Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretnék Hogy (2469 db)

Nagyon szeretnek egy kiskutyat mar 2 eve. Tombhazban lakunk a negyedik emeleten. A szuleim nem engedik hogy kutyat tartsak de nagyon szeretnek. Hogyan vegyem ra a szuleimet hogy vegyenek nekem kiskutyat?

11 eves vagyok.mondtam nekik hogy ugyelnek ra rendeznem gondoznam de nem engedik.vinnem setalni mindenhova.

Legjobb válasz: Hát,nem elég mondani.De amúgy ha este vagy valamikor elkezd majd ugatni a kutya...Akkor a szomszédok nemfognak neki örülni:).Amúgy valahogy bizonyísd be nekik =)

Hát, nem elég mondani.De amúgy ha este vagy valamikor elkezd majd ugatni a kutya...Akkor a szomszédok nemfognak neki örülni:) .Amúgy valahogy bizonyísd be nekik =)
Képzeld magad a kutya helyzetébe. Neki sem lenne túl jó a kb 50 nm-es lakásban. Eleinte természetesen vinnéd magaddal mindenhová, de a kezdeti lelkesedés hamar elmúlik. Ráadásul egy kutyát esõben, hóban, szélben, 50 fokban, mindig le kell vinni. Kb fél évig eltart mire teljesen szobatiszta lesz, addig igen sokszor kell szõnyeget pucolni. Ráadásul, vannak olyan egyedek akiket ha egyedül hagynak akkor megállás nélkül ugatnak. Szomszédok hamar megutálnánk titeket. Kérj inkább macskát. Annak elég az a mozgástér is amit te tudsz biztosítani, illetve nem kell lehordani, és még a szomszédokat sem zavarja. Vagy kérj tengerimalacot.
Sajnos tömbházban tényleg nem jó kutyát tartani, még a pici zsebkutyák is valszeg jobban érzik magukat kertes házban. Na meg õk is ugatnak, lehet te gondoznád de attól a szüleidnek is kerülgetni kéne. Ha iskolában vagy van otthon valaki? Szegény kutyák egyedül unatkoznak a lakásban. Volt már kisállatod? Kutya elõtt vegyetek inkább valamilyen kisemlõst, rágcsálót, azok elvannak egy ketrecben is. Ha a szüleid látják, hogy rendesen gondozod, jól érzi magát, lehet utána nagyobb eséllyel lehet kutyád is.
4edikere elég kellemtelne lenne mind nap vagy 8szor fel le mászkálni a kitáydnak, rá is gondloj!!
Az egyik barátnõm is tömbházban lakik, kb. a harmadik emeleten. Egy Yorkshija van (nem tudom hogyan kell leírni :D) és õ egész jól bírja a lépcsõzést, mert nagyon eleven. Tavaly nyáron kapta. Szerintem addig könyörögj, ameddig benem adják a derekukat. Én is ezt csináltam.
És mi lesz, ha középiskolás leszel, bulik, pasik? Amikor elmész valahova, de haza kell jönni jóval hamarabb, mert le kell vinni sétálni meg enni kell neki adni?
Az igazság az, hogy semelyik kutyát sem szabadnak kiskorában kitenni a sok lépzsõzésnek, meg a hosszú sétáknak. Én 10 évesen kaptam az elsõ kutyámat, de mi más fajta házban lakunk, és õszintén szólva, nekem is rengeteg állatom volt, és csak utána jöttem rá, hogy ez hiba volt. De ha egyszer elkötelezed magad mellette az akkor 10-15 év. És õszintén szólva egy 11 éves vagy, és jó szülõkkel, ha nem engedik meg. Mert ha jó kutyát szeretnél, akkor azt vinni kell orvoshoz, kutyaiskolába, és rengeteg helyre. Nem olcsó mulatság.
Nagyon idegesít ha valaki ékezet nélkül ír. Miért írsz anélkül? Sosem volt még alkalmam senkitõl sem megkérdezni, kérlek válaszolj!
Várj még 3-4 évet, addigra valamennyire megjön az eszed. :)
Én 11éves voltam amikor kerestem azt interneten kutyát mert akartam egyet, (de volt már egy kutyám)és leveleztem egy sráccal, h ingyen lehozza Bp-rõl a kutyát, anyukám nem is tudta h másnap hozzák a kutyát, lese szídott meg semmi, mert neki is tetszet a kutya!!! Én neked a yorki-t ajánlóm mert az öleb, nincs vele annyi baj. A panelba a tacskó, mopsz, chihuahua az is öleb mint a yorki, westi, bolonese, Bichon. De van még több öleb kutya is. (De végül is a tacskó nem öleb.):D
Én 12 éves vagyok, és 4 nappal ezelõtt kaptam egy kutyát. Azért nem akartak hamarabb, mondjuk tavasszal, mert nemrég mentünk nyaralni, és a nagyon kicsi kutyákat nem lehet hosszabb idõre egyedül hagyni. Nekem van most egy nyulam is, õt azért kaptam, mert azt hitték a szüleim, hogyha nyuszit kapok, nem kell kutya. De nekem kellett. És a nyuszi pont kampóra jött, mert így megmutathattam, hogy tudok vigyázni egy állatra.
kérj inkább hörcsögöt :) az is aranyos kis jószág. és sztem kössetek kompromisszumot a szülõkkel. 11évesen elég nagy felelõsség kutyát tartani. ne azért akarj, mert mindenkinek van már :) hanem azért, mert elég felelõsséget érzel magadban, hogy egy másik élõlényre is vigyázz magadon kívül :) sztem várj még pár évet..mondjuk 2-3at ^^ addig próbálkozz kisebb állatokkal. a szüleidnek is bizonyíthatsz. a hörcsögöt javaslom, tényleg. elvan egyedül is, ha nem vagy vele, de azért foglalkozni kell vele is. átlagosan (ha jól gondozod), elél addig amíg felnõsz egy kiskutyához. addig lehet még kertesházba is költöztök :) )
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat de nem nagyon szeretem a macskakat.igaz volt mar 2papagajom 2pintyem 1 teknosom. mindenkinek kiskutyaja van es en is nagyon szeretnek. :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat es igazatok van a kutyanak sem lenne kellemes itt a blokkba foleg a negyediken nem!
A kérdező hozzászólása: mopsz kiskutyat szeretnek nagyon sokat tudok rola olvastam es amikor konyvtarba megyek akkor is kutyas konyveket veszek ki es gyorsan kiolvasom oket mert erdekelnek
én is azt mondom, hogy tömbházba nem való kutya. a mopsz pedig egyáltalán nem ideális, mivel õk folyamatosan vedlenek. szerintem a szüleid ennek nem örülnének, hogy a kanapé vagy a szõnyeg tiszta szõr. a mopszok amúgy sem bírják a meleget, nem biztos, hogy tetszene neki, ha 4 emeletet kéne sétálnia.

