Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretnénk de még (91 db)

14 éves vagyok és szeretnék piercinget csináltatni, de a szüleim nem akarjak meg engedni, szerintetek érdemes titokban csinááltatni? Nagyon szeretnéék *. * de a szüleim reménytelenek. (-_-)

Legjobb válasz: elsõ vagyok ha ajakba csináltatod, nem sokáig marad titok nyelvben nem nagyon fogják észrevenni. nekem is van ott, az elsõ 4-5 napban nagyon pöszén beszéltem tõle, szóval azt is esélyes, hogy észreveszik. gyógyulás után már nem fogják észrevenni. a fájdalom egyébként nem vészes, én fél éve csináltattam a nyelvembe, de nem volt vészes

elsõ vagyok ha ajakba csináltatod, nem sokáig marad titok nyelvben nem nagyon fogják észrevenni. nekem is van ott, az elsõ 4-5 napban nagyon pöszén beszéltem tõle, szóval azt is esélyes, hogy észreveszik. gyógyulás után már nem fogják észrevenni. a fájdalom egyébként nem vészes, én fél éve csináltattam a nyelvembe, de nem volt vészes
Ígyis-úgyis észreveszik! Ha nyelv, ha ajak. Egyszer én is ezt csináltam és hidd el egy életre megbántam, hogy átvertem õket... Azt hittem valami rejtettebb helyre szeretnéd! :P
nekem sem engedték 14 évesen, várd ki, amíg megengedik, vagy amíg nagykorú leszel. Ha titokban csináltatod, csak balhé lesz, ha rájönnek, illetve, ha valami probléma van vele, begyullad vagy akármi, akkor meg még inkább gáz
szerintem 14 évesen tulzás lenne:) én most 14 vok és csak pár év mulva engedikmeg:D.meg szerintem egy 14 évesnek nem ezen kel járni az eszénekxD:D jah és ha titokba csináltatod akkor még pár év mulva se fogják megengedni..mert nembíznak meg benned:D úgy meg szartse ér:)
figyelj, te még kiskorú vagy! szóval kivetethetik veled! nehogy már ezek miatt vessz össze a családoddal! mondj le róla és késõbb 100x jobban örülsz majd neki
A kérdező hozzászólása: nem vennémki.:S fõleg h a testvéreimnek is van..:S igaz õk idõsebbek de akkoris...=S
számolj azzal ha észreveszik kivetetik veled
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. (: egyébként nem tudjáátok h vasmegyébe hol lehet csináltatni? és mennyiért? vagy magam is megtudom?:O van 1 páár olyan ismerõsõm aki talán megcsinálná de az a probleem. h ismeri a tesómat és elmondaná neki, a tesóm meg a szüleimnek..:S
A kérdező hozzászólása: A nyelvembe vagy ajakba.:S de ha megis csináltatnám titokba akkor inkább a nyelvembe mert ott nem feltünõ annyira. de nagyon félek. nagyoon fááj?:S
hová szeretnél pct?
az a piercinges aki nem kér szülõi beleegyezést amikor kiskorúnak szúr az tuti nem jó hely. ne szurass magadnak ilyen helyen mert nagyon sok bajod lehet tõle, nem hiszem, hogy a kórházban szeretnél kikötni. ha meg a szüleid megtudják, hogy átverted õket, akkor mégnagyobb [email protected] leszel.
figyelj, ne csinálj bohócot magadból .... a nyelvedbe? jézusom ... sztem max szemöldökbe tud sexy lenni lányoknál is, fiúknál is
Teszt nélkül nem mondhatok semmi biztatót, sajnos én sem! 50-50%
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ.mindenesetre ha továbbra sem jön meg, tesztelek, aztán majd kiderül.
mióta várjátok a babát?
A kérdező hozzászólása: kb 1 éve.

Lassan 1 éve próbálkozunk és nem sikerül. Nagyon szeretnénk már babát, de Õ még nem akar jönni. Szeretnénk tudni, hogy mindketten egészségesek vagyunk-e. Van valakinek jó tapasztalata, hova, kihez érdemes fordulni Budapesten?

Mi a vizsgálat menete nőnél és férfinél külön-külön? Tud valaki ajánlani tényleg jó szakembert, intézetet (ha lehet névvel). Mennyibe kerül egy ilyen vizsgálat (és ha szükséges kezelés)? Nagyon köszönöm előre is!

