Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretnék Hogy tudnám (116 db)

Mit tegyek, hogy jó legyen a sex? 10 éve vagyunk együtt 3 éve házasok én 23 férjem 24. Nekem kb 2-3 éve nem volt orgazmusom ugy érzem menekülnöm kell de nagyon szeretem! Hogyan tudnám rávenni hogy nekem is jó legyen?

Legjobb válasz: Édes drága aranybogaram... ÜLJ LE és BESZÉLD MEG VELE Ilyen eszméletlen szerelmet se láttam még, hogy ilyen fiatal kortól együtt vannak, ezért biztos vagyok benne, hogy meg fog érteni:) Fontos, hogy maszturbálj, és hogy saját magadat el tudd juttatni a csúcsra, hogy megmutathasd a párodnak az érzékeny pontjaidat. Esetleg szerezzetek be egy vibrátort, menjetek szex shopba, ne hagyjátok, hogy ez tönkretegye a wzexuális életeteket és megmérgezze a kapcsolatotokat. Normális teljesen, hogy ilyen igényeid vannak, mindenkinek van:) Ja és sokaknak segít, ha a párjával rendszeresen pettingelnek, ez nem ilyen tini dolog, sokan komolytalannak tartják, de nagyon hasznos és jó:)

Édes drága aranybogaram... ÜLJ LE és BESZÉLD MEG VELE Ilyen eszméletlen szerelmet se láttam még, hogy ilyen fiatal kortól együtt vannak, ezért biztos vagyok benne, hogy meg fog érteni:) Fontos, hogy maszturbálj, és hogy saját magadat el tudd juttatni a csúcsra, hogy megmutathasd a párodnak az érzékeny pontjaidat. Esetleg szerezzetek be egy vibrátort, menjetek szex shopba, ne hagyjátok, hogy ez tönkretegye a wzexuális életeteket és megmérgezze a kapcsolatotokat. Normális teljesen, hogy ilyen igényeid vannak, mindenkinek van:) Ja és sokaknak segít, ha a párjával rendszeresen pettingelnek, ez nem ilyen tini dolog, sokan komolytalannak tartják, de nagyon hasznos és jó:)
Szerintem ezt vele kell megbeszélned. Ha szeret, akkor neki is fontos, hogy neked is jó legyen.
Ha a pettingnél is szégyellõs, akkor terapeutához se fogod tudni elráncigálni... Légy bátor, kockáztass, ha véletlenül hazérne, és játékszerûen adnád elõ... elõtte kényeztetnéd magad, és no tapi, míg te nem engedélyezed... 3 éve vagytok házasok és azóta nem volt...? Lehet, hogy már nem akar meghódítani, és ezért nem törekszik? Ha az a baj, hogy gyorsan elmegy és nem figyel rád, akkor tudok mondani egy-két dolgot, de még nem igazán írtad le a valódi okot.. Mi a hibája a férjednek, amit õ is tud?
A szex normális esetben a kölcsönösségrõk szól. Ha én szájjal kényeztetem a barátnõmet és én nem megyek el, azért teszem mert szeretem õt és mert imádom látni ahogy élvezkedik. Ez szerencsére fordítva is ugyanígy van. Nálad most a rosszabbik oldal jött be. Ha másképp nem megy - mégpedig abból amit leírtál ez derült ki - akkor légy radikális: no szex. Ha megkérdezi miért nem akkor azért, mert ha nekem sincs orgazmusom, akkor neked se legyen. Úgy majd talán oda fog figyelni rád is, mert 23 évesen az nem állapot, hogy nincs orgazmusod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! Az a baj hogy már beszéltük tudja a hibáját de valahogy nem megy neki a petting nem szereti én meg szégyellem elõtte csinálni szerinted terapeuta tudna segíteni? Ismersz valakit?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Tehát bevezettem a No sexet de nem érdekli akkor nincs sex és elõveszi marok marcsit van hogy 1 hóig nincs semmi míg megsajnálom túl hamar elmegy mire nekem jó lenne már vége. Az a baj hogy nagyon szeretem õ is engem és minden rendben lehozza a csillagokat nekem csak a sex terén nem jövünk ki és ez nagy baj szerintem! Arra gondoltam elhagyom 1-2hétig!?
eleve mi volt az indok, amiért különmentetek? lehet, hogy azérrt nem akar veled szóba állni, nem?

