Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretnénk talán összejött (2 db)

Egy hete késik a mensim, csináltam tesztet halványan a második csík megjelent, most ismét teszteltem és negatív lett. A mellem megduzzadt és nagyon érzékeny. Nagyon szeretnénk babát, most talán összejött?

Legjobb válasz: Szia! Várj pár napot és tesztelj újra.Ha nem lesz csík valoszínû baba se.Én csak a saját tapasztalatomat tudom írni,mert nálam is így volt és sajna nincs baba:)

Szia! Várj pár napot és tesztelj újra.Ha nem lesz csík valoszínû baba se.Én csak a saját tapasztalatomat tudom írni, mert nálam is így volt és sajna nincs baba:)

Nagyon szeretnénk babát, talán összejött?

Sziasztok! Már három és fél éve szeretnénk babát,de nem jön össze. Végigcsináltuk az összes vizsgálatokat kétszer is és minden rendben volt,az orvosok nem találják az okot. De most valami más. Nekem már 7-10nappal a következ? vérzés el?tt fájnal a melleim,ami már els? gyeremekem megszületése óta tart. Ennek már tíz éve. És a hüvelyi váladékom is más mint szokott. Átlátszó szín?,és nem kevés. Két napja késik a a menzeszem,nincs mellfeszülés,és ilyenkor már nem szokott váladék sem lenni. Nem merek teszet venni mert félek a csalódástól. Ja és a h?m 36,8 Szerintetek van rá esélyem,hogy végre siker?lt?

Legjobb válasz: Nem mi,hanem a teszt fog pontos választ adni.

Nem mi, hanem a teszt fog pontos választ adni.
A kérdező hozzászólása: Igen én azt tudom nagyon jól, de én arra is kiváncsi vagyok, hogy járt-e valaki így mint én, és pozitív lett-e a tesztje!
Szia elvileg a teszt már kifogja mutatni a terhességet szerintem csináld meg és ha negativ de nem jön meg hétfön csinálj még eggyet szoritok érted és ne idegeskedj vigyázz magadra 22 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi nagyon aranyos vagy, délután veszek tesztet remélem, hogy összejött! Boldog babavárást!
szerintem simán lehet baba. ne izgulj. de neked legalább már van egy gyereked . nekem még nincs sajna és én meg 18 honapja probálkozunk. kitarttás!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!