Legjobb válasz: Sote I. Meddõségi klinika Dr.Murber Àkos. Csak ajànlani tudom!

Sote I. Meddõségi klinika Dr.Murber Àkos. Csak ajànlani tudom!
Amihez az ember görcsösen ragaszkodik rendszerint nem az elképzeléseknek megfelelõen jön el! Vegyétek lazábbra a dolgot! Mi történne ha:egy kis utazás, színház, jó könyv, finom vacsora beiktatások után maga az együttléttel járó örömforrás lenne a cél?
Szia! Elsõ körben endokrinológus (hormondoki) : Mens mentis, akármelyik orvos. (Én Tûû Lászlóhoz járok, de nehéz bejutni hozzá, és Breyer doktornõrõl is csak jókat hallottam.) Onnan õ mondja a többit. Árak itt : http://mensmentis.hu/arlista/
Én MensMentisbe járok Breyer doktornõhöz. Teljes szívembõl ajánlom! Fantasztikus ember és remek orvos. Mi már várjuk a babánkat :) Örök hálám üldözni fogja :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Megnéztem a weboldalt és szerintem Breyer doktornõhöz fogunk bejelentkezni. Ti mennyi idõ után fordultatok szakorvoshoz? Mennyi idõ alatt sikerült "helyreállítani" a belsõ rendet, amiután már sikerült a baba?


Nagyon szeretnénk tesómmal egy vadászgörit, de van 2 kutyánk a szüleinknek meg ez pont elég. Mivel győzzem meg őket hogy kell a házban egy göri?

Azért nem szeretnének a szül?k még egy állatot mert így is a két kutya nagyon sokba kerül,azt is mondják hogy nagyon büdi,de szerintem nem ha jól van tartva.

Legjobb válasz: elõször is mond meg nekik hogy a görény nem büdös!neki is van egy olyan illta mint a kutyának, macskának, de ez nem büds, viszont ha sikerül õket rávenni, akkor lányt válassz mert a fiu ivaréretten jelöl, aminek nics jó illata:) mond el nekik hogy ti nagyon szeretnétek, és hogy egy nagyon jópofa állat. ha kaptok zseppénzt, akkor ajánld fel szüleidnek hogy tesóddal összedobjátok neki a húsra valót,te is egy kicsit meg a tesód is:):)ez lehet h jó ötlet,és egy kis felelõsséget is tanultok.Ha megkapjátok semmiképpen nem etethetitek kutya vagy cicakajával mert belepusztul!!!remélem sikerül meggyõzni õket mert a görik igazi kis bohózok, nagyon sok örömötök lesz benne ha szeretitek és ápoljátok! remélem sikerül! ja és õket is be kell oltatni.asszem 2-3 oltás darabja 3000 ft maximum, utána pedig csak évente egyszer veszetség ellen! Hajrá:):)

