Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretnénk De mindig (36 db)

Mult penteken derult ki, hogy babat varunk a parommal, nagyon szeretnenk megtartani mind a ketten, de a jelenlegi anyagi helyzetunk miatt gondolkodoba estunk. Tudunk ilyesfele segitsegert fordulni valahova? Angliaban elunk.

Legjobb válasz: Ez attol fugg dolgoztok e, miota es mennyi a beveteletek. En nem tudom miert hiszi mindenki azt, hogy kulfoldon jobban tamogatnak mint Mon, ez egy hatalmas tevedes. Megnezik kinek adnak es mennyit, egyaltalan nem egyszeru irdatlan penzeket hosszu evekre leakasztani. Ez a 800 font pl honban jon? Mellesleg, aki leirta tisztaban van vele, hogy konkretan ez miert jar es amugy egy csaladnak milyen kiadasa van Angliaban? Beszeljetek a midwife-al es menjetek be a jobcentreplusba infoert. Esetleg a councilhoz. Amit kaphattok az a housing benefit, child tax credit, egy egyszeri 500 fontos tamogatas, de csak akkor ha kaptok tamogatast es ha dolgozol de a munkaltatod nem fizet stauory mat pay-t, akkor igenyelhettek maternity allowancot a 29. hettol osszesen 39 hetig. Ennek osszege kb 130 font / het...havi szinten nem lehet belole megelni. Mas nem jar.

Ez attol fugg dolgoztok e, miota es mennyi a beveteletek. En nem tudom miert hiszi mindenki azt, hogy kulfoldon jobban tamogatnak mint Mon, ez egy hatalmas tevedes. Megnezik kinek adnak es mennyit, egyaltalan nem egyszeru irdatlan penzeket hosszu evekre leakasztani. Ez a 800 font pl honban jon? Mellesleg, aki leirta tisztaban van vele, hogy konkretan ez miert jar es amugy egy csaladnak milyen kiadasa van Angliaban? Beszeljetek a midwife-al es menjetek be a jobcentreplusba infoert. Esetleg a councilhoz. Amit kaphattok az a housing benefit, child tax credit, egy egyszeri 500 fontos tamogatas, de csak akkor ha kaptok tamogatast es ha dolgozol de a munkaltatod nem fizet stauory mat pay-t, akkor igenyelhettek maternity allowancot a 29. hettol osszesen 39 hetig. Ennek osszege kb 130 font / het...havi szinten nem lehet belole megelni. Mas nem jar.
Családvédelem.Kint is biztosan van ilyen.Vele tudtok beszélgetni mindenrõl, az õ célja, hogy a baba maradhasson.Kedvesek és nem lenézõek, ha mégis a mûtét mellett döntenétek.
angliában kellene illetékeseket megkérdezni. amúgy feltételezem, h több támogatást kaptom, mint itthon kapnátok, még úgy is, h nem vagyok brit állampolgárok
Igen, bizony 800 font a családi.Az sok sok pénz.
A GPhez kell menj. Majd o megkerdezi mit szeretnel es el fog kuldeni az illetekeshez. Gondolom igy is ugy is midwifehoz kell menj. Holnap reggel menj a gphez vagy hive fel idopontert ha nincs walk-in-clinic . 800font csaladi? A csaladi kerlek egyen osszeg 20.30 hetente elso gyerekre es 17 minden tobbire. Meg nekem se 800font 2gyerekkel.
A kérdező hozzászólása: Koszonom az informaciokat! Legalabb azt tudom, hova kell/lehet fordulni.

Nagyon szeretnénk babát mind a ketten. De tegnap valamiért egyszerüen nem tudott elmenni a párom. Ez miért van? Nem kíván már?

