Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretnék hetesen (70 db)

Múlthéten pénteken az orvos azt mondta, hogy 90%, hogy a baba kislány. Most vagyok 19 hetes! Holnap megyek genetikaira, ott gondolom már 100%-ra megmondják. De ugye hihetek a 90%-nak is? Nagyon szeretnék egy pici lányt!

Legjobb válasz: Szia! Igen hihetsz! Nekem is 18 hetesen mondták elöször hogy kislány! Még nem kezdtünk el vásárolni nehogy végül fiú legyen. 23 hetesen mentem 4d-re és ott már 100% volt hogy kilány!!! 38 hetes kismama

Szia! Igen hihetsz! Nekem is 18 hetesen mondták elöször hogy kislány! Még nem kezdtünk el vásárolni nehogy végül fiú legyen. 23 hetesen mentem 4d-re és ott már 100% volt hogy kilány!!! 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Én már vásároltam, mert nem bírtam magammal, de eddig csak uniszex ruhákat vettem!:-)

14 hetes kismami vagyok! Nem kivánom a szexet mitől lehet ez? a 12. -ik hétig nagyon hányingerem volt, de addig aránylag elfogadható volt a szexuális vágyam most meg semmi:(nagyon nagyon szeretem a kedvesem, nem értem miért van az hogy nem kivánom!?

Legjobb válasz: Szerintem ez csak átmeneti állapot, hormonok is okozhatják, nyugodj meg! Nálam is volt egy ilyen pár hetes idõszak, de azóta minden rendben, sõt jobban kivánom, mint valaha.. :-) Beszélj a pároddal, meg fogja érteni. Terhesség alatt rengeteg testi és lelki változáson megyünk keresztül.

Szerintem ez csak átmeneti állapot, hormonok is okozhatják, nyugodj meg! Nálam is volt egy ilyen pár hetes idõszak, de azóta minden rendben, sõt jobban kivánom, mint valaha.. :-) Beszélj a pároddal, meg fogja érteni. Terhesség alatt rengeteg testi és lelki változáson megyünk keresztül.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszod!igen beszéltem vele és a világ legboldogabb embere vagyok hogy épp pont Õ a kedvesem , mert megérti a dolgot csak engem bánt nagyon!Nagyon nagyon szeretem a párom és a picibabánkat nem lehet hogy a féltéstõl van?
Én is nagyon szeretem a páromat és sajnos én sem kívántam a szexet, õ meg nem erõltette/erõlteti. Most már a vége fele járok és még mindig nincs szexuális életünk, fõleg nem olyan amilyenekrõl itt egyesek írnak. De nem vagyunk egyformák viszont abban szerencsések, hogy ilyen társakra leltünk akik megértenek. Amúgy féltd a babót te is és hidd el Õ is. Mindemellett ez nem biztos megnyugtató számodra, mert ha nem jön meg az "étvágyad" késõbb is bánt majd a dolog, legalábbis engem bántott, pedig beszélünk róla, de szerencsére ez nem befolyásolja a kapcsolatunkat. Csak már azt várom, hogy minden visszaálljon a régi kerékvágásba :-)
Nekem is volt az elejen ilyen idoszak, es most sem mondhatnam, h annyira kivannam, vannak napok amikor szeretnem, de legtobbszor En sem erzem. Ez biztos csak a hormonok miatt van, ne izgulj ez el fog mulni, es minden a regi vagy meg jobb lesz mint elotte. Boldog babavarast kivanok 14 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Olvastam itt olyanokat h akinek kisfia lesz azok az anyukák nem kivánják annyira a szexet?Ti milyen nemû kisbabát vártok?/a mi babócánk ugy néz ki h kisfiú lesz/
Második válaszoló vagyok. Nekünk kislányunk lesz.
Szia!Nekünk kisfiunk lesz és egyáltalán nem kívánom a sexuális életet.Szerencsére a párom sem erõlteti és megbeszéltük majd utánna bepótoljuk.Azt hiszem kétszer ha voltunk eddig együtt a terhesség alatt, de nem igazán volt jó, agyban sajna nem tudtam kikapcsolni és egyfolytában azon filóztam nem lesz e baja, nem fogok e vérezn utánna stb..Elég sok ilyet lehet olvasni itt.Mi is már a félidõt elhagytuk és iagzából nagyon megértõ a párom, ami megnyugtató, de nem tudom mikor fog visszaállni minden a régi kerékállásba.NEm kell erõltetni nektek sem, majd jön amikor jön, minden esetre beszéljetek róla , fõleg ha téged nagyon bánt ez, mert akkor megkönyebbülsz te is és a párod is.22hetes kismama

