Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretnénk babát, de (99 db)

Nagyon szeretnénk babát de nem igazán akar összejönni lehetséges azért mert annyira szeretnénk és rá vagyunk görcsölve?

Legjobb válasz: hát az lehetséges. az egyik ismerõsömék is rágörcsöltek nagyon a babára, össze is jött nekik 4 hónap múlva, de el is ment a kicsike a 8. héten. lehet nem a görcsöléstõl, de... ne gondolj sokat erre az egészre, vagy, ha az téged megnyugtat beszélgess a pároddal sokat errõl az egészrõl, nekem ez a taktika vált be, és legalább a párom sem hülye ebben a témában sem.

hát az lehetséges. az egyik ismerõsömék is rágörcsöltek nagyon a babára, össze is jött nekik 4 hónap múlva, de el is ment a kicsike a 8. héten. lehet nem a görcsöléstõl, de... ne gondolj sokat erre az egészre, vagy, ha az téged megnyugtat beszélgess a pároddal sokat errõl az egészrõl, nekem ez a taktika vált be, és legalább a párom sem hülye ebben a témában sem.
Mi is nagyon szerettünk volna, de egészségi okok miatt várni kellett (2 év), rajtot kaptunk, rögtön összejött, és el is ment. Utána próbálkoztunk. Közben a párom munkanélküli lett, abbahagytuk egy idõre a próbálkozást, védekeztünk, :) és lám 15 hetes vagyok. Ennyit errõl. Ne görcsölj, tudom hogy könnyû mondani, de valamit taláj ki és ne a teherbe esés kössön le. SOk sikert!
Igen, lehet.Kicsit lazábban , szeressétek mindig egymást, amikor csak jólesik, de ne a babagyártás legyen a fõ cél, hanem a szerelem.Ha minden rendben veletek, és van peteérésed, sikerülni fog, hidd el, nem lesz baj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy írtatok. És még az érdekelne hogy ismeritek az ovulációs mikroszkopót vagyesetleg hallotatok róla valamit.Hogy tényleg segít a teherbe esésben? Itt olvastam róla. Nagyon szeretnénk mind a ketten már gyereket.

Nagyon szeretnénk babát de annyira feszült vagyok, másra sem tudok gondolni álandóan csak azon izgulok hogy sikerült e. Persze tudom hogy ez nem jó de mit tegyek?

Legjobb válasz: Lazíts! Én anno elszégyelltem magam, hogy a szexben nem adtam magam, csak erre gondoltam közben is. Ahogy lazítottam és úgy vettem, hogy úgyis összejön, ha nagyon szeretnénk - úgy is lett. Most kettõ van, tervezzük a harmadikat :-)

Lazíts! Én anno elszégyelltem magam, hogy a szexben nem adtam magam, csak erre gondoltam közben is. Ahogy lazítottam és úgy vettem, hogy úgyis összejön, ha nagyon szeretnénk - úgy is lett. Most kettõ van, tervezzük a harmadikat :-)
Gondolj arra, hogy a feszültség, és a stressz semmiképp sem segíti a petesejt megtapadását a méhben, mert olyan pszichológia reakciókat okoznak a szervezetben, amelyek gátolják ennek beköveztét(olvastam, nem magamtól vagyok ilyen okos). Próbáld meg elterelni a figyelmedet, olvass vidám könyveket, magazinokat, járj össze sokat a barátaiddal, és kerüld a teherbeesés témát, mert az téged blokkol. Ha majd kissé feloldódsz, könnyebben megy majd a szexuális együttlét is, anélkül, hogy pl. vigyázban állnál a hõmérõvel. :-) Sok sikert!

Nagyon szeretnénk babát, de nincs peteérésem (egyáltalán semmi), a gyógyszer mellékhatásai között pedig ott van az ikerterhesség veszélye. Nincs más módszer? Jelenleg csak egy babóra vagyunk felkészülve!