Nem igazán szeretem azt a sportot amit csinálok, de a szüleim nagyon szeretnék, hogy azzal foglalkozzak majd később is komolyabban. (meg az edzőm is) Mit tegyek?

Egyébként kosarazok és elég jó vagyok benne, meg a csapattársakkal is haverkodok. De edzéseken valahogy úgy érzem, hogy ez nem az én asztalom és sokkal inkább sportolnék valami mást...:( Nem tudom hogy mondjam ezt el a szüleimnek... Jól jönne egy kis segítség... 16F

Legjobb válasz: Mond meg hogy kellene egy hónap szünet, hogy más sportokat is kipróbálj, ami tetszik. Ha nem szereted csinálni a kosarazást akkor az eredmény nem olyan finom :)

Mond meg hogy kellene egy hónap szünet, hogy más sportokat is kipróbálj, ami tetszik. Ha nem szereted csinálni a kosarazást akkor az eredmény nem olyan finom :)

Tetszik egy lány nagyon szeretem hogy hivjam el radira? meg nem csak énhajtokrá de másis?

arátnö

Legjobb válasz: Menj oda hozzá és hívd el valamerre. Ha még nem beszéltél vele semmit csak látásból ismered akkor elõszöe beszélgessél vele aztán hívd el valamerre. Ha bejössz neki vagy csak simán szimpatikusnak tart akkor elfog menni. Ha meg nem akkor tudd meg az okát és tegyél érte. De ha már randizgat mással és szeretik is egymást akkor ne rontsd el akapcsolatukat mert azzal pofára eshetsz.

Menj oda hozzá és hívd el valamerre. Ha még nem beszéltél vele semmit csak látásból ismered akkor elõszöe beszélgessél vele aztán hívd el valamerre. Ha bejössz neki vagy csak simán szimpatikusnak tart akkor elfog menni. Ha meg nem akkor tudd meg az okát és tegyél érte. De ha már randizgat mással és szeretik is egymást akkor ne rontsd el akapcsolatukat mert azzal pofára eshetsz.
A kérdező hozzászólása: tudom de nemrandizgat
A kérdező hozzászólása: hülye torzsa én nemálokle koplyle?
Ne hívjad el, mert megfog ijedni tõled.
xD princes szentem is megijed tölle a csaj.! De szegény hülye gyerek osztálytársam és nem fogja fel senki nem HAJT a "csajára" de soha nem lesz a csaja

Nagyon szeretnék. Hogy lehetek?

