Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretnék babát, de nem (55 db)

Cickafark teát és palástfű teát hogy kell inni? Nagyon szeretnék babát de nem jön össze! Ezek a teák hatásosak?

Legjobb válasz: Mensitõl PÉig cicikafark, pétõl palástfû. Hogy hatásos-e??? Aki hisz benne, annak igen.

Mensitõl PÉig cicikafark, pétõl palástfû. Hogy hatásos-e??? Aki hisz benne, annak igen.
Szia! Enis igy voltam nagyon akartam babat felevig nemsikerult bar akkor nemittam semmilyen teakat.Negyhonappal ezelott ket hetig ittam de csak a cickafark teat es abba a honapba mikor ittam ket hetig bizony osszeis jott a baba.Ma kezdtem az otodik honapot a terhesseggel.En ugyittam hogy leforraztam eggy poharba hagytam alni kb.tiz percet utanna leszurtem es megittam.Ketszer ittam neha haromszor is naponta.Ket hettol tovabb nemittam ert utanna vartam a mestruaciot de bizony mar nemjott meg mert terhes lettem.

33 éves vagyok, házas. Nagyon szeretnék babát, de az eszemmel tudom, hogy nem kellene, mert nem állunk úgy anyagilag. Mit tegyek?

Sajnos nem dolgozom már 2 hónapja. Leépités volt, azóta munkát keresek. Nem sok sikerrel. Diplomám, nyelvvizsgám van és már szinte minden munkát elvégeznék, mégsem kellek sehova. Csak a férjem dolgozik.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem most vállald még be amíg még nem késõ.Én 30 évesen a harmadik babámat várom,mi is albérletben kezdtük egészen idén májusig kellett várnunk a saját házra.Ha gondolod gyermekruhákban és amiben tudunk szívesen segítünk.Privát címed sajnos nem láttam,de ha nem sértelek meg és kell akkor jelezz és megadom a címem.

