Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretem párom de ő (20 db)

25 éves lány vagyok. A párom sokszor agresszív velem, mert nem szeretkezek annyiszor vele, mint ahogy ő szeretné. Nagyon szeretjük egymást, de ez mindig közénk állt. Mit tegyek, hogy jobban kívánjam?

Legjobb válasz: En voltam ilyen kapcsolatban es magamban kerestem en is a hibat. Miutan szakitottunk es megismertem mast, visszatert a szexualis erdeklodesem es ugyanazzal a partnerrel meg mindig nem mult el...pedig eltelt mar par ev. Rajottem az ex minnel jobban nyomult en annal jobban ellenalltam pedig jo volt vele! De nem akartam vele lenni. A volegenyem sosem agressziv. Jol erti hogyan kell velem beszelni, hogy a dolgok jol menjenek. Erre igazabol nincs orvossag es a baratod is meggondolhatna, hogyan viselkedik veled. Minnel jobban zsarol, te annal szarabbul fogod magad erezni es menekulsz elole. Ha igy banik veled, akkor magat sokkal jobban szereti es nem lesz jobb. Ha idot adna es nem nyomulna valoszinu jobban kedved lenne az egeszhez. Ez a nagyon szeretjuk egymast mert ez csak egy dolog (bocsanat a romantikus lelku olvasoktol) ettol meg nem oldodik meg a szex kerdes. Csak turelemmel oldodna meg ha teged jobban szeretne sajat maganal.

En voltam ilyen kapcsolatban es magamban kerestem en is a hibat. Miutan szakitottunk es megismertem mast, visszatert a szexualis erdeklodesem es ugyanazzal a partnerrel meg mindig nem mult el...pedig eltelt mar par ev. Rajottem az ex minnel jobban nyomult en annal jobban ellenalltam pedig jo volt vele! De nem akartam vele lenni. A volegenyem sosem agressziv. Jol erti hogyan kell velem beszelni, hogy a dolgok jol menjenek. Erre igazabol nincs orvossag es a baratod is meggondolhatna, hogyan viselkedik veled. Minnel jobban zsarol, te annal szarabbul fogod magad erezni es menekulsz elole. Ha igy banik veled, akkor magat sokkal jobban szereti es nem lesz jobb. Ha idot adna es nem nyomulna valoszinu jobban kedved lenne az egeszhez. Ez a nagyon szeretjuk egymast mert ez csak egy dolog (bocsanat a romantikus lelku olvasoktol) ettol meg nem oldodik meg a szex kerdes. Csak turelemmel oldodna meg ha teged jobban szeretne sajat maganal.
Az önmegtartóztatás sem segít? :) Nem elég szexi a barátod? ;) Sok játék van, pl. már nagyon közel vagytok egymáshoz, gyertyafény, nem sok ruha, jó hangulat.. de nem érhettek egymáshoz. Találjatok ki vmit. Esetleg simogasson fehérnemûben téged, csikizzen szinte, csókolgassa a nyakad (egyébként ez az a pont, amitõl SZERINTEM MINDEN nõ odavan) , és így tuti sikerüüülni fog!!
Amúgy ha tényleg nem javul semmit, érdemes megkérdezni egy dokit. Most mit árthat? Legfeljebb segít. Biztos neki is rengeteg betege volt már, sok ilyen típusú problémát kezelt már, ez is biztos... Sok sikert!
Hagyd magad kínozni :) Csókolozzatok pl. sokkal szenvedélyesebben.. hevesebben, és izgatóbban. Emellett még ugye kínozhat nagyon sok féle képpen, mondd meg neki, hogy adjon bele mindent a dologba, apait-anyait! Szóval romantika, erotika, figyelem, szenvedély.. Minden. Ha így se lesz több kedved, akkor vmi nincs rendben :S Minden egészséges nõ kívánja a szexet, nekem nincs orgazmusom már jó ideje, de a szex mégis jó. Muszáj, hogy te is élvezd, és akard! Minden belsõ probléma kihat a szexre is!
Szerintem ebben a kapcsolatban nem veled van a baj. Sokkal inkább a pároddal. Az agresszió és az átélt sérelmek hatására természetes hogy nem tudod naponta 3szor kívánni õt. Egy kapcsolatban a rugdosás és a fojtogatás nem megengedett. Abban a percben el kellett volna hagyni, mikor elõször bántott. Tudom, hogy nem könnyû mert ez már nálad "társfüggõség" amikor már elfogdod õt annak ellenére is hogy bántott. Ezt a kapcsolatot vagy meg kellene alapjaiban változtatni, vagy szakítani. Ne hagyd, hogy bántson, akkor sem ha szeret.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez aranyos volt, mármint az, hogy gondolkozol azon, hogy hogy lehet ezt a problémát megoldani. Nemrég találtam rá erre az oldalra és regisztráltam és szerintem nagyon rendes emberek vannak itt! Nézegetem én is a kérdéseket és próbálok rájuk választ adni, segíteni. Igazatok van, minden "agyban" dõl el, ha a szeretet meg van és a hûség, akkor valahogy meg lehet oldani a problémát.Akkor lenne gáz, ha nem is szeretnénk egymást. Sokszor kitaláljuk egymás gondolatait, szokott nekem reggelit csinálni amit ágyba hoz, virágot kapok tõle, majdnem minden nap megmasszíroz (még munka után is) és látod, valami mégsem oké. Tényleg tud valamit a párom, ez tény, ezért nem engedem el... :) Jó, hogy van kivel beszélgetnem errõl, sokat segítetek nekem. Köszönöm!
Jézusom, hát ez azért durva.. És az is érdekes és talán tiszteletreméltó, hogy te is így is õt választod. Sokat tudhat ez a pasi, én nem mernék mellette maradni :S Amúgy nem is tudom, ez a probléma egy kicsit tipikus. Mármint ami beugrik.. az a bizonyos "már megint.. ". Igen, amúgy szerintem valóban agyban kell változni, és eljutni odáig, hogy akard. Nehéz ügy. Végül is magadat csak te ismered annyira, hogy .. meggyõzd magad arrról.. amirõl meg kell. Ha a bizalom meg van, és a szerelem is, akkor már csak tényleg taktikák kérdése. Habár nem tudom, lehet, hogy én nem vagyok még annyira tapasztalt és érett ehhez mint a második hozzászoló... Mindenesetre gondolkozok ezen, mert mostmár csak azért is, nehéz probléma, és aggaszt hogyan lehetne megoldani.
A kérdező hozzászólása: Kedves második hozzászóló! Tudod, az igazság az, hogy én nem szeretnék mást párt magamnak, csak õt, mindenféle téren passzolunk egymáshoz, tökjól megvagyunk, de amint a szexre kerül a sor, vagy ha csak úgy néz rám, akkor én teljesen leblokkolok és az fut végig az agyamon, hogy "jaj már megint" meg hogy "most mivel fogom elvenni a kedvét". Õ nem érzi magát férfinak mellettem, de én sem érzem magam nõnek mellette. Próbáltam "agyban" változni és úgy hozzáállni, hogy -de õ szeret és csak engem kíván-, ment is egy pár alkalommal a dolog, de aztán már túl unalmasnak találtam a gyakori (napi 3) szeretkezést és ugyanott tartottunk mint eddig. Azt tudni kell, hogy õt megcsalta az elõzõ 2 barátnõje elég csúnyán, aztán ismert meg engem és 3 évembe telt, hogy megbízzon bennem, oktalanul bánt velem nagyon durván, folytogatott meg rugdosott, aztán meg ott sírt a vállamon, hogy ne haragudjak, õ nem akart bántani. Szóval szerintem nem ok nélkül nem kívánom, sõt, ezt el is mondtam neki, hogy ez nagyban befolyásolta a szexuális életünket, de azt mondta, hogy ez rég volt, felejtsük el.Meg már 2 éve lassan, hogy hozzám se ért egy ujjal sem, mert azt mondta, hogy meg akar változni, mert szeret.Gondolom észrevette, hogy a legnagyobb kincs neki az, hogy hûséges vagyok hozzá.De tudnék még mesélni.Gondolom akkor neked is kijutott a "jóból"...
En vagyok a masodik hozzaszolo. Nem gondolom, hogy a doki segithet. Ha nem nyomulna, ha hagyna lelegezni ha elfogadna, hogy te sem vagy egy kefegep es igenyeid neked is vannak csak eppen masfele jelleguek, sokkal jobb lenne. Az exem is engem okolt. Teljesen elhittem, hogy bennem van a baj egeszen addig amig mas nem jott az eletembe... Miert van az, hogy massal most is jo evek utan de az ex pokolla tette az eletemet a koveteleseivel? Nem tudom. Nincs ra magyarazat.
A kérdező hozzászólása: Értem.Beszéltem már vele többször, hogy ne nyomuljon ennyire, mert nekem ez túl sok, de azt mondja, hogy Õ NEM EGY GÉP, nem lehet csak úgy leállítani valakit, meg hát sérti is az önérzetét, hogy olyan sokszor visszautasítom.Próbáltam már azt is, hogy engedtem, hogy rám másszon, de hiába gyengéd, valahogy mégsem indulok be tõle.Mindig azt mondja, hogy velem van a baj, meg hogy menjek el orvoshoz, õ elkísér, nem akar elhagyni mert szeret, de õ is csak férfi és ezt melyik pasi viselné el már 5 éve?Na mindegy, majd lesz valahogy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Igen, az igaz, hogy lelki problémák is vannak a háttérben. Egyébként a párom tök normális(ha megkap engem), símogat és masszíroz szex közben, szóval nagyon gyengéd és figyelmes, csak velem van valami baj.Egyszerûen nagyon nehezen tudok "beindulni".De aztán már jó minden.
Az ember sajat maganak sokszor konnyebben megbocsajt. Az nem normalis, hogy folytogat meg rugdos!!! Engem egyszer probalt megutni reszegen ...persze masnap jozanul eskudozott...en csak annyit mondtam neki, hogy csak egyszer ut meg es egy telefont fogok megengedni az eletben nem fog megutni megegy not megha mely deliriumban lesz is. Egyebkent o megcsalt engem es a szamomra keseru elvalas idejen ismerkedtem meg valaki massal.- a Volegenyemmel. Megertelek, hogy ragaszkodsz hozza. De igy akarsz elni? Orokos terrorban? Mert sajnos- ezt a sajat boromon tapasztaltam meg - csak rosszabb lesz.
mindkettõt -csak ne tudjanak egymásról.
Azt válaszd, akibe õszintén szerelmes vagy.
szóval nem véletlenül féltékeny a párod a második csaj is az lenne.. szóval amelyiket kívánod, menj.
Marhára szereted a párodat, ha közben más felé kacsingatsz...
Mond meg neki hogy ha télleg szeret akkor mondja többször és éreztesse.
néhány embernek nehéz kimutatni a szeretetét, próbálj beszélni vele úgy érzed nem mutatja ki feléd a szeretetét.Lehet csalódott az elõzõ kapcsolatában és ezért fél kimutatni mit érez irántad, légy türelmes vele
Vannak emberek akik alapból ilyenek. Nem tehetnek róla. A másik szeretetéhez az tljes elfogadás is hozzátartozik. Ha igazán szereted, el tudod ilyen zárkózottnak is fogadni. A szûkszavúságával együtt szereted majd. Ha pedig mégsem tudod elfugadni, akkor talán nem õ az igazi az életedben. Ilyenkor érdemes továbblépni és másik párt keresni. Aki nyitottabb egyéniség.
Szia!Sajnos nagyon sok olyan ember van, aki nem tudja úgy kimutatni a szeretetét, és azt sem szereti, ha számon kérik rajtuk.Én így jártam, kértem a párom, változzon meg, mutassa ki az érzéseit jobban, mert nekem arra van szükségem, de nem tudta.Teljesen elhidegültünk egymástól.Azóta nagyon boldog vagyok valaki mással.Remélem nektek sikerül rendbe hizni, tényleg beszélj vele errõl.
Ugyanebben a szituációban vagyok, mint te... Ráadásul házasságban és 22 hetes bébivel a pocakomban.Nekünk is vérre menõ vitáink vannak soxor emiatt, én pedig terhesen jobban igénylem a törõdést.Ha szóvá teszem a dolgot, TERMÉSZETESEN kikéri magának, mivel õ belül érzi, hogy nagyon szeret, nem tudja elképzelni, miért harcolsz vele...Így mind a kettõtöknek igaza van, és megy az élet tovább.Én azt szoktam mondani, hogy mindenkinek vannak igényei testileg és lelkileg.Pláne, ha az elõzõ kapcsolataidban megkaptad a törõdést, rajongást(nálam így volt).És ilyenkor olyan, mintha hozzászoknál a zabáláshoz, és ha hirtelen felére csökkented az adagod(mint most a szeretetnél)akkor éhesebb leszel...Csak sajnos egy idõ után kénytelen az ember addig menni, míg "enni" kap... Akkor viszont jobb, ha másnál keresed a boldogságodat! Szurkolok neked!
Az elõzõ vagyok! Még annyit szeretnék mondani, hogy az én férjem viszont "máshogy" kimutatja a szeretetét, pl. megfõz, segít a házimunkában...Nagyon várja a babánkat, biztos jó apa lesz!!!stb.Ez az õ fajta szeretete.