Legjobb válasz: Nálunk is. ha tudja, hogy most teljesítenie kell, akkor nem megy neki. Én meg se mondom neki már, melyik az esélyes nap. csak csendben, magamban számontartom. és amikor eljön a napja, akkor várok - lgtöbbször õ maga kezdeményez!! de ha nem, akkor is el lehet csábítani. És ha nem tétre megy a dolog, akkor el tud menni.

Nálunk is. ha tudja, hogy most teljesítenie kell, akkor nem megy neki. Én meg se mondom neki már, melyik az esélyes nap. csak csendben, magamban számontartom. és amikor eljön a napja, akkor várok - lgtöbbször õ maga kezdeményez!! de ha nem, akkor is el lehet csábítani. És ha nem tétre megy a dolog, akkor el tud menni.
Mi is detto így vagyunk.Nálunk se jött össze 2 hete, nem tudott elmenni.Nekem is rossz volt, de aztán rájöttem, hogy hülyeség.Nem szabad nagyon akarni.
Gondolom, stresszel, hogy konkrét célból kéne élveznie... Esetleg lassitsatok, "húzd", hadd ne birja a végén mégse, ne hozd szóba, mikor "muszáj" szeretkezni, ne tudja, mikor van PÉd, szerintem ezek segitenek :)
Nálunk csak a pé napján volt ilyen. Vicces...
Nekünk a 10 éves együttlétünk alatt egyszer fordult elõ ilyen, két hete, természetesen pont akkor, amikor úgymond muszáj lett volna. Nagyon sajnáltam a páromat, de közben nagyon-nagyon dühös is voltam (magamban persze), mert miért pont akkor?! Persze pont azért, mert muszáj volt. Mindegy, következõ reggel megpróbáltuk újra, összejött. Erre amúgy szerintem tényleg az a megoldás, hogy el kell csábítani. :) Kitartást és sok sikert!

A párommal nagyon szeretnénk babát. Azonban én mindig elbizonytalanodok, mert messzinek tûnik az az 1-2 év, s csak álmodozok. Õrülten szeretnék babát, de az állandó várakozás elbizonytalanít. Mit tegyek, hogy higyjek benne?

Legjobb válasz: Mintha magamat olvastam volna Kérdezõ! :) mi is megbeszéltük a párommal, hogy 1-2 év múlva belevágunk a babaprojektbe. Én már most is nagyon vágyom a babára, szívem szerint már holnap nekikezdenék a családalapításnak, de tudom, hogy hiába van így is félretett pénzünk, addigra több lesz, és még a pénzen kívül is van pár dolog ami miatt jó lenne ha megvárnánk azt az 1-2 évet. Pl. én jövõre fejezem be az egyetemet (mellette teljes állásban dolgozom), és még babavállalás elõtt a lakást is szeretnénk felújítgatni, ablakcsere, új padló ilyesmik. Tudom, hogy 1-2 év múlva már elõrébb leszünk és sokkal nyugodtabb körülmények között tudjuk várni a babánk érkezését. Kitartás, és addig is próbáld magad lekötni. Tegyetek félre, azzal is tudod, hogy minél több gyûlik, az csak a javatokra, a leendõ gyermeketek javára fog válni! 23/N

