Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretnék piercinget (28 db)

Nagyon szeretnék piercinget de nem engedik szüleim, mit csináljak?

14 éves lány vagyok,nagyon szeretnék az ajkam alá egy piercinget,de a szüleim nem engedik!

Legjobb válasz: Próbálj meg nekik képeket mutatni, hozzászoktatni õket fokozatosan a gondolathoz.. Ha csak úgy hazaállítasz, annak nem lesz jó vége, tapasztalatból mondom (elég nagy veszekedés lett belõle, hogy egy alkalommal nem szóltam elõtte, pedig van már jópár piercingem és tetoválásom).

Próbálj meg nekik képeket mutatni, hozzászoktatni õket fokozatosan a gondolathoz.. Ha csak úgy hazaállítasz, annak nem lesz jó vége, tapasztalatból mondom (elég nagy veszekedés lett belõle, hogy egy alkalommal nem szóltam elõtte, pedig van már jópár piercingem és tetoválásom).
én nem bátorítanám arra a kérdezõt, hogy csináltassa csak meg nyugodtan a szülei engedélye nélkül a piercinget. Ugyanis énis ebbe a hibába estem. nekem sem engedték meg a szüleim anno, hogy berakassak egyet én viszont nem fogadtam szót. :) Csakhogy a tévhitekkel ellentétben nagyon is igaz a jogi szabály, hogy piercinget és tetoválást CSAK és kizárólag szülõi beleegyezéssel lehet behelyezni 18 év alatt. Az csak egy dolog, hogy megcsinálják de az én édesanyám például olyannyira dühös volt amikor ez az incidens megtörtént, hogy felakarta jelenteni a kozmetikust aki megcsinálta nekem. na ott aztán volt para. Én azt mondom várj még vele egy kicsit sztem még fitalka vagy egy ajakpiercinghez. Talán egy kicsit késõbb majd a szüleid is megbarátkoznak a dologgal ha érettebb leszel talán most úgy gondolják, hogy Nálad ez úgyis csak egy múlandó vágy. :) De az engedélyük nélkül (ha rám hallgatsz) ne csináltasd meg. (tapasztalat.) Ha elõre tudtam volna, hogy milyen következményeket von maga után, hogy szembeszegülök a szüleimmel, nem csináltattam volna meg hiszen ennyit nem ér meg! Remélem segítettem! Sok szerencsét!
nekem sem engedték, de egyik nap úgy mentem haza, h a szemöldökömbe csináltattam, és nem tudtak tudtak mit csinálni, ott volt és kész :) elmész egy szalonba ahol csinálnak piercinget, megmondod hová szeretnél, kiválasztod milyet, és kész.
õket nem érdekli, mindenképp megcsinálják, elõzõ voltam
A kérdező hozzászólása: És ha nem csinálják meg?Csak szülõi beleegyezésre?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
ki-ki válogatja, hogy milyenek a szülei, van akinek nem csinálnak nagy balhét belõle, van aki igen. Te ismered a szüleidet, ha kinézed belõlük a balhét akkor halogasd késõbbre, de ha nem, akkor szerintem csináltasd meg!

14 éves vagyok nagyon szeretnék egy köldök piercinget csak az a baj hogy anya nem engedi. Szerintetek vegyem őt rá vagy várjak még vele?

Az a baj hogy anyu nagyon félt mindentől ez alatt értek egy vér vételt egy fül ki lövést mert amikor ilyeneken vagyok majd szív rohamot kap de nagyon szeretném :// micsináljak? Szerintetek még nem korai ez a köldök piercing? Vagy egyáltalán hogy állna? Mondjuk nem vagyok se sovány se dagadt úgy a kettő között szóval szerintem jól állna

Legjobb válasz: Szia! Szerintem még várj vele kb. 3-4 évet. Ha meg utána is szeretnél még, akkor hajrá :) Lehet idõsebb korodra meg fogod magad gondolni, bár a piercinggel nincs gond, mert akkor kiveszed és beforr elvileg, de szerintem még várj vele picit :)

