Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretnék de nincs (168 db)

Fogyni szeretnék, de nincs akaraterõm, általában egy hétig (vagy kevesebb) ideig tartom magam a dologhoz. Nagyon szeretnék lefogyni, mindig úgy érzem, hogy most sikerülni fog, de mégsem. HOGY LEHETNE AKKOR HOGY HOSSZÚ TÁVRA MENJEN A DOLOG?

Legjobb válasz: Fogyni akarsz-de nincs akaraterõd. Akkor itt veszett fejsze az ügy. A fogyáshoz ugyanis az egyik legfontosabb, hogy az embernek legyen akarata és kitartása, hogy az adott diétát vagy mozgásformát betartsa. Amennyiben ez nem teljesül, úgy lefogyni sem fogsz. És mi adhat hozzá akaratot? Tûzd ki a célt magad elé, hogy miért akarsz lefogyni. Mert egészséges akarsz lenni, jobban akarod magad érezni, vagy bele akarsz férni kisebb méretû ruhákba, vagy jó érzéssel akarsz a tükörbe nézni, vagy valakinek tetszeni akarsz és azért akarsz lefogyni, vagy bármi. És azért a célért kitartással és akarattal harcolj!

Fogyni akarsz-de nincs akaraterõd. Akkor itt veszett fejsze az ügy. A fogyáshoz ugyanis az egyik legfontosabb, hogy az embernek legyen akarata és kitartása, hogy az adott diétát vagy mozgásformát betartsa. Amennyiben ez nem teljesül, úgy lefogyni sem fogsz. És mi adhat hozzá akaratot? Tûzd ki a célt magad elé, hogy miért akarsz lefogyni. Mert egészséges akarsz lenni, jobban akarod magad érezni, vagy bele akarsz férni kisebb méretû ruhákba, vagy jó érzéssel akarsz a tükörbe nézni, vagy valakinek tetszeni akarsz és azért akarsz lefogyni, vagy bármi. És azért a célért kitartással és akarattal harcolj!
Így van. Gondold át az életed. Én három hónapja kaptam észbe. 15 éve kellett volna. 30 éves vagyok, és most jött meg az eszem. Állandóan rosszkedvû, depressziós voltam, belemerültem az önsajnálatba, és teljesen motiválatlan voltam. Ép testben ép lélek, ahogy mondják. Ha beteg a tested, akkor beteg a lelked is. A túlsúly pedig akár tekinthetõ is betegségnek. Szeretnél véget vetni ennek? El kell döntened, hogy dagadt lúzer akarsz lenni, aki depressziós, egészségtelen, vagy szeretnél normális életet élni, egészségesen, jókedvûen. Nincsenek csodaszerek, csodadiéták, és az étel megvonása sem vezet semmi jóra. Amire szükséged van, az egy gyökeres életmódváltás, ami egészséges táplálkozásból és sportból áll. Nekem egy ismerõsöm ajánlotta a Sárga kapszula címû könyvet, ami sajátos stílusban, de röviden és érthetõen leírja, mit kell tenned. Január óta folyamatosan változtatom meg az életem, és az eredmények elképesztõek. 6-7 kg-ot fogytam, de nem is ez a legnagyobb szám, hanem ahogy érzem magam. Jó a kedvem, már nem lesütött tekintettel gyalogolok, a gondolotaim sokkal pozitívabbak. A depressziónak nyoma sincs, és egyre motiváltabb vagyok, hogy végérvényesen felszámoljam a korábbi életvitelem. Végj bele, és ne vissza se nézz. Sokan megcsinálták már, Te is képes vagy rá. S Te életed, csakis Te tudod megváltoztatni, senki és semmi más nem fogja. Vedd a kezedbe az irányítást, és tegyél érte, hogy elérd a célod.
Azt hozzátenném, hogy ez nem reklám, ez a könyv ingyen letölthetõ, a testépítés alapismereteivel foglalkozik, de nem csak nekik szól.
Semmi baj majd fogod :) max vágyfokozó de szerintem akkor értsen meg a párod :)
A kérdező hozzászólása: Egyébként õ megad mindent szex terén is nekem.Nincs avval gond h nem jó csinálja.Az fáj nekem h nem tudok neki választ adni h mér van ez!neki rosszul esik, meg néha magában keresi a hibát.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó!nem untam rá a páromra, és ha figyelnél akkor leírtam h lány vagyok.Miért keresnék én lányt?Én amúgy sem mondtam h ha van szex azt se élvezem!!!ezt honnan veszed?! CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT!!!!!
Ráuntál! A párod sem lehet valószínû elég érett, és nincs viszonyítási alapod. Sajnos azt kell hogy mondjam a szakítás tenne a legjobbat most a szexuális egászségednek. Amúgy sem szerencsés ha csak egyetlen pasi van egész életedben. Sajnos ez tapasztalat, és igaz. Vagy lépj férre, vagy keress egy csajt magadnak, vagy próbáljátok ki 3-asban 4-esben a szexet. Ez az állapot amiben vagy halál!!! Ez egyértelmû! A kapcsolat így is rá fog menni, ha alig van szex és azt sem élvezed, ezt garantálni tudom neked. Mindenkinek kell hogy kiélje magát, és tapasztalatokat szerezzen. Szerintem te sem vagy tisztában a testeddel, a párod meg mégannyira sem!
szerintem van valami oka annak, hogy nem kívánod. pl.nem tudsz elélvezni, vagy nem tetszik, ahogy a párod csinálja, nemtudom... nem segítene, ha beszélnél vele errõl? bizti meg tudnátok oldani, csak meg kell keresni a hibát:D mert azért a jó szexet nem nehéz megkívánni;) 17/L
Meguntátok egymást... A házaspárok is csak ezért csinálják évente egyszer 20 év után.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen! :)
Kicsit frissiteni kell a palettát a pózok terén, lehet unalmasnak tartod már... Helyszín, módok, elõjáték, izgatás... Kellene több programot csinálnotok ami a erõsíti a kapcsolatot.
frigid vagy
07-20 08:53 Azért javasoltam a lányt is, hogy esetleg a változatosság segít jobban megismerni a vágyaidat, és a szexuális lelki mûködésedet. Azt írtad, hogy nincs kedved hozzákezdeni, gondoltam, ez azt jelenti hogy közben sem olyan igazán jó, ugyanis ezt nem hangsúlyoztad ki. Az én párom is ugyanígy van velem, de õ kihangsúlyozza hogy nagyon nagyon élvezi, de nincs jóban a testével, és ezért gátlásai vannak. Felszedett 15 kilót, és már nem úgy állnak a ruhái, mint annakidején a feszes testén, már amiket ki nem nõtt! Nálad gondolom, van egyfajta megszokás is. Rutinná vált a szex és a rutin egy idõ után unalmas lesz. Az alap gond szerintem nem kizárólagosan a szexben van, de az is rásegít, ha ennyire nem dob fel a lehetõség, hogy ágyba bújjatok!