Legjobb válasz: clostylbegitre gondolsz? rá van irva de azért elég kicsi az esélye h tényleg ikrek legyenek... egyébként meg ha lenne peteérésed és nem küzdenétek ilyen problémával és tök spontánul ikreid lennének akkor gondolom azért egy idõ után örülnél nekik nem? :) Ez a ti döntésetek h mi a fontos, tényleg akartok babát és belevágtok a peteérlelésbe,gyógyszeresen akár, vagy pedig féltek az ikerterhességtõl és egyáltalán nem lesz babátok. Persze nem azt mondom h nem lehet spontánul, csak ugye azt irtad h egyáltalán nincs peteérésed.

igefigyelj!Ilyen dokikkal kár foglalkozni!Nekem az új dokim elõször rákszürész majd vérvételt 2-ször mert egynek nemhiszünk és spermavizsgálat és átjárhatósági mindez 1 hónapon belül. És nagyon haragszoma dokimra hogy 1 évet elpazaroltam miatta!hagyd ott válts dokit. ilyet már csináltak nektek spermavizsgálat?
Az egyik hogy nagyon kicsi esélye van hogy ikerterhesség legyen!Az lombiknál van általában és akkor is ritkán. A másik hogy inkább legyen 2 tõ mint egyse! És a harmadik hogy ha nincs magától peteérésed akkor valahogy megkell hozni azt a peteérést mert különben nemlesz babád! Nekem ugyan ez volt a problémám!1 évig kezeltek peteérés serkentõvel! Fölöslegesen.Mindennek van oka!Elõször a dokiknak megkéne keresni hogy miért is nincs peteérése?Mert valamitõl leált az a peteérés és annak oka kell hogy legyen.Szóval a mostani dokim megvizsgált kiderült hogy mégis van pém nemtudom hogy hogyan de õ aztmondta adig hozzám sem nyúl gyógyszerrel mig nincs meg az ösze vizsgálatom.
Az ikerterhesség kockázata sokkal kisebb, mint a gyermektelenségé... Nekem pl öt tüszõm érett Clostival, örülök, ha egy baba összejön végre... Egyébként kora terhességben lehetõség van a babák számának redukálására- nade erre jobb nem gondolni. Azt kinyomozta már az orvosod, miért nem érik tüszõd? Volt hormonvizsgálat a 3. és 21. napon?
a második vagyok ezt természetesen úgy értem amit irtam h ha már minden természetes dolgot kipróbáltál (én is mindent megcsináltam már h peteérésem és rendes ciklusom legyen de nekem nem használtak ezek a természetes gyógymódok)
clostylbegitre gondolsz? rá van irva de azért elég kicsi az esélye h tényleg ikrek legyenek... egyébként meg ha lenne peteérésed és nem küzdenétek ilyen problémával és tök spontánul ikreid lennének akkor gondolom azért egy idõ után örülnél nekik nem? :) Ez a ti döntésetek h mi a fontos, tényleg akartok babát és belevágtok a peteérlelésbe, gyógyszeresen akár, vagy pedig féltek az ikerterhességtõl és egyáltalán nem lesz babátok. Persze nem azt mondom h nem lehet spontánul, csak ugye azt irtad h egyáltalán nincs peteérésed.
értem!Akkor valamidet felboritott a fogamzásgátló.ennek kelene utánna nézni. Szóval inkább másik dokit kéne keresni. nekem akkor borult fgrel a ciklusom mikor 43 kg voltam. 38 napos lett a menzim.
A kérdező hozzászólása: A fogamzásgátlót már régóta abbahagytam, mert nem sokkal azután, hogy elkezdtem szedni drasztikusan meghíztam. Ezek után már nem volt peteérésem és azóta kezel a doki. Babával pedig még csak 1-2 hónapja próbálkozunk.
értem- csak ezt nem hogy most akkor most kezdtetek el probálkozni a babával dolgot hogy érted?nem 1.5éve kezel a dokid?akkor miota probálkoztok?
Hát így jártam én is! Az orvos nem követte végig UH-gal a peteérésemet, s ikrek fogantak. Én azt tudom mondani, hogy nagyon jó ez a gyógyszer, de kell a felügyelet és kellõ odafigyelés mellett meg lehet akadályozni, hogy többes terhesség legyen. Másrészt a peteérés mindig összefüggésben van az ösztrogén és progeszteron egyensúlyával. Összefüggésben van az agyalapi mirigy helyes mûködésével, ami ne gátolja le a teherbeesést (peteérést). Ha nincs jelen progeszteron, akkor még peteérés esetén is, de a tüszõ sem reped meg, s ösztrogént termel csak. Egész ciklusban lehet Barátcserje kapszulát szedni, ami elég komoly progeszteron segítõ gyógynövény alapú... úgy néz ki egyébként mint a gyógyszer. Van az AVIVA torna, ami szintén elõsegíti a helyes mederbe terelést úgymint peteérés, ovuláció, ez speciális gyakorlatok, ami az alhasi vérkeringéssel idézi elõ a változásokat. Errõl is sok jó tapasztalat van. Van a sokat emlegetett cickafark-palástfû iszogatás is. Kinek mi jön be. Nekem már csak a gyógyszer segített.
A kérdező hozzászólása: Eddig clostilbegyt-et kaptam, de hosszútávon ez sem lehet megoldás. Semmilyen kivizsgálás nem volt, nem értem, hogy lehet ilyen felelõtlen egy orvos....
eddig mivel kezelt?
Helyeslem az álláspontodat.Egy gyerekkel is nehéz, hát akkor egyszerre kettõvel. Próbáld ki a Barátcserje kapszulát, málnalevél teát...Nekem segítettek és kismama lettem.Ciklus második felében a palástfüvet. Táplálkozz egészségesen, tartózkodj a friss levegõn.
A kérdező hozzászólása: Már másfél éve járok a dokim nyakára, de még semmilyen vizsgálatot nem csinált. Sajnos régebben fogamzásgátlót szedtem és miután abbahagytam fél év múlva kimaradt hónapokig és ez most sem javult. Hétfõn megint célba fogom venni a dokit és mondom neki h küldjön el kivizsgálásra.
A kérdező hozzászólása: A gyógyszer használt, de csak 3 hónapig van utána ciklusom. ez pedig elég kellemetlen. Még csak most kezdtünk próbálkozni a babával. És amúgy is elég gyógyszerellenes vagyok, csak akkor veszem be, ha nagyon muszáj.
És a gyógyszer használt? Mert az sem használ mindenkinek.
Én is szedtem 3 hónapig a Clostylbegytet és két petéjû ikerterhességem lett.De nem bántuk meg.

