Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretnénk segítségemre (7 db)

Olyan nőgyógyászt (és szülészt) keresek akivel a Szent Imrében tudnék szülni és a XI. XXII. kerület környékén rendel (magán)? Ajánlanátok? Még nem vagyok terhes, de nagyon szeretnénk tesót és ehhez is kéne a segítsége.

Legjobb válasz: Remélem, nem haragszol, hogyha figyelmedbe ajánlom Dr. Papp Istvánt. Õ a Péterffy utcai kórházban dolgozik. Van magánrendelése is a Bethlen Gábor téren. Lelkiismeretes, becsületes orvos, aki nem fog lehúzni, illetve biztosan megtalálja a módját, hogyan tud segíteni! És nem mellékesen nagyon szép a szülészet. :) Nõvérem két gyermeket szült már nála. Mindkettõnél szabin volt a doktor, és beért 30 percen belül a kórházba. Nekem egyéb kérdésekben segített. Míg a kollégája mûteni akart, õ vette a fáradságot, és utána nézett, mit lehet még tenni.... Szerintem nézd meg a lehetséges orvosokat te magad, mert Te fogsz nála szülni. Én a fül-orr-gégészemmel vagyok így, hogy nekem tökéletesen bevált, míg másnak nem.

Remélem, nem haragszol, hogyha figyelmedbe ajánlom Dr. Papp Istvánt. Õ a Péterffy utcai kórházban dolgozik. Van magánrendelése is a Bethlen Gábor téren. Lelkiismeretes, becsületes orvos, aki nem fog lehúzni, illetve biztosan megtalálja a módját, hogyan tud segíteni! És nem mellékesen nagyon szép a szülészet. :) Nõvérem két gyermeket szült már nála. Mindkettõnél szabin volt a doktor, és beért 30 percen belül a kórházba. Nekem egyéb kérdésekben segített. Míg a kollégája mûteni akart, õ vette a fáradságot, és utána nézett, mit lehet még tenni.... Szerintem nézd meg a lehetséges orvosokat te magad, mert Te fogsz nála szülni. Én a fül-orr-gégészemmel vagyok így, hogy nekem tökéletesen bevált, míg másnak nem.
Dr. Gutmann Orsolya! Egy tünemény! Nála szültem és maximálisan meg voltam elégedve:) )))))
Ha még aktuális a kérdés Nyulasi Gábor a szt imrében dolgozik és a magánka a 9ben van. bár eléggé karót nyelt fickó és szereti a pénzt is.

A párommal nagyon szeretnénk babát, 4 hónapja próbálkozunk de semmi. Előfordulhat hogy mondjuk 4-5 hónap sikertelen próbálkozás után összejön a baba mindenféle segítség nélkül?

Írjatok valami pozítiv történetet, mert úgy el vagyok keseredve. Már azon agyalok, biztosan velem van a baj, hogy nincs peteérésem vagyilyesmi..

Legjobb válasz: 4 hónap egyáltalán nem sok idõ. Mi 6 hónapja próbálkozunk és semmi, pedig állítólag minden rendben van. Összefog jönni, nyugi! Én is nagyon szeretnék már babát, de még semmi. Megpróbálok a pozitív dolgokra gondolni.

