Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretnek babat, de (83 db)

Ket missed abortuszom volt mar, nagyon szeretnek babat de nagyon felek, hogy megint igy jarok. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nagyon sajnálom.. :( Nekem "csak" egy vetélésem volt, de az is eléggé megviselt..el tudom képzelni, mit érezhetsz.. Az a tudat vígasztaljon, hogy oka volt annak, hogy az a két babó nem maradt meg.. Tudni fogja egy pici angyalka, hogy mikor állsz készen befogadni õt. :) Mi most ebben a hónapban már próbálkoztunk, 24-én kiderül, sikerrel jártunk-e. Bennem lesz a félsz, ha megint terhes leszek, de nem szabad, hogy a félelmeink irányítsanak... Csak POZITÍVAN!!! :D Nagyon drukkolok Neked!

Nagyon sajnálom.. :( Nekem "csak" egy vetélésem volt, de az is eléggé megviselt..el tudom képzelni, mit érezhetsz.. Az a tudat vígasztaljon, hogy oka volt annak, hogy az a két babó nem maradt meg.. Tudni fogja egy pici angyalka, hogy mikor állsz készen befogadni õt. :) Mi most ebben a hónapban már próbálkoztunk, 24-én kiderül, sikerrel jártunk-e. Bennem lesz a félsz, ha megint terhes leszek, de nem szabad, hogy a félelmeink irányítsanak... Csak POZITÍVAN!!! :D Nagyon drukkolok Neked!
Nekem is kettõ volt, de nem adom fel!! A második után kiderült, hogy szív alakú volt a méhem, vszínû, hogy emiatt voltak a vetélések. Megmûtöttek, és majd kiderül. Kivizsgáltak már téged? Hidd el, neked is lesz egyszer babád! Csak ne add föl!! Mindenképpen járj utána, hogy mi a gond! Addig ne is próbálkozzatok, nehogy megint így járj!
Igen, megmûtöttek. Az itteni dokim, csak annyit mondott, hogy ilyen a méhem és kész. Két év próbálkozás és két vetélés után elmentem egy debreceni dokihoz a klinikára aki az elsõ vizsgálaton közölte, hogy ez van és õ a mûtétet javasolja, mert nagy az esély hogy emiatt volt a vetélés. Nem kellett gyõzködnie, azonnal belementem. De ez sokféle lehet, ha nem nyúlik be mélyen a pöcök a méhedbe akkor nem okoz gondot, csak nagyobb az esélye a vetélésnek, a koraszülésnek stb. Nekem mélyen benyúló volt.
Nekem is kettõ volt, és most van egy tündéri kislányom! Ne add fel és csak POZITÍVAN! Hidd el, sokat számít! Ezen kívül vitaminok és folsav! Ha sikerül a baba, akkor pedig Utrogestan vagy Duphaston!
Nekem is volt egy vetélésem, és eü-kaparás nagyon megviselt, de 2hónap múlva terhes lettem és megint véreztem, rögtön doki, uh, és mondta, hogy egypetéjü ikrek voltak, de sajna az egyik elment, és nem adott sok esélyt a másiknak sem.Teljesen letörtem, de megmaradt:) , és már 5.5hónapos kislegény.Ne izgulj, nem lesz semmi baj, jönni fog neked is a babó:) .Sok sikert. 5.5hós baba anyuja
1 vagyok. Második! Téged megmûtöttek a méhed alakja miatt??? Nekem is az van, de nem csináltak vele semmit.

33 éves vagyok, házas. Nagyon szeretnék babát, de az eszemmel tudom, hogy nem kellene, mert nem állunk úgy anyagilag. Mit tegyek?

Sajnos nem dolgozom már 2 hónapja. Leépités volt, azóta munkát keresek. Nem sok sikerrel. Diplomám, nyelvvizsgám van és már szinte minden munkát elvégeznék, mégsem kellek sehova. Csak a férjem dolgozik.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem most vállald még be amíg még nem késõ.Én 30 évesen a harmadik babámat várom,mi is albérletben kezdtük egészen idén májusig kellett várnunk a saját házra.Ha gondolod gyermekruhákban és amiben tudunk szívesen segítünk.Privát címed sajnos nem láttam,de ha nem sértelek meg és kell akkor jelezz és megadom a címem.

