Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretem párom (371 db)

Hízni szeretnék az orvos peritol tablettát írt fel, lehet tőle? és mennyit? , mennyi idő alatt? Hízni mert már nagyon szeretnék pár kilót felszedni

Legjobb válasz: Többször tömtek vele gyerekkoromban, sikertelenül. Álmos voltam tõle folyton. Pár kiló felszedéséhez napi 40 dkg kenyér és viszonylagos nyugalom kell :-)

Többször tömtek vele gyerekkoromban, sikertelenül. Álmos voltam tõle folyton. Pár kiló felszedéséhez napi 40 dkg kenyér és viszonylagos nyugalom kell :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, nyugi !Az nehéz 3gyerkõc mellett , meg sok minden máson is idegeskedek nem tudom de a szülés óta pánikolok !Eddig sose volt de mióta a harmadik kislányom megvan azóta , de megköszönném ha tudnál valami jó módszert amitõl pár kiló feljönne.
tudni kéne melyikõtök a fiú-lány
Hát figyelj, ha annyira akarja (meg gondolom azért te sem tiltakozol:D), akkor csináljátok. Ezt ti érzitek a legjobban, nem egy csapat idegen a fórumon. Szerintem:) Ha kívánjátok egymát (márpedig így van), akkor hajrá. Miért cseszné el emiatt a felvételit?:) De ha te szeretnél várni, akkor mondd meg neki.
A kérdező hozzászólása: azért cseszné el mert erre gondolna folyamatosan, milyen volt... És nem arra hogy tanuljon, õ kitûnõ tanuló, nem engedhetem hogy ez miatt leromoljon az átlaga.
21:28 ott a pont!!!
A kérdező hozzászólása: jó, ilyen válaszok nem érdekelnek...
ha k.rvának tûnteted fel magad, ne várj jobb válaszokat
Ha ennyire okosnak érzed magad akkor miért teszel fel ide kérdéseket? sexeld meg , nem a te bajod lesz ha õ folyamatosan arra gondol felvételi közben hogy milyen jót sexelt.... Hogy tudsz segíteni neki? 3 hét biztos elég volt h ezt tudjad, ismerned kell már annyira, fõleg ha már petting is volt.....;)
A kérdező hozzászólása: nem tüntetem fel magam annak, és nem fogok pont egy ilyen embernek magyarázkodni...
Már miért cseszné el a felvételit? ...Ha nem telepszesz rá, ...s esetleg neki sem hagyod, hogy állandóan eggyütt legyetek..akkor ok. De ezzel a logikával akár arra is gondolhat 'állandóan' , milyen lenne... :) Amúgy meg nyugodtan hagyd figyelmen kívül a k*rvázós válaszokat... ezene az oladalon sokan fogalomzavarban szenvednek...
A kérdező hozzászólása: köszi, látom azért vki válaszolni is tud normálisan
A kérdező hozzászólása: de az a baj hogy osztálytársak vagyunk, mindig együtt vagyunk:D
A kérdező hozzászólása: mi az hogy állandóan?
Állandóan együtt = mindig amikor csak lehet. pl. Volt egy barátnõm aki úgy gondolta, a 8órás munkaidõmböl felmaradó összes idõmet vele szeretném tölteni... elejében tetszett is, de aztán úgy éreztem "megfojt" ..de vegülis megbeszéltük s megértette..
21:22 vagyok. Írtad, hogy nem tudod vele megbeszélni, hogy még ne? Ha egy pasi szeret, akkor vár. Üljetek le és beszéljétek meg. Ez nem állapot. Lehet nem vagy szûz, de azért egy nõnek minden pasi más. Ha azt érzed, hogy még nem szeretnéd vele, akkor ne is engedd. Ha emiatt elhagyna egy könnyet se ejts! Biztos csak "arra" kellettél volna neki.
A kérdező hozzászólása: 21:22 Köszönöm, igazad van:D
Úristeen.. és kitudja, mire én írok, lassan 4 hetesek lesztek?? :O:O:O :D Az már nagy szó, fõleg ha nézzük a korokat, és az idõt.. meg egy 15 éves kisfiút nem neveznék pasinak, fõleg nem teperném le.. elég szánalmas.. :D
A kérdező hozzászólása: szánalom vagy, ha segíteni nem tudsz, akkor inkább kussolj. Ez az oldal nem errõl szól hogy leminõsítsd a másikat, hanem hogy segítsd. Ennyi
jesszusom mekkora r.banc lehetsz :D 16 évesen te olyan tapasztalt vagy XD gondolom jól szétb.szták már a p.csád, büszke lehetsz. szegény srác
Gondolom nagyon menõ dolog lesz a felvételi után megfirtatni a hozzá hasonlóan érett haverokkal, hogy megk*rt egy 16 éves lányt. 3 hét után annyira szerethetitek egymást, hogy csak na! :D
mármint nekünk hogy tanácsot tudjunk adni
A kérdező hozzászólása: nekem kéne hogy segítsek neki
kérdezõ, lány vagy fiú vagy?
A kérdező hozzászólása: csaj
Akkor semmit csak lökd hanyatt és mássz rá, velem is ezt tették :D teljesen jó volt :D
3hét az semmi..bár ez nem is igazán fontos..legyél vele óvatos, és tedd felejthetetlenné neki ezt az alkalmat...legyen romantikus és ne kelljen parázni hogy ó a szülök rámtörhetnek, bár nemtudom milyen idõs lehetsz..védekezzetek...és kényeztesd sokáig..valószínû hamar elszáll majd, de próbáld húzni az orgazmusát...18/L drukkolok
A kérdező hozzászólása: :D oké, csak tudod õ még csak 15éves és még nagyon gyerek, és most vannak még a felvételik, és ha most szexelünk akkor tuti elcseszi, de nem akar várni...:D
A kérdező hozzászólása: mert akkor arra gondolna milyen jó volt...:D
A kérdező hozzászólása: oké, majd akkor hosszabb elõjáték, persze alap az óvszer:D
te mennyi vagy?naigen a felvételit várd meg!de fogadd meg a tippeket..imádtam a szüziket régen
A kérdező hozzászólása: én 16 vagyok:D de én már sokkal tapasztaltabb vagyok.:D
A kérdező hozzászólása: én 16 vagyok:D de én már sokkal
A kérdező hozzászólása: tapasztaltabb,
Ha kétszer írtad ezt le, biztos nagyon tapasztalt lehetsz. Nem tudom, ki hogy van vele, de én annyi idõs vagyok, mint te, 2 éve járok a pasimmal, 6 hónapot vártunk, amíg valamit csináltunk. Nem erõltette, megvárta. Vele vesztettem el a szüzességem. És mióta járunk, nagyon szeretem. Lehet várnod kéne még, hogy nehogy nagy pofára esés legyen vagy akármi. Nem fikázásból, csak ismerek "egy-két" ilyen sztorit.
A kérdező hozzászólása: én szeretnék is várni, de õ nem akar, és nem tudom neki meg magyarázzni hogy nem kéne még...
A kérdező hozzászólása: ...