Van egy fiú akit nagyon szeretek, hogyan tudnám meghódítani?

A fiút 2 éve ismertem meg , először csak mint testvérként tekintetünk egymásra , de ez nem olyan rég az én részemről megváltozott , és most mindennél jobban szeretem . Most lett vége egy kapcsolatának ami igazából nem is az volt , mert a lány akivel együtt volt semmit nem mondott el neki , titkolózott előtte , és ő nekem elmondott mindent , és azt is bevallottam neki hogy szerelmes vagyok belé , és nagyon jól fogadta , találkozni akar velem , és nagyon jól elvagyunk , sosincs úgy , hogy amikor beszélünk akkor sokáig nem írunk vagy hasonló , hanem szinte mindig ír valamelyikünk , folyamatos a beszélgetés . Mit tegyek ? Úgy érzem , hogy ő is szeret :) Mit tanácsoltok ?

Legjobb válasz: Fegyverrel.

Fegyverrel.
A kérdező hozzászólása: Mire gondolsz ?
Légy magabiztos, viselkedj úgy mint eddig csak kicsit lányosabban. Ne izgulj miatta tuti menni fog! :)
A kérdező hozzászólása: Rendben , és az jó ötlet lenne ha most felhívnám ?
Azért egy tipp! Ne mássz állandóan rá és ne hívd fojton mert elõbb utóbb tolakodónak fog venni. Valamikor Õ jöjjön hozzád valamikor Te hozzá! Amolyan ping-pongosan oda-vissza mennyen az ügy. Szerintem. Ha valóban úgy van ahogy leírtad sztem semmi akadálya.
vigyél neki egy csupor mézet és virágot
Te szoktad nyalni? Mert akkor õ is megtehetné
Elsõként kenj rá egy kis nutellát, de komoly!
Hány éves a barátnõd? Egyáltalán próbálta már? Azért az orális szexhez szerintem nagy bizalom és érett kapcsolat kell, talán várj még egy kicsit. Semmiképpen se erõltesd nagyon.
Szerintem várj egy kicsit... Majd meg fogja kívánni, de ehhez idõ kell... És ne erõltetsd..(!)
Van akinek nincs gusztusa az ilyesmihez, akkor semmit nem tudsz tenni. Ha bátorsága nincs hozzá, akkor nyald ki, és hátha kedvet kap õ is. 206L
Pedig ez ma már hozzá tartozik. Nem hogy nem az extrém kategória, hanem majdnem még jobban is elterjedt a "sima" szexnél. Szóval nem szép dolog, ha nem csinálja neked. Bár azt nem írtad, mennyi idõsek vagytok. Ha nagyon fiatalok, akkor még valamennyire érthetõ. Próbáld meg kideríteni, miért ódzkodik ennyire tõle. Mert nem mindegy, hogy gusztustalannak tartja, vagy csak egyszerûen fél tõle, hogy ügyetlen lesz majd. Ugyanis utóbbit is hallottam már lányoktól.
ha nem erõlteted, akkor elhiszi, hogy normális, ha nem szopik pedig ez nem perverz dolog késõbb még nehezebb lesz rávenni nem is értem, hogy létezhet még ilyen nõ a szexet élvezi? mert ha azt se, akkor ne legyél vele! feleslegesen rabolja az idõdet.
Korotok?
Azt nem tudom, de biztos hogy szükséged lesz egy korbácsra, aszaltszilvára és egy tubus gépzsírra...
A kérdező hozzászólása: 16 32

Elvesztettem. Nagyon hiányzik! Még mindig szeretem! Hogyan tudnám elfelejteni?

Annyira jó volt vele minden egyes perc vagy ha rámírt, már attól is jobb lett a kedvem, mindig vártam, hogy Vele beszélhessek, láthassam Õt és csak Rá tudok gondolni állandóan még most is, hogyan is felejhetném el, mert már másé és többet nem is láthatom?! :'( Hol találhatnék még egy ilyen különleges lányt, mint Õ?! Annyira szeretem és ki sem tudtam ezt igazán mutatni időben sajnos! :'(

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok? Miért lett vége? Szerintem beszélj vele, és mondd el neki, hogy te még mindig szereted és vele akarsz lenni!