...Nagyon szeretnék énekelni saját klipet szeretnék.Csak nem tudom hogy kezdjem el valaki tudna segiteni? 15éwes fiú többen is mondták hogy nagyon sexy a hangom de szerintem nem igaz.most is van egy pár olyan szám ami nagyon meg inditó pl.:Katy Perry Firework;Miley C.Who owms my heart;Aki tudna segiteni hogy hogy kezdjek neki annak nagyon örülnék el?re is köszöm.Péter 15/F

Legjobb válasz: hûûûû!de nagy itt az egód: "nagyon sexy a hangom" te meleg vagy?

hûûûû!de nagy itt az egód: "nagyon sexy a hangom" te meleg vagy?
nos, elsõ lépés:megtanulsz magyarul | második lépés:megtanulsz angolul | harmadik lépés:beismerni, hogy esélyed nincs
A kérdező hozzászólása: 1.Nem vagyok meleg de ha meg talállak még a szart is ki ütöm belõled! 2.kösz qurva sokat segitetél..
Vedd fel videóra, és tedd fel egy videómegosztóra. Elõször nézd meg mi a véleménye egy nem elfogult hallgatónak. Van akit így fedeznek fel, de ez a pop vonal nagyon kiszámítható, és amilyen gyorsan feltûnik egy új arc, elég gyorsan el is felejtik. Ha meg olyan klipre gondoltál amit tévében adnak, és ezt a stílust is akarod folytatni, az nem nagy siker. Azt énekled amit megír neked a dalszövegíró, azt a ruhát hordod amit rád ad szponzor, azt a stílust képviseled amit megmond a menedzser. Értelme sincs csinálni, aki kitalálja az ilyen "popsztárokat" az meggazdagszik a sok rajongó kislányon, az elõadó meg csak a bábujuk.
A kérdező hozzászólása: na végre egy normális válasz...köszönöm hát igen én az utóbbit szeretném el érni hiába hülyén hangzik.
Elõbb tedd fel magad youtubera, oszd meg a linket, akkor mutasd mekkora kiráyl vagy, így csak egy nagy nulla. Péter 15 és Katy Perry meg Miley Cyrus klipjei után ácsingózól? Fiam te olyan akkor b.uzi vagy, hogy egymagadban felérsz egy homár körmenettel.
Csak úgy feltörni a semmibõl lehetetlen, legfeljebb ha van pénzed és bevásárlod magad. Elvileg pont az a célja a tehetségkutatóknak, hogy civilként bizonyítsál, vagy legalább megmutasd hogy mit tudsz. A harmadik lehetõség a legrosszabb, lealacsonyodni valamilyen celeb-szintre, csak hogy ismert legyen a neved, mert azzal eladhatóvá tudsz válni valamilyen szinten. De 15 évesen a tehetségkutató marad az elérhetõ megoldásnak. Még ha nem is megasztár-csillag születik-x faktor szinten, de vannak akár iskolai vagy városi ki-mit-tudok ahol megmutathatod magad. Olyan biztos nincs, hogy van a semmi, majd egybõl kliped van, végig kell járni a lépcsõket.
A kérdező hozzászólása: 1.Nem vagyok bu*zi és nem a klip miatt néztem meg párszor hanem a hangzás 2.igen tudom és köszönöm válaszod tudom h végig kell járni a lépcsõket.

Mit tegyek, hogy jó legyen a sex? 10 éve vagyunk együtt 3 éve házasok én 23 férjem 24. Nekem kb 2-3 éve nem volt orgazmusom ugy érzem menekülnöm kell de nagyon szeretem! Hogyan tudnám rávenni hogy nekem is jó legyen?