Szia! Szerintem még várj vele kb. 3-4 évet. Ha meg utána is szeretnél még, akkor hajrá :) Lehet idõsebb korodra meg fogod magad gondolni, bár a piercinggel nincs gond, mert akkor kiveszed és beforr elvileg, de szerintem még várj vele picit :)
Szerintem is várj vele pár évet. 16 alatt azt hiszem piercer szülõi engedéllyel sem szúrhat, 18 alatt is csak azzal.
Unokahúgom (14 éves) nyáron ment el a köldök piercingeshez (elkísértem)és nagyon jól megcsinálta én is szerettem volna de mivel stewardess szeretnék lenni így nem lehet !! Sztem nyaggasd és nem túl korai! !:D
férfiként mondom, tök gáz a köldökpirszing. én pl imádom a lányok hasát simizni, csókolgatni, és a pirszing eléggé el tudja ezt rontani. Ráadásul nem is szexi, inkább kurv4s.
A kérdező hozzászólása: Hát jó akkor még várok vele :) Köszönöm a kommenteket :)

Nagyon szeretnék egy piercinget a számba, de anyámék nem engedik. Hogyan tudnám rábeszélni mégis öket?

Legjobb válasz: szia. nem tudom hány éves vagy,de biztos fiatal. én is igy voltam.hónapokig könyörögtem a köldök piercingért,és hogy nyelv és orr piercingem legyen. meguntam,és titokban elmentem a barátnõmmel megcsináltatni.ja,de nem egyszerre csináltattam meg. de mikor meglátták,kiakarták veteni velem.hát megkell küzdeni érte,de nem tudnak mit tenni ha már megvan csinálva. szeriintem menny és csináltasd meg.hisz egyszer élünk,és ha szeretnéd akkor sok szerencsét hozzá;)

szia. nem tudom hány éves vagy, de biztos fiatal. én is igy voltam.hónapokig könyörögtem a köldök piercingért, és hogy nyelv és orr piercingem legyen. meguntam, és titokban elmentem a barátnõmmel megcsináltatni.ja, de nem egyszerre csináltattam meg. de mikor meglátták, kiakarták veteni velem.hát megkell küzdeni érte, de nem tudnak mit tenni ha már megvan csinálva. szeriintem menny és csináltasd meg.hisz egyszer élünk, és ha szeretnéd akkor sok szerencsét hozzá;)
Én porcba akartam fülbevalót mindenáron, évekig könyörögtem, és nem engedték. Végül titokban megcsináltattam, akkor már nem nagyon tudtak mit mondani...
Én tizenhat évesen szúrattam az elsõ piercingemet, szüleim nemtetszése ellenére. Azóta body piercer lettem, és elfogadták a kinézetemet (még ha sokszor meg is jegyzik, hogy "egy ilyen szép fiatal lánynak nem kéne így elcsúfítania magát"). :D Figyelj, nem tudom, mennyi idõs vagy, de én anno megmondtam apámnak (õ tiltakozott a legjobban), hogy mivel elmúltam már 14 éves, így nem szükséges az õ beleegyezése, mert anélkül is megcsinálják, és akármi lesz, meg fogom csináltatni, legfeljebb nem szólok elõre, és kész. Végülis így is lett, elmentem megcsináltatni, aztán hazamentem, hogy na, meglett, kész passz, már ki nem szedem. Szörnyülködtek két napig, aztán megszokták.
Mondd el nekik, hogy nagyon szeretnéd, engedjék emg és ha nagyon nem tetszik nekik vagy nem tudom még utána is ágállnak ellene kiveszed. (Persze akkor ha már kész van szerintem nem fogják kirángatni a szádból...)
A kérdező hozzászólása: köszi a kommenteket.16 vok jövö7en meg is csináltatom :) max kitagadnak :P
na mi lett?:)


Nagyon szeretnék nyelvpiercinget! Ezzel kapcsolatban szeretnék pár kérdést feltenni, amire normális válaszokat várok. Van valakinek piercingje, aki tud nekem ebben segíteni?

-Fáj a pc-szúrása? -Hogyan kezeljem? -Mennyi id? alatt gyógyul meg a seb? -El?ször mekkora méret? pc-t raknak be? -Mit tegyek ha a szül?k nem engedik meg? Jó és bevált tanácsokat várok. Légyszi aki tud minél el?bb válaszoljon,mert fontos lenne.. és gyorsan szükségem van rá..