Szia! Én is el szoktam gondolkozni, hogyha valami csoda folytán teherbe esnék, mibõl tartanánk el. De erre a barátnõm azt mondta, hogy soha nem lesz olyan, hogy "most már minden ok, minden rendben" jöhet a baba. Úgyhogy nem szabad ez miatt halogatni. És tényleg érdemes lenne megfontolni, amit az egyik hozzászóló írt, hogy inkább fizessétek a lakáshitelt, mint egy idegen embernek az albérletet. A másik, hogy turkálóban tényleg gyönyörû, vadi új gyerekholmikat lehet találni. A barátnõm a kislányának a ruháinak a 90%-át turkálta. Mikor mutatta a gyerekholmikat, alig akartam elhinni, hogy ilyet lehet kapni turkálóban. Pár zsák ruha, pár ezer ft-ért. Tök megéri. És ami a legfontosabb, hogy Te sem leszel fiatalabb. Ahogy idõsödsz, nagyobb lesz a kockázat is. Nehogy félre érts!!! Nem megbántani akarlak!!! Én lassan 31 éves leszek, de néha én is úgy érzem, hogy el vagyok késve. Nálam meg még egyéb problémák is vannak (pl endometriózis, autoimmun betegség). :-(((
Szia! Szerintem most vállald még be amíg még nem késõ.Én 30 évesen a harmadik babámat várom, mi is albérletben kezdtük egészen idén májusig kellett várnunk a saját házra.Ha gondolod gyermekruhákban és amiben tudunk szívesen segítünk.Privát címed sajnos nem láttam, de ha nem sértelek meg és kell akkor jelezz és megadom a címem.
Annyira utálom ezt a "mindent meg akarok adni neki" címû rizsát... Egy gyereknek nem attól lesz boldog és kiegyensúlyozott gyerekkora, hogy ötezer játéka van, és a szülõ mindent megvesz neki, amire csak rámutat. Egy gyereknek elsõsorban törõdés kell, szeretet, odafigyelés. Ha ez megvan, a többi nem számít! Szerintem nincs miért várnod: ha most, 33 évesen nem döntesz, lehet, késõbb már nem lesz módod erre. Lehet várni, hogy az anyagi körülményeitek jobbak legyenek, de ha nem lesznek jobbak? Akkor nem vállaltok gyereket? Egyébként a gyerekek után eleinte kapod a gyest és a családi pótlékot, lehet igényelni kiegészítõ nevelési támogatást, ami nem sok, de a semminél több. Ne foszd meg magad az anyaság élményétõl!
Szia!Csatlakozom az elõttem szólókhoz.Nevárj.25éves vagyok, 5éve férjnél mi is vártunk arra, hogy minden rendezõdjön, legyen lakásunk stb. ...Jelenleg is albérletben lakunk.(Viszont vettünk egy telket, építkezni szeretnénk).Ez éven elezdtük a babaprojektet, de eddig sikertelenül és ilyenkor teszem fel magamnak a kérdést mért kellett eddig várnunk.Vannak rosszabb helyzetben élõ emberek és mégis feltudják nevelni a gyerekeiket.A legfontosabb amit agyereknek meg kell adni, az pénzben nem megfizethetõ, vagy is a SZERETET.
szia, én most vagyok 32, remélem napokon belül szülünk. Amikor kiderült, hogy terhes vagyok, azonnal ki akartak rúgni, úgyhogy elmentem táppénzre ami a minimálbér után.... hát szégyen. A férjem dolgozik, de az õ fizetése se egy sztárgázsi! Az anyósoméknál lakunk, vannak bankhiteleink is, melyek közül bizony néhányat nem tudunk így fizetni. Õrültségnek hangzik így gyereket vállalni, de gy percig sem bántam meg! Ez egy csoda, és valahogy összejött minden ami kell a babának a kezdetekre. Mindenkinek volt valami az ismerõsök barátok, rokonok között ami még az õ gyerekeiké volt, amit tudunk használni. Hol egy kiságy, hol egy babakocsi, de volt olyan, hogy falun belül vadidegen ajánlott fel egy pelenkázót mert az Õ gyereke már kinõtte. A babaruhák nagy részét bababürzén vettük, szépen kimostam, kivasaltam õket. Egy anyagi csõdben vagyunk, teljesen kilátástalanul, de életünkben nem voltunk még ilyen boldogok! Ahol nekünk jut, ott jutni fog a picúrnak is, azután majd csak lesz valahogy! Azt bánom egyedül, hogy eddig nem mertünk vállalkozni a bébire! Ha most nem vállalod késõbb már lehet hogy nem fog összejönni, azt meg örök életedre bánni fogod! Nem azért élsz, hogy eljárj dolgozni, fizesd az albérleted, egyél, igyál, és ennyi. Ne foszd meg magad a legnagyobb csodától!
Én is 33 éves vagyok. Szerintem (a párom is hasonlóan gondolkodott mint Te) nem szabad így gondolkodni. Tény, hogy egy baba pénzbe kerül, de ahol két embernek van mit enni, ott egy harmadiknak is lesz mindig. Lehet azt mondani, hogy nincs rá pénzünk, de a kérdés az hogy mikor lesz? Magyarországon az is elõfordulhat, hogy sosem, de akkor meg gyereked nem lesz sosem. Szóval, én meggyõztem a páromat és belevágtunk, januárra vagyok kiírva. Ha már itt lesz a baba, akkor úgyis mindent megold az ember :) Ami kell (kiságy, babakocsi...) azt meg nyugodtan meg lehet venni használtan, csak az ápolási és etetési dolgokat vettem újként (fürdõkád, törölközõ, textilpelenka, cumik és cumisüvegek). Ruhákat turiztam, gyönyörûeket lehet találni, szinte semmi pénzért. Legyetek bátrak!
érdekes, hogy pár napja egy 17 éves lánynak aki teherbe esett többen is azt tanácsolták, vetesse el a babát, mondván hogy nincsen semmilye... szerintem ne várjatok tovább. Olyan soha nem lesz, hogy minden oké lesz. Nem kell neki annyi minden, hidd el. És ha nem jön össze rögtön, csak néhány év múlva? Tényleg kifutsz az idõbõl... szerintem vágjatok bele és nem fogjátok megbánni, a baba minden nélkülözésért kárpótolni fog titeket! :)
én annyit mondok, hogy lassan ki fogsz futni az idõbõl, és kockázatosabb idõsebb korban szülni.szerintem egy kisbabát olcsóbban is fel lehet nevelni.Nem kell mindig a legdrágább mindenbõl.sok sikert, és szerintem válald be.mert szerintem 5 vagy 10 év múlva se fogsz olyan gazdag lenni hogy ne kelljen dolgoznod, és akkor meddig akarsz gondolkozni a babán? szerintem vágjatok bele.
Szia!szerintem ha tudtok vegyetek fel egy hitelt amibõl már tudtok venni egy házat, mert én inkább a hitel törlesztõét fizetném mint az albérletet!!!aztán ha szép lassan helyre jöttök jöhet a baba!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a biztatást! Megmutatom a férjemnek is a hozzászóllásokat.
Hát nem tudom... lehet hogy én vagyok túl óvatos, de én nem mernék bevállalni babát, a teljes anyagi kilátástalanság és csõd szélén. Nem arról van szó, hogy minden hülye luxust meg akarok venni a babának, mert errõl szó sincs és az sem megoldás, hogy ha kettõnek jut enni, akkor jut a harmadiknak. De pl meg tudnád venni a babádnak a pneumoc. oltást, ami 30 E körül van? Mi lesz ha nem bírjátok a számlákat fizetni? Kidobnak az albérletbõl, keresni másikat.. áhhh Valaki írta, hogy vegyetek fel hitelt, hát eszedbe ne jusson. Bár valószínû nem is kapnátok. Ne haragudj, nem bántásképpen írtam. EGyébiránt megértem a gondod, én 28 éves jogász vagyok, két nyelvvizsgával, természetesen nincs munkám, egy kis cég könyvelésén dolgozgatom, saját házra, kocsira, neadjisten nyaralásra kilátásunk sincs. És én azért legalább öt évet szeretnék dolgozni teherbeesés elõtt. Én rengeteg ilyen negatív példát láttam , mert néhány hónapot gyámhatóságon is dolgoztam, hát borzasztó dolgokat okoz az anyagi kilátástalanság a kisgyerekes, csecsemõs családoknál. Az nem igaz, hogy csak a vágyódás, a szeretet, és a törõdés kell a babához. Mondjuk ebbõl a válaszból nem lettél okosabb, mert vágyni ugyanúgy fogsz rá, maximum vigasztalni tudlak, és biztosítani, hogy együttérzek veled. Fontos a pozitív hozzáállás, és higgy benne , hogy gyorsan kilábaltok a válságból, és hamarosan babázhatsz.
"25éves vagyok, 5éve férjnél mi is vártunk arra, hogy minden rendezõdjön, legyen lakásunk stb. ...Ez éven elezdtük a babaprojektet, de eddig sikertelenül és ilyenkor teszem fel magamnak a kérdést mért kellett eddig várnunk." Ezt mintha én írtam volna :( Remélem, mindkettõnknek hamarosan sikerül! A kérdezõnek: Szerintem se várj, mert tökéletes a helyzet úgyse lesz, az idõ meg csak telik. Ja, és aki írta, ha a kölcsönök, stb ellenére bevállalta a babát, annak szívbõl gratulálok!