Legjobb válasz: Édes drága aranybogaram... ÜLJ LE és BESZÉLD MEG VELE Ilyen eszméletlen szerelmet se láttam még, hogy ilyen fiatal kortól együtt vannak, ezért biztos vagyok benne, hogy meg fog érteni:) Fontos, hogy maszturbálj, és hogy saját magadat el tudd juttatni a csúcsra, hogy megmutathasd a párodnak az érzékeny pontjaidat. Esetleg szerezzetek be egy vibrátort, menjetek szex shopba, ne hagyjátok, hogy ez tönkretegye a wzexuális életeteket és megmérgezze a kapcsolatotokat. Normális teljesen, hogy ilyen igényeid vannak, mindenkinek van:) Ja és sokaknak segít, ha a párjával rendszeresen pettingelnek, ez nem ilyen tini dolog, sokan komolytalannak tartják, de nagyon hasznos és jó:)

Édes drága aranybogaram... ÜLJ LE és BESZÉLD MEG VELE Ilyen eszméletlen szerelmet se láttam még, hogy ilyen fiatal kortól együtt vannak, ezért biztos vagyok benne, hogy meg fog érteni:) Fontos, hogy maszturbálj, és hogy saját magadat el tudd juttatni a csúcsra, hogy megmutathasd a párodnak az érzékeny pontjaidat. Esetleg szerezzetek be egy vibrátort, menjetek szex shopba, ne hagyjátok, hogy ez tönkretegye a wzexuális életeteket és megmérgezze a kapcsolatotokat. Normális teljesen, hogy ilyen igényeid vannak, mindenkinek van:) Ja és sokaknak segít, ha a párjával rendszeresen pettingelnek, ez nem ilyen tini dolog, sokan komolytalannak tartják, de nagyon hasznos és jó:)
Szerintem ezt vele kell megbeszélned. Ha szeret, akkor neki is fontos, hogy neked is jó legyen.
Ha a pettingnél is szégyellõs, akkor terapeutához se fogod tudni elráncigálni... Légy bátor, kockáztass, ha véletlenül hazérne, és játékszerûen adnád elõ... elõtte kényeztetnéd magad, és no tapi, míg te nem engedélyezed... 3 éve vagytok házasok és azóta nem volt...? Lehet, hogy már nem akar meghódítani, és ezért nem törekszik? Ha az a baj, hogy gyorsan elmegy és nem figyel rád, akkor tudok mondani egy-két dolgot, de még nem igazán írtad le a valódi okot.. Mi a hibája a férjednek, amit õ is tud?
A szex normális esetben a kölcsönösségrõk szól. Ha én szájjal kényeztetem a barátnõmet és én nem megyek el, azért teszem mert szeretem õt és mert imádom látni ahogy élvezkedik. Ez szerencsére fordítva is ugyanígy van. Nálad most a rosszabbik oldal jött be. Ha másképp nem megy - mégpedig abból amit leírtál ez derült ki - akkor légy radikális: no szex. Ha megkérdezi miért nem akkor azért, mert ha nekem sincs orgazmusom, akkor neked se legyen. Úgy majd talán oda fog figyelni rád is, mert 23 évesen az nem állapot, hogy nincs orgazmusod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! Az a baj hogy már beszéltük tudja a hibáját de valahogy nem megy neki a petting nem szereti én meg szégyellem elõtte csinálni szerinted terapeuta tudna segíteni? Ismersz valakit?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Tehát bevezettem a No sexet de nem érdekli akkor nincs sex és elõveszi marok marcsit van hogy 1 hóig nincs semmi míg megsajnálom túl hamar elmegy mire nekem jó lenne már vége. Az a baj hogy nagyon szeretem õ is engem és minden rendben lehozza a csillagokat nekem csak a sex terén nem jövünk ki és ez nagy baj szerintem! Arra gondoltam elhagyom 1-2hétig!?
eleve mi volt az indok, amiért különmentetek? lehet, hogy azérrt nem akar veled szóba állni, nem?

Hogyan bocsássam meg a barátnőmnek akit nagyon szeretek, hogy nem nekem adta a szüzességét?

Könyörögve kérlek adjatok nekem valami jó tanácsot, mert lassan bele?rülök ebbe.

Legjobb válasz: miért adta volna neked? volt elõtted valaki, akit szeretett. nem értelek, emiatt utólag miért sértõdsz meg, ez nagyon önzõ.

