Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretnénk de annyira (6 db)

Nagyon szeretnénk babát de nem igazán akar összejönni lehetséges azért mert annyira szeretnénk és rá vagyunk görcsölve?

Legjobb válasz: hát az lehetséges. az egyik ismerõsömék is rágörcsöltek nagyon a babára, össze is jött nekik 4 hónap múlva, de el is ment a kicsike a 8. héten. lehet nem a görcsöléstõl, de... ne gondolj sokat erre az egészre, vagy, ha az téged megnyugtat beszélgess a pároddal sokat errõl az egészrõl, nekem ez a taktika vált be, és legalább a párom sem hülye ebben a témában sem.

hát az lehetséges. az egyik ismerõsömék is rágörcsöltek nagyon a babára, össze is jött nekik 4 hónap múlva, de el is ment a kicsike a 8. héten. lehet nem a görcsöléstõl, de... ne gondolj sokat erre az egészre, vagy, ha az téged megnyugtat beszélgess a pároddal sokat errõl az egészrõl, nekem ez a taktika vált be, és legalább a párom sem hülye ebben a témában sem.
Mi is nagyon szerettünk volna, de egészségi okok miatt várni kellett (2 év), rajtot kaptunk, rögtön összejött, és el is ment. Utána próbálkoztunk. Közben a párom munkanélküli lett, abbahagytuk egy idõre a próbálkozást, védekeztünk, :) és lám 15 hetes vagyok. Ennyit errõl. Ne görcsölj, tudom hogy könnyû mondani, de valamit taláj ki és ne a teherbe esés kössön le. SOk sikert!
Igen, lehet.Kicsit lazábban , szeressétek mindig egymást, amikor csak jólesik, de ne a babagyártás legyen a fõ cél, hanem a szerelem.Ha minden rendben veletek, és van peteérésed, sikerülni fog, hidd el, nem lesz baj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy írtatok. És még az érdekelne hogy ismeritek az ovulációs mikroszkopót vagyesetleg hallotatok róla valamit.Hogy tényleg segít a teherbe esésben? Itt olvastam róla. Nagyon szeretnénk mind a ketten már gyereket.

Nagyon szeretnénk babát de annyira feszült vagyok, másra sem tudok gondolni álandóan csak azon izgulok hogy sikerült e. Persze tudom hogy ez nem jó de mit tegyek?

Legjobb válasz: Lazíts! Én anno elszégyelltem magam, hogy a szexben nem adtam magam, csak erre gondoltam közben is. Ahogy lazítottam és úgy vettem, hogy úgyis összejön, ha nagyon szeretnénk - úgy is lett. Most kettõ van, tervezzük a harmadikat :-)

Lazíts! Én anno elszégyelltem magam, hogy a szexben nem adtam magam, csak erre gondoltam közben is. Ahogy lazítottam és úgy vettem, hogy úgyis összejön, ha nagyon szeretnénk - úgy is lett. Most kettõ van, tervezzük a harmadikat :-)
Gondolj arra, hogy a feszültség, és a stressz semmiképp sem segíti a petesejt megtapadását a méhben, mert olyan pszichológia reakciókat okoznak a szervezetben, amelyek gátolják ennek beköveztét(olvastam, nem magamtól vagyok ilyen okos). Próbáld meg elterelni a figyelmedet, olvass vidám könyveket, magazinokat, járj össze sokat a barátaiddal, és kerüld a teherbeesés témát, mert az téged blokkol. Ha majd kissé feloldódsz, könnyebben megy majd a szexuális együttlét is, anélkül, hogy pl. vigyázban állnál a hõmérõvel. :-) Sok sikert!
nekem akkor viszketett, amikor babás voltam.Azóta sem
Nekem peteéréskor csinálja ezt!


5 napja késik a menzeszem, lehett ebből baba? Nagyon szeretnénk már de annyi tesztet csináltam már, hogy félek az ujabb csalódástól. Kérlek irjatok!

