Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretném a (1575 db)

Lehet e a szerelemből barátság? Hogyan csináljam? Adva van egy be nem teljesült szerelem, Õ szomorú, én szomorú vagyok. Nagyon szeretném a baráti kapcsolatot megőrizni, mivel ő nagyon fontos nekem. Lehetséges?

Egy férfi édesen nyomult rám, én már 2 hónapja szerelmes voltam belé. Még sem lett semmi, mert én régi módi vagyok és nem igen mertem visszajelezni, azt vártam, hogy majd ő lép, megszólit. De nem tette, pedig mindíg ott járkált körülöttem és ontotta a jeleket. Egyszer a nyakamba lehelt egy kedves mondatot. Ez egy váratlan és forró pillanat volt. Még sem tudtam túllépni magamon. Mivel kapcsolatban élek, és ő mikor a közelemben volt, sohase nézett rám. Csak mosolygott, hangoskodott, izzott a levegő. Most visszajelzések hijján, távolodik. És rosszkedvű, békétlen, nem néz már rám, elmegy mellőlem. Hogyan maradhatnék a barátja, hogyan csináljam. Most mi lenne a legjobb.

Legjobb válasz: Sajnos barátságból szerelem könnyen lehet, de szerelembôl barátság nem. Azért próbálj meg most te finoman közeledni felé. Ezt tudom csak tanácsolni neked.

Sajnos barátságból szerelem könnyen lehet, de szerelembôl barátság nem. Azért próbálj meg most te finoman közeledni felé. Ezt tudom csak tanácsolni neked.
Szerelembõl is lehet barátság amúgy..
Nekem is volt ilyen helyzetem, mondhatni pontosan ugyanez. Én úgy vettem észre, hogy idõvel ha tényleg nagyon fontos neked az a valaki, és te is neki, akkor átalakulhat barátsággá. Persze attól függ mekkora szerelem volt és milyen természetû az illetõ, sokan nem hisznek a szerelem utáni barátságban.

Mit tanácsoltok mit tegyek? Bnő nagyon szeretné a sadot

a sexben 1-2szer megképrt hogy folytogassam de többre vágyik.neten csak olyat találtam ami nagyon durva. várom tipjeiteket

Legjobb válasz: Keress másik barátnõt, mert állatot csinál belõled!

Keress másik barátnõt, mert állatot csinál belõled!
és te nem akarsz többet? én megtennék neki bármit 22F
lehet kapni bilincseket szõrmével, ami azért mégis kicsit gyengédebb, fém van a csuklóján, de azért mégis megadja a mozgásban korlátozás élményét. nagyon könnyen nyitható, akár az is megteheti, akinek a csuklóján van. ezt ha hátulról szexeltek a háta mögött zárhatod vagy, ha van az ágyatokon olyan rész (rúd, fúrt lyuk..)akkor kötéllel elõtte, a feje fölött stb hozzá is kötheted. ha szeretné, hogy paskold a fenekét, akkor a legegyszerûbb a kezed használata. de, ha van öved, akkor kettõbe hajtod, és azzal is odasózhatsz rá. vigyázz, hogy jól célozz, és a popsiját érd, nehogy feljebb!, mert a derékon, vesénél sokkal fájdalmasabb. ezek a legegyszerûbb, legkevésbé fájdalmas megoldások, hogy kedvéra tégy! Én a helyedben minden további nélkül belemennék, ha így megbízik benned. Viszont fontos, hogy a bizalom megmaradjon, ezért, ha közben azt mondja, hogy elég, és enni volt, akkor azonnal hagyd abba! Aztán késõbb továbbfejlõdtök, lesz menekülõszó, és akkor ha csak kéri nem kell abbahagyni, csak ha azt a szót kimondja... meg vannak keményebb eszközök: hajkefe, vékony szíj, vágódeszka... ...)
Hát elõször is ha te nem akarod akkor ne csináld, ha akarod akkor kérdezd meg beszélgess róla, vele h mi izgatná fel, meddig menne el mi lenne az ami neki sok lenne, én is szeretem ha néha van 1 kis erõszak :D de nálunk ez minimális amúgy mivel rengeteg szexshop van az országban bátran bemehettek 1 be ketten vagy ha akarsz neki egy kis meglepit akkor egyedül egyáltalán nem ciki mi is szoktunk bejárni a palimmal ilyenekbe és az eladók is tök jófejek én pölö úgy csinálnám h valami romantikus ez meg az bekötném a szemét majd megkötözném halálra izgatnám na mind1 nem sorolom, a lényeg az h beszéld meg vele h mit szeretne õ és te mit szeretnél
A kérdező hozzászólása: de szeretné de nem tudom mitegyek a sadoba neten korbácsot meg hasonlot láttam ö szereti ha folytogatom réi vágya kötözem meg
A kérdező hozzászólása: valamit tanácsol jatok amiben van folytogatás, megkötözés ilyen sadok érdeklik meg egy kicsit durvább