miért adta volna neked? volt elõtted valaki, akit szeretett. nem értelek, emiatt utólag miért sértõdsz meg, ez nagyon önzõ.
Kedves Kérdezõ! Csak a lényeg nem derül ki a kérdésedbõl: hogy amikor "másnak adta a szüzességét", már együtt jártatok (ha igen, szakíts vele, mert egy ócska ribanc), vagy még nem ismertétek egymást. Ez utóbbi esetben viszont a saját lelkedben kell rendet tenned. A mai világban bizony nem várnak a fiatalok a házasságkötésig a szexszel, és mivel a házasság is - sajnos - egyre ritkább és egyre késõbbre tolódik, ez érthetõ is. Ki a fene várna 30-35 éves koráig szûzen, vagy pl. élettársak nem is szexelhetnének? Ezt te sem gondolhatod komolyan... Azért szerencsére sok fiatal meggondolja, hogy kivel fekszik le és nem 13-14 évesen (vagy még korábban!) az elsõ szembe jövõvel bújik ágyba. Ha érett kapcsolatban, meggondoltan vesztette el a szûzességét, nincs miért tûnõdnöd, ettõl még lehet nagyon rendes lány! Abban igazad van, akárhány barátnõd lehet, de becsüld meg nagyon azt a keveset, aki nem fekszik le fûvel-fával.
Minden új kapcsolat új lappal indul. Ami elmúlt, elmúlt. Tehát ismét szûz a barátnõd. Ha piszkálod miatta, könnyen odébbáll, aztán újra tiszta lap, újra szûz.... A tehetetlen vagy azt jelenti, hogy impotens? Mert akkor tényleg gond van. Akkor az azt jelenti, félsz az összehasonlítástól. A másik esetleg jobb volt. De nem, mert most most van, és most te vagy helyzetben. Ha a nõ már tudja, hogy jó neki, könnyebben megtanítja neked, hogyan szeres õt. Bízz magadban. Élj a jelenben, és élvezzétek az egymás által nyújtott örömöt.
Kedves Kérdezõ ! Az elsõ éjszaka jogához pallos jog is társult. A földesúr kiváltságai voltak a jobbágyokkal szemben. Te nem vagy földesúr, a kedvesed nem jobbágy, ez pedig a XXI. század. Ha viszont annyira kínoz ez a gondolat, hogy fizikailag szenvedsz tõle, akkor azt tanácsolom, minél elõbb menj pszichiáterhez, mert mániává hatalmasodhat.
Kedves kérdezõ? Ki vagy te, hogy bárkinek szüksége legyen a te bocsánatodra azért, hogy a valamijét szabad v. nem szabad akaratából másnak adta? Felfogtad már, hogy õ valaki más és nem te, nem a tiéd és nem rendelkezel vele, sem pedig az õ részét, tulajdonát képezõ dolgokkal? Mert, ha nem, ideje elgondolkodni rajta, mielõtt a másokkal szembeni túlzott elvárásaid eredményeképp további csalódásokat OKOZOL magadnak (meg esetleg másnak is). Ha jártatok és közben feküdt le valaki mással, akkor nemcsak, hogy észre kéne venni, de el is fogadni, hogy az elvárásaidnak nem õ a megfelelõje, következésképp, mivel az emberek nagyokat nemigen változnak mások miatt, faragni se tudsz rajta. Keress mást. Amúgy pedig mást leállatozni csak azért, mert nagy valószínûséggel tapasztalatból (a nemi élet és/vagy kapcsolatok terén) az a véleménye, ami, egyáltalán nem értelmes, fõleg akkor, ha a saját tapasztalat inkább 0 mint több.
Cegény kérdezõnek nem adtunk valami megnyugtató tanácsokat, meg se mer szólalni, pedig kíváncsi lennék, hogy most õt sajnáljam, amiért megcsalták, vagy a lányt, aki egy ekkora balféket fogott ki?
A kérdező hozzászólása: Nem véletlenül mondják, hogy a mai emberek szövegértési nehézségekkel küzködnek. Keveset olvastok... Fel sem fogjátok szerintem, hogy mikrõl írtok, pedig valószínûleg ti is átélhettétek már a gondomat, csupán mindenki másképpen veszi a lelkére... Én jobban... Éppen ezért kértem segítséget... Kezdjük ott, hogy nem csalt meg a barátnõm... Másrészt, egy 22 éves teljesen normális ember vagyok, kellõ iskolázottsággal rendelkezem ahoz, hogy tudjam mirõl beszélek.. Pontosan tudom, hogy nem normális ahogy érzek, számotokra hülyeség, felesleges, érthetetlen; de ha akadájozza a boldogságomat, akkor igenis nagy problémáról van szó.. Ha egy olyan családban nevelkedtetek volna fel, ahol a lányok korai vagy mondjuk úgy házastárs elõtti nemi élet bûn, s ha egy ilyen tudatalatti berögzõdéssel próbálnátok modern, liberális gondolkodású ember lenni, akkor talán másképpen ítélnétek meg a dolgokat. Nem kívánom nektek ezt az érzést, hogy bûnösnek tartom azt akit szeretek olyanért, amit nem is követett el... Csupán elõttem szeretett mást is... Ennyi.. Az eszem és az érzelmeim viaskodnak egymással mikor az egyik, mikor a másik gyõz. Drágáim én is tudom, hogy nem normális ez az érzés, de ha egyszer nem tudok vele mit kezdeni...