Szia! Én is el szoktam gondolkozni, hogyha valami csoda folytán teherbe esnék, mibõl tartanánk el. De erre a barátnõm azt mondta, hogy soha nem lesz olyan, hogy "most már minden ok, minden rendben" jöhet a baba. Úgyhogy nem szabad ez miatt halogatni. És tényleg érdemes lenne megfontolni, amit az egyik hozzászóló írt, hogy inkább fizessétek a lakáshitelt, mint egy idegen embernek az albérletet. A másik, hogy turkálóban tényleg gyönyörû, vadi új gyerekholmikat lehet találni. A barátnõm a kislányának a ruháinak a 90%-át turkálta. Mikor mutatta a gyerekholmikat, alig akartam elhinni, hogy ilyet lehet kapni turkálóban. Pár zsák ruha, pár ezer ft-ért. Tök megéri. És ami a legfontosabb, hogy Te sem leszel fiatalabb. Ahogy idõsödsz, nagyobb lesz a kockázat is. Nehogy félre érts!!! Nem megbántani akarlak!!! Én lassan 31 éves leszek, de néha én is úgy érzem, hogy el vagyok késve. Nálam meg még egyéb problémák is vannak (pl endometriózis, autoimmun betegség). :-(((
Szia! Szerintem most vállald még be amíg még nem késõ.Én 30 évesen a harmadik babámat várom, mi is albérletben kezdtük egészen idén májusig kellett várnunk a saját házra.Ha gondolod gyermekruhákban és amiben tudunk szívesen segítünk.Privát címed sajnos nem láttam, de ha nem sértelek meg és kell akkor jelezz és megadom a címem.
Annyira utálom ezt a "mindent meg akarok adni neki" címû rizsát... Egy gyereknek nem attól lesz boldog és kiegyensúlyozott gyerekkora, hogy ötezer játéka van, és a szülõ mindent megvesz neki, amire csak rámutat. Egy gyereknek elsõsorban törõdés kell, szeretet, odafigyelés. Ha ez megvan, a többi nem számít! Szerintem nincs miért várnod: ha most, 33 évesen nem döntesz, lehet, késõbb már nem lesz módod erre. Lehet várni, hogy az anyagi körülményeitek jobbak legyenek, de ha nem lesznek jobbak? Akkor nem vállaltok gyereket? Egyébként a gyerekek után eleinte kapod a gyest és a családi pótlékot, lehet igényelni kiegészítõ nevelési támogatást, ami nem sok, de a semminél több. Ne foszd meg magad az anyaság élményétõl!
Szia!Csatlakozom az elõttem szólókhoz.Nevárj.25éves vagyok, 5éve férjnél mi is vártunk arra, hogy minden rendezõdjön, legyen lakásunk stb. ...Jelenleg is albérletben lakunk.(Viszont vettünk egy telket, építkezni szeretnénk).Ez éven elezdtük a babaprojektet, de eddig sikertelenül és ilyenkor teszem fel magamnak a kérdést mért kellett eddig várnunk.Vannak rosszabb helyzetben élõ emberek és mégis feltudják nevelni a gyerekeiket.A legfontosabb amit agyereknek meg kell adni, az pénzben nem megfizethetõ, vagy is a SZERETET.
szia, én most vagyok 32, remélem napokon belül szülünk. Amikor kiderült, hogy terhes vagyok, azonnal ki akartak rúgni, úgyhogy elmentem táppénzre ami a minimálbér után.... hát szégyen. A férjem dolgozik, de az õ fizetése se egy sztárgázsi! Az anyósoméknál lakunk, vannak bankhiteleink is, melyek közül bizony néhányat nem tudunk így fizetni. Õrültségnek hangzik így gyereket vállalni, de gy percig sem bántam meg! Ez egy csoda, és valahogy összejött minden ami kell a babának a kezdetekre. Mindenkinek volt valami az ismerõsök barátok, rokonok között ami még az õ gyerekeiké volt, amit tudunk használni. Hol egy kiságy, hol egy babakocsi, de volt olyan, hogy falun belül vadidegen ajánlott fel egy pelenkázót mert az Õ gyereke már kinõtte. A babaruhák nagy részét bababürzén vettük, szépen kimostam, kivasaltam õket. Egy anyagi csõdben vagyunk, teljesen kilátástalanul, de életünkben nem voltunk még ilyen boldogok! Ahol nekünk jut, ott jutni fog a picúrnak is, azután majd csak lesz valahogy! Azt bánom egyedül, hogy eddig nem mertünk vállalkozni a bébire! Ha most nem vállalod késõbb már lehet hogy nem fog összejönni, azt meg örök életedre bánni fogod! Nem azért élsz, hogy eljárj dolgozni, fizesd az albérleted, egyél, igyál, és ennyi. Ne foszd meg magad a legnagyobb csodától!
Én is 33 éves vagyok. Szerintem (a párom is hasonlóan gondolkodott mint Te) nem szabad így gondolkodni. Tény, hogy egy baba pénzbe kerül, de ahol két embernek van mit enni, ott egy harmadiknak is lesz mindig. Lehet azt mondani, hogy nincs rá pénzünk, de a kérdés az hogy mikor lesz? Magyarországon az is elõfordulhat, hogy sosem, de akkor meg gyereked nem lesz sosem. Szóval, én meggyõztem a páromat és belevágtunk, januárra vagyok kiírva. Ha már itt lesz a baba, akkor úgyis mindent megold az ember :) Ami kell (kiságy, babakocsi...) azt meg nyugodtan meg lehet venni használtan, csak az ápolási és etetési dolgokat vettem újként (fürdõkád, törölközõ, textilpelenka, cumik és cumisüvegek). Ruhákat turiztam, gyönyörûeket lehet találni, szinte semmi pénzért. Legyetek bátrak!
érdekes, hogy pár napja egy 17 éves lánynak aki teherbe esett többen is azt tanácsolták, vetesse el a babát, mondván hogy nincsen semmilye... szerintem ne várjatok tovább. Olyan soha nem lesz, hogy minden oké lesz. Nem kell neki annyi minden, hidd el. És ha nem jön össze rögtön, csak néhány év múlva? Tényleg kifutsz az idõbõl... szerintem vágjatok bele és nem fogjátok megbánni, a baba minden nélkülözésért kárpótolni fog titeket! :)
én annyit mondok, hogy lassan ki fogsz futni az idõbõl, és kockázatosabb idõsebb korban szülni.szerintem egy kisbabát olcsóbban is fel lehet nevelni.Nem kell mindig a legdrágább mindenbõl.sok sikert, és szerintem válald be.mert szerintem 5 vagy 10 év múlva se fogsz olyan gazdag lenni hogy ne kelljen dolgoznod, és akkor meddig akarsz gondolkozni a babán? szerintem vágjatok bele.
Szia!szerintem ha tudtok vegyetek fel egy hitelt amibõl már tudtok venni egy házat, mert én inkább a hitel törlesztõét fizetném mint az albérletet!!!aztán ha szép lassan helyre jöttök jöhet a baba!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a biztatást! Megmutatom a férjemnek is a hozzászóllásokat.
Hát nem tudom... lehet hogy én vagyok túl óvatos, de én nem mernék bevállalni babát, a teljes anyagi kilátástalanság és csõd szélén. Nem arról van szó, hogy minden hülye luxust meg akarok venni a babának, mert errõl szó sincs és az sem megoldás, hogy ha kettõnek jut enni, akkor jut a harmadiknak. De pl meg tudnád venni a babádnak a pneumoc. oltást, ami 30 E körül van? Mi lesz ha nem bírjátok a számlákat fizetni? Kidobnak az albérletbõl, keresni másikat.. áhhh Valaki írta, hogy vegyetek fel hitelt, hát eszedbe ne jusson. Bár valószínû nem is kapnátok. Ne haragudj, nem bántásképpen írtam. EGyébiránt megértem a gondod, én 28 éves jogász vagyok, két nyelvvizsgával, természetesen nincs munkám, egy kis cég könyvelésén dolgozgatom, saját házra, kocsira, neadjisten nyaralásra kilátásunk sincs. És én azért legalább öt évet szeretnék dolgozni teherbeesés elõtt. Én rengeteg ilyen negatív példát láttam , mert néhány hónapot gyámhatóságon is dolgoztam, hát borzasztó dolgokat okoz az anyagi kilátástalanság a kisgyerekes, csecsemõs családoknál. Az nem igaz, hogy csak a vágyódás, a szeretet, és a törõdés kell a babához. Mondjuk ebbõl a válaszból nem lettél okosabb, mert vágyni ugyanúgy fogsz rá, maximum vigasztalni tudlak, és biztosítani, hogy együttérzek veled. Fontos a pozitív hozzáállás, és higgy benne , hogy gyorsan kilábaltok a válságból, és hamarosan babázhatsz.
"25éves vagyok, 5éve férjnél mi is vártunk arra, hogy minden rendezõdjön, legyen lakásunk stb. ...Ez éven elezdtük a babaprojektet, de eddig sikertelenül és ilyenkor teszem fel magamnak a kérdést mért kellett eddig várnunk." Ezt mintha én írtam volna :( Remélem, mindkettõnknek hamarosan sikerül! A kérdezõnek: Szerintem se várj, mert tökéletes a helyzet úgyse lesz, az idõ meg csak telik. Ja, és aki írta, ha a kölcsönök, stb ellenére bevállalta a babát, annak szívbõl gratulálok!