Hogy mondjam meg neki? Én szeretnék előjátékot, de ő valahogy nem nagyon mutatta ki. Engem az ex párom az kielégített orálisan, a mostani viszont nem.

Nem elég hogy a sex sem a legjobb.S?t!-_-'

Legjobb válasz: még mindig jobb, mintha hónapok óta szexelnétek úgy, hogy te nem élvezed. most beszéld meg vele. L/17

még mindig jobb, mintha hónapok óta szexelnétek úgy, hogy te nem élvezed. most beszéld meg vele. L/17
meg most nem azért mondom, nem feltétlenül ér véget egy aktusban egy szeretkezés... -lehet hogy kézzel kielégítik egymást -lehet, hogy szájjal kielégítik egymást -lehet, hogy szájjal és kézzel kielégítik egymást - lehet hogy közösen önkielégítenek - vagy ezeket vegyítik - vagy csak az egyik elégíti ki a másikat mert olyan kedvük van , úgy jön ki a lépés - vagy a tapi-smaci csak elõjáték és behatolás lesz a vége - egy pózban - vagy váltakozva - vagy behatolás volt azt késõbb mégsem úgy fejezik be hanem kézzel. vagy szájjal. vagy így is úgy is. - vagy reggel gyorsan durrbele munkába menet elõtt (ilyenkor nem kell elõjáték, ha sietni kell, vagy ha rátok jön az ötperc pl a konyhában) meg azért a nemi szervek a bõrfelület elenyészõ hányadát teszik ki... egy szex nem csak orális szexrõl meg behatolásról szól :-o
A kérdésedben ott a válasz is egyben. "Én szeretnék elõjátékot" Nemkell ezt túlbonyolítani szerintem.
Hát egyszerû magyar szavakkal. Ha nem mondod neki, nem fog változtatni.
A kérdező hozzászólása: De ez nem könnyû. Még 2 szer voltunk együtt, és a kapcsolatunk sem tart nagyon régóta.
hát..van, akinek úgy látszik, nincs szexuális kultúrája... még jobb most megtanítani, hogy az életben ne érje késõbb annyi csalódás. vedd át az irányítást kérdezd meg másokkal is így szexelt e kérdezd meg hány nõje volt kérdezd meg tudja e a különbséget a b*szás és a szeretkezés között, lehet, hogy nem tudja. olyan fura ez...ennek magától kéne jönnie. nehéz lehet, de meg kell neki mondani, persze nem úgy hogy "hínnye, de bûn rossz vagy az ágyban, Józsi."
Nyisd ki a szád és beszélj róla, mint mi amikor megismerkedtünk a párommal. Ennyi.
tudni kéne melyikõtök a fiú-lány
Hát figyelj, ha annyira akarja (meg gondolom azért te sem tiltakozol:D), akkor csináljátok. Ezt ti érzitek a legjobban, nem egy csapat idegen a fórumon. Szerintem:) Ha kívánjátok egymát (márpedig így van), akkor hajrá. Miért cseszné el emiatt a felvételit?:) De ha te szeretnél várni, akkor mondd meg neki.
A kérdező hozzászólása: azért cseszné el mert erre gondolna folyamatosan, milyen volt... És nem arra hogy tanuljon, õ kitûnõ tanuló, nem engedhetem hogy ez miatt leromoljon az átlaga.
21:28 ott a pont!!!
A kérdező hozzászólása: jó, ilyen válaszok nem érdekelnek...
ha k.rvának tûnteted fel magad, ne várj jobb válaszokat
Ha ennyire okosnak érzed magad akkor miért teszel fel ide kérdéseket? sexeld meg , nem a te bajod lesz ha õ folyamatosan arra gondol felvételi közben hogy milyen jót sexelt.... Hogy tudsz segíteni neki? 3 hét biztos elég volt h ezt tudjad, ismerned kell már annyira, fõleg ha már petting is volt.....;)
A kérdező hozzászólása: nem tüntetem fel magam annak, és nem fogok pont egy ilyen embernek magyarázkodni...
Már miért cseszné el a felvételit? ...Ha nem telepszesz rá, ...s esetleg neki sem hagyod, hogy állandóan eggyütt legyetek..akkor ok. De ezzel a logikával akár arra is gondolhat 'állandóan' , milyen lenne... :) Amúgy meg nyugodtan hagyd figyelmen kívül a k*rvázós válaszokat... ezene az oladalon sokan fogalomzavarban szenvednek...
A kérdező hozzászólása: köszi, látom azért vki válaszolni is tud normálisan
A kérdező hozzászólása: de az a baj hogy osztálytársak vagyunk, mindig együtt vagyunk:D
A kérdező hozzászólása: mi az hogy állandóan?
Állandóan együtt = mindig amikor csak lehet. pl. Volt egy barátnõm aki úgy gondolta, a 8órás munkaidõmböl felmaradó összes idõmet vele szeretném tölteni... elejében tetszett is, de aztán úgy éreztem "megfojt" ..de vegülis megbeszéltük s megértette..
21:22 vagyok. Írtad, hogy nem tudod vele megbeszélni, hogy még ne? Ha egy pasi szeret, akkor vár. Üljetek le és beszéljétek meg. Ez nem állapot. Lehet nem vagy szûz, de azért egy nõnek minden pasi más. Ha azt érzed, hogy még nem szeretnéd vele, akkor ne is engedd. Ha emiatt elhagyna egy könnyet se ejts! Biztos csak "arra" kellettél volna neki.
A kérdező hozzászólása: 21:22 Köszönöm, igazad van:D
Úristeen.. és kitudja, mire én írok, lassan 4 hetesek lesztek?? :O:O:O :D Az már nagy szó, fõleg ha nézzük a korokat, és az idõt.. meg egy 15 éves kisfiút nem neveznék pasinak, fõleg nem teperném le.. elég szánalmas.. :D
A kérdező hozzászólása: szánalom vagy, ha segíteni nem tudsz, akkor inkább kussolj. Ez az oldal nem errõl szól hogy leminõsítsd a másikat, hanem hogy segítsd. Ennyi
jesszusom mekkora r.banc lehetsz :D 16 évesen te olyan tapasztalt vagy XD gondolom jól szétb.szták már a p.csád, büszke lehetsz. szegény srác
Gondolom nagyon menõ dolog lesz a felvételi után megfirtatni a hozzá hasonlóan érett haverokkal, hogy megk*rt egy 16 éves lányt. 3 hét után annyira szerethetitek egymást, hogy csak na! :D
mármint nekünk hogy tanácsot tudjunk adni
A kérdező hozzászólása: nekem kéne hogy segítsek neki
kérdezõ, lány vagy fiú vagy?
A kérdező hozzászólása: csaj
Akkor semmit csak lökd hanyatt és mássz rá, velem is ezt tették :D teljesen jó volt :D
3hét az semmi..bár ez nem is igazán fontos..legyél vele óvatos, és tedd felejthetetlenné neki ezt az alkalmat...legyen romantikus és ne kelljen parázni hogy ó a szülök rámtörhetnek, bár nemtudom milyen idõs lehetsz..védekezzetek...és kényeztesd sokáig..valószínû hamar elszáll majd, de próbáld húzni az orgazmusát...18/L drukkolok
A kérdező hozzászólása: :D oké, csak tudod õ még csak 15éves és még nagyon gyerek, és most vannak még a felvételik, és ha most szexelünk akkor tuti elcseszi, de nem akar várni...:D
A kérdező hozzászólása: mert akkor arra gondolna milyen jó volt...:D
A kérdező hozzászólása: oké, majd akkor hosszabb elõjáték, persze alap az óvszer:D
te mennyi vagy?naigen a felvételit várd meg!de fogadd meg a tippeket..imádtam a szüziket régen
A kérdező hozzászólása: én 16 vagyok:D de én már sokkal tapasztaltabb vagyok.:D
A kérdező hozzászólása: én 16 vagyok:D de én már sokkal
A kérdező hozzászólása: tapasztaltabb,
Ha kétszer írtad ezt le, biztos nagyon tapasztalt lehetsz. Nem tudom, ki hogy van vele, de én annyi idõs vagyok, mint te, 2 éve járok a pasimmal, 6 hónapot vártunk, amíg valamit csináltunk. Nem erõltette, megvárta. Vele vesztettem el a szüzességem. És mióta járunk, nagyon szeretem. Lehet várnod kéne még, hogy nehogy nagy pofára esés legyen vagy akármi. Nem fikázásból, csak ismerek "egy-két" ilyen sztorit.
A kérdező hozzászólása: én szeretnék is várni, de õ nem akar, és nem tudom neki meg magyarázzni hogy nem kéne még...
A kérdező hozzászólása: ...

