Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretnék babákat. A (155 db)

19 éves lány vagyok idén fejezem be a sulit és nagyon nagyon szeretnék babát. A párom már dolgozik szóval anyagi problémák nem lennének . Normális ez az érzés vagy teljesen megőrültem? :S

Legjobb válasz: Normális én is ezt éreztem de megfelelõ embert késõbb találtam hozzá...meg sztem még elõször dolgozz te is, én 25 évesen szültem...párod hogy gondolja??

Normális én is ezt éreztem de megfelelõ embert késõbb találtam hozzá...meg sztem még elõször dolgozz te is, én 25 évesen szültem...párod hogy gondolja??
Én 20 évesen ismertem meg a párom, Õ 19 volt. Pár hónap múlva terhes lettem. Albérletbe költöztünk, amit Õ fizetett, én még fõsulira jártam. Sosem dolgoztam elõtte, semmi pénzem nem volt a párom sem keresett jól, szülõk nem támogattak, sõt ránk se néztek olyan dühösek voltak. Évek teltek el így. Tehát úgy sem álltunk mint Ti. Megszületett a lányunk. 3 éves korában én is munkát vállaltam, a férjemnek (mert közben elvett) hitelbõl saját vállalkozást csináltunk. Most: 31 éves vagyok. Van házunk, autóink, egy félkész balatoni nyaralónk, nincs hitelünk. Született még egy gyermekünk, Õ most két éves és alig várjuk a harmadikat. Sajnos nemrég elvesztettük 9 hetes pocilakóként, de reméljük újra beköltözik hozzánk. :) És annyira boldogok vagyunk!!!! Én csak biztatni tudlak, ha tényleg nagyon szeretnétek.
Szia Én is 19 vagyok és én férjnél vagyok 2 éve és 6 éve vagyunk eggyütt a férjemmel és miis kisbabát tervezünk. szoval szerintem ez természetes már ez nem is korai már benne vagyunk a korban
20 éves vagyok, tavaly mentem férjhez (29). Mi egy hónapja nem védekezünk :P Szerintem hajráá...sokkal jobban jársz, ha most szülsz, mert pár év múlva, mikor õk már nagyobbak lesznek, mehetsz dolgozni és nem lesz olyan indok, hogy még biztos szülni fogsz és ezért nem vesznek fel. Igaz én már dolgozok 2 éve, de nem innen akarok nyugdíjba menni. Kisebb lesz a generációs különbség, hamarabb regenerálódsz, és biztosan az anyjának néznek és nem a nagyanyának :D Én a helyedben nem várnék, mert abban sem lehetsz biztos, hogy elsõre összejön. Remélem jól döntesz...Boldog karácsonyt.
Tény, hogy nagyon fiatal vagy, és ezek szerint még egy percet sem dolgoztál, tehát ha anyagilag minden rendben van, akkor gyakorlatilag minden a párodé. Jó ha tudod, hogy késõbb elõfordulhat, hogy mérgében ezt a fejedhez vágja. Szerintem dolgozz néhány évet elõtte, egy nõnek mindig kell, hogy legyen B terve. A kérdésedre válaszolva, normális ez az érzés, a modern életvitel nem törölte ki belõled az ösztönöket, viszont már nem azt az évet írjuk, mikor a nõk az iskolapadból a gyerekszobába mentek férjhez. Ha a párod is így gondolja, és a te életedbõl nem hiányzik a buli, a pörgés, a szórakozás, esetenként a hajnalig tartó mászkálás berúgás, akkor hajrá.
elõzõ vagyok nekem a férjem 23 éves lett ebbena honapban . szerintem nem korai már neki sem!Énsem dolgoztam még , mivel gyereket akarok igy nem is kerestem állást.Agyagiakkal nincsen gondunk mert házunk kocsink minden megvan .Stoval ahogy irtad neked is megvan anyagiak akkor mindent bele.
lehet-elsõ vagyok....attól elmehetsz otthonról mert nem szülsz sztem...elõttem szólónak is igaza van h karierr nem érdemes várni család az elsõ....én se vagyok karrierista de sztem tényleg fiatal vagy....
