Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretnék hetesen 4D-s (2 db)

16 hetes kismami vagyok, és nagyon szeretnék már 4D-s uh-ra menni. Zalaegerszegen hol csinálnak ilyet, és már ebben a korban is megcsinálják? Mennyibe kerül ez a vizsgálat?

Legjobb válasz: A kórházzal szemben magándrendelõben tudom ajánlani Dr Czinder Csaba -t. Mi 21. hét környékén voltunk, nagyon jó idõpontban. http://www.orvoskatalogus.hu/index.php?lap=lista&szakma_id=1.. A kórházban is lehet, a földszinten uhangnál ki van írva az ajtóra ezzel kapcsolatban.

A kórházzal szemben magándrendelõben tudom ajánlani Dr Czinder Csaba -t. Mi 21. hét környékén voltunk, nagyon jó idõpontban. http://www.orvoskatalogus.hu/index.php?lap=lista&szakma_id=1.. A kórházban is lehet, a földszinten uhangnál ki van írva az ajtóra ezzel kapcsolatban.
Attól függ hogy miért akarsz menni!! A 16 hetesen végzett 4d azért nagyon jó mert ekkor sok olyan rendellenességet ki tudnak szûrni amit a 18. héten már "késõ" kiszûrni. Ha babamozi miatt akarsz menni akkor a 25-30. hét között a legjobb menni. (orvosom mondta). Mi jövõhét szombaton megyünk, akkor leszünk 27+4 hetesek.
Szia! Igaz én Budán csináltattam de "megbántam" hogy korán mentem (én is ennyi idõs terhes voltam)mert még elég picike.Ha már nagyobb jobban ki van fejlõdve és jobb az egész.Szerintem.Nekünk 12000 volt de abban benne volt a 30 perces dvd, plusz kaptunk egy cd.-t amin a képek vannak rajta, egy fotót és leletet.Amúgy már a 12. héttõl csinálják ezt a vizsgálatot.Ja és lehetséges hogy még nem is látszik majd hogy fiú lesz e vagy lány.Én csak egy tanácsot adok hogy várj még.Lehet hogy mi is megyünk mégegyszer. Boldog babavárást!
Én 18 hetesen voltam, akkor még kis csontos a baba. Késõbb szed magára zsírt és így olyan kis vékonyka semmilyen volt :) De 18 hetesen már 70%-ra megmondják a nemét. Nekem az is lett. Inkább olyan 24 hetesen kéne menni.

Nagyon szeretnék 18 hetesen 4D-s ultrahangra elmenni, de a fogadott orvosomnál a 19-ik héten kell megjelennem, és ő minden alkalommal ultrahangoz. Nem káros a két ultrahang mondjuk két héten belül?

Legjobb válasz: biztos nem jó ennyiszer piszkálni a babát. miért nem késõbb mész 4 d-re? a 18. heti úgyis mindenkinek kötelezõ uh. én várnék pár hetet.

biztos nem jó ennyiszer piszkálni a babát. miért nem késõbb mész 4 d-re? a 18. heti úgyis mindenkinek kötelezõ uh. én várnék pár hetet.
A 22-23-dik héten a legszebbek a babák a 4D-s UH-n és akkor még elég helyük van, szépen mutatják magukat, késõbb viszont már nagyon össze vannak gömbölyödve.
Nem káros, ahhoz naponta kéne ultrahangozni, hogy ez felmerüljön, de a gyakoriról sem tudják, hogy árt-e, mert ennyiszer nem ultrahangoznak senkit. Akkor menj 4D-re, amikor akarsz, ettõl nem lesz baja a babának. Ha a 18.héten mész az azért jó, mert kiegészítheted vele a genetikai ultrahangot.
szia. én úgy tudom hogy a legjobb 4d-s ulrtahangok 28 hetesen készülnek.szerintem akkor menj inkább
Szerintem még ne menj 4D ultrahangra, túl korai. Én voltam sajnos és akkor azt mondták kislányunk lesz, vettünk is lányos cuccokat nagy örömünkben. Majd elmentünk megint 4D-re mikor 30 hetes voltam és gyönyörüen lehetett látni, hogy nem kislány van odabent hanem kisfiú. A 19. héten amit a te orvosod csinál az a legfontosabb, mert az genetikai ultrahang.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!