Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretném a fogaimat (80 db)

Mennyibe kerül egy ajakpiercing (karika) és a behelyezése? Nagyon roncsolja a fogat? Illetve az ilyen ajak pc-t ki lehet venni otthon és vissza rakni amikor szeretné az ember?

Legjobb válasz: nem mindegy milyen karika: van pálcazáras és van golyózáras is belõle. a golyózárast szerintem könnyebb ki be rakosgatni, mint a pálcazárast, persze ez is gyakorlás kérdése. szalononként eltérõ, hogy mennyiért szúrnak. nekem több, mint 3éve van ajakpiercingem és semmi baja a fogaimnak. ha a megfelelõ méret van az ember szájában, akkor nem lehet gond.

nem mindegy milyen karika: van pálcazáras és van golyózáras is belõle. a golyózárast szerintem könnyebb ki be rakosgatni, mint a pálcazárast, persze ez is gyakorlás kérdése. szalononként eltérõ, hogy mennyiért szúrnak. nekem több, mint 3éve van ajakpiercingem és semmi baja a fogaimnak. ha a megfelelõ méret van az ember szájában, akkor nem lehet gond.

22 éves szűz lány vagyok, és már nagyon szeretném, ha az én életemben is szerepet játszana a szex. Várjak arra a fiúra, aki majd szeretni fog, vagy menjek bele egy szexkapcsolatba?

Legjobb válasz: Ha nagyon fontos neked a Szex, de nem akarsz nagy kötõdést akkor ajánlatos a szexkapcsolat. De ha akarsz érzelem-telit akkor várj (sokkal jobban élvezed ha van érzelem is)

Ha nagyon fontos neked a Szex, de nem akarsz nagy kötõdést akkor ajánlatos a szexkapcsolat. De ha akarsz érzelem-telit akkor várj (sokkal jobban élvezed ha van érzelem is)
Szerintem többet kéne pasiznod.
:DDDDD Azzal egyet értek, hogy baromi szánalmas mikor egy ilyen kérdésre bepróbálkoznak... :DD Sok nyomorék. :D De mégis mibõl gondoljátok, hogy nõ? :D Lehet akár tranzfesztita is :D
Szerintem meg vombat. Amúgy vicces, ahogy bepróbálkoznak, szerintem nem komolyan gondolják, és egyáltalán nem szánalmas. Legalábbis én jót röhögök rajtuk. Vagyis inkább, amit írnak. Am ha tényleg ilyen "aljas" szándékkal írta ezt a kérdést, akkor a kérdezõnek annyit, hogy amíg nem nõsz fel, és nem leszel igazi nõ, férfi, addig ne aggódj, sosem leszel teljes és igazán boldog. Gyerekes gyerek vagy még, és csak sajnálni fognak emiatt a hozzád hasonló bolondok. Én meg csak rajtad is jót röhögök, hogy mennyire ostoba vagy. :D Szép napot!
Az orszàgra ràfèrne egy nyelvtani beöntès. Tele van minden írni nem tudò taplòkkal.
23 éves szûz FFi vagyok én is az igazinak adom oda. Szerintem te is. Remlem elfogadnak, és téged is, nem maradtunk le semmirõl.