Ma hoztuk haza babánkat a kórházból, de kisfiam időközben tüsszög és teli van az orra. Nagyon szeretné a testvérét simogatni, de félek, hogy elkapja tőle, hiába enyhültek a tünetei. Védi valami a babát?

Még nem indult be a tejtermelésem sem.A picur pedig már a cumiját is a baba szájába dugta.Nagyon félek.

Legjobb válasz: Szoptasd ahányszor csak igényli. Valamennyi tejcsi úgyis van benne, és így indul be a tejtermelés is. Igyál alkoholmentes sört, az árpamaláta nagyon jó tejelválasztás serkentõ. Mivel "egy légtérben" vannak nem nagyon tudsz mit tenni sajnos, elzárni nem tudod és nem is kell. Én is éppen így voltam 6 hónapja, nekem nem kapta el a picuri.

Szoptasd ahányszor csak igényli. Valamennyi tejcsi úgyis van benne, és így indul be a tejtermelés is. Igyál alkoholmentes sört, az árpamaláta nagyon jó tejelválasztás serkentõ. Mivel "egy légtérben" vannak nem nagyon tudsz mit tenni sajnos, elzárni nem tudod és nem is kell. Én is éppen így voltam 6 hónapja, nekem nem kapta el a picuri.
Hát sajnos elzárni úgysem tudod tõle. Mosd a nagyobb kezét mielõtt hozzáér a picihez és figyeld hogy ne dugja a cumit többet a szájába, és próbáld szoptatni a picit. Nem valószínû hogy elkapja.
Mi újság? Hogy vagytok?
A kérdező hozzászólása: Egyelõre minden ok, kopp-kopp.2 évesem kezd kigyógyulni, pici sem tûnik betegnek.Csak nincs elég tejem, jó lenne egy tuti tipp.
Próbáld ki a more milket. Nekem csak ez segített. Az elsõvel nem volt tejem, akkor nem vettem. A másodikat 9 hónapja szoptatom, pedig az elsõ héten semmi nem volt.
És szoptass szoptass szoptass. Ha kell óránként.


Most 8. -os vagyok Fotósnak szeretnék tovább tanulni imádok fényképezni és jó képeket is csinálok. Milyen fotósnak lehet tanulni? . Illetve meg lehet abból élni? Főiskola is képben van? Nagyon nagyon szeretném a fotózásnak szentelni az életemet.

:)

Legjobb válasz: Vannak média/mûvészet szakos egyetemek, de túljelentkezés van rá, mert lassan mindenki a médiában akar elhelyezkedni. Vannak fotós OKJ tanfolyamok is, általában fizetõsek. Ahhoz hogy mindent megszerezz hozzá (tudás, eszközök, papír), az legalább félmillió forint. A másik dolog, hogy milyen területen akarsz elhelyezkedni. Médiában alig lehet, magánvállalkozóként is eléggé utána kell járni, mert ma már mindenki vehet fényképezõt és kamerát, és az eddigi munkákat is inkább megoldják maguktól az emberek, mert olcsóbban kijön mint egy szakembert alkalmazni.