Lett két nagyon-nagyon halvány pozitív tesztem, és kettő negatív.8 napja késik. Nem tudom mi van. Nagyon szeretnék babát, de félek hogy csak álpozitív. Lehetséges?

Legjobb válasz: Melyik tesztet, mikor csinaltad? Milyen fajta tesztek voltak? Maskor soha nem kesett? 8 nap keses mar eleg sok. Mindenesetre, ha nem jon meg, es megsem baba, akkor is fel kene keresni az orvosod!

Melyik tesztet, mikor csinaltad? Milyen fajta tesztek voltak? Maskor soha nem kesett? 8 nap keses mar eleg sok. Mindenesetre, ha nem jon meg, es megsem baba, akkor is fel kene keresni az orvosod!
Nekem 3 igen halvány tesztem volt, kettõ a szobába alszik, egy 2hét hét múlva születik. ÍRJ?H mivolt!!!
A kérdező hozzászólása: Mindkettõ 25ös. 21 hetes kismama: Gratulálok!
Anno nekem a facelle szintén halvány pozit mutatott, másnap a gabriell semmit! Most 21 hetes kismama vagyok! :)
esetleg nem azért lett negatív mert a 2 teszt nem egyforma érzékenységû?
A kérdező hozzászólása: Hétfõn megyek dokihoz, írni fogok mindenképpen. A kék csíkot a pingvin patikában vettem. Az lett negatív, a facelle a halvány pozi.
Kek csik? Errol meg nem hallottam. A facelle allitolag megbizhato, en nem hasznaltam. Nekem a corax a favorit (dm - kb 900huf), mert az eros csikot adott, amikor a tobbi meg halvany volt. En olyat meg ellonek reggelibol. Ha neg, akkor jovo heten orvos. Majd irj, h mi lett!
A kérdező hozzászólása: Eddig még soha nem késett, sõt szinte órára pontosan jött meg mindig. A legelsõ lett pozi, aztán negatív, aztuán ujra nagyon halvány pozi. A pozitív neve Facelle a negatív neve Kék csík.
ha az utolsó kettõ volt negatív akkor sajnos nincs baba. ha az utolsó kettõ pozi akkor talán van. ha leírnád pontosan melyik teszt mikori akkor talán tudnánk segíteni, de így nem tudjuk mi sem.
Én voltam a 21 hetes, mostmár 36 vagyok! Kismama vagy??

1 éve nem menstruálok! Anorexia gyanús vagyok! Nagyon szeretnék babát, de így elég nehéz lesz! Ha "meggyógyulok" az anorexiából sikerülhet teherbe esnem?

Legjobb válasz: elõször az anorexiától kell megszabadulnod. a fejedben kell rendet tenni. ha már nem érzed, hogy "kövér vagy" és elindul a hízás, akkor teherbe fogsz esni minden remény szerint. a mensid valszeg azért marad el, mert kórosan sovány vagy. vagy babát akarsz, vagy gebe akarsz lenni. a döntés a tiéd.