Már nagyon szeretnénk babát, de nem akar összejönni. Van valami hatásos szer a teherbeesés megkönnyítéséhez? Vitamin vagy tea?

Három hónapja próbálkozunk rendszeresen.A ciklusaim is elég pontosak.

Legjobb válasz: Szió. Elõször is, nõgyógyász, rákszûrés. Másdodszor: homeopatias szerek (mastodynon cseppek, cickafark fu, palastfu, stb) Ha azzal se jön össze Clostylbetil tabletta. Sajnos azután nem tudom mi jon, mert en a closty elso honapjaban babós lettem, de nagyon sok módszer van, hogy felturbozza azt a bizonyos 20%ot. Konzultálj a nodokiddal, guglizz meg mindent :) Sok sikert! 3 honap keves ido meg!

Szió. Elõször is, nõgyógyász, rákszûrés. Másdodszor: homeopatias szerek (mastodynon cseppek, cickafark fu, palastfu, stb) Ha azzal se jön össze Clostylbetil tabletta. Sajnos azután nem tudom mi jon, mert en a closty elso honapjaban babós lettem, de nagyon sok módszer van, hogy felturbozza azt a bizonyos 20%ot. Konzultálj a nodokiddal, guglizz meg mindent :) Sok sikert! 3 honap keves ido meg!
Szia! Az én dokim a Kaáli Intézetben dolgozik, õk meddõség kezeléssel, lombikbébi programmal foglalkoznak. Annak idején nekem azt mondta, hogy fél év rendszeres szexuális élet melletti próbálkozás elõtt el sem kezdenek semmiféle kezelést, de igazából szerinte egy év is kell. Ezt csak azért írom, hogy ne ess kétségbe három hónap próbálkozás simán benne van. Mi is próbálkoztunk ennyit. Emlékszem már nem is mertem venni tesztet, csak amikor már elmaradt a mensim, mert féltem, hogy megint negatív lesz, és csalódott leszek. Tavaly augusztusban kezdtünk próbálkozni, az év végét negatív teszttel zártam, aztán januárban megfogant a babánk, aki néhány héten belül megszületik. :) Bocs, de hasznos szert nem tudok írni, csak azért írtam le, hogy lásd simán benne van ennyi próbálkozás. Ja, annyi, hogy azt mondta a dokim, hogy már a fogantatás elõtt is szokta javasolni a terhességi vitamin szedését (õ az elevitet).
Én ebben annyira nem vagyok jártas, de mostanában sokat beszélnek a lugositásról. Mert ugye a spermát a savas környezet megöli és úgy nehezebb teherbe esni. Lugosító ételek:mindenféle zöldség, gyümölcs, zöld tea. Savasítók:liszt, hús tejtermékek. Ezt látván persze semmit nem lehetne enni, de azért figyelj rá, hogy kevesebb liszt, fehét hús, és mondjuk napi 1, 5 liter zöld tea. Sok sikert, nektek, menni fog, én drukkolok. :)
Magzatvédõ vitamin. 2 héttel a fogantatás elõtt kezdve. És a jó idõpont megválasztása.
Elõször is lazíts! ez a legfontosabb! Nekünk egy év után sikerült! Én is nagyon rá voltam görcsölve, és minden lehetséges házi praktikát próbálgattam, de semmi. Amik segíthetnek: cickafarkfûtea és palástfûtea iszogatása. A cickát a ciklusod elsõ felében idd, peteérésig, aztán jöhet a palástfûtea. Napi 1-2 csésze az ajánlott adag. Nem is drágák, és viszonylag könnyen beszerezhetõ, patikában biztos, de ha mégsem, akkor gyógynövényes bolt. Segítik a szervezet normális mûködését, ami a fogamzásgátlóval felborulhat, segíti a peteérést, erõsíti a méhed, így kisebb lesz az esély a