ma 19:55 Ha olvastad volna a kommenteket, tudnád, h ez csak egy r.hadt kis szûzk.rva volt, aki mások szerencsétlenségén nevet!
Hát ha annyira ki vagy éhezve állj ki az utcasarokra ott sok hapsi megkeres és rendszeres élvezkedésben lehet részed!!!! JÓ munkát hozzá!!! És mielõtt átkozodsz csak annyira voltam kemény mint te az itteni "reménykedõkkel"!!!! CSÁ!!
ma 20:03 most már látom, szánalmas kérdezõ, kisséé beképzelt... sok szrerncsétln srác és még csodálkoznak hogy sokan magukban csüggednek..
Te vagy a szánalmas kérdezõ, érzéketlen, aljas, szívtelen nõ vagy, remélem jól megerõszakolnak, azt érdemled!
És ha nem is nõ, hanem valami hülye kis kangörcsös marha? Egy skizofrén antiszociális gyilkos elme? xD
Az ilyen ri.bancok tükrözök sajnos a nõk nagyobbik hányadát. Akinek nem volt kapcsolata annak szándékosan rombolják az önbizalmát, és élvezkednek rajta.
Hát igen, ez így egy elég m.cskos k.csög húzás volt! Tudod, akinek soha semmi nem jön össze, az kétségbeesésében már mindenhol és mindenkivel próbál ismerkedni! De sajnos egy ilyen r.hadt világot élünk, ahol az érzelmes, rendes srácok csak folyton megszívják az ilyen lányok/(fiúk?) miatt... Hát remélem ez lesz az összes örömöd az életben! Attila
Mivel az elsõ eddig nem jött be, talán ismerkedni kéne a B tervvel.
Eddig nem szeretett senki sem? vagy mi? mert ha így van én a helyedben az utóbbira hajaznék még úgy is hogy tudom hogy a csajok érzelmi lények
A kérdező hozzászólása: eddig nem szeretett senki..
Szerintem is próbáld meg a szexkapcsit, ha már ennyire ki vagy rá éhezve!
Hidd el, valaki biztos fog szeretni! Addig meg ha már ennyire ki vagy készülve attól h nincs szex, hát menj bele egy egyéjszakásba egy viszonylag ismeretlen pasival! De csak ha úgy gondolod!
Merre laksz? ;)
22f vagyok , és soha sem volt senki akinek tetszettem volna. Nem érdemes várni, ha valaki lefeküdne veled csináld......
ma 17:21 Ez mind szép és jó, csak épp válogat a kicsike, még ebben is... pedig nem vagyok egy rondaság, de hát...akkor maradj csak egyedül! De ne is panaszkodj tovább itt!
A kérdező hozzászólása: :D csak kíváncsi voltam, hogy mennyi levelet kapok, tudom hogy bunkóság de olyan jól esik néha, amikor látom hogy mennyi töketlen férfi van aki itt akar barátnõt szerezni, és ilyenkor elfelejthetem a saját problémáimat, és örülhetek neki, hogy nekem ilyen gondom nincs.
irj privit és segitek ha gondolod...