elõször is mond meg nekik hogy a görény nem büdös!neki is van egy olyan illta mint a kutyának, macskának, de ez nem büds, viszont ha sikerül õket rávenni, akkor lányt válassz mert a fiu ivaréretten jelöl, aminek nics jó illata:) mond el nekik hogy ti nagyon szeretnétek, és hogy egy nagyon jópofa állat. ha kaptok zseppénzt, akkor ajánld fel szüleidnek hogy tesóddal összedobjátok neki a húsra valót, te is egy kicsit meg a tesód is:) :) ez lehet h jó ötlet, és egy kis felelõsséget is tanultok.Ha megkapjátok semmiképpen nem etethetitek kutya vagy cicakajával mert belepusztul!!!remélem sikerül meggyõzni õket mert a görik igazi kis bohózok, nagyon sok örömötök lesz benne ha szeretitek és ápoljátok! remélem sikerül! ja és õket is be kell oltatni.asszem 2-3 oltás darabja 3000 ft maximum, utána pedig csak évente egyszer veszetség ellen! Hajrá:) :)
Nos, hát...ugyan ebbe a helyzetbe voltam én is. Nekünk is 2 kutyánk van, és nagyon szerettem volna már görit, de tudtam hogy mivel fog járni. Apu elõször nem ragaszkodott hozzá, de mikor már együtt olvasgattuk a göris oldalakat, neki is nagyon megtetszett. Beszélgessetek róla, készítsetek neki helyet, vegyetek meg minden szükséges dolgot ha tényleg elszántátok rá magatokat! Sok sikert kívánok!:)
nagy felelõséggel jár az tuti.De viszont abba nem értek egyet hogy a kuty és a macska kajától elpusztul.Az én görim macska konzerven nõtt fel, most is ezt kapja, meg macska száraz tápot.(meg még a többi sok féle kaját)És makk egészséges, aki imád rosszalkodni, kárt csinálni, és játszani....stb érdemes venni, de csak annak akinek van hozzá türelme, és foglakozik is vele.az enyém két éves lesz, és nagyon okos.sok sikert
egy felelõsségteljes göritartó nem eteti macskakajával az állatkát, nézz utána gris oldalakon.
én csak egy kérdést füznék ehhez.Miért nem jó görinek cicakaja?nincs görim csak minden ismerõsöm ezzel eteti és kutya bajuk.csak aggódok a kisállatokért.
-Szobatisztaságra lehet nevelni -Olcsó állat (kivéve a mûtétje, de ezt nem muszáj tudniuk -A szagát mûtéttel meg lehet állítani (nekünk nincs baj a szagával) -Úgy lehet sétáltatni, mint egy kutyát (ha van hámod) Vegyél lányt, mert nekünk is az van és az nem büdi
Nekem van görényem, egyáltalán nem büdös. Viszont meg kell értenetek hogy egy görény tartása nem olcsó, ha a szüleidnek nem telik rá akkor ne erõltesd. Ezen kívül sokat kell vele törõdni, mert hát a görény elvárja, ha suliba jártok akkor ez is a szüleitekre maradna, gondolom ezért sem akarják.

Ma kellett volna megjönnie, már nagyon régóta szeretnénk babát és eddig mindig pontosan jött meg! Szerintetek ez már jelent valamit? Tudom h minden 2. kérdés ugyan az de meg kell osztanom veletek.

Tudom h még csak a mai napról van szó, de olyan izgatott vagyok. Még tesztet se akartam csinálni a sok csalódás miatt , gondoltam még várok 1 kicsit?? Lehet h baba van a dologban, olyan jó lenne :))) Amúgy semmi extrát nem érzek csak nagyon érzékeny vagyok mostanában... :)

Legjobb válasz: juuuj sztem nagy esélyed van rá!! én is nagyon érzékeny voltam..de mi nem terveztük a babát..mivel már van két nagy(8,12) vettem tesztet mert furán éreztem magam..és tessék..:)

juuuj sztem nagy esélyed van rá!! én is nagyon érzékeny voltam..de mi nem terveztük a babát..mivel már van két nagy(8, 12) vettem tesztet mert furán éreztem magam..és tessék..:)
2-3 nap múlva csinálj egy tesztet! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Na mi a helyzet a nem várttal?
A kérdező hozzászólása: Nem parázok, csak rosszabb lenne! Szurkolok neked is és ne parázz az nem jó :)
4. vagyok, drukkolok Neked! Te nem parázol, hogy megjön?
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek, holnap csinálok egy tesztet :) )
Szurkolok Nektek kedves Kérdezõ és utolsó Válaszoló hogy baba legyen a dologban.
Bocsi az offért, de mintha csak én írtam volna :) Veled izgulok! Te érzel valamit? Én az égvilágon semmit. Nekem se késett még soha, ma reggel kellett volna megjönnie.
remélem sikerül.az érzékenység jó jel!!!:)
Én is kiváncsi vagyok. Kérdezõ, neked sikerült?

Volt 3 éve egy abortuszom, de már nagyon szeretnénk babát a párommal, és még nem nagyon jött össze, fogamzásgátlot nem szedek, amit szedtem azt is csak 3 honapig a dokim tud az abortuszomrol és azt is h már nagyon akarok babát. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: NEkem is volt régen abortuszom, aztán 2 évig fog.gátlót szedtem. Utána gyereket akartunk, de 2 évig nem jött össze. Dokinál nem voltunk kivizsgáláson. De aztán sikerült mindenféle csodaszer vagy praktika nélkül. Annyi volt csupán, hogy már nem azon járt folyton az eszem, lekötöttem magam a munkával. El kell kezdeni a kivizsgálásokat, mert millió egy oka lehet. NEkem pl a második terhességem elején mondta el a doki, hogy hátrahajló méhem van, pedig jópárszor voltam már elõtte nõdokinál akkor már 29 voltam, de valahogy soha senki nem említette. És köztudottan a hátrahajló méhvel nehezebb teherbe esni. Nálunk lehet ez is gond volt, más pózt kellett volna preferálni, vagy más idõpontban együttlenni. Sok ok lehet, utána kell járni.