Az én családomban is ilyen értékrend volt, sõt a férjemében is. Ezért is hagytam meg abban a hitben, hogy csak egy barátom volt elõtte, minek feszegetni azt, ami fájdalmas. Nõi szemszögbõl úgy vélem, hogy a szerelmed agyára fogsz menni. Lehet, hogy most még tudsz benne kis bûntudatot gerjeszteni, de elõbb - utóbb besokall. A további közös életeteket pedig ez be fogja árnyékolni. Már, ha lesz közös jövõtök. Fordulj szakemberhez, mert, ha már ezt sem tudod feldolgozni, akkor mi lesz késõbb, amikor sokkal súlyosabb dolgokat kellene megbocsátanod. Hidd el nekem, ha szakítasz ezzel a lánnyal és találsz egy ártatlant ( érintetlent ), és elveszed és szereted õt, akkor is lesz bõven mit megbocsátanod ( kölcsönösen ).
Jó tudni, hogy egy konzervatívabb srác megbecsülne azért, mert az én koromban szûz vagyok. Hogy az erkölcseim miatt, vagy mert senkinek sem kellettem, inkább ne feszegessük:>
Szerintem inkább kezdj egy szûz lánnyal! Tudom, hogy a többség nem ezen a véleményen van, de higgyétek el, nekem van ebben tapasztalatom, és biztos vagyok benne, hogy hosszú távon nem lenne ennek jó vége! Igen, igazad van abban, hogy konzervatív neveltetést kaptál, közben próbálsz liberálisan gondolkodni és mellette még szeretedis a barátnõdet, -de nem fogod tudni legyõzni a neveltetésedbõl származó beidegzõdéseket, hisz már most is ezen rágódsz! Ha pedig sikerül is és gyõz a szeretet és a liberalizmus az otthon tanult elvekkel szemben, keservesen meg fogod bánni, hogy te vele veszítetetted el, pláne, ha elmúlik a szerelem egy idõ után. Szerintem egy életre tönkreteheted magadat és a lányt is meg fogod gyûlölni! Kérlek ne oltsatok le, a többség szemszögébõl nézve teljesen igazatok van, mert a lány a múltjáról nem tehet, hogy más is szeretett és elõtte azzal már lefeküdt, és nem tudhatta, hogy a kérdezõt meg fogja ismerni késõbb, semmiben nem bûnös, de! Ezt a dolgot nem fogja tudni soha megértetni egy ilyn neveltetésben részesült emberrel és azt hiszem, ezt nem is lehet elvárni, hogy ez a két nézõpont találkozzon és egyszséget kössön! A végére még hozzátenném, hogy én ugyanezt a poklot megjártam, én sem kellettem, mert nem voltam már szûz, nekem ez elõtt eszembe sem jutott volna a házasságig várni a szüzességem elvesztésésevl, de hozzátenném, hogy nem vagyok k sem, akin már csomóan átmentek, egyszerûen megtettem én is szerelembõl. És bizony soha nem gondoltam volna, hogy jönni fog az életemben valaki, akit mindenkinél jobban szeretni fogok és csak vele tudnám elképzelni az életemet, és bizony az én fejemben is megfordult, hogy miért nem vártam meg õt, miért nem? :( Ettõl függetlenül reméltem, hogy nem lesz akadály, de igen, az volt, eleinte nem értettem meg, de késõbb rájöttem, hogy emiatt már nem illünk össze és különben is, hogy néz az az ki, hogy velem veszítse el a szüzességét? :( Szóval fel kell ismerni, hogy egy ember sosem állhat az iylen szokások és neveltetések közé, pláne, ha ez még vallásossággal is párosul, nem lehet elvárni, higgyétek el, még a XXI. században sem. nem akarok a barátnõd ellen beszélni, de ez tényleg sokkal súlyosabb gond, mint hinnénk. Hosszú távon egészen biztosan bánnátok! Bár a helyedben bele sem bonyolódtam volna, ez a te felelõsséged, hogy ennek ellenére felvállaltad! De még most sem késõ hlyesen döntened! Mondom én ezt úgy, hogy a mai napig szörnyen szenvedek, ha erre gondolok, hibáztatom magam és szívesen visszapaknám az "ártatlanságom", ha lehetne!Elnézést, ha van benne néhány hiba, de siettem.