Van esélyem lefeküdni álmaim pasijával és nagyon szeretném is csak az a gond, hogy szűz vagyok. Észre fogja venni?

Csak egy éjszakáról lenne szó, és ez nekem így rendben van, mert kapcsolatot más okokból nem akarok vele, de nagyon tetszik és nem szeretném kihagyni ezt a lehet?séget úgy, mint a korábbiakat...

Legjobb válasz: 2. vagyok: de ha nem mondja el, akkor lehet hogy visszafelé sül el... az elsõ mindenkinek fáj... :S kellõ körültekintéssel lehet csak behatolni... Igy ha a pasi is nagyon felhevül, lehet nem fogja magát vissza. Amúgy meg a pénisze nem fog hipp hopp becsusszani, mivel ott a szûzhártya. Ha addig nem is, ott ki fog derülni hogy az vagy, mert hidd el, elég kellemetlen lesz, és ha odafigyel rád, látni fogja az arcodon. Persze lehet tévedek.

2. vagyok: de ha nem mondja el, akkor lehet hogy visszafelé sül el... az elsõ mindenkinek fáj... :S kellõ körültekintéssel lehet csak behatolni... Igy ha a pasi is nagyon felhevül, lehet nem fogja magát vissza. Amúgy meg a pénisze nem fog hipp hopp becsusszani, mivel ott a szûzhártya. Ha addig nem is, ott ki fog derülni hogy az vagy, mert hidd el, elég kellemetlen lesz, és ha odafigyel rád, látni fogja az arcodon. Persze lehet tévedek.
2. igazad van teljesen! (elsõ voltam)
csináljátok úgy mint az arabok seggbe szûzességed pedig megmarad, sõt, rá sem fog jönni
Hát, lehet, hogy nem veszi észre, - nem vérzik mindenki - de hogy neked nem lesz egy nagy élmény, az biztos... Nem a szûzhártya itt a baj, hanem az, hogy valószínûleg szûk vagy, és fájni fog a behatolás, fõleg, ha nem tudja a srác, hogy mi a helyzet, és nem óvatosan csinálja. Fõleg így, hogy még stresszelsz is... Ha már mindenáron ki akarod próbálni a srácot, és kapcsolatot nem akarsz tõle, én a helyedben csak kinyalatnám vele magam :P Le fognak pontozni, de gondolkozz csak el, mennyivel jobban járnál. Ha nem jártok, semmit nem kérhet rajtad számon.
1. Nem nagy baj hogy szûz vagy 2. Igen észre fogja venni 3. Nem tudod úgy csinálni (valszeg vérezni fogsz, és nagyon szûk leszel) persze vannak kivételek.
elsõ vagyok. Tudod miért nem akarja elmondani neki... a sok hülye pasi sajnos nem szereti a szûz lányokat (ez sajnos divat lett), mert csak szerencsétlenkednek (persze nincs ezzel semmi baj). Úgyhogy nem tudom, mennyire jó ötlet hogy mondja el neki. Lehet hogyha elmondja, akkor az ürge visszatáncol (persze lehet hogy nem), ha meg nem mondja el és már ott tartanak hogy behatolás, akkor valszeg nem fog visszatáncolni, ha kiderül az igazság. de tégy úgy ahogy jónak látod!;) F23
Miért ne mondanád el neki hogy szûz vagy? Megtiszteltetés hogy neki adod. Amúgy meg biztos vagyok benne, hogy fog fájni és vérezni... szóval nem hinném hogy el tudod titkolni. De én mindenképp elmondanám neki, nem gáz ez :) L/22
én is egy ilyen kalandban vesztettem el a szüzességem. elmondtam a srácnak, hogy szûz, de nem zavarta, aztán amikor belemelegedtünk végig kérdezgetett, hogy biztos elõször csinálom-e, mert annyira jól megy, mintha tapasztalt lennék. ettõl függetlenül szerintem észre fogja venni, mert legalább egy picit fájni fog, és azt nem tudod eltitkolni, kiül az arcodra, ráadásul a tested minden rezdülését érzi olyankor. szerintem mondd el neki nyugodtan.
Szerintem elötte még feküdj le pár pasival, gyûjts tapasztalatot, utána keresd meg és nem lesz semmi probléma!
Én meg a 2. és köszi :) Neked is igazad van, de én a helyébe ha nem is mondanám el, de puhatolóznék, hogy mi a véleménye a szûz lányokról.
Biztos, hogy észre fogja venni. Én is egy hasonló egyéjszakás kalandban veszítettem el a szüzességemet. Gondolkodtam rajta, hogy elmondjam-e a srácnak, hogy Õ lesz az elsõ. Aztán elmondtam neki, és nem táncolt vissza, sõt örült neki. Úgy bánt velem, mint egy hímestojással. Nagyon figyelt rám, mindig kérdezte, hogy fáj-e, a legkisebb nyikkanásnál is rögtön kérdezte, hogy hagyjuk? Mondjuk nem akarta elhinni, hogy ez az elsõ, mert szerinte "túl ügyes voltam" elsõre :D Szerintem megéri elmondani, mert ha nem mondod el, akkor Neked lesz kellemetlen, pedig az elsõnek nem arról kéne szólnia. Ha pedig elmondod neki, és visszatáncol, aki nem is érdemli meg, hogy õ legyen az elsõ. Szerintem.

Kislanyom 13 honapos. Mar nagyon szeretne beszelni. Meg nem mond szavakat. De nagyon akar. A sajat kis nyelven mar nagyon mondja. Mikor fog rendesen beszelni?

Nektek mikor kezdett el beszelni?Tenleg nagyon szeretne mondani csak mutogat es majd szetveti az ideg hogy nem tudja elmondani amit szeretne.En sokat beszelek hozza de meg nem mond semmi oyat hogy baba tata apa anya.A kutyara mond annyit hogy kuty es ha megyunk valahova akkor kaka.De ert mindent amit mondok neki,nagyon ugyes.En mar 1.5 evesen szepen beszeltem.