38 hetes kismamik hogy vagytok? Érzitek már a szülés közeledtét? Márc.4-re vagyok kiírva, de már nagyon szeretnék szülni. Csak én vagyok ilyen türelmetlen?

Legjobb válasz: Nem. Én szeptember elsején fogok, és már most unom az egészet...és nyáron a 40 fokban lesz nagy pocakom... Bocs, hogy beleszóltam, nem vagyok 38 hetes. De amikor az voltam, már minden bajom volt, még élni is nehezemre esett.

Nem. Én szeptember elsején fogok, és már most unom az egészet...és nyáron a 40 fokban lesz nagy pocakom... Bocs, hogy beleszóltam, nem vagyok 38 hetes. De amikor az voltam, már minden bajom volt, még élni is nehezemre esett.
Én márc. 11-re vagyok kiírva, de én még nem szeretnék szülni. Jobb neki még ott bent, majd idejében... Tegnap este viszont olyan jóslóim voltak, hogy azt hittem, ez már az (elsõ baba). De beültem egy kád meleg vízbe, és elmúlt. Az az izgi az egészben, hogy most már bármikor lehet. Egyébként minden kész van, kórházi táskám is be van pakolva, ha indulni kellene. Félni nem félek a szüléstõl, jó ez az izgalmas várakozás.
Én márc. 7-re vagyok kiírva, de én már nagyon türelmetlen vagyok. Már szeretnék túl lenni az egészen. Fõleg most, hogy a barátnõmnek már megszületett a kislánya(6 napos). Voltunk náluk és annyira jó volt fogni és érezni a baba illatát. Reménykedtem, hogy talán a frontok beindítják, mert már 2111-es a méhszájam, de semmi.
Én màrcius 15-re vagyok kiirva, màr minden nap görcsölök, de az orvos szerint nem lesz elöbb meg a baba.Mégis minden nap ugy kelek, hogy izgatott vagyok, màr lassan paràzok (elsö baba), de valahogy én is élvezem az egészet.Hàt màr nincs sok nekünk hàtra, élvezzük ki az idöt szerintem.
Nekem március 13- ra van a kiírásom. De nagyon türelmetlen vagyok. Nagyon várom, úgyhogy megértem a türelmetlenséged. Kicsit kényelmetlen is már az édes teher :-)), nagyon fáj a hátam és aludni sem tudok, de már kibírom. Teljesen zárt vagyok úgyhogy nem valószínû, hogy elõbb jönne bár én reménykedem benne :-)Kislányom lesz és a babaszoba már teljesen kész van csak rá vár. Néha bemegyek és nézegetem a kis ruhákat! Elsõ baba és olyan hihetetlen , hogy nemsokára itt lesz.
marc. 14.-re vagyok kiirva. es mar en is nagyon turelmetlen vagyok, de kozben meg felek is! mar szinte minden keszen van es csak a kislanyom hianyzik! en csak ebban remenykedem, hogy nem fogom tulhordani es nem kell meginditani a szulest, mert attol rettegek! kulonosebb fajdalmaim nincsenek, egy nap 2-3x erosen belenyilal a huvelyemnel es nagyon durvan vizesedek, a labam mar egy elefante. amugy semmi jele, hogy elobb akarna jonni! kitartas, mar nagyon keves van hatra! sok boldogsagot es a leheto legkonnyebb szulest nektek! 36+6 km
márc.4re vagyok kiírva, táska összekészítve, de semmi jele annak hogy szülni kéne mennem , nem nagyon nyílok, és még jóslófájásaim se voltak soha!én azért annyira nem várom a szülést, mert minél jobban várunk valamit annál késõbb következik be.Majd tudja a fiam hogy mikor szeretne a melegbõl kijönni, de azért a remény megvan bennem hogy nem kell megindítani a szülést, vagy elõre befeküdni a kórházba..

