Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretnék babát, (207 db)

Ket missed abortuszom volt mar, nagyon szeretnek babat de nagyon felek, hogy megint igy jarok. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nagyon sajnálom.. :( Nekem "csak" egy vetélésem volt, de az is eléggé megviselt..el tudom képzelni, mit érezhetsz.. Az a tudat vígasztaljon, hogy oka volt annak, hogy az a két babó nem maradt meg.. Tudni fogja egy pici angyalka, hogy mikor állsz készen befogadni õt. :) Mi most ebben a hónapban már próbálkoztunk, 24-én kiderül, sikerrel jártunk-e. Bennem lesz a félsz, ha megint terhes leszek, de nem szabad, hogy a félelmeink irányítsanak... Csak POZITÍVAN!!! :D Nagyon drukkolok Neked!

Nagyon sajnálom.. :( Nekem "csak" egy vetélésem volt, de az is eléggé megviselt..el tudom képzelni, mit érezhetsz.. Az a tudat vígasztaljon, hogy oka volt annak, hogy az a két babó nem maradt meg.. Tudni fogja egy pici angyalka, hogy mikor állsz készen befogadni õt. :) Mi most ebben a hónapban már próbálkoztunk, 24-én kiderül, sikerrel jártunk-e. Bennem lesz a félsz, ha megint terhes leszek, de nem szabad, hogy a félelmeink irányítsanak... Csak POZITÍVAN!!! :D Nagyon drukkolok Neked!
Nekem is kettõ volt, de nem adom fel!! A második után kiderült, hogy szív alakú volt a méhem, vszínû, hogy emiatt voltak a vetélések. Megmûtöttek, és majd kiderül. Kivizsgáltak már téged? Hidd el, neked is lesz egyszer babád! Csak ne add föl!! Mindenképpen járj utána, hogy mi a gond! Addig ne is próbálkozzatok, nehogy megint így járj!
Igen, megmûtöttek. Az itteni dokim, csak annyit mondott, hogy ilyen a méhem és kész. Két év próbálkozás és két vetélés után elmentem egy debreceni dokihoz a klinikára aki az elsõ vizsgálaton közölte, hogy ez van és õ a mûtétet javasolja, mert nagy az esély hogy emiatt volt a vetélés. Nem kellett gyõzködnie, azonnal belementem. De ez sokféle lehet, ha nem nyúlik be mélyen a pöcök a méhedbe akkor nem okoz gondot, csak nagyobb az esélye a vetélésnek, a koraszülésnek stb. Nekem mélyen benyúló volt.
Nekem is kettõ volt, és most van egy tündéri kislányom! Ne add fel és csak POZITÍVAN! Hidd el, sokat számít! Ezen kívül vitaminok és folsav! Ha sikerül a baba, akkor pedig Utrogestan vagy Duphaston!
Nekem is volt egy vetélésem, és eü-kaparás nagyon megviselt, de 2hónap múlva terhes lettem és megint véreztem, rögtön doki, uh, és mondta, hogy egypetéjü ikrek voltak, de sajna az egyik elment, és nem adott sok esélyt a másiknak sem.Teljesen letörtem, de megmaradt:) , és már 5.5hónapos kislegény.Ne izgulj, nem lesz semmi baj, jönni fog neked is a babó:) .Sok sikert. 5.5hós baba anyuja
1 vagyok. Második! Téged megmûtöttek a méhed alakja miatt??? Nekem is az van, de nem csináltak vele semmit.

Miért van az, hogy nagyon szeretnék babát és nem sikerül? Akinek meg nem kell az meg teherbe esik és abortuszra megy

Legjobb válasz: Mert sajnos ilyen gonosz az élet! Én 5 és fél éve szeretnék babát úgy hogy meg tudlak érteni. Nekem is rengetegszer eszembe jutott már, hogy miért van ez így. Válasz nincs rá szerintem.

