mondtam a férjemrõl..semmi olyat amirõl tehetne....emberileg tökéletes számomra..intelligens, segítõkész, türelmes, tapasztalt, együttérzõ...s sorolhatnám a jó tulajdonságokat még
"40: arra nem gondolsz, hogy a kérdezõ a pénze miatt van a pasival?:) " Ha így is van, attól még lúzer, nem igaz? :)
Attól még hogy tudja, hûtlenség. Más kérdés, hogy elviseli és veled marad
A kérdező hozzászólása: és egyedül maradnál mert nem áll a farkad.....hány nõ viselné ezt örömmel...??
A kérdező hozzászólása: a szeretõimet könnyebben elviseli mint hogy elhagyjam...nagyon szeretem de nem bírnám sokáig szex nélkül....ha nem ment volna bele kénytelen lettem volna elhagyni mert hazudozni nem tudok és nem akarok...
Egy 17 éves majdnem mondhatni gyereklánynak több esze és szíve van mint Neked drága kérdezõ :) Bár ez nagyon szomorú dolog, az egész amit mûvelsz a férjeddel. Remélem sosem lesz gyereked, mert ezt amit te képviselsz nem kellene szaporítani... Amúgy: fehér anya, fehér "apa" (férjed) és néger gyerek. Szerinted mennyire fogják csúfolni majd ha nagyobb lesz? Meg majd mondják hogy "anyád egy k*rva hogy néger kölke született a fehér férjétõl". Ilyenekre is gondolhatnál.
Az utolsónak igaza van, nem is kéne folytatni, de én annyit még hozzáteszek, hogy a nyelvtudásod-és az alapvetõ intelligenciád az én szintemmel mérve, (annak ellenére, hogy 17 vagyok) nagyon alacsony. Én négy nyelvet beszélek a magyaron kívül, nem mellesleg veled ellentétben tudom a magyar nyelv helyes vesszõhasználatát. De errõl ennyit. Az egyik szempont az, hogy mindegy, ki a gyerek biológiai apja, mégis, ha úgy neveli és törõdik vele ahogy kell, akkor hívhatja "apának" Persze a másik az, hogy a párodnak lehet, hogy jó esne az, ha a biológia gyerekével játszhatna, õt taníthatná, nevelhetné, stb... Egyszóval önzõ vagy. De persze ez soha nem fog eljutni az agyadig, ha ennyire kitartasz az igazad mellett. Az enyémen kívül már nyolc oldalnyi válasz szól ugyanerrõl, nem tûnik úgy, mintha kicsit is megértetted volna. Ez nem hat úgy, mintha valaki eléd álna, és egy qurva nagyot lekeverne neked, hogy felfogd : amit teszel, az önzõ a pároddal, a jófarkú cimoráiddal és a jövõbeli gyerekeddel szemben.
A kérdező hozzászólása: A kérdést azért tettem fel mert érdekelt , hogy ami számunkra természetes az mások számára mennyire tûnik extrémnek...Ok én elfogadom , hogy van akinek furcsa, de számomra az a furcsa ha valakinek furcsa :) ... Ördögi kör...
2 nyelv se nagy dolog, manapság szinte minden fiatal beszél 2 nyelvet (én is többek között 2-t a magyaron kívül). Ezt a "topicot" le is lehet zárni se megkérdezted a "közvéleményt" a dologról, egyöntetûen mindenki azt mondta hogy gáz vagy meg az agyament ötleteid is, de szerinted te csinálod jól...akkor minek tetted fel a kérdést?
A kérdező hozzászólása: a munka attól jó, hogy szeretem, jó a hangulat és anyagilag is jóval az átlagkereset felett van..ész nem kell hozzá de 2 nyelven beszélni igen a magyaron kívül... De nem is a munkám a lényeg... Nem bántom meg vele , mert mindig tudni akar utána mindent a legapróbb részletekig, és tagadhatatlanul felizgatja a dolog...