Én 19 éves lány vagyok, van egy párom 37 éves és nős. Tudom rosszul kezdődik, mér 2 éve tart a kapcsolatunk, szeretem nagyon és ő is engem. De ő nem akarja felvállalni, mert anyagilag függ a párjától. Mit tegyek, feledjem el vagy fedjem fel a titot?

Mind ketten normális családból származunk én nekem vele volt az els? sexuális együttlétem és nagyon szeretem,szerelmes vagyok.

Legjobb válasz: Ha nem fogja elhagyni a feleségét, akkor felejtsd el. Ha van gyerekük, semmiképp se akard mégjobban tönkretenni a házasságát. Megérdemelné, de ne tõled tudja meg, milyen szemét ez a férfi.

Ha nem fogja elhagyni a feleségét, akkor felejtsd el. Ha van gyerekük, semmiképp se akard mégjobban tönkretenni a házasságát. Megérdemelné, de ne tõled tudja meg, milyen szemét ez a férfi.
Szerintem nagyon surgosen hagyd ott.En ugyanebben a cipoben jartam, en is 20 evesen jottem ossze egy 36 eves pasival.Mi is evekig egyutt voltunk, aztan ott is hagyta a feleseget, de igy sem vagyok vele boldog, mar reg kiszerettem belole.Csak most meg mar nem olyan egyszeru otthagyni.Persze, tudom, azt gondolod, hogy nalatok nem igy lesz, de hidd el, nem veletlen mondjak, hogy gaz nos ferfivel kezdeni.Azt nem irtad, hogy vannak-e gyerekeik is?
Igazából nem akarlak elitélni mert a szar házasságot nem a szeretõ teszi tönkre, de akkor válás, utána meg új nõ...ez igy lenne helyes, de a legtöbb férfi majomként ugrál...
Véleményt nem mondok, mert ismeretlenül nem szeretnék belemenni ebbe. Szerintem jobb, ha kiszállsz a kapcsolatból, minél elõbb. Említetted, hogy anyagilag függ a párjától, és ezért (se) vállalja fel a kapcsolatot. Lehet az anyagilag biztos háttérbõl se akar kiszakadni. 19 vagy, és leszel még szerelmes, és biztosan megtalálod majd a neked megfelelõ partnert. 21/N
Ne haragudj de 19 évesen még túl naiv vagy és sajnos szerelmes, rózsaszín ködben élsz, pont ezért van veld hogy kihasználjon, A feleség nem jó az ágyban, hát veled van, de a feleség tartja el, ez a helyzet kényelmes neki már két éve még négy év múlva is ez lesz neki kényelmes.Semmiképp ne fedd fel, mert utána téged bélyegeznek meg, miközben õt kéne, szerintem keress olyat aki szeret és nemcsak használ. 28N
ne haragudj, de én mindkettõtöket elítéllek. én szakítanék.. a tisztességem ezt kívánná
Gondolod, hogy együtt is tudnál ezzel az emberrel élni? Nekem az a véleményem, hogy neki így nagyon kényelmes. Van egy családja, ahol anyagilag biztonságban van, és van egy szeretõje, ahol megkapja a szexuális izgalmakat. Sosem fért a fejembe, hogy hogyan lehet egy ilyen embert szeretni, akinél csak második vagy. Mi lesz késõbb? Majd õ nem akar gyereket, te pedig kiöregszel aztán meg majd kapkodhatsz!! Szerintem felejtsd el, keress korban hozzád illõ független férfit, akivel maradéktalanul boldog tudsz lenni. Ja, és ha õ volt az elsõ szex az életedben, akkor mindenképpen ki kell próbálnod még másokat is!!!
Elozo vok.Annyit tennek meg hozza(mert ugye most majd jonnek az ilyen valaszok, hogy a tisztesseg, stb, meg hogy ok sosem tennenek ilyet)hogy nem tudhatjatok, hogy mikor botlotok bele egy olyan pasiba, akiert meg a bujkalast is felvallalnatok.De te hidd el, hogy nem eri meg az a rengeteg szenvedes.Minel elobb dobod ki, annal jobban jarsz, es tobb idot sporolsz meg magadnak.Arra eleg kicsi az esely, hogy otthagyja a feleseget, de abban az esetben sem garantalt a boldogsag-lasd az en peldamat.
Elég szomorú, hogy ilyen fiatalon ilyen viszonyba keveredtél (mert ez nem kapcsolat..). Tudom persze, nem te tetted tönkre a házasságukat, de úgy istenigazából kegyetlenül szégyellhetnéd magad. Mindemellett a férfi méginkább. Rosszul vagyok az ilyen emberektõl. Viszont ami a kérdésed illeti, igazuk van az elõttem szólóknak: nehogy kitálalj, mert egy életre eláshatod magad! Fõleg ha kis városban/faluban élsz, úgy fognak elkönyvelni mint r*banc (ne haragudj de az emberek fix, hogy ezt mondanák) és mint házasságok megrontója. Okosabban teszed ha hallgatsz, a pasit meg a helyedben rendesen kiosztanám. Hidd el nem szerelmes beléd, ahogy néz rád vagy amit mond mind hazugság. Mert ha szerelmes lenne elvállna és felvállalna téged mint komoly társat. De benned csak a hiszékeny és kihasználható "tinilányt" látja. 20/L
Hát, ha maradt még egy kis gerinced, akkor belátod, hogy jobb ha továbblépsz, és többet nem állsz le más férjével.
Igen... a szeretet intézménye.. miért szerinted miért házasodnak az emberek? elárulom :) szerelembõl, szeretetbõl :) te gyakorlatilag egy feleség vagy, csak jogod nincs pár dologhoz. Jah, és van még egy fontos dolog: sosem mondta ki a párod mások elõtt, felelõsséggel, hogy veled akarja leélni az életét. Ne másokból indulj ki, mert annak nincs értelme. Azért vannak a válások, mert az emberek rosszkor, nem a megfelelõ emberrel, nem a megfelelõ érzéssel és elhatározással házasodnak. Ha a ti szívetekben és fejetekben rend van, akkor akár házasok vagytok, akár nem, nem lesz baj. A házasság nem a pokol! A férfi, akivel élsz, talán olyan, mint AZOK a pasik? vagy el tudod képzelni, hogy valaha olyan lesz? hogy úgy fog veled bánni? gondolod, hogy aláírtok egy papírt, és átkattan benne valami és rögtön meg fog csalni, vagy verni fog, vagy mittom? badarság :) ha õ nem ilyen, akkor nem ilyen. akkor sem házasságban, sem együttélésnél nem ilyen. a házasság két dologról szól ma: 1) jogi védelem, biztonság (erre nincs szükséged, oké) 2) az ELKÖTELEZÕDÉS. ha most úgy gondolod, hogy együtt fogjátok leélni az életeteket és õ is így gondolja és õszinte, akkor ez akkor sem változna, ha aláírnátok errõl egy papírt. Nálunk sem változott. SEMMI! a napi rutinunk ugyanolyan, az érzéseink ugyanazok, a tetteink a szerelemrõl szólnak... nálatok változna?
Nem azért utálom amit láttam , hanem mert nem tartom semmire az intézményt csak látszat, páromat és engem nem a papír meg az intézmény köt össze 10 éve...hanem a szeretet meg a tisztelet, ja és 28 vagyok két diplomával.
teljesen mindegy, hogy mennyire sértõdsz meg. a házasság intézményét utálni mindazokért, amiket te láttál, badarság. ezeket együttélésnél is simán megteszik a felek. A gyûrû és a házassági kivonat nem okolható ezért. nem akkor õrülnek meg a felek és válnak sátánná, amikor kimondták az igent. az ilyenek mindenképp x év után (hogy már nem kell álarcot hordaniuk) megkattannak. akár házasok, akár nem. fiatal lehetsz még nagyon.
Amúgy nem is tudom minek látogatom ezt az oldalt, ez az oldal a rosszakaró másokat sértegetõ irigy, alpári hozzászolásokkal van tele, IGEN HÜLYE vagyok mert leirtam a tapasztalatom , sajnos a normális a más kárán tanul a hülye meg sajátján...Sokan itt élik ki a kisebbségi komplexusukat...Hogy minél nagyobbat rúgjanak a másikba és minél jobban lepontozzanak másokat.Szánalomland.
Én megértelek, mert én is két éven át éltem egy ilyen kapcsolatban. De aztán felnyitottam a szemem, jó nagyra nyitottam és rájöttem: nincs jövõje, értelmetlen hogy kihasználjanak, örök második leszek, és nincs kedvem várakozni évekig, meg családokat borogatni, meg hogy nekem sem esne jól hogyha otthon fõznék, a férjem meg csalogatna ittott. Amit addig szépnek éreztem, szerelemnek én is neki adtam a szüzességem, és sok mindent megadtam neki amit otthon nem kapott meg. Csak késõn jöttem rá mibe keveredtem, persze közrejátszott a naivitásom is õ volt az elsõ kapcsolatom, közvetlen egy kisebb szerelmi csalódás után toppant be az életembe és bár eleinte elutasítottam, addig beszélt és nyomult amig végül 1 év udvarlás után beadtam a derekamat. Utólag jöttem rá több volt az illuzió mint a valóság. Izgalmasan éltem meg, hogy végre felnõtt nõvé válhatok, kalandként macskaként bújkálva az egyik kávézóból a másikba. Persze önbizalomhiány is társult mindehhez. A feleségével sokkal több idõt tölt mint veled, az embert igazán csak lakva lehet kiismerni, nem futó randevúk alkalmával, a felesége a felesége nyilván nem ok nélkül vette el, a feleség is egy státusz és a szeretõ is. Te csak szeretõ vagy. És vagy az is maradsz még jó sokáig vagy az is maradsz még jósokáig. Nem fog elválni a nõtõl, az anyagi függés csak egy kamu, az enyém is mindennek elmondta a feleségét, hogy depis zugivó, nem vonzó, trehány aztán kiderült hogy ebbõl egy szósem volt igaz, és a felesége egy nagyon kedves és rendes nõ volt. Ezt csak azért mondja, hogy mondjon valamit. Õt is keféli és téged is. Egyszóval te szerelembõl hülyét csinálsz magadból és hagyod hogy folyamatosan megcsaljanak. A szerelem két emberrõl szól nem háromról, négyrõl. ROsszul fog esni és idegileg ki fogsz készülni ha majd rájössz mi is a valóság.
Nem csak speciális régteghez járok, nagy sok család nem speciális rétegû ahol komoly problémák vannak, nem csak a speciálius réteg veri a családját, iszákol, dug félre, És nem csak a speciális feleségek tartnak két szeretõt a dolgozó férjük melett.
Ha tényleg szeret Téged, akkor miért fontosabb a felesége pénze? Mert ezt írtad. Anyagiak miatt nem válik. Akkor most, hogy is van ez? Téged szeret, vagy a felesége pénzét? Nem akarlak elkeseríteni, de ha választás elé állítanád, a pénzt választaná, vagyis azt is választotta. Ha Te elhagyod, majd talál mást, de a feleségét nem fogja elhagyni, mert Õ jelent a kényelmes életet.Helyetted meg könnyen talál mást.
16:28 te egy speciális réteghez jársz! ezt azért ne felejtsük már el. én nem vagyok rasszista, d e van egy erõs gyanúm, hogy milyen nemzetiségûek azoknak a java, akikhez jársz. Ne mondjuk azért már, hogy az az általános, és minden 2. család így él. és hülye vagy, ha ezért a házasság intézményét hibáztatod... az együttélés és a házasság között nincs különbség a napi gyakorlatban, csak a házasság jogilag rendezettebb. ha a férfi verni és csalni akarja a nõt, azt együttélésben is megteheti! és tényleg ne általánosítsunk már, mert ez rohadtul zavar... az iskolázott és normális lelkületû ffiak és nõk, ÉS BÕVEN VANNAK ILYENEK, nem így élnek! Ne a te speckó tapasztalataidból vonjuk le a következtetéseket!
15 55 Egyen se, én nem is leszek párkapcsolatban élek sokéve de a házzaságot gyülõlöm, szerencsére õ is.Csak munkám során családokhoz járok, és látom milyen pocsolya szintûek, hogy csak hazugság képmutatás az egész tisztelet a kivétéleknek, hogy csalás, szeretõk hada, hazudozás, de közben magukat is átverveüldögélnek a fosban és gyerekeiken vezetik le , a gyerekek meg ebben nõnek fel ez nekik a minta...És sajnos sok esetben a férj már a kapcsolat elején olyat keres aki szolgalekû gépként kezelhetõ, akit lehet csalni csicskáztatni, de közbe félrekúr , na az ilyen nõt nem tudom sajnálni ha megcsalják.a feleség is hibás, mert a házasság két emberen múlik
Sajnállak, hogy szerelmes vagy mert fájni fog. Ott kell hagynod! Nem fog elválni, az anyagiak eddig még mindnekinek csak kibúvót és kifogást jelentettek, ez soha nem lehet igazi ok.Neked tovább kell lépned. Ez az ember nem a Te TÁRSAD. Kölcsönkaptad a sorstól, bár jobbat érdemelnél. Valószínû a felesége is jobbat érdemelne. Nem szert ebben biztos lehetsz. Pucolj amig van erõs menni. És kérlek NE, NE és NE "buktasd le". Lebukik majd magától, hiszen ha válni akart volna már úgy intézi. De nem akar. Te pedig ne pazarold el mgad egy ilyen palira aki Veled is csak azt tenné amit a nejével. Azért legközelebbi választásodnál legyen benned anyni önérzet, büszkeség és nem mellesleg gerinc, hogy nem egy foglalt, cslaádos emberrel kezdesz. Nyugodtan hidd el, hogy szinte levegõnélkül tudják nyomni, hogy mennyire lehidegültek a nejüktõl, stb, stb, . közben csak kihasználnak és használnak.
Én is beleestem egy ilyen csapdába. A legjobb barátom állandóan az én vállamon sírta ki magát a rossz házassága miatt. Csalta fûvel-fával a feleségét, én adtam neki a tanácsokat, hogy hozhatná rendbe a kapcsolatát. Naiv voltam, sajnáltam, hogy szegény milyen házisárkányt fogott ki, milyen rossz neki... Aztán elvált, telt múlt az idõ, és összejöttünk. Rájöttem, hogy nem az asszonnyal volt ott a probléma. Nagyon rövid idõ alatt szakítottunk, és a barátság is odalett, mert rájöttem, hogy gerinctelen alak, csak jól adminisztrálta magát, meg persze csak az õ verzióját hallottam. Keress olyat, akinek Te vagy az egyetlen, aki nem titkolja a kapcsolatotokat, mert így csak kihasznál. Most nehéz elhinni, de nem õ az egyetlen a világon, és mikor ott lesz melletted az a férfi, aki mindenben a társad lesz, akkor rá fogsz jönni, milyen kár volt az az idõ, amit rápazaroltál.
Nehogy már az õ korában a felesége tartsa el.
Nem változna semmi, nálunk.De láttam sok olyat akik több évig együtt élve tök happy voltak aztán esküvõ utána meg semmi nem volt már happy, és válás, valahogy túl nagy feneket kerítenek a házasságnak, pedig csak egy fecni az gész meg egy flancos rongyrázásos esküvõ nagy lagzi, sok pénzért, aztán néhány év hónap múlva az ügyvédeket fizethetik, egy normális házasságot tudok a környezetmben nagyszüleimét na õk már a vaslakudalmukat ünnepelték 3 éve õk az egyetlenek akiknél nem látom azt a sok szart amit a mostani házasságokban de õk más generáció, más életkörülmények közt nõttek fel...