Legjobb válasz: 1. Nem fáj. 2. Aki szúrja majd elmond mindent. De nem szabad pár napig tejterméket enni/inni, alkoholt inni, és cigizni. Nem tesz neki jót. És öblögetni kell minden étkezés után. 3. Kb 1 hét alatt begyógyul. Nem teljesen, de már nem fáj úgy. 4: Szerintem 20asat raknak bele. Mert úgyis feldagad nagyon. Utána magadnak cserélheted kisebbre, ha lelohadt. 5: Elsõ nap kerüld õket, mert beszélni nem olyan egyszerû. Pár betût majd nem tudsz kimondani normálisan. Mondod hogy ráharaptál a nyelvedre és fáj. Stb.

1. Nem fáj. 2. Aki szúrja majd elmond mindent. De nem szabad pár napig tejterméket enni/inni, alkoholt inni, és cigizni. Nem tesz neki jót. És öblögetni kell minden étkezés után. 3. Kb 1 hét alatt begyógyul. Nem teljesen, de már nem fáj úgy. 4: Szerintem 20asat raknak bele. Mert úgyis feldagad nagyon. Utána magadnak cserélheted kisebbre, ha lelohadt. 5: Elsõ nap kerüld õket, mert beszélni nem olyan egyszerû. Pár betût majd nem tudsz kimondani normálisan. Mondod hogy ráharaptál a nyelvedre és fáj. Stb.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ! Sokat segített!! :)
Barátnõm elõtte egy héttel már gyulladáscsökkentõt szedett és neki egyáltalán nem dagadt fel a nyelve. Utána pár napig 4X-5X kell egy jobbféle szájvízzel öblögetni.
én a saját tapasztalatomat írom le mellesleg szúrok piercingeket val...:D a piercing szúrása nemfáj..viszont én megittam rá pár felest és fel se dagadt tõle meg nem is fájt :) tejes termékeket tényleg kerülni kell .. szülõk nekem sem engedték de aztán megmondtam nekik hogy ha megunom kiveszem és semmi nyoma se lesz de az elsõ pár napba tényleg sejpít az ember szóval érdemes tényleg kerülni õket :)
1. ha az orvos vagy piercinges megvárja mig a zsibbasztó lezsibbaszt, akkor nem fáj, ha nem várja meg, akkor fáj. 2. kamillateával öblögetni étkezés után, kerülni kell a nehezen rágható ételeket. tejtermékek, csípõs, sós, túl édes ételek tiltólista 1 hétig. 3. személyfüggõ. 4-12 napig lohad 4. 20mm. 5. én nem szóltam. azt mondtam a fogam fáj..:)
utolsó vagyok. és az alkohol jó rá. de csak a 40 fok feletti. leveszi róla a gyulladást. és a cigit is kerülni kell min. egy hétig.

14 éves vagyok és szeretnék piercinget csináltatni, de a szüleim nem akarjak meg engedni, szerintetek érdemes titokban csinááltatni? Nagyon szeretnéék *. * de a szüleim reménytelenek. (-_-)

Legjobb válasz: elsõ vagyok ha ajakba csináltatod, nem sokáig marad titok nyelvben nem nagyon fogják észrevenni. nekem is van ott, az elsõ 4-5 napban nagyon pöszén beszéltem tõle, szóval azt is esélyes, hogy észreveszik. gyógyulás után már nem fogják észrevenni. a fájdalom egyébként nem vészes, én fél éve csináltattam a nyelvembe, de nem volt vészes