A minuszos IQ azért van mert nem veszed észre mennyire megbántod azt akit állítólag szeretsz a szexmániád miatt. Nem azért tûri mert neki jó ez hanem mert neked jót akar. Te önzõ vagy és ehhez kellene egy bizonyos intelligencia hogy ezt belásd. Az h pincérkedsz az lehet jó munka pénzben de ész ahhoz se kell. (ezt ahhoz h neked milyen jó munkád vanÖ
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy túl rossz életem lenne vagy túl bután élném azt meg..Van egy szeretõ férjem aki bármit megtesz értem, 2 jófarkú szeretõm a férjem tudtával, jó munkám stb... Nem hiszem hogy rosszul csinálom :)
Ha a férjednek megjön az esze és kirúg téged melyiket fogod gyerektartásért perelni? :D Vagy a kérdés kamu vagy te vagy IQ minuszos bár kérdés hogy ennyire "ésszel" hogy tudod egyáltalán a számítógépet használni :D Kretének :D 28L
A kérdező hozzászólása: Rosszul látod több szempontból is... Nem megcsalás mert a férjem tud róla, sõt anno õ vetette fel elõször , hogy mi lenne ha kipróbálnám mással is mert látta, hogy kevés amit adni tud szexuálisan... Teljesen kiegyensúlyozott vagyok a kapcsolatunkban hisz megad mindent számomra..az érzelmileg biztos hátteret és a szexuális kielégülést azáltal hogy biztosítja számomra a szexuális szabadságot... Mikor eldõlt , hogy nem tõle lesz a baba, nyilván olyan donort nézek aki tetszik külsõre és akivel úgy vélem szép babát hozunk majd össze..nyilván a szülõnek a sajátja a legszebb , de ha már egyszer választanom kell , nem hiszem hogy baj ha olyat aki tetszik is...igen a csoki babának esztétikai okai is vannak, illetve az hogy az említett fekete sráccal már megvan az az intimitás, hogy nagyon jó vele a szex de egyikõnk sem akar többet a másiktól...így szabadon élvezhetjük a testiséget nem kavarnak be az érzelmek és ez szerintem fontos egy szeretõi kapcsolatnál..
Kedves kérdezõ! Néhány állításodat nem fogadom el, mert hamis, nem igaz! Egyik az a dolog hogy nem akarod hogy beteg legyen a gyerek és ezért mástól akarsz gyereket. Egyik válaszoló írta hogy nem midnen esetben, sõt elenyészõen hordozhatja a gyermek ezt a fajta dolgot ami a férjednél van. A következõ pedig egy oylan dolog amit már nagyon sok helyre oda írtam. Az pedig nem más mint az hogy ha valaki szerelmes, szereti a párját az nem csalja meg. Te nem szereted. Szal mikor írod hogy nem hagyod el mert szereted, valójában nem és szerintem valami van a háttérben ami a férjed mellett tart ez lehet esetleg a pénz vagy nem tom. Nem értem mért pont négert akarsz. Amúgy meg kevés a szex, ettõl független képes azért rá. Ha meg szeretnéd akkor így is elfogadnád. Ha neked mindenképp az kell hogy naponta d*gjanak meg akkor nem kell neked ez a kapcsolat. Nem értem a logikádat, vagy csak nincsen. Most nem bántani akarlak, de figy gondolj bele hogy egy külsõ szemlélõ mint mi mikor ezt olvassa szerintem nem felháborító amit csinálsz? Ráadásul a megcsalást is úgy mondod mintha ez egy hétköznapi dolog lenne ami nem gáz. Bocsi de tényleg szörnyû amit müvelsz, és nem tudom elhinni hogy létezik ennyire ostoba ember mint te. Légyszíves hagyd el a párod, ha a négertõl akarsz gyereket, jöjj inkább vele össze, vagy ne és neveld a gyereket egyedül. Áááá nem is tok már mit mondani erre. Tényleg nincsenek szavak...Kib*szott szar világ, iylen idióta emberekkel... 22/F
A kérdező hozzászólása: http://tumblr.cuckoldmarriage.info/ sokaknál mûködik...
kamu. ilyen nincs.
Szerintem, te a feleségek szégyene vagy, a párodnak meg lyukat a hátába bolytot a fejére mert egy köcsög papucs.Bele gondoltál abba ha a gyereked rákérdez ki az apukája?Mit mondassz majd neki?Anyucinak kevés volt apuci farka igy hát [email protected] magát egy csokibácsival?A lényeg ha az a gyerek felnõ és megtudja mi történt egy rohadt ribancnak fogja nézni az anyját!!!