Hány évesek vagytok? Miért lett vége? Szerintem beszélj vele, és mondd el neki, hogy te még mindig szereted és vele akarsz lenni!
Egyetértek elõttem szólóval! Mindenképpen tisztázzátok személyesen a dolgot! Mondd el neki mit érzel, gondolsz, és ha õ tényleg úgy érzi ahogy azt mondta, akkor tovább kell lépni!
Üljetek le és beszéljétek meg higgadt fejjel, de ha nem mûködik akkor ne rágjátok magatokat, abba kell hagyni!

Bérházban lakunk van egy kistestű kutyám tacskó keverék és nagyon szeretem de anyukám nem engedi hogy otthon tartsam mert azt mondja sokat kakil pedig én nagyon szeretném hogy tudnám rávenni anyát hogy otthon tartsam a kiskutyám? ♥

Legjobb válasz: Szerintem ígérdd meg anyudnak hogy szobatisztàvá neveled a kutyust! Erre minden kutyus megtanítható,csak türelem kérdése és akkor el is tùnt a kaki probléma..

Szerintem ígérdd meg anyudnak hogy szobatisztàvá neveled a kutyust! Erre minden kutyus megtanítható, csak türelem kérdése és akkor el is tùnt a kaki probléma..
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :) és ha ez sem segít akkor mit csináljak?? mert én még csak általános iskolás vagyok és suliba járok reggel én nagyon szivesen felkelnék amúgy meg minden csak még sosem volt kutyám és nem nagyon értek hozzá tudnál segíteni léccives :D

Van egy lány, akivel alakul valami. Nagyon jó fej, és az arca szép is, de egy kicsit husi. Én kifejezetten a vékony lányokat szeretem. Hogy tudnám megkívánni Õt?

Elég régóta nincs komoly kapcsolatom. Vagy csúnya a lány, vagy szép, de hülye, vagy én nem jövök be neki. Ezzel a lánnyal minden stimmel, de szexuálisan nem izgat annyira, mint a vékony lányok.

Legjobb válasz: hát ha nem kívánod akkor mi a francért vágnál bele, keríts olyat aki szõröstül bõröstül megfelel, gondolom neked is nagyon jól esne ha valakinek te lennél a szamara (ha ló nincs, jó a szamár is)