1 éve nem menstruálok! Anorexia gyanús vagyok! Nagyon szeretnék babát, de így elég nehéz lesz! Ha "meggyógyulok" az anorexiából sikerülhet teherbe esnem?

Legjobb válasz: elõször az anorexiától kell megszabadulnod. a fejedben kell rendet tenni. ha már nem érzed, hogy "kövér vagy" és elindul a hízás, akkor teherbe fogsz esni minden remény szerint. a mensid valszeg azért marad el, mert kórosan sovány vagy. vagy babát akarsz, vagy gebe akarsz lenni. a döntés a tiéd.

elõször az anorexiától kell megszabadulnod. a fejedben kell rendet tenni. ha már nem érzed, hogy "kövér vagy" és elindul a hízás, akkor teherbe fogsz esni minden remény szerint. a mensid valszeg azért marad el, mert kórosan sovány vagy. vagy babát akarsz, vagy gebe akarsz lenni. a döntés a tiéd.
Valószínûleg igen, de akkor sürgõsen "láss neki" a terápiának. Ez attól is függ, mennyire vagy a normál súlyod alatt (olyan is lehet anorexiás, akin nem is látszik még igazán) Nagyapám húga Auschwitzból 33 kilóval jött vissza (kb. 160 cm volt), neki nem lehetett már gyereke... Viszont azóta sokat fejlõdött az orvostudomány is, szóval Neked minden esélyed meg van rá! Szerintem ne csak a ciklusodat várd meg, hanem azt is, amíg lelkileg stabilizálódsz egy picit, mert a terhességhez is kell "lelkierõ". Nagyon szurkolok, hogy sikerüljön!
Szia! 10 évig voltam anorexiás, bulimiás.Szörnyû egy dolog.A mostani páromnak köszönhetem, hogy leküzdöttem.Persze ez nem azt jelenti, hogy ugyan ugy eszem mint a legtöbb ember, de 36 kilóról felküzdöttem magam 47-48 kg-ra és ezt tartom.Odafigyelek az étrendemre, nem koplalok, amit megkivánok mindent megeszek, csak figyelve a mennyiségre.Tornázni is szoktam itthon nekem bevált Rubint Réka dvd-je.Aztán teherbe estem.Gondolhatod milyen nehéz volt legyûrni a húst, a levest.Nem is tudok sokat enni, de a baba miatt kell.Szerencsére minden rendben, szépen fejlõdik, épp az imént jelezte, hogy éhes (rugdosott egy sorozatot :) ).Nyugodj meg, lehet babád, csak próbáld össze szedni magad.Ha gondolod irj privátba, szivesen mesélek, segítek! 17 hetes km.
Néhány évvel ezelõtt drasztikus fogyás után 6 hónapig nem menstruáltam, több hónap után állt be csak rendesen. Kérj segítséget, hogy kigyógyulj az anorexiából, mert egyedül nem biztos hogy menni fog.
Meg ne haragudj a kérdésemen kedves kérdezõ, de ha kövérnek érzed magad, érezted magad eddíg, ez a betegséged, akkor mi lesz ha terhes leszel?Nem fog fusztrálni az a jó pár plusz kiló, az egybefolyó derék, a hatalmas pocak a megvastagodott láb? Mert ugye a terhesség ezzel jár. Amúgy elõször valóban ki kéne gyógyulnod és felépülnöd, mielött babára vállalkozol, így kórosan soványan ugyan olyan nehéz teherbe esni, mint a 100 kilós tonna donnáknak is.
Én is anorexiás voltam, mégis várandós vagyok.Engem frusztrál a kilók sulya, de tudom, hogy a babám miatt muszáj ennem.És ha meglesz akkor majd leadom.

Babát szeretnénk.4 hónapja vagyunk komolyabban rajta az ügyön. Nagyon szeretnék babát, de sorra jönnek a csalódások (mensi megjön). Mi lehet a baj?

Ebben a hónapban alig voltunk együtt. A napokban kiborultam, mert barátnöim sorra jelentik be hogy babásak. Oly annyira kikészültem hogy azt mondtam már nem akarok babát. Persze nem szívböl mondtam, de tényleg nem vagyok rajta a dolgon. Ami még hozzá tartozik,hogy eddig mindig napról napra pontosan megjött a menzeszem.2 évig szedtem a Tri-Regolt.Szeptemberben tettem le.Még utána is pontosan megjött,de decemberben 35 napra jött meg és 10 napig tartott.Most meg még semmi....a cicm fáj,de nem feszül.Tud erre valaki valamit mondani?Köszönöm.

Legjobb válasz: Valószínû az a baj, hogy ennyire görcsölsz a dolgon. Próbálj megnyugodni, mert ha ennyire ideges vagy, az nem segít a dolgon. Ha aggódsz, akkor kezd el figyelni a ciklusodat, használj ovu tesztet, és idõzítsétek az együttléteket a legmegfelelõbb idõszakra. 4 hónap még nem a világ, valószínû, ahogy elengeded magad összejön a pici. Ha meg nem tudsz megnyugodni, menj a dokidhoz, mondd el, hogy aggódsz, majd õ megnyugtat. Kitartás, és csak nyugi, drukkolok, hogy összejöjjön a baba!

