Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretnénk de még mindig (19 db)

Párommal nagyon szeretnénk kisbabát de nem jön össze! Már lassan 5 éve próbálkozunk, de még mindíg semmi. Közrejátszhat az hogy elötte sokáig fogamzásgátlót szedtem?

Legjobb válasz: Bizony nagyon is közrejátszhat.Van olyan ismerõsöm,akik 5 évig küzdöttek miután 5 évig próbálkoztak simán és a mesterséges sem sikerült.Aztán egyszer csak teherbeesett és egészséges kisfiuk született. Megkérdezték a dokit,h lehetett-e ez attól,h fogamzásgátlót szedett évekig.Erre a doki azt mondta,h õ hivatalosan ilyet nem mondhat,de bizony nem kellene ezeket a hormontabikat használni,fõleg mert a mai világban simán is nehezen esnek teherbe a környezeti hatások miatt egyre többen.Ennek a hölgynek bizony tönkretette a szervezetét,viszont sokan vannak,akiknél nincs semmi ilyen hatása.Drukkolok!

Bizony nagyon is közrejátszhat.Van olyan ismerõsöm, akik 5 évig küzdöttek miután 5 évig próbálkoztak simán és a mesterséges sem sikerült.Aztán egyszer csak teherbeesett és egészséges kisfiuk született. Megkérdezték a dokit, h lehetett-e ez attól, h fogamzásgátlót szedett évekig.Erre a doki azt mondta, h õ hivatalosan ilyet nem mondhat, de bizony nem kellene ezeket a hormontabikat használni, fõleg mert a mai világban simán is nehezen esnek teherbe a környezeti hatások miatt egyre többen.Ennek a hölgynek bizony tönkretette a szervezetét, viszont sokan vannak, akiknél nincs semmi ilyen hatása.Drukkolok!
Sajna nem mindenki annyira szerencsés, mint és, hogy miután abbahagyja már az elsõ ciklusa is rendben van és a másodikban már babás is lesz.Mondjuk én csak két évig szedtem, és a szervezetem akkor is utálta. Viszont ismerek olyat is, hogy két teljesen egészséges ember, és mindkettõnek gyönyörû gyermekei lennének mindenki mással, csak együtt nem.Egyszerûen hihetetlen, de így van.Hallottam olyanról is, aki már feladta, hogy gyermeke lehessen és inkább vett egy kutyát.Eltelt fél év, és babás lett.Van olyan ismerõsöm is, akinek az elsõ babája mesterséges úton fogant.Majd egyszercsak természetesen megfogant a kistestvér. Nehéz ilyen helyzetben bmit is mondani.
Szia! Én két évig szedtem fogamzásgátlót, majd 8 hónapnyi próbálkozás után sikerült teherbeesnem. Sajnos a kisbabát elvesztettük a 8. hét elõtt. Ezután sajnos volt még 3 vetélésem. Sok vizsgálaton túl vagyunk és a dokik szerint mind a ketten egészségesek vagyunk a párommal. Kb. 1 hete úgy éreztem, hogy terhes vagyok, ma reggel teszteltem és pozitiv lett. Én bizom abban, hogy a kisbaba velünk marad. Ne adjátok fel! Nekem sokat segitett, hogy természetgyógyászhoz jártam.
Mi is 5 éven keresztül szerettünk volna babát, de sohasem sikerült.Letettem róla, és éltem tovább az életem anélkül, hogy teherbe szerettem volna esni.2 hónap múlva már nem jött meg, és csak a kimaradást követõ 10.napon csináltam tesztet, mert annyira nem foglalkoztam vele, úgy számoltam utána, hogy már rég meg kellett volna jönnie.És pozitív volt.Gyönyörû kisfiam született!Kitartás!Próbálj meg mással foglalkozni!
Én 13 évig szedtem folyamatosan a fogamzásgátlót!Tavaly év elején abbahagytam és 10 hónap múlva estem teherbe.Szerintem nincs köze a teherbeeséshez, akkor nekünk sem sikerült volna.5 év után miért nem mész kivizsgálásra?Én már 1 év után mentem volna, de szerencsére nem kellett.Drukkolok neked is, hogy mielõbb összejöjjön!Kitartás! 22 hetes kismami
Lehet ok, a fogamzásgátló, de sok minden más is. Egy csomó mindent lehet orvosolni, ezt is. Kivizsgálásokon voltatok már?
A kérdező hozzászólása: persze...