elõször az anorexiától kell megszabadulnod. a fejedben kell rendet tenni. ha már nem érzed, hogy "kövér vagy" és elindul a hízás, akkor teherbe fogsz esni minden remény szerint. a mensid valszeg azért marad el, mert kórosan sovány vagy. vagy babát akarsz, vagy gebe akarsz lenni. a döntés a tiéd.
Valószínûleg igen, de akkor sürgõsen "láss neki" a terápiának. Ez attól is függ, mennyire vagy a normál súlyod alatt (olyan is lehet anorexiás, akin nem is látszik még igazán) Nagyapám húga Auschwitzból 33 kilóval jött vissza (kb. 160 cm volt), neki nem lehetett már gyereke... Viszont azóta sokat fejlõdött az orvostudomány is, szóval Neked minden esélyed meg van rá! Szerintem ne csak a ciklusodat várd meg, hanem azt is, amíg lelkileg stabilizálódsz egy picit, mert a terhességhez is kell "lelkierõ". Nagyon szurkolok, hogy sikerüljön!
Szia! 10 évig voltam anorexiás, bulimiás.Szörnyû egy dolog.A mostani páromnak köszönhetem, hogy leküzdöttem.Persze ez nem azt jelenti, hogy ugyan ugy eszem mint a legtöbb ember, de 36 kilóról felküzdöttem magam 47-48 kg-ra és ezt tartom.Odafigyelek az étrendemre, nem koplalok, amit megkivánok mindent megeszek, csak figyelve a mennyiségre.Tornázni is szoktam itthon nekem bevált Rubint Réka dvd-je.Aztán teherbe estem.Gondolhatod milyen nehéz volt legyûrni a húst, a levest.Nem is tudok sokat enni, de a baba miatt kell.Szerencsére minden rendben, szépen fejlõdik, épp az imént jelezte, hogy éhes (rugdosott egy sorozatot :) ).Nyugodj meg, lehet babád, csak próbáld össze szedni magad.Ha gondolod irj privátba, szivesen mesélek, segítek! 17 hetes km.
Néhány évvel ezelõtt drasztikus fogyás után 6 hónapig nem menstruáltam, több hónap után állt be csak rendesen. Kérj segítséget, hogy kigyógyulj az anorexiából, mert egyedül nem biztos hogy menni fog.
Meg ne haragudj a kérdésemen kedves kérdezõ, de ha kövérnek érzed magad, érezted magad eddíg, ez a betegséged, akkor mi lesz ha terhes leszel?Nem fog fusztrálni az a jó pár plusz kiló, az egybefolyó derék, a hatalmas pocak a megvastagodott láb? Mert ugye a terhesség ezzel jár. Amúgy elõször valóban ki kéne gyógyulnod és felépülnöd, mielött babára vállalkozol, így kórosan soványan ugyan olyan nehéz teherbe esni, mint a 100 kilós tonna donnáknak is.
Én is anorexiás voltam, mégis várandós vagyok.Engem frusztrál a kilók sulya, de tudom, hogy a babám miatt muszáj ennem.És ha meglesz akkor majd leadom.

Idõnként nagyon szeretnék babát, de mivel a párom 44 éves nem merek neki szülni. Mi van, ha nem lesz türelme hozzá?

Ha szülök akkor mindenképp a páromnak fogok. Hogyan mondjam meg neki, hogy babát szeretnék tõle?

Legjobb válasz: Te hány éves vagy? Mert elégé gyerekesen gondolkozol.