Legjobb válasz: Szintén 13 hónapos a lánykám. Õ is szenved attól, hogy még nem tud beszélni. Nálunk a szókincs: nyamm-nyamm (kaja), mamma (cumi), tete (telefon), baba (baba, gyerek), és ezen kívül mindeféle dádá meg bábá, tátá.... Én is szeretném már érteni, hogy mit mond. amikor a maga kis nyelvén beszél, akkor a mondatok íve már megvan, tudom, hogy most kérdez valamit vagy kijelent. Én is kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz beszéd ebbõl...:):)

Szintén 13 hónapos a lánykám. Õ is szenved attól, hogy még nem tud beszélni. Nálunk a szókincs: nyamm-nyamm (kaja), mamma (cumi), tete (telefon), baba (baba, gyerek), és ezen kívül mindeféle dádá meg bábá, tátá.... Én is szeretném már érteni, hogy mit mond. amikor a maga kis nyelvén beszél, akkor a mondatok íve már megvan, tudom, hogy most kérdez valamit vagy kijelent. Én is kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz beszéd ebbõl...:) :)

Nagyon szeretném feketére színezni a hajam, de most h nyár lesz nem fogja nagyon kiszívni a nap? Belevágjak a feketébe?

Természetese festett hajra való sampont meg kondicionálókat használnék, de kicsit szkeptikus vagyok ez ügyben...

Legjobb válasz: szia:)nekem kb 2éve lesz lassan fekete hajam,és akár nyár van akár tél nem fog olyan vészesen kiszívódni,igaz 1-2hónap alatt azért kiszívja,ha hajfesték..ha színezõ akkor hamarabb kifog kopni és szívja a nap is,ahogy az egyik barátnõmét is.de ez is egyén és hajfüggõ,szóval sztem nem lesz nagy gond:)

szia:) nekem kb 2éve lesz lassan fekete hajam, és akár nyár van akár tél nem fog olyan vészesen kiszívódni, igaz 1-2hónap alatt azért kiszívja, ha hajfesték..ha színezõ akkor hamarabb kifog kopni és szívja a nap is, ahogy az egyik barátnõmét is.de ez is egyén és hajfüggõ, szóval sztem nem lesz nagy gond:)
A kérdező hozzászólása: szerintem akkor kipróbálom:) köszike a válaszodat:) talán jobb is ha nyáron próbálom ki, mert nem lesz aakkora gond ha nemtetszik:)
Pont nyáron akarod kipróbálni? Le fogja sütni a fejedrõl a Nap! ...és nem tudom, feketérõl mennyire egyszerû visszatérni világosabbra.
A kérdező hozzászólása: Le fogja sütni a fejedrõl a Nap<---bocsika de ezt h érted?:D
szia, az elsõ kommentelõ vok:) sztem úgy gondolta h meleg lsz a fekete haj:) bár ki lehet bírni sztem, nekem is az van.világosabbra nem lehet utána váltani ha festék..ha színezõ akk igen:) szal hajrá, és sztem szebb is lesz, mert csillog.nekem spec jobb lett tõle a hajam, bár ez festék:)
Szia, nekem is fekete 2 éve, nem szívja ki a nap, bár én havonta festem, csak nagyon meleg(az enyém derékig érõ)ha süti a nap.
Szia! Én nem ajánlanám. Nekem is fekete a hajam és iszonyú nehezen lehet tõle megszabadulni, akár szinezõ akár festék... Én már fél éve szenvedek, leszivatni nem akarom mert tönkreteszi a hajt.
hajat
Nekem is három évembe telt, mire meg bírtam tõle szabadulni.Derékig ér az én hajam is, nagyon meleg volt, és nekem elég sok kárt csinált benne a napocska, szóval sokat kellett festeni:( Szerintem elõbb csak szinezd. az gyorsan kikopik
mindegyik máshogy valószínûleg. miért engedtétek, hogy rámásszon?
Ha megmondod nekem a választ én is segítek neked :-) Egy kínai és egy néger szerelmébõl születik egy gyerek kire fog hasonlítani? A kínaira vagy a a négerre? Aki tud képet mutassa meg légyszííííí
Itt egy kínai-fekete ember, tessék második :D http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5666223_700b.jpg

Én szeretném letörölni magam myvipről, nagyon megutáltam a lentiek miatt. Régen a barátom szó nélkül mondta hogy ő is letörli magát, ha én is, de most mondta hogy ő nem fogja letörölni magát. Pedig jólesne. Mit tegyek?