"és egyedül maradnál mert nem áll a farkad.....hány nõ viselné ezt örömmel...??" És most írtad le, hogy nem vagy boldog a férjeddel. Szereted, de szexuálisan nem vonz (legalábbis ez jön le a hozzászólásaidból), ergo csak barátként és támaszként gondolsz rá. Ez nem szerelem. Ha meg beteg és te a szeretõidhez járkálsz heti több alkalommal szerinted az a gyerek mégis milyen felnõtté fog válni??? Meghogy szeretnél csoki babát... Miért is? Neki jobban fog állni a fehér ruha? Vagy mi alapján szeretnél fekete gyereket? Hát, gyermekem te hülye vagy. Én még ilyet életemben nem hallottam. Nem mindegy hogy milyen, ha a sajátod? Istenem, remélem nem fogsz szülni. Jaj, én meg még nagyobb hülye vagyok hogy ilyen kérdésekhez írogatok...
Hát gyerekek ezen halálra röhögtem magam, ez tényleg nem kamu kérdés?!?! :) )))
Szánalmas, az ilyen egyedeknek el kéne venni a jogát a szaporodástól. 1.Semmi értelme. 2.A párod hülye, hogy eltûri ezt. 3. Neked gondjaid lehetnek, ha nem a párodtól akarsz gyereket.
eléd állna*
Akkor egészségedre! Csináltasd fel magad a kollegáddal és élj boldogan a férjeddel. Mit számít mi mit gondolunk?
De neki már nem jössz be mi? Ciki. :)
A kérdező hozzászólása: Így ismeretlenül ítélkezni nem korrekt....agorafóbiás a férjem és egyéb szociális fóbiái vannak, , , gyógyszerekkel jól szinten tartják és nagyon szeretem, de szeretnék babát de nem tõle elsõsorban ezért....a szeretõmrõl is tud, vagy le kéne mondanom a szexrõl...és ha már nem a férjemtõl lesz a baba, miért ne lehetne attól aki bejön nagyon mint pasi...
Már ott tartasz, hogy te magad is annyira feladtad az életed, hogy inkább a gyermeked életét élnéd. Ez az igazi lúzer. Hidd el tipikus. Innen nincs messze az elhízás, a teljes igénytelenség és elbutulás. Most kéne visszafordulnod és elhagynod a férjed amíg lehet.. De nem, te már feladtad az életed, és helyette a gyermeked életét akarod élni... Fiút szeretnél gondolom. Nem véletlen ám, hogy keresed itt a jó apát a gyermekednek, hiszen jó alapokkal akarod kezdeni "az új életed". A legszánalmasabb, amikor egy "anya" megszûnik élni, csak testben, a gyerekét pedig lelkileg terrorizálja. Pedig, te ennek a pszichológiai jelenségnek absztrakt modellje vagy.
Szerintem nem a tesztoszteronjával van a baj, én se nyúlnék hozzád kapcsolatban, pedig nincs semmi baj a libidómmal. Annak a néhány pasinak, akinek csak ennyi jut, mint te, annak jó vagy ennyi. Egyébként, jól sejtem hogy te is álltál már pszichiátriai kezelés alatt? A férjedet nem csodálom, Õ már nyilván beletörõdött jó régen a lúzerségbe, ezért is vett el téged. Na de veled mi van? Ami a te fejedben zajlik, az már lassan kezd közveszélyes lenni...
Remélem kamu, mert jobb lenne a gyereknek, ha meg sem születik.
A kérdező hozzászólása: 13 as érték a tesztoszteron szintje ...9 alatt kezelik..a libidó szinte nulla, szerintetek ezért kamus vagyok????
Hülye kva...ennyi, téma lezárva. A férjed majd jól kiröhögik, téged lekváznak. Nem a mi dolgunk...
Oké, kamu. Ilyen ember nem létezik.
