Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretnék de sehogy sem (6 db)

Nagyon szeretem a tanáromat. Szerintetek elmondjam neki? Nem tudom elfelejteni. Nagyon régóta próbálom túltenni magamat rajta, de sehogy sem megy. Mit tennétek?

Egész nap csak rá gondolok nem tudom elfeledni.Nagyon sokat sírok.És nem tudom ezt az érzést hova tenni.Azt sem tudom mit érzek iránta. Nagyon szeretem emberileg kötődöm hozzá lelkileg.Nagy hatással van rám ,de ő ezt nem tudja. Szerintetek elmondjam neki az érzéseimet?

Legjobb válasz: Egy tanár diák viszonynak nincs nagy jövõje. Persze vannak ellenpéldák, de a java része csalódással ér véget.Legtöbb esetben (99%) mondanom sem kell hogy a diák jár rosszul.Szerintem ne mondd el neki, mert 1, lehet õ nem akarna semmit. De ami ennél is fontosabb, ez egy titkos kapcsolat lenne,nem biztos hogy bírnád a vele járókat.Hogy órán diákként kell viselkedned, nem szabad feltûnést kelteni.És ha vége a sulinak, elválnak útjaitok.A tanárok legtöbb esetben kihasználják az ilyen helyzetet.(tisztelet a kivételnek), de akiben benne van ez a vágy, az nem komoly kapcsolatot keres a diákjával!Hidd el!

Egy tanár diák viszonynak nincs nagy jövõje. Persze vannak ellenpéldák, de a java része csalódással ér véget.Legtöbb esetben (99%) mondanom sem kell hogy a diák jár rosszul.Szerintem ne mondd el neki, mert 1, lehet õ nem akarna semmit. De ami ennél is fontosabb, ez egy titkos kapcsolat lenne, nem biztos hogy bírnád a vele járókat.Hogy órán diákként kell viselkedned, nem szabad feltûnést kelteni.És ha vége a sulinak, elválnak útjaitok.A tanárok legtöbb esetben kihasználják az ilyen helyzetet.(tisztelet a kivételnek), de akiben benne van ez a vágy, az nem komoly kapcsolatot keres a diákjával!Hidd el!
Én tuti nem mondanám el neki, ebbõl semmi jó nem sülhet ki.
Nem írod, hogy milyen iskoláról van szó, és mennyi közöttetek a korkülönbség. Keresztanyám és keresztapám az egyetemen jöttek össze, még hozzá úgy, hogy az akkor még diáklány keresztanyám kezdett ki az õt tanító keresztapámmal. Szóval ha nem tizenöt évesen rajongsz egy harmincéves tanárért, akkor azért nem feltétlenül van minden veszve.
Nevetséges?? Úgy teszel kedves 11-es, mintha befolyásolható lenne az, hogy ki kibe szerethet bele!
14: Az rendben van, csak azt nem tudom elképzelni hogy a csaj mi alapján szeret bele? Az órák alapján amit tart?
Semmiképp ne mondd el neki, ugyan mihez kezdene vele, ha egy tizennégyéves lány ráontja az érzéseit? Nyilván távolságot tartana. Amúgy ezek az érzések így törnek rá az emberre ebben az életkorban, és jólmegsanyargatják az embert... Ne izgulj, sokmillió emberrelosztozol a tapasztalatban... :) Nõ vagy férfi a tanárod? Simán belefér mindkettõ ebbe a rajongásba.
15: lehet, hogy órák után beszél vele vagy nem tudom, nem akarok találgatni
Olyan 11-12 évesen én is éreztem ilyeneket, mondjuk én tudtam hogy nem voltam szerelmes azokba az emberekbe csak nagyon kötõdtem hozzájuk, rajongtam értük. Lány vagyok és nálam jóval idõsebb nõk voltak. Így utólag visszagondolva én pótanyukát kerestem mert anyám akkoriban nagyon durva dolgokat csinált velem. Szóval ezért mindig kerestem valakit akire felnézhetek és aki egy kicsit is törõdött velem. Nem lehet hogy nálad is az egyik szülõvel vagy mindkettõvel van probléma?
mond el neki az évzárón amikor mát leballagtál
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a te válaszodat is kedves 12* válaszoló.
Szerintem ez abszolútt nem nevetséges!Gyerek még!(már bocs kérdezõ, de ez az igazság.Felnõtt fejjel másként fogod ezt látni, hidd el! )
Nevetséges vagy, hogy a saját -vagy kicsit idõsebb- korosztályból senkit nem tudsz találni magadnak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen kedves 9* a te válaszodat is.
Van 2 példám. Mind2 gimnáziumi. 1, a csajszi meg az irodalomtanár összeszûrték a levet.Kiderûlt, de nem is akráhogy.Valamelyik diák az iskola klülsõ falára felfestette õket elég szép kis pozícióban.A tanár egyébként nõs volt.A vége az lett hogy a tanárt kirúgták (elvált, elköltözött, azóta sem tudunk róla semmit)- nyílván ajánlást nem kell vinnie.A lány pedig ott hagyta a sulit, és róla sem tudunk semmit.Nem maradtak együtt ez biztos. 2, Az osztálytársam, ésaz osztályfõnököm.Ahogy vége lett a giminek akkor kerültek össze, és azóta is együtt vannak, ennek immár 9éve!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm kedves 7* válaszoló.Hogy leírtad a történetedet. Sajnálom, hogy így alakult a tied.:( Köszönöm a tanácsodat is.:)
A kérdező hozzászólása: Álltalános iskolás vagyok és 14 éves . A tanárom 35 év körüli. Ezért sem gondolom , hogy szerelem . Hiszen ennyi idõsen nem lehet az ember szerelmes, legfõképpen pedig akkor ha ekkora a korkülönbség. De akkor még is micsoda, mi lehet ez az érzés?:(
A kérdező hozzászólása: Sajnos én is tudom, hogy ez semmire jóra sem vezethetne . De már annyira tanácstalan vagyok. Azt sem tudom mit érzek iránta ahogy azt már írtam is, hogy ez most szeretet vagy rajongás vagy kötõdés ? Testileg nem vonz. De lelkileg nagyon kötõdök hozzá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors választ. Õ valószínûleg nem szeret. De én sajnos kötõdöm hozzá. Nem tudom mit csináljak. De ez nagyon rossz érzés. Nem tudom róla elterelni a gondolataimat. Ez már évek óta így van .
Köszönöm mindekinek a válaszát am a tanárom férfi. De kedves 18 as lehet hogy én is csak azt keresem benne mint te annak idején apámat sajnos sosem láttam.A többi családtagommal viszont jó a kapcsolatom.