Rengeteg gondunk volt régen a myvippel a párommal. Olyan kommenteket írt csajoknak, mint aki csajozni akar. És rengeteg ilyen vitánk volt.Tudom hogy nagyon sok bosszúságot fogok magamnak okozni,ha nekem nem lesz myvipem,miközben neki van,és mégcsak véletlenül se láthatom meg ha ír vkinek...

Legjobb válasz: Attól függetlenül, hogy fent vagytok e mindketten vagy sem, itt van valami probléma. Ha a barátodnak ilyen dolgai vannak, akkor ezt mindenképp fogja csinálni, csak lehet, hogy más felületen. Bizalom nélkül pedig hosszútávon biztos, hogy nem fog mûködni ez a kapcsolat.

Attól függetlenül, hogy fent vagytok e mindketten vagy sem, itt van valami probléma. Ha a barátodnak ilyen dolgai vannak, akkor ezt mindenképp fogja csinálni, csak lehet, hogy más felületen. Bizalom nélkül pedig hosszútávon biztos, hogy nem fog mûködni ez a kapcsolat.
hm... regelj egy álnéven és ugy hátha meglátod ha más csajnak ír... de minek ír egyáltalán más csajnak kommentet??? ha megbeszéltétek akkor bízz benne, h nem fog többet ilyet tenni...
A kérdező hozzászólása: Ezek régebbi dolgok voltak, tavaly nyári, stb...Volt egy szakításunk és utána megbeszéltük, az õígérete volt, h õ soha nem ír többé egy lánynak sem...csak ha nem lenne benne a pakliban h ha én nem vagyok fent, akkor csinálhatná, mert semmi esély nincs rá h meglássam, nem félnék...engem meg, féltékenységemet tekintve tuti megenne a fene ha nekem nem lenne myvipem, neki meg igen!
A kérdező hozzászólása: írjatok még légyszi!
Az én pasim is hasonlóan viselkedett, bejelölgetett olyan csajokat myvipen akiket nem is ismert, aztán következett az msn...Kiakadtam én is, mert letagadott nekik.Elhagytam, jött utánam sokáig, visszafogadtam azzal a feltétellel hogy törli magát az összes ilyen oldalról, letörölte, de sose tudtam megbízni már utána benne.Találsz jobbat is, szakíts vele.
A kérdező hozzászólása: megbízom benne, csak zavartak ezek a dolgok...elhiszem neki h nem csinálja, csak ha letörölném magam, nem lenne az a pici biztonságérzetem..elhagyni nem fogom, mert életem szerelme, egy kis gyerekes feltûnési viszketegséggel, aki nem bírja ha nem figyelnek rá a párján kívül mások!

Azt szeretném hogy Hétfőn húzták ki a fogamat és mág egy kicsit nagy rajta a seb, attól függetlenül lehet dohányoznom vele? Meg meddig tart amíg kilökődik az a fogcsont féleség?

Legjobb válasz: Ha hétfõn húzták ki a fogadat, ma már dohányozhatsz /ha eddig kibírtad,miért tennéd?/ csak arra vigyázz, hogy a véralvadékot ne szívd ki a sebbõl. A csont kilökõdés eltarthat egy fél évig is. Ha nagyon idegesít, ne piszkáld a nyelveddel, inkább menj vissza a fogorvosodhoz, aki lecsípi a kiálló csontot, érzéstelenítés alatt.

Ha hétfõn húzták ki a fogadat, ma már dohányozhatsz /ha eddig kibírtad, miért tennéd?/ csak arra vigyázz, hogy a véralvadékot ne szívd ki a sebbõl. A csont kilökõdés eltarthat egy fél évig is. Ha nagyon idegesít, ne piszkáld a nyelveddel, inkább menj vissza a fogorvosodhoz, aki lecsípi a kiálló csontot, érzéstelenítés alatt.

A következő kérdéseket szeretném feltenni. Ki olvasta a végzet erkélyei könyvsorozatot? És mi az első benyomás? Mert nagyon érdekel a könyv és szeretném megvenni! És kiváncsi vagyok h a föszereplő csaj össze fog-e jönni már valakivel az első részbe?

Legjobb válasz: Hát ömmm... ez egy kicsit bonyolultabb mint hogy összejön-e valakivel. De, azt elárulom hogy nem jön össze senkivel. Szerintem érdemes megvenned. Amúgy ajánlom ezt a blogot, talán õ értelmesebben fogalmaz mint én. (És persze az elsõ 3 kötetrõl ír) http://agnescornel.blogspot.com/2009/06/cassandra-clare-city..