A kérdező hozzászólása: Szeretem, de egyrészt a családjában gyakori az idegrendszeri elváltozás, gyengeség, a férjem is gyógyszert szed, és ez az egyik ok...a másik igenis az esztétika....szeretem a férjem de ettõl még megszoktam csalni...igazán nem csalás mert tudja...nagyon alacsony a libidója max 2 hetente kívánja, én meg minden nap...az orvos azt mondta alacsony a tesztoszteronja de nem kezelik mert határon belül van
Szerintem ez egy kamu kérdés , de akkoris ez egy fajárulás. Csináltass feka gyereket magadnak, mert az a menõ, majd ha a félmajom apából elõjönnek az apai ösztönök akkor mit csinálsz? Amúgy a pasidnak igaza van. Ilyen h*lyétõl nekem sem kéne saját gyerek, legalább a kismajmot bármikor otthagyhatja, hiszen nem köti hozzá semmi. Azt meg majd lesheted hogy a hegyigorilla mikor fog gyerektartást fizetni, ha pasid elhagy.
"Nagyon tetszik a kollegám , magas, széles vállú, izmos és gyönyörû babánk lesz szerintem... Szeretem a férjem de nem akarom hogy a gyerek rá hasonlítson..." Jézusom te nagyon szánalmas vagy. :D Ez kész vicc. Egy nõ ilyet nem csinál. Ha nem akarod, hogy a férjed nemzze a gyermeked, akkor hagyd ott a férjed... Vállald a felelõsséget. Ha így is akar még tõled gyereket a kollégád, akkor ott a lehetõség. Ja, hogy félted a segged, nem mersz egyenrangú féllel kezdeni? Az a te bajod. Aki keveset kockáztat keveset visz.
Akkor te nem szereted a férjedet!
A kérdező hozzászólása: Miért távolodna el??..Akik az örökbefogadás mellett döntenek vagy akiknek eleve nem lehet gyereke és spermabankot használnak sem távolodnak el...Nagyon tetszik a kollegám , magas, széles vállú, izmos és gyönyörû babánk lesz szerintem... Szeretem a férjem de nem akarom hogy a gyerek rá hasonlítson...
Én azt nem értem, hogy miért szeretnél fekete babát? A gyerekvállalásban nem az a legszebb, hogy megfogansz a szerelmedtõl és kihordod az Õ babáját? Aztán pedig mikor nevelitek, akkor látod az Õ vonásait, és a kicsi lesz az aki bármi baj legyen mindig emlékeztet RÁ!
hát ha beleegyezett a férjed, akkor mi a gond? nem lehet mindig más idegenek véleményével törõdni, nem felelhet meg valaki mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: Miért undorító??A férjem beleegyezett, az egyik kollegám fog teherbeejteni...nem a férjem nemzi, de õ fogja nevelni , õ lesz az apa...mint egy spermabank...
A kérdező hozzászólása: De bejövök, elvállalta örömmel, hogy õ nemzi a babát...egy helyen dolgozunk és voltunk már együtt szexuálisan...a férjemet nem hagynám el senkiért
Kamu. :) Akkor miért nem vele vagy? Annyira már csak nem kellesz annak a pasinak.
istenem, én szégyenlem magam helyetted, és a hozzád hasonló ökrök helyett. olyan szomorú, hogy nem tudok rád ujjal mutogatni, mert nem te vagy az egyetlen ilyen életképtelen marha...ez a jelenség már sokaknak életforma. okádni tudnék. összezavartok. már kezdem azt hinni, hogy az összes iqnulla embert kiírtani nehezebb lenne, mint a normálisakat. lehet, hogy nekünk kéne összeszednünk a cókmókunkat és új életteret keresni magunknak. ne vedd magadra, ez nem személyesen neked szól, csak érted...ki vagyok az emberiségtõl.
Kérdezõ, panaszkodni SEMMI JOGOD nincs. Ami van, azt te választottad, akkor igyad a levét. Azt mondod, neked a szex hiányzik, és téged boldoggá tesz az, hogy másokkal bepótolod... Ehhez képest eddig szinte mást sem tudnál említeni, mint azt, hogy mennyire elégedetlen vagy a szexuális életeddel. És a hangsúly azon volt: a sajátoddal. Mert hogy nem a férjed szexuális élete ez, hanem a tiéd. Saját magaddal vagy elégedetlen, ennek a férjedhez semmi köze, hiába is hibáztatod mindenért.