21.21 Ez nem ad semmi féle felmentést azoknak akik a feleségüket csalják, vagy férjes emberrel kavarnak. Sokszor a feleségek semmit nem tehetnek, úgy tudják minden oké. De ha tehetnek is róla, a tisztesség úgy kívánja, hogy a férfi váljon el és kezdjen új életet. Ennyi.
Továbbra sem itéllek el, eddig sem itéltelek! Csak legyen elég bátorságod elhagyni, mert különben visszakönyörögi magát és újra irkálhatod ki a kérdést...Azokkal ne foglalkozz, akik oltogatnak, ki tudja milyen szennyesük van..bagoly a verébnek. Hagyd ott, legyen más a kis játékszere, igérgessen másnak házasságot. Ne legyél megalkuvó röpitsd jó messzire, aztán csapj egy hatalmas bulit a barátnõiddel és aludj egy jót.
Hanem õ nem hempereg vele talál két perc alatt másikat, aki örömmel hempereg vele.A feleségek meg idõnként magukba nézhtnének hogy mértnem õket dugják a férjük.
Nem azért vagy erkölcstelen mert több pasival kavarsz stb. Felfogtuk õ vol az egyetlen. Azért vagy erkölcsi hulla, gerinc nélkül, mert tudtad, hogy felesége van, mégis beadtad a derekad. Eleve belementél egy vesztes helyzetbe, ráadásul ezzel, egy másik nõ életét is tönkre teheted, nem tudhatos, hogy nem, persze ennek a nõnek ilyen férjjel már nem lehet 100as az élete. Mindegy ez téged semmi alól nem ment fel. Szüleid büszkék lehetnek, biztos nem úgy neveltek, hogy házas emberrel hemperegj.
A kérdező hozzászólása: Hidjétek el próbáltam kilépni, nem egyszer kidobtam, de visszakönyörögte magát, h nem akarja, h mással legyek stb... De amiket válaszoltatok rájöttem igazatok van fiatal vagyok még... nem is vagyok csúnya lány találok 100 szor jobbat.Köszönöm!!
Akkor teszel a legjobbat, ha kilépsz ebbõl a helyzetbõl. Õ téged csak kihasznál, csak a szexre kellesz neki, már rég felvállalt volna és otthagyta volna a családját, ha szeretne. Könyveld el egy tanulságos kalandnak és lépj tovább. Most még nem késõ.
Hagyd ott! Válassz egy olyan fiút, akivel kéz a kézben járhatsz az utcán, bemutathatod a szüleidnek, a barátaidnak. Elmehettek táncolni, moziba, haveri társaságba együtt. 19 évesen még bulinak kéne lenni az életnek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek aki normálisan válaszolt/tanácsot adott.Akik pedig le k*váztak csak magukat minnõsítik.Mert bátran állíthatom, h nem vagyok az, õvolt az egyetlen életembe és én szerelembõl tettem amit tettem.
A pasit agyonvágnám, te meg kapnál tõlem két istenes atyai pofont, akkor talán kiszeretsz belõle... Mégis, mit vársz? Azt, hogy a felépített jövõjét otthagyja egy egy sz*ros kis tini kedvéért? Te is tudod jól, hogy õ nem szeret téged, csak d*gni kellesz neki. Ez a nagy büdös igazság.
Õ végképp nem akar házasodni, nálam százszor jobban utálja a házasságot de errõl a kfdves szülei gondoskodtak gyerekorában , de ez hosszú ügy, beszéltünk mi már errõl szokszor , nem bántodik meg mert mint irtam korábban hasonló véleményen van, zsák a foltját.
de megint mások szemetét sepergeted :) szerencse, hogy nem kórházban dolgozol, mert akkor a betegségektõl való félelemtõl mozdulni sem tudnál.. :) próbáld megérteni... amit látsz, az RÁJUK érvényes, és nem rád... hihetetlen, hogy ennyi bizalmad nincs a párod iránt :O és magad iránt :( nagyon rossz lehet... bár én a párod helyében megbántódnék, hogy azt gondolod, hogy azért, mert házasok vagytok, õ bántani fog... félelembõl nem élni egy csodálatos lehetõséggel, ami közelebb hozza az embereket és családot ad nekik... ne félelembõl élj... nagyon szomorú, ha nem érted, hogy mit szeretnék modnani...
Ugyanebben a helyzetben vok, azzal a kivétellel, h az én pasim független. Lassan 1 éve járunk, de még nem mertem a szüleimnek elmondani, m a véleményük a nagy korkülönbséggel járó kapcsolatokról megle7õsen negatív. Én is nagyon szerelmes vagyok, és sokáig kételkedtem a párom érzéseiben, pont az miatt, h ennyivel idõsebb. De bebizonyította, h szeret, mikor nagyon beteg voltam, elõbb hazautazott hozzám külföldrõl, és megbeszéltük, hogy együtt mondjuk el a szüleimnek. Szerintem beszélj a pároddal, ha tényleg nagyon szeret téged, megteszi ezt érted, h felvállaljátok, ahogy az én párom is. :) 19/L
16:02-rõl jutott eszembe: Kolléganõm, kimondottan csinos, talpraesett negyvenes csaj járt úgy a békéltetõn (hasonló elõzmények után-õ volt a megcsalt feleség), hogy a bírónõ szóban figyelmeztette. Azt mondta a válni semmiképp sem akaró, az újabb békülést erõltetõ, már nem olyan nagy kan férjének, hogy "szánalmas vagy, makikám!" A figyelmeztetést csak azért kapta, hogy tisztelje meg a bíróságot az odaillõ beszéddel. :D
Ne zárd el magadat egy normális hozzádillõ párkapcsolattól egy ilyen sehova se vezetõ kötelékkel. Ne reménykedj, hogy téged választ, egyszer majd kiderül, aztán dob. Elvesztegetett évek, osoljon a rózsaszín köd, õ neked nem használ, hanem súlyosan árt. Légy kemény, szakíts, és meglásd, nagyon hamar jön valaki, aki neked való, és akivel való kapcsolatnak távlata is van. És aki miatt ráadásul rejtõzködni, hazudozni, lelkiismeretfurdalástól szenvedni se kell.
1540 szánalmas vagy.
15:37-nek teljesen igaza van. Egyébként nem értem mi a baj. Két ribanc egy pár. Nehogy már 19 évesen nõs emberrel ke...ni nem vagy fiatal, gondolkodni meg igen.
Én ezért vagyok válás híve, meg a házasságot sem tartom semmire, nem értem miért ülnek a felek évekig a szarban ahelyett hogy elválnának és boldog lennének sok gyerek nem úgy nõne fel, hogy folyton gyûlölet harag , és cirkusz van otthon, mert a felek csak eltûrik elviselik egymást, aztán robban a bomba hogy inkább utálják egymást...És ezt a ggerekek szivják meg legjobban.A szart lekell húzni nem ülni felette...
szerintem egyél vörösiszapot
szia! szerintem semmiképp sem jó ötlet felfedni a titkot, mert csak te járnál rosszul vele : mindenki megbélyegezne h te vagy a szemét kis fiatal liba aki elvette a férjet a családjától stb. + a párod sem örülne, hogy tönkretetted a kényelmes kis pénzes feleség-fiatal szeretõ világát. Legjobb döntés lenne elhagyni õt, mert nagyon valószínû hogy sohasem fogja elhagyni a feleségét, és mivel te már 2 éve ezt így hagyod is, pláne nem fog változtatni. Ha meg mégis lelépne az asszonytól, mi a garancia, hogy téged nem csal meg pár év múlva egy fiatalabbal? És még tudnám sorolni, de lényeg a lényeg - nem érdemes ilyen pasira pazarolni az életed, még nagyon fiatal vagy, hagyd ezt a pasit és 10jobbat is találsz tõle, akinél nem csak második leszel, hanem az egyetlen. Amúgy sosem értettem, hogy aki szeretõ (és szereti is a férfit, nem csak szex, és tudja h a párjának van felesége) az hogy tudja ezt elviselni? mármint azt, h õ csak a második, hogy tõle a szeretett férfi hazamegy az otthonába, ahol egy másik nõ-vagy egész család várja, hogy más nõ karjaiban fekszik le és vele ébred, hogy míg õ egyedül ücsörög az ünnepeken, addig a párja a feleségével ünnepel? - tudom nem a kérdéshez kapcsolódik, de örülnék, ha leírnád, nagyon kíváncsi vagyok erre.
És az pedig hülyeség hogy a lány nem hibás. Igenis hibás. De a férfi méginkább, hogy ennyi idõsen fiatalokat "szeretget" a neje helyett. Azért ne avassuk már szentté a lányt. Mindkettejük hibája. Kész ennyi.
Azért egy dolgot tisztázzunk: a feleséggel a férfi jól érzi magát, akármit is mond a kérdezõnek. Jó a családi élete, és közel sem biztos, hogy a feleség rossz az ágyban, vagy unalmas a szex vele. Egyszerûen az ilyen pasiknak kell az adrenalin löket, a változatosság és az az érzés, hogy egy naív kislány rajong értük és mindent megtenne nekik. Ennyi. nem hiszem, hogy baj lenne a házasságával... az ilyenek mindig ezt mondják... aham... jah, persze!
15:34-es tudom!:) és írtam is, hogy a férfi méginkább szégyellhetné magát. "Tudom persze, nem te tetted tönkre a házasságukat, de úgy istenigazából kegyetlenül szégyellhetnéd magad. Mindemellett a férfi méginkább."
Egyebkent nehogy azt hidd, hogyha elmondod mindenkinek a dolgokat, akkor majd otthagyja a feleseget.Ott fog magyarazkodni neki.
Nem tudom, hogy vagy te képes szeretni úgy, hogy õ közben a feleségét d*gja...
15:42 pontosan:) Összefoglaltad pár szóban a gondolataimat. Megérdemlik egymást. Csak a feleséget, meg ha van gyereket sajnálom...
Kérdezõ, nem ismerlek titeket, de ha rossz a házassága, miért nem lépett már ki belõle? Ha szeret, miért melegíti a másik ágyat is? Szerintem õ csak kihasznál téged, mert ha nem így lenne, kilépett volna a házasságából, és veled lenne, és nem 2 vasat tartana a tûzben. Megérdemelné, hogy 2 szék közül a padlóra essen, de ha okosabb akarsz lenni, keress olyan pasit, akinek te vagy az elsõ, az egyetlen, és nem csak egy "pótkerék".
Nem olvastam végig a válaszokat, de szakíts minél elõbb. Egy-két év múlva úgy is szakítani fogsz és vered a fejed a falba hogy lehettél ilyen butus és mennyi idõt rásántál valakire feleslegesen. Érthetõ hogy azt képzeled szerelmes vagy, vagy lehet hogy tényleg az is vagy mert õ volt az elsõ kapcsolatod, de ebbõl számodra semmi jó nem fog kisülni hidd el. ui: Az apukád helyében jól elbeszélgetnék a párod feleségével.
15:55 hány megromlott házasságon vagy túl? Én voltam szeretõ szerepben, nem tagadom. Voltam megcsalt nõ szerepében is, ezt sem tagadom. És elmondhatom: egyetlen indokot sem tudott a megcsaló fél felhozni, hogy miért csalt meg. Jah, hát mert buli, és alkohol, és a csaj olyan rámenõs volt (aham, jah, persze!), és õ nem tudott magának parancsolni... és miért találkozott vele újra? hááát, azt nem tudom... de mit rontottam el? "téged szeretlek, õ semmit nem jelentett, boldog vagyok melletted, a szex csodás.." tényleg mindent megtettem szex terén is... sokat beszélgettünk, nem volt semmi olyan, ami miatt azonnal rávágnád, hogy "ez volt az!" nem volt rossz kapcsolat! és érdekes módon amikor én voltam a szeretõ (és volt h ismertem a feleséget), nem mondhatnáém el, , hogy baj volt a nõvel. szép volt, igényes volt, okos volt, két hibája volt: 1) akármit csinált is (új ruha, új haj, stb) õ már megismert lélek-test volt, meghódított, birtokolt 2) sokat dolgozott a férje, és inkább az irodában kereste a szexet. Mentségemre legyen mondva, hogy CSAK pettin volt, és csak 1x! még idejében továbbálltam. Nincs ezeknek megromolva a kapcsolatuk, nem hibás ott ilyen esetben a nej... csak már nem izgalmas, nem is lehet az... az egy kialakult kapcsolat. Szóval ne szidjuk már a feleségeket.
Na, azért ennyire ne legyél pozitív: õ nem a párod, hanem a szeretõd.A pár normális dolog, a szeretõ nem normális, ahogy te sem vagy az, különben nem kezdtél volna nõs férfival ily zsenge korban.Nem biztos hogy csak anyagilag függ a párjától, csak be vagy eteteve ezzel, és lássuk be 19 évesen még azt is beszopnád hogy a Föld lapos. Biztos vagyok benne, hogy a férfi irányít, és neked szavad nincs.Tehát az lesz, amit õ mondd, eddig is így volt.Most csak bedobtad ezt a kérdést erre az oldalra, hogy mégis mit kéne tenni. De nagyon messze vagy attól, hogy te önállóan tegyél bármit is.Majd a szeretõd szabályozza, hogy mi lesz.
Ne mondja nekem senki, hogy 17 évesen nem tudja egy lán, hogy férjes emberrel nem szabad kikezdeni/leállni, mert erkölcstelen dolog. Ezzel már a 13 évesek is ált. tisztában vannak, nem , hogy a 17 évesek. A másik, hogy biztos nem egyszer mondták neki a két év alatt, hogy ez nem helyes, nem egészséges, senkire nézve. Hát "eljutott" az agyáig. Erkölcsi hulla a kiscsaj, de a férj méginkább.
r.banc vagy megérdemled.
Azért vegyük észre, hogy a kérdezõ 17 éves volt, amikor ez a viszony elkezdõdött, és nem volt neki senkije elötte. Hát én ezt gyermek megrontásának nevezném. Kedves Kérdezõ! Nagyon komolyan kihasználnak téged! A felnõtt világban a házasság érték. És az a férfi , mimdegy mit mond- komolyan veszi a feleségét, a házasságát a munkáját. Persze a fiatalság szép, vonzó, és elbûvölõen tud rajongani. De egy 37 éves férfi nem veszi komolyan. Csak kihasználja. És ha megérintette is valamiféle szerelem, már tud az érzésein uralkodni, nem irányítják, nincs annyira kiszolgáltatva nekik, mint te. Sokkal jobbat érdemelsz!!!!
Ez a majom effektus, igen, ugrál ide oda a két ág között, mert a két ág hagyja ezt...
Nem kell senkit szentté avatni, ha rossz egy kapcsolat és máshol keresem a boldogságot, akkor elõbb véget vetek a rossznak, és tiszta lappal kezdek új életet. Csak egyeseknek kényelmesebb az, ha megtartja a régit is meg az újat is egyszerre.
Ne szomorkodj, rúgd ki nyugodtan, két nap múlva meglesz az utódod! Mit hittél, majd az asszonyt cseréli le? Õt nehezebb lenne helyettesíteni, Téged lehet pikk-pakk. Ilyen leánykákkal Dunát lehet rekeszteni. Gratu!
Ne avassuk , már a felséget se szentté, mert nem oknélkül jár a pasi férle...Hát nagy mondás hogy a feleség háztartásigépezet a szeretõ meg a nõ.
Az a baj hogy nem a lány a hibás csak elõzõ az a másik férj miért állt le vele õ nem hibás?... csak a lány, senki nem fogott piszolyt a férfi fejéhez amit otthon nem kap meg megkeresi máshol, csak feleségnek elég megalázó lenne ha kiderülne hogy csak a pénzért van még vele a férj...