A páromnak nem sokára születésnapja lesz és szeretnék neki csináltatni egy gyönyörü szép nagy tortát, de nincs semmi ötletem. Milyen foma legyen? Nem szeretnék mesztelen nöt, meg melleket, hanem valami szerelmeset, de még se szivet.

köszönöm elöre ha segitetek:)

Legjobb válasz: Süss neki, nem bonyolult dolog. Én csináltam már minden különösebb alkalom nélkül is tortát a kedvesemnek, kókusztortát, mert az a kedvence.

Süss neki, nem bonyolult dolog. Én csináltam már minden különösebb alkalom nélkül is tortát a kedvesemnek, kókusztortát, mert az a kedvence.
miért nem sütsz Te? lehet jobban örülne neki, ha nem is lenne olyan szép de csak egy csomó munkád lenne benne. na meg a szereteted :)
Amit nagyon szeret. Ha sakkozni szeret, akkor lehet a teteje sakktábla mintás, ha videójátékozni, akkor egy irányító mintás. Valami egyéni amibõl kiderül, hogy rá gondoltál, az nyilván szeretedbõl adódik. Nem csak a szív meg ilyesmi a jó, mint ahogy azt már nem is akarod. Vagy csak egy mosolygós képet rá. Az íze a tortának perse olyan legyen amit Õ szeret elsõsorban :-) Nem tudom nagy buli lesz e, hogy mekkora nagy tortát szeretnél. Autó forma is lehet maga a torta is, vagy marcipán motorok a tetejére. Na mostmár beindult a fantáziád ? :-D
eddig ahányszor ilyen formás tortát ettem (lehetett 2-3 alkalom) sosem volt valami finom. sokkal jobbak a hagyományos kerek torták. inkább csinálj te neki egyet. pl egy túrótortát az finom is és nem is tûnt bonyolultnak mikor nagyanyám csinált.
Mi imádjuk a Forma-1-et, legutóbb Ferraris tortát kapott és imádta. Legyen sima szögletes formája és tetesd bele egy közös képeteket! Az is romantikus, pláne egy szép szöveggel.
az én férjem a muffint imádja, és mivel most lessz 30 ezért 30darab muffint sütök, és mindegyikbe kap egy egy gyertyát.
A kérdező hozzászólása: köszi az ötleteket, nem szeretnék sütni, mert testvére cukrász és fölmérgedne.
Mérges lenne a tesója, mert te szeretetbõl sütnél neki? Na ne már... Most basszus ez olyan, ha valakinél van a családban szakács, akkor nem fõzhet más senki, mert bedühödik? Csak mert jobban ért hozzá, nem hinném, hogy zavarná. Biztos nem tudnál valami remekmûvet csinálni, egy kis formátlan, de saját kézzel készített tortatákolmány miatt nem irigykedne, ha mégis ekkora barom, le kell tojni, a párod örülne neki. Megjegyzem, azon inkább idegesebb lenne a tesó, hogy tortát rendeltél, de nem vele csináltattad. Akkor már készíttetnéd vele.