vetélésre. Mint a vitaminok, ezek is feltöltenek, de ahhoz hogy babás legyél sok mindennek kell együtt lennie. De a legfõbb, hogy kilazísd magad! Én nem hittem, hogy ez fontos, de tapasztaltam!!! Tavaly augusztusban határoztuk el, hogy nekivágunk a babaprojectnek! Persze biztos voltam benne, hogy én nem fogok rágörcsölni, simán menni fog. Aztán én az abszolút peches!, lett egy cisztám, amit meg is kellett mûteni. Akkor végleg bezuhantam, és minden gondolatom az lett, hogy nekem kell egy baba, és mihamarabb! Elkezdtem hõmérõzni, ittam ezerrel a teákat, lassanként tudtam elemezni hõgörbét. Mondjuk a terhesvitamint nem szedtem, de láttam barátnõmnél, hogy õ sem lett tõle hamarabb babás, neki is 1 év kellett, pedig végig szedte az elevitet! Szóval nyár elejére már kezdtem azt gondolni, hogy bizti van megint valami baj velem, hisz a teák ellenére sem volt valami tökéletes a ciklusom. Egyébként minden másban segítettek, amire jók még. Arra jutottam, hogy a fene enné meg az egészet! Itt a nyár, az én párom(aki azóta a férjem is) jó kis progikat talál ki, én meg kezdek depis lenni?!!!Szóval akkor nincs több tea, hõmérés, csak buli, kirándulás!! Aztán majd augusztus végén elnézek a dokihoz, és kiharcolok egy alapos kivizsgálást. Ezt is tettem: kirándultunk, koktéloztunk, buliztunk, és ami a legfontosabb amikor jól esett, szeretkeztünk! Láthatod, sok nem ajánlott dolgot tettünk, de nagyon jó volt! És nagy meglepetésünkre az esküvõnk elõtt egy héttel megkaptuk legszebb nászajándékunkat: két csíkos lett a teszt!!! Hát ezért mondom neked: lazíííííítssssss! Találj ki közös progikat, fõzz fincsi vacsit párodnak, egy kis gyertyafény, hangulatvilágítás, kedvenc ital... Szerintem ez a legjobb! A ciklusod pontos, mi kell ennél több!!! Ne számold, hogy na most mikor kell együtt lennünk, meg ilyesmi!
Én is a cickafarkfû és a palástfû teákat ajánlom neked.Én is itt olvastam ezekrõl a teákról.A cickafarkfû teát a ciklus elsõ felében ittam, az elsõ öt napban a mensi miatt nem, mert vérbõséget okozhat, de utána a 15. napig naponta kétszer ittam.Azért addig, mert nekem 30-32 napos ciklusaim szoktak lenne és nem 28. Nem filtereset, hanem zacskósat vettem, le kell forrázni 1-2 teáskanálnyit egy bögrényi vízzel és kb. 10 percig állni hagyni. Utána ittam a palástfû teát, szintén naponta kétszer. Ezt csak kb. 5 percig kell állni hagyni és nem szabad a készítése közben fém eszközöket használni, én mûanyag szûrõvel szûrtem le. Egyiknek sincs rossz íze, inkább szinte vízízûek. Hét hónap próbálkozás után nagyon meglepõdtem, hogy bevált, mert csak ebben a ciklusban ittam és pozitív lett a teszt. Én se gondoltam volna. Szerintem próbáld ki nyugodtan, ártani nem árt. A cickafark beállítja a ciklust, elõsegítí, hogy érett petesejted legyen, a palástfû erõsíti a méhet és segíti a beágyazódást. Ha a neten beírod a keresõbe, olvass utána, mindenhol jókat írnak ezekrõl a teákról. Közben használtam ovulációs tesztet, erõsen két csíkos volt a 16. napon. Az együttlét után pedig pihenj kb. fél órát. Drukkolok!