Nagyon szeretnénk babát de még mindig nem jött össze eddig. Mit csinálunk rosszul? Mikor kéne együtt lennünk h. sikerüljön?

24 éves vagyok 16 éves koromtól fogamzásgátló tabit szedek (mercilon-t) ill. szedtem mert már 2007. jan. -ban abba hagytam. Aztán nagyon rendszertelen volt a menszeszem (volt hogy kimarad egy hónap stb. ) de most az év áprilisától 26 naposak a ciklusaim és most van az a hónap (június vége ) , h.28 napra jött meg. Hiába vagyunk együtt rendszeresen a párommal de mégsem sikerül már kezdem föladni ezt az egész baba projektet.

Legjobb válasz: próbáljatok meg pózt váltani (nõ alul férfi felül (de itt elsõsorban nem a misszionárius pózra gondolok) hanem valami ilyesmire: http://www.szex-mesterfokon.com/szex-pozok/ferfifelul/imagep.. ilyenkor tud ugyanis a hímvesszõ a legmélyebbre hatolni a vaginában, és ilyenkor a spermáknak már kisebb utat kell megtenniük lehet, hogy a párodnak kellene elmenni egy kivizsgálásra, megnézetni, hogy a spermaszám optimális-e, elég gyorsak-e meg ilyesmik

próbáljatok meg pózt váltani (nõ alul férfi felül (de itt elsõsorban nem a misszionárius pózra gondolok) hanem valami ilyesmire: http://www.szex-mesterfokon.com/szex-pozok/ferfifelul/imagep.. ilyenkor tud ugyanis a hímvesszõ a legmélyebbre hatolni a vaginában, és ilyenkor a spermáknak már kisebb utat kell megtenniük lehet, hogy a párodnak kellene elmenni egy kivizsgálásra, megnézetni, hogy a spermaszám optimális-e, elég gyorsak-e meg ilyesmik
Vizsgálaton voltál már hogy kiderítsd mitõl lehet? Egy barátnõm is így volt hogy évekig próbálkoztak és semmi aztán mikor terhes lett elvetélt kétszer is. És mindez egy lyukas fog miatt, amire legkevésbé gondoltak volna.
Normális ciklussal is beletelhet fél évbe mire sikerül összehozni, szerintem még légy türelmes, még csak most állt helyre a ciklusod. Fél év után már érdemes elkezdeni utánajárni, miért nem sikerül.

Nekem P cos-m van a páromnak meg herevisszértágulatra műtötték, de még mindig lassúak a kiskatonák, valaki járt már hasonló cipőben? És lett baba? Nagyon szeretnénk és semmi pedig már 3éve próbálkozunk.

Legjobb válasz: Szia nálunk is hasonló a gond. Nekem is policisztás a petefészkem (de szerencsére nem szindróma) és a páromnál is akadnak gondok a katonákkal. Nekünk azt mondták a lombik jön szóba. Nemsokára megyünk is az elsõ beültetésre. Remélem sikerül. Mi 2 éve próbálkozunk. Nektek is sok sikert kívánok.

Szia nálunk is hasonló a gond. Nekem is policisztás a petefészkem (de szerencsére nem szindróma) és a páromnál is akadnak gondok a katonákkal. Nekünk azt mondták a lombik jön szóba. Nemsokára megyünk is az elsõ beültetésre. Remélem sikerül. Mi 2 éve próbálkozunk. Nektek is sok sikert kívánok.

Ha 4 évig szedtem a fogamzásgátlót, mikor lehetek terhes? Márciusban hagytam abba de még mindig semmi pedig már nagyon szeretnénk!

Az igaz ha egy nő minél előbb akar terhes lenni nem jön össze neki?Vagyis azt szokták nekem mondani hogy ne akarjam görcsösen!Párommal 5 éve vagyunk együtt év elején döntöttünk ugy hogy gyereket akarunk,persze mindig várom a jeleket nézem a naptárat sokat olvasok utána,mert már nagyon várom 25 éves vagyok!