Szerintem vagy nagyon korán érdemes szülni vagy nagyon késõn. Nekem sajnos az utóbbi sikerült, 33 évesen szültem, pedig 14 éves korom óta családra vágytam, dolgoztam már 12 évet mikor rám talált az Igazi.:-) Szóval házasságkötés után simán jöhetne a baba nálatok ha arra vágytok. Babázni sokkal jobb mint bmilyen karier, fõleg ha anyagilag is rendezettek vagytok.
A kérdező hozzászólása: a párom nem rég töltötte a 22-t tudom nagyon fiatal még õ is . A szüleimnek fel sem mertem még hozni ezt a témát mert õk alapból az egész kapcsolatunkat ellenzik sajnos , lehet h tudat alatt így akarok "elmenekülni" otthonról ?:S
elõzõ vagyok...én is erre vágytam akkor s sztem normélis de ne siesd el ha biztos vagy párodban akkor melletted lesz 2-3 -4 év múlva is, írtam én 25 éves voltam most meg 27...még mindig fiatal, s már 2 éves kisfiam van....ha vársz nem veszítessz semmit de Ti döntésetek..természetesen...párod mennyi idõs??Mondjuk az se mindegy de ha ilyan 25 év alatt van õ se késett még le semmirõl...sõt késõbb válnak érnek apává pasik, én férjem 33 lesz...
A kérdező hozzászólása: tudom tudom ... :( már nagyon sokat gondolkoztam ezen h mért van h amíg a velem 1 idõs lányok többsége véget nem érõ bulikra vágyik addig én 1 saját családra ...
hát nehéz tanácot adni elõzõ vagyok...én még elõbb dolgoznék kicsit de ez én vagyok...még iszonyú fiatal vagy
A kérdező hozzászólása: elég rég óta vagyuink együtt (4 éve ) 1szer kb fél évvel ezelõtt volt 1 olyan eset h azt hittem h terhes vagyok , persze egybõl mentem hozzá és elmondtam neki és õ akkor azt mondta h bárhogyis döntöki õ mellettem áll mert velem képzeli el az életét Szóval õ így áll hozzá , nem bánná a dolgot :)
Nem õrültél meg, látod mennyien irtak pozitiv törétneteket ezzel kapcsolatban!Kellemes babázást kivánok:) )) azért majd ird meg mi történt!
pétöl idd a palástfü teát ciklus elsö napján cickafarkot péig. elözö válaszolo vagyok.
Azt javaslom, menj el egy jó nõgyógyászhoz. Sokszor egészen egyszerûen orvosolható problémák miatt nem sikerül. Õ kivizsgál mindkettõtöket, és akkor legalább tudni fogjátok, van-e egészségügyi oka. Mióta nem sikerül?
én aztán tudom mit érzel!Én is elvagyok keseredve!!!azt ajánlom hogy menj dokihoz!én tul sokat vártam 1 évet mire elmentem dokihoz!!!Nagyon bánom hogy nem mentem el korábban mert akkor már tuti nem itt tartanánk!Tudom rosz érzés de ha nemsikerül akkor van valami gond!És ezt kikell deriteni mert ha baj van akkor nincs baba!!! És a mi lelkünk csak akkor lesz nyugodt ha gyermekünk lesz!Nõ életében egyik legborzasztobb dolog ha nemlehet gyereke!mi 2 éve probálkozunk!most már a vége felé járunk ugyérzem!
A kérdező hozzászólása: Hát olyan jo féléve probálkozunk, de nem sikerül.A nögyogyász szerint minden rendbe van nálam.
idd a palástfü teát rétöl menszesz elsö napjátol péig cickafarkot én is 2 honapja iszom és ma pozitivat teszteltem 6 honapra jött össze nekünk is a baba. meg nem szabad görcsölni én is kéretem a nödokimat küldjön el vizsgálatra minket mert nem jön össze a baba 5 honapja már.el küldte páromat sperma vizsgálatra tökéletes eredménye van. engem hormon vizsgálatra ciklus 21.napján tegnap lett kész meg menszesz 3.napján kellett volna megint vérvételre.de szerencsére nem jött meg 4 napja már ma hajnalban teszteltem +.szerintem a tea sokat be segitett mert a palástfü a beágyzodást segiti elö.napi 2dl reggel este iszom kortyolgatva.probáld ki.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) probálkozok.Ha sikerül szolok nektek:)