Mintha magamat olvastam volna Kérdezõ! :) mi is megbeszéltük a párommal, hogy 1-2 év múlva belevágunk a babaprojektbe. Én már most is nagyon vágyom a babára, szívem szerint már holnap nekikezdenék a családalapításnak, de tudom, hogy hiába van így is félretett pénzünk, addigra több lesz, és még a pénzen kívül is van pár dolog ami miatt jó lenne ha megvárnánk azt az 1-2 évet. Pl. én jövõre fejezem be az egyetemet (mellette teljes állásban dolgozom), és még babavállalás elõtt a lakást is szeretnénk felújítgatni, ablakcsere, új padló ilyesmik. Tudom, hogy 1-2 év múlva már elõrébb leszünk és sokkal nyugodtabb körülmények között tudjuk várni a babánk érkezését. Kitartás, és addig is próbáld magad lekötni. Tegyetek félre, azzal is tudod, hogy minél több gyûlik, az csak a javatokra, a leendõ gyermeketek javára fog válni! 23/N
azért mert a párja 1-2 év múlva szeretne babát, attól még õ is nagyon szeretné..-csak gondolom valami okból várni akar
A párommal nagyon szeretnénk babát, ez a része nem igaz ha õ is szeretné már bele is vágnátok... A pénzre várni pedig hülyeség, mindig jöhet valami, és megint tolódik és megint....persze kell egy alap de hogy minden meglegyen, és biztonság olyan nincs...
ha minden adott, akkor nem értem a dolgot. nem magyarázta meg neked, hogy miért kell várni..??
A sok pénz megvan? Amíg nincs, szóba se jöjjön gyerek!
Mi is várunk, jövõ õszig/télig pedig már nagyon szeretnénk, érettek vagyunk rá...Most házasodtunk augusztusban, mind a ketten tanulunk munka mellett, és szeretnénk még egy kis pénzt félretenni, sajnos most az eszünkre kell hallgatni, nem a szívünkre. Szerintem a párod is csak azt akarja, hogy nyugodtan készülhessetek a babára :) De az a legbiztosabb, ha nem itt tanakodsz, hanem szépen leülsz vele megbeszélni :) Ne hagyd magad lerázni, 2 felnõttnek ezt meg kell tudnia normálisan beszélni :)
A kérdező hozzászólása: 30 évesek vagyunk.
Milyen 1-2 év tûnik messzinek? Miben érzed az elbizonytalanodást?
Ha minden adott, akkor 30 évesen már ne várjatok. Sajnos nem biztos, hogy ha mondjuk egy év múlva belevágtok akkor rögtön terhes is leszel elsõre. Azt írtad, hogy csak várni ne kelljen... És ha nem jön össze elsõre? Mi pl. másfél éve dolgozunk a babán, egészségesek vagyunk, mégsem jött még össze.
Ülj le a pároddal beszélni a gyerek projectrõl.
De hány évesek vagytok, azt nem írtad :) Nos, ha MINDEN adott lenne, akkor ez azt jelentené, hogy mindketten akarjátok, hogy jöjjön a baba. Nem így van, tehát nem adott minden. Átbeszéltétek ezt már tényleg részletesen, vagy csak te álmodozol, tervezgetsz, a párod meg néha egyetértõen hümmög, oda se figyelve? Kifejtette õ már hosszabban az érzelmeit/gondolatait ezzel kapcsolatban? Meg tényleg, 1-2 év nem sok, és ha az egyik fél még nem biztos a dolgában, akkor jobb is várni ennyit. Ez nem azt jelenti, hogy nem akar tõled gyereket, vagy gyereket úgy általában, csak adni akar még magának idõt, vár, hogy biztosabb legyen a dolgában. Nekünk ugye még az anyagiak sem adottak teljesen, de ha ezt ki is pipálhatnánk, akkor sem jönne egybõl a gyerek, mert szeretnénk kettesben, gondtalanul élni még egy kicsit. Lehet, hogy a párod is így érez, ez csak egy tipp.