Valószínû az a baj, hogy ennyire görcsölsz a dolgon. Próbálj megnyugodni, mert ha ennyire ideges vagy, az nem segít a dolgon. Ha aggódsz, akkor kezd el figyelni a ciklusodat, használj ovu tesztet, és idõzítsétek az együttléteket a legmegfelelõbb idõszakra. 4 hónap még nem a világ, valószínû, ahogy elengeded magad összejön a pici. Ha meg nem tudsz megnyugodni, menj a dokidhoz, mondd el, hogy aggódsz, majd õ megnyugtat. Kitartás, és csak nyugi, drukkolok, hogy összejöjjön a baba!
Ne aggodj, még benne vagytok teljesen a normál idõben. Az átlag 7 hónap alatt esik teherbe. (statisztika) Nekem segített a gyógytea ívás. Cickafark és palástfû teát ittam. Az egyik segíti a peteérést, a másik a beágyazodást. Ha érdekel irok még róla. Meg használtam ovu tesztet. És a második hónapra nem jött meg. 31+2 hónapos terhes vagyok.
elözõ vagyok. Nem hónapos!-hetes! szép is lenne ennyi hónap!!!!
Szia! Nagyon ismerõs a helyzeted, mi párommal közel 1 évig próbálkoztunk mire összejött, nagyon görcsöltünk, nagyon akartuk, de soha semmi, aztán megbeszéltük, hogy akkor most egy kis ideig leteszünk róla majd késõbb próbálkozunk a 2. hónapban poz-t teszteltem... Aztán jött a hidegzuhany, 11 hetesen elment a baba... Utána kivártuk a megadott idõt és megint rágörcsöltünk, megint semmi, minden hónapban megjött, majdnem a vetélésre 11 hónappal poz-t lett a teszt, akkor már 3 hónapja úgy voltunk, hgy majd jön amikor akar... Sóval az én példámmal csak azt akartam leírni, hogy amíg görcsölsz tényleg nem fog összejönni!!! Sok sikert és mielõbbi babásodást kívánok!!!:) És csak stressz mentesen!!!:) ))) 24hetes km
Nálunk akkor jött össze, amikor mondtam, hogy többé nem érdekel a dolog.Majd lesz, ha lesz.És lám csodát abban a hónapban babás lettem.Barátnõm javasolta, hogy egyek piros bogyós gyümiket, és igyak mindig egy pici vörösbort, mert az segíti a beágyazódást.Lehet, hogy az segített, nem tudom.A forralt vörösbor azért nagyon ízlett.Azzal nem is lehet ártani.Még terhesség alatt is ajánlják a dokik. Lazíts, és akkor tuti sikerül!4 hónap az még nem olyan hosszú idõ a próbálkozást tekintve.Tudom, Neked az, de orvosi szempontból nem. Sok sikert!
Akkor leirom neked a cickafark és a palástfû teát. Nem muszáj kipróbálni, de egy próbát megér, és csak pár száz forintba kerül. Cickafarkfû teát a mensi elsõ napjától kell inni, peteérésig. Én napi 2 csészével ittam. 1 ek füvet leforráztam állni hagytam, majd leszürés után megittam. segíti a peteérést. Palástfû tea: peteéréstõl kell inni. Pont ugyanugy mind a cickafark teát. http://fogamzas.mindenkilapja.hu/ Itt olvahatsz róluk. És még egy fontos! 2 napnál gyakrabban ne legyetek együtt, különben romlik a spermák minõsége! Szorítok neked nagyon!
Szia! A gyógyszernek több idõ kell, hogy kiürüljön a szervezetedbõl, nekem azt mondták kb. 6 hónap. Mikor letettem 3 hónapig rendszeresen megjött, utána teljesen rendszertelen lett, volt, hogy 2-3 hónapig semmi! Adj egy kis idõt magadnak és ne másokkal foglalkozz, jönni fog ha jönni akar! Ne idegeskedj! Üdv: 12 hetes km.
Nekem a nõgyógyászom javasolta: kiwi, ananász, kétnaponta szex. nem tudom miért pont ez a két gyümölcs, de direkt ezt kell enni. Második hónapban összejött a bébi, a bátyjára 10 hónapot vártunk, ezért kértem a dokim tanácsát. A barátnõmnek is ajánlottam, neki is fél éves már a kisfia. lehet hogy véletlen, egy próbát megér, pláne ha szereted a déli gyümölcsöt:) Ha fél éven belül semmi eredmény, akkor érdemes elmennetek egy-egy vizsgálatra, vérvételre ( a dokinak hazudjátok hogy már évek óta próbálkoztok)gyakran nagyon egyszerû és orvosolható oka van a kudarcnak. Kitartás, minden jót!
nalunk minden ok egeszsegileg, ovu tesztet hasznaltam es mindig jokor voltunk egyutt, megis 8 honap kellett hozza. a doki szerint ez nem is sok! nem szabad surgetni! sok szerencset, kuldom a golyat! 32 km
Szerintem 1 hónap az kevés a gynexnek. Meg hát mindenhez türelem kell.
A kérdező hozzászólása: Szedtük mi is a Gynexet 1 hónapig, de semmi..szerintem az zavart bele a ciklusomba is :(
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat! 21:02-es igen érdekelne ez a gyógyteás dolog!De nem hasható ugye?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Használtunk eleinte ovu tesztet, és idözitettünk is, de sajna semmi :(
Mi egy évig próbálkoztunk. Nagyon rágörcsöltem magam, állandóan szex közben az járt a fejemben, hogy na most összejön....ez volt a baj....amikor megjött a mensim, mindig bõgtem, és utána sokat bõgtem.... Aztán rájöttem, hogy nem kéne így rágörcsölnöm....eljártunk bulizni, cigiztünk is, ittunk is....és összejött a manókám:) Most 39+3 hetes vagyok, és lassan már a karomban tarthatom:) Pszihés okai lehetnek nálatok is, ne görcsölj, de erre úgyis neked kell rájönnöd. Amúgy barátnõm is szeretett volna babát, õ is görcsölt, sok tanácsot adtam neki, és 2 hónap múlva bejelentette, hogy megfogadta a tanácsom, és összejött nekik is. Most 27 hetes.