elsõ vagyok ha ajakba csináltatod, nem sokáig marad titok nyelvben nem nagyon fogják észrevenni. nekem is van ott, az elsõ 4-5 napban nagyon pöszén beszéltem tõle, szóval azt is esélyes, hogy észreveszik. gyógyulás után már nem fogják észrevenni. a fájdalom egyébként nem vészes, én fél éve csináltattam a nyelvembe, de nem volt vészes
Ígyis-úgyis észreveszik! Ha nyelv, ha ajak. Egyszer én is ezt csináltam és hidd el egy életre megbántam, hogy átvertem õket... Azt hittem valami rejtettebb helyre szeretnéd! :P
nekem sem engedték 14 évesen, várd ki, amíg megengedik, vagy amíg nagykorú leszel. Ha titokban csináltatod, csak balhé lesz, ha rájönnek, illetve, ha valami probléma van vele, begyullad vagy akármi, akkor meg még inkább gáz
szerintem 14 évesen tulzás lenne:) én most 14 vok és csak pár év mulva engedikmeg:D.meg szerintem egy 14 évesnek nem ezen kel járni az eszénekxD:D jah és ha titokba csináltatod akkor még pár év mulva se fogják megengedni..mert nembíznak meg benned:D úgy meg szartse ér:)
figyelj, te még kiskorú vagy! szóval kivetethetik veled! nehogy már ezek miatt vessz össze a családoddal! mondj le róla és késõbb 100x jobban örülsz majd neki
A kérdező hozzászólása: nem vennémki.:S fõleg h a testvéreimnek is van..:S igaz õk idõsebbek de akkoris...=S
számolj azzal ha észreveszik kivetetik veled
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. (: egyébként nem tudjáátok h vasmegyébe hol lehet csináltatni? és mennyiért? vagy magam is megtudom?:O van 1 páár olyan ismerõsõm aki talán megcsinálná de az a probleem. h ismeri a tesómat és elmondaná neki, a tesóm meg a szüleimnek..:S
A kérdező hozzászólása: A nyelvembe vagy ajakba.:S de ha megis csináltatnám titokba akkor inkább a nyelvembe mert ott nem feltünõ annyira. de nagyon félek. nagyoon fááj?:S
hová szeretnél pct?
az a piercinges aki nem kér szülõi beleegyezést amikor kiskorúnak szúr az tuti nem jó hely. ne szurass magadnak ilyen helyen mert nagyon sok bajod lehet tõle, nem hiszem, hogy a kórházban szeretnél kikötni. ha meg a szüleid megtudják, hogy átverted õket, akkor mégnagyobb [email protected] leszel.
figyelj, ne csinálj bohócot magadból .... a nyelvedbe? jézusom ... sztem max szemöldökbe tud sexy lenni lányoknál is, fiúknál is

13 éves vagyok és nagyon szeretnék nyelv piercinget, de mivel fiatal vagyok csak szülői engedéllyel lehetne megcsináltatni. Anya nem nagyon akarja megengedni. Hogyan fűzzem meg hogy beleegyezzen?

Legjobb válasz: Használd az érveket ami mellette szól. Ha te is csak azért akarod mert "divatos", akkor az annyira ésszerûtlen hogy nem véletlenül nem engedik.