Meg akarok halni. Nagyon szeretem a paromat de nem akarok hazugsagban elni, nincs ertelme az eletemnek, mar mindent feladtam o erte, most mit csinaljak?

Azt hiszem megcsal a parom, bar ebben nem vagyok biztos, de meglattam egy emailt, hogy ismerkedni akar egy lannyal. Rakerdeztem. Azt mondta nem o irta, ismerem a stilusat es majdnem hogy biztos vagyok benne hogy o irta csak nem vallja be.

Legjobb válasz: Én nem értem, az életedet, ha eldobod, akkor azzal kinn segítesz. Szerintem senkin, ha esetleg mégis megpróbálnál véget vetni az életednek, akkor az is csak egy jel lenne a párodnak. A férfiak nehezen viselik el a hisztis nõket, de ennek ellenére igazad van most. Rajtakaptad és elmondhatod neki, hogy következmények nélkül bevallhatja a dolgot, meg tudjátok oldani a helyzetet. Az, hogy csak idáig jutott a másik lánnyal az nem biztos, de ezt nem tudom és csak õ tudhatja. Szerintem hallgass a családodra és tanulj tovább, értelmesnek tûnsz és tudd, fontos a szerelem, de ha mindent feladsz érte késõbb felnõttebb fejjel sokkal nehezebb lesz.