Hát ömmm... ez egy kicsit bonyolultabb mint hogy összejön-e valakivel. De, azt elárulom hogy nem jön össze senkivel. Szerintem érdemes megvenned. Amúgy ajánlom ezt a blogot, talán õ értelmesebben fogalmaz mint én. (És persze az elsõ 3 kötetrõl ír) http://agnescornel.blogspot.com/2009/06/cassandra-clare-city..
Azt kihagytam hogy erõsen spoileres ami a blogon van...
A kérdező hozzászólása: Köszii!! És romantika lesz benne?? Milyen könyveket ajánlanátok ami romantikus vicces és van benne szerelem??
Hááát az mondjuk kifejezetten nincs benne. Ezek kifejezetten romantikus fantasyk bárkinek.... Becca Fitzpatrick: Csitt, Csitt (angyalos) Maggie Stiefwater: Shiver, Linger (sorozat, farkasos) Richelle Mead: Vámpírakadémia sor. Kim Harrison: Boszorkányvér 16+ J.R. Ward összes könyve Gena Showalter összes Cat és Bones sorozat Rhonda Thompson: Egy vérfarkas szupermodell vallomásai Angyali vadász- Angyalvér Ha kell még írok... =)
Éééés nemtudom miért a ok vértõl talán, de elírtam, Boszorkányfutam- Kim Harrison.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen sokat segítettél!!

A barátom nagyon szeretné hogy hozzá költözzek, de ő az anyukájával lakik együtt és az a probléma, hogy pl ha én a polcunkon ugy tezsek valamit ahogy nekem tetszik ő fogja magát és átrendezi. Mit csináljak? érthetetlen

Legjobb válasz: Az a helyzet, hogy ameddig "az o házában laksz addig...azt csinálod amit õ mond, tesz, csinál..." persze ez nem az én kedvenc mondatom, de sajnos a helyzet adott és valóban ha te mész oda neked kell alkalmazkodni. En nem költöznék semmi féle szín alatt anyósékhoz, nem szeretem az ilyen helyzetet, tudom, hogy az én anyósom állandóan megfelelni akarna, mindig mindent jobban szeretne csinálni és én abba beledöglenék... szerintem ha ilyen jobb elkerülni, és simán jóban lenni vele:P :)