Normális dolog hogy már nagyon szeretnék menni szülni? Még csak 32 hetes vagyok, de annyira nehéz már.! Iszonyú nagy a hasam, , már az eljétől kezdve nagy volt, és feszít is nagyon! A derekam is fáj!

Múlt héten a baba majd 2 kiló volt,nem bánnám azt sem ha akár a héten megszületne,ha nem lenne vele persze gond!!!Azt nem szeretném persze hogy bármi baja legyen,de nem teszek olyat sem amit?l bent tarthatom.Pihennem kellene mert 2100 a méhszályam,és 2fokban érett a lepény,magnéziumot is kell szednem ,de abból is kevesebbet szedek mint kellene.Õ a második babám.De már nagyon nehezen bírom.Nem vagyok nyavajgós,de tényleg szenvedek,menni sehova nem tudok már.Utazni sem tudok..!!!Felel?tlenség amit gondolok,hogy szeretnék már szülni?

Legjobb válasz: Miért nem tudsz egyébként menni sehova? Én mentem terhesen is kisgyerekkel nagy gyerekkel is. A szülésem napján is vezettem még.

Miért nem tudsz egyébként menni sehova? Én mentem terhesen is kisgyerekkel nagy gyerekkel is. A szülésem napján is vezettem még.
Na, puff, ja így már más a képlet, de ezt nem írtad. Akkor se akarj még megszülni 32 hetesen, annak a babának még bent kellene lennie pár hetet legalább.Gondolom annak sem örülnél, ha baja lenne. Nagyon sajnálom, hogy ilyen szemét alak a párod, vagy volt párod.Próbálj ne idegeskedni, valószínû ezért is görcsölsz.Szedd rendesen a magnéziumot.A HOVA gyógynövényes nyugtatóját kipróbálhatod, kismamák is szedhetik nem vény köteles, hátha hatna valamit. Próbálj megnyugodni, egyik gyerekednek sem használ ha ideges vagy.A szemét párodnak meg ki kellene tekerni a nyakát, az ilyen pasikat kiherélném, hogy biztos ne járjon többez6 így vele egyetlen nõ sem. Én is elváltam egyszer, hidd el túl lehet élni, van élet utána is.Igaz nekem akkor 1 gyerekem volt, hát nem könnyû egyedül álló anyának lenni. De hidd el Te is találsz majd egy rendes társat aki szeret megérdemel benneteket, még ha most nem is így látod. A legfontosabb, hogy megnyugodj.A saját és a gyerekeid érdekében.Van segítséged, van hol laknotok? Minden jót neked, és kitartás.
Szia! Én szintén így érzek, az elõttem szólóhoz hasonlóan nekem is rendben van a párommal minden, mégis hetek óta azt szeretném, ha már kinn lenne a baba. Nekem is nagyon nagy a hasam (ikerterhes barátnõmé akkora, mint az enyém), járni alig tudok. Én ettõl függetlenül még 2hétig mindent megteszek, hogy bennt maradjon a babóca, mert az õ érdeke az elsõ. Kibírom, ha nehezen is.:) Az exed meg visszakapja még ezt az élettõl. Vigyázz magadra és a babádra. Pihenj sokat:)
Igen, felelõtlenség. A jó ég áldjon már meg nem te ti akartátok ezt a gyereket? Nehogy azt mond már, hogy annyira rossz terhesnek lenni. Én imádtam, 3 babát hordtam ki.Pedig a harmadikkal végig hánytam, iszonyat fáradékony voltam...stb...problémásabb volt mint a másik kettõ, de eszembe sem jutott volna, hogy jöjjön elõbb mert nekem kényelmesebb lenne már ha kint lenne.Mellette elláttam a 2 gyerekem a családom, senki segítségem nem volt, de még a szülés után sem fõzött meg helyettem senki egy tányér levest sem. Ha 32 hetesen 2 kg körül van, az kb átlagos. Szedd a magnéziumot rendesen ha szükséges, és ne akard, hogy a gyereked koraszülött legyen. Gondolkozz már kicsit józanul, sokan kibírtunk már pár terhességet.