Mert sajnos ilyen gonosz az élet! Én 5 és fél éve szeretnék babát úgy hogy meg tudlak érteni. Nekem is rengetegszer eszembe jutott már, hogy miért van ez így. Válasz nincs rá szerintem.
Kedves utolsó. Ez mind szép és jó, reménykedni és azt hinni, hogy némelyeknek ezt is ki kell állni, mert nekik ezt mérték ott fent. Csak ez a jó gyerekeket nem adják ingyen, ez nyitotta ki nálam a bicskát. Akinek elsõre sikerül annak már nem is lesz jó gyereke, mert akarta megkapta? Annyira rágörcsöltök és irigykedtek másra, hogy lehet éppen ezmiatt nem jön össze. Mert mindig mással foglalkoztok. Nem lehet mindenkinek gyereke, ez akkor sajnálatos, ha éppen az akarna akinek nem jön össze. De általában mindig azt akarjuk amit nem kaphatunk meg. És mert mindkét oldal rágörcsöl a témára, és így éppen azt kapja amit nem szeretne.
Én is úgy gondolom, hogy a túlzott akarat a ludas. Amikor én terhes lettem nem is tudtam róla. Nem terveztük különösebben, bár nem is védekeztünk, de nem is ez járt a fejünkben. Nem döntöttük el, hogy márpedig mi most gyereket akarunk...nem hõmérõztem, nem figyeltem ovut semmit. Egyszerûen csak jól éreztük magunkat, ha úgy alakult összebújtunk, de nem rágtam tövig a körmöm a köv. hónapban, hogy ugyan meg jön-e! :D Fel sem tûnt, hogy kimaradt a menzeszem. Egyszerûen csak összejött. A menstruációm elmúlt, rögtön másnap egymásnak estünk és össze is jött. :D Bezzeg most...amikor kistesót tervezünk és már mindent elkövetünk nem sikerül! Hiába próbálom kikapcsolni az agyam nem megy, rákattantam a témára, ez van. De biztos vagyok benne, hogy ezért nem sikerül és mégsem tudok semmit sem tenni ellene. :(
Igazságtalan az élet. Az elsõ elég lassan jött össze nekünk, egyik ismerõsöm meg jött át panaszkodni, hogy abortuszra kell mennie, mert besikerült, és nem készültek még rá. Pocsékul éreztem magam akkor. Aztán a kistesó egybõl összejött, de elvetéltem.. na az még rosszabb volt, egy világ omlott össze bennem.
Nagyon sajnálom, de fel a fejjel, biztos, hogy sikerülni fog, annyi megoldás van már. Szerintem van köze ennek ahhoz is, hogy aki nagyon szeretne babát, rákoncentrál, szeretkezéskor is van benne feszültség és sokszor a stressz akadályoz meg abban, hogy nem sikerül. Ha gondolod, nézz utána Gyuri bácsi gyógyteáinak, nagyon sok egészséges nõn segített már, akiknek nem jött össze a baba és az orvosok sem tudták a választ, miért. Ezek gyógynövények, ami erõsít és tisztít téged is és a párodat is, szóval nem átverés és valami kamu bogyó. http://gyorgytea.hu/gyorgyteak/babavaro-tearendszer Nagyon kedves bácsi, szokott fogadóórákat is tartani, el lehet menni hozzá személyes konzultációra.
szerintem nincs összefüggés, az élet nem igazságos. Egy év próbálkozás után kivizsgáltattad magad? Párodat? Van szervi oka?
Mi is három éve próbálkozunk, eddig sikertelenül. Keresztény ember létemre igazságtalannak tartom, hogy aki nem érdemli meg és megöli gyermekét, az kap lehetõséget, én pedig, bár lehet, hogy nem lennék mintaanya, de biztosan nagyon szeretném a gyermekeimet. Most mondjuk egy hete késik a mensi, de még nem merek tesztelni, addig örülhetek legalább...túl sokszor hittem a csalfa reménynek...
Tudjátok, én azt ítélem el, aki felelõtlenül viselkedik, és emiatt csúszik be neki a baba. Rengeteg féle módja van a fogamzásgátlásnak!!!! Ezt a részét undorítónak tartom; és nyomdafestéket nem tûrõ dolgok jutnak az eszembe. Tisztelet a kivételnek, akinek beteg a magzat, vagy fogamzásgátlás ellenére jött össze, stb. Mi is nagyon szeretnénk már kisbabát, már egy ideje orvosi "hátszéllel". Nem hiszem hogy a nagy akarat is ludas, hiszen nem csk ez jár a fejemben amikor összebújunk. Az élet néha szörnyû igazságtalan! De hidd el, egyszer nekünk is lesz kisbabánk:) Így vagy úgy, de lesz!ÉS mi legalább mindent megteszünk, hogy egészséges legyen, és olyan körülmények közt nõljön fel, amilyenek ilyenkor az ideálisak. A "jó" gyerekeket pedig nem osztogatjá kingyen, rájuk várni kell! Légy hát türelmes! Új hónap, új remény! Össze fog jönni! Minden arra várónak mielõbbi babásodást kívánok!!!!
Nem tudom. De ezt így nem szabad összehasonlítani. Igazságtalan, ez tény. Cserélnék most valakivel, akinek megjött és csalódott... Én most annak örültem volna, ha megjön, de nem, terhes vagyok, nem akartam, védekeztünk, és most nem tudom mit tegyek.
A gyerekszülésre a 20-35 év közötti életkor a legmegfelelõbb. 17 évesen, bár már elvileg lehet gyereked, de a peteérés ebben a korben még nem rendszeres, a hormonszinted ingadozhat és még a tested (csípõd, melled) is alakulóban van. Lehet, hogy még a szervezeted nem készült fel egy terhességre és várnod kell még vele. Különben is miért kapkodsz ennyire? Elõb tanulj, teremtsd meg a megfelelõ egzisztenciát, hogy a gyermeked jó körülmények közé érkezhessen.
Szóval 15éves korod óta szexelsz és nem esel teherbe. Adja az ég, hogy ez így is maradjon még hosszú hosszú évekig... Nem jön be a matek, uncsi a tanulás? Pff...
Most akkor nem értem. 17 éves vagy, azt írod nem szabadna teherbe esned, de babát szeretnél?
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó!!! , , Csak ez a jó gyerekeket nem adják ingyen, ez nyitotta ki nálam a bicskát." Itt nem errõl van szó, hogy akinek elsõre sikerül annak nem lehet jó gyereke...nyilván ezért van idézõjelben. Meg amúgy egyik gyereket sem kapja senki sem ingyen...mindenért tenni kell, szóval szerintem csak a negatív dolgot láttad meg benne... Egyébként, hogy ha orvosi segítséggel tervezik a babát akkor nyilván más oka is van, hogy nem esik teherbe NEM csak annyi h rágörcsölnek... Én abszolút nem görcsölök rá, sõt nem is lenne szabad, hogy teherbe essek 17éves vagyok, DE 2éve élek nemi életet a barátommal és egyszer sem védekeztünk és elgondolkodtató, hogy a 2év alatt nem estem teherbe.
A kérdező hozzászólása: Nem az volt a kérdés, hogy hány éves korom óta szexelek, vagy, hogy milyen tantárgyak uncsik. Nem akarlak leszólni, távol álljon tõlem, de a válaszadásod is egyenes arányban lehet az intelligenciáddal. Valamint villogni sem akarok a tanulmányi eredményeimmel, fogalmad sincs, hogy milyen az életem...és lehet sokkal többet átéltem már mint Te...miért vállalok be több dolgot, talán olyanokat is amikhez sok ember azt hiszi, hogy semmi fogalmam nincs róla és még csak gondolkodnom sem kellene ezen. Egyébként a menstruációm már rég beállt (9éves koromban jött meg elõször) a melleim és a csípõm is valószínûleg már rendesen ki van fejlõdve. Rendszeresen járok nõgyógyászhoz is...