Miért szeretnék lebeszélni rólam a páromat 8 év és 2 közös gyermek után? Az is baj, ha nagyon szeretem a páromat. Mindenből problémát csinálnak. De miért? Olyan, mintha nem is akarnának jót a páromnak.

Miért szeretnék lebeszélni rólam a páromat 8 év és 2 közös gyermek után??? Párom panaszkodik rólam nekik, ők meg nem látják, hogy mi az igazság... A női rokonjai is először azt mondják, amit ők tennének. Erre mondom, hogy én is így teszem. Erre visszaszólnak, hogy akkor nem úgy kellene, hanem pont az ellenkezőét. Az is baj, ha nagyon szeretem a páromat. Mindenből problémát csinálnak. De miért??? Olyan, mintha nem is akarnának jót a páromnak...

Legjobb válasz: "a parom panaszkodik rolam nekik" ITt a te problemad ez, hogy elmegy mastol tanacsot kerni, nem tudja veled megbeszelni azt, amit kellene. Nagyon szereted a parodat, akkor miert jar masokhoz panaszkodni, tanacsot kerni stb.? A szeretetet megmutatni kell, nem pedig hirdetni!

"a parom panaszkodik rolam nekik" ITt a te problemad ez, hogy elmegy mastol tanacsot kerni, nem tudja veled megbeszelni azt, amit kellene. Nagyon szereted a parodat, akkor miert jar masokhoz panaszkodni, tanacsot kerni stb.? A szeretetet megmutatni kell, nem pedig hirdetni!
Ez így kevés. Mire panaszkodik? ---hopgy nem találsz be a koszos ruhával a szennyestartóba? Vagy nincs ennivaló sem és nem dolgozol? Esetleg ütöd-vered, és természetesen nagyon szereted közben, és csak az õ érdekében teszed?
Hát, ehhez tényleg tudni kéne, mit mesél a párod. Pl. itt a gyakon néha kiakadnak a harmincas nõk, hogy "x év együttélés után és y gyerekkel már hiába várom az esküvõt?" És erre pl. a többség azt mondja, hogy hagyja el a fenébe. Pedig csak annyi lenne, hogy megbeszéli a párjával, hogy neki ez fontos. "De az nem olyan, mert az olyan, mintha kierõszakolnám a gyûrût." De a pasik nem gondolatolvasók és ezt sokan elfelejtik.