Lett két nagyon-nagyon halvány pozitív tesztem, és kettő negatív.8 napja késik. Nem tudom mi van. Nagyon szeretnék babát, de félek hogy csak álpozitív. Lehetséges?

Legjobb válasz: Melyik tesztet, mikor csinaltad? Milyen fajta tesztek voltak? Maskor soha nem kesett? 8 nap keses mar eleg sok. Mindenesetre, ha nem jon meg, es megsem baba, akkor is fel kene keresni az orvosod!

Melyik tesztet, mikor csinaltad? Milyen fajta tesztek voltak? Maskor soha nem kesett? 8 nap keses mar eleg sok. Mindenesetre, ha nem jon meg, es megsem baba, akkor is fel kene keresni az orvosod!
Nekem 3 igen halvány tesztem volt, kettõ a szobába alszik, egy 2hét hét múlva születik. ÍRJ?H mivolt!!!
A kérdező hozzászólása: Mindkettõ 25ös. 21 hetes kismama: Gratulálok!
Anno nekem a facelle szintén halvány pozit mutatott, másnap a gabriell semmit! Most 21 hetes kismama vagyok! :)
esetleg nem azért lett negatív mert a 2 teszt nem egyforma érzékenységû?
A kérdező hozzászólása: Hétfõn megyek dokihoz, írni fogok mindenképpen. A kék csíkot a pingvin patikában vettem. Az lett negatív, a facelle a halvány pozi.
Kek csik? Errol meg nem hallottam. A facelle allitolag megbizhato, en nem hasznaltam. Nekem a corax a favorit (dm - kb 900huf), mert az eros csikot adott, amikor a tobbi meg halvany volt. En olyat meg ellonek reggelibol. Ha neg, akkor jovo heten orvos. Majd irj, h mi lett!
A kérdező hozzászólása: Eddig még soha nem késett, sõt szinte órára pontosan jött meg mindig. A legelsõ lett pozi, aztán negatív, aztuán ujra nagyon halvány pozi. A pozitív neve Facelle a negatív neve Kék csík.
ha az utolsó kettõ volt negatív akkor sajnos nincs baba. ha az utolsó kettõ pozi akkor talán van. ha leírnád pontosan melyik teszt mikori akkor talán tudnánk segíteni, de így nem tudjuk mi sem.
Én voltam a 21 hetes, mostmár 36 vagyok! Kismama vagy??

Yasminelle abbahagyása után kb. Mikor eshetek teherbe? Nagyon szeretnék babát, de hallottam olyat h akár egy évet is várni kell.

Legjobb válasz: Az egy év az baromság. Három hónapot szoktak javasolni, de gondold csak el, hogy van aki fogamzásgátló mellett lett terhes, és megszülte a bábáját egészségesen. Annyi vizsgálat van, hogy ha baj van az kiderül gyorsan. Szóval az egy év túl sok, de kérdezd a dokidat. Ha ez egy gyenge gyógyszer, akkor már egy hónap alatt is kiürülhet a szervezetetdbõl.

Az egy év az baromság. Három hónapot szoktak javasolni, de gondold csak el, hogy van aki fogamzásgátló mellett lett terhes, és megszülte a bábáját egészségesen. Annyi vizsgálat van, hogy ha baj van az kiderül gyorsan. Szóval az egy év túl sok, de kérdezd a dokidat. Ha ez egy gyenge gyógyszer, akkor már egy hónap alatt is kiürülhet a szervezetetdbõl.

Kismamák! Mi a munkátok? Már nagyon szeretnék babát, de a fránya anyagiak mindig megijesztenek.

Azt szeretném kérdezni,akik itt vagytok a fórumon mit dolgoztok?Nem úgy értem,h pl irodai,fizikai,hanem tanárn?,boltos,pincérn?,ügyvéd stb,konkrétan:)Köszi szépen.

Legjobb válasz: Szia! Én kommunikációt és médiatudományt tanultam, most doktorálok, mégis ügyintézõként dolgozom sajna egy cégnél. Pedig lehetnék újságiró, tanár, mûsorvezetõ és rendezõ, de sajna ahhoz Pestre kellene költözni.