Te hány éves vagy? Mert elégé gyerekesen gondolkozol.
Miért ne lenne türelme egy 44 évesnek? Talán több is, mint egy húsz év körülinek.. "Szívem, (nyuszómuszó) igazán szeretnék egy gyereket, a mi szerelmünk gyümölcsét, akit mi nagy szeretettel nevelnénk, és nyugdíjas korunkban körbeugrálnának az unokák. Mi eben olyan nehéz? Mindent meg kell beszélni.
A bátyámnak 30 évesen se volt türelme az elsõ gyerekéhez. A másodikhoz sokkal több türelme van, 35 évesen. Apukámnak sem volt, amikor bátyám született (27 volt), de amikor én, akkor már nagyon türelmes ember lett belõle. (37 volt) Úgyhogy talán több türelme is van, mint mondjuk régen volt.
Legegyszerûbb ha azt mondod szeretnél gyereket. Egyébként miért ne lenne türelme hozzá? A férjem negyvenöt volt amikor a gyerekünk született, sõt majdnem 46...
Lehet, hogy õ is szeretne egy gyereket.
Ahh..Az én férjem 41 volt, a barátnõm férje 45 raádásul az elsõ gyereknél! Ez férfi(apa)jelölt függõ, nem korfüggõ dolog.
Ugyan már, ma 22:51. az életem legnagyobb szerelem nekem is éppen fele annyi idõs volt, mint én, de semmi ne emberi dolog nem volt ebben. nem a pénzem kellett neki, nem volt pénzem. Nem igaz, hogy nem lehet csodálatos és kölcsönös érzéseket kapni nagyobb korkülönbség esetén.
Szerinted egy 28 éves pasi jobban tolerálja a gyereksírást? Nem :) Ha csak ez a gondod, akkor ne hezitálj. Viszont akar a párod babát egyáltalán?
Ez komoly érv! Az idõsebb férfiak tényleg jobban szeretik a gyerekeket, mint a kalandozó fiatal macsók.
Ne foglalkozz senkivel! Én értem hogy miért kérdezed, pont ennyi a párom és èn is huszonéves vagyok. Hogy mit tehetsz? Megkérdezed szemtõl szemben, gondolom ha egy érett emberrel élsz akkor neked is annak kellene lenned, mert hosszútávon nem viselne el maga mellett. Ezt nem bántásból írom, arra akarlak rávezetni, hogy nem érdemes köntörfalazni, célozgatni, mert abból maximum annyi lenne, hogy berágna rád mert szekálod és nem tudja hogy miért. Ha nem mered ennyire nyíltan (?) akkor például amikor megnéztek egy filmet amiben gyerek van, mondd hogy milyen aranyos, nem? És mondd csak, te szeretnél gyereket?:) ennyi. Ennél kacifántosabban felesleges taktikázni. Sok sikert.
Drága kérdezõ, ez már a hatvanadik kérdésed ugyanerrõl. Ennyi energiabefektetéssel már réges rég megkérdezhetted volna a párodat is és elõrébb lennétek. Gondolom még fél év múlva is azt fogjuk olvasni itt, hogy "jajj, hogy hozzam fel a 44 éves páromnak, hogy gyereket szeretnék, de mégsem vagyok biztos benne, hogy szeretnék".
Egy 44 éves nem öreg. Felesleges erre tenni a hangsúlyt. Ja, hogy õ nem akar babát? Akkor inkább ne. A meglepit senki nem szereti.
Ilyenkör ütközik ki, hogy szinte apád lehetne. Most ne jöjjön senki azzal, hogy a szerelem bla bla bla, mert nem.
Apám 45 éves volt, amikor születtem. Most vagyok 21 éves, elmondhatom, hogy egész életemben támogatott, rengeteg szeretett kaptam illetve mai napig is kapok tõle. Végtelenül türelmes volt hozzám, pedig voltak nehezebb idõszakaim, fõleg tiniként. Az egyik rokonom az elsõ gyerekét 30 a másodikat pedig 44 évesen vállalta, egyikhez se volt türelme... Egyszóval a türelem nem az életkortól függ.
Nem NEKI szülöd... a gyerek nem egy születésnapi ajándék. Jut is eszembe, az én lányom is 44 éves koromban született, most meg éppen nagykorú lesz. ))
Mi lenne ha vele beszélnéd meg. Csak õ adhat erre választ.
Mióta vagy vele, , hogy semmit nem tudsz a párodról, hogy mirõl mit gondol, mit szeretne? Szoktatok egyáltalán beszélgetni? Vagy csak éltek egymás mellett? Alapvetõ dolgokat nem tudsz róla, így mennyire tervezitek komolyan a jövõt?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy hogy viszonyúlna a gyereksíráshoz...
A kérdező hozzászólása: 26.
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Még nem beszéltünk gyerekvállalásról ezért nem tudom szeretne e gyereket. De fura lenne úgy lefeküdni vele, hogy most gyereket kell csinálni.
Nekem apám 40 volt, mikor születtem, de én már régesrég megfogadtam, hogy az én gyerekemnek nem lesznek idõs szülei. Általános iskolásként egyenesen ciki volt, hogy az én apám szinte nagypapa korú, míg másoké fiatalos, vicces, fitt és teljesen más a gondolkodása, mint egy ízig-vérig kommunista rendszerben felnõtt és élete nagyobb részét abban leélt embernek. A párom most 26 éves, de mikor mondja, hogy mi lesz 30 éves korában és a gyerek még nem szerepel a tervei közt, én már akkor szörnyülködök, hogy úgy mégis hány évesen akar gyereket?! Persze õ nem fogja fel, mert az anyja 18, az apja 24 volt, mikor megszületett... A húgom meg most egy 20 évvel idõsebb férfival él, de már ezen is kiakadtam, hogy mi lesz, ha a gyerekei ettõl a férfitól lesznek. Nekem nagyon rossz a tudat, hogy apám nagy valószínûséggel már nem fogja látni felnõni az unokáit (ezen okból mellettem sem lehettek a nagyszüleim és eléggé rányomta a bélyegét a gyerekkoromra, hogy nekem nem voltak élõ nagyszüleim, mint másnak), nem segíthet nekünk pl házépítésben vagy -újításban, mert mire odáig jutunk, hogy saját házunk legyen, addigra apám már 70 körül vagy afölött lesz. Úgyhogy én a helyedben elgondolkodnék a dolgon, mert nagyon önzõ dolog tõled, csak magadra gondolsz, a leendõ gyerekedre nem. Nézz utána, hogy a legfrissebb kutatások szerint a 40 év fölötti apa ugyanakkora kockázatot jelent a magzatra nézve, mint a 40 körüli anya.

Nagyon szeretnék babát, de eddig még sajnos nem jött össze! Két hete voltunk együtt a párommal a menstruáció utolsó napján! Lehetséges, hogy sikerült?