Nyugi, még csak nehezebb lesz ezután! :) Úgyis akkor fogsz szülni, amikor kell...
A kérdező hozzászólása: AZÉRT NEM MEHETEK SEHOVA MERT NEM SZABAD SÉTÁLNOM, LÉPCSÕZNÖM, EMLENEM!!A KOCSIBAN FÁJ A HASAM HA ÜLÖK.A VESÉM MAJD LE SZAKAD.KÜLÖNÖSEBBEN NEM VOLT SEMMI PROBLÉMÁM A TERHESSÉG ALATT, DE ANNYIRA JÓ LENNE MÁR HA A KEZEMBEN LEHETNE...!SZÉGYENLEM IS HOGY IGY GONDOLOM HOGY JÓ LENNE TÚL LENNI RAJTA, ÉS SZERETEK TERHES LENNI, CSAK NEHÉZ MÁR NAGYON.ÉS IGEN MI SZERETTÜK VOLNA, DE AZTÁN AZ APA MEGGONDOLTA MAGÁT ÉS ITTHAGYOTT, UGYHOGY A SOK IDEG NEM HASZNÁL MOST NEKEM, EZÉRT IS SZERETNÉK TÚL LENNI HOGY TUDJAM HOGY MINDEN RENDBEN VAN VELE!!!
Na nesze neked 13:59-es...így már nem olyan egyszerû a képlet, mi?
Szia! Én is hasonlóképpen érzek, pedig nekem minden rendben van a családi helyzetemmel. Szerintem semmi megvetendõ nincs abban, ha már alig várod a végét. Én most a 36. hétben vagyok, és jövõhéttõl én is kevesebb mg-t fogok szedni, egyrészt azért is hogy tutira érezzem, hogy mikor közeleg az idõ. Nekem is hatalmas a hasam, már pár hete azt mondja aki meglát, hogy mindenórás vagyok. Az alvás már nem egyszerû feladat, napközben leszakad a derekam, és már a szeméremcsontom is fáj. Szóval minden együttérzésem a tied, ha még ezeket tetõzi, hogy ilyen helyzetbe kerültél!! Õszintén sajnálom, és kitartást és sok szerencsét kívánok neked!!
A kérdező hozzászólása: kÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT.A BABA APJA MÁR NEM ÉRDEKEL, CSAK AZ FÁJ HOGY NEM IS VÁLLALJA ÕT.UTOLSÓ VÁLASZOLÓ:HÁNY HETES VAGY? ÉN SAJNOS MA SEM VAGYOK JOBBAN, ÉJJEL SZINTE NEM IS TUDTAM ALUDNI, A KEZEIM IS FÁJTAK, HABÁR ILYEN MÉG NEM VOLT.A HÁTAMSZÉT SZAKAD..!EZ A LEG ROSSZABB! REMÉLEM TI JÓL VAGYTOK KISMAMIK.

32 hetesen érdemes még elmennem 4D-re? Nagyon szeretnék, de kicsúsztam az időből, ha jól olvastam 28 hetes kor a legjobb. Van értelme?

Legjobb válasz: Mozizni mennel? Szerintem miert ne.... A vizsgalatokkal mar valoban el vagy kesve, de a 4D-n latjak majd, hogy minden a legnagyobb rendben van, szepen megszamolgatjak az ujjacskait, megnezik a belsö szerveit... csomo olyan infot kapsz, ami megnyugtatassal tölt el. Nem beszelve arrol az edes kis pofirol is, amit a monitoron fogsz latni, es marcsak par het, es az eletben is mindjart... Szep elmeny lesz, en mennek es lennek a helyedben! :)

Mozizni mennel? Szerintem miert ne.... A vizsgalatokkal mar valoban el vagy kesve, de a 4D-n latjak majd, hogy minden a legnagyobb rendben van, szepen megszamolgatjak az ujjacskait, megnezik a belsö szerveit... csomo olyan infot kapsz, ami megnyugtatassal tölt el. Nem beszelve arrol az edes kis pofirol is, amit a monitoron fogsz latni, es marcsak par het, es az eletben is mindjart... Szep elmeny lesz, en mennek es lennek a helyedben! :)
A kérdező hozzászólása: Mozizni mennénk, köszi a válaszodat, aranyos vagy!Elmegyünk:)
Mi 31 hetesen voltunk és nagy élmény volt! Igaz, h egészben nem láttuk, de tündéri volt részletekben is! Fõleg a pofija! :) Azóta már majdnem 6 hós. Menjetek csak, nem fogjátok megbánni!