Kipróbáljuk egy 3. személlyel? Párommal nagyon szeretjuk egymást (2gyerekünk is van már) 4 éve vagyunk együtt. Nem csaltuk meg egymást soha. De felmerült köztünk mi lenne ha egy 3. személy velünk lenne. Nem rontaná el kapcsolatunkat?

Legjobb válasz: De igen.Nem értem,ha szeretitek egymást,hogy tudnátok beengedni egy 3.at is,ja és nõ lenne vagy férfi? De biztos hogy utána ezt vágnátok egymás fejéhez. Te pl nyugodtan végignézed ahogy a párod egy másik nõt nyalogat,kényeztet? Ésõ ezt nyugodtan megteszi,akkor hogy szeret téged?Vagy fordítva,Te simán egy másik férfival,miközben a párod is ott van,nem értelek,ha szeretitek egymást,hogy juthat ilyen eszetekbe? Bocs,lehet én vagyok régimódi,de nekem ez nem fétr bele,kikaparnám a párom szemét,de szerencsére õ is így gondolja.Komolyan jól gondoljátok meg,mert tönkretehet mindent!!!!!!

De igen.Nem értem, ha szeretitek egymást, hogy tudnátok beengedni egy 3.at is, ja és nõ lenne vagy férfi? De biztos hogy utána ezt vágnátok egymás fejéhez. Te pl nyugodtan végignézed ahogy a párod egy másik nõt nyalogat, kényeztet? Ésõ ezt nyugodtan megteszi, akkor hogy szeret téged?Vagy fordítva, Te simán egy másik férfival, miközben a párod is ott van, nem értelek, ha szeretitek egymást, hogy juthat ilyen eszetekbe? Bocs, lehet én vagyok régimódi, de nekem ez nem fétr bele, kikaparnám a párom szemét, de szerencsére õ is így gondolja.Komolyan jól gondoljátok meg, mert tönkretehet mindent!!!!!!
nem rontaná el csupán a jelenlegi problémát tovább mélyítené. valami mégis hiányozhat a kapcsolatotokból. kétszerelmes nem tud elviselni egy harmadikat. a harmadik csak akkor kellehet, ha a kapcsolat elsivárosodott. ha a szerelem elszállt. az hogy nem veszekedtek és a gyerekekekt szépen nevelitek még nem jelenti azt, hogy szeretitek egymást csak önkábítás, hazugság önmagatoknak, ha úgy gondoljátok most nagyon trendik lennétek az erre fecsérelt idõt és energiát inkább a párkapcsolatotok rendbehozatalára használjátok. nem gond, ha most ezen kemény szavak hallatán leszavazol, pár év múlva ez a válság erõteljesebben fog felszínre törni, ha most nem léptek!
Amúgy én sem itélkezek vagy hasonló, de érdekelne... A "szexben semmi nem tilos és semmi nem kötelezõ" tehát azt tesztek amit jónak láttok...
Ha a két ember szereti egymást egy harmadik nem fér el az ágyukba, vagy akárhol.A szerelem féltékenységet szül egy ilyen intim helyzetben meg fõleg. Ha simán végignézed hogy a férjed más nõben matat vagy a feleséged más fickón ugrál meg ilyenek, hát akkor gondolkozz el az érzéseiden. Szerintem a hétköznapokban sem fogod tudni ezt félretenni. Akkor inkább már kettõt vegyetek be. Mindegyikõtök egyet . Oltsátok le a villanyt vegyetek fel maszkot, ne szólaljatok meg és utána lehet találgatni ki kivel volt. HiHi Jó kis társasjáték Bár jó eséllyel megismered a férjed mozdulatait.
atyauristen! lehet en vagyok regi modi de en nem birnam elviselni , vegig nezni hogy a parom egy masik nohoz hoza er kenyezteti, foleg nem azt hogy en is elveznem ezt fuuujjj!!vagy eppen forditva en hozam erne egy idegen ferfi! undoritonak tartom egyszeruen! ha ketfel igazan szeretik egymast, akkor nem birnak bevenni egy 3 ik szemelyt is! ugyahogy az elso valasziro irta kikaparnam a paromnak a szemet is ha csak felhozna nekem ilyen temat, de hal istennek nem olyan beallitotsagu! nekunk perfect 100% os a sex egyutt!!
jesszus......
Menjetek el egy swinger klubba...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!jó hogy vannak olyanok is akik normálisan megmondják véleményüket, tanácsot adnak és nem ítélik el egybõl az embert.szerintem nem mi vagyunk és leszünk az utólsók akiknek ez megfordul a fejükbe.de arra jutottam (mivel eleve én hoztam fel a témát a páromnak)hogy vagy csak én leszek vele, vagy egy másik pár lesz.és hogyan lehet ezt tulajdonképpen megoldani?vagy kik legyenek azok?(mert a biztonságPLbetegségek miatt se mindegy!