A kérdező hozzászólása: Szépen megtudunk beszélni mindent, de errõl nem mond semmit!
A kérdező hozzászólása: Minden adott, ezért nem is értem mire várunk még! Lehet egyszerûen nem akar bántani....
1-2 év szerintem pont hogy semmi, nagyon is közel van :) Nekünk leghamarabb 5 év múlva van tervben, és az is valahol annyira közelinek tûnik. Bár én csak egy-egy pillanatban érzek nagy vágyat még a gyerekre, aztán hirtelen eszembe is jutnak a várható gondok, hogy nem is állunk még rá készen, hogy még alig éltünk kettesben stb., és akkor tényleg nem érzem soknak az 5 évet. Ha nem 25 lennék, akkor még többet várnék, de sajnos ez van, kár, hogy nem elõbb találkoztunk a párommal. Nagyon élvezzük kettesben az életet, most tökéletes számunkra minden.
A kérdező hozzászólása: Én akár már holnap belevágnék a családalapításba, de a párom azt mondta, hogy Õ csak késöbb szeretne.Csak nekem az 1-2 év nagyon messze van.És ilyenkor érzem azt, hogy inkább nem kell gyerek, csak várni ne keljen.
milyen 1-2 év?
Szerintem is a várakozás csak kifogás.Aki várakozik, az nem akarja igazán.
Szerintem korán teszteltél.Még várj 4-5napot és akkor tesztelj eggeli elsö vizeletböl és minnél érzékenyebb teszttel.Sok sikert.:)
Én 2, 5 max 3 hetes terhes lehettem, amikor tesztet csináltam, de még elég halvány volt. Túl korán csináltad és azt sem lehet tudni, ha terhes vagy, hogy melyik együttlétnél fogant. Az is lehet, hogy az utolsónál. Mikor van kb. peteérésed?
A kérdező hozzászólása: van egy oldal ahol betudom jelölni a mesim idejét és kiadja hogy várhatóan mi lenne a baba neme és mikor lesz a következõ peteérésem.. nos az oldal szerint június 13-án
A kérdező hozzászólása: és május 30-án kellene mensiznem majd... az még 9 nap, akkor megvárom addig nem tesztelek, csak ha késik...
Ha ilyen idegbajosan kezdtek neki a babának, akkor ne csodálkozz, hogy nem fog rögtön sikerülni. Ezzel az õrült számolgatós, tesztelgetõs kapkodással máris elintézted magadnak, hogy ez a hónap garantáltan mensivel végzõdjön (de nagyon remélem tévedek)
Szia! Mintha csak én írtam volna...félelmetes a hasonlóság. Annyi a különbség, hogy nekem 26.án kell megjönnie, mert rövidek a ciklusaim. 13.án volt pém. Ma negatív lett a teszt:(. DE most várok 1.ig, elõbb nem tesztelek, persze ha nem jön meg. Maj d légyszíves írd meg mi lett a végeredmény! Izgulok érted!
A kérdező hozzászólása: szi. nekem eddig nem jött meg 2-án kellett volna, de nagyon feszül a mellem és görcsölök is, szúrkál a hasam.remélem nem jön meg és baba van a dologban, de félek mert ez nagyon mensis tünet.