20 éves vagyok és nagyon szeretnék babát a párommal, rajta is vagyunk az ügyön. Túl korai lenne még a terhességhez?

Mindenképpen meg akartuk várni, amég legalább egyetemista leszek, hiszen azt egy év halasztással is be tudom fejezni. Mindketten nagyon babamániásak vagyunk. Én kicsit tartok az emberek kritikájától, hogy majd furcsán néznek rám, hogy milyen fiatalon... (Párom 27) Félek attól, hogy más emberek ezért elítélnének. A döntésemen azonban nem szándékozok változtatni, csak a véleményetekre vagyok kiváncsi. Ha most teherbeesnék kb. 21 évesen szülnék. Ez nagyon korainak számít? Vagy csak ez a karrierista világ teszi korainak...

Legjobb válasz: ha érzelmileg és anyagilag is készen álltok szerintem nem korai.

ha érzelmileg és anyagilag is készen álltok szerintem nem korai.
szia..én 17 voltam amikor szültem...na az korai..de nem bántam meg..boldog vagyok.most 21 vagyok és 8 hetes terhes..ha minden adott akkor hajtsatok rá az ügyre..sok sikert és sok boldogságot..amikor én voltam terhes senki nem szolt meg.-és az hogy mit gondoltak az nem érdekelt..hisz az a fontos hogy ti mit éreztek.ti nevelitek fel a babyt és nem mások.
Ja, és még valami! Az én szüleim nem igazán örültek a páromnak, 38 éves! Ez már önmagában elgondolkodtató volt. És amikor megtudták, hogy babát várok tõle, õszintén örültek neki, és nagyon boldogok. Azóta csak a baba a téma, meg az, hogy a párom milyen rendes ember:-) Szerintem a szüleid ne akarják a te életedet élni. Nekem ebbõl sikerült kitörnöm És elfogadják a döntéseimet, felfogták hogy felnõttem.
(és én vagyok a legkisebb)
én most 27éves vagyok, az elsõ babámat várjuk.anyunak ennyi idõsen már megvoltunk mindhárman (és én vagyok a egkisebb)és örülök, hogy ilyen fiatal anyukám van:D
Szia! Szerintem, ha a körülmények adottak, akkor ne foglalkozz mások véleményével. Ha ti készen álltok, mi kell még? A karrierizmus miatt tûnhet számodra maximum korainak, anyukám 22 volt, mikor engem szült, én 26 évesen most várok babát, de a te korodban is úgy éreztem, boldogan vállalnám :-)De ehhez kellett a férjem, hogy õt megtaláljam és õ az akivel boldogan készülünk a babára.
Én egész fiatalon szerettem volna már babócát. 19 évesen jött az érzés, csak nem volt partner hozzá. Azóta van párom 23 éves vagyok, és 10 hetes. Ez a ti döntésetek kell hogy legyen, ne foglalkozz mások véleményével. Ez a világ nagyon változik, és ha mindenki másra hallgatna, nem lenne soha elõre lépés. Szerintem nyugodtan vállaljatok be babát, ha nagyon szeretnétek. Nagyon szorítok. Ne legyenek kétségeid. Ha mindig azt néznénk, hogy hol vagyunk, mennyit keresünk, soha nem lenne babánk. Nehéz az élet, de egy baba ok mindent megváltoztat bennünk. És hidd el, ha kiderül, hogy babás vagy, senki nem fog elítélni ezért. Sok sikert nektek. Csak bátran... 10 hetes kismama