Szerintem semmi értelme úgy összeköltözni, hogy szülökhõz költözik a pár. Arra könnyen rá megy egy jó kapcsolat is. Soka sajnálják a pénzt az albérletre, de nem szabad, hanem úgy kell tekinteni rá mint befektetés.
Az a helyzet, hogy ameddig "az o házában laksz addig...azt csinálod amit õ mond, tesz, csinál..." persze ez nem az én kedvenc mondatom, de sajnos a helyzet adott és valóban ha te mész oda neked kell alkalmazkodni. En nem költöznék semmi féle szín alatt anyósékhoz, nem szeretem az ilyen helyzetet, tudom, hogy az én anyósom állandóan megfelelni akarna, mindig mindent jobban szeretne csinálni és én abba beledöglenék... szerintem ha ilyen jobb elkerülni, és simán jóban lenni vele:P :)
Nem szerencsés együtt lakni. Legbiztosabb módszer a viták távol tartására, a gyerekek és szülõk szeretetének magas hõfokon tartására:1200 km.
Ha már most ilyen pakolós az anyukája akkor jobb ha nem költözöl oda. Nálad nem lenne jobb?? Vagy beszélj a pároddal errõl hátha sikerül meggyõzni az anyukáját hogy ne pakolásszon a "ti szobátokban".
Szerintem az ilyen együttlakásokból sosem sül ki jó.Egy idõ után úgyis egymás idegeire fogtok menni :S A barátoddal nem tudtok ketten összeköltözni?
Én is abban a cipõben járok mint Te de már pár éve. Átrendezte a fürdõszobában egy helyre rakott cuccaimat, pakolássza a cipõimet, egy idõben kimosta az 1-2 napja hozott tiszta törcsimet és lehúzta a tiszta ágynemût. Nem egyszerû a dolog! Ráadásul mind a ketten a páromnak "panaszkodunk" és ez sem túl jó, mert 2 tûz között van. Nekem annyi az elõnyöm hogy közel lakunk és ezért simán lehetek 2laki. Ha hazajön a párom akkor megyek oda, addig meg anyunál vagyok.
Miért nem kérdezed meg kedvesen, hogy hova teheted a cuccaid, mert nem szeretnéd õt zavarni? :)
Nekem az anyós jelölt nagyon rendes kedves és akkor se problémázna ha ott laknék!Imádom és õ is engem!
A kérdező hozzászólása: Sajnos hozzánk nem tudnaköltözni a barátom mert 1.5 szobás lakásba lakunk most 4 en és már nincs helysajnos.Az a baj hogy abarátom nem hiszi el azt hogy ha én odaköltözök hozzájuk az anyja miatt max két hónap mulvaszétmennénk , pedig most volt az eljegyzés is!!
elsõ vagyok ki lehet bírni, nem olyan rossz a helyzet, de én már látom az alagút végét, úgyhogy most optimista vagyok :) (házat veszünk nemsokára) sok függhet anyósod személyiségétõl is, hogy mennyire ismered, mennyire szólna bele a dolgaitokba. azt nem szabad rögtön elkönyvelni hogy miatta max 2 hónap múlva szétmennétek, mert nem biztos. nálunk is voltak súrlódások és vannak olyan dolgaik amitõl gutaütést tudok kapni (káromkodás stb.) de ahoz hogy a lehetõ legtöbbet tölthessük együtt ez kellett. valamit valamiért és tényleg igaz, hogy az õ házuk az õ váruk és éppen ezért soha nem tudtam magam itt jól érezni mert igaz hogy nekem kell alkalmazkodnom, de attól függetlenül a cuccaimat "tiszteletben" tarthatnák.
Na ha megvolt az eljegyzés akkor pláne a sarkadra kell állnod, mert a külön önálló életetek elkezdödött. Ha barátod nem tud elszakadni anyucitól, akkor jobb ha most lesz vége a dolognak nem pedig fél év múlva vagy esküvõ után.
Nem biztos, hogy nem tud elszakadni anyucitól. Lehet csak nem állnak úgy anyagilag, hogy albérletet fizessenek vagy házat vegyenek. Ha ez a helyzet átmenetileg ki lehet bírni anyóséknál és ha jó a kapcsolat akkor nem megy rá, mert akkor a fió tisztában van az anyja hibáival és azt nem fogja a menyasszonya felé hárítani.
"...Lehet csak nem állnak úgy anyagilag, ..." Nos errõl valóban nem tudunk részleteket, de ha 2 ember dolgozik az azért elégséges (ygerekek nélkül pláne) hogy egy albérletet kivegyenek. Az szokott lenni inkább a baj, hogy sajnálják rá a pénzt.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!!Nem sajnálnánk rá a pénzt csak abarátomnak a házukon van egy kevés hitel ésmondta hogynemtudnánk egy másik lakást megaz övékét is fizetni kétfizetésböl mertanyuka nem dolgozik.Meg tényleg az a probléma hogy ott náluk nem érzem annyira tthon magam, dea bartommárngyon szeretné ha ott laknék vele.Most üljek le és mondjam meg az anyjának hogy szeretnék a barátommal egy külön életet és nem szeretném ha ebbe beleavatokzna, beleszólna.
A kérdező hozzászólása: ja és pl valamelíik nap kitakaritott a barátom szobájába de nem is ez a baj hanem ugy pakolt ami nekem van ott kis szekrény ahogy neki tetszik meg állandóan odapakolja a virágait ahol neki jó!Fõzni például nem is szoktam kinnt mert ebbe is beleszól:A multkor mondta nekemhogy ha van egy mással valami problémánk beszéljük meg , de én nem fogom vele mert akkor megsértõdik ugy is, csak nem érti meg!A barátom testvérének ugye könnyebb mert már férjnél van és debrecenbe jó messze miskolctol õket nem bosszantja mindig:( Nemtudom mi leea legjobb megoldás.Ja és még egy nagyi is lakik náluk akivel végülis jóba vagyok õ a másik házbavan

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!