Par hetes terhes vagyok es nagyon szeretem a csipös eteleket, nem art ha eszek eröset?

Legjobb válasz: Szia! Semmi bajotok nem lesz tõle! Ugyanígy voltam, szinte zabáltam a csípõset, a kínai savanyú-csípõs levest ettem napi kettõt, aztán mindenhez erõspaprikát, stb. De olyan szinten kívántam, hogy szinte remegve fogtam az evéshez, és szó szerint csorgott a nyálam :) Eltartott jó pár hétig, kérdeztem az orvostól, hogy árt-e és megnyugtatott, hogy nem. Most már 26 hetes múltam, már nincsenek ilyen kívánósságaim. Egyél nyugodtan, azt amit kívánsz, persze ésszerû határokon belül. Boldog babavárást!

Szia! Semmi bajotok nem lesz tõle! Ugyanígy voltam, szinte zabáltam a csípõset, a kínai savanyú-csípõs levest ettem napi kettõt, aztán mindenhez erõspaprikát, stb. De olyan szinten kívántam, hogy szinte remegve fogtam az evéshez, és szó szerint csorgott a nyálam :) Eltartott jó pár hétig, kérdeztem az orvostól, hogy árt-e és megnyugtatott, hogy nem. Most már 26 hetes múltam, már nincsenek ilyen kívánósságaim. Egyél nyugodtan, azt amit kívánsz, persze ésszerû határokon belül. Boldog babavárást!
Nyugotdan! Én nem ettem, hanem zabáltam a csípõset! :)

15 hetes babás vagyok.1 hete szünni nem akaró fejfájásom van. Vérkép rendben. A vérnyomásom alacsony, kávét ajánlott a védőnő nem segítt! Mitöl lehet? Gyógyszert nem nagyon szeretnék szedni.

Legjobb válasz: Szerintem ha más nincs ,fölöslegesen kínzod magad.Én is migrénes voltam végig,nem is bírtam volna fejfájáscsillapító nélkül.A babám most 8 hetes és egészséges lett.Nem hizsem ,hogy neki is jót teszel azzal ha nem tudod magad kipihenni a fájdalomtól.Kérdezd meg a patikust vagy a háziorvosod,milyen gyógyszert javasol,ha nem múlik a fájdalom.Jobbulást és boldog terhességet!

Szerintem ha más nincs , fölöslegesen kínzod magad.Én is migrénes voltam végig, nem is bírtam volna fejfájáscsillapító nélkül.A babám most 8 hetes és egészséges lett.Nem hizsem , hogy neki is jót teszel azzal ha nem tudod magad kipihenni a fájdalomtól.Kérdezd meg a patikust vagy a háziorvosod, milyen gyógyszert javasol, ha nem múlik a fájdalom.Jobbulást és boldog terhességet!
Ez a fejfájás a hormonoktól szokott lenni ilyenkor ha egyébként eddig nem fájt. Nekem is volt pár napig. Én volt, h. bevettem rá algopirynt mert nem bírtam tõle dolgozni sem, el is múlt tõle arra napra. ha nagyon szenvedsz nyugodtan bevehetsz ám te is. Egy-egy fájdalomcsillapító terhesség alatt nem gond csak ne legyen rendszeres. Nem kell szenvedni! Én összesen max 3-at vettem be eddig. (anya gyógyszerész) Üdv 37 heteske
szia, Elsõ babával nekem is volt ilyen. A hormonok is okozhatják. Próbálj sokat pihenni, esetleg borogasd a fejed, néha az is használ. vagy próbálj ki valamilyen homeopátiás bogyót.

35 hetes vagyok. Én nagyon szeretek kismami lenni, és most hogy közeleg a vége, kicsit talán szomorú is vagyok. Más is érez így?