Legjobb válasz: egyetértek az elõzõ válaszolókkal, minden esélyed megvan a babára, tesztelj akár holnap reggel, elivleg már ki kellene, hogy mutassa. És írd meg, mi lett, nagyon drukkolok! 2 éves kisfiú anyukája, 31 hetes kismama

egyetértek az elõzõ válaszolókkal, minden esélyed megvan a babára, tesztelj akár holnap reggel, elivleg már ki kellene, hogy mutassa. És írd meg, mi lett, nagyon drukkolok! 2 éves kisfiú anyukája, 31 hetes kismama
Szia! Az elsõ válaszoló vagyok, már sokszor átéltem amit te, amikor késett 1-2-3 napot, mindig nagyon reménykedtem, de ne add fel, fogd fel úgy, hogy új hónap, új lehetõség. És van még egy idézet, ami engem nagyon megfogott, remélem neked is tetszik: "a mi Kis édeseink már pakolnak, hát ne sürgessük õket, mert talán még valami fontosat hagynak ott, ahonnan jönnek. Mindannyiunkra vár egy kis angyal valahol, ha pedig õk tudnak türelmesek lenni, nekünk is ki kell várnunk a megfelelõ idõt!"
A kérdező hozzászólása: Sajnos ma reggel megjött.De azért köszönöm szépen mindenkinek a válaszát.
Mindenképpen írd meg majd az eredményt!!! Drukkolok nagyon!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek.Ha ki birom még addig meg persze ha nemjönn meg akkor várok péntek reggelig a tesztel.Az elõzõ kismamának gratulálok!
Szia! Várj még néhány napot, mondjuk vasárnap reggelig, akkor tesztelj! Ha ott van, úgyis ott van, ha nincs, akkor meg felesleges pénzkidobás tesztet venni. Nagyon szurkolok neked, mi is hasonló cipõben járunk, több mint két éve várjuk a babánkat :-) Elvileg tegnap volt peteérésem, rajta is voltunk a dolgon néhány napja, úgyhogy nagyon remélem hogy most összejön, lehet kinevetsz, de úgy érzem ez most más talán, mint eddig. Bocsi az off-ért, csak jól esett leírni. Szóval drukkolok, és majd írd meg, mi újság!
5 nap késésbõl természetesen lehet, miért ne lehetne? De azért ne éld még bele magad, csinálj egy tesztet. Mindenki azt fogja írni hogy lehet, de egy teszt fog igazán válaszolni. Remélem összejött szurkolok!
Nyugottan tesztelj. Megy a drukk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.a 20:54-nek mi is már 1, 5éve próbálkozunk de eddig semmi remélem most sikerül.sok sikert neked is.
Persze, hogy lehet, ha 5 napja késik, akkor már nyugodtan tesztelhetsz, ne félj tõle! Remélem pozitív lesz!
A kérdező hozzászólása: nagyon szép ez az idézett.köszönöm szépen

Nagyon szeretnénk babát. De mindig kifolyik az anyag, mit csináljak hogy bent maradjon. Valahol olvastam hogy ne fürödjek se elötte se utána. Ez segitene? Ha hasonfekve fekszem utána akkor nem annyira folyik ki, ez miért van?

Legjobb válasz: Szerintem pócold fel a lábad. De attól, hogy kifolyik még simán teherbe lehet esni, hidd el, ha nem így volna nem is igazán kellene védekezni.