Mennyivel lett nehezebb a családotok élete a harmadik gyerek után anyagilag? Sokkal nehezebb mint kettővel? Nagyon szeretnénk még de félek hogy vajon mennyivel nehezebb/ főleg anyagilag érdekel/

Legjobb válasz: nekem 3 gyerekem van.A suliban az étkezés nincs ingyen.Féláron kapjuk.A tankönyv tényleg ingyen van.De a gyógyszert teljes áron kell megvenned.A ruhák öröklése sem jön be mindig.Sõt nálunk egyáltalán nem.A lányok között 10 év van tehát nem tudott a kicsi örökölni már rég nem voltak meg a ruhái.A két kisebb között 1,5 év de ellentétes nemûek és egy súlyúak így nem tudunk a ruhával spórolni.Szerintem pár évig nem érzel sok különbséget anyagilag késõbb lesz nagyon nehéz amikor elkezdik a középiskolát ill a nagyobb a fõiskolát.

nekem 3 gyerekem van.A suliban az étkezés nincs ingyen.Féláron kapjuk.A tankönyv tényleg ingyen van.De a gyógyszert teljes áron kell megvenned.A ruhák öröklése sem jön be mindig.Sõt nálunk egyáltalán nem.A lányok között 10 év van tehát nem tudott a kicsi örökölni már rég nem voltak meg a ruhái.A két kisebb között 1, 5 év de ellentétes nemûek és egy súlyúak így nem tudunk a ruhával spórolni.Szerintem pár évig nem érzel sok különbséget anyagilag késõbb lesz nagyon nehéz amikor elkezdik a középiskolát ill a nagyobb a fõiskolát.
Az elsõnek üzenem, hogy rohadtul nincs így, és akkor nyilatkozzon ha legalább 1 gyereke van..:) Egyébként a másik két válaszolóval egyetértek!
Nekem még szeptemberben születik a 3. és a másik kettõ is pici (2, 4 évesek) de a kaja nagy tévhit hogy ingyen van. A 3 gyerekre annyit fogok fizetni bölcsibe/oviba mint a 2 gyerekre teljeset. Az elsõ 2 lány és tele vagyunk rózsaszín cuccal. AZokat elajándékoztam olyannak akik szerintem megérdemlik, mivel most fiút várunk. Igaz kaptam is, de venni is kellett hozzá. A matracra új huzat kellett vagy egy új matrac. Aztán 3 gyereknek kell most már a kocsiba ülés. A pici hordozóba lesz, a középsõ marad az ülésbe, de a nagynak venni kell legalább egy ülésmagasítót. Kell még egy szekrényt vagyis én komódot akarok, mert a gardrób csurig van a ruhánkkal. Hirtlen ennyi jutott eszembe, de késõbb tuti nõni fog még a kiadásunk. Ez csak a pillanatnyi ami most jár a fejembe.
Hát nekem még nincs gyerekem, de szerintem olcsóbb mintha 1-2 gyereked lenne. Igaz, hogy etetni kell õket, és a vízdíj is több DE: a ruhákat megörökölhetik egymástól, kapnak valami nagycsaládos segélyt, illetve kedvezményt. A tankönyvek ami 50-ezrre jön ki, ingyen megkapják. A suliban az étkeztetés is ingyen van.

érzékeny, sírós vagyok, nagyon szeretnénk babát, de minden tünet ellenére megjött megint. Ma vagyok a 3. napon, de már csak barnázás van. Szerintetek? Többi lennt.

melleim még feszülnek, érzékenyek, hol a bal, hol a jobb oldalon szúrkál lent.

Legjobb válasz: Én a helyedben csinálnék egy tesztet! Mindig ilyen a mensid, tehát mindig keveset vérzel? Elég baba gyanús ha még mindig feszülnek a melleid, csinálj egy tesztet! Hõd mennyi? Drukkkolok! :)

Én a helyedben csinálnék egy tesztet! Mindig ilyen a mensid, tehát mindig keveset vérzel? Elég baba gyanús ha még mindig feszülnek a melleid, csinálj egy tesztet! Hõd mennyi? Drukkkolok! :)
Szerintem meg nem vagy terhes:( De ha megnyugszol tõle csinálj egy tesztet. 9+5 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: jó lenne! nem merek tesztelni, annyit csalódtam már! Holnap megyek rákszûrésre. Ott észre veheti a doki. ha esetleg sikerült?
Ha jól értem négy napja késik? Ha igen, akkor nem biztos, hogy látja a doki. Szerintem azért három pozi teszt nem nagyon szokott tévedni.
Most viccel? Ilyen erõs tesztek mellett nem hiszem, hogy megjön.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen , remélem nem lesz gond minden nap, minden percben azért aggódom ne jöjjön meg most már a mensim , mert a doki azt mondta ha megjön vissza sem kell mennem hozzá!
Na látod, ezek szép erõs pozitívak:) )) Gratulálok! Még korai volt, azért nem látott semmit. Örülök Veled:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm sikerült
A kérdező hozzászólása: [link]
A kérdező hozzászólása: szeretnék képet feltenni de ez nem sikerült
A kérdező hozzászólása: file:///H:/DCIM/100MSDCF/DSC00567.jpg
általában 6 hét elõtt nem tudnak teljesen korrekt véleményt mondani.
Elõzõ válaszoló vagyok: Egyébként az alhasi görcsök a hormonváltozásnak és a méh változásának tudhatóak be!
Tehát, ha számolunk 4 hetes lehet a baba majdnem 5 hetes. Az hogy a doki nem látja, nem tudom hogyan mûködik. De a most babás barátnõmnél ugyanezek a tünetek voltak meg, fájt a melle és olyan kis görcsi voltak mintha meg akarna jönni. Neki látszott UH-on. Ja és neki is 3 pozitív tesztje volt. Én annyit mondanék: Gratulálok anyuka :)
A kérdező hozzászólása: ilyenkor természetes ha idõnként görcsölök?
A kérdező hozzászólása: utólsó teszt amit csináltam sokkal erõsebb, csak nagyon félek hogy megfog jönni
Ilyenkor még nagyon kicsi, elõfordul, hogy nem látják. 3 teszt pedig nem szokott tévedni.
Ne stresszeld magad, mert nem tesz jót! Nem fog megjönni! :) Ez szép határozott pozitív mind! Nem lesz semmi baj!