Tabletot szeretnék venni, és találtam egy nagyon jót, de nincs rajta 3g, de Wifi van. Így lehet-e Wifizni?

(Valójában nem tudom mi az a 3g!)

Legjobb válasz: wifizni lehet, a 3g az a mobilnetre utal, tehát valószínûleg SIM kártyát nem tudsz belerakni, de ez a wifit nem befolyásolja.

wifizni lehet, a 3g az a mobilnetre utal, tehát valószínûleg SIM kártyát nem tudsz belerakni, de ez a wifit nem befolyásolja.
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon szépen köszönöm a válaszod sokat segítettél!!!

Hol lehet ilyen cicát találni? Örökbefogadnám. Nagyon szeretnék, de sajnos nincs rá pénzem :' (

http://forum.sanomabp.hu/forumkep/10/95248/402/12051287/2.jpg

Legjobb válasz: Ezek sima házimacskák. Ajándékba szokás õket adni, max a kombinált oltásának az árát kérik el. Ne haragudj, de ha erre sincs, hogy adatod be neki a második oltását, és mit fog enni? Egyébként ilyenkor kismacskát szerezni nem könnyû. De majd jön a tavasz és utánad is hajítják, annyi lesz sajnos.

Ezek sima házimacskák. Ajándékba szokás õket adni, max a kombinált oltásának az árát kérik el. Ne haragudj, de ha erre sincs, hogy adatod be neki a második oltását, és mit fog enni? Egyébként ilyenkor kismacskát szerezni nem könnyû. De majd jön a tavasz és utánad is hajítják, annyi lesz sajnos.
vörös cirmost szeretnél? nézd meg a menhelyi honlapokat. ird be, h örökbefogadható macska
Itt a szomszédba annyi cica van hogy az hihetetlen !!! kb 11! ha érdekel írj! Szerintem a szomszéd is örülne neki !
igen ezek házimacskák. A vörös viszonylag ritka azért. Nem is baj, ha nem akarsz fizetni érte, mert ments meg majd egyet egy menhelyrõl. Viszont a cica utána is pénzbe kerül. Ismétlõ otlások.(évetne egszer) alom, etetés. ÁLtalában oltva, ivartalanítva, féreghajtva adják a cicákat örökbe. Kiscicák tavasszal lesznek.
Hamarosan kezdõdik a kölyökmacska szezon, úgyhogy nemsokára nagyon sok gazdátlan meleg otthonra vágyó cicus lesz. Kövesd ezt a két honlapot, ha pesti vagy: http://www.illatosut.hu, http://www.noeallatotthon.hu
Az enyimet odaadom ha kell, bár az nagyobb és szürke-fehér foltos, viszont nagyon kedves, jól nevelt, szép értelmes arca van és nagy szemei. Csak egy baj van vele, hogy semmi mást nem eszik, csak royal, vagy wiskas száraztápot, vagy igazi húst. A konzerveket nem.
az elsõ az egy hosszúszõrû a második rövidszõrû de mindkettõ házimacska. Inkább a rövidszrõût ajánlom, mert ahogy látom nem nagyon vagy még otthon macskatémában, ha kijár fürdetned kell, és hetente fésülni különben összefilcesedik és vághatod le az egészet. Noé állatotthon, vagy expressz.hu Esetleg ismerõök. Mindenhol annyi a cica hogy csak na. Ilyenkor télen friss kölyköket nem találsz, õsszel születhettek utoljára, ugyhogy minimum három, négy hónaposak lesznek már. Esetleg várj tavaszig ha 12 hetest vagy annál nagyobbat akarsz.
figyej, ha nincs rá pénzed hogy fogod megoldani a gondozását? mert ugye legalább havi 2-3 ezer HUF-ba kerül+kell neki etetõtál, kaparófa, stb.
Igen, nálam is ez van, veled együtt várom a tanácsokat.
hát biztos lepontozás lesz belõle, de : -amikor egy ilyesmi kézigép mint egy vasaló , elromlik, akkor bedobjuk a kukába , pont úgy mint pl ha elromlik a szám.gép egere, azt is javítgatás helyett, kicseréljük egy újra,
2: Az elsõ vagyok, nekem ez egy új vasaló - 3 hónapja vettem-, azért nem vittem vissza, mert az elõzõvel is ez történt... És nem vagyok benne biztos, hogy nem én cs.sztem el valamit.
A kérdező hozzászólása: nem mindenkinek van pénze új vasalóra
Ahol öntöd bele a vizet, ott nincsen cseppzáró? A legtöbb gõzölõs vasalóknak van ilyen kis záró része, amit ha kipattintasz, akkor beleöntöd a vizet és visszazárod.