Nem védekeztünk az együttlét alatt,de utána használtam egy Pharmatex kúpot a másodiknál! Nem mintha a párom nem szeretne babát, mert úgy vagyunk most hogy nem tervezzük, de ha jön akkor örülnénk! Most két héttel később nagyon fáj a mellem, egész nap hányinger gyötör, fáradt vagyok és nagyon feszül a hasam! Véleményetek szerint lehet baba? A menstruációm nagyon rendszertelen! Van már egy kisfiam, de vele nem voltak ilyen tapasztalatok! Több orvossal is beszéltem, de mindegyik mást mond! Kíváncsian várom a véleményeteket! Szép napot!

Legjobb válasz: A teherbe esés kicsit olyan mint a lottó. Bármikor bejöhet. Vagy nem. Vannak akiknek egy év kell és vannak akiknek elég egy bajnok spermium a reggeli maszturbációból hátramaradt mosatlan péniszen az esti "csak egy kicsit rakom be, aztán felveszem a gumit" szexnél.

A teherbe esés kicsit olyan mint a lottó. Bármikor bejöhet. Vagy nem. Vannak akiknek egy év kell és vannak akiknek elég egy bajnok spermium a reggeli maszturbációból hátramaradt mosatlan péniszen az esti "csak egy kicsit rakom be, aztán felveszem a gumit" szexnél.
Vazze ne használj óvszert és fogamzásgátlót és ne felejtsd benn a betétet és a tampont se......

Mit tegyek ha én már nagyon szeretnék babát, de a párom még nem?

3éve vagyunk együtt,fél éve jegyben járunk.Én már egy éve szeretnék babát,de most jött el az a pillanat,hogy igazán érettnek érzem magam rá.Másra nem is tudok gondolni.Mondtam a páromnak,de ő még nem szeretne,azt mondta ezt el kell magában döntenie.Imádja a gyerekeket,azt hittem ezzel sosem lesz nálunk probléma.Nem is szereti ha felhozom a témát.Most akkor meg kéne várnom,hogy ő eldöntse?Nagyon kemény fejű,mindenen sokat agyal.Nagyon rosszul érzem magam,főleg h 3 barátnőm most lett állapotos.Tudom,hogy gonosz vagyok,de nem tudok feltétel nélkül örülni nekik,mivel én is vágyom rá.Mit tegyek?Gyötrődöm :/

Legjobb válasz: Várj egy fél évet és térj vissza a témára, ne erõltesd, jobb ha mindketten egyformán akarjátok, te is lehet, hogy csak a barátnõid miatt görcsölsz rá.

Ha nem vársz és "becsúszik", akkor lehet, hogy hirtelen fogja érni az apaság gondolata, és otthagy babásan. Ha otthagyod és keresel más pasit, akkor is kell legalább 2-3év, hogy rendes kapcsolatba szülessen a baba. Próbáld meg inkább kipuhatolni, hogy mennyi idõre lenne szüksége felkészülni a feladatra és persze azt, hogy miért gondolja úgy, hogy egy 3 éves kapcsolatban még nincs itt az ideje.
Várj egy fél évet és térj vissza a témára, ne erõltesd, jobb ha mindketten egyformán akarjátok, te is lehet, hogy csak a barátnõid miatt görcsölsz rá.
Attól is függ hány éves vagy mert ha még nagyon fiatal vagy viszonylag fiatal akkor ráérsz, viszont ha szereted, ezzel az állandó nyaggatással tönkreteheted a kapcsolatot.
21 az az eletkorod? Raersz meg. Nyilvan kettotoknek kell eldonetnie, de ha o nem akar, akkor nem kellene eroltetni egyenlore
Keress másik pasit! Lehet még 1-2-3 évig nem akar, akkor te addig vársz!? És ha azután benyögi egyáltalán nem akar, akkor meg ott maradsz hoppon! Lehet nem is akar tõled gyereket!?
Szerintem erõltesd a témát többször hozd fel.
A kérdező hozzászólása: 22 vagyok, õ 26...nem, semmiképpen nem akarom ez miatt õt otthagyni, õ életem szerelme!Sajnos pajzsmirigy gondjaim vannak és eddig nem ajánlotta a doki, de most jók lettek az eredményeim ezért is görcsöltem rá, mert mi van ha mire õ átgondolja már megint rosszak lesznek? :/ jajj nagyon nehéz!Nyaggatni nem akarom õt ezzel mindig, mert nem akarom ráerõltetni, de jó lenne valami olyan praktika amivel erõltetés nélkül rá tudom "beszélni" :/
5 ös vagyok nekem is vannak pajzsmirigy gondjaim, mégis mindhárom babám gond nélkül megfogant és kihordtam õket ne görcsölj rá ennyire a témára:) )
Igazán becsülendõ, hogy 22 évesen gyereket szeretnél, de igazából azt mondom, hogy ha 2-3 évvel késõbb jön el az ideje, még akkor sem vagy lekésve 2-3 gyerekrõl, sõt. Szerintem elõbb legyen meg a házasság, utána õ is biztos másképp fogja gondolni.
A kérdező hozzászólása: Lehet ez hülyén fog hangzani, de házasságot csak akkor szeretnék ha már állapotos vagyok.Sajnos a nagynénémnek nem lehetett és mikor a férjének elmondta az válni akart :/
Ne erõltesd, még nagyon fiatal vagy, a barátod is fiatal, megértem, ha még nem akar. Mi 4 éve vagyunk együtt, én 21 vagyok, barátom 25, és megbeszéltük, hogy egyszer majd lesz gyerek biztosan, de most még egyikünk sem akarna.