A babácskám nagyon várom, de ezt az állapotot is nagyon élvezem.

Legjobb válasz: Szia! Én sajnos nem így vagyok ezzel várom,h. vége legyen. Sokak szerint visszasírom majd...hát nem tudom. Szerintem jobb lesz a babának is itt kint :-). Üdv 36 hetes kismama

Szia! Én sajnos nem így vagyok ezzel várom, h. vége legyen. Sokak szerint visszasírom majd...hát nem tudom. Szerintem jobb lesz a babának is itt kint :-). Üdv 36 hetes kismama
Nekem egy 6 hónapos lányzóm van és imádtam terhes lenni.Ahogy megszûltem a korházból hazafele jövet modtam, hogy jövõre ugyan itt!Nagyon jó vele lenni de már szeretném a következõt a pocakomban érezni:D
Én is hasonlóan érzek, bár még ezen igazából nem is gondolkodtam el. Imádok várandós lenni. Életem legboldogabb hónapjai ezek (egyelõre). Olyan jó ennyire szorosan együtt lenni a fiammal. Persze biztosan, ha megszületik, az is ilyen csodálatos lesz. De ettõl függetlenül, jó lenne, ha örökké tarthatna ez az állapot!
Én is imádok terhes lenni és nekem szerintem már ez az utolsó(3.)úgyhogy én is szeretném ha minél tovább tartana!Persze közben meg alig várom , hogy a kezemben legyen a pici fiam:) Boldog babavárást:)
Én is nagyon élveztem a terhességem, imádtam azt az idõszakot, de most még boldogabb vagyok amikor a 6 hónapos fiamra nézek!
A kérdező hozzászólása: Én úgy gondolom, hogy legjobb helye a pociban van. Na jó, a 40. hétig. Teljes ellátásban, ahol nem kell megismernie az éhezés, fázás, pocifájás, stb. érzéseket. Amúgy én is várom hogy végre találkozzunk, de nem szeretném a 40. hét elõtt ha megszületne:)
Sokat szoktam azon gondolkodni, ha majd megszülõk nem fog e hiányozni a hasambol a mozgás.Szeretem érezni mikor mocorog.Talán ez fog a legjobban hiányozni.

7 hetes terhes vagyok és az a problémám, hogy bár nagyon szeretem a zöldséget/gyümölcsöt, most a legfinomabb saláta gondolatától is rosszul vagyok. A gyümi még elmegy, próbálok enni. Baj, hogy nem kívánok semmit, ami egészséges?

Legjobb válasz: Azért próbálj meg a gyümibõl minél többet enni, kivéve banán, mert abban sok a cukor és székrekedést okoz. Szerintem ez az elsõ trimeszter végére elmúlik. Én pont fordítva vagyok, a zöldséget, gyümölcsöt imádom, kívánom, viszont a zsíros, húsos, édes dolgoktól undorodom. Boldog babavárást! 13 hetes kismama.

Azért próbálj meg a gyümibõl minél többet enni, kivéve banán, mert abban sok a cukor és székrekedést okoz. Szerintem ez az elsõ trimeszter végére elmúlik. Én pont fordítva vagyok, a zöldséget, gyümölcsöt imádom, kívánom, viszont a zsíros, húsos, édes dolgoktól undorodom. Boldog babavárást! 13 hetes kismama.
Ha terhesvitamint eszel nem lehet semmi gond mert abban megvan minden vitamin.
Szia! Ez el fog múlni vagy változni fog. Ne aggódj miatta, valószínûleg van elég tartalékod, ha nem kivánod, van aki pl. csak kólát bír inni az elsõ harmadban. Én például nagyon vékony voltam, mikor terhes lettem, még azt sem tudtam, hogy az vagyok, de már jöttek a kívánós tünetek, imádtam a zsíros és szénhidrátos dolgokat, pl. tepertõt fehér kenyérrel. Késõbb ez változaott, szinte hetenként mást akartam enni. Terhesvitamint mindenképp szedj (egyébként is)!
Nos ez ilyenkor normális.Volt olyan az elején, hogy egész nap néhány darab háztartási kekszet meg egy fél narancsot ettem. Nem szedtem semmiféle magzatvédõ vitamint, vagy egyéb mesterséges szart, és köszönjük szépen jól vagyunk:)
Ne aggódj, a baba elveszi, amire szüksége van. Úgyis jobban odafigyelsz arra, mit eszel, majd megjön az étvágyad. Azoknak sincs bajuk, akik végighányják a várandósságuk jelentõs részét, pedig azokban a kismamákban még az "egészségtelen" sem marad meg.
Én is így voltam, alig volt pár féle kaja, ami lement az elsõ 4 hónapban, az is inkább az egészségtelen kategóriába tartozott. Szedtem a vitamint, és késõbb rendezõdött ez a probléma is, ma már nem lennék meg napi fél kiló gyümölcs, vagy zöldség nélkül, annyira kívánom..:)