Nincs potenciális "apajelölt" a közelemben, de nagyon szeretnék babát. Egyedül szeretnék babát nevelni. Milyen lehetőségeim vannak?

Legjobb válasz: Oh, akkor még változhat a véleményed :) Egy gyereknek azért kell apa is, hidd el. Az enyém egy éves múlt, nem mondhatni, hogy "kétemberes" baba, de néha úgy érzem megõrülök már. Sokat éjszakázunk. Nappal is keveset alszik és rosszul.. Nekem sokat fáj a fejem, örökké kialvatlan vagyok és ingerült. Néha jó, ha van aki levált, hacsak egy-két órára is.

Szerintem te nem tudod, hogy milyen egyedül babát nevelni, ezt csak kényszerbõl választják az emberek, soha sem önszántukból.Javaslom vállald el ismerõsöd kisgyerekét egy-két napra, utána gondolkozz, hogy tényleg egyedül akarod-e.Amúgy azt is vedd figyelembe, hogy a sajátod nem tudod majd lepasszolni, ha szórakozni, dolgozni, sportolni vagy ne adj .... tv-ni akarsz.
Oh, akkor még változhat a véleményed :) Egy gyereknek azért kell apa is, hidd el. Az enyém egy éves múlt, nem mondhatni, hogy "kétemberes" baba, de néha úgy érzem megõrülök már. Sokat éjszakázunk. Nappal is keveset alszik és rosszul.. Nekem sokat fáj a fejem, örökké kialvatlan vagyok és ingerült. Néha jó, ha van aki levált, hacsak egy-két órára is.
Olyan nincs, hogy szeretnék egyedül babát nevelni. Mindig a kicsi érdekeit kell figyelembe venni, akinek apa kell. Nem fognak még lombikprogramba se bevenni anélkül. Ha annyira szeretnél felnevelni egy gyermeket, fogadj örökbe. Igaz, ott is a házaspárokat részesítik elõnyben, de a hátrányos helyzetbõl induló (cigány, sérült, idõsebb) gyerekeket egyedülállóknak is odaadják. Nagyre becsülöm azt, aki ilyenbe belevág.
Ne hasonlítsd össze azzal ha a pasi lelép, válás történik, meghal balesetben stb, mert az egész más tészta. Ha valaki önkényesen úgy dönt, hogy a gyerekének nem lesz apja, tiszta önzésbõl, mert õ akar valamit az egy 27 éves nõtõl elég visszataszító. A saját vágyai miatt egy gyereket rögtön megfoszt az apjától és ez gusztustalan.
Hány éves vagy? Inszemináció (idegen donortól), lombik (idegen donortól), örökbefogadás, vagy egyéjszakás kaland (ezek nagyjából).
A lehetõségeid tényleg csak a mások által említettek. Azonban azt nem értem, miért kell így ennek a lánynak esni. Tökéletesen abban a korban van, amikor az ember lánya gyermeket szeretne, és nem tíz év múlva. Én azt tartom szomorúnak, hogy a mai világban ilyen is eszébe jut egy nõnek, mert azért valljuk meg õszintén, a mai fiúk közül, kevesen családcentrikusak. Amiért nem kéne még szapulni, arra csak egy lehetséges példát írnék. Összeházasodik valakivel, szül 1-3 gyereket, és a pasi lelép. Akkor mi van? Akkor is neki kell a gyereket felnevelnie, és egyedül. Az élet sok mindent hozhat, és az, hogy valaki a saját sorsát próbálja ilyen szempontból irányítani, nem biztos hogy nagy baj, de kétségtelen, hogy nem a legjobb megoldás, mivel egy gyereknek, tényleg szüksége van apára.
Még van bõven idõd! Ennyi idõsen szándékosan egyedül vállalni gyereket hihetetlen nagy önzés. Milyen alapon mersz te egy leendõ gyermek élete felõl minden ok nélkül önkényesen dönteni?! Ha 35-40 között lennél, akkor megérteném, de ilyen fiatalon, ne haragudj, de ez nagyon gáz. Remélem végiggondolod mégegyszer.
A kérdező hozzászólása: 27 éves vagyok.
Utolsónak! Igazad van, akkor inkább ne is szülessen meg az a gyerek, a lány meg soha ne legyen anya...
Jaj, nem kell hisztizni :) Elég ha pici türelemmel van :S