Ha tudtam volna, milyen jó anyának lenni, még korábban szülök! 25 volam. A rosszindulatú gyökerekkel ne foglalkozz, vannak bõven, de olyan boldog leszel, hogy észre sem veszed õket!
Szia!20 éves vagyok és 26 hetes terhes.Ne foglalkozz másokkal!!Vágjatok bele ha mindketten szeretnétek!:)
A szüleid is tuti segiteni fognak, nekem is rengeteget szoktak...Semmit nem vettünk a babának mert anyuék megoldották:)
nehogymá az legyen a kiindulópont, h anyuék úgyis megvesznek mindent az unokának! anyuék nem lesznek mindig melletted, h megvegyenek mindent helyetted! és nehogy már úgy akarj nekivágni az életnek, h helyetted mindenki megvesz és megcsinál mindent, te mgecsak élsz bele a nygavilágba! és bizony a pénz igenis számít, mert a gyes csak 26 ezer ft ez kb a pelenkára elég...
A kérdező hozzászólása: Jah! Még valami, van hova születnie, van lakás, nem albérlet, valamint páromnak biztos állása, és bár nem miniszteri fizetése, hanem átlagos, meg lehet élni belõle.
A kérdező hozzászólása: azt, h gyerek... Aki magát tartja el nem nevezném gyereknek... na de mind1
Tény, hogy a gyermek vállalást meg kell fontolni. Amúgy én 21 vagyok és mi is babát tervezünk a párommal. Aki úgy érzi, hogy hátrányba került a baba miatt, esetleg úgy gondolja nem élte ki magát az ne akkor gondolkodjon, hogy milyen nehéz, meg de menne bulizni amikor már megszült. Késõ bánat, eb gondolat.Nem igaz? ;) Szerintem elég nagy lány vagy ahhoz, hogy eldöntsd mit akarsz. Úgyhogy:Sok Sikert! :D
szia! én az vagyok, aki az utolsó kettõt írta, amire kedvesen válaszoltál. lehet a hagnvételem elég elutasító volt, de nem is neked szólt igazán, hanem az elõttem szólóknak, különösen annak, aki azzal bíztatott, h a nagyi majd úgyis segít - ez a hozzászólás nagyon kiakasztott. nagyon nagyon szívesen írnék neked priviben, de nem tudom felvenni veled a kapcsolatot. VALÓBAN a jószándék vezérel, de volna egy két gondolatom, amit neked szívesen megírnék, de nem szánnám nagynyilvánosság elé. szóval, ha érdekel az elõrelátható "kisregényem" és szeretnéd, ha ugyan privátban, de hozzászólnék a kérdésedhez, akkor kérlek kérlek, légyszi légyszi :0) vedd fel velem a kapcsolatot!
én most lettem 19 és most tervezzük a babát. na de én már férjnél vagyok meg megvan mindenünk ház kocsi. szerintem nem vagy fiatal
Szia! Szerintem sem mások véleményével foglalkozz. Nektek kell tudni, hogy készen álltok e a gyerekvállalásra. Ha mindketten úgy érzitek jöhet a baba, akkor hajrá:) )) Különben is, a nagyszüleink korában nagyon is öregnek számítottál volna már e téren:) )))) Az én nagymamám már ebben a korban a 4-iket várta. is Szerintem sokkal elõnyösebb ebben a korban szülni, mint ami manapság divat ebben a karrierista világban, hogy 30 felett kezdenek a nõk a szülésre gondolni.Aztán meg ha valami akadálya van, akkor sokan gyerek nélkül maradnak, mert már nincs idõ segíteni. Rengeteg elõnye van a fiatal anyáknak, pl a legtöbbet amit adhatsz majd a gyerekednek, a társaságod.Sok évvel többet tölthettek együtt, mint aki nagymamakorban szül. Sok sikert, és boldogságot hozzá.