Rövid a hajam de nagyon szeretnék hosszabbat. Nincs valami krém vagy bármi amitől egy kicsit megnő?

Rövid göndör töredezett a hajam.De nagyon szeretnék hosszú egyenes hajat.Nincs valami tippetek? Már egy ideje nem nő nem tudom miért.Köszi a kommenteket!

Legjobb válasz: ricinusolajtól gyorsabban nõ, egyenesítésre meg ott a hajvasaló, de van asszem tartósabb megoldás is erre, csak nem tudom mi a neve pontosan. barátnõmnek volt ilyen tartós hajegyenesítése, fodrász ráken valami pakolást, és vagy 2 hónapig nem kell vasalnod. érdeklõdj fodrásznál, mert nem tudok errõl részleteket.

ricinusolajtól gyorsabban nõ, egyenesítésre meg ott a hajvasaló, de van asszem tartósabb megoldás is erre, csak nem tudom mi a neve pontosan. barátnõmnek volt ilyen tartós hajegyenesítése, fodrász ráken valami pakolást, és vagy 2 hónapig nem kell vasalnod. érdeklõdj fodrásznál, mert nem tudok errõl részleteket.
Vannak ilyen fejmasszírozók, képet most így hirtelen nem tudok mutatni, de úgy néz ki, mint egy habverõ :D Olyat vegyél és masszírozd vele a fejedet! Az elvileg jót tesz a hajhagymáknak.
Azért nem nõ a hajad, mert töredezett és a végei le-letörnek. Menj el fodrászhoz és vágasd le a töredezett részt. Utána pedig rendszeresen ápold, hogy ne töredezzen újra a hajad. Hajnövekedés lehet segíteni ricinusolajjal, ezt gyógyszertárban lehet venni, 1 dl 200-250Ft között van, rövidebb hajra elég sokáig elég (barátnõmnek váll alá ér a haja és kb. 1 hónapig elég 1 dl)). Vagy érdemes kiprópálni a bánfi hajszeszt. És jó, ha masszírozod a fejbõrödet, eh
Azért nem nõ a hajad, mert töredezett és a végei le-letörnek. Menj el fodrászhoz és vágasd le a töredezett részt. Utána pedig rendszeresen ápold, hogy ne töredezzen újra a hajad. Hajnövekedés lehet segíteni ricinusolajjal, ezt gyógyszertárban lehet venni, 1 dl 200-250Ft között van, rövidebb hajra elég sokáig elég (barátnõmnek váll alá ér a haja és kb. 1 hónapig elég 1 dl)). Vagy érdemes kiprópálni a bánfi hajszeszt. És jó, ha masszírozod a fejbõrödet, ehhez nem kell gép, az ujjaiddal is tudod masszírozni. Ezáltal beindítod a vérkeringést és a hajhagymák jobban mûködnek majd. Viszont ettõl picit zsírosodhat jobban a hajad.
Igen.
Kérdezõ, ha téged már mindenfélére kivizsgáltak, szerintem nem kell ugyanarra a vizsgálatra még egyszer elmenni. A talpmasszázstól meg óva intenélek, a páromnak az hozta ki az allergiáját, pedig szakképzett gyógymasszõr végezte. Azóta se múlt el, mert visszafelé nem mûködik. Amúgy se hiszek az ilyenekben. Ha lelki gát van - abban hiszek, bár az orvosom meg nem -, akkor is inkább pszichológus kéne. Amúgy én 36 vagyok és 1 vetélésem volt, lassan el kéne kezdeni újra próbálkozni, nekünk sincs még gyerek. Épp ma reggel gondoltam rá, hogy felteszek egy kérdést, hogy mások honnan merítenek erõt ahhoz, hogy elõrõl kezdjék, és hogy oldják meg, hogy ne rettegjenek attól, hogy megismétlõdik... De megelõztél. Úgy látom, nem vagyok egyedül... Megjelölöm a kérdést.