29-éves vagyok 160/105kg nagyon szeretnék babát ekkora súlynál van esélyem? Rendszeres a mensim 33-napra jön meg. Peteérésem is van minden hónapban. Kérled adjatok tanácsot!

A melóhelyen rengeteget mozgok de most meg áll a fogyás!több mint 120kg voltam.

Legjobb válasz: Hááát... ekkora súlynál még ha valamilyen csoda folytán sikerül is teherbe esned, nem biztos, hogy ki tudod hordani gondok nélkül... Szerintem inkább fogyj még vagy 25-20 kilót, és utána vállalj babát, úgy a biztos.

Hááát... ekkora súlynál még ha valamilyen csoda folytán sikerül is teherbe esned, nem biztos, hogy ki tudod hordani gondok nélkül... Szerintem inkább fogyj még vagy 25-20 kilót, és utána vállalj babát, úgy a biztos.
gondolom igen de találtál már valakit?
ha erõs az ovuteszted, akkor csinálj egy hcg-t. Már halványan mutatná.
A kérdező hozzászólása: Gabriel
Gratulálok!!! Milyen tesztet csináltál?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
gratuuuuuu
A kérdező hozzászólása: Pozíííííí!!!!!! Nem hiszem el csajok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a biztatást! Aranyosak vagytok! Kb 6 hónapja próbálkozunk!Remélem sikerült!!Pusszi
Próbálj ki reggel egy hcg tesztet, nincs kizárva, hogy sikerült!
Remelem sikerult neked.drukkolok.szerintem tesztelj puszi
Lehet, hogy baba, de inkább tesztelj terhesteszttel, az a biztos. Drukk.
Gratulálok! :)

Ha nagyon szeretnék babát, lehetséges, hogy beképzelem a tünetek, annak ellenére, hogy nincs is terhesség? Mit tehetek ellene?

Legjobb válasz: Én egy évig képzeltem be tüneteket, mert szerettem volna babát. Szerintem ez normális. Aztán feladtam, nem voltak tüneteim és terhes lettem.

Én egy évig képzeltem be tüneteket, mert szerettem volna babát. Szerintem ez normális. Aztán feladtam, nem voltak tüneteim és terhes lettem.
Ugyanigy jártam mint az elsõ válaszoló.Mikor éreztem a tüneteket, sosem jött a baba.Mikor volt más amivel elfoglaltam magam, nem figyeltem annyira oda, akkor fogant meg a KINCSEM:-))27 hetes km
Szia! Igen, elõfordul ilyen, de én bízom a testemben, mert amikor éreztem, akkor baba is volt, amikor késett és nem volt baba, valahogy tudtam, hogy ez most nem. Szerintem ha nem akarod nagyon de nagyon, akkor hihetsz a testi jeleknek, de tényleg óvatosan kell õket értékelni, mert az érzések képesek fizikailag megjelenni... sok szerencsét, hogy ne vaklárma legyen! :) ))

1 éve nem menstruálok! Anorexia gyanús vagyok! Nagyon szeretnék babát, de így elég nehéz lesz! Ha "meggyógyulok" az anorexiából sikerülhet teherbe esnem?

Legjobb válasz: elõször az anorexiától kell megszabadulnod. a fejedben kell rendet tenni. ha már nem érzed, hogy "kövér vagy" és elindul a hízás, akkor teherbe fogsz esni minden remény szerint. a mensid valszeg azért marad el, mert kórosan sovány vagy. vagy babát akarsz, vagy gebe akarsz lenni. a döntés a tiéd.