37-38 hetes kismamik, hogy vagytok? Vizesedéssel hogy álltok? Szüléstől féltek? Én már nagyon szeretnék túl lenni rajta.

Leszállt már a pocitok? Az én babám inkább fölfelé mászik mint le, szoktam viccel?dni, hogy lehet a számon akar kijönni a kis drágám!

Legjobb válasz: Hát én épp nem vagyok kismami, de együtt érzek Veled, mert már kétszer voltam, és a vége a legnehezebb. Amivel biztathatlak, nekem is mindig felül gyömöszölték magukat, egészen szülésig. Továbbá az elsõ babámmal a szülésem napján mondták az NST-n, hogy semmi mozgolódás, továbbá hogy még nagyon "fent van a hasam", szóval nincsenek receptek. Mindkettõ a 38-on született. Az elsõvel nagyon vizesedtem, a másodikkal meg szinte semennyire, pedig mindkétszer nyáron voltam nagypocis, a hõségben. Kitartás, már nincs sok hátra! :o) És ne akarj "túl lenni rajta", szerintem benne lenni is nagyon jó, pedig nekem hosszú volt... Szurkolok!

Hát én épp nem vagyok kismami, de együtt érzek Veled, mert már kétszer voltam, és a vége a legnehezebb. Amivel biztathatlak, nekem is mindig felül gyömöszölték magukat, egészen szülésig. Továbbá az elsõ babámmal a szülésem napján mondták az NST-n, hogy semmi mozgolódás, továbbá hogy még nagyon "fent van a hasam", szóval nincsenek receptek. Mindkettõ a 38-on született. Az elsõvel nagyon vizesedtem, a másodikkal meg szinte semennyire, pedig mindkétszer nyáron voltam nagypocis, a hõségben. Kitartás, már nincs sok hátra! :o) És ne akarj "túl lenni rajta", szerintem benne lenni is nagyon jó, pedig nekem hosszú volt... Szurkolok!
Hát, 39. hét vége a 2. fiammal... A poci leszállást nem figyelem, mert a szülésznõ azt mondta, h lényegtelen figyelgetni, mert pár óra és lemegy a baba. De a nagyon hozzáértõk mindig elmondják az utcán, hogy még fent van... :) Az elsõ fiamat túlhordtam, a szüléstõl nemhogy nem féltem, annyira akartam szülni, hogy már verekedtem volna érte. 6 óra volt az elejétõl a végéig és annyira nem vészes, mint amennyire néhány anyuka elõadja. Olyan érzet, mintha jó erõs menstruációs görcsök húznának lefelé. Csak sûrûn. Intenzív és fárasztó. Az elsõ babámmal vizesedtem, csak a torna vitte le. Kitartást, a végén a lenehezebb, hogy bármikor, de aztán ki tudja, h mikor. Én mindkétszer már a 36. héten szaladtam volna szülni, de a gyerekek nem így gondolják.
Nem is tudom..... Jó lenne már túl lenni rajta, de had legyen csak még ott, neki ott a helye, no meg mindig akad még tennivaló, amit szeretnék befejezni szülésig, de ez a lista azért csökken napról-napra. Leszállással nem tudom, hogyan állok, van, aki ezt mondja, van, aki azt..... Ürességet azt nem érzek odafent, de elég nagynak néz ki a gyerkõc, lehet minden helyre szüksége van. Az biztos, hogy ficánkol, mint az á...... Néha azt hiszem széttépi rajtam a bõrt! A hátam fáj, derekam, de élvezem ezt az állapotot, szeretek várandós lenni, és lassan biztosan jön a vége. Szüléstõl nem félek, természetes dolog, utolsó lépés lesz ahhoz, hogy itt legyen a kislányunk! Kitartás! 37+4 hetes