Párommal nagyon szeretnénk babát, de sajnos én 90 kg vagyok, évek óta, és már 33 éves. Mit tehetnénk, hogy sikerüljön egy kisbaba?

Legjobb válasz: én 80 kilósan lettem terhes, de ha utanakeresel akár itt a gyakorin, latni fogod, hogy rengeteg tulsulyos kismama van. a tulsuly onmagaban nem akadaly, de lehet esetleg hormonproblemanak (pl pco) a tunete, ami problemat okozhat. mindenkeppen menj el endokrinologushoz meg nodokihoz, az elso akkor fog segiteni, ha hormonproblemad van, a masodik meg akkor, ha egyeb jellegu problema miatt nem jott ossze kitartast

én 80 kilósan lettem terhes, de ha utanakeresel akár itt a gyakorin, latni fogod, hogy rengeteg tulsulyos kismama van. a tulsuly onmagaban nem akadaly, de lehet esetleg hormonproblemanak (pl pco) a tunete, ami problemat okozhat. mindenkeppen menj el endokrinologushoz meg nodokihoz, az elso akkor fog segiteni, ha hormonproblemad van, a masodik meg akkor, ha egyeb jellegu problema miatt nem jott ossze kitartast
Én 57 kg vagyok és lassan egy éve próbálkozunk(egészséges pár vagyunk)és semmi!Úgyhogy szerintem semmi köze a súlyhoz, hacsak nem valami hormonális dolog áll a túlsúly hátterében. Egy vizsgálatot megér, aztán mindent bele!!!!:)
a súlyfelesleg nem zárja ki a gyermekáldást
Én 86kg voltam, mikor teherbe estem, a férjemmel már 2, 5 éve próbálkoztunk.26éves voltam akkor.Azt mikor nem gondoltam rá, egyszercsak nem jött meg!Alig akartam elhinni.De a súly tényleg nem befolyásoló tényezõ!A 3.gyerek elõtt 68kg voltam, rá 5 évet vártam!
Csináltass vérvételbõl egy hormonvizsgálatot, és akkor rájösz, hogy ludas-e a kiló vagy sem. Nekem fogigátló után felment egy 10 kiló, mármint az abbahagyás után, peteérésem nem volt, stb, kiderült majdnem 1 év után, hogy a pajzsmirigyem alulmûködik, ezért a hízás! Hiába volt minden OK a nõi hormonokkal. Azóta szedem a gyógyszert a pajzsmirigyre, sokkal jobb a közérzetem, és nem zabálok édességeket, fogytam 2 hónap alatt 4 kilót! Egyébként azt mondják, ha a kiló a ludas, akkor megér egy próbát, ha a kilónk 5-10 százalékát lefogyjuk, ez már elég arra, hogy a szervezet felszabadultnak érzze magát. A te esetedben tehát max 9 kiló.

A párommal már nagyon szeretnénk babát, de tegnap óta vannak menstruáció előtti fájdalmaim és most láttam, hogy van egy kis barnás folyásom. Ez tudom lehet, az hogy mindjárt mestruálok, de az is lehet, hogy még is van baba?

Ebbe a hónapban számoltuk és figyeltük a napokat.Nagyon szeretnénk már kisbabát és annyira bíztam benne, hogy talán ebben a hónapban...

Legjobb válasz: Szia!Az elözõ honapban én is így jártam, sajna.A barnázás után meg is jött.Pedig nem kellett volna.Ngyon úgy néz ki neked is megfog jönni.De a köv. ho.-ban újra probálkozni kell.