A kérdező hozzászólása: igazad lehet de emberileg nagyon stimmelünk....de nem tud kielégíteni...volt néhány szeretõm akik jók voltak az ágyban de velük az emberi rész nem stimmelt.... imádom a szexet , de szeretem a férjem aki mindent megtesz rtem és szabadon megélhetem amit õ nem tud megadni..
40: arra nem gondolsz, hogy a kérdezõ a pénze miatt van a pasival?:)
Olyan ne kérdezzen, aki annyira lúzer, hogy 22 évesen egy olyan pasinak a felesége, akirõl egy jó tulajdonságot nem tudott még mondani, rosszat viszont tucatjával, és több különbözõ emberrel rendszeresen csalja.
Mi a különbség? Az hogy akkor NEM LEHET gyereke...de itt nem errõl van szó, hanem csak nem akarsz tõle gyereket. Ami pedig a szexet illeti.. Nem mennék hozzá olyan férfihoz, aki mellett nem vagyok boldog. Ha már nem megfelelõ a szex, akkor nem vagyok boldog...ahogy te sem, különben nem mennél máshoz. Hiába stimmel a többi, akkor sem vagy elégedett. Ilyen esetben pedig hiba a házasság. Olyan férfi kell nekem, akitõl mindent megkapok és nincs szükségem 3. félre. 22N
A kérdező hozzászólása: rexetint, xanaxot s még egy vmi gyógyszert szed...mind a merevedést, libidót és termékenységet befolyásolja...mitõl más ez mintha nem lehetne gyereke és donort használnánk? Olyan írjon véleményt aki 22 évesen beéérné szinte nulla szexxel...
Esélytelen..nem is próbálkozok tovább, csak áldom az eget, hogy a párom, a családom, az õ családja, a barátaink, rokonaink és én is teljesen máshogy gondolkozunk.
Az a baj, hogy te önállótlan, életképtelen vagy.
A kérdező hozzászólása: Nekem szimpatikusabb megoldás a családalapítás némi segítséggel...és szerintem kéthetente 1 szex nem igazán merev farokkal más nõnek sem lenne elég, ettõl még szeretheti a frjét
Olyat nem, mint nálatok, ezért is mondtam, hogy ennek a viselkedésnek absztrakt modellje vagy. De rengeteg lúzer párt ismerek, ahol pudingból van a gerinc, többet között a szüleim is ilyenek voltak. Pontosan így beszéltek egymásról, mint ahogyan te róla, pontosan úgy viselkedtek. Egy volt közös: mindenki feladta az életét, és megalkuvott. Onnantól kezdve élete végéig mindenrõl panaszkodott, másokat hibáztatott mindenért, és úgy döglött meg, hogy semmit nem ért el.
Kedves kérdezõ! Két lehetõséget látok! 1: növesztesz egy gerincet. Az orvostudomány mai állása szerint ez roppant nehéz dolog, sõt, mondhatni lehetetlen, így marad a 2. lehetõség: 2: mûvileg meddõvé teszed magad. Ez egy rutinmûtét, az emberiség meg hálás lesz neked, hogy a (selejtes) génállományodat nem örökíted tovább. A férjednek meg õszinte részvétem.
A kérdező hozzászólása: Testközelbõl ismered, más párt is tudsz aki így döntött?
Bocs, ne haragudj, ezt tényleg nem támadásként mondom, de neked meg kéne fontolni, hogy pszichiáterhez fordulj. Amit mondasz, abban már semmi logika nincs, egy nagy menekülés, mentegetõzés, kifogáskeresés az egész.
A kérdező hozzászólása: Azért nem hagyom el a férjemet mert szeretem...szexet nem igazán tud adni ezért van szeretõm...és eszünkbejutott az örökbefogadás is, de mind én mind a férjem szeretnénk megélni azt a 9 hónapot...és akkor már miért baj ha fekete az apa...nem értem..