Használd az érveket ami mellette szól. Ha te is csak azért akarod mert "divatos", akkor az annyira ésszerûtlen hogy nem véletlenül nem engedik.
13évesen én szemöldök és orr pc-t akartam.Végül is örülök hogy nem engedte anyukám. Egyébként gondolj bele abba... hogy mennyire fáj amikor ráharapsz a nyelvedre.Nos az hogy átszúrják, még jobban. Egyébként meg 7.es vagy ha átlagosan nézem kor alapján... egy 13éves még kicsi.Én is nagynak éreztem magam, de így visszanézve nem az. Sehogy sem tudod megfûzni anyukádat, mert õ pontosan tudja azt hogy milyen fiatal vagy, és nem akarja hogy kinézzenek téged a tanárok, idõsebbek.Ha õ azt mondja, hogy nem lesz, akkor nem lesz.Nem a világ vége, hiszen pár év múlva, ha még mindig akarod(aminek kicsi az esélye) akkor megcsináltathatod.Nem muszáj 18évesnek lenni hozzá.Kérdezd meg majd tõle újra 3-4 év múlva. Amúgy igaza van h a nyelv pc-t fõleg nyaláshoz használják... 17L
6#os te meg aztán szép gyerek lehetsz én nem nyelv pirszinget adtam volna neked hanem jól pofán b.sztalak volna hogy takarodj aludni :D öcsém, megzsarolja :D be is sz.rok :D csúnya dolog a gyereket verni, de ilyen esetekben kötelezõ!:D
Én 14 vagyok nekem is van. De nehezen fûztem meg anyukámat köb egy év alatt, aztán eszembe jutott az hogy van egy titka apukám elött és megzsaroltam hogyha nem engedi meg akkor muszáj lesz elmondanom neki. Hát egybõl bele ment.
21 éves vagyok és 12 éves korom óta van piercingem (elsõ fülben volt), nem tudom megmagyarázni egyszerûen mióta tudatomnál vagyok vonzanak ezek a dolgok és nélkülük el sem tudom képzelni az életem. Sose érdekelt az emberek véleménye, hû vagyok önmagamhoz és így vagyok boldog. Nekem ez számít.
Én is 13 éves koromban kezdtem anyumat nyaggatni a pc-vel csak én az ajkamba akarok. Most 16 éves vagyok és jövõhetén mek szúratni. Azt mondta azért engedi meg, mert 3 éven át könyörögtem neki és ebbõl látja hogy nem bánom meg és hogy tényleg akarom. Kitartás, meglehet gyõzni az anyukákat is szerintem, csak okosan kell taktikázni ;)
A kérdező hozzászólása: 15-ös! Én is így vagyok ezekkel a dolgokkal. Egyszerûen vonzanak. Nem tudom megmagyarázni, hogy pontosan mi tetszik a fültágításban, a tetoválásban és a piercingekben. De tetszik és nekem ennyi elég. Nem kell, hogy másnak tetsszen. 16-os! Szerinted, ha nyár elejéig minden nap megpróbálom megfûzni, hogy megengedje, meg fogja engedni?
Háát lehetséges, hogy megengedi...csak légy kitartó :) 16-os voltam
A kérdező hozzászólása: 16-os. Már kicsit megbarátkozott ezzel a dologgal. azt hiszem, hogy elértem amit akartam. Nyáron meg lesz csinálva!:D
16 osmár nem olyan kicsi divatb*zis tágesz de hamár csinálsz ilyeneket gondold komolyan és légy tekintettel a jövõdre ne divatból vagy hogy menp legyél hanem mert neked tetszik aza legfontosabb a te véleményed am nekem 32 es a fülem kicsik nem tetszenek mert mindig arra gondolok hogy divatbólvan.
Megertem anyukadat, a nyelvpirszing tonkre teszi a fogakat, és szerintem egy kicsit kozonseges is.Nekem is van fultagitom, meg fulporcba pirszingem, és most csjnaltattam egy nyelvfek pirszinget, anyam tudta nelkul. Szoval ha nagyon akarsz valamit akkor szeptum, nyelvfék vagy inyfék pirszinget ajanlom.
Ezzel téged lehûtött egy idõre, utána majd megint kitolja az idõt amíg rá nem jössz hogy mégsem kell. Mindenféle kötekedés vagy vita nélkül: engem tényleg érdekel hogy mi motiválja az embereket hogy ilyenre vágyjanak? Magamutogatás/divat/menõség (hogy õ meg meri tenni)? Én ezeket képzelem el, de lehet aki érintett az jól meg tudja magyarázni. Ugyanúgy a kérdezõ érve is érdekel hogy miért van szükségeg rá. Ha ilyet szeretnél akkor bizonyára annak oka van. Azt mondtad hogy nem a divat miatt. Akkor?
A kérdező hozzászólása: tegnap beszéltem vele. azt mondta, hogy nyolcadikban vissza térhetünk erre a témára.
Azért a bizalmat ne veszítsd el egy ilyen apróság miatt...
beszéld rá úgy, hogy egyességet köttök :D pl: év végén nem lesz 3-asnál rosszabb jegyed, vagy hasonló. az anyukák erre buknak :D szerintem amúgy még várj vele. én 15éves lány vagyok, ajak pc-t szeretnék, anyu normális esetben nem engedné meg, illetve nem örülne neki, tehát nem írná alá a papírt. Úgyhogy nekem egy barátom szúrja aki eléggé ért a pc-hez:) Utána meg már nem tud mit csinálni :D Vagy csináld te is így, vagy pedig szerintem várj vele, amíg meg puhul. :)
A kérdező hozzászólása: én is ezt magyaráztam neki.. hogy talán ez az egyetlen olyan piercing ami nem látható helyen van.. na meg az intim piercing.. de azt nem akarok.. szerintem az kicsit durva
Számomra is érthetetlen, hogy a fültágítót engedte ezt nem:/ Anyukád helyében inkább örülnék hogy nem feltûnõ helyre akarsz csináltatni..
#4es: ennek semmi értelme, a fültágítás maradandó a nyelven a lyuk meg egy óra alatt beforr. Most melyik a nagyobb hülyeség?