Én nem értem, az életedet, ha eldobod, akkor azzal kinn segítesz. Szerintem senkin, ha esetleg mégis megpróbálnál véget vetni az életednek, akkor az is csak egy jel lenne a párodnak. A férfiak nehezen viselik el a hisztis nõket, de ennek ellenére igazad van most. Rajtakaptad és elmondhatod neki, hogy következmények nélkül bevallhatja a dolgot, meg tudjátok oldani a helyzetet. Az, hogy csak idáig jutott a másik lánnyal az nem biztos, de ezt nem tudom és csak õ tudhatja. Szerintem hallgass a családodra és tanulj tovább, értelmesnek tûnsz és tudd, fontos a szerelem, de ha mindent feladsz érte késõbb felnõttebb fejjel sokkal nehezebb lesz.
Ugyan így jártam, mint te. Én végül hazaköltöztem, rá pár hónapra, amikor megkeresett, elmondtam minden szírházinak. Viszont találtam egy másik pasit, aki sokkal rendibb nála! 24/L
de hol láttad azt az emailt? nem értem a levelezõ oldalán olvastad vagy?
Bármennyire fáj is, de ha megcsal téged, az azt jelenti, hogy már nem szeret téged, hisz ha szeretne, akkor nem csinálna ilyet. Ha nem akarsz mégjobban idegileg roncs lenni, akkor szálj ki ebbõl a kapcsolatból, és próbálj új életet kezdeni. Nem éri meg egy pasi se, hogy kikészülj miatta. Azt meg pláne nem, hogy egy ilyen miatt meg akard ölni magad.
Eszedbe ne jusson meghalni, meg vagy õrülve? Egy ilyen ember nem érdemli hogy eldobd az életed. Tudom nagyon nehéz most (én is átéltem) , de túl leszel rajta...és az az intenzívre küldéses tanács nem is butaság :)
Az öngyilkosság semmire sem megoldás. Esetleg futva, farkat behúzva gyáván menekülni a helyzet elõl. Nekem ez a véleményem. Ugyanakkor érzõ lény vagyok, és elszomorít a helyzeted. Nagyon sajnálom. Nem is tudom. Általában a jó emberekkel történik mindig a rossz. A családod nem fogad vissza? Vagy itt az országban ismerkedj. De ne add magad könnyen. Hadd keljen érted harcolni. Ismerd meg az illetõt elõbb, ismerd meg annyira, hogy bízhass benne. Tudom, valószínûleg ennél a pasasnál is így kezdõdött, sõt még a bizalom is megvolt, még is úgy tûnik Õ ki akar hátrálni. Igazából erre nincs gyógyszer. De öngyilok semmi esetre sem. Akkor elveszted az esélyt, hogy találsz olyat, aki hû hozzád. Ezt tartsd szem elõtt, légyszíves. Hiszen: Ha megégetjük magunkat a tûzhellyel, azután is fogunk még sütni rajta. Üdv. /a vágó
Ha velem csinálnák ezt már rég az intenzívre küldtem volna a pasit.
EGYETLEN FÉRFI SEM ÉRDEMLI MEG, HOGY ELDOBD ÉRTE AZ ÉLETEDET!!!!!! SZÜKSÉGE VAN RÁD A CSALÁDODNAK! HÍVD FEL ANYUKÁDAT, VAGY A BÁTYÁDAT. UTÁNA BIZTOS NEM LESZ KEDVED VÉGET VETNI AZ ÉLETNEK.
A kérdező hozzászólása: felmentem a 10.re de be van zarva az ajto, nem tudtam felmenni a tetore.hazajottem es az egesz hazat felkutattam es jo sok gyogyszert osszeszedtem amit csak talaltam es bevettem...tobb mint a felerol azt sem tudom mire van, mostantol Isten kezeiben van az eletem, ha valamilyen csoda folytan tulelem, irok nektek, puszi
A kérdező hozzászólása: nem erzem magam csunyanak, modell akartam lenni, nemreg jelentkeztem is egy ugynoksegnel.pont ezert nem ertem mi volt az ami nem volt jo bennem, miert tette ezt velem es raadasul meg tagad is ez talan meg jobban faj, hogy csak akkor volt ferfi amikor ismerkedni akart egy lannyal de most nem az hogy bevallja.
A kérdező hozzászólása: egy lelki terror ez az egesz es ezt soha nem birtam, fizikailag barmit, de a pici szivem es a lelkem nem olyen erosek
A kérdező hozzászólása: most megyek lefekszek, nincs erom tovabb irni, koszonom mindenkinek, hogy foglalkozott velem.nagyon jol esett, puszi mindenkinek es ne legyetek ilyen gyengek mint en
Itt vagy még? Dugd le az ujjad és addig tartsd lent amíg ki nem hánytad a gyógyszereket!!!!!! Vagy hívd ki a mentõket! Melyik városban vagy? Kikeresem neked az ottani ingyenes lelkisegély telefon számát!
Ha esetleg meg is csal, nem biztos, hogy azt jelenti, hogy már nem szeret. Jó, tudom, hogy ocsmány dolog, de nem vagyunk beprogramozva. Becsúszhatnak dolgok sajnos.
Nekem a vége kicsit fiktív, mert ha beveszel két marék gyógyszert, akkor több mint valószínû, hogy nem tudsz lefeküdni, olyan rosszul leszel rövid idõn belül, hogy ordítasz a fájdalomtól és izzadsz, verejtékezel, gyorsul a szívverésed, zavart leszel, de pihenni nem tudsz az tuti. Már bocs.
Azért remélem nem tetted meg, amit leírtál. Ha valaki olyan miatt akarod eldobni az életed, aki nem szeret, akkor értelmetlen az egész és csak azoknak okozol fájdalmat, akik tényleg szeretnek és melletted állnak! Tényleg ezt akarod?
A kérdező hozzászólása: De megtettem... Alig vettem be es ossze-vissza hanytam magam.aztan hazajott a parom es nagyon ki volt bukva, hogy mit tettem.Felakarta hivni a batyamat, de vegul csak megakadalyoztam, szerencsere. A parom azota is haragszik ram, alig szolt hozzam, talan most igy delutan fele megtort egy kicsit. azt mondta nagyon osszetortem a szivet ezzel es a bizalmatlansagommal es fogjam mar fel hogy nem o irta azt a levelet.Azt mondta megert engem is de probaljam meg en is megerteni ot, hogy o mit erez es hogyan valljon be egy olyan dolgot amit meg sem tett. Azt mondta ha tenyleg o irta volna mar reg bevallotta volna. hat nem is tudom.... mostmar tenyleg nem tudom mit higyjek. Ja es valaki azt irta fiktiv amit irtam... Lehet, hogy szemtol szembe nem mondanek ilyen dolgokat, de nektek nincs miet hazudjak. Csak azt akartam, hogy valaki meghallgasson, hogy elmondhassam a problemaimat, az erzeseimet, masnak en ezt nem tehetem meg...
Mindenképpen üljetek le és beszéljétek meg a kapcsolatotokat! Be kell látnod, hogy az nem felnõtthöz méltó viselkedés, hogy ha valami probléma van, akkor azt nem megoldod, hanem egyszerûen elfutsz elõle. 19 éves vagy, elõtted lenne az élet, de feladtad a lehetõségedet egy kapcsolatért (akármilyen szintû kapcsolatról van szó, a mai világban két kézzel kellene kaparnod, hogy valamilyen képesítést szerezz), arról nem is beszélve, hogy bizonytalan helyzetben iszonyatos nagy ostobaságot csináltál. Gondold végig: hogy bízzon így meg benned a párod késõbb, hisz bármikor találsz egy taknyos zsepit és azt hiszed, a párod megcsal mert az erre meg arra utal. Ha problémátok van, tessék leülni, megbeszélni! Ha meg megcsal, akkor az azt jelenti, hogy nem szeret Téged, nem érdemli meg, hogy foglalkozz vele - hagyd ott és keresd meg azt, aki tényleg szeret! Szerintem beszéljetek, de ne csak a kapcsolatotokról, hanem a Te a tanulásodról is, és mindenképpen menj egyetemre, ha teheted!
Na és ha megcsal? Akkor annyit ért!:( Tuti szép vagy majd találsz egy olyat aki megbecsül! :)
NE tedd meg! Csak magadra gondolsz? Életre szóló fájdalmat okoznál édesanyádnak, a bátyádnak, és egy életere tönkre tennéd a barátodat akit állítólag annyira szeretsz? Nem lehetsz ennyire önzõ. Fõleg, hogy nincs veszve semmi... vissza mész a szüleidhez, elvégzed az egyetemet, és tudom, hogy msot úgy érzed, vége mindennek, de ha megcsalt, nem õ volt az Igazi, és találsz mást, aki viszont az =) Csak gondolj bele : a bátyád a barátnõje miatt megöli magát. Anyukád hív telefonon. Zokog, a fájdalomtól alig bír megszólalni. És akkor hazamehetnél. A temetésére. Mit éreznél akkor, mond? Megteheted ezt velük?
NE tedd meg!!! Hidd el, ez nem megoldás. Nagyon sok ember van, akinek hiányoznál, családod, barátaid... egy pasi nem a világ! Gondold meg! Nagy jövõ áll elõtted, fiatal vagy és okos! Próbálj meg a szüleiddel beszélni, de semmiképp se tedd meg, ne add fel az életed!!!
A kérdező hozzászólása: Mindig mondja, hogy o soha nem csalna meg.Olyan aranyos velem, ereztem egesz mostanaig a szerelmet, barmi kivansagom volt mindig megtette ertem. Az egesz eletemet feladtam o erte! 18eves vagyok, befejeztem a gimit es egyetemere akartam menni, mindig elso tanulo voltam, de nem mentem inkabb ot valasztottam.en romaniai vagyok, de idejottem o erte. elhagytam a csaladomat, a barataimat MINDENT feladtam erte.osszeakartunk hazasodni es gyerekeket akartunk.nagyon szeretem ot es a neki legszentebb dologra is megeskudott, hogy nem csalt meg es nem o irta. 3napja nem ettem egy falatot sem elkezdtem dohanyozni olyan szinten, hogy egyiket gyujtom a masik utan.megtalaltam ezt az oldalt es azert irtam, mert nekem nincs senkim, egyedul vagyok most is es azon gondolkozom, hogy hogyan vessek veget az eletemnek, mert nem akarok nelkule elni, de vele sem ha bebizonyosodik hogy o irta, mert nem tudnek megbocsatani egy megcsalast.4. emeleten lakunk es mar kiakartam ugrani, de felek, hogy a 4emeletrol nem biztos a halal es nyomorekan meg nem akarok elni.segitsetek
A kérdező hozzászólása: A csaladom mindenben mellettem all, de nem is akarom nekik elmondani. Nehez errol beszelni veluk, foleg akkor ha tenyleg artatlan a parom. Nekem nem kell mas en el sem tudom kepzelni, hogy massal legyek. Nem tudnam megegyszer atelni ezt a fajdalmat es biztos vagyok benne, hogy megtortenne, mert minden pasi egyforma. Nagyon jo, hogy irtok, sokat segit, mar nem is sirok(egyenlore).
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem jutottak tovabb mert felvettem a kapcsolatot a lannyal es elmondta, hogy o elolvasta es ki is torolte az emailt.a parom nem magyar es egy kicsit tori a magyart.voltak is hibak az emailben es erdekes minden hiba ra vall.szerintem es ezt neki is elmondtam, hogy nincs ket egyforma ember, akiknek ugyanaz a szo lenne nehez vagy ugyanazt a szot hibazna el.es nem csak egy szorol van szo, hanem minden ami nem helyes az emailben azt a szot o is ugy hasznalja. de tagadja a vegsokig:( pedig mar mondtam neki, hogy vallja be mert jobb lenne, talan akkor konnyebb lenne nekem is.
A kérdező hozzászólása: feltortem a facebookjat es ott volt az elkuldott levelekben.nem tudom mintha Isten is ugy akarta volna, jott egy erzes es megtettem es sajnos igazam lett:( bar mondom hogy tagadja, szerintetek? en nem akarok massal lenni, az egesz eletemet elkepzeltem vele es nem tudok es nem is akarok tovabblepni.nagyon gyava vagyok ongyilkossag teren, de most ugy erzem, hogy nem erdekel senki es semmi es most tenyleg ugy erzem, hogy megtudnam tenni. nem akarok gondolkozni, mert akkor rosszabb, van egy batyam akit imadok es o is engem es az anyukam akiert barmit megtennek, de most nem gondolok rajuk, mert nagyon faj:((( akkora fajdalmat erzek es megakarok szabadulni ettol az erzestol es hiaba megyek haza, attol semmi sem fog valtozni, csak nekem lesz nehezebb
Eleve nem lett volna szabad az egyetemet feladni, és ha igazén szeretett volna ez a pasi, nem hagyta volna ezt! Ráadásul még meg is csal - valami biztos van a háttérben. Szerintem menj haza a szüleidhez, jövõre kezdd el az egyetemet!!!!!! Ha a párod annyira veled akar lenni, akkor majd alkalmazkodik õ Hozzád. 18 éves vagy, egyszer élsz, tanulnod kellene... Sokan egyetem mellett is férjhez mennek, családot alapítanak, vagy utána! Ez manapság nem lehet egy nõ számára vagy-vagy kérdés.
A kérdező hozzászólása: Mostmar en is tudom es hidd el nagyon banom, hogy megismertem es hittem neki es olyan sokat tettem erte... Ugy dontottem, hogy ma este megteszem, kiugrok es csak remelem, hogy meghalok es nem elem tul nyomorekkent. Nincs mas valasztasom nem akarok nelkule elni, de olyan fajdalmat okozott amit nem tudnek megbocsatani es elfelejteni sem es tultenni sem tudom magam es talan nem is akarom
És a saját fájdalmad átadod azoknak, akiknek hiányozni fogsz? Anyukádnak, a bátyádnak, a barátodnak? Nem tud téged számukra pótolni semmi sem. És a párod, akit ennyire szeretsz, ilyen súlyosan büntetni? Egy megcsalás sem érdekel ekkora élet végig tartó bûntudatot, hát még egy levél. És annyi dolog van még az életben, ami rád vár! Én is átéltem a poklok poklát, amikor 2, 5 év után elhagyott a párom, és ugyanígy éreztem, meg akartam halni, órákig álltam a Margit hídon, egy elég furcsa, transz-szerû állapotban, de nem tettem meg.. Nem hagyok magam után ilyen ûrt, mint amit õ hagyott bennem. Ez kb. 2 hónapja volt, és egyre jobban érzem magam, újra felépítettem az életem, találtam új hobbit, sokat vagyok a barátaimmal, és bár még mindig fáj, és hiányzik, egyre tompább az érzés. Pedig azt hittem akkor is, hogy soha, soha nem lesz jobb. S lám. Ne add fel. Ha szeretnél beszélni, írj egy emailt, vagy bármi! 21/L
*elírtás: érdekel = érdemel :) elõzõ
Légy szíves NE UGORJ!!!!!! Ne ugorj sehova, ha már drasztikus lépést akarsz, akkor pakolj össze és menj a szüleidhez. Ha a párodtól félsz, hogy cirkuszolni fog, akkor csináld azt, hogy hazamégy a szüleidhez "látogatóba" és "elfelejtesz" visszamenni. Egy okos, értelmes lány vagy, nehogymár egy pasi miatt eldobd magadtól az életet, meg tudod Te oldani a problémáidat másképp is! (Az öngyilkosság különben sem megoldás!) A szüleidnek is hogy esne, hogy öngyilkos lettél, és meg sem próbáltál elõtte segítséget kérni tõlük?! Nem ezért neveltek fel a szüleid 18 éven keresztül, hogy aztán így elveszítsenek! Akár hívd fel õket MOST és mondd el nekik, hogy mi történt! Ne csinálj hülyeséget! Ha már annyira ragaszkodsz hozzá, akkor is legalább várj vele, és elõtte próbálj más megoldást keresni, az öngyilkosságot be lehet utólag pótolni (csak nem kell :P), viszont ha elsieted, amikor nem is ez a megoldás, akkor már nem tehetsz semmit. Veled vagyunk!
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom, hogy velem vagytok, nagyon nagyon, de annyira tehetetlen vagyok, ugy erzem most ez a legjobb megoldas.
Nem vagy tehetetlen, egyáltalán! Akkor vagy tehetetlen, ha elveszel magadtól minden lehetõséget. De neked van kiutad! Van családod, vannak tervek amikben kapaszkodhatsz! Egy pasi nem jelentheti a világot, akármennyit feláldoztál érte. Ha ezek után amiket tették érte még õ írogat emaileket lányoknak, egy igazán gerinctelen alak. És magad és a szeretteid büntetni érte megoldás? Ésszerû?! A fájdalom elvakít, ez természetes, de ne hidd azt, hogy ez egy jó döntés. Ezer apró dologban kapaszkodhatsz. Csak egy darabig lesz rossz. Csomagolnod kellene, és hazamenned. Hátha akkor a barátodban megtörik valami, és tudtok õszintén beszélni. Ha öngyilkos leszel, akkor soha nem tudod meg mi történt és miért. És minden jót is eldobsz a fájdalommal együtt. Ne tedd.
és mégis mit mondott a párod hogy hogy került az elküldött üzikhez ez a levél? azt valakinek megkellet írnia. de persze ha tény leg megcsal akkor se éri meg hogy véget vess az életednek.