Szia!Az elözõ honapban én is így jártam, sajna.A barnázás után meg is jött.Pedig nem kellett volna.Ngyon úgy néz ki neked is megfog jönni.De a köv. ho.-ban újra probálkozni kell.

A parommal nagyon szeretnenk babat de csak most hagytam abba a fogamzasgatlo szedeset. Teherbe eshetek mar az elso "gyogyszermentes" honapban?

Tul turelmetlen vagyok! Mar annyira szeretnem erezni a picit a pocakomban

Legjobb válasz: Amikor eloszor lettem terhes akkor En a diane35 tabit szedtem,de nekem nem jott be ezert abbahagytam,nem szedtem be vegig talan maradt 5 nap amit kihagytam.A lenyeg az,h mar nem jott meg a kovetkezo honapban. Ugyhogy szeritnem neked is osszejohet,de ne legy turelmetlen,mert akkor sokkal nehezebben,probald meg elterelni a gondolataidat,es akkor tuti,h hamarosan pocaklakod lesz. 10 hetes kismama

Amikor eloszor lettem terhes akkor En a diane35 tabit szedtem, de nekem nem jott be ezert abbahagytam, nem szedtem be vegig talan maradt 5 nap amit kihagytam.A lenyeg az, h mar nem jott meg a kovetkezo honapban. Ugyhogy szeritnem neked is osszejohet, de ne legy turelmetlen, mert akkor sokkal nehezebben, probald meg elterelni a gondolataidat, es akkor tuti, h hamarosan pocaklakod lesz. 10 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Koszi. Igyekszem elterelni a figyelmemet de nagyon nehez. Minden gondolatomat lekoti. Soah nem hittem volna hogy egyszer ennyire fogom akarni. Azt hiszem igaz az a mondas hogy egy no elete soran ket dologert kepes mindent elkovetni: hogy ne legyen terhes es hogy terhes legyen.
Igen teherbeeshetsz, de csak nyugi, ne azon járjon a fejed.Sok sikert.
En abbahagytam a gyogyszer szedését szeptemberben es novemberben már terhes voltam. Mindenkinél mas. Van akinek 4honapot is kell várni.
Szia! Én decemberben hagytam abba a tabi szedését, most 5 hetesek vagyunk. De ne légy türelmetlen. Minél inkább akarod, annál inkább nem fog jönni. Nem szabad görcsösen akarni, mert aztán elhiteted magaddal a tüneteket, közben nincs semmi és sokat fogsz csalódni. Csak szeressétek egymást, amikor jól esik. Sok sikert!
Szia! Én mindkét fiammal úgy lettem terhes, hogy abbahagytam a gyógyszert és már meg se jött, rögtön terhes lettem! Sok sikert !

Párommal nagyon szeretnénk babát, de eddig sajnos még nemsikerült. állandóan 1csíkot mutat a teszt. Esetleg valami "trükk" létezik, hogy pozi legyen a teszt? (póz, szex utáni teendő, étel-ital. )

Legjobb válasz: Megmosolyogtató, de mi 1x úgy csináltuk, hogy együttlét után elkezdtünk hülyéskedni. A férjem felkelt, felemelt lábamnál fogva, és elkezdett rázni, miközben mondta, hogy most úgyis sikerül!!! Igaza lett. :)