Vannak média/mûvészet szakos egyetemek, de túljelentkezés van rá, mert lassan mindenki a médiában akar elhelyezkedni. Vannak fotós OKJ tanfolyamok is, általában fizetõsek. Ahhoz hogy mindent megszerezz hozzá (tudás, eszközök, papír), az legalább félmillió forint. A másik dolog, hogy milyen területen akarsz elhelyezkedni. Médiában alig lehet, magánvállalkozóként is eléggé utána kell járni, mert ma már mindenki vehet fényképezõt és kamerát, és az eddigi munkákat is inkább megoldják maguktól az emberek, mert olcsóbban kijön mint egy szakembert alkalmazni.
Tudás, eszközök, papír = 3millió forint vagy több. Azt, hogy jó képeket csinálsz-e nem neked kellene eldönteni és nem is a laikus rokonaidnak, ismerõseidnek. A legtöbb OKJ-s fotós képzés érettségire épül, az egyetemeken/fõiskolákon pedig borzalom, hogy mire tanítják szerencsétlen mûvészpalántákat. Érettségizz le és ha akkor is ezzel akarsz foglalkozni akkor gondolkozz el rajta, hogy merre tanulj tovább, ugyanis középiskolában/gimnáziumban nemigazán van fotós szak. Addig pedig fejlõdj, fejleszd a tudásod, az eszközparkod stb...
Sok sikert, megmutatsz pár képet, hogy milyent csinálsz már? :)

Mikor nagyon szeretném a szexet csak 40+ erősen milf kategóriás nőkről fantáziálok, más is van így?

Egy ideje van az, hogy nap végén mikor végeztem az egyetemen és fáradtan haza megyek csak ilyen típusú hölgyekr?l fantáziálok mikor egy kicsit is szexre vágyom. Jelenleg nincs barátn?m ráadásul még sz?z is vagyok de valahogy ez nem megszokott dolog ahogy észre vettem a barátaimon. Annyit még, hogy ez az érzés addig tart amíg nem segítek magamon, utána már ránézni nem tudnék egy olyan korú n?re.

Legjobb válasz: Velem van. Csak én 30+ a 40 feletti nekem már sok lenne ( persze kivételek vannak : )). Még annyit, hogy ha én könnyítek magamon akkor is érdekelnek még a jó MILF-ek. :) Szóval nem vagy egyedül, volt már kalandom 30+ os nõvel és nagyon jó volt! Szóval próbáld ki te is ha tudod, valószínûleg nem fog elmenni a kedved.

Velem van. Csak én 30+ a 40 feletti nekem már sok lenne ( persze kivételek vannak : )). Még annyit, hogy ha én könnyítek magamon akkor is érdekelnek még a jó MILF-ek. :) Szóval nem vagy egyedül, volt már kalandom 30+ os nõvel és nagyon jó volt! Szóval próbáld ki te is ha tudod, valószínûleg nem fog elmenni a kedved.
Jah, csak abból indultam ki, hogy aktus után már ránézni se tudnál...:D
Én is bírom az ilyen nõket: http://themilf.net/ http://mymoms.org/ http://shiningmilfs.com/ De nekem ugyan úgy a fiatal csajok is bejönnek.
Vannak olyan szórakozóhelyek, ahová ilyen korú hölgyek járnak, ott van esélyed. Csak találd meg melyik olyan szórakozóhely a környezetedben.
A kérdező hozzászólása: Hát :/ gondoltam valami ismerkedõs módszer is lehetséges nem pedig valami fizetõs :D
Mellesleg van tippetek merre lehetne ilyen korú hölgyekkel találkozni? Noha nem vagyok az a bulizós fajta feltételezem egy 30-40es nõ sem a diszkóban ropja. http://www.rosszlanyok.hu Itt akadnak öreg k*rvák is, szépszámmal:)
A kérdező hozzászólása: Mellesleg van tippetek merre lehetne ilyen korú hölgyekkel találkozni? Noha nem vagyok az a bulizós fajta feltételezem egy 30-40es nõ sem a diszkóban ropja.
Hát párkapcsolat terén igen. De nézd úgy, hogy az ilyen korú nõk ha akarnak valamit egy fiatal fiútól az úgyis csak szexkapcsolat lenne max, nem olyan gyakori az ilyesmi de van ilyen. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Persze utána is érdekel egy jó nõi test lehet az 40+ is, sok van akirõl ha nem mondja nem tudod, hogy annyi viszont egy korombeli reálisabb. Ez valahogy filmszerû, hogy 20éves összejön egy 30assal szerintem, valahogy teljesen más az életstílusa szerintem egy 20as meg egy 30as embernek.
Jah és még annyit, hogy nincs semmi rossz benne ha egy ilyen nõ veszi el a szüzességed.
Húúúú ne is mondd haver! Én teljesen rá vagyok kattanva egyik barátnõm (nem csajom csak jóban vagyunk) anyjára. Most volt 47, de szuperül néz ki. Mellei már szilikonosok, de szerencsére tök jól sikerültek, szép formásak lettek, nem pedig az elbaszott, hatalmas amorf. (Sajnos nem mutogatta nekem, de látszik mikor topban, melltartó nélkül van otthon – mielõtt kérdeznétek, hogy honnan tudom, hogy szépek. Az pedig hogy szilikonos nem titok, barátnõm többször említette, hogy anyukája "megcsináltatta" a melleit.) Azért járok két naponta, minden féle hülye indokkal hozzájuk, hogy láthassam. Mikor náluk vagyok (meg máskor is) csak arra tudok gondolni, hogy milyen lehetne vele szexelni. Ráadásul tök jó fej. Kedves, aranyos, modern gondolkodású és nagyon csinos divatos. Jól lehet vele dumálni. Sokszor dumálunk hármasban a teraszon. Jó fej tényleg.