csináltass intim pirszionget, arról nem szerez tudomást. Vagy lehet azt meg is engedi :D és akkor csörögni fog a zacsid *.*
A kérdező hozzászólása: nem p... nyalásra használnám.. meg nem divatból csinálom. csak azt nem értem, hogy a fültágítást megengedte de ezt meg nem..
a nyelvpirszinget p.nanyaláshoz használják. Minek az neked? p.nát akarsz nyalni?
most 14 vagyok. 5.- be szúrattam a fülembe még összesen 3 at 6.-ba lett köldök pc.-m 7. be meg nyelv pc. nem bántam meg imádom õket. semmilyen piercinget nem engedett anyukám de a barátommal csináltattam meg és így már nem tud mit csinálni. neked is ezt a módszert ajánlom. mindig beválik és valsz. olcsóbb is.
Már 16 leszel? Akkor rugdosd be a sarokba édesanyádat, és csak akkor engedd el, hogyha megcsináltathatod
Megcsináltatod, aztán majd megszokják, kb. 2-3 hét alatt lemegy a "jajj de csúnya, minek ez neked, vedd ki" szövegelés. Aztán elfelejtik.
A kérdező hozzászólása: félek h megvernének, régebben kaptam iylen egykét pofont nevelés miatt, de félek nagybaj lenne:S
egyik szülõ sem örülne neki...lehet , h nálad is csak egy hóbort.A köldök még szép, esztétikus is, de anyudnak igaza van, arcra nem kell ilyeneket "aggatni".
Hát én is adnék egy frászt az biztos a 16 éves lányomnak. mi a rákos lóherének rakosgatod tele magad pléhvel? Majd azt veszed észre, hogy ellop egy kissebségi egyed...
szerintem lánynak undorító a nyelv piercing:S orr még talán. de nyelvbe semmiképp a legtöbb pasinak sem jön be!
Szökj át Mexikóba. Esetleg nõj fel.
A kérdező hozzászólása: kössz..igazából nem kell hozzá szülõ engedély mint a tetkóhoz de attól félek hogy mi lesz ha kiderül hogy megcsináltattam..
Én is szerettem volna tizenévesen, de szerencsére sosem szántam rá magam a szúrás és a sok macera miatt. Gondolkodj rajta még egy évet és ha utána is szeretnéd, akkor egyszerûen csináltasd meg, ha úgysem kell hozzá engedély. 26/n
A kérdező hozzászólása: már legalább 1 éve szeretnék ...szóval jól meggondoltam , és amúgyis ha megunom akk csak kiszedem és összeforr
Sziaa!! nekem orr pc-m van 15/L és nekem sem örült anyu... de aztán mondtam neki hogy én jól meggondoltam az egészet és már régóta szeretnék... amikor már lemondtam róla hogy beleegyezik(aztmondtam neki: óóó pedig annyira szerettem volna.. de lehet igazad van és mind1)erre mondta hogy jól meggondoltad? én: igen erre õ idõpontot kért és már másnap megcsinálták :D anyunak nagyon tetszett... még 1 napja van meg de imádom :D
A kérdező hozzászólása: na grat hozzá :D én nagyon gondolkozok h a tudtuk nélkül csináltatom meg, de félek h akk baj lesz belõle :/
Vágd szájba.
nyugodj bele
Képzeld magad a helyébe: te örülnél ha a lányod piercinget szeretne a nyelvébe? Megértem hogy ódzkodik tõle, hiába csak külsõség. Ha nem akarja megengedni, nem hiszem hogy késõbb meg fogja. De ha 3 évig elég meggyõzõen könyörögsz, látja hogy tényleg mennyire szeretnéd, akkor talán megengedi, most még kislány vagy, akkor már nem leszel az.
Vágd szájba, hülyegyerek.
várj még vele 2-3 évet.. undorító ha 13 éves kisgyereknek van piercingje.. minek kell az neked ilyen korán?? majd mindig kidugdosod a nyelved hogy azzal menõzz..? még ne csináltasd meg, nekem is van mégis kitudtam várni h 16 éves legyek..
13 évesen én is azt hittem, sõt biztosan tudtam, hogy egyszer nekem is lesz. Most itt vagyok 18 évesen, és kizártnak tartom, hogy valaha is rakassak. Nõvéremnek eddig 1 foga tört le (teljesen) miatta, és még ki tudja, mennyi fog. Állásinterjún se nézik jó szemmel, ha beszéd közben látják, hogy piercinged van. Várj vele, ha még 5 év múlva is tetszeni fog, rakass. Inkább legyél azzal menõ, hogy jól tanulsz. Hosszú távon kifizetõdõbb.
Én most töltöm a 14-et, és már fél éve benne van a nyelvembe :D amúgy csak akkor csináltasd, ha bírod azt, hogy nem bírsz majd több mint egy hétig beszélni, enni, inni csak kínszenvedések árán. befog dagadni:)
Várj még vele. Én is annyi idõs koromban nagyon szerettem volna könyörögtem, sírtam, hisztiztem mire 17 éves koromra megengedték azt mondtam nekik köszönöm, hogy nem engedtétek meg. A pasiknak is zavaró egyébként csók közben igaz te még ráérsz szerintem..Amúgy is ha egyszer megunod és kiveszed és lehet hogy megmarad a helye akkor meg sírni fogsz h. milyen egy hülye voltam. Mindegy Te tudod de szerintem felejts el, ha meg nagyon szeretnél akkor könyörögj tovább mint én :) . 19/L
(8/8)utolsó vagyok..... Azt még kifelejtettem nagy barom voltam én is mert 17 éves koromban a fültágító tetszett meg és már senkitõl nem kértem engedélyt, hanem kitágítottam. Most egy ocsmány 2 centis luk tátog a fülemen. 3 hét múlva megyek összevarratni, de akkor meg heg marad ott. Gratulálok magamnak. Ne törõdj az ilyen divat szarokkal. Inkább csináltass egy olyan pc-t ami szép, nõies, nem zavarja a pasikat és még a szüleid is megengedik szerintem (pl.:hélix).