ma 22:14 vagyok én ide kértem idõpontot http://www.mensmentis.hu én róluk csak jót hallottam és több ismerõsöm is õket ajánlotta de õk fizetõsek.
A kérdező hozzászólása: A klinikán volt konzultáció endokrinológussal, nem mondott semmi lényegeset. Lehet, el kellene mennem máshoz? Tudtok ajánlani Budapesten endokrinológust?
Keress fel egy endokrinológust õ tud segíteni.
A kérdező hozzászólása: Igen, volt hicosy, TSH-m elvileg rendben. Trombózis hajlamot szerintem nem néztek. Szerintetek hova érdemes még elmenni? Én magánklinikán jártam (Versys), ott mindent végignéztek, amit szerintük kellett.
Szia! Pajzsmirigyed rendben? Voltál méhtükrözésen, laparoszkópos diagnosztikán, véralvadás, genetika, stb? Meddõségi központokban tudják, miket érdemes még vizsgálni. Ezeken végig kéne menni és csak akkor folytatni a próbálkozást, ha kiderül mi a baj oka. Több vetélés nem lehet a véletlen mûve.
Trombózis-hajlamot is vizsgáltak?
A kérdező hozzászólása: 2 olyan, amit mûtéttel fejeztek be, egy magától elment. Nem dohányzom, nem iszom, a munkám stresszes, de az utolsó terhességet ahogy megtudtam, már nem dolgoztam.
Hany vetelesed volt eddig? Az eletkorod nem gond, inkabb az egeszsegtelen eletmod jelenthet gondot.Gondolom te odafigyelsz magadra ilyen teren is.
Menj el egy szakképzett talpmasszõrhöz, vagy gyógymasszõrhöz, õk oldják a blokkokat. Lehet, hogy valamilyen blokk az oka a szervezetedben a folyamatos vetéléseknek! Ha nincs szervi okai, leleteid semmi kórosat nem mutatnak ki, akkor meg nagyon nagy valószínûséggel ilyesmi állhat a háttérben!
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem. Voltam mindenféle vizsgálaton, 3. és 21. napi hormonok rendben, terheléses cukor is, látszólag az összes értékem normális. Legutóbb egy hematómát láttak az ultrahangon, de utána még két hétig dobogott a pici szíve, feküdtem és használtam Utrogestant. Sajnos nem segített.
Kiderult, hogy mi okozza a veteleseket? Fonokasszonyomnak 7 vetelese volt, aztan szult egy egeszseges kisfiut.Olyan 40 korul lehetett o is.
egy darabig még igen. nekem is volt 2 vetélésem és az a legjobb gyógymód, mikor végre sikerül. ha esetleg nem jön össze, akkor sem fogod feltenni magadnak a kérdést 10 év múlva, hogy mi lett volna, ha..?
A kérdező hozzászólása: Fizikailag és lelkileg is megviseltek a vetélések.
Én reménykednék és próbálkoznék ameddig csak lehet.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, bennem már olyan nagy félelem van, hogy lehet ez lesz a gátja a teherbe esésnek :(

Samsung Galaxy S Advance telom van. Nagyon szeretem de az zavar benne, Hogy ha értesítésem jön vagy sms stb. A képernyő ugye nem kapcsol be automatikusan. Nincs erre valami app?

Remélem érthetően irtam :D tehát hangjelzés ugye van, de a képernyő sötét marad. Tudom ez ilyen. De reménykedem van valami program vagy valami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!