Új vagyok görbébe, de szerintetek korai még feladnom? Nagyon szeretném a babát

http://ciklus.hu/images/diagramok/a76a358faceff4bd12bb95cebe..

Legjobb válasz: Bízom benne, hogy terhes vagyok, sajnos korábban nem nagyon vezettem a hõmet, csak az ovuteszteket.Negatívak voltak

A kérdező hozzászólása: Bízom benne, hogy terhes vagyok, sajnos korábban nem nagyon vezettem a hõmet, csak az ovuteszteket.Negatívak voltak
Szia nem kell még feladnod, mivel még gondolom nem kell hogy megjöjjön.Hány naposak a ciklusaid?Nekem általában a mensi elõtt 1-2 nappal kezdett esni a hõm.Ha babás vagy akkor úgy marad, vagy még felfelé kúszik 1-2 tizedet.Sok sikert!13+3hetes kismami.
Már miért kéne feladnod? Még úgy a 4-5. DPO-n lehetsz, tehát korai még bármit gondolni.(ovu utáni napok) Majd úgy 10 nap múlva már kiderül, hogy sikerült-e most vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel könyörögtem egy kis emelkedésért és tatam 36, 6...bár lehet azért, mert iszonyat rosszul aludtam
Semmit. Meg kell varni, mig betolti a 18-at.
én megtartanám mindenképp a babát, a párod szülei idövel belenyugodnának a tudadba, hogy a gyerekük gyerek fejjel válal gyereket, és igy hogy nem ismerem jobban a körülményeket szerintem ez a legnagyobb bajuk.de ha szeretitek egymást ezen is tul tudtok jutni. én szoritok Nektek nagyon. majd ird meg a fejleményeket ám!
Szerintem is várd meg, amíg a srác betölti as 18at! Utána már nem szólhatnak bele a szülõk. Ti érzitek, hogy mennyire biztos a kapcsolat, hogy vagytok egymással. De azt is tiszteletben kell tartani, hogy a párod szüli aggódnak és nyilván bepánikoltak, azért tiltják tõled. Ha a srác már nagykorú lesz, azt csinál, amit akar. Kitartás!!
ha annyira szeretitek egymást ki fogjátok birni, és mikor a pocakodra teszed a kezed és érzed azt a kis életet aki a Ti szerelmetek gyümölcse akkor Õ mégtöbb erõt fog adni ahhoz hogy kitarts/kitartsatok a végéig.meglátod sikerülni fog, és közben a szülõk is enyhülni fognak. második válaszoló
17 éves bármikor eljöhet, hiába cirkuszolnak, úgyse tudnak vele mit csinálni. ha ott akar lenni veled, legyen ott. ha esetleg anyagi érdek fûzi a szüleihez, akkor meg döntse el, hogy mi fontosabb. egy 17 éves fiú már nem gyerek. visszaviteti a rendõrséggel? hát akkor majd újra eljön. és újra és újra, amíg meg nem unják a szülei. megbüntetni senkit nem fognak