4 hónap egyáltalán nem sok idõ. Mi 6 hónapja próbálkozunk és semmi, pedig állítólag minden rendben van. Összefog jönni, nyugi! Én is nagyon szeretnék már babát, de még semmi. Megpróbálok a pozitív dolgokra gondolni.
Szia! Én tavaly aug.ban hagytam abba a gyógyszert, 5 év után. Kb 3 hónapig gumival védekeztünk. Dec.ben már nem, vagy csak néha. De akkor még azt sem tudtam, hogy mikor van p.érésem, de mint utóbb megnéztem sexeltünk akkor is. Akkor nem estem teherbe. A januári, februári, márciusi p.éréskor is mindig egyött voltunk, de semmi. Na de jött az április p.érésem! :) ) És láss csodát, sikerült! Az április 21.-ére NEM várt mensim, nem is jött meg!!! Holnap kezdem el a 14. hetet! Tehát soha nem szabad feladni, kitartás! Mi nem is voltunk sokszor együtt, tényleg csak akkor, amikor szinte p.érésem volt, azon a 2 napon, esténként 1x. Biztos, hogy sikerülni fog nektek is! Ne izgulj, és ne gondolj rá nagyon görcsösen! Szorítok, sok sikert! :) )))))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást! Gratulálok a pici manóhoz! :-))
Szia! 4 hónap még tényleg nem sok idõ, állítólag ha minden rendben van és jó idõben vagytok együtt, akkor is csak kb. 20% az esélye annak, hogy teherbe ess. Szóval szerencse kérdése is. Nekünk pl. 8 hónap kellett, de úgy, hogy a mensim is tök rendszertelenül jött meg (40-45 napokra), túl voltam a hormon-vizsgálaton, férjem a sperma-vizsgálaton és már épp kezdtem volna a clostyt szedni (receptem is megvolt már), amikor összejött a baba. Van olyan ismerõsöm, akinek 5 év után jött össze, tök véletlenül, már nem is számítottak rá, hogy sikerülhet, aztán tessék... A peteérés ellenõrzésére meg vannak tök jó módszerek, a saját megnyugtatásodra kipróbálhatod valamelyiket... És fel a fejjel, ne csüggedj, eljön majd a ti idõtök is, lehet, hogy hamarabb, mint gondolnád.
Szia! Az én siker sztorim annyira siker, hogy nem is írom le. Elsõ baba véletlen a nászúton. Csoportos utazás volt és az az egy éjszaka tudtunk együtt lenni, s hárman jöttünk haza. A másodikkal úgy volt, hogy jan abba hagytam a tbl-t és májusban államvizsga után költözés napján összejött. Így új lakás, új diplom, a új gyerek. De nem szabad 4 hónap után elkeseredni. gondolj arra valaki 4-5 ÉVET vár rá!
Szia! Nekünk 4 évnyi próbálkozás után jött össze a dolog.... Mint kiderült, párommal semmi baj nem volt és velem sem, csak annyit agyaltam a gyereken, hogy elkerült a gólya.:) ... Aztán, mikor már letettem arról, hogy természetes úton jöhetne a baba és eltökéltem, hogy belevágok a meddõségi kezelések borzalmaiba, adtam magunknak még idõt az új évig (mert hogy ezek a dolgok mint 2007. novembere körül történtek). Nem meditáltam a gyereken, elfogadtam mindent, élveztem az életet, sportoltam, jól éreztem magam. A Télapótól már egy kisbabát kaptam.:) )) Most a 33. héten járunk.:) Kitartás...és ne meditálj.
Nekünk két év után jött össze. Ne aggódj! Semmi gond nincs! Szeressétek egymást:) ))))) A peteérésben ha bizonytalan vagy, próbáld ki az LH tesztet, vagy a minimikroszkópot, hõmérõzést. Esetleg kérj egy ultrahangot középidõben, annál tutibb nincs. :) Ha biztosra mennél az orvonál nyugodtan mondd hogy egy éve próbálkoztok, akkor tuti kivizsgáltat. Orvosa válogatja. Engem kérdés nélkül elküldött vérvételre! :) Sok sikert!!!!!
szia, nálunk is elég sokáig húzódott a dolog, már nagyon elkeseredtünk. Vettünk egy könyvet a neten, amiben nagyon sok hasznos dolgot találtunk. Étrendbeli, életmódbeli tanácsokat. Mi nagyon stresszeltünk, de a könyvben az is benne volt, hogy ez hogy akadályozza a baba fogantatását. Utána teljesen megváltozott a hozzáállásunk, átálltunk a könyv szerinti életmódra és két hónap múlva már pozitív lett a tesztem!!! Én mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a könyvet. Két hete adtam kölcsön a barátnõmnek, remélem hamarosan együtt babázunk... :) A könyv címe: Ha nem jön a baba Én a neten vettem, itt: http://www.babaskonyvek.hu/ , de azóta már üzletekben is láttam, sõt a múltkor a Tesco-ban is ki volt téve. Nagyon jó, nézzétek meg!!!

Nagyon szeretnénk kisbabát, segítségemre lehetnek a mastodyn cseppek?

Legjobb válasz: Problémám volt a ciklusommal azért használtam. Már a második hónapban terhes lettem , pedig azelött három évig sikertelenûl probálkoztunk.

Problémám volt a ciklusommal azért használtam. Már a második hónapban terhes lettem , pedig azelött három évig sikertelenûl probálkoztunk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaaszodat, akoor összeszorított fogakkal de tovább nyelem.Remélem én is sikerrel járok. Bár 1, 5 hónapja a doki egy méh gyulladást állapított meg és több mint egy hónapig meg volt, most olyan fura a vérzésem de majd kiderül...
Ne idegeskedj és higyél benne! Én úgy hiszem hogy rajtam ez segitett, nagyon rendszertelen volt a ciklusom és már az elsõ hónapban megjött 28 napra. Sok sikert és nyugi! 9 hetes kismama
estleg szedhetnél naponta mellé 1 db e-vitamint, az most sokat segíthet. Illetve készítsd fel a szervezetedet folsavval. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztató szavakat, nagyon rám fér.Már egy kicsit magam mellé ültem a sok várakozás miatt.Ha nincs más lombikbaba lesz a megoldás.Nagyon remélem, hogy hamar anyuka leszek.