Nagyon szeretnék gyereket, de sehogy sem jön össze. Egyszer már voltam terhes, de az orvosom tanácsára el kellett venni, mert nem volt egészséges. Az orvosom felírt nekem Clostilbegyt és Bromocriptin gyógyszert. Ez jó?

Lehet hogy ett?l terhes leszek? Kinek hogy hatott ha szedtétek?

Legjobb válasz: UTÁNA TUDSZ NÉZNI A NETEN,DE SZERINTEM AZÉRT IRHATTA FEL EZEKET,MERT NEKED EZEK LESZNEK JOK. SZERINTEM PROBÁLKOZZATOK SOKAT,MERT ÉN SEM ESTEM TEHERBE EGYHAMAR. 15 HETES KISMAMA.

UTÁNA TUDSZ NÉZNI A NETEN, DE SZERINTEM AZÉRT IRHATTA FEL EZEKET, MERT NEKED EZEK LESZNEK JOK. SZERINTEM PROBÁLKOZZATOK SOKAT, MERT ÉN SEM ESTEM TEHERBE EGYHAMAR. 15 HETES KISMAMA.
A clostilbegyt fokozza a tüszõérést(több tüszõd lesz), a bromo pedig a magas prolaktinszintre jó. Ha ezt felírták akkor valószínüleg voltál elõtte kivizsgáláson, egész pontosan ciklus 3. napján vérvételen, hsg-n, 16. nap körül ultrahangon, a párod pedig volt spermavizsgálaton ugye? (ez a minimum) Ha esetleg ezek nem voltak meg, akkor érdemes dokit váltanod, mert a terhességed óta kialakulhatott olyan probléma mint, pl az összeférhetetlenség vagy bármi más és akkor hiába a sok gyógyszer, nem leszel terhes, csak az idõd megy rá meg az egészséged. Sajnos sok doki "durr bele" módon nyomatja a gyógyszereket, elõzetes alaposabb kivizsgálás nélkül... Persze nem feltétlen vonatkozik a te dokidra, csak sok embernél láttam ezt, és én is találkoztam ilyen dokival.
nekem segitett de a bromot elobb kell szedni hogy levigye a prolaktint es a clostyt csak azutan.

Beleszerettem a legjobb lány barátomba de sehogy sem tudom neki elmondani egyszerüen nem megy :/ nagyon szeretem! és azért jó lenne vele tudatni hogyan mondjam el neki?

Legjobb válasz: Ha nagyon nem megy, akkor egyszerüen ird meg neki. Aztán majd megbeszélitek. Elõbb-utóbb túl kell esned a vallomáson. Szánd rá magad, lehet hogy nincs is félnivalód, és õ is belemegy abba hogy járjatok.