Próbálj beszélni velük, csak nem harapják le a féjét egy terhes asszonynak.17 évesen már majdnem felnõtt, nem értem hogy parncsolhatnak még neki.Jó szigorúak lehetnek, de azért mérlegelni kellen nekik hogy mi a fontosabb, az õ akaratuk vagy a fiuk és persze az unokájuk.
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy novemberbe fogja betölteni és én is akkor fogok szülni. És addig nem láthatjuk egymást. Nem fogom kibírni.
persze a kismama mellett állok, de azért bele kell gondolni a szülök helyzetébe is! föleg mondjuk ha egyke gyerek akkor anyuci kisfia lehet akkor pedig még nehezebb!idövel csak hozzá szoknak hogy jön az unoka :-)igyekezz boldog kismama lenni és majd minden megoldódik!!!
Szia.Ezt mindenképpen a docival tisztázd.Tudom h a rubeola az veszélyes.Erröl még nem halottam....
Ha terhes vagy, akkor az még annyira fiatal, hogy ha bajd okozott a bárányhimlõ, akkor nem fog megmaradni a baba. Többnyire koraterhesen a mindent, vagy semmit elv érvényesül. Ha gikszer van, szimplán elvetél a nõ, ha megmarad a baba, akkor az nagy valószínûséggel egészséges. Beszélj dokival mindenképpen, de én szerintem nem lesz semmi baj. Ilyenkor még közös véráram sincs, mondjuk ez lehet nem mindig számít. Fel a fejjel, remélem minden oké lesz.
Szia! Statisztikákat tudok mondani. A bárányhimlõ terhesség alatti elõfordulása: 1:7500. A magzati fertõzõdés esélye 25%, és annak az esélye, hogy a magzat károsodhat, 2%. Ez az elsõ trimeszterben magasabb, de 10% alatti. Ha jól értettem, még nem biztos, hogy terhes vagy. Elõször errõl gyõzõdj meg, és ha az vagy, mindenkppen keress fel egy orvost. A többit vele kell megbeszélned. Szorítok, hogy minden rendben legyen. -Macska-
Szia! A barátnõm ugyanebben a cipõben járt sajnos. Õ elvetette, bár a tanácsadáson nem javasolák neki, de nem merte megtartani. Utánna beoltatta magát bizonyos fertõzõ betegségek ellen. Pár hónapra rá terhes lett ismét, tegnap volt a kislánya szülinapja.:-)

Már nagyon szeretném a szüzességemet elveszteni, vágyom a szexre?

Viszont elég félénk vagyok, az igazi csak nem jön, már ott tartok, hogy az első fiunak, aki persze igényes odaadnám magam. Külső nem nagyon érdekel, inkább a belső. Nagyon hülye gondolat? 20L

Legjobb válasz: Ha erre vágysz, lelked rajta. De hogy te mennyi privit fogsz most kapni.... :)