Annak a szegény lánynak egyetlen bûne van veled szemben: az, hogy õszintén bevallotta, hogy már nem szûz! Képzeld el, hogy most szûz lenne, ti ugyanígy szerelmesek lennétek egymásba és lefeküdnétek. Aztán, fél év vagy egy év múlva valamiért kihülne a kapcsolat és szétválnátok. Utána te mennyivel érnél többet a saját értékrended szerint, mint amennyire most ezt a lányt értékeled?! Túl kemény elveket képviselsz, így a saját boldogságod elé is akadályokat gördítesz! Nincs az a neveltetés, amit józan ésszel ne lehetne "felülírni".
A kérdező hozzászólása: Kedves, 10-25 00:03, vagy 19 /l! Miért kéne örülnöm, hogy van csajom??? Akkora kincs ez vagy mi??? Bármennyi lehet, csak nem mindegy, hogy ki. Ha pedig te divatból veszítetted el ésha még szimpatizálsz is ezzel, akkor nem sokkal különbözöl az állatoktól. Ne haragudj, nem bántani akartalak, de ez kb. így van. Ha meg neked örülnöd kell, hogy legyen valakid, akkor más a véleményem...
Mindketten bûnösök vagytok abban, hogy nem ismertétek egymást gyerekkorotok óta vagy közvetlenül azután :>
Hát, látszik, hogy nálad sem a lelki dolgokon alapul ez a kapcsolat... Szerintem baj lehet veled ha az a legnagyobb problémád, hogy szûz volt-e a lány vagy sem... Talán te szûz voltál? Különben is, minek ez az egész felhajtás... Tiszta hülyeség... nemhogy örülnél, hogy van csajod -.-" Ha meg olyan fontos neked a dolog, keríts egy kislányt, aki még szûz... mert manapság "divat" minden szembejövõvel lefeküdni, már 13 évesen... pff... (L, 19)
Mar hogy erted ezt? Egyutt voltatok amikor felrek*rt? Vagy meg mielott osszejottetek mar nem volt szuz? Mindket eset eleg vilagos szerintem. 1. eset rugd ki a csajt, mert megcsalt 2. eset rugd ki magadat vazze, normalis vagy?
Egyetértek az elõzõ válaszolókkal
Ilyen gondja azoknak a pasiknak van akik maguk még szüzek... Veszítsd most el vele, és a következõnél már tapasztaltabb leszel te is, nem lesz kisebbségi érzésed.
Te nem szereted, mert aki igazán szereti a párját, az nem kérdez ilyeneket. Csak egy objektumnak, egy skalpnak tekinted.
Tudomásul kellene venned, hogy ma már kinevetik azt a lányt, aki nem szûzen megy férjhez. Másodszor:a barátnõd, ha jól sejtem, nem a menyasszonyod, hanem a szeretõd.Ha megõrizte volna neked a szüzességét, akkor a jövendõ férje "õrülhetne" meg miattad, mert neked adta a szüzességét. Gondolkozz el ezen, vagy keress magadnak olyan lányt, aki még szûz, és csak azután fekszik le veled, ha már visszajöttetek az oltártól. Mellesleg, gondolom neked sem õ az elsõ nõ az életedben.Akkor õ is jogosan sértõdhetne meg rád. 70/N
Ismertétek egymást akkor? Mert ha nem, akkor õ nem tudhatta, hogy majd jönni fogsz te késõbb..ha tudja, lehet, hogy megvárja, de sajnos egyikünk sem tud így a jövõbe látni. Fogadd el ezt, nem tudhatta.
nõjj fel. ma már nem úgy megy hogy egy lány és egy fiú rögtön egymásre találnak és csak õk vannak egymásnak.. egyik jön, másik megy..
Az a múltban volt, most meg most van. Most veled van, de nem sokáig, ha te leragadsz az õ mutljánál.Most csak te meg õ vagytok, zárd ki a többit.
Gondolom, ezt legalább az elsõ éjszaka óta tudod. Akkor sem volt szûzebb. Mi változott?
Szerintem csak szimplán féltékeny vagy meg dühös hogy még nem fekteted gerincre csajt. Ez nem ideológiai probléma.
16:16-nak: öröm olvasni a józan gondolataidat, egyet értek Veled. A Kérdezõnek: ha már most ilyen probléma, akkor ez késõbb csak fokozódni fog. Ahhoz hasonlítanám, mint, ha egy sebed lenne, amit eltakarsz, de közben nem gyógyítasz meg. Ne keresd a hibát , sem a környezetedben, sem a szerelmedben. Így alakult.