Szia én 18 évessen mentem férjhez, de nem bántam meg a mai napig, mert boldog a házzasságom.20 évessen szültem, most 25 leszek és a másik babát várom.Ha megvan a szeretet, megértés, anyagiatok is rendezett, akkor nincs korrán a baba.A sulit énis a szülés után végeztem el, és a jogsimat is 2 hete tettem le.Minden lehetséges!!!!üdv 35 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Huhhh, mennyi megnyugtató választ kaptam, tényleg köszi! A szüleim szerencsére nem akarják irányítani az életemet, és a Párommal sincs igazán bajuk mostmár régebben volt, mert nem foglalkozott velem annyit, amennyit szerettem volna, de már minden ok. Igazából a szüleim max. tanácsot szoktak adni, ér régebben Anya sokszor elbeszélgetett velem, hogy akármikor becsúszna ne féljek elmondani meg ilyenek. Szóval szerintem maximálisan támogatnának, csak az elsõ reakcióra lennék kiváncsi :D De asszem többet nem parázok ilyeneket, hogy "mások véleménye". Teljesen igazatok van, alapjába véve másnak nem sok köze van hozzá (akiknek nem tesztene). Bolgok babavárást mindenkinek, aki már ott tart! ;-)
én 24 évesen szültem, most 28 leszek...közben befejeztem egy fõiskolát és mellette egy egyetemet, nyelvvizsgáztam meg ilyenek és szerintem simán megy a kettõ együtt. Sõt Gyesen van a legtöbb idõd a sulira és nem utolsó sorban akkor ingyenes is! Most a második gyerkõcöt várjuk és szeretnék doktori iskolába járni, mert ez a három év pont elég ehhez. Szóval rajta! De a sulit mindenképp csináld meg közben! Hidd el megéri, legalább a szülés utáni depi sem ér el, mert kicsit kimozdulsz más közegbe a suli miatt!
Ne féljj a kritikáktól, hiszen a te életedbe senki sem szólhat bele. Pont ideális korban vagytok. Ha minden klappol, akkor nyugodt szívvel vágjatok bele. Ahogy te is mondtad: csak a karrierista világ teszi korainak. Ne változtass a döntéseden!
Ha anyagilag biztos lábon álltok, van hová születnie, és szeretnétek, akkor hajrá. :) Én 24 éves vagyok, most sikerült lakást vennünk, és most vágunk bele a baba-projectba. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó olvasni amiket írtok! Egészen eloszlatják azt a maradék kis nevezzük kétségnek, szóval azt amit írtam, amitõl tartok. Köszönöm tényleg! És gratula a Babához! :-)
A kérdező hozzászólása: Érzelmileg biztosan. Csak ez az egy zavart, hogy mit szólnak majd hozzá, fõleg család, azt tudom, hogy támogatnának, csak nem mindegy hogy legbelûl tényleg örülnek-e. Anyagilag is készen állunk. Pontosabban úgy fogalmazok, hogy a Páromnak biztos állása van, lakás már majdnem kész. :-) Köszönöm a válaszod!
A kérdező hozzászólása: MIndig is utáltam bulizni, voltam 2X discoba életemben :P Utálom a cigarettát a füstöt is, a piát mégjobban, és a részeg embereket annál is jobban. Ettõl nem félek, hogy ez hiányozna :D A többi meg adott ;-)