Ha erre vágysz, lelked rajta. De hogy te mennyi privit fogsz most kapni.... :)
Ha én pasiként kibírtam 24 évet, akkor te is ki fogsz bírni még néhányat. :D Egyébként igen, nagyon hülye gondolat... A szüzesség "elvesztésének" nem egy estés kalandnak kéne lennie. Legalábbis felénk pár dolog megelõzi a dolgot... 25/F
Annyira kiakadok az ilyen kérdéseken.. Simán kapsz itt is –privátban is rengeteg ajánlatot. Ha belegondolunk egy értékes 20 éves lány NEM tesz fel ilyen kérdést. Ezeket az ajánlatokat is úgy kapod, hogy annyit tudnak rólad, hogy 20 éves vagy. Lehetsz bajszos kövér cigánylány, vagy félkezû mozgássérült, az itteni kommentelõknek nem számít.. Elvégre utoljára pinát is anyjukét látták a születésükkor! Szánalom a köbön! 18F
normális, hogy a kicsi kis tested már nagyon igényelné a törõdést, de az elsõvel elmenni talán túlzás, bár ki tudja?
eltelik az élet hamar, kedves utolsó
Hova sietsz? Ráérsz kicsilány! :) 20 feletti szûz férfiként mondom ezt.
Szia! :) Ha egy igazán jó partnerre vágysz akkor írj bátran :) Odafigyelek rád, érzéki leszek és türelmes :) A Te tempódban fogunk haladni, minden úgy lesz ahogy szeretnéd. Nem vagyok egy vadállat, közel sem. Minden kapcsolatomat normálisan kezeltem, megértõ voltam, türelmes, senkit nem hajszoltam bele semmibe, stb... Írj bátran és megbeszéljük/átbeszéljük a dolgokat :) Várom leveled. 22/F
Szóval dugnál jóformán az elsõ pasival akivel összeakadsz, de flörtölni nem mernél velük, mert félénk vagy? Asszem továbbra sem értem a nõket, és nem is fogom soha.
ez szánalmas, inkább várj, és meglesz a gyülölcse
ha félénk vagy akkor ne tedd, mert egy életre elmegy a kedved az egésztõl
20 évesen már nem gond :D 16/f
Én is ezalapjûán válogatom a barátnöimet. a külsö csak optikai szépség ami mulandó, de a Belsö értékek a humor, az intelligencia örök érték amiket érdemes megbecsülni. Remélem összeszedsz valami okos helyes csávót. De ne AKARD elvesziteni a szüzességedet mert attól nem leszel se több se kevesebb. Annak add oda aki megbecsül téged :)
De a külsõt látod elõször, nem a belsõt, akk meg hogyan feküdnél le az elsõvel?:D Ez sehogy sem jön össze:D 20F
20 évesen már érthetõ hogy viszket a nunád, de mégis random emberrel lefeküdni? :D még én se biztos hogy merném pedig fiú vagyok :D

Nagyon szeretnem a vizslákat. Mit tegyek?

14 vagyok. Nagyon szeretnék venni egyet de a szüleim nem engedik mert panelba lakunk. De meg?rülök a kutyáért. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Elég sok a mozgásigénye, szóval naponta többször ki kéne vinni, nem csak sétálni, futkározni is. Panelba én nem tartanám, de akkor mondd meg, hogy gondoskodsz róla, lehet attól félnek, nekik kéne róla gondoskodni. Ha meg végképp nem élnének együtt kutyával, akkor semmit.

Elég sok a mozgásigénye, szóval naponta többször ki kéne vinni, nem csak sétálni, futkározni is. Panelba én nem tartanám, de akkor mondd meg, hogy gondoskodsz róla, lehet attól félnek, nekik kéne róla gondoskodni. Ha meg végképp nem élnének együtt kutyával, akkor semmit.
Hasonló helyzetben vagyok, de nekem most tényleg nem lenne idõm vele rendesen foglalkozni. 2 éve még kertes házban laktam 4-5 év alatt sikerült elérnem, h kaphassak egy kutyát, csakis kertbe... Aztán elköltöztünk és azt a kutyát nem hozhattam ide, elajándékoztuk. (És most még mielõtt azt gondolnád h hogy lehettem ilyen h meg se próbáltam lakásba szoktatni, annak a kutyának és nekünk is szenvedés lett volna.)Ott kutyázok ahol tudok, nagymamámék, ismerõsök... Májusban feltétlenül megyek a világkiállításra is! :D De nagyon hiányzik a kutyám...
Menj ki a menhelyekre, ott tudod ôket sètàltatni
Amíg el nem költözöl addig talán elmehetsz segíteni a fajtamentõkhöz: http://www.magyarvizslasos.hu/kapcsolat.html Ha a szüleid látják rajtad hogy komolyan veszed és fel vagy rá készülve akkor esetleg, de ha valóban csak a lakás mérete miatt nem engedik akkor nincs mit tenni.
Az egyik ismerõsömnek 8 éve van PANELBAN vizslája (12 éves korában kapta:) ), de kutyafuttató közelében laknak, így a futkározás teljesen megoldható:)
Nekem is vizslám van panelba és tök jól érzi magát
Mi két Huskyval lakunk egy fedél alatt...semmi sem lehetetlen ha a kutya természetben kicsit nyugodtabb mint a fajtatársai vagy tudja hogy mikor van móka és nyugi idõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!