elõször az anorexiától kell megszabadulnod. a fejedben kell rendet tenni. ha már nem érzed, hogy "kövér vagy" és elindul a hízás, akkor teherbe fogsz esni minden remény szerint. a mensid valszeg azért marad el, mert kórosan sovány vagy. vagy babát akarsz, vagy gebe akarsz lenni. a döntés a tiéd.
Valószínûleg igen, de akkor sürgõsen "láss neki" a terápiának. Ez attól is függ, mennyire vagy a normál súlyod alatt (olyan is lehet anorexiás, akin nem is látszik még igazán) Nagyapám húga Auschwitzból 33 kilóval jött vissza (kb. 160 cm volt), neki nem lehetett már gyereke... Viszont azóta sokat fejlõdött az orvostudomány is, szóval Neked minden esélyed meg van rá! Szerintem ne csak a ciklusodat várd meg, hanem azt is, amíg lelkileg stabilizálódsz egy picit, mert a terhességhez is kell "lelkierõ". Nagyon szurkolok, hogy sikerüljön!
Szia! 10 évig voltam anorexiás, bulimiás.Szörnyû egy dolog.A mostani páromnak köszönhetem, hogy leküzdöttem.Persze ez nem azt jelenti, hogy ugyan ugy eszem mint a legtöbb ember, de 36 kilóról felküzdöttem magam 47-48 kg-ra és ezt tartom.Odafigyelek az étrendemre, nem koplalok, amit megkivánok mindent megeszek, csak figyelve a mennyiségre.Tornázni is szoktam itthon nekem bevált Rubint Réka dvd-je.Aztán teherbe estem.Gondolhatod milyen nehéz volt legyûrni a húst, a levest.Nem is tudok sokat enni, de a baba miatt kell.Szerencsére minden rendben, szépen fejlõdik, épp az imént jelezte, hogy éhes (rugdosott egy sorozatot :) ).Nyugodj meg, lehet babád, csak próbáld össze szedni magad.Ha gondolod irj privátba, szivesen mesélek, segítek! 17 hetes km.
Néhány évvel ezelõtt drasztikus fogyás után 6 hónapig nem menstruáltam, több hónap után állt be csak rendesen. Kérj segítséget, hogy kigyógyulj az anorexiából, mert egyedül nem biztos hogy menni fog.
Meg ne haragudj a kérdésemen kedves kérdezõ, de ha kövérnek érzed magad, érezted magad eddíg, ez a betegséged, akkor mi lesz ha terhes leszel?Nem fog fusztrálni az a jó pár plusz kiló, az egybefolyó derék, a hatalmas pocak a megvastagodott láb? Mert ugye a terhesség ezzel jár. Amúgy elõször valóban ki kéne gyógyulnod és felépülnöd, mielött babára vállalkozol, így kórosan soványan ugyan olyan nehéz teherbe esni, mint a 100 kilós tonna donnáknak is.
Én is anorexiás voltam, mégis várandós vagyok.Engem frusztrál a kilók sulya, de tudom, hogy a babám miatt muszáj ennem.És ha meglesz akkor majd leadom.

Babát szeretnénk.4 hónapja vagyunk komolyabban rajta az ügyön. Nagyon szeretnék babát, de sorra jönnek a csalódások (mensi megjön). Mi lehet a baj?

Ebben a hónapban alig voltunk együtt. A napokban kiborultam, mert barátnöim sorra jelentik be hogy babásak. Oly annyira kikészültem hogy azt mondtam már nem akarok babát. Persze nem szívböl mondtam, de tényleg nem vagyok rajta a dolgon. Ami még hozzá tartozik,hogy eddig mindig napról napra pontosan megjött a menzeszem.2 évig szedtem a Tri-Regolt.Szeptemberben tettem le.Még utána is pontosan megjött,de decemberben 35 napra jött meg és 10 napig tartott.Most meg még semmi....a cicm fáj,de nem feszül.Tud erre valaki valamit mondani?Köszönöm.

Legjobb válasz: Valószínû az a baj, hogy ennyire görcsölsz a dolgon. Próbálj megnyugodni, mert ha ennyire ideges vagy, az nem segít a dolgon. Ha aggódsz, akkor kezd el figyelni a ciklusodat, használj ovu tesztet, és idõzítsétek az együttléteket a legmegfelelõbb idõszakra. 4 hónap még nem a világ, valószínû, ahogy elengeded magad összejön a pici. Ha meg nem tudsz megnyugodni, menj a dokidhoz, mondd el, hogy aggódsz, majd õ megnyugtat. Kitartás, és csak nyugi, drukkolok, hogy összejöjjön a baba!