Szia! Én kommunikációt és médiatudományt tanultam, most doktorálok, mégis ügyintézõként dolgozom sajna egy cégnél. Pedig lehetnék újságiró, tanár, mûsorvezetõ és rendezõ, de sajna ahhoz Pestre kellene költözni.
Én szállodában dolgozom, férjem informatikus. Én elvileg nettó 120-130 körül fogok kapni (táppénzen vagyok, és még nem kaptam), õ havi nettó 220-szal száll be.
Könyvelõ vagyok. De ahogy már írták elõttem is, csak 6 hónapig számít, hogy mennyit kerestél, mert a GYED maximálva van, sajnos. A GYES-t meg hagyjuk is, mert az nevetséges összeg, és szintén nem függ a fizetéstõl. Sokat vacilláltunk mi is a babán, mert havi 50.000-tõl esünk el, de még így is bevállaltuk, éhen halni csak nem fogunk felkiáltással! Szerintem is, ha nem a mindennapi kenyeretekrõl van szó, akkor nyugodtan vágjatok bele, a világ legfantasztikusabb, legcsodálatosabb dolga egy baba! Minden jót!
én tanárnõ vagyok a férjem meg a rendõrségen dolgozik :)
Az elsõ szülésem után a pénz miatta vissza mentem dolgozni a második kislányom 5, 5 évre született.A ruhaiparban dolgoztam mint technikus.Most ujra babot várok, meg is fog születni mire a kicsi betölti a 3 évet.Mellett úgy alakultak a dolgaink hogy a családommal lett eyg vállalkozásunk, csirketartással foglalkozunk már 6 éve.Ez hoz 2 havonta pluszt.ha nem lenne mi se vállalkoztunk volna a 3.babára.
Jogászként dolgoztam egy közjegyzõ irodában.
ügyfélszolgálati ügyintézõ. És a párom is. Nem keressük magunkat halálra, de ha mindenki arra várna, h elég pénze legyen szerintem kihaltunk volna. Én is és sokan felnõttek úgy, h éppencsak volt pénze a szüleinek, mert a magyar átlag így él. Nem hiszem, h szabad az anyagiak alá/elé rendelni egy bébit. Persze ha az embernek zsömlére nincs pénze az gáz, de ha ketten pároddal jó a költségvetésetek, akkor ne gondolkodj! :)
Szia Én még egyetemista vagyok. egyik szakomon most májusban a másik szakomon pedig jövõ májusban fogok végezni. Ja és tervezett baba! :)
Külkereskedelmi ügyintézõ vagyok. Amúgy mindegy mennyit kerestél, a TGYÁS után, ami 6 hónapig jár maximalizálva van a GYED, hiába volt a fizud 200ezer. Most meg ugye a családi pótlékkal akarnak variálni, hát nem csoda hogy az ember kétszer átgondolja a gyerekvállalást. A kislányom 3 hónapos, a bevételkiesésünk 40 ezer, a pluszköltség meg legalább 30. De minden pénzt megér egy picur!
rendõrségen melozok...így én a szerencsésebbek közé tatrtozom, 100% táppénz és gyás....ami nálam havi 125.000ft-ot jelent.
Utolsó éves egyetemista vagyok, férjem építõipari vállalkozó.
Én Boltban dolgoztam ELADÓKÉNT 6 órában.Kb.:33000ft-ot kapok gyedet!!!!+családi pótlék (de lehet az sem lesz)ha megszavazzák.Férjem gyárban dolgozik és õ 115.000ft kap+most vettünk házat hitelre.DE A BABA MINDENT MEGÉR NEM BÁNTUK MEG, MEGPRÓBÁLUNK MINDENT MEGVENNI NEKI!
Én épp államvizsgázás közepette vagyok, áprilisban végzek (jogász), a férjem informatikus. 1 kereset, duplájára ugrott lakáshitel még 20 évig, de tervezett baba.
Középiskolai tanár vagyok, tehát felvet a pénz:) Úgy számolom hogy kb. 70 ezer lesz a GYED. 8 hetes
gratula h lepontoztátok a válaszomat, mert a rendõrségen melozok, remélem boldog aki ezt tette
Én pedagógus vagyok, egyben osztályfõnök. A fizetésem 86 ezer Ft. A férjem vállalkozó. Hitelünk van, de eddig igyekeztünk spórolni a babára várva. Amit tudok, megveszek neki, igyekszem a lehetõ legjobbat. Emellett kapunk is több kis holmit, amit örömmel elfogadok.(36 hetes)
Szia! Én újságíró vagyok, a férjem informatikai vállalkozó. Öt évig vártunk, hogy legyen saját házunk saját autónk, most mindkettõre hitelt fizetünk, ráadásul tavasszal építkezni is el akarunk kezdeni. Nekem nem nagy a fizum, nálam a presztizs a fõ, a párom hozza a pénzt, bár elég rendszertelenül (amikor fizetnek a kliensek), de azt mondtuk, mostmár jöhetne a baba. Szülõk segítenek, de utálok rájuk szorulni
Szia, én egy játékteremben dolgoztam, a párom az építõiparban. Nem panaszkodhattunk a keresett miatt, de sajna nem kevés hitel tulajdonosainak mondhatjuk el magunkat. Az elejétõl táppénzen vagyok, és nekem a munkámból adódóan, a jatt esik ki ami jóval több volt mint a bejelentett fizu :( és az építõipar itthon most nem virágzik... Voltak nagyon nehéz hónapok, és lesznek is, de ezzel nem tudsz mit csinálni, majd a baba kárpótol!!
Kereskedelmi ügyintézõ vagyok.
Hát én igaz, hogy könyvelõként dolgozom, de haza, csak 68ezer forintot viszek, mert közalkalmazott vagyok. Úgyhogy én nem sokat fogok kapni, ha megszületik a babó. Egy 18 hetes kismami
SZia! Én csak egy bolti eladó vagyok! Látom itt szinte mindenki elég jó helyen dolizott/zik! És már táppénzen vagyok!! 10 hetes.
Szia! Én titkárnõ voltam, a férjem mérnök. Mi a GYED-del kb. 70e Ft-al keresünk kevesebbet, mióta itthon vagyok, de ez nem mérvadó, mert teljesen más dolgokat kell vásárolni. Én végig itthon voltam veszélyeztetett terhesként, állandóan azzal vicceltem, hogy amennyivel kevesebbet kapok a táppénz miatt, annyit költöttem elõtte betétre, tamponra. Tehát gyakorlatilag nyereséges, hogy otthon vagyok. Most már megszületett a pici, hát nem a GYED-bõl fogunk meggazdagodni, de nekünk nagyon sokat besegítenek a nagyszülõk: mi gyakorlatilag alig veszünk a gyereknek ruhát, mert a nagymamák imádnak turkálóba járni (tehát nekik sem megerõltetõ anyagilag, mert nagyon olcsón nagyon jó cuccokat vesznek). Mi is húztuk, ameddig lehetett a gyerekvállalást (az anyagiak miatt, sok a hitelünk), de most már bánjuk, hogy ettõl a csodálatos élménytõl ilyen sokáig megfosztottuk magunkat.
Szia, én hitelügyintézõ vagyok, a férjem autószerelõ.
Óvodapedagógus vagyok.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat.Nem én pontoztam le a rendõrségen dolgozó válaszadót, én mindenkinek zöldet nyomtam, nem értem, hogy nem lehet hasznos az olyan válasz, amiben vki a munkáját írja le...úh valóban örüljön a lepontozó, ha neki ez okoz örömöt...:S Én igazából még csak 20 éves vagyok, jogra járok és szeretnék diplomát elõször, de már nagyon szeretném a babát is.Csak érdekelt itt mások hogy állnak.Köszi mégegyszer és sok boldogságot nektek!:)

Idõnként nagyon szeretnék babát, de mivel a párom 44 éves nem merek neki szülni. Mi van, ha nem lesz türelme hozzá?

Ha szülök akkor mindenképp a páromnak fogok. Hogyan mondjam meg neki, hogy babát szeretnék tõle?

Legjobb válasz: Te hány éves vagy? Mert elégé gyerekesen gondolkozol.