hát ha nem kívánod akkor mi a francért vágnál bele, keríts olyat aki szõröstül bõröstül megfelel, gondolom neked is nagyon jól esne ha valakinek te lennél a szamara (ha ló nincs, jó a szamár is)
Hány évesek vagytok? Gondolom fiatal vagy még, tehát én a helyedben nem aggódnék azon, hogy kapok-e jobbat. Azért leírom az én storymat hátha segít. Nekem mindig is a vékony srácok tetszettek.. volt egy fiú akit különösen utáltam a suliba, mert beképzeltnek tûnt...aztán nem tudom, hogyan de.. megismertem egy kicsit és..senkit sem szerettem még úgy soha mint õt a macis külseje ellenére! Nem lett happy end a vége, de a lényeg, hogy nem biztos, hogy olyan lesz az igazi szerelmed, mint az ideáljaid.. Több jó külsejû, vékonyabb sráccal is jártam azóta, de..egyik iránt sem voltak olyan erõs érzelmeim mint az iránt a srác iránt. De sose kételkedtem semmiben, az elején mikor még utáltam õt, csupán azért volt mert másnak tûnt, de mikor megismertem rájöttem, hogy tévedtem. Hiába nem volt az ideálom, egyszerûen imádtam benne mindent! Ha kétségeid vannak, szerintem nem is fognak elmúlni. Ha nem tudsz úgy rá nézni, mint egy igazi nõre, ha nem vagy szerelmes.. szerintem nem is leszel.
17:26-nak igaza van! Ha nem kívánod a lányt és nem tudod annyira megszeretni, hogy vonzódj hozzá testileg annak ellenére, hogy nem pont az eseted, akkor ne hitegesd szegényt! Elõbb-utóbb észre fogja venni, hogy a vékonyabb lányok jönnek be, hogy õket nézed meg és ez nagyon rosszul fog neki esni. Persze talán rábeszélheted, hogy fogyózzon (ha szerencséd van, nem sérted vele vérig), de aki alapból husisabb alkat, általában csak átmenetileg tud lefogyni.
Szerintem is hagyd. Jobbat érdemel.
"Az a baj, hogy a nõk vagy csúnyák, vagy szépek és buták. Vagy, ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem. Ki érti ezt, ki érti ezt?"
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó 2 kommentet. Mind a kettõn elgondolkodom!:)
Ismerd meg jobban és szerintem csak utána dönts. Úgy hangzik, hogy azért elég rendben van a csaj, ki tudja mikor találsz még ilyet. A szexuális vonzódás még kialakulhat idõközben, nem?
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy félreértettetek. Nem azt mondtam, hogy abszolút nem jön be, hanem a vékonyak jobban bejönnek. Attól félek, hogy mindenhol azt hallottam, hogy a másikat 100%-ig el kell tudni fogadni. Csupán ebben nem vagyok biztos. A "jobbat érdemel" beszólás pedig jól esett. Sem engem, sem a helyzetet nem ismered. Szerintem ennél korrketebbül nem lehet hozzáállni a dologhoz. Meg is dughattam volna, de pont e miatt még hagytam...
A kérdező hozzászólása: Megbántani semmiképp sem szeretném. A baj az, hogy már hosszú ideje keresem az igazit, de nem nagyon találom.
Na?Mi lett?Hogy döntöttél???

Van egy közel két éves Mudi kan kutyám. Nagyon szeret engem gazdájának is tekint apukámat is szereti. Hogy tudnám még jobban magamhoz szoktatni?

Esetleg hogy ne menjen el mellõlem ha kapun kívül vagyunk és hogy ne szökjön ha nyílik a kapu? Nagyon sokat szeretgetem ami nem tettem eddig hogy nem én etetem. Ezen változtassak akkor jobb lesz?köszönöm válaszotokat

Legjobb válasz: ha csak ezen változtatsz akkor nem lesz jobb. Nézz utána jobban a nevelésnek :)

ha csak ezen változtatsz akkor nem lesz jobb. Nézz utána jobban a nevelésnek :)
Pontosan mi a probléma?
Sok foglalkozás, következetes nevelés, határozottság. Ez kell hozzá, hogy hallgasson is rád, ne "csak" szeressen. Hordd el mondjuk sétálni. Nyilván pórázon, amíg nem jön vissza. Mindennap sétáljatok egy jó nagyot a faluban, városban, már ahol laksz, sõt kimehettek a mezõkre is. Ha akarod, akkor ne sima pórázon vidd ki a határba, hanem egy 5-10 méteres kötélen (nekem a redõnyzsinór vált be, 100 Ft métere, és jó erõs). Akkor szaladhat, és ha kicsit lemozogja magát, nem is lesz akkora ingerenciája szökni. A séta pedig javítja a kapcsolatotokat. Ezen kívül kezdd el tanítgatni neki az alap parancsokat. ül, fekszik, marad. Sõt trükköket is lehet neki tanítani, a mudik nagyon okosak. Mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. A séta az hamarosan újra lesz csak gerincsérvem van ezért most azt nem tudom de utána mindenképp fogom. Az alapokat naggyából tudja átgyakorlom vele és akkor trükköket tanítok neki az is legalább lefárasztja kicsit. 15 leszek.
Üdv :) fogod ráklikkeksz nyomva tartod és lehúzod a helyére
jól írta elsõke, tényleg így kell, és még ne írd vissza, hogy sajnos nálad ez nem mûködik, lehet, hogy a 10.próbálkozásra , de lefog jönni,
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
na ha lent van, akkor jobb egérrel kattintunk a Tálca egy üres részén, és bepipáljuk a Tálca zárolása-t, így többé nem fog elmászkálni,

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!