Tisztelt Doktor Úr! 25 éves vagyok, már nagyon szeretnék babát a párommal. Voltam legalább 3 nőgyógyásznál, de nem foglalkoznak igazán a problémámmal, hogy rendszertelen a menstruációm. Norculutot írtak fel, amitől persze meg is jött, de utána semmi kezel

Tisztelt Doktor Úr! 25 éves vagyok, már nagyon szeretnék babát a párommal. Voltam legalább 3 nőgyógyásznál, de nem foglalkoznak igazán a problémámmal, hogy rendszertelen a menstruációm. Norculutot írtak fel, amitől persze meg is jött, de utána semmi kezelést nem kaptam. Elkezdtem hízni, teljesen felborult a hormonháztartásom, kiderült cisztám van, én PCO-ra tippelek. Egészségügyben dolgozom, szóval tudom miről is van szó, csak azt nem értem miért nem kezdenek vele semmit. Kérem segítségét, kihez forduljak. Üdv: Barbara

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Endokrinológus szakorvos tud segíteni Önnek. Magam elsősorban Dr. Csupor Emőke főorvosnőt javaslom, aki a Budavári Önkormányzat Szakrendelőjében dolgozik, az interneten megtalálja az elérhetőségeket. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Endokrinológus szakorvos tud segíteni Önnek. Magam elsősorban Dr. Csupor Emőke főorvosnőt javaslom, aki a Budavári Önkormányzat Szakrendelőjében dolgozik, az interneten megtalálja az elérhetőségeket. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 25 éves vagyok, már nagyon szeretnék babát a párommal. Voltam legalább 3 nőgyógyásznál, de nem foglalkoznak igazán a problémámmal, hogy rendszertelen a menstruációm. Norculutot írtak fel, amitől persze meg is jött, de utána semmi kezel

Tisztelt Doktor Úr! 25 éves vagyok, már nagyon szeretnék babát a párommal. Voltam legalább 3 nőgyógyásznál, de nem foglalkoznak igazán a problémámmal, hogy rendszertelen a menstruációm. Norculutot írtak fel, amitől persze meg is jött, de utána semmi kezelést nem kaptam. Elkezdtem hízni, teljesen felborult a hormonháztartásom, kiderült cisztám van, én PCO-ra tippelek. Egészségügyben dolgozom, szóval tudom miről is van szó, csak azt nem értem miért nem kezdenek vele semmit. Kérem segítségét, kihez forduljak. Üdv: Barbara

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Endokrinológus szakorvos tud segíteni Önnek. Magam elsősorban Dr. Csupor Emőke főorvosnőt javaslom, aki a Budavári Önkormányzat Szakrendelőjében dolgozik, az interneten megtalálja az elérhetőségeket. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Endokrinológus szakorvos tud segíteni Önnek. Magam elsősorban Dr. Csupor Emőke főorvosnőt javaslom, aki a Budavári Önkormányzat Szakrendelőjében dolgozik, az interneten megtalálja az elérhetőségeket. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Újra álterhesség? Én nagyon szeretnék babát, a párom viszont nem igazán. Nekem van 2 neki nincs. Pharmatexel védekezünk, úgy beszéltük ha becsúszik megtartjuk.

Azóta néha produkálom a tüneteket. Most a 38. napon vagyok, hányinger, alhasi fájdalom, iszonyúan fájó mell. De a teszt negatív. A mensim mindíg rendszertelen 30-40 nap között jön meg. Tudom hogy fejben kell rendberakni, de nem nagyon megy. Segítsetek.

Legjobb válasz: elõször is,én biztos nem szülnék,ha a párom "nem igazán" akar gyereket. ha így rágörcsölsz,akkor természetesen elkezdedprodukálni a tüneteket. Csak a teszt a biztos