Te hány éves vagy? Mert elégé gyerekesen gondolkozol.
Miért ne lenne türelme egy 44 évesnek? Talán több is, mint egy húsz év körülinek.. "Szívem, (nyuszómuszó) igazán szeretnék egy gyereket, a mi szerelmünk gyümölcsét, akit mi nagy szeretettel nevelnénk, és nyugdíjas korunkban körbeugrálnának az unokák. Mi eben olyan nehéz? Mindent meg kell beszélni.
A bátyámnak 30 évesen se volt türelme az elsõ gyerekéhez. A másodikhoz sokkal több türelme van, 35 évesen. Apukámnak sem volt, amikor bátyám született (27 volt), de amikor én, akkor már nagyon türelmes ember lett belõle. (37 volt) Úgyhogy talán több türelme is van, mint mondjuk régen volt.
Legegyszerûbb ha azt mondod szeretnél gyereket. Egyébként miért ne lenne türelme hozzá? A férjem negyvenöt volt amikor a gyerekünk született, sõt majdnem 46...
Lehet, hogy õ is szeretne egy gyereket.
Ahh..Az én férjem 41 volt, a barátnõm férje 45 raádásul az elsõ gyereknél! Ez férfi(apa)jelölt függõ, nem korfüggõ dolog.
Ugyan már, ma 22:51. az életem legnagyobb szerelem nekem is éppen fele annyi idõs volt, mint én, de semmi ne emberi dolog nem volt ebben. nem a pénzem kellett neki, nem volt pénzem. Nem igaz, hogy nem lehet csodálatos és kölcsönös érzéseket kapni nagyobb korkülönbség esetén.
Szerinted egy 28 éves pasi jobban tolerálja a gyereksírást? Nem :) Ha csak ez a gondod, akkor ne hezitálj. Viszont akar a párod babát egyáltalán?
Ez komoly érv! Az idõsebb férfiak tényleg jobban szeretik a gyerekeket, mint a kalandozó fiatal macsók.
Ne foglalkozz senkivel! Én értem hogy miért kérdezed, pont ennyi a párom és èn is huszonéves vagyok. Hogy mit tehetsz? Megkérdezed szemtõl szemben, gondolom ha egy érett emberrel élsz akkor neked is annak kellene lenned, mert hosszútávon nem viselne el maga mellett. Ezt nem bántásból írom, arra akarlak rávezetni, hogy nem érdemes köntörfalazni, célozgatni, mert abból maximum annyi lenne, hogy berágna rád mert szekálod és nem tudja hogy miért. Ha nem mered ennyire nyíltan (?) akkor például amikor megnéztek egy filmet amiben gyerek van, mondd hogy milyen aranyos, nem? És mondd csak, te szeretnél gyereket?:) ennyi. Ennél kacifántosabban felesleges taktikázni. Sok sikert.
Drága kérdezõ, ez már a hatvanadik kérdésed ugyanerrõl. Ennyi energiabefektetéssel már réges rég megkérdezhetted volna a párodat is és elõrébb lennétek. Gondolom még fél év múlva is azt fogjuk olvasni itt, hogy "jajj, hogy hozzam fel a 44 éves páromnak, hogy gyereket szeretnék, de mégsem vagyok biztos benne, hogy szeretnék".
Egy 44 éves nem öreg. Felesleges erre tenni a hangsúlyt. Ja, hogy õ nem akar babát? Akkor inkább ne. A meglepit senki nem szereti.
Ilyenkör ütközik ki, hogy szinte apád lehetne. Most ne jöjjön senki azzal, hogy a szerelem bla bla bla, mert nem.
Apám 45 éves volt, amikor születtem. Most vagyok 21 éves, elmondhatom, hogy egész életemben támogatott, rengeteg szeretett kaptam illetve mai napig is kapok tõle. Végtelenül türelmes volt hozzám, pedig voltak nehezebb idõszakaim, fõleg tiniként. Az egyik rokonom az elsõ gyerekét 30 a másodikat pedig 44 évesen vállalta, egyikhez se volt türelme... Egyszóval a türelem nem az életkortól függ.
Nem NEKI szülöd... a gyerek nem egy születésnapi ajándék. Jut is eszembe, az én lányom is 44 éves koromban született, most meg éppen nagykorú lesz. ))
Mi lenne ha vele beszélnéd meg. Csak õ adhat erre választ.
Mióta vagy vele, , hogy semmit nem tudsz a párodról, hogy mirõl mit gondol, mit szeretne? Szoktatok egyáltalán beszélgetni? Vagy csak éltek egymás mellett? Alapvetõ dolgokat nem tudsz róla, így mennyire tervezitek komolyan a jövõt?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy hogy viszonyúlna a gyereksíráshoz...
A kérdező hozzászólása: 26.
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Még nem beszéltünk gyerekvállalásról ezért nem tudom szeretne e gyereket. De fura lenne úgy lefeküdni vele, hogy most gyereket kell csinálni.
Nekem apám 40 volt, mikor születtem, de én már régesrég megfogadtam, hogy az én gyerekemnek nem lesznek idõs szülei. Általános iskolásként egyenesen ciki volt, hogy az én apám szinte nagypapa korú, míg másoké fiatalos, vicces, fitt és teljesen más a gondolkodása, mint egy ízig-vérig kommunista rendszerben felnõtt és élete nagyobb részét abban leélt embernek. A párom most 26 éves, de mikor mondja, hogy mi lesz 30 éves korában és a gyerek még nem szerepel a tervei közt, én már akkor szörnyülködök, hogy úgy mégis hány évesen akar gyereket?! Persze õ nem fogja fel, mert az anyja 18, az apja 24 volt, mikor megszületett... A húgom meg most egy 20 évvel idõsebb férfival él, de már ezen is kiakadtam, hogy mi lesz, ha a gyerekei ettõl a férfitól lesznek. Nekem nagyon rossz a tudat, hogy apám nagy valószínûséggel már nem fogja látni felnõni az unokáit (ezen okból mellettem sem lehettek a nagyszüleim és eléggé rányomta a bélyegét a gyerekkoromra, hogy nekem nem voltak élõ nagyszüleim, mint másnak), nem segíthet nekünk pl házépítésben vagy -újításban, mert mire odáig jutunk, hogy saját házunk legyen, addigra apám már 70 körül vagy afölött lesz. Úgyhogy én a helyedben elgondolkodnék a dolgon, mert nagyon önzõ dolog tõled, csak magadra gondolsz, a leendõ gyerekedre nem. Nézz utána, hogy a legfrissebb kutatások szerint a 40 év fölötti apa ugyanakkora kockázatot jelent a magzatra nézve, mint a 40 körüli anya.