Jól tetted elõttem válaszoló, hogy megmondtad neki, hogy akkor te meg egy másik pasival!:D Végre vki, aki nem fél megmondani. Mert teljesen jogos, hogy ha azt akarja, hogy vegyetek be egy másik lányt, akkor te utána azt mondod, hogy egy másik srácot is majd. Persze, akkor már a kedves férfiak fel vannak háborodva és mondogatják, hogy de az más. Mert, hogy két szép nõi test az más. Hát tévednek, mert nekünk meg a férfi test a szép, úgyhogy...:) Vmit vmiért...
Nekem az a véleményem, hogy azért mert ilyesmin gondolkodtok, nem jelenti azt hogy nem szeretitek egymást. Nálunk is már felmerült ez a dolog, bár csak fantáziálgatás terén. Sztem a legtöbb embert izgatja a gondolat. De ha tényleg meg kellene tenni, egyikünk sem merné. Javaslom hogy próbáljátok meg másképp feldobni az együttlétet, próbáljátok ki vmi izgalmas helyen. Az is nagyon izgalmas, de mégsem kell hozzá vki mást bevonni. Üdv. Samira
Én sem mennék bele, bár már köztünk is volt szó ilyenrõl. Régebben A párom nagyon akarta és én is szívesen kipróbálnám egy lánnyal, de mégsem mentünk bele. Én eléggé féltékeny típus vagyok és nem tudnám elviselni ha egy ásik nõhöz hozzáér a férjem. Aztán volt arról szó, hogy csak én lennék a lánnyal õ pedig csak nézné és hozzá sem érne, de erre mi a garancia. Amikor együtt van 3tök felizgult ember akkor már minden lehet. Õ ezt akkor nem nagyon értette meg, de amikor egyszer felcsattantam, hogy jó, de akkor utána én dugok elõtte egy másik pasival, na az már nem tetszett neki:-) Késõbb õ is belátta, hogy igazam van annyira, hogy valamelyik nap sokat olvastam a nyitott házasságról és mondtam neki, ha nem jó velem a szex, vagy ha úgy érzi mással is ki akarja próbálni akkor tegye meg (talán én sem gondoltam ezt komolyan de ismerem az elõéletét, talán ezért volt ez), és képzeld olyan fejmosást kaptam tõle, hogy én hogy képzelem azt, hogy õ valaha hozzá fog érni egy másik nõhöz, és különben is nem azért vett el (4hónapja vagyunk házasok) hogy más nõvel szeeljen, és különben is már házasok vagyunk és teljesen más a kapcsolatunk mint régen és ebbe már nem fér bele semmi ilyen:-) Szóval én azt gondolom, ha két ember tényleg szereti egymást, akkor nem tudnak elviselni egy harmadik embert az ágyban. Ha férfi vay, gondolj bele abba, hogy Te mit szólnál ha elõtted a feleségedet más pasi dugná. De ha nektek ez mégis belefér, akkor sz sztem már nem szerelem, csupán szeretet és megszokás.
Fura, hogy csomóan azt írják, hogy ha szereted meg bízol benne, akkor oké. Hát szerintem meg éppen akkor nem az! Én maximum egy felszínes, érzelem mentes kapcsolatban tudnám elképzelni, de ha elvileg szeretik egymást, akkor olyan nincs, hogy nagy boldogan végignézed, ahogy más valakivel van és közben még élvezed is. pf..
Én màr ha a baràtnöm nàlunk van, és a pàrom kicsit többet nevetgél vele, màr féltékeny vagyok. Pedig elmerem engedni bàrhovä egyedül(ma pl céges vacsoràn van nélkülem, )de megbizok benne. Azt is tudom, hogy nem csalna meg a baràtnömmel, nem azért nevet vele, hanem mert a szituàcio adott a nevetésre, de én akkor is féltem. Félte, mert szeretem. Én soha nem engednék senkit az àgyunkba, magunk közé. Utàna azon törném az agyam, vajon én, vagy a màsik teljesitett jobban az àgyban' Vajon miattam, vagy a màsik miatt lett orgazmusa? Vajon gondol-e rà, szeretné -e ujra kiprobàlni? Nem, nem soha. Nem azért mert elitölendö, hanem azért mert ezzel magadnak fogsz még több csalodàst okozni. Hidd el, utàna nem fogsz màr nyugodtan aludni. Néha én is fantäziàlok, hogy mi lenne, ha egy nö engem kényeztetne, vagy én a nöt, de hogy 3-an a férjemmel? Soha, soha soa. Ö az enyém, én ismerem a testét, és én akarom neki megadni azt amire vàgyik. Ha arra vàgyik hogy egy harrmadi^k is, akkor én màr ott nem vagyok teljesen kielégitö szàmàra. Nem tudom, jol gondold meg