Legjobb válasz: Azt szokták mondani érdemes kivárni három hónapot a szedés után. Bár már az abbahagyás utáni elsõ napon is összejöhet, de jobb várni picit míg helyreáll a hormonrendszered és kiürül teljesen a gyógyszer. :)

Azt szokták mondani érdemes kivárni három hónapot a szedés után. Bár már az abbahagyás utáni elsõ napon is összejöhet, de jobb várni picit míg helyreáll a hormonrendszered és kiürül teljesen a gyógyszer. :)
1 év sikertelen próbálkozás után érdemes dokihoz menni.
ez a görcsölés egy nagy butaság amit azok mondanak akinek nem volt ezzel gondja, kevés az a nõ akinek ezen mulik. Nem mondom ritkán elöfordul de általában szervi oka vagy a dolognak. A másik hoyg egy olyan nõnek aki babát akar nem lehet nem rágörcsölnie és hónapok évek óta nem sikerül. Én 4 éve várom a csodát, ebbõl másfél évig tényleg nem agyaltam rajta voltak más tervek de nem védekeztünk mivel elötte 2 évig sem sikerült. sajnos mégsem sikerült ezalatt sem, pedig azért reménykedtem mert mindenki ezt mondta hogy na majd ha nem akarod igazán. Volt hogy a ciklus 45. napján tünt fel hogy derég volt már meg, szóval tényleg nem agyaltam nem számoltasm nem figyeltem a jeleket. Viszont van egy hormonális betegségem ami az oka. Azt nem irtad hogy a menzeszed rendesen beállt-e a gyógyszer abbahagyása óta. Ha egy év alatt nem jön össsze akkor menjetek el kivizsgálásra. Lehet az oka elzáródás is vagy hogy a párodnál van valami probléma. Ha ö vállakozik simán a vizsgálatra azt már elöbb is megcsináltathatjátok, magánban végképp megcsinálják pár ezer Ft-ért és akkor egy dolgot máris tudtok, hogy ott van-e gond.
A kérdező hozzászólása: márciusban hagytam abba a gyógyszer, akkor zavart volt a mensim, 3 hónapig nem jött meg voltam dokinál megnézett nem látott semmit vártam és megjött de azóta már normálisan jön nincsen gond azzal!

Már 4 hónapja próbálkozunk a párommal, de még mindig semmi. Nagyon szeretnénk már kisbabát! Hogy lenne a legmegfelelőbb, hogy csináljuk?

Legjobb válasz: Szia, elöször is nyugalom.Nem sikerülhet elsöre.Álitólag ha hátulról csináljátok a spermák közelebröl uszhatnak ugyhogy nagyobb az esélyük:)Sok sikert.

Szia, elöször is nyugalom.Nem sikerülhet elsöre.Álitólag ha hátulról csináljátok a spermák közelebröl uszhatnak ugyhogy nagyobb az esélyük:) Sok sikert.
szia! mi 3 hónapig próbálkoztunk. Nyugi! a mi babánk akkor fogant mikor a párom külföldre indult. abszolút nem gondoltam a babára/kivételesen/ csak rá, meg hogy mennyire fog hiányozni stb. elõtte minden este romantikus séták voltak, vacsora stb, teljes boldogság. 1 hétig volt távol, és mikor kiderült a baba hatalmas lett a boldogság. azt ajánlom, hogy töltsetek el pár romantikus nyugodt napot ti is vagy menjetek el pár napra valami csendes helyre. szerintem mindegy hogy csináljátok. sok szerencsét és ne stresszelj!
Van aki az elsõ alkalommal teherbeesik, van kinek 3-6 hónapig sem sikerül.Nekünk a párommal több mint egy év után sikerült.Úgyhogy ne aggodalmaskodj, mert mindennek megvan a maga ideje.Majd ha már(ne adj Isten)2 éve sem esel teherbe, akkor kezdhetsz gyanakodni, de aggódni semmiképpen!!!Én csak jó szerencsét kívánok nektek!:)

Ma kellett volna megjönnie, már nagyon régóta szeretnénk babát és eddig mindig pontosan jött meg! Szerintetek ez már jelent valamit? Tudom h minden 2. kérdés ugyan az de meg kell osztanom veletek.