NEkem is volt régen abortuszom, aztán 2 évig fog.gátlót szedtem. Utána gyereket akartunk, de 2 évig nem jött össze. Dokinál nem voltunk kivizsgáláson. De aztán sikerült mindenféle csodaszer vagy praktika nélkül. Annyi volt csupán, hogy már nem azon járt folyton az eszem, lekötöttem magam a munkával. El kell kezdeni a kivizsgálásokat, mert millió egy oka lehet. NEkem pl a második terhességem elején mondta el a doki, hogy hátrahajló méhem van, pedig jópárszor voltam már elõtte nõdokinál akkor már 29 voltam, de valahogy soha senki nem említette. És köztudottan a hátrahajló méhvel nehezebb teherbe esni. Nálunk lehet ez is gond volt, más pózt kellett volna preferálni, vagy más idõpontban együttlenni. Sok ok lehet, utána kell járni.
mióta próbálkoztok? mennyi idõsek vagytok? a korábbai ab. nem befolyásolja a teherbeesést. kutatások szerint a vetélés kockázatát növelheti, de azt is csak a mûtét utáni 1-1, 5 évben.
Nézd nem tudom, hogy vagy lelkileg, de sokszor elõfordul, hogy nõk tudat alatt megbánják az abortuszt, nem tudnak maguknak megbocsájtani. Lelki tényezõk is állhatnak annak hátterében, hogy nem sikerül a kisbaba. Az abortusz kis százalékban növeli a meddõség esélyét. Fertõzést követõen elzáródhatnak a petevezetékek, vagy gyulladások miatt összenövések alakulhatnak ki. Ennek valószínûsége a jelenlegi kutatások alapján 5%. Vegyél ovulációs tesztet. Próbálkozzatok intenzíven, ne minden nap. Állítólag ez jót tesz a spermáknak. Ha ilyen módon egy évig nem fogan meg a baba, akkor a nõgyógyásszal konzultálva elkezdhetsz kivizsgálásokra járni, hogy felderítsék az okát.
A kérdező hozzászólása: És mennyibe kerül egy ovulációs teszt? Igen az abortusz után fél évig eléggé ki voltam bukva, és a mai napig eszembe jut...2 éve lesz novemberbe hogy együtt vagyok párommal, és még semmi pedig 3 éve volt az abortuszom, félek hogy ne adj Isten meddõ vagyok, meg folyamatosan folyásom van ez is akadályozza vajon a terhességet??? Ráadásul tegnap este barna folyásom volt ami csak a menzesz végén szokott lenni és a következö ciklusom 23.án lenne...ez baj???

Mennyivel lett nehezebb a családotok élete a harmadik gyerek után anyagilag? Sokkal nehezebb mint kettővel? Nagyon szeretnénk még de félek hogy vajon mennyivel nehezebb/ főleg anyagilag érdekel/

Legjobb válasz: nekem 3 gyerekem van.A suliban az étkezés nincs ingyen.Féláron kapjuk.A tankönyv tényleg ingyen van.De a gyógyszert teljes áron kell megvenned.A ruhák öröklése sem jön be mindig.Sõt nálunk egyáltalán nem.A lányok között 10 év van tehát nem tudott a kicsi örökölni már rég nem voltak meg a ruhái.A két kisebb között 1,5 év de ellentétes nemûek és egy súlyúak így nem tudunk a ruhával spórolni.Szerintem pár évig nem érzel sok különbséget anyagilag késõbb lesz nagyon nehéz amikor elkezdik a középiskolát ill a nagyobb a fõiskolát.