3 éve van párom. Szeretem, imádom, de még szívesen randizgatok más fiúkkal. Nem akarom megcsalni, de néha még úgy érzem, hogy túl kevés ő nekem. Nem akarom elveszíteni, mert nagyon szeretem, de még hajt a vérem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ez a jelenség szerintem teljesen természetes. Bár általában a fiúkra jellemzõ inkább, mert a lányok hamarabb lekötik magukat, sõt nekik inkább lételemük tartozni valakihez. De ez esetben teljesen elnézendõ, - habár nem tudom hány éves vagy - de úgy érzem, még nem élted ki magad. Ez nem azt jelenti, ahogy fogalmaztál, hogy õ túl kevés neked, hanem épp ellenkezõleg, õ jó, de kellene más is. Ez nem baj. Csak ne okozz fájdalmat neki. Ha olyan a kapcsolatotok, hogy egy ilyesmi nem okozna problémát, akkor beszéljetek róla, és hátha együtt eljuttok valamire. Ha nem, akkor nem tudom mi a teendõ...

Ez a jelenség szerintem teljesen természetes. Bár általában a fiúkra jellemzõ inkább, mert a lányok hamarabb lekötik magukat, sõt nekik inkább lételemük tartozni valakihez. De ez esetben teljesen elnézendõ, - habár nem tudom hány éves vagy - de úgy érzem, még nem élted ki magad. Ez nem azt jelenti, ahogy fogalmaztál, hogy õ túl kevés neked, hanem épp ellenkezõleg, õ jó, de kellene más is. Ez nem baj. Csak ne okozz fájdalmat neki. Ha olyan a kapcsolatotok, hogy egy ilyesmi nem okozna problémát, akkor beszéljetek róla, és hátha együtt eljuttok valamire. Ha nem, akkor nem tudom mi a teendõ...
Szerintem elgondolkodtató, miért érzed úgy, hogy kevés neked a párod. Lehet, csak megszokásból vagy vele? Vagy kell egy biztos háttér, akihez mindig visszatérhetsz? Vagy csak sajnálod, hogy a szakítástól szomorú lesz? Én úgy érzem, te nem igazán szereted már a párod, azért érzed kevésnek. Az is lehet, szexuálisan nagyobb az igényed, és azért kevés. Mindenesetre tisztázd magadban a dolgokat, mert késõbb, 1-2 gyermekkel már sokkal nehezebb kilépni egy olyan kötelékbõl ami keveset tud adni eked!
Szia! Én is voltam hasonló helyzetben, mint te! Borzasztó volt átélni, én végül szakítottam a párommal. Ez csak az én példám. Valószínûleg nem élted ki magad, hiányozhat az, hogy nõnek érezd magad, hogy nyíltan flörtölj, hogy sugározz. A szitunk hasonló! Volt a párom, de randizgattam mellette, és nem tudtam leszokni a randikról. egyre jobban csábítottak, m vonzottak az új dolgok. Olyan volt az egész, mint egy hullámvasút: hol jól éreztem magam a párommal, hol bûntudatom volt. Kiléptem belõle, mert rájöttem, hogy a 3, 5 év egy dolog, de sem magamat sem õt nem tehetem tönkre. Ez volt 8 hete, és azóta szárnyalok, szabad vagyok, és ÉLEK. Minél többet randizok, annál jobban rájöttem arra, mennyi mindenrõl maradtam le! Tisztázd az érzéseidet, azt hogy mit akarsz, és dönts! Minél jobban belemész ebbe, annál nehezebb lesz kiszállni. Mi van abban az esetben, ha megtetszik neked egy srác és több lesz egy-két randinál! Elgondolkodtató! Még nem ismered önmagad, ahhoz tudd mi a jó neked, ahhoz élned kell. Sok sikert!

Valaki tud segíteni? Nagyon szeretem a páromat, ő is szeret engem, de az előző családjától nem tud elszakadni. Nem is a volt feleséggel lenne a baj, hanem annak a lányával. (nem saját gyereke páromnak).

Először hallani sem akartam róla,aztán megengedtem,hogy rendszeresen találkozzanak,később már a közös otthonunkban is vendégül láttam,eljött hozzánk ebédre,aztán egész nap ott volt.Megegyeztünk,hogy nincsenek közös családi programok az ex-szel,erre bejelenti,hogy jövő hónapban áldoz a gyerek és mindkettőnket meghívott a volt feleség. Ez normális? Vagy csak én fújom fel a dolgot? Nem akarom elhagyni emiatt páromat,de ez nekem már egy kicsit sok!!! Milyen megoldás van erre?

