Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretnék piercinget a számba, (2 db)

Nagyon szeretnék egy piercinget a számba, de anyámék nem engedik. Hogyan tudnám rábeszélni mégis öket?

Legjobb válasz: szia. nem tudom hány éves vagy,de biztos fiatal. én is igy voltam.hónapokig könyörögtem a köldök piercingért,és hogy nyelv és orr piercingem legyen. meguntam,és titokban elmentem a barátnõmmel megcsináltatni.ja,de nem egyszerre csináltattam meg. de mikor meglátták,kiakarták veteni velem.hát megkell küzdeni érte,de nem tudnak mit tenni ha már megvan csinálva. szeriintem menny és csináltasd meg.hisz egyszer élünk,és ha szeretnéd akkor sok szerencsét hozzá;)

szia. nem tudom hány éves vagy, de biztos fiatal. én is igy voltam.hónapokig könyörögtem a köldök piercingért, és hogy nyelv és orr piercingem legyen. meguntam, és titokban elmentem a barátnõmmel megcsináltatni.ja, de nem egyszerre csináltattam meg. de mikor meglátták, kiakarták veteni velem.hát megkell küzdeni érte, de nem tudnak mit tenni ha már megvan csinálva. szeriintem menny és csináltasd meg.hisz egyszer élünk, és ha szeretnéd akkor sok szerencsét hozzá;)
Én porcba akartam fülbevalót mindenáron, évekig könyörögtem, és nem engedték. Végül titokban megcsináltattam, akkor már nem nagyon tudtak mit mondani...
Én tizenhat évesen szúrattam az elsõ piercingemet, szüleim nemtetszése ellenére. Azóta body piercer lettem, és elfogadták a kinézetemet (még ha sokszor meg is jegyzik, hogy "egy ilyen szép fiatal lánynak nem kéne így elcsúfítania magát"). :D Figyelj, nem tudom, mennyi idõs vagy, de én anno megmondtam apámnak (õ tiltakozott a legjobban), hogy mivel elmúltam már 14 éves, így nem szükséges az õ beleegyezése, mert anélkül is megcsinálják, és akármi lesz, meg fogom csináltatni, legfeljebb nem szólok elõre, és kész. Végülis így is lett, elmentem megcsináltatni, aztán hazamentem, hogy na, meglett, kész passz, már ki nem szedem. Szörnyülködtek két napig, aztán megszokták.
Mondd el nekik, hogy nagyon szeretnéd, engedjék emg és ha nagyon nem tetszik nekik vagy nem tudom még utána is ágállnak ellene kiveszed. (Persze akkor ha már kész van szerintem nem fogják kirángatni a szádból...)
A kérdező hozzászólása: köszi a kommenteket.16 vok jövö7en meg is csináltatom :) max kitagadnak :P
na mi lett?:)
valószínõ nem fog ebbe beleegyezni
nekem is 15 évesen lett a szám fölött piercing.. nem engedték meg de én elmentem megcsináltatni.. anyámnak annyira tetszett, hogy elment õ is és csináltatott :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!