elõször is, én biztos nem szülnék, ha a párom "nem igazán" akar gyereket. ha így rágörcsölsz, akkor természetesen elkezdedprodukálni a tüneteket. Csak a teszt a biztos
Ha neked van két gyereked, a párod viszont nem akar még egyet, akkor nem szülnék.
A kérdező hozzászólása: Ne értsetek félre. Védekezünk minden alkalommal. Tudom, hogy nem kell a baba így, de amikor késik, vagy furi tüneteim vannak reménykedni kezdek.
Rendszertelen mensivel inkább dokihoz fordulj. Azt szokták mondani, 36 nap fölött szinte mindig gond van a peteéréssel. Ezt nem fejben kell helyrerakni. :-( A gyermekeid születése elõtt is ilyen volt? Mert akkor te lehetsz a kivétel. De ha nem, akkor tényleg doki. Még ha nem is akartok babát, a szervezetednek hosszútávon nagyon nem jó, ha nem mûködnek jól a hormonok. Sok mindent befolyásolnak, nem csak a teherbeesést.
A kérdező hozzászólása: Szia Monika. Sajnos én mindíg így mûködtem. Tizenévesen fogamzásgátló tablettát írt fel rá a doki, az beállította. De most nem szedhetem mert migrénes vagyok. A hurkot nem bírtam 2 évig kinlódtam vele, akkor még rosszabb volt. 2 hétig egyfolytában menszeszeltem. Én ilyen vagyok.
Próbálj endokrinológust, õ talán megtalálja az okát. :-) Kicsit többet tud a hormonokról, mint a nõdoki. :-) Persze csak ha zavar a dolog.

Megnéznétek a görbémet? Nagyon szeretnék babát. A mellbimbóm napok óta érzékeny csütörtökre nem várom. Véleményetek?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8daf77f6286020e94c5a11..

Legjobb válasz: szépen alakul a höd és az is jo hogy zárva van a méhszájad.. irj majd ha tesztelsz. 32

szépen alakul a höd és az is jo hogy zárva van a méhszájad.. irj majd ha tesztelsz. 32
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod.
ja ha van még ovu tesztet, bevetheted jostesztnek.. 32

Nincs potenciális "apajelölt" a közelemben, de nagyon szeretnék babát. Egyedül szeretnék babát nevelni. Milyen lehetőségeim vannak?

Legjobb válasz: Oh, akkor még változhat a véleményed :) Egy gyereknek azért kell apa is, hidd el. Az enyém egy éves múlt, nem mondhatni, hogy "kétemberes" baba, de néha úgy érzem megõrülök már. Sokat éjszakázunk. Nappal is keveset alszik és rosszul.. Nekem sokat fáj a fejem, örökké kialvatlan vagyok és ingerült. Néha jó, ha van aki levált, hacsak egy-két órára is.

Szerintem te nem tudod, hogy milyen egyedül babát nevelni, ezt csak kényszerbõl választják az emberek, soha sem önszántukból.Javaslom vállald el ismerõsöd kisgyerekét egy-két napra, utána gondolkozz, hogy tényleg egyedül akarod-e.Amúgy azt is vedd figyelembe, hogy a sajátod nem tudod majd lepasszolni, ha szórakozni, dolgozni, sportolni vagy ne adj .... tv-ni akarsz.
Oh, akkor még változhat a véleményed :) Egy gyereknek azért kell apa is, hidd el. Az enyém egy éves múlt, nem mondhatni, hogy "kétemberes" baba, de néha úgy érzem megõrülök már. Sokat éjszakázunk. Nappal is keveset alszik és rosszul.. Nekem sokat fáj a fejem, örökké kialvatlan vagyok és ingerült. Néha jó, ha van aki levált, hacsak egy-két órára is.
Olyan nincs, hogy szeretnék egyedül babát nevelni. Mindig a kicsi érdekeit kell figyelembe venni, akinek apa kell. Nem fognak még lombikprogramba se bevenni anélkül. Ha annyira szeretnél felnevelni egy gyermeket, fogadj örökbe. Igaz, ott is a házaspárokat részesítik elõnyben, de a hátrányos helyzetbõl induló (cigány, sérült, idõsebb) gyerekeket egyedülállóknak is odaadják. Nagyre becsülöm azt, aki ilyenbe belevág.
Ne hasonlítsd össze azzal ha a pasi lelép, válás történik, meghal balesetben stb, mert az egész más tészta. Ha valaki önkényesen úgy dönt, hogy a gyerekének nem lesz apja, tiszta önzésbõl, mert õ akar valamit az egy 27 éves nõtõl elég visszataszító. A saját vágyai miatt egy gyereket rögtön megfoszt az apjától és ez gusztustalan.
Hány éves vagy? Inszemináció (idegen donortól), lombik (idegen donortól), örökbefogadás, vagy egyéjszakás kaland (ezek nagyjából).
A lehetõségeid tényleg csak a mások által említettek. Azonban azt nem értem, miért kell így ennek a lánynak esni. Tökéletesen abban a korban van, amikor az ember lánya gyermeket szeretne, és nem tíz év múlva. Én azt tartom szomorúnak, hogy a mai világban ilyen is eszébe jut egy nõnek, mert azért valljuk meg õszintén, a mai fiúk közül, kevesen családcentrikusak. Amiért nem kéne még szapulni, arra csak egy lehetséges példát írnék. Összeházasodik valakivel, szül 1-3 gyereket, és a pasi lelép. Akkor mi van? Akkor is neki kell a gyereket felnevelnie, és egyedül. Az élet sok mindent hozhat, és az, hogy valaki a saját sorsát próbálja ilyen szempontból irányítani, nem biztos hogy nagy baj, de kétségtelen, hogy nem a legjobb megoldás, mivel egy gyereknek, tényleg szüksége van apára.
Még van bõven idõd! Ennyi idõsen szándékosan egyedül vállalni gyereket hihetetlen nagy önzés. Milyen alapon mersz te egy leendõ gyermek élete felõl minden ok nélkül önkényesen dönteni?! Ha 35-40 között lennél, akkor megérteném, de ilyen fiatalon, ne haragudj, de ez nagyon gáz. Remélem végiggondolod mégegyszer.
A kérdező hozzászólása: 27 éves vagyok.
Utolsónak! Igazad van, akkor inkább ne is szülessen meg az a gyerek, a lány meg soha ne legyen anya...
Jaj, nem kell hisztizni :) Elég ha pici türelemmel van :S