Szerintem pócold fel a lábad. De attól, hogy kifolyik még simán teherbe lehet esni, hidd el, ha nem így volna nem is igazán kellene védekezni.
én is gyertyäban älltam.:) .és terhes lettem.szeretkezs utän fel se ällj, ne csinälj smemit, menj gyertyäba és maradj ugy ameddig csak tudsz.csinäld et minden szeretkezés utän.hidd el bejön.kisfiam most 6 honapos:)
Mindenkibõl kifolyik, ez a gravitáció!Maradj fekve, akkor késlelteted a kifolyást!
Én általában párnát teszek a fenekem alá, hogy a lehetõ legkevesebb folyjon ki belõlem! Aztán amikor már picit fárasztónak érzem - kb. 25 perc után - akkor szépen kihúzom a párnát és maradon az ágyban kevés mozgással! Fürdeni én is csak másnap reggel szoktam! De szerintem mindenki úgy csinálja ahogy neki szimpatikus! Sok sikert!
A párna fenék alá, és nyugton maradás. A cél érdekében ráérsz fürdeni reggel, ha este voltatok együtt, vagy este, ha reggel voltatok együtt. Én legalábbis minden esélyt megadok, h. sikerüljön. Neked is sok sikert.
Ha ennyire fürdés mániás vagy akkor fürödj:) sztem nem kell rohanni mosakodni utána. Olyan jó dolog csak úgy pihizni, majd bealudni a Kedves mellett, nem? És ha babát szeretnétek külön jó hogy nem kell pánikszerûen rohanni mosakodni , irrigálni...stb. Semmi bajod nem lesz ha nem tusolsz...
Én utána elalszom, és csak másnap reggel zuhanyzom. Úgy tudom, szeretkezés után érdemes egy félórát-órát nyugiban feküdni, járkálás nélkül.
A kérdező hozzászólása: És a fürdéssel mi ahelyzet?köszönöm a válaszaidat külömben, Mennyi ideig ne menjek?
Az elõzõ vagyok. És ne menj utána pisilni ez fontos!!
Szia.Én úgy csináltm, hogy kispárna volt a fenekem alatt, a végén meg gyertyáb álltam.Vicc ide vicc oda, de nekem bejött. 8 hetes kismami
Hidd el, mindannyiónkból kifolyik a nagyja:) De még jó is , hogy nem egyszerre termékenyít meg néhány milló sperna egy petesejtet.Egy gyereket is pont elég néha kihordani, nem hogy ekkora számban ikreket. Ha nem csinálsz intim zuhanyt, akkor tök mindegy a fürdés, vagyis ha lefürdesz, akkor nem fog összeragadni reggelre a bõr a combodon. Van aki gyertyaállást csinál...de szerintem mi halálra röhögnénk magunkat, ha minden szex után tormamutatványokat csinálnék.A másik a misszionárius póz, és amikor elment a párod, akkor maradjatok egy kicsit úgy, tehát ne húzza ki azonnal.(Azt hiszem ez barátibb, mint a gyertya:) ) Mindettõl függetlenül ezek a spermák baromi életképes kis fickók, legalábbis normális esetben, káros szenvedélyek, sok stressz, helytelen táplálkozás belassíthatják õket.De ezeken kívûl imádnak, és nagyon tudnak is úszni a kis ostornyulványukkal.Szóval fel a fejjel, mindannyiónkból kifolyik, de mire kifolyik, addigra a legéletrevalóbb sperma már a petesejt környékén jár, ha nem ugrasz fel egybõl szex után, hanem egy kicsit úgymaradtok fekve a pároddal.Neketek is jobb lesz lelkileg, mint egy gyertya:) :) :)
Nálunk is ez volt a gond, majd az is kiderült, hogy a férjem kisfickóinak fele nem is teszi a dolgát. Nálam a gyertyaállás és a popsi alá kispárna sem jött be, mert úgy is kifolyt. A végén már kétségbeesésünkbe annyit tettem, hogy lassan oldaltfordultam és megpróbáltam nem nagyon mocorogni és így elaludni, majd reggel zuhanyoztam. 2 hónapig ment így, most 18 hetes kismama vagyok :)

Hamarossan jön a baba, de az·új" házba szeretnénk valami kisállatot is. Tudnátok valamilyent ami nem annyira büdi, de nagyon cuki? /Degut v. Tengeri malacot nem szeretnénk/

Legjobb válasz: Ha rendszeresen van takarítva, egyik állat sem büdi. Én a dzsungáriai törpehörcsögöt ajánlom. Jól ismerem ezt a fajtát, mivel tenyésztem is õket, valamit hobbiból is tartok egy párt. Ha szeretnél róla többet megtudni, küldök privit!

Ha rendszeresen van takarítva, egyik állat sem büdi. Én a dzsungáriai törpehörcsögöt ajánlom. Jól ismerem ezt a fajtát, mivel tenyésztem is õket, valamit hobbiból is tartok egy párt. Ha szeretnél róla többet megtudni, küldök privit!
tényleg a dzsungáriai a jó választás.
A kérdező hozzászólása: Nagyon Tetszik utánanéztem Googlén...Várom üzenetedet! :)
Nekem nyuszim van két kisgyerek(1-3évesek) mellett.Egyébként rendes takarítás mellett nem büdös egyik sem.:) A dzsungáriai tényleg aranyos.:) Olyanod lesz?Vagy még nem döntöttél?
görény vagy törpemalacot tudom ajánlani a hörivel nem nagyon tudsz játszani nem szereti ha babusgatják és egész nap alszik szerintem :)
nekem is dzsungáriai törpehörcsögöm van és nem büdös egyáltalán ha ki van takarítva. szinte minden zöldséget megeszik és nagyon cuki :)
A kérdező hozzászólása: Igen dzsungáriaink lesz, de párom rábeszélt még egy akváriumra is :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!