Legjobb válasz: Pedig ezt sajnos le kell nyelned, vagy ott hagyod a férfit. A lány összetartja õket, így óhatatlan, hogy találkozzanak és te is az ex-szel, de amíg nem közelednek egymáshoz hátsó szándékkal, illetve normális kapcsolatra törekszik kettõtök között, addig szerintem nyugi. Tudom, mondani könnyû, ám én úgy lennék vele, hogy amíg nyíltan összejárunk, stb., addig sincs lehetõségük semmi félreérthetõre. Mennyivel rosszabb lenne, ha téged mindenbõl kihagynának, viszont így szerintem semmi gáz.

Mit értesz a mindenen? Írd le légyszives! Azt, hogy találkozzanak? Ezt nem kell megengedned, mert ehhez neked semmi közöd. A nevelõapának fontos a gyerek, a gyereknek fontos a nevelõapa. A világ legtermészetesebb dolga, hogy találkoznak. Nagyon helyes, és rendes dolog az anyukától, hogy meghívott a templomba Mind a KETTÕTÖKET! Ez azt jelenti, hogy elfogad téged, mint a pasi párját. Felesleges kihangsúlyozni, hogy közös otthonba hívtátok a kislányt, úgy mondod, mintha valami hûdenagy dolgot vittél volna végbe, pedig ehhez tényleg semmi közöd.
Ne is haragudj, de a viselkedésed alapján egy 10 éves hisztis gyerek szintjén vagy... "Elõször hallani sem akartam róla, aztán megengedtem, hogy rendszeresen találkozzanak" Komolyan mondod, hogy TE majd eldöntöd, hogy találkozhat-e a férfi egy kisgyerekkel, aki a nevelt gyereke? A te engedélyed kell hozzá, úgy gondolod?
Pedig ezt sajnos le kell nyelned, vagy ott hagyod a férfit. A lány összetartja õket, így óhatatlan, hogy találkozzanak és te is az ex-szel, de amíg nem közelednek egymáshoz hátsó szándékkal, illetve normális kapcsolatra törekszik kettõtök között, addig szerintem nyugi. Tudom, mondani könnyû, ám én úgy lennék vele, hogy amíg nyíltan összejárunk, stb., addig sincs lehetõségük semmi félreérthetõre. Mennyivel rosszabb lenne, ha téged mindenbõl kihagynának, viszont így szerintem semmi gáz.
Igen, te fújod fel, hisz a lányt nyilván a lányaként szereti, mi az, h ne menjen el az elsõáldozására? Örülhetnél neki, h nem szarik nagy ívben a kiscsaj fejére, és annak is örülhetnél, h az ex nem vetélytársat lát benned, hisz téged is meghívott.
Az nem normális, hogy te el akarod tiltani a kislánytól. Attól, hogy nem a sajátja, még szeretheti ugyanúgy, hiszen õ nevelte. Ha az ex téged is meghivott, nem értem, mi a baj, hiszen nem a hátad mögött szervezkedik, teljesen normális hozzáállás ez a részérõl. Szóval, minden, amit irtál, normális, egyedül a te viselkedésed nem az.
A kérdező hozzászólása: Én nem akarom eltiltani, ezért is írtam, hogy én többször vendégül láttam, fõztem neki, beszélgettünk, együtt játszottunk. Egyerûen csak nem akarok folyton az ex-be botlani! A lány sem annyira kicsi már, 12 éves. Szerintem én is sokat tettem azért, hogy változtassak a felfogásomon, de úgy érzem semmi nem elég.
A kérdező hozzászólása: Én a negatív kritikát is szivesen fogadom, mert abból is okul az ember. A mi családunkban szerencsére soha senki nem vált még el, nem volt ilyen eset a környezetemben. Megmondom õszintén, fogalmam nincs, hogy ilyenkor mi a helyes és mit kéne tennem. Ezért kérdezek meg olyat, aki már volt hasonló helyzetben.Csak egy arany középutat szeretnék, ami mindenkinek megfelel. Az eddigi válaszokból nekem az jön le, hogy nekem mindent le kell nyelni és megengedni nekik.
A kérdező hozzászólása: Nem értem miért van mindenki így felháborodva egy egyszerû kérdéstõl. Nem emlékszem, hogy írtam volna olyat, hogy márpedig nem fogom elengedni, vagy eltiltom õket egymástól, vagy hasonlót. Eleinte furcsa volt a helyzet, meg kellett szoknom nekem is, mert mint írtam senki nem volt így a környezetemben. A "mindenen" pedig azt értem, hogy eddig bármit találtak ki, semmire nem mondtam nem-et. Valószínûleg el fogunk menni együtt (ha pedig párom egyedül akar elmenni, még attól sem zárkózom el). Én csak feltettem egy egyszerû kérdést, hogy manapság mi a megszokott. Kioktatás helyett annyiból is értettem volna, hogy ebben nincs semmi furcsaság, ez mindenhol így mûködik.
Nem arról van szó, hogy mindent le kell nyelned, csupán arról, hogy pontosan ez az arany középút, ami történik veletek. Legalább is amit leírtál, kívülállóként úgy látom, hogy minden rendben van. Mindenki a hátán cipeli a múltját.
Ne haragudj, ebbõl nem mosod ki magad. Elég csak elolvasni a kérdésed: "elszakadni az elõzõ családjától", "hallani sem akartam róla, aztán _megengedtem_", "nincsenek közös családi programok", "nem akarok elhagyni a páromat, de..." Te irányítani akarnál, de nem tudsz, és ez frusztrál. Már az elhagyással is kacérkodsz, csak oda ne juss, hogy fenyegetõzöl is vele! Az az érdekes a részedrõl, hogy olyan férfival vagy együtt, akinek nevelt gyereke volt, tehát számára nem probléma egy korábbról való gyerek, míg neked szemmel láthatóan igen. Ez elég komoly világnézeti különbség, de neked ezt akkor kellett lenyelned, mikor õt választottad. Nem mondom, hogy gond van veled, van olyan férfi, akinek a válás az az egész családdal való végleges szakítást jelent, ha már elvált kell, akkor egy ilyen jó lenne neked. De inkább egy gyermektelen sosem házasodott kéne neked, figyelembe véve, hogy milyen családi környezetbõl jöttél. De hát az van, ami jut, ugye? Az állatvilágban vannak megoldások erre, pl. a medvéknél, ha a nõstényt új hím cserkészi be, akkor elõször megöli annak bocsait, mert csak ezután érik meg a nõstény petesejtje. Mindjárt nincs gond a nevelt gyerekekkel!
A kérdező hozzászólása: Én nem akarok senkit sem irányítani, nem szeretek fõnökösködni és párommal kivétel nélkül mindent megbeszélünk. A legapróbb dologról is kikérem a véleményét és semmirõl nem döntök nélküle. Az, hogy neki volt egy nevelt lánya késõbb derült ki, akkor már egy ideje együtt voltunk. Az egy-két hasznos válaszadónak köszönöm a tanácsot, a többieket pedig sajnálom, hogy nem igazán értették meg, hogy mit szerettem volna kérdezni.
Mivel én is elváltam, van tapasztalatom a dologban. Mi kifejezetten jóban voltunk/vagyunk a (most már nekem is ex) férjem elsõ feleségével. Ebbõl ugye lejön, hogy én a második feleség voltam. Volt, hogy együtt fõztünk a volt feleségével, mert pont nem tudta, hogy kell elkészíteni azt a kaját, volt, hogy amikor elhozta a gyereket láthatásra, hozta az exet is és dumáltunk, olyan is volt, hogy én még haza sem értem a melóból, õk már itt voltak, mert azért azt nem várhattam el, hogy télen ücsörögjenek a kocsiban míg hazaérek. Voltak közös családi programok, ismertem az exének a barátját (aki már a férje), és tudom, hogy ez nem szokványos, de volt olyan, hogy a csajjal ketten csináltunk csajos programot. És így utólag, nagyon jó, hogy ilyen jó volt a kapcsolatunk az exével, mert miután mi is elváltunk, máskülönben nem találkoznának a gyerekeink, holott mégiscsak féltestvérek. Apuka azóta teljesen megváltozott, egyik gyerekét sem látogatja évek óta, mi szoktuk összehozni a srácokat, pedig nem is élünk egy városban. Nem volt okunk utálni egymást, és bár nem vagyunk napi kapcsolatban, mégis jó a viszonyunk, az exünkkel pedig egyikünk sem beszél. Szerintem teljesen jó ez a hozzáállás, ahogy a párod csinálja, véleményem szerint az lenne a gerinctelen, ha egyik napról a másikra lesz..ná a kislányt, akinek pedig igenis fontos, hogy lássa, õt szeretik mind a ketten, és a számára fontos eseményen mindenki ott van békében. Hidd el, megoldható.
Nézd, amikor hozzámentél, tudtad, hogy volt egy kapcsolata. Akkor elfogadtad. Most viszont viselned kell a hozományt is. A megoldás az, hogy elviseled, és jópofát vágsz hozzá. Ha szereted, akkor a terhet is elhordozod, ha meg önzõ vagy, és magadat szereted, akkor hisztizni fogsz elõbb utóbb. De ne feledd el, senki sem vert ostorral, hogy menj hozzá. Egyébként meg gondolj abba, hogy a 12 éves kislányt megviselné, hogy többet nem láthatja.

Van barátnöm, és nagyon szeretem, és azt mondja, h ő is nagyon szeret! De 1 héten alig talizunk párat, mert legtöbbször azt mondja, h fáradt vagy nem ér rá, és nem tudom, h szeret e! Ez ellen mit tegyek?

Legjobb válasz: Ugyan így vagyok én is a barátommal!Sokat féltékenykedek mert, bármit mondhat! Példáúl amikor azt mondja, hogy dolgozik akkor is már hülyeségeken jár az eszem de közbe felhív és kiderül, hogy dolgozik! Mond meg a barátnõdnek, hogy kicsit többször szeretnél vele találkozni mert, neked nagyon hiányzik! Vagy lepd meg menj el hozzájuk!=) És ha példáúl nem ér rá akkor elkiséred vagy segítesz neki!

Ugyan így vagyok én is a barátommal!Sokat féltékenykedek mert, bármit mondhat! Példáúl amikor azt mondja, hogy dolgozik akkor is már hülyeségeken jár az eszem de közbe felhív és kiderül, hogy dolgozik! Mond meg a barátnõdnek, hogy kicsit többször szeretnél vele találkozni mert, neked nagyon hiányzik! Vagy lepd meg menj el hozzájuk!=) És ha példáúl nem ér rá akkor elkiséred vagy segítesz neki!
Akármennyire fáradt vagyok, sosem mondok olyat a barátomnak, hogy "figyelj, fáradt vagyok, hagyjuk ezt ma"... Pedig én nagyon álomkóros vagyok, legszívesebben mindig csak aludnék, sosem vagyok kipihent. Én azért beszélgetnék vele egy kicsit arról, hogy most mi van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!