Tudom h még csak a mai napról van szó, de olyan izgatott vagyok. Még tesztet se akartam csinálni a sok csalódás miatt , gondoltam még várok 1 kicsit?? Lehet h baba van a dologban, olyan jó lenne :))) Amúgy semmi extrát nem érzek csak nagyon érzékeny vagyok mostanában... :)

Legjobb válasz: juuuj sztem nagy esélyed van rá!! én is nagyon érzékeny voltam..de mi nem terveztük a babát..mivel már van két nagy(8,12) vettem tesztet mert furán éreztem magam..és tessék..:)

juuuj sztem nagy esélyed van rá!! én is nagyon érzékeny voltam..de mi nem terveztük a babát..mivel már van két nagy(8, 12) vettem tesztet mert furán éreztem magam..és tessék..:)
2-3 nap múlva csinálj egy tesztet! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Na mi a helyzet a nem várttal?
A kérdező hozzászólása: Nem parázok, csak rosszabb lenne! Szurkolok neked is és ne parázz az nem jó :)
4. vagyok, drukkolok Neked! Te nem parázol, hogy megjön?
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek, holnap csinálok egy tesztet :) )
Szurkolok Nektek kedves Kérdezõ és utolsó Válaszoló hogy baba legyen a dologban.
Bocsi az offért, de mintha csak én írtam volna :) Veled izgulok! Te érzel valamit? Én az égvilágon semmit. Nekem se késett még soha, ma reggel kellett volna megjönnie.
remélem sikerül.az érzékenység jó jel!!!:)
Én is kiváncsi vagyok. Kérdezõ, neked sikerült?

Mennyivel lett nehezebb a családotok élete a harmadik gyerek után anyagilag? Sokkal nehezebb mint kettővel? Nagyon szeretnénk még de félek hogy vajon mennyivel nehezebb/ főleg anyagilag érdekel/

Legjobb válasz: nekem 3 gyerekem van.A suliban az étkezés nincs ingyen.Féláron kapjuk.A tankönyv tényleg ingyen van.De a gyógyszert teljes áron kell megvenned.A ruhák öröklése sem jön be mindig.Sõt nálunk egyáltalán nem.A lányok között 10 év van tehát nem tudott a kicsi örökölni már rég nem voltak meg a ruhái.A két kisebb között 1,5 év de ellentétes nemûek és egy súlyúak így nem tudunk a ruhával spórolni.Szerintem pár évig nem érzel sok különbséget anyagilag késõbb lesz nagyon nehéz amikor elkezdik a középiskolát ill a nagyobb a fõiskolát.