Szeretnék piercinget csináltatni. Nagyon fáj? És utána lehet cserélni?

Legjobb válasz: Hová szeretnéd? Nekem pl szemöldökömnél egyáltalán nem fájt. De kérhetsz érzéstelenítõt, jobb helyeken maguktól kérdezik meg, hogy nem-e vagy allergiás rá. Az az ékszert amivel csinálják benne kell hagyni amíg meg nem gyógyul teljesen utána persze ki lehet cserélni amilyenre szeretnéd.

Hová szeretnéd? Nekem pl szemöldökömnél egyáltalán nem fájt. De kérhetsz érzéstelenítõt, jobb helyeken maguktól kérdezik meg, hogy nem-e vagy allergiás rá. Az az ékszert amivel csinálják benne kell hagyni amíg meg nem gyógyul teljesen utána persze ki lehet cserélni amilyenre szeretnéd.
A kérdező hozzászólása: És, ha "meguntam" , vagy már nem nagyon jön be beforr? (pl.: köldök piercing, orrpiercing, industrial piercing)
*jobb helyeken maguktól kérdezik meg, hogy nem-e vagy allergiás rá - kérés nélkül is adnak érzéstelenítõt
Beforr, de a helye megmarad majd és kicsit látszani fog
A kérdező hozzászólása: és mennyi idõ alatt forr be?
Helyétõl függ, de szerintem 1-2 hét bõven elég nekik. Az ajkamból ki vettem este és reggel már alig bírtam visszatuszkolni.
Bár ez nem tetoválás, tehát, ha megunod, kiszedheted, de azért azt jelzem, hogy ha ennyire bizonytalan vagy, akkor nem érdemes. A fájdalom helytõl függ, nekem anno' 5 darab piercingem volt. Ebbõl kétszer nem kaptam érzéstelenítést. Testrésztõl, idegállapottól, hangulattól, szúrástól függ, hogy mennyire fáj. Javaslom, hogy nézz utána részletesebben a témának, ha mindenképpen piercinget akarsz, és akkor majd nem lesznek olyan kérdéseid, hogy lehet-e cserélni.
A páromnak a köldökénél volt.Beforrt, de csúnya heg maradt ott és érzékeny a bõre.Amikor terhes volt fájt is neki, mert megnyulik a bõr olyankor.Szegény már megbánta a tini kori divat baromságot.
A kérdező hozzászólása: Annyira nem vagyok bizonytalan, csak úgy megkérdeztem, hogy tudjam, meg, hogy úgy csináljam meg. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!