Valószínû az a baj, hogy ennyire görcsölsz a dolgon. Próbálj megnyugodni, mert ha ennyire ideges vagy, az nem segít a dolgon. Ha aggódsz, akkor kezd el figyelni a ciklusodat, használj ovu tesztet, és idõzítsétek az együttléteket a legmegfelelõbb idõszakra. 4 hónap még nem a világ, valószínû, ahogy elengeded magad összejön a pici. Ha meg nem tudsz megnyugodni, menj a dokidhoz, mondd el, hogy aggódsz, majd õ megnyugtat. Kitartás, és csak nyugi, drukkolok, hogy összejöjjön a baba!
Ne aggodj, még benne vagytok teljesen a normál idõben. Az átlag 7 hónap alatt esik teherbe. (statisztika) Nekem segített a gyógytea ívás. Cickafark és palástfû teát ittam. Az egyik segíti a peteérést, a másik a beágyazodást. Ha érdekel irok még róla. Meg használtam ovu tesztet. És a második hónapra nem jött meg. 31+2 hónapos terhes vagyok.
elözõ vagyok. Nem hónapos!-hetes! szép is lenne ennyi hónap!!!!
Szia! Nagyon ismerõs a helyzeted, mi párommal közel 1 évig próbálkoztunk mire összejött, nagyon görcsöltünk, nagyon akartuk, de soha semmi, aztán megbeszéltük, hogy akkor most egy kis ideig leteszünk róla majd késõbb próbálkozunk a 2. hónapban poz-t teszteltem... Aztán jött a hidegzuhany, 11 hetesen elment a baba... Utána kivártuk a megadott idõt és megint rágörcsöltünk, megint semmi, minden hónapban megjött, majdnem a vetélésre 11 hónappal poz-t lett a teszt, akkor már 3 hónapja úgy voltunk, hgy majd jön amikor akar... Sóval az én példámmal csak azt akartam leírni, hogy amíg görcsölsz tényleg nem fog összejönni!!! Sok sikert és mielõbbi babásodást kívánok!!!:) És csak stressz mentesen!!!:) ))) 24hetes km
Nálunk akkor jött össze, amikor mondtam, hogy többé nem érdekel a dolog.Majd lesz, ha lesz.És lám csodát abban a hónapban babás lettem.Barátnõm javasolta, hogy egyek piros bogyós gyümiket, és igyak mindig egy pici vörösbort, mert az segíti a beágyazódást.Lehet, hogy az segített, nem tudom.A forralt vörösbor azért nagyon ízlett.Azzal nem is lehet ártani.Még terhesség alatt is ajánlják a dokik. Lazíts, és akkor tuti sikerül!4 hónap az még nem olyan hosszú idõ a próbálkozást tekintve.Tudom, Neked az, de orvosi szempontból nem. Sok sikert!
Akkor leirom neked a cickafark és a palástfû teát. Nem muszáj kipróbálni, de egy próbát megér, és csak pár száz forintba kerül. Cickafarkfû teát a mensi elsõ napjától kell inni, peteérésig. Én napi 2 csészével ittam. 1 ek füvet leforráztam állni hagytam, majd leszürés után megittam. segíti a peteérést. Palástfû tea: peteéréstõl kell inni. Pont ugyanugy mind a cickafark teát. http://fogamzas.mindenkilapja.hu/ Itt olvahatsz róluk. És még egy fontos! 2 napnál gyakrabban ne legyetek együtt, különben romlik a spermák minõsége! Szorítok neked nagyon!
Szia! A gyógyszernek több idõ kell, hogy kiürüljön a szervezetedbõl, nekem azt mondták kb. 6 hónap. Mikor letettem 3 hónapig rendszeresen megjött, utána teljesen rendszertelen lett, volt, hogy 2-3 hónapig semmi! Adj egy kis idõt magadnak és ne másokkal foglalkozz, jönni fog ha jönni akar! Ne idegeskedj! Üdv: 12 hetes km.
Nekem a nõgyógyászom javasolta: kiwi, ananász, kétnaponta szex. nem tudom miért pont ez a két gyümölcs, de direkt ezt kell enni. Második hónapban összejött a bébi, a bátyjára 10 hónapot vártunk, ezért kértem a dokim tanácsát. A barátnõmnek is ajánlottam, neki is fél éves már a kisfia. lehet hogy véletlen, egy próbát megér, pláne ha szereted a déli gyümölcsöt:) Ha fél éven belül semmi eredmény, akkor érdemes elmennetek egy-egy vizsgálatra, vérvételre ( a dokinak hazudjátok hogy már évek óta próbálkoztok)gyakran nagyon egyszerû és orvosolható oka van a kudarcnak. Kitartás, minden jót!
nalunk minden ok egeszsegileg, ovu tesztet hasznaltam es mindig jokor voltunk egyutt, megis 8 honap kellett hozza. a doki szerint ez nem is sok! nem szabad surgetni! sok szerencset, kuldom a golyat! 32 km
Szerintem 1 hónap az kevés a gynexnek. Meg hát mindenhez türelem kell.
A kérdező hozzászólása: Szedtük mi is a Gynexet 1 hónapig, de semmi..szerintem az zavart bele a ciklusomba is :(
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat! 21:02-es igen érdekelne ez a gyógyteás dolog!De nem hasható ugye?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Használtunk eleinte ovu tesztet, és idözitettünk is, de sajna semmi :(
Mi egy évig próbálkoztunk. Nagyon rágörcsöltem magam, állandóan szex közben az járt a fejemben, hogy na most összejön....ez volt a baj....amikor megjött a mensim, mindig bõgtem, és utána sokat bõgtem.... Aztán rájöttem, hogy nem kéne így rágörcsölnöm....eljártunk bulizni, cigiztünk is, ittunk is....és összejött a manókám:) Most 39+3 hetes vagyok, és lassan már a karomban tarthatom:) Pszihés okai lehetnek nálatok is, ne görcsölj, de erre úgyis neked kell rájönnöd. Amúgy barátnõm is szeretett volna babát, õ is görcsölt, sok tanácsot adtam neki, és 2 hónap múlva bejelentette, hogy megfogadta a tanácsom, és összejött nekik is. Most 27 hetes.

Nagyon szeretnék babát. Egyre jobban.22 éves leszek, tudom, hogy még lenne rá időm. Adjatok tanácsot, mit csináljak?