20 éves vagyok a párom pedig 21! Én már nagyon szeretnék babád, de sajnos még nem lehetséges! Mit csináljak? Nem bírom tovább!

Sajnos nehéz anyagi helyzetbe kerültünk,még az én anyukámnál élünk,de már együtt!Én úgy érzem,h kész vagyok anya lenni,de belehalok,h még nem lehetek!Nem vagyok felel?tlen és természetesen nem lesz még babánk,mert tudom,h nem tudnék neki mindent megadni!De már ezzel kelek,ezzel fekszem,nem tudok másra gondolni,másról beszélni!Úgy érzem meg?rülök,mert nagyon boldog vagyok és szerelmes és fáj h nekem még nem lehet!Ha meglátok 1 kisbabát folyton sírok!Már összegy?jtöttem mindent a babakelengyér?l,persze csak képek,meg információk!De úgy érzem még nagyon sok id? fog eltelni mire nekem is lehet babám és ett?l meg?rülök!Nincs kedvem kilépni a házból,nem akarok senkivel sem beszélgetni!

Legjobb válasz: húha... szerinem beszélgess el errõl valakivel.

húha... szerinem beszélgess el errõl valakivel.
az elsõ hozzászóló véleményét támasztanám alá! Szerintem is beszélgess errõl elõbb......mindenekelõtt a pároddal. Az anyagi körülményeitek nem rám tartoznak, és ezt csak Te tudod, hogy milyen. De szerintem nem feltételenül kell mondjuk külön lakás ahhoz, hogy Babót vállaljatok. na mindegy ez csak az én véleményem. Remélem sikerül majd rendbe tenni magad, mert tudom, hogy nem lehet könnyû.
Tudom mit érzel, mert én is ennyire szeretnék babát. Minden gondolatom ez. Mi próbálkozunk, még nem tudom sikerült-e. Amúgy az anyagi helyzetünk nekünk sem rózsás, ugyan saját házunk van, de hatalmas hitellel, autóhitel, személyi kölcsön, hitelkártya. DE megbeszéltük, hogy bevállaljuk, valahogy ugyis mindig van.:)
Nehéz ügy és ismerõs...Én ugyan így voltam, mint Te.És gyõzött az akaraterõm:) Mi sem éltünk jól, párom nem is akart még igazán a körülmények miatt.Én mégis bevállaltam, és hidd el nem bántam meg.Azóta a körülményeink is sokkal jobbak, minden rendbejött.És nagyon boldog vagyok, hogy van egy kisfiam!:) ) Sok sikert neked!
szia!hát nagyon egycipõben járunk!!csak nekem semmi gondom nem volt addig amíg megnem tudtam hogy babát várok...sajnos elvetéltem..pedig már nagyon örült mindenki a családban:(!!és én azóta vagyok úgy hogy bármit megteszek hogy sikerüljön!most talán összejött..:) biztatásként annyit hogy sztem a körülmények ebben a világban "senkinek" sem olyan jók..!!mi albérletben lakunk...mégis bevállaljuk...!fel a fejjel:)
A kérdező hozzászólása: Az a baj, h a párom azt mondja nem lehet mert most h elvesztettem az állásom, neki sem biztos ettõl a hülye válságtól, nem lehet, mert nekünk még lakásunk sincs és én is tudom, h nem vagyunk kicsit sem jó helyzetben, de miért nem beszélhetek legalább róla?Szerintem ezzel csak azt akarja takargatni, h õ még inkább gépezni(számítógép, mert mobilozni stb. akar!Amit megértek, mert még fiatal, de nem fogadom el, mert én így meg boldogtalan vagyok!!!

Nagyon szeretnék babát, remélem jövőhéten nem fog megjönni. De kicsit tartok a terhességtől mert allergiás és emiatt már asztmás is vagyok. Így is vállalhatok babát? Jól bírnám a terhességet?