Figyelj, én nem bántani akarlak tényleg. Engem nem lázít fel ez a dolog annyira, mint itt a többi kommentelõt. Ezt a gondolkodást, viselkedést én nagyon jól ismerem, testközelbõl! Nem ítélkezni akarok fölötted, inkább segíteni. A baj, az, hogy te képtelen vagy a férjed elfogadni. Ha valóban szereted, akkor úgy szereted, ahogy van, elfogadod olyannak, amilyen. Ha nem, akkor nem szereted, csak kihasználod. Nem kifogás az, hogy Õ beteg ember, mert senki nem kötelez arra, hogy ha ez nem tetszik, akkor is vele legyél. Egyébként, amit te mondasz, az sem korrekt, legalábbis nem nagyon tudod jól. Valóban vannak olyan betegségek, amelyeknél tényezõ a genetikai hajlamosság, viszont figyelembe kell venned, hogy az gyermek fejlõdésének szinte elenyészõen kis része történik az anyaméhben. A gondolkodásmód, személyiség kialakulásában a születést követõ idõszakban, 4-5 éves korig a legfogékonyabb. Vagyis hiába nemzette a fekete munkatársad a babát, ha a férjed neveli, akkor személyiségben Õrá fog hasonlítani, nem pedig az apjára. Szóval ugyanúgy fóbiái lesznek.
sósav+hypó neked
Nagyon.

Hogy beszéljem rá a férjemet egy második babára? Én nagyon szeretnék de ő azt mondja elég 1.

Legjobb válasz: Miért nem tisztáztátok a kapcsolat kezdetén? Az egyetlen gyereketekkel való foglalkozásban milyen szerepet vállal?

Miért nem tisztáztátok a kapcsolat kezdetén? Az egyetlen gyereketekkel való foglalkozásban milyen szerepet vállal?
A kérdező hozzászólása: Kedves utolso eddig nem pontoztam tévedsz..ha nem tetszik a kérdésem akkor minek válaszoltál?Nem kötelezõ... Na most pontozok akkor az utolsonak legyen igaza csak az õ kedvéért!
3 éves...ne haragudj, de szerintem a gyermeked nincs egy éve, h szobatiszta. Annyira elképzelhetetlen, ha férjed szeretne kicsit fellélegezni, élvezni, h a gyerek már nagyobb, nem kell pelenkázni, nincs annyira rátok utalva, stb? Hogy egy kicsit szeretné visszakapni a régi a életét, újra kimozdulni? Egy újabb baba még évekkel kitolná ezt. De ezeket vele beszéld meg, kérdezz rá konkrétan, h ez-e a baja vagy vagy az, mert az nem megoldás, h idejössz, kérdezel, a válaszokat meg lepontozod, mert neked nem tetszik.
neked és a férjednek vannak tesóitok? mond neki, hogy a gyereknek kell testvér! nekem nagyon roszs lenne ha nem lenne tesóm.
Abból, amit írtál, úgy tûnik, neki az 1 is túl sok...
A kérdező hozzászólása: Ja kapcsolat kezdete hát 17 éve együtt vagyunk ez nem számit már...
A kérdező hozzászólása: Lányunk már 3 éves igy nincs kakis pelus... hát nagyon sokat melozik igy nem sok szerepe van igy a lányunk sokszor el is utasitja....ez az oka... Kislányunk bölcsi én visszamentem dolgozni... De valahogy akkor is szeretnék még egy gyereket mikor felhozom neki csak ennyit mond:Már megint kezded? Pedig mikor kicsi volt akkor sem csinált semmit a gyerekkel ugymond.....mindig mindent én csináltam... De azt mondja elég egy mert csak veszekednének a tesoval ez a másik indok...de én szeretnék még babázni egyszer..
Én a helyedbe nem beszélném rá. Ha nem akar, ne erõszakold ki, hogy csak miattad akarjon. Mennyi idõs a gyereketek? Én csak többször beszélnék neki arról, hogy milyen jó lenne a kicsiteknek testvér, ha ti nem lesztek, õk ott lesznek egymásnak. Ha nem változna a véleménye, elfogadnám. Te sem örülnél neki, ha õ akarna, te nem és mindenárom meg akarna gyõzni.
Kérdezd az okát. Lehet úgy érzi, ennyit tud eltartani. Vagy elege van a babázásból, a gügyögésbõl, a kakis pelenkákból.
A kérdező hozzászólása: És mind kettõnknek van tesoja...épp ezért nem jo a kapcsolat sem az öcsémmel sem nekik...sajna A lányunkat szereti mindent mgetesz érte...mármint a férjem de majd beszélek vele sajnálom hogy idetévedtem ..((

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!