A "legyél türelemmel" nem jön be...sajnos. De próbálkozok türelmesnek lenni...de mikor látok babákat majd meg?rülök, úgy szeretnék egy sajátot. És nem csak azért mert hú de aranyos. Koromhoz képest sokkal érettebb a felfogásom, és tisztában vagyok azzal, hogy baromi nagy felel?sséggel járnak. Kérlek ne osszatok le... :(

Legjobb válasz: Szia! Én 25 leszek és 21 éves koromtól én is simán vállaltam volna babót! Szeritnem nincsen ezzel semmi gond! Mit csinálsz? Mármint, hogy dolgozol? Férjnél vagy?

Szia! Én 25 leszek és 21 éves koromtól én is simán vállaltam volna babót! Szeritnem nincsen ezzel semmi gond! Mit csinálsz? Mármint, hogy dolgozol? Férjnél vagy?
Én 23 vagyok, de már vagy 10 éve babavágyam van :) Végre rajta vagyunk az ügyön, de nekem is sokan mondták eddig, "ejj, ráérünk arra még..." De ez nem más dolga. Én is érettnek érzem magam az anyaságra, és vágyom rá, mint egy falat kenyérre... :) Tehát csak ez a fontos. Hogy át tuddjátok gondolni, megérettetek-e már a babára, és tudtok-e fellõsséget vállalni egy kis életért. Abszolút nem gondolom, hogy hülyeség lenne a vágyad :)
A kérdező hozzászólása: Az a problémám, hogy édesanyám szörnyen anyagias. És szégyen nem szégyen rám is ragadt ebbõl a tulajdonságából. Egy gyerkõc nagyon sokba kerül, de ha meg azt nézem, hogy mások, sokkal rosszabb helyzetûek és mégis bevállalnak egyet...meg ha arra várok, hogy mikor lesz munkám? A mai világban már tényleg nem lehet tudni...Kicsit elkeserítõ. És nagyon aranyosak vagytok! Jó ilyeneket olvasni. Bíztató. :)
Szia!20 eves vagyok es 22 hetes kismama.Augusztusba mentem ferjhez, 2 het mulva kijottunk kulfoldre ahol semmilyen melot nem sikerult talalnom, pedig igyekeztem csak feketen nem akart senki alkalmazni.A ferjem 28 eves, mindketten vagytunk mar babara de meg egy kicsit varni akartunk vele.Megis teherbe estem es nagyon orulok h igy alakult.Az anyagiak eleg okesak, a ferjem dolgozik, de nem ez a legfontosabb. Szerintem nem hulyeseg h babat akarsz!Sot ez a vilag legtermeszetesebb dolga h egy no edesanya szeretne lenni.Es hidd el, ha enyire akarod akkor meg is fogod kapni.Es barcsak tobb ilyen no lenne akinek fontosabb a csalad mint a karier epites.A karier bebukhat, de a gyermeked az mindig ott lesz neked. Eddig a legnagyobb csodanak azt eltem meg h megmozdult a kicsim a hasamba. Ugy h fel a fejjel, Anyuka jelolt:) Sok sikert kivanok neked!!!
bocs, hogy beleszólok, de szerintem felnõtt, nagykorú állampolgár vagy, ha gyereket akarsz az rád meg a párodra tartozik. mi öt év házasság után fél év próbálkozás után fabrikáltuk össze a gyereket, mire apám: ugye nem így terveztétek, hahahaha, nem apukám úgy gondoltam, hogy gyes után rögtön nyugdíjba megyek!!!! én 25 a férjem 31 (!) volt. ha így állnak hozzá, ez tíz év múlva sem változik, a kérdés, hogy meg tudod-e oldani az õ anyagi/egyéb támogatásuk nélkül is. mert ha van hol lakni, a párod el tud tartani, esetleg van az õ részérõl olyan leendõ nagyszülõ, aki besegít, akkor sz...rj le minden kommentárt és vágj bele. pláne most, hogy alig lehet elhelyezkedni nincs sok esély, hogy munkát találj, az anyaság meg a legszebb hivatás, én csak bíztatni tudlak!
Én 22 évesen szültem az elsõ babámat, és nagyon örülök neki hogy ilyen hamar anya lehettem.Bár anyagilag nem álltunk jól, viszont a párkapcsolatunk stabil volt, ami nekem fontosabb volt.
A kérdező hozzászólása: De jó olvasni, hogy ennyien így vannak ezzel...nálunk (legalábbis a család) olyan szinten ellenezné, hogy csak na...:( Bár eddig is én voltam a "feket bárány"!
Szia én ugyan így vagyok vele:) )de én már 19 évesen akartam volna, csak akkor a tanulás elsö volt:) ) Mi most készülünk:) most vettem be az utolsó tabim és ha elmúlik a mezeszem keresünk egy dokit!Remélem összejön a baba:(csak most vettük meg néhány hónapja egy saját lakást és kicsit aggódunk az anyagiak miatt , mert én jelenleg nem dolgozok:(DE vágyni vágyunk rá és reméljük hogy minden jo lesz , eddig szerencsések voltunk:) Ez normális de ha akarsz emailozni írj nekem nyugodtan és beszélgethetünk errõl :) )szerintem van mit:) )magamból kiindulva :) )Írj bátran ha van kedved
A házasság nem feltétele a gyermekvállalásnak ebben a világban. Én például direkt akkor akarok férjhez menni, ha már vagy 6hós kismama leszek és annak megfelelõ rucit vehetek fel, de persze ez az én saját hóbortom!
2. vagyok! annyit tudok javasolni, hogy megfelelõ anyagi háttér nélkül ne kockáztass!! Szerintem a mai világban senkinek sem egyszerû, de nem árt, ha van egy melóhelyed, ahonnan táppénzre tudsz menni, és fizet utánad némi TB járulékot, stb.
A kérdező hozzászólása: Áh! Pont ez a gond! Állást keresek, de abszolut semmi. Ez aggaszt a legjobban. Férjnél sem vagyok, csak álmodozok, hogy a párom egyszer talán megkér...
Én hozzád hasonlóan éreztem a baba táni vágyat 20 éves korom körül. Akkor nem tudtam vállalni gyereket, mert tanultam, nem volt elég pénz, stb. Nagyjából 1 éve viszon erõteljesen rajta vagyunk a témán, de a baba még várat magára!! Most persze azt gondolom, hogy miért is nem kezdtem el már elõbb próbálkozni, ha egyszer éreztem a vágyat, de akkor meg volt rá a jó okom, amiért nem lehetett. Neked kell tudni, hogy minden feltétel meg van-e a kisbabához. El lehet altatni az anyai ösztönöket, de nem egyszerû!!
Szia! 20 éves vagyok, 12+4hetes kismami. 21 leszek mire megszületik a babó. Tavaly szeptemberben mentem férjhez. Engem is elkapott ez az érzés, a férjem sem ellenezte a dolgot (SÕT!). Úgyhogy HAJRÁÁ! Az, hogy nem vagy férjnél ne zavarjon, 10-bõl 8 kismama nincs :D