nekem 3 gyerekem van.A suliban az étkezés nincs ingyen.Féláron kapjuk.A tankönyv tényleg ingyen van.De a gyógyszert teljes áron kell megvenned.A ruhák öröklése sem jön be mindig.Sõt nálunk egyáltalán nem.A lányok között 10 év van tehát nem tudott a kicsi örökölni már rég nem voltak meg a ruhái.A két kisebb között 1, 5 év de ellentétes nemûek és egy súlyúak így nem tudunk a ruhával spórolni.Szerintem pár évig nem érzel sok különbséget anyagilag késõbb lesz nagyon nehéz amikor elkezdik a középiskolát ill a nagyobb a fõiskolát.
Az elsõnek üzenem, hogy rohadtul nincs így, és akkor nyilatkozzon ha legalább 1 gyereke van..:) Egyébként a másik két válaszolóval egyetértek!
Nekem még szeptemberben születik a 3. és a másik kettõ is pici (2, 4 évesek) de a kaja nagy tévhit hogy ingyen van. A 3 gyerekre annyit fogok fizetni bölcsibe/oviba mint a 2 gyerekre teljeset. Az elsõ 2 lány és tele vagyunk rózsaszín cuccal. AZokat elajándékoztam olyannak akik szerintem megérdemlik, mivel most fiút várunk. Igaz kaptam is, de venni is kellett hozzá. A matracra új huzat kellett vagy egy új matrac. Aztán 3 gyereknek kell most már a kocsiba ülés. A pici hordozóba lesz, a középsõ marad az ülésbe, de a nagynak venni kell legalább egy ülésmagasítót. Kell még egy szekrényt vagyis én komódot akarok, mert a gardrób csurig van a ruhánkkal. Hirtlen ennyi jutott eszembe, de késõbb tuti nõni fog még a kiadásunk. Ez csak a pillanatnyi ami most jár a fejembe.
Hát nekem még nincs gyerekem, de szerintem olcsóbb mintha 1-2 gyereked lenne. Igaz, hogy etetni kell õket, és a vízdíj is több DE: a ruhákat megörökölhetik egymástól, kapnak valami nagycsaládos segélyt, illetve kedvezményt. A tankönyvek ami 50-ezrre jön ki, ingyen megkapják. A suliban az étkeztetés is ingyen van.

Mennyi esély van így babára? Még kicsit korai, de még nem volt ilyen görbém? Megnéznétek? Nagyon szeretnénk babót. Általában 30 naposak a ciklusaim, de a múlt hónapban rendetlenkedett és peteérésem sem volt. Most tuti volt?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/819e528b84b4bf4099de88..

Legjobb válasz: Szia. A tizedik napon lehetett a péd a hõd szépen megy felfelé és jókor is voltatok eygütt minden esélye3d megvan 10 nap mulva egy kétcsíkos tesztre , ja nem esik vissza a hõd én nagyon drukkolok eddig nagyon szép a görbéd.

Szia. A tizedik napon lehetett a péd a hõd szépen megy felfelé és jókor is voltatok eygütt minden esélye3d megvan 10 nap mulva egy kétcsíkos tesztre , ja nem esik vissza a hõd én nagyon drukkolok eddig nagyon szép a görbéd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, már nagyon várnánk a picit, mert lassan egy éve hiába próbálkozunk. :( Folyamatosan emelkednie kell még ilyenkor a hõnek, vagy ha egy szinten marad, az is jó?
Emelkednie kellene még! Nekem azt mondta a doki hogy 5 tized fok kell hogy legyen a különbség a ciklus elsõ fele és második fele közt.
Ha jól értem négy napja késik? Ha igen, akkor nem biztos, hogy látja a doki. Szerintem azért három pozi teszt nem nagyon szokott tévedni.
Most viccel? Ilyen erõs tesztek mellett nem hiszem, hogy megjön.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen , remélem nem lesz gond minden nap, minden percben azért aggódom ne jöjjön meg most már a mensim , mert a doki azt mondta ha megjön vissza sem kell mennem hozzá!
Na látod, ezek szép erõs pozitívak:) )) Gratulálok! Még korai volt, azért nem látott semmit. Örülök Veled:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm sikerült
A kérdező hozzászólása: [link]
A kérdező hozzászólása: szeretnék képet feltenni de ez nem sikerült
A kérdező hozzászólása: file:///H:/DCIM/100MSDCF/DSC00567.jpg
általában 6 hét elõtt nem tudnak teljesen korrekt véleményt mondani.
Elõzõ válaszoló vagyok: Egyébként az alhasi görcsök a hormonváltozásnak és a méh változásának tudhatóak be!
Tehát, ha számolunk 4 hetes lehet a baba majdnem 5 hetes. Az hogy a doki nem látja, nem tudom hogyan mûködik. De a most babás barátnõmnél ugyanezek a tünetek voltak meg, fájt a melle és olyan kis görcsi voltak mintha meg akarna jönni. Neki látszott UH-on. Ja és neki is 3 pozitív tesztje volt. Én annyit mondanék: Gratulálok anyuka :)
A kérdező hozzászólása: ilyenkor természetes ha idõnként görcsölök?
A kérdező hozzászólása: utólsó teszt amit csináltam sokkal erõsebb, csak nagyon félek hogy megfog jönni
Ilyenkor még nagyon kicsi, elõfordul, hogy nem látják. 3 teszt pedig nem szokott tévedni.
Ne stresszeld magad, mert nem tesz jót! Nem fog megjönni! :) Ez szép határozott pozitív mind! Nem lesz semmi baj!