Megmosolyogtató, de mi 1x úgy csináltuk, hogy együttlét után elkezdtünk hülyéskedni. A férjem felkelt, felemelt lábamnál fogva, és elkezdett rázni, miközben mondta, hogy most úgyis sikerül!!! Igaza lett. :)
Gratulálok!!! :) A doki még lehet, hogy korai lesz...
A kérdező hozzászólása: köszönöm. Tapintható volt a terhesség kb 5hetes, 5napos. Szerdán megyek ultrahangra :)
A kérdező hozzászólása: Olvastam hogy általában a ciklus 14.napjától van de aztis hogy ez midnekinél más és más.másképpen hogy tudom megállapítani?olvastam a hõmérõzésrõl, de nemtudom hogy azt mikortól kell nézni..
Figyeld az ovulációdat, és azokban a napokban legyetek együtt. Bár gondolom, ez már mûködik, csak ezt még fentebb nem írták. :)
Hát mi 9 hónapig próbálkoztunk mire összejött a Babó. A végefelé kezdtük azt csinálni, hogy szeretkezés után én gyertya állásba álltam kb. 5 percre. Viccesen hangozhat, de ma már itt van a kislányom! :-)
A kérdező hozzászólása: Nah tegnap pozitív lett a tesztem :) ) holnap megyek dokihoz
A kérdező hozzászólása: köszönöm, persze szoritok énis:) nekem az a baj hogy változó a ciklusom, valamikor idõben jön, de általában csúszik 1-2napot.múltkor pl.2hét csúszás volt és még elötte apró vércseppek voltak kb3 nagpig, volt hányás is, de a teszt negativ, a doki azt mondta hogy valószinüleg korai terhesség csináljunk még tesztet.aztán egyszer megjelent a 2.csik halványan és kb2perc után eltünt és rá 3napra megjött.na akkor nem értettem mivan :(
Igen a ciklus.hu-n tudod követni a ciklusaidat ha ott vezeted.
A neten találsz menstruációs-ovulációs naptárat, csak beírod a keresõbe. Szerintem nagyon jó, a ciklusod hosszához méri az ovuláció idejét.Én nem hiszek ebbe a 14 napba, hiszen mindenkinek más a menstruációs ciklusa. Legfõképpen a tojásfehérjéhez hasonlító váladék utal a terékenységre, szurkálás, mellfájdalom, de annyira kevés ideig él a petesejt, hogy iszonyú nehéz eltalálni azt a pár órát. Inkább elõtte pár nappal és aznap kell:-)Én folsavat szedek napi 1/2 a 3 mg.ból, és a Maca Vibét kezdtük el a férjemmel, állítólag nagyon jó spermaszám növelõ!És egy jótanács:ne csak magadnak adagold a vitaminokat, hiszen a párod egészsége uolyan fontos, belõle lesz az a babó!!Ezenkívül stressz kerülés, C-vitamin, rengeteg gyümölcs, zöldség, no cigi, no alkohol, én ezeket követem. Sok sikert, te is szorits nekem.
A kérdező hozzászólása: igen a gyertyát énis csinálom az utóbbi idõben, párom meg mindig kiröhög :D ha esetleg eszetekbe jutna még valami akkor nagyon szívesen várom az üziket :) esetleg nem tudtok valami kaját ami növelhetné a fogantatás esélyét?
A kérdező hozzászólása: egyébként tudom hogy hülyén hangzik ez, mert nem trükközni kell de azért egy kicsit csak lehet csalni :D
Én még cickafark teát szoktam inni napi 1 csészével + elevit.

Nagyon szeretnénk babát de nem tudom mit tegyünk. Szerintetek mekkora kockázata van egy ilyen beavatkozásnak?

Már jó ideje próbálkozunk babával, sajnos egyel?re sikertelenül. Nagyon úgy fest a dolog, hogy a páromnál here visszértágulat van, Ami olvasataim szerint medd?séget okozhat nála. Egy elég unszimpatikus orvosnál volt, aki persze a m?tétet javasolta, ahogy máshonnan is ez az információ van. Páron fél a dologtól, de ha tényleg ez az ok, akkor más megoldás nincs. Ebben tudom, neki kell döntenie, én nem mondhatom, meg hogy mit tegyen. Ha valakinél volt már hasonló helyzet…. Szerintetek mekkora kockázata van egy ilyen beavatkozásnak?

Legjobb válasz: Elöször is keressetek egy másik orvost, és az ö véleményét is hallgassátok meg. Ha ott is mütétet javasolnak, akkor végeztessétek el (ez ma már egy pici rutinmütét, csak minimális kockázata van, mint minden mütétnek), de olyan orvossal, aki a párodnak is szimpatikus.