Ha nagyon szeretnék babát, lehetséges, hogy beképzelem a tünetek, annak ellenére, hogy nincs is terhesség? Mit tehetek ellene?

Legjobb válasz: Én egy évig képzeltem be tüneteket, mert szerettem volna babát. Szerintem ez normális. Aztán feladtam, nem voltak tüneteim és terhes lettem.

Én egy évig képzeltem be tüneteket, mert szerettem volna babát. Szerintem ez normális. Aztán feladtam, nem voltak tüneteim és terhes lettem.
Ugyanigy jártam mint az elsõ válaszoló.Mikor éreztem a tüneteket, sosem jött a baba.Mikor volt más amivel elfoglaltam magam, nem figyeltem annyira oda, akkor fogant meg a KINCSEM:-))27 hetes km
Szia! Igen, elõfordul ilyen, de én bízom a testemben, mert amikor éreztem, akkor baba is volt, amikor késett és nem volt baba, valahogy tudtam, hogy ez most nem. Szerintem ha nem akarod nagyon de nagyon, akkor hihetsz a testi jeleknek, de tényleg óvatosan kell õket értékelni, mert az érzések képesek fizikailag megjelenni... sok szerencsét, hogy ne vaklárma legyen! :) ))

29-éves vagyok 160/105kg nagyon szeretnék babát ekkora súlynál van esélyem? Rendszeres a mensim 33-napra jön meg. Peteérésem is van minden hónapban. Kérled adjatok tanácsot!

A melóhelyen rengeteget mozgok de most meg áll a fogyás!több mint 120kg voltam.

Legjobb válasz: Hááát... ekkora súlynál még ha valamilyen csoda folytán sikerül is teherbe esned, nem biztos, hogy ki tudod hordani gondok nélkül... Szerintem inkább fogyj még vagy 25-20 kilót, és utána vállalj babát, úgy a biztos.

Hááát... ekkora súlynál még ha valamilyen csoda folytán sikerül is teherbe esned, nem biztos, hogy ki tudod hordani gondok nélkül... Szerintem inkább fogyj még vagy 25-20 kilót, és utána vállalj babát, úgy a biztos.
gondolom igen de találtál már valakit?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!