Ha nagyon nem megy, akkor egyszerüen ird meg neki. Aztán majd megbeszélitek. Elõbb-utóbb túl kell esned a vallomáson. Szánd rá magad, lehet hogy nincs is félnivalód, és õ is belemegy abba hogy járjatok.
Csak egyszerûen mikor vele vagy.. öleld meg és mond neki, hogy szeretlek !!
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy nem merem megírni neki mert utálja az olyan fiúkat akik az ilyet nem személyesen teszik meg. Félek hogy ha megírnám neki akkor mindent elrontanék
ne, szerintem se írd meg, én is utálnám, és nem is lehet rá rendesen reagálni, ahogy az elõttem írta valaki öleld meg és úgy mond neki mert úgy könnyebb lesz ha nem nézel a szemébe
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló ez nem is rossz ötlet :) aranyosnak aranyos :) de valamiért félek az egésztõl más lányoknál könyû volt mindig :) már egy éve szeretem lassan :) de még nem tudtam elmondani neki inkább próbáltam elfolytani és más lányokkal foglalkozni ez idõ alatt volt 3 barátnõm de egyiket sem szerettem :/ :( csak is õt
én is kedvelek egy lányt és külsõre is esetem, ritka az ilyen, de én tudom, hogy õ más fiúra vágyik, szóval nem könnyû ez, én megértelek
Ha nagyon nem megy szóban, akkor írd le levélben. Add oda neki, és majd válaszol szóban. Egyébként hány évesek vagytok? :) 16/L
15/l ugyan ez volt pár napja velem.a legjobb barátom írta, hogy szeret...ééééés hát én is szeretem(évek óta) szóval örültem neki nagyon. Annyit írt, hogy többet érez irántam a barátságnál, szeret. Élõbe ezután simán akármi lehetett volna, például kapásból megölelem, stb.. de így, hogy írta nem tudtam olyat válaszolni amibõl kivette volna hogy én is.Szóval én azér azt ajánlom hogy személyesen:)

Nagyon szeretek egy részt a HIMYM-ből de sehogy sem találom?

Azt amikor mind az 5-en próbálják megcsinálni azt a dolgot ami asszem 18 éves korukba még sikerült (vmi rekord) És csak Lily tud megenni több hot-dogot mint tinédzserként...

Legjobb válasz: komolyan 2 és fél hónapja várod, hogy válaszoljanak, minthogy beírd a googléba, hogy "how i met your mother lily hot dog" és megnyisd az elsõ találatot? 4. évad 14. rész...

komolyan 2 és fél hónapja várod, hogy válaszoljanak, minthogy beírd a googléba, hogy "how i met your mother lily hot dog" és megnyisd az elsõ találatot? 4. évad 14. rész...

Nagyon szeretek egy fiut de ö nem szeret de azért hivogat meg beszélgetünk, Ez mit jelentMár egy éve szeretem és nem tudom kivrni sehogy sem a fejemböl akármit is teszek minden este sirok miatta, Mit tegyek?

Ha felhiv mindig mondja nekem folyton a hülyeségét hogyha nem leszek az övé akkor emgöli magát meg ilyenek de hisz nem is szeret akkor meg mért csinálja ezeket???Nem értem??Evvel csak nekem okoz még nagyobb féjdalmat mit tegyek hisz én szeretem ??????

Legjobb válasz: Szerintem egy s.ggfej... Mi is szoktunk ilyet csinálni, de csak a nagypofájú román teveszarfejû ribancokkal, hogy sutba vágják az egójukat!

Szerintem egy s.ggfej... Mi is szoktunk ilyet csinálni, de csak a nagypofájú román teveszarfejû ribancokkal, hogy sutba vágják az egójukat!
Bocs de az ilyen nõk f*sz hiányosak te is az vagy. Inkább kapd össze magad és ne nyalogasd a nyomát ahova lép mert ez szégyen egy lánytól NAGYON!
Hány éves vagy ?? .. Honnan veszed azt h nem szeret?? Ha nem szeretne akkor nem mondana ilyeneket.. és nem hívna fel.. AMikor felhív.. mond meg neki : - én jobban szeretlek mint egy barátot.. és szeretném ha több lenne köztünk barátságnál.. és ha ez nem lehetséges.. akkor légyszíí ne hívogass, mert nekem ez így rossz.. Mivel.. minden nap sírsz miatta.. és neked ez így rossz.. veszíteni valód nincsen.. És mivel ilyeneket mond.. valószínû h szeret.. és csak félõs.. és így akar célozgatni..h te kérd meg arra h járjatok.. Velem is volt így.. és nekem ez bejött.. 3 hónaposak leszünk..:) Sok szerencsét (=
A kérdező hozzászólása: én 18 ö 29
tömegnövelõ étrend :)
Én 4 hónap alatt 4kg IZMOT híztam eddig :)
Belgyógyász.
Belgyógyász, esetleg endokrinológus. Bár az endokrinológus is belgyógyász. :)
Amúgy a menstruációd rendben van?
A kérdező hozzászólása: Igen rendben van. Csak hízni nem tudok. Egyszerûen nincs étvágyam és hiába próbálok enni 1-1, 5 szelet kenyérnél többet nem tudok megenni. Nem tudom mivel tudnék hízni. Vmi ötlet?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!