Elöször is keressetek egy másik orvost, és az ö véleményét is hallgassátok meg. Ha ott is mütétet javasolnak, akkor végeztessétek el (ez ma már egy pici rutinmütét, csak minimális kockázata van, mint minden mütétnek), de olyan orvossal, aki a párodnak is szimpatikus.
Szia! Nem tudom, hogy egyrõl beszélünk-e, az én férjemnek hereér-sérve volt. Szerintem kb. ugyanaz lehet a kettõ. Mármint a következményei. Mondta akkor a doki, hogy õ is azért javasolja a mûtétet, mert ugye a sok kis ér összegyûlik és melegítik a herét, ami nem tesz jót a spermáknak. Viszont azt is mondta, hogy ez általában csak átmeneti meddõséget okozhat, tehát ha nem jön össze a baba, akkor érdemes mûtetni, de van egy másik következmény, megereszkedhet a here. Hát a férjem ezt akarta elkerülni és így megmûtette magát. Rutin mûtét volt, jól sikerült! Igaz mi még csak tavasszal vágunk bele a babaprojektbe, de remélem minden rendben. Szóval ha nálatok is esetleg ez késlelteti a gólyát, akkor érdemes megcsináltatni a mûtétet.
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm! Másfél éve probálkozunk már, mindketten benne vagyunk a korba. Elméletileg nálam minden oké, a ciklusaim is percre pontosak. Páromnál kiderült ez a dolog, és a Sperma vizsgálat is 60% lett. Közbe több helyrõl kerültek elõ ilyen információk hogy ilyen problémák volta. Megvolt a mûtét, és rá pár hónapra jött a baba, mikor elõtte õk is évekig próbálkoztak. Kedves elsõ. Mi is egy másik orvosra gondolunk, már kaptunk is javaslatot. De ezt a páromnak kell eldöntenie, hogy belevág e. Én bárhogy dönt támogatom.
Hát én nem igazán tudnám támogatni, ha nem vágna bele... No, mindegy, nem ez volt a kérdés... Keressetek másik orvost, ha õ is azt mondja, akkor az a megoldás.
2. vagyok! Az Istenért sem szeretném bántani a párod, de ez azért nem egy agymûtét. Tehát nem kell ezen hónapokig agyalni, meg "belevágni"! Ez kb. olyan rutin mûtét, mint a vakbél! Pláne, ha ez miatt nem jön a baba, akkor nem is értem, hogy miért halogatja ennyire. Látod, az én párom pusztán "hiúsági" okokból csináltatta meg rögtön, ahogy kiderült. Semmi baja nem lett tõle. Egyik nap bement, másnap kijött, még csak nem is altatták. Bár azt sem szerette volna, ha ilyen apróságon múlna a gyerek.
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazatok van:( Kicsit még össze vagyok zavarodva. Õ attól fél hogy utána negatív következménye lesz.Van egy ismerõse akihez hozzányúltak és utána nagyobb baj lett mint volt. Valahol ez is érthetõ nem? De persze én is azt szeretném ha lépne, és minnél elõbb jönne a baba. Mindenképp elmegy a másik orvoshoz és talán ha neki pozitívabb lesz a hozzáállása, akkor ugyis rászánja magát:) Talán neki is új és ilyesztõ ez a helyzet.
Szia!Szeretném megkérdezni, hogy ez hogyan derült ki a párodnál?
A kérdező hozzászólása: Mikor egy ideje próbálkoztunk azt javasolták elõbb õ menjen el dokihoz, spermavizygálatra. Aztán az urulógus elküldte UH-ra. Itt derült ki, hogy fen áll ez a probléma. Akkor azt mondta nem kell aggódni, mert a spermaszám megvan, és életképesek is próbálkozzunk. De ha egy év után se történik semmi, érdemes utána menni. Csak õ nem ígí fogalmazott. Amúgy látható is, mert a bal herén van egy kidurodóbb ér. Fájdalom, vagy kellemetlen érzés nincs a páromnál.

érzékeny, sírós vagyok, nagyon szeretnénk babát, de minden tünet ellenére megjött megint. Ma vagyok a 3. napon, de már csak barnázás van. Szerintetek? Többi lennt.

melleim még feszülnek, érzékenyek, hol a bal, hol a jobb oldalon szúrkál lent.

Legjobb válasz: Én a helyedben csinálnék egy tesztet! Mindig ilyen a mensid, tehát mindig keveset vérzel? Elég baba gyanús ha még mindig feszülnek a melleid, csinálj egy tesztet! Hõd mennyi? Drukkkolok! :)

Én a helyedben csinálnék egy tesztet! Mindig ilyen a mensid, tehát mindig keveset vérzel? Elég baba gyanús ha még mindig feszülnek a melleid, csinálj egy tesztet! Hõd mennyi? Drukkkolok! :)
Szerintem meg nem vagy terhes:( De ha megnyugszol tõle csinálj egy tesztet. 9+5 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: jó lenne! nem merek tesztelni, annyit csalódtam már! Holnap megyek rákszûrésre. Ott észre veheti a doki. ha esetleg sikerült?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!