Nagyon szeretnék babát, remélem jövőhéten nem fog megjönni. De kicsit tartok a terhességtől mert allergiás és emiatt már asztmás is vagyok. Így is vállalhatok babát? Jól bírnám a terhességet?

Nem tudom hogy ezzel együtt hogy viselném a terhességet, mert úgy hallottam a nagy poci önmagában is okozhat nehéz légzést, meg terhesség alatt gyógyszert sem szerencsés szedni (amit mondjuk amúgy sem nagyon szoktam). Van valakinek valami tanácsa? Esetleg valami gyógynövény vagy homeopátia ami segíthet hogy kevésbé jöjjenek el? a tüneteim és nem árt a babának sem? Most sószobába járok, és bízok hogy kicsit ez is segíteni fog és így a babvárást (ha sikerül) a fulladás nem fogja megkeseríteni.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is hasonló volt a helyzetem. Annyiban más, hogy pár éve (ami az asztmát illeti) tünetmentes voltam. A terhesség vége felé, néha nehézlégzés volt, de az kinek nem? Szerintem mindenképpen beszélj egy homeopata orvossal/természetgyógyásszal még mielõtt teherbe esnél, õk tudni fogják a te egyéni kezelésednek a menetét.

Szia! Nekem is hasonló volt a helyzetem. Annyiban más, hogy pár éve (ami az asztmát illeti) tünetmentes voltam. A terhesség vége felé, néha nehézlégzés volt, de az kinek nem? Szerintem mindenképpen beszélj egy homeopata orvossal/természetgyógyásszal még mielõtt teherbe esnél, õk tudni fogják a te egyéni kezelésednek a menetét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ fogok beszélni szakemberrel. A homeopátia régebben más gondomra nem használt de remélem ebben fog. Hát hogy teherbe esés elõtt az nem tudom hogy menni fog-e mert egyenlõre úgy tûnik hogy elõfordulhat valami alakul a pocimban (apró jelek alapján). De minél elõbb próbálok egy szakembert keríteni.
Szia! Ami a gyógyszert illeti: a tüdõgyógyászod pontosan tudni fogja, hogy milyen gyógyszert szedhetsz a várandóság alatt is. Hatalmas tévedés ugyanis, hogy a kismamák úgy általában kerüljék a gyógyszerek szedését. Megfelelõ gyógyszerészeti ismeretekkel megtalálható az a szer, ami segít a betegségen és a babának sem árt. Persze a homeopátia biztos "babakomatibilis". Semmi képpen se hanyagold el az allergiádat, mert ha aszthás roham alatt nem kapsz levegõt, akkor bizony a babád is kevesebb oxigénhez jut! Gondtalan várandógáot kívánok: 34. hetes allargiás kismama
Egy barátnõm is asztmás, de a terhesség alatt mintha elfújták volna a problémáját. Érdekes volt! Konzultálj orvossal, hogy mit ajánl.
Nálam allergiásabb ember nincs a földön, saját édesapámra kijött rajtam az urticaria érintkezéskor... Puszi volt... :-) Babát szeretnék, utánanéztem, keresztanyám allergológus, és megnyugtatott, semmi baj nem lesz, és a babának sem. Ha jön a roham (nekem ödémás, fulladásos) akkor nem szteroidot hanem olyan antihisztamint kapok ami tehresség alatt sem árt. Rendszeresen nem szedek gyógyszert, mert nem használna. Tehát nyugi. :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!