Tisztelt doktor úr! A férjemmel nagyon szeretnénk kisbabát, már 1 éve próbálkozunk, de még nem jött össze.: (Az lenne a problémám, hogy mostanában kb.2-3 hónapja nagyon sokat késik a menstruációm, pedig nagyon pontos volt, mindig a 30. napon megjött, most

Tisztelt doktor úr! A férjemmel nagyon szeretnénk kisbabát, már 1 éve próbálkozunk, de még nem jött össze.: (Az lenne a problémám, hogy mostanában kb.2-3 hónapja nagyon sokat késik a menstruációm, pedig nagyon pontos volt, mindig a 30. napon megjött, most viszont 38. nap után jön meg. Rákszűrésen múlt hónapban voltam, nem találtak semmit. Akkor vajon mitől késhet ennyit? Megköszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Egy év védekezés nélküli nemi élet után, amennyiben a fogamzás nem következik be, mindenképpen javasolt a hormonális kivizsgálás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Egy év védekezés nélküli nemi élet után, amennyiben a fogamzás nem következik be, mindenképpen javasolt a hormonális kivizsgálás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! A férjemmel nagyon szeretnénk kisbabát, már 1 éve próbálkozunk, de még nem jött össze.: (Az lenne a problémám, hogy mostanában kb.2-3 hónapja nagyon sokat késik a menstruációm, pedig nagyon pontos volt, mindig a 30. napon megjött, most

Tisztelt doktor úr! A férjemmel nagyon szeretnénk kisbabát, már 1 éve próbálkozunk, de még nem jött össze.: (Az lenne a problémám, hogy mostanában kb.2-3 hónapja nagyon sokat késik a menstruációm, pedig nagyon pontos volt, mindig a 30. napon megjött, most viszont 38. nap után jön meg. Rákszűrésen múlt hónapban voltam, nem találtak semmit. Akkor vajon mitől késhet ennyit? Megköszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Egy év védekezés nélküli nemi élet után, amennyiben a fogamzás nem következik be, mindenképpen javasolt a hormonális kivizsgálás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Egy év védekezés nélküli nemi élet után, amennyiben a fogamzás nem következik be, mindenképpen javasolt a hormonális kivizsgálás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Párommal nagyon szeretnénk kisbabát de nem jön össze! Már lassan 5 éve próbálkozunk, de még mindíg semmi. Közrejátszhat az hogy elötte sokáig fogamzásgátlót szedtem?