Elég nagy túlsúllyal rendelkezem (105kg vagyok). Párommal 1éve szeretnénk gyereket, de sajnos eddig még sikertelenül. Fogyókúrában kérhetem a háziorvosom segítségét?

Legjobb válasz: Szia! Egyszer én is kértem ebben a háziorvos segítségét, rendelt nekem egy gyógyszert, ami 8 e Ft-ba került, azt mondta, receptre még drágább. Reductil volt a neve. Állítólag étvágycsökkentõ, de nekem nem használt semmit. Nekem mondjuk nem volt ennyi túlsúlyom, mint neked, de én is nagyon szenvedtem, rajtam kb. 15 kg volt pluszban. Azt nem írtad, hogy mitõl híztál így meg, de lehet hormon probléma is, azon viszont csak doki segíthet. Elõször a hízás okát kellene kideríteni, ne fogyózz rögtön szerintem. Biztos elküldenek majd vérvételre, egyéb vizsgálatokra (pl. pajzsmirigy). Ha nem találnak betegséget, akkor pedig próbálj meg mozogni egy kicsit, amennyit bírsz, úgyis mindig egyre jobban fogod bírni, illetve a kenyeret, tésztát, csokit stb. el kell felejteni. Jó fogyást, és mielõbbi gyermekáldást kívánok!

Szia! Egyszer én is kértem ebben a háziorvos segítségét, rendelt nekem egy gyógyszert, ami 8 e Ft-ba került, azt mondta, receptre még drágább. Reductil volt a neve. Állítólag étvágycsökkentõ, de nekem nem használt semmit. Nekem mondjuk nem volt ennyi túlsúlyom, mint neked, de én is nagyon szenvedtem, rajtam kb. 15 kg volt pluszban. Azt nem írtad, hogy mitõl híztál így meg, de lehet hormon probléma is, azon viszont csak doki segíthet. Elõször a hízás okát kellene kideríteni, ne fogyózz rögtön szerintem. Biztos elküldenek majd vérvételre, egyéb vizsgálatokra (pl. pajzsmirigy). Ha nem találnak betegséget, akkor pedig próbálj meg mozogni egy kicsit, amennyit bírsz, úgyis mindig egyre jobban fogod bírni, illetve a kenyeret, tésztát, csokit stb. el kell felejteni. Jó fogyást, és mielõbbi gyermekáldást kívánok!
Szia! Én 102kg-mal kezdtem a terhességem, (ráadásul gyógyszer mellett lettem terhes)és 14 kg-mot szedtem fel. Nem biztos, hogy a súlyfelesleg miatt nem estél eddig teherbe.A helyedben felkeresném a nõgyógyást és konzultálnék vele.Lehet, hogy elküld benneteket vizsgálatokra, hogy megtudják a valós okát a baba késlekedésének! Sok sikert és majd nagyon boldog babavárást kívánok neked! :)

Tisztelt Doktor úr! Szeretnénk kisbabát párommal, de rendkívül vékony a testalkatom (fizikailag gyenge is vagyok) és szeretnék hízni, de nem tudok. Orvosi segítséget nem kaptam, a B-vitamin és a Peritol ajánlásán kívűl. Ez utóbbitól nagyon jó volt az étvá

Tisztelt Doktor úr! Szeretnénk kisbabát párommal, de rendkívül vékony a testalkatom (fizikailag gyenge is vagyok) és szeretnék hízni, de nem tudok. Orvosi segítséget nem kaptam, a B-vitamin és a Peritol ajánlásán kívűl. Ez utóbbitól nagyon jó volt az étvágyam és rövid időn belül ugyan 4-5 kg-t is híztam, de mivel úgy tudom ezt nem szabad hosszú távon szedni, mióta kisbabát szeretnénk nem merem szedni. Viszont így nem tudok megerősödni. Önnek van erről tapasztalata, hogy mennyire befolyásolná a babavárást a Peritol szedése? Amint abbahagyom a szedését rövid időn belül lefogyok eredeti súlyomra. Köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az étvágy, illetve a súlygyarapodás fokozására elsődlegesen a halolaj-tartalmú készítményeket javaslom, amelyek vény nélkül kaphatóak. Ezek a készítmények omega 3- zsírsavakat tartalmaznak, amelyek igen kedvező hatásúak ilyen esetekben, akár a fogyást is megakadályozhatják. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az étvágy, illetve a súlygyarapodás fokozására elsődlegesen a halolaj-tartalmú készítményeket javaslom, amelyek vény nélkül kaphatóak. Ezek a készítmények omega 3- zsírsavakat tartalmaznak, amelyek igen kedvező hatásúak ilyen esetekben, akár a fogyást is megakadályozhatják. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Szeretnénk kisbabát párommal, de rendkívül vékony a testalkatom (fizikailag gyenge is vagyok) és szeretnék hízni, de nem tudok. Orvosi segítséget nem kaptam, a B-vitamin és a Peritol ajánlásán kívűl. Ez utóbbitól nagyon jó volt az étvá