3éve vagyunk együtt a barátommal és nem igazán bizik meg bennem nem tudom miért van nagyon szeretm! Hogy bizonyitsam ki még jobban hogy ő az életem értelme?

Legjobb válasz: Hogy hogy nem bízik meg benned? "Kiérdemelted" esetleg valahogyan...?? Alapvetõ félsz mindenkiben van.,de amég ez megmarad egészséges keretek között nincs gond... Lehet ,hogy a barátod esetleg betegesen féltékeny? mert akkor sajnos sehogy sem tudsz rajta segíteni.

Hogy hogy nem bízik meg benned? "Kiérdemelted" esetleg valahogyan...?? Alapvetõ félsz mindenkiben van., de amég ez megmarad egészséges keretek között nincs gond... Lehet , hogy a barátod esetleg betegesen féltékeny? mert akkor sajnos sehogy sem tudsz rajta segíteni.

Nagyon szeretem hogyan mondjam el? Mit tegyek?

Nos egy iskolába járunk van egy lány nevetséges de úgy néz ki mint egy mese figura!!! Nem tudom melyik mese de na mind1 én szakács szakmára járok van egy bn?je akit énis isnerek sz?netbe aszt monta hogy Annak a lánynak bej?v?k ? el?te mondta de ? elment és azota meg tetszet olyan cuki nem tudom hogy k?zelegyek felé vagy lehet hogy ?neki is tetszek énis azért ment el???? Nagyon szeretném ha segitenétek!! A helyes írasi hibákert elnézést mert telon vagYok

Legjobb válasz: lazán menj oda hozzá és kérdezd meg, hogy hogy van. ha látod rajta h kedveli a társaságod, akkor hívd el suli után egy üccsire.

lazán menj oda hozzá és kérdezd meg, hogy hogy van. ha látod rajta h kedveli a társaságod, akkor hívd el suli után egy üccsire.
Miért fogja mindenki a telefonra a helyesírási hibákat? Nem a teló miatt vagy fogyatékos, sõt, nekem a telefon kijavít.. nem pedig elrontja a szavakat.... "közelegyek" "aszt" "monta" "bejõvõk" "elõte" "tetszet" "helyes irasi"
ja amit az elsõ mondott azt úgy elképzeltem, pont jó. Oda mész aztán szia hogy smint persze közbe szexi mosoooly mm. "Szia bébi, , na mi újság?" *csin, csin* "aaaaa"

Holnap évzáró. Látni fogom az ex pasimat akit még mindig nagyon szeretek. Hogy viselkedjek előtte, ha meglátom?

3 hete szakitott velem mert már nem szeret... (megcsalt ráadásul) én 5 napig folyamatosan mentem utána könyörögtem neki h ne hagyjon el szeretem...fészen meg lebaszott h felejtsem már el.na de a lényeg.holnap évzáró,a hajamat visszafestettem ugy ahogy ? szerette régebben. hogy viselkedjek el?tte? nagyon nemtudom.a szivem 2000rel fog verni...visszaakarom kapni,de ez már lehetetlen.más csajokkal kavargat..na de h viselkedjek holnap el?tte? vagy hogy rájöjjön hoppá mi jártunk talán hülye voltam h elhagytam.. szerintetek? fontos 17/L

Legjobb válasz: kérj meg jóvágású gyereket,hogy kísérjen el és játsza el a pasid. ha erre sem reagál,akkor tényleg kampec.

kérj meg jóvágású gyereket, hogy kísérjen el és játsza el a pasid. ha erre sem reagál, akkor tényleg kampec.
Szerintem ne mássz utána, ha szeretne, akkor valószínûleg már kapott volna az alkalmon. Az évzáron meg próbálj majd úgy viselkedni, mintha nem érdekelne, és ha csak egy kicsit is érez még valamit irántad õt is bántani fogja, h nem érdekel téged, h vele mi van. Tudom milyen érzés és tényleg szar. De egyébként évzáró!!!! Örülj neki, hogy vége az évnek, itt a nyár, majd most pasizhatsz. :DD
Én nem futnék olyan után, aki megcsalt...Meg azt írod, hogy azt írja, hogy felejtsd el meg más csajokkal kavar. Láthatóan nincs értelme futni utána. 20/L
Miért, ó miért alázod magad porig, és döngölöd saját magadat a földbe? Viselkedj úgy, mint akinek az ég világon semmi baja sincsen, éli vidám kis életét.
szerintem viselkedj magabiztosan, mintha mi sem tortent volna...hadd lássa hogy boldog vagy te nelkule is, mert ez a tulajdonság tudja felidegesiteni a legjobban a ferfiakat...ne legy szomoru, valahol még vár rád az igazi, ebben biztos vagyok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!