Legjobb válasz: Bizony nagyon is közrejátszhat.Van olyan ismerõsöm,akik 5 évig küzdöttek miután 5 évig próbálkoztak simán és a mesterséges sem sikerült.Aztán egyszer csak teherbeesett és egészséges kisfiuk született. Megkérdezték a dokit,h lehetett-e ez attól,h fogamzásgátlót szedett évekig.Erre a doki azt mondta,h õ hivatalosan ilyet nem mondhat,de bizony nem kellene ezeket a hormontabikat használni,fõleg mert a mai világban simán is nehezen esnek teherbe a környezeti hatások miatt egyre többen.Ennek a hölgynek bizony tönkretette a szervezetét,viszont sokan vannak,akiknél nincs semmi ilyen hatása.Drukkolok!

Bizony nagyon is közrejátszhat.Van olyan ismerõsöm, akik 5 évig küzdöttek miután 5 évig próbálkoztak simán és a mesterséges sem sikerült.Aztán egyszer csak teherbeesett és egészséges kisfiuk született. Megkérdezték a dokit, h lehetett-e ez attól, h fogamzásgátlót szedett évekig.Erre a doki azt mondta, h õ hivatalosan ilyet nem mondhat, de bizony nem kellene ezeket a hormontabikat használni, fõleg mert a mai világban simán is nehezen esnek teherbe a környezeti hatások miatt egyre többen.Ennek a hölgynek bizony tönkretette a szervezetét, viszont sokan vannak, akiknél nincs semmi ilyen hatása.Drukkolok!
Sajna nem mindenki annyira szerencsés, mint és, hogy miután abbahagyja már az elsõ ciklusa is rendben van és a másodikban már babás is lesz.Mondjuk én csak két évig szedtem, és a szervezetem akkor is utálta. Viszont ismerek olyat is, hogy két teljesen egészséges ember, és mindkettõnek gyönyörû gyermekei lennének mindenki mással, csak együtt nem.Egyszerûen hihetetlen, de így van.Hallottam olyanról is, aki már feladta, hogy gyermeke lehessen és inkább vett egy kutyát.Eltelt fél év, és babás lett.Van olyan ismerõsöm is, akinek az elsõ babája mesterséges úton fogant.Majd egyszercsak természetesen megfogant a kistestvér. Nehéz ilyen helyzetben bmit is mondani.
Szia! Én két évig szedtem fogamzásgátlót, majd 8 hónapnyi próbálkozás után sikerült teherbeesnem. Sajnos a kisbabát elvesztettük a 8. hét elõtt. Ezután sajnos volt még 3 vetélésem. Sok vizsgálaton túl vagyunk és a dokik szerint mind a ketten egészségesek vagyunk a párommal. Kb. 1 hete úgy éreztem, hogy terhes vagyok, ma reggel teszteltem és pozitiv lett. Én bizom abban, hogy a kisbaba velünk marad. Ne adjátok fel! Nekem sokat segitett, hogy természetgyógyászhoz jártam.
Mi is 5 éven keresztül szerettünk volna babát, de sohasem sikerült.Letettem róla, és éltem tovább az életem anélkül, hogy teherbe szerettem volna esni.2 hónap múlva már nem jött meg, és csak a kimaradást követõ 10.napon csináltam tesztet, mert annyira nem foglalkoztam vele, úgy számoltam utána, hogy már rég meg kellett volna jönnie.És pozitív volt.Gyönyörû kisfiam született!Kitartás!Próbálj meg mással foglalkozni!
Én 13 évig szedtem folyamatosan a fogamzásgátlót!Tavaly év elején abbahagytam és 10 hónap múlva estem teherbe.Szerintem nincs köze a teherbeeséshez, akkor nekünk sem sikerült volna.5 év után miért nem mész kivizsgálásra?Én már 1 év után mentem volna, de szerencsére nem kellett.Drukkolok neked is, hogy mielõbb összejöjjön!Kitartás! 22 hetes kismami
Lehet ok, a fogamzásgátló, de sok minden más is. Egy csomó mindent lehet orvosolni, ezt is. Kivizsgálásokon voltatok már?
A kérdező hozzászólása: persze...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!