Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretném színezni (2 db)

Nagyon szeretném feketére színezni a hajam, de most h nyár lesz nem fogja nagyon kiszívni a nap? Belevágjak a feketébe?

Természetese festett hajra való sampont meg kondicionálókat használnék, de kicsit szkeptikus vagyok ez ügyben...

Legjobb válasz: szia:)nekem kb 2éve lesz lassan fekete hajam,és akár nyár van akár tél nem fog olyan vészesen kiszívódni,igaz 1-2hónap alatt azért kiszívja,ha hajfesték..ha színezõ akkor hamarabb kifog kopni és szívja a nap is,ahogy az egyik barátnõmét is.de ez is egyén és hajfüggõ,szóval sztem nem lesz nagy gond:)

szia:) nekem kb 2éve lesz lassan fekete hajam, és akár nyár van akár tél nem fog olyan vészesen kiszívódni, igaz 1-2hónap alatt azért kiszívja, ha hajfesték..ha színezõ akkor hamarabb kifog kopni és szívja a nap is, ahogy az egyik barátnõmét is.de ez is egyén és hajfüggõ, szóval sztem nem lesz nagy gond:)
A kérdező hozzászólása: szerintem akkor kipróbálom:) köszike a válaszodat:) talán jobb is ha nyáron próbálom ki, mert nem lesz aakkora gond ha nemtetszik:)
Pont nyáron akarod kipróbálni? Le fogja sütni a fejedrõl a Nap! ...és nem tudom, feketérõl mennyire egyszerû visszatérni világosabbra.
A kérdező hozzászólása: Le fogja sütni a fejedrõl a Nap<---bocsika de ezt h érted?:D
szia, az elsõ kommentelõ vok:) sztem úgy gondolta h meleg lsz a fekete haj:) bár ki lehet bírni sztem, nekem is az van.világosabbra nem lehet utána váltani ha festék..ha színezõ akk igen:) szal hajrá, és sztem szebb is lesz, mert csillog.nekem spec jobb lett tõle a hajam, bár ez festék:)
Szia, nekem is fekete 2 éve, nem szívja ki a nap, bár én havonta festem, csak nagyon meleg(az enyém derékig érõ)ha süti a nap.
Szia! Én nem ajánlanám. Nekem is fekete a hajam és iszonyú nehezen lehet tõle megszabadulni, akár szinezõ akár festék... Én már fél éve szenvedek, leszivatni nem akarom mert tönkreteszi a hajt.
hajat
Nekem is három évembe telt, mire meg bírtam tõle szabadulni.Derékig ér az én hajam is, nagyon meleg volt, és nekem elég sok kárt csinált benne a napocska, szóval sokat kellett festeni:( Szerintem elõbb csak szinezd. az gyorsan kikopik

Fekete csokoládé színűre szeretném színezni a középbarna hajam ( Palette). Vajon nagyon feketére fogná be?

Egyébként tavaly búzasz?ke voltam, egy darabog hagytam len?ni, utána meguntam és május végén festettem be aranyló gesztenyebarnára. Azóta nem volt festve. Most a hajam közepét?l kezdve világosbarna a teteje meg sötétebb. A fekete csokoládé szín? hajszínez?t?l fekete lenne vajon vagy sötétbarna? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Fekete csokoládé? Még nem is hallottam,pedig fodrász vagyok! Hát elég ratyik ezek a palették szerintem inkább fekete lenne mint barna, de ez olyan baromság hisz a csokoládé barna és kész :S ha barnát akarsz vegyél sima csokibarnát!

Fekete csokoládé? Még nem is hallottam, pedig fodrász vagyok! Hát elég ratyik ezek a palették szerintem inkább fekete lenne mint barna, de ez olyan baromság hisz a csokoládé barna és kész :S ha barnát akarsz vegyél sima csokibarnát!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :)
A kérdező hozzászólása: http://www.palette.hu/termekeink/tone-creme/tone-creme/szina.. ez az említett szín :)
Nekem is ilyennel volt festve a SZÕKE hajam.xD bár nekem fekete lett egy idõután pedig középbarna..
A kérdező hozzászólása: Végülis középbarna festéket vettem. Csütörtökön minden kiderül :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!