Nagyon szeretnék babát, de eddig még sajnos nem jött össze! Két hete voltunk együtt a párommal a menstruáció utolsó napján! Lehetséges, hogy sikerült?

Nem védekeztünk az együttlét alatt,de utána használtam egy Pharmatex kúpot a másodiknál! Nem mintha a párom nem szeretne babát, mert úgy vagyunk most hogy nem tervezzük, de ha jön akkor örülnénk! Most két héttel később nagyon fáj a mellem, egész nap hányinger gyötör, fáradt vagyok és nagyon feszül a hasam! Véleményetek szerint lehet baba? A menstruációm nagyon rendszertelen! Van már egy kisfiam, de vele nem voltak ilyen tapasztalatok! Több orvossal is beszéltem, de mindegyik mást mond! Kíváncsian várom a véleményeteket! Szép napot!

Legjobb válasz: A teherbe esés kicsit olyan mint a lottó. Bármikor bejöhet. Vagy nem. Vannak akiknek egy év kell és vannak akiknek elég egy bajnok spermium a reggeli maszturbációból hátramaradt mosatlan péniszen az esti "csak egy kicsit rakom be, aztán felveszem a gumit" szexnél.

A teherbe esés kicsit olyan mint a lottó. Bármikor bejöhet. Vagy nem. Vannak akiknek egy év kell és vannak akiknek elég egy bajnok spermium a reggeli maszturbációból hátramaradt mosatlan péniszen az esti "csak egy kicsit rakom be, aztán felveszem a gumit" szexnél.
Vazze ne használj óvszert és fogamzásgátlót és ne felejtsd benn a betétet és a tampont se......

Mit tegyek ha én már nagyon szeretnék babát, de a párom még nem?

3éve vagyunk együtt,fél éve jegyben járunk.Én már egy éve szeretnék babát,de most jött el az a pillanat,hogy igazán érettnek érzem magam rá.Másra nem is tudok gondolni.Mondtam a páromnak,de ő még nem szeretne,azt mondta ezt el kell magában döntenie.Imádja a gyerekeket,azt hittem ezzel sosem lesz nálunk probléma.Nem is szereti ha felhozom a témát.Most akkor meg kéne várnom,hogy ő eldöntse?Nagyon kemény fejű,mindenen sokat agyal.Nagyon rosszul érzem magam,főleg h 3 barátnőm most lett állapotos.Tudom,hogy gonosz vagyok,de nem tudok feltétel nélkül örülni nekik,mivel én is vágyom rá.Mit tegyek?Gyötrődöm :/

Legjobb válasz: Várj egy fél évet és térj vissza a témára, ne erõltesd, jobb ha mindketten egyformán akarjátok, te is lehet, hogy csak a barátnõid miatt görcsölsz rá.

Ha nem vársz és "becsúszik", akkor lehet, hogy hirtelen fogja érni az apaság gondolata, és otthagy babásan. Ha otthagyod és keresel más pasit, akkor is kell legalább 2-3év, hogy rendes kapcsolatba szülessen a baba. Próbáld meg inkább kipuhatolni, hogy mennyi idõre lenne szüksége felkészülni a feladatra és persze azt, hogy miért gondolja úgy, hogy egy 3 éves kapcsolatban még nincs itt az ideje.
Várj egy fél évet és térj vissza a témára, ne erõltesd, jobb ha mindketten egyformán akarjátok, te is lehet, hogy csak a barátnõid miatt görcsölsz rá.
Attól is függ hány éves vagy mert ha még nagyon fiatal vagy viszonylag fiatal akkor ráérsz, viszont ha szereted, ezzel az állandó nyaggatással tönkreteheted a kapcsolatot.
21 az az eletkorod? Raersz meg. Nyilvan kettotoknek kell eldonetnie, de ha o nem akar, akkor nem kellene eroltetni egyenlore
Keress másik pasit! Lehet még 1-2-3 évig nem akar, akkor te addig vársz!? És ha azután benyögi egyáltalán nem akar, akkor meg ott maradsz hoppon! Lehet nem is akar tõled gyereket!?
Szerintem erõltesd a témát többször hozd fel.
A kérdező hozzászólása: 22 vagyok, õ 26...nem, semmiképpen nem akarom ez miatt õt otthagyni, õ életem szerelme!Sajnos pajzsmirigy gondjaim vannak és eddig nem ajánlotta a doki, de most jók lettek az eredményeim ezért is görcsöltem rá, mert mi van ha mire õ átgondolja már megint rosszak lesznek? :/ jajj nagyon nehéz!Nyaggatni nem akarom õt ezzel mindig, mert nem akarom ráerõltetni, de jó lenne valami olyan praktika amivel erõltetés nélkül rá tudom "beszélni" :/
5 ös vagyok nekem is vannak pajzsmirigy gondjaim, mégis mindhárom babám gond nélkül megfogant és kihordtam õket ne görcsölj rá ennyire a témára:) )
Igazán becsülendõ, hogy 22 évesen gyereket szeretnél, de igazából azt mondom, hogy ha 2-3 évvel késõbb jön el az ideje, még akkor sem vagy lekésve 2-3 gyerekrõl, sõt. Szerintem elõbb legyen meg a házasság, utána õ is biztos másképp fogja gondolni.
A kérdező hozzászólása: Lehet ez hülyén fog hangzani, de házasságot csak akkor szeretnék ha már állapotos vagyok.Sajnos a nagynénémnek nem lehetett és mikor a férjének elmondta az válni akart :/
Ne erõltesd, még nagyon fiatal vagy, a barátod is fiatal, megértem, ha még nem akar. Mi 4 éve vagyunk együtt, én 21 vagyok, barátom 25, és megbeszéltük, hogy egyszer majd lesz gyerek biztosan, de most még egyikünk sem akarna.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!