nekem 3 gyerekem van.A suliban az étkezés nincs ingyen.Féláron kapjuk.A tankönyv tényleg ingyen van.De a gyógyszert teljes áron kell megvenned.A ruhák öröklése sem jön be mindig.Sõt nálunk egyáltalán nem.A lányok között 10 év van tehát nem tudott a kicsi örökölni már rég nem voltak meg a ruhái.A két kisebb között 1, 5 év de ellentétes nemûek és egy súlyúak így nem tudunk a ruhával spórolni.Szerintem pár évig nem érzel sok különbséget anyagilag késõbb lesz nagyon nehéz amikor elkezdik a középiskolát ill a nagyobb a fõiskolát.
Az elsõnek üzenem, hogy rohadtul nincs így, és akkor nyilatkozzon ha legalább 1 gyereke van..:) Egyébként a másik két válaszolóval egyetértek!
Nekem még szeptemberben születik a 3. és a másik kettõ is pici (2, 4 évesek) de a kaja nagy tévhit hogy ingyen van. A 3 gyerekre annyit fogok fizetni bölcsibe/oviba mint a 2 gyerekre teljeset. Az elsõ 2 lány és tele vagyunk rózsaszín cuccal. AZokat elajándékoztam olyannak akik szerintem megérdemlik, mivel most fiút várunk. Igaz kaptam is, de venni is kellett hozzá. A matracra új huzat kellett vagy egy új matrac. Aztán 3 gyereknek kell most már a kocsiba ülés. A pici hordozóba lesz, a középsõ marad az ülésbe, de a nagynak venni kell legalább egy ülésmagasítót. Kell még egy szekrényt vagyis én komódot akarok, mert a gardrób csurig van a ruhánkkal. Hirtlen ennyi jutott eszembe, de késõbb tuti nõni fog még a kiadásunk. Ez csak a pillanatnyi ami most jár a fejembe.
Hát nekem még nincs gyerekem, de szerintem olcsóbb mintha 1-2 gyereked lenne. Igaz, hogy etetni kell õket, és a vízdíj is több DE: a ruhákat megörökölhetik egymástól, kapnak valami nagycsaládos segélyt, illetve kedvezményt. A tankönyvek ami 50-ezrre jön ki, ingyen megkapják. A suliban az étkeztetés is ingyen van.
Ha jól értem négy napja késik? Ha igen, akkor nem biztos, hogy látja a doki. Szerintem azért három pozi teszt nem nagyon szokott tévedni.
Most viccel? Ilyen erõs tesztek mellett nem hiszem, hogy megjön.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen , remélem nem lesz gond minden nap, minden percben azért aggódom ne jöjjön meg most már a mensim , mert a doki azt mondta ha megjön vissza sem kell mennem hozzá!
Na látod, ezek szép erõs pozitívak:) )) Gratulálok! Még korai volt, azért nem látott semmit. Örülök Veled:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm sikerült
A kérdező hozzászólása: [link]
A kérdező hozzászólása: szeretnék képet feltenni de ez nem sikerült
A kérdező hozzászólása: file:///H:/DCIM/100MSDCF/DSC00567.jpg
általában 6 hét elõtt nem tudnak teljesen korrekt véleményt mondani.
Elõzõ válaszoló vagyok: Egyébként az alhasi görcsök a hormonváltozásnak és a méh változásának tudhatóak be!
Tehát, ha számolunk 4 hetes lehet a baba majdnem 5 hetes. Az hogy a doki nem látja, nem tudom hogyan mûködik. De a most babás barátnõmnél ugyanezek a tünetek voltak meg, fájt a melle és olyan kis görcsi voltak mintha meg akarna jönni. Neki látszott UH-on. Ja és neki is 3 pozitív tesztje volt. Én annyit mondanék: Gratulálok anyuka :)
A kérdező hozzászólása: ilyenkor természetes ha idõnként görcsölök?
A kérdező hozzászólása: utólsó teszt amit csináltam sokkal erõsebb, csak nagyon félek hogy megfog jönni
Ilyenkor még nagyon kicsi, elõfordul, hogy nem látják. 3 teszt pedig nem szokott tévedni.
Ne stresszeld magad, mert nem tesz jót! Nem fog megjönni! :) Ez szép határozott pozitív mind! Nem lesz semmi baj!

Tisztelt doktor úr! A férjemmel nagyon szeretnénk kisbabát, már 1 éve próbálkozunk, de még nem jött össze.: (Az lenne a problémám, hogy mostanában kb.2-3 hónapja nagyon sokat késik a menstruációm, pedig nagyon pontos volt, mindig a 30. napon megjött, most

Tisztelt doktor úr! A férjemmel nagyon szeretnénk kisbabát, már 1 éve próbálkozunk, de még nem jött össze.: (Az lenne a problémám, hogy mostanában kb.2-3 hónapja nagyon sokat késik a menstruációm, pedig nagyon pontos volt, mindig a 30. napon megjött, most viszont 38. nap után jön meg. Rákszűrésen múlt hónapban voltam, nem találtak semmit. Akkor vajon mitől késhet ennyit? Megköszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Egy év védekezés nélküli nemi élet után, amennyiben a fogamzás nem következik be, mindenképpen javasolt a hormonális kivizsgálás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Egy év védekezés nélküli nemi élet után, amennyiben a fogamzás nem következik be, mindenképpen javasolt a hormonális kivizsgálás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
nem találkoztatok "szersük" szép volt földet rá többet nem jövök
Ha megtanulnál magyarul, az a késõbbiekben sokat segítene... Egyébként 100 km nem egy hatalmas távolság, persze csak ha anyuci elenged egyedül :)
Itt most mire kéne válaszolni? o.O Bocs, de elég nehéz megfejteni a fogalmazásod alapján! Most találkozni akartok? Beszéljetek meg egy helyet, és egy idõpontot, aztán hajrá!
"szeresük" 2 millió
irnal privatban? ha nem tudnám hogy nem, azt hinném ismerlek :)
Add el az ötös Golfot fiam.
A kérdező hozzászólása: száj le a földre és válaszolj!!
A BDSRTNT...Miért nem valami Mennyei Megyei rangadón vagy?
A kérdező hozzászólása: ????? válaszolmál rendesen??
MT2=Milinte :O Milinte te szemét kérdést írtál

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!