Én is szeretnék már túllenni rajta, sajna még nem tudom, hogy rendes szülés lesz, vagy császár (21 hónapja császároztak a lányommal). Emiatt nagyon izgulok és félek is, mert a kisfiam nyakára rá van tekeredve a zsínór. Ja, és fájdalomcsillapítót sem kaphatok, hogy érezzem, ha esetleg szétnyílik a heg... A pocim nem szállt még le, bár egy-két ember esküszik, hogy lejjebb van. De szerintem nem. Tegnap délutánra nagyon megfájdult a derekam, de mára már jobb lett - ez valószínûleg az idõjárás miatt van. Fájnak az izületeim, nehezen alszom el, sokat forgolódok. A nyákdugóm még megvan, úgyhogy lehet, hogy még sokáig húzzuk... Nagyon gyengén vizesedek, azt is néha. A lányomnál ilyenkor már olyan voltam, mint egy elefántlábú. Könnyû szülést kívánok Neked és a Többieknek is! :)
A kérdező hozzászólása: Hát az éjszakáim nekem is szörnyûek, nehezen alszok el és másfél-két óránként pisilni járok.A lábam eddig csak enyhén volt vizes, de mára óriásira dagadt, remélem nem jelent rosszat, hogy ilyen hirtelen lett elefántpata belõlük. 27-re vagyok kiírva, de remélem 20-a körül kibújik a picilány. Köszönöm, hogy válaszoltatok! És könnyû szülést kívánok nektek!
Sziasztok sorstársak! Április 26-ra vagyok kiírva. A lábam hetek óta vizesedik, és nem tornázom, pedig az elején mennyire akartam, amikor még nem volt szabad. A derekam néhány napja kicsit fáj, vettem hastartó pántot, és azzal sokkal jobb. Nem nagy a hasam, másoknak középidõben ekkora, ezért aztán az alvással sincs gondom. Éjszaka 1-2-szer kell kimenjek. Még vannak dolgok amiket el kell intézzek szülés elõtt. Sajnos csak most szürtek hepatitiszre, ezért ha hamarabb jön a kislányunk, akkor oltani fogják:(. Én a túlhordástól, jobban félek, mint a szüléstõl. Félek attól, hogy mi lesz ha mondjuk, még 4-5 hétig nõ a hasam, és a méhlepény, már nem fedezi a baba szülségleteités. Azért is izgulok, mert a doki szerint inkább császárral kellene, de én megpróbálnám hüvelyi úton. Nem bízok igazán a dokimban:(. Talán inkább ügyeletesnél kellene. Sok erõt anyukák!
A kérdező hozzászólása: Hát ha nekem felajánlanák a császárt, én azt választanám. Persze lehet megbánnám, mert kíváncsi vagyok, milyen érzés amikor kibújik a baba, dehát mégis csak kevésbé fáj. Ha valami változás történik veletek és babával, hát írjatok, minden érdekel, számomra olyan megnyugtató a "sorstársakkal"(ahogy az utolsó válaszoló írta ) beszélgetni. Ha vizesedés ellen van valami jól bevált praktikátok, légyszi írjátok le, mert nálam kezd eldurvulni a helyzet.
Vizesedés ellen annyit tehetsz, hogy nem eszel sósat, ettõl javulni nem fog, de talán nem romlik tovább, az is valami... Nekem 38-as lábam van, de kölcsön kellett kérnem egy 40-es gumipapucsot, mert csak abba fértem bele, szülés után a víz azonnal "eltûnt", leesett a lábamról a papucs... Szerintem jó érzés, amikor az embernek "lehuppan a hasa", ha nincs szükség a császárra, akkor nem érdemes elszalasztani ezt az élményt! Minden jót!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!