Nem tudom hogy ezzel együtt hogy viselném a terhességet, mert úgy hallottam a nagy poci önmagában is okozhat nehéz légzést, meg terhesség alatt gyógyszert sem szerencsés szedni (amit mondjuk amúgy sem nagyon szoktam). Van valakinek valami tanácsa? Esetleg valami gyógynövény vagy homeopátia ami segíthet hogy kevésbé jöjjenek el? a tüneteim és nem árt a babának sem? Most sószobába járok, és bízok hogy kicsit ez is segíteni fog és így a babvárást (ha sikerül) a fulladás nem fogja megkeseríteni.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is hasonló volt a helyzetem. Annyiban más, hogy pár éve (ami az asztmát illeti) tünetmentes voltam. A terhesség vége felé, néha nehézlégzés volt, de az kinek nem? Szerintem mindenképpen beszélj egy homeopata orvossal/természetgyógyásszal még mielõtt teherbe esnél, õk tudni fogják a te egyéni kezelésednek a menetét.

Szia! Nekem is hasonló volt a helyzetem. Annyiban más, hogy pár éve (ami az asztmát illeti) tünetmentes voltam. A terhesség vége felé, néha nehézlégzés volt, de az kinek nem? Szerintem mindenképpen beszélj egy homeopata orvossal/természetgyógyásszal még mielõtt teherbe esnél, õk tudni fogják a te egyéni kezelésednek a menetét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ fogok beszélni szakemberrel. A homeopátia régebben más gondomra nem használt de remélem ebben fog. Hát hogy teherbe esés elõtt az nem tudom hogy menni fog-e mert egyenlõre úgy tûnik hogy elõfordulhat valami alakul a pocimban (apró jelek alapján). De minél elõbb próbálok egy szakembert keríteni.
Szia! Ami a gyógyszert illeti: a tüdõgyógyászod pontosan tudni fogja, hogy milyen gyógyszert szedhetsz a várandóság alatt is. Hatalmas tévedés ugyanis, hogy a kismamák úgy általában kerüljék a gyógyszerek szedését. Megfelelõ gyógyszerészeti ismeretekkel megtalálható az a szer, ami segít a betegségen és a babának sem árt. Persze a homeopátia biztos "babakomatibilis". Semmi képpen se hanyagold el az allergiádat, mert ha aszthás roham alatt nem kapsz levegõt, akkor bizony a babád is kevesebb oxigénhez jut! Gondtalan várandógáot kívánok: 34. hetes allargiás kismama
Egy barátnõm is asztmás, de a terhesség alatt mintha elfújták volna a problémáját. Érdekes volt! Konzultálj orvossal, hogy mit ajánl.
Nálam allergiásabb ember nincs a földön, saját édesapámra kijött rajtam az urticaria érintkezéskor... Puszi volt... :-) Babát szeretnék, utánanéztem, keresztanyám allergológus, és megnyugtatott, semmi baj nem lesz, és a babának sem. Ha jön a roham (nekem ödémás, fulladásos) akkor nem szteroidot hanem olyan antihisztamint kapok ami tehresség alatt sem árt. Rendszeresen nem szedek gyógyszert, mert nem használna. Tehát nyugi. :-)

Nagyon szeretnék mégegy babát, de nem tudom, mikor vállaljuk be. Mi lenne az ideális a mi esetünkben?

A fiam 9 hónapos. Én jöv?re fogok érettségizni levelez?n, utána egyetemre szeretnék menni nappalira, ami még három év. 21 éves vagyok, a párom 32. Õ dolgozik, nem is keres rosszul, nemsokára lakást veszünk.

Legjobb válasz: Az örökbefogadás nem egyszerü, ráadásul ha kicsi babát szeretnél szinte esélytelen, mert mire megkapod több év eltelik. Amíg van lehetõséged szülni addig te tedd meg, ne más...ha egyetemre akarsz menni, mindenképp várd ki a végét, mert akkor is kapod a juttatásokat, de terhesen egyetemen?-hát elég fárasztó, ha te így éled meg a terhességet. különben is tök fiatal vagy ..a szervezeted is ráér és az sem baj ha a gyerekek közt 3-4 év van.

Az örökbefogadás nem egyszerü, ráadásul ha kicsi babát szeretnél szinte esélytelen, mert mire megkapod több év eltelik. Amíg van lehetõséged szülni addig te tedd meg, ne más...ha egyetemre akarsz menni, mindenképp várd ki a végét, mert akkor is kapod a juttatásokat, de terhesen egyetemen?-hát elég fárasztó, ha te így éled meg a terhességet. különben is tök fiatal vagy ..a szervezeted is ráér és az sem baj ha a gyerekek közt 3-4 év van.
tesómmal köztünk 9 év van és mindig csak veszekszün én vok a fiatalabb 14/F õ 23/L az unokatesómék közt csak 1 õk 17/F 18/L és õk jól meg vannak gondold át a Te döntésed én csak leírtam ezt mer én ezt nem fogom soha megélni szóval nem tudhatom
szerintem menj egyetemre nappalin, még túl kicsi a gyereked ahhoz hogy rögtön testvért kapjon.Most vagy fiatal, tanulj! Két gyerek mellett már nem fogsz tudni nappalin járni suliba, még így is nehéz lesz hogy ki vigyázzon addig a gyerekre stb. de még mindig könnyebb mint 2-vel! ráér a másik gyerek 4 év múlva simán.Az még nem nagy korkülönbség.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!