Tisztelt Doktor úr! Szeretnénk kisbabát párommal, de rendkívül vékony a testalkatom (fizikailag gyenge is vagyok) és szeretnék hízni, de nem tudok. Orvosi segítséget nem kaptam, a B-vitamin és a Peritol ajánlásán kívűl. Ez utóbbitól nagyon jó volt az étvágyam és rövid időn belül ugyan 4-5 kg-t is híztam, de mivel úgy tudom ezt nem szabad hosszú távon szedni, mióta kisbabát szeretnénk nem merem szedni. Viszont így nem tudok megerősödni. Önnek van erről tapasztalata, hogy mennyire befolyásolná a babavárást a Peritol szedése? Amint abbahagyom a szedését rövid időn belül lefogyok eredeti súlyomra. Köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az étvágy, illetve a súlygyarapodás fokozására elsődlegesen a halolaj-tartalmú készítményeket javaslom, amelyek vény nélkül kaphatóak. Ezek a készítmények omega 3- zsírsavakat tartalmaznak, amelyek igen kedvező hatásúak ilyen esetekben, akár a fogyást is megakadályozhatják. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az étvágy, illetve a súlygyarapodás fokozására elsődlegesen a halolaj-tartalmú készítményeket javaslom, amelyek vény nélkül kaphatóak. Ezek a készítmények omega 3- zsírsavakat tartalmaznak, amelyek igen kedvező hatásúak ilyen esetekben, akár a fogyást is megakadályozhatják. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Mko-i ovarium átlagosnál nagyobb multicystikus echoszerk. Ez mit jelenthet? Remélem nem nagy gond, mert babát szeretnénk a párommal! Köszönöm a segitséget előre is!

Legjobb válasz: Mind két oldali petefészek nagyobb, sok ciszta van benne. PCOS betegségre utalhat, ha szabálytalan ciklus mellett ez az UH lelet.

Mind két oldali petefészek nagyobb, sok ciszta van benne. PCOS betegségre utalhat, ha szabálytalan ciklus mellett ez az UH lelet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. viszont a diagnosis: Amenorrhoea, k.m.n
Vérzéshiány külön megjelölés nélkül / k.m.n./ Ezek szerint sokszor hosszabb idõre kimarad a menzeszed.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor sok cisztám van??? és ettõl függetlenül ha ezt kezelik lehetek terhes mert babát tevezünk a párommal és 24 éves vagyok félek
Nem tudom, hol tartasz a kivizsgálásban. Ha csak UH volt eddig akkor lesz még labor vizsgálat is. PCOS-oknál gyakran van inzulin rezisztencia. Ezt is nézni kell, jó endokrinológus kell hozzá, nem csak a nõgyógyász. Ha van túlsúly azt mindenképp le kellene adni, az nagyban segíti a teherbeesést valamint a terhesség megmaradását. Elég sok mindent leírnak róla ezekben a cikkekben: http://pco-szindroma.hu/ http://www.hipofizis.hu/pco_pcos.php
A kérdező hozzászólása: Nincs túl súlyom, egy átlagos testsúlyom van, ezzel semmi probléma, viszont volt szeptemberben polip eltávolitásom, azóta semmi gond nem volt, a rendszertelen menstruáció viszont tizen éves korom óta fenn áll, fogamzásgátlót szedtem 3 évig augusztusban hagytam abba, és azóta megint rendszertelen..az ultrahang óta nem voltam még sehol. ez még jelenthet komolyabb bajt is? rákszûrésem volt szeptemberben, vér vétel, minden volt a polip mûtét miatt
Erre, hogy van-e komolyabb baj a nõgyógyász válaszolhat, ha minden vizsgálati eredményed megvan.
A kérdező hozzászólása: De maga amit irtam ez tuti azt jelenti hogy vannak cisztáim? és a petefészek átlagosnál nagyobb? ez nem jelent problémát ugye ???
Ha nem lenne semmi gond, akkor azt írták volna, hogy mko ovarium norm. szerkezetû. További nõgyógyászati vizsgálat szükséges, / fõleg hormonok és inzulin szint/és ahogy írtam õ mondja meg, hogy mi a teendõ. Ez az UH lelet felveti a gyanút, hogy PCOS vagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!