2 napos a kisbabam es meg nem indult be a tejem ez normalis? Vagy meg belovelhet a tej? Nagyon szeretnenk szoptatni, ra is teszem de nem akar beindulni? !

Legjobb válasz: tök normális :) aludj a babáddal, amikor ébren van folyamatosan ciciztesd, de legalábbis minél gyakrabban. Igyál sokat és be fog indulni. az elsõ napokban ez a lényeg, még nem isznak nagy mennyiségeket.

tök normális :) aludj a babáddal, amikor ébren van folyamatosan ciciztesd, de legalábbis minél gyakrabban. Igyál sokat és be fog indulni. az elsõ napokban ez a lényeg, még nem isznak nagy mennyiségeket.
A kérdező hozzászólása: nagyon koszonom a hasznos valaszokat, azt csinalom minnel tobbet van cicin sooot hajnalba csak azt kapott mert ereztem hogy van benne es fajt is meg kemeny volt
Elsõ babámmal a negyedik nap estéjén lövellt csak be a tej. Több mint három évig szopott, és hat hós korig csak anyatejet kapott. Ne izgulj, nem mindenkinek indul be a teje a szülés napján, sõt az a legritkább. Igazából több hétig tart a dolog, mire a kereslet kínálat kialakul. Tedd csak cicire, ilyenkor is van pár csepp, és az tele van immunanyagokkal. :)
Pénteken volt a császárom, hétfõ reggelre lett tejem, de addig is rengeteget lógott a cicin a lányom, idõnként még jól is lakott az elõtejjel, nekik még nem kell sok. :-)
én szombaton szültem, szerdán, ahogy hazaértünk és le tudtam ülni a nyugiban, belövellt, folyt a tejem. igen, a császártól is tolódhat. 2 óránként tedd mellre, sok bõrkontaktus érje, igyál (sima vizet) és pihenj sokat!
én is császáros voltam mindkettõvel, az elsõvel csütörtök hajnalban mûtöttek, péntek éjjel már örjöngeni tudtam volna, annyira fájt mindkét mellem, le is kellett fejni mert annyi lett, hogy a picur nem tudta nyelni, 16 hónapig szoptattam, de idõközben jött a tesó és már kényelmetlen volt a pocakkal szoptatni, a kicsivel délben mûtöttek ész szombat hajnalban lett elég tejem. Ígyál sokat, csáaszár után amúgy is kell, mert mûtét elõtt és alatt nagyon sok folyadékot veszt a szervezet. ( engem 4 órát töltöttek fel utána) nagyon hasznos a Laktoherb tea, tedd minnél gyakrabban mellre a kicsit, mégha fáj is, hidd el megéri... Sok szerencsét, jó egészséget a babához
Én is császáros voltam.Vasárnap reggel császároztak már estére volt egy pici elõtejem majd semmi.Szerdára indult be , sok folyadékot ittam fõleg ásványvizet és az elsõ pár napban folyamatosan cicin volt a baba és a bimbóm is sebes lett de megérte.
Én is császáros voltam, és nekem a 7. napon indult be.
A kérdező hozzászólása: koszonom, csaszaros vagyok lehet azert sem indul be olyan hamar nem?
Én egy vasárnap este 9-kor szültem, szerdán délután indult meg a tejem, tényleg nagyon sokat kell ciciztetni, az segít. 18 hónapig szoptattam, 6 hónapig csak anyatejet kapott a kisfiam.Türelem, be fog az indulni Neked is! :)
Tedd rá nagyon sokat, ha van mellszívód avval is szívhatsz! igyál sokat! de azért 4lietrnél ne többet mert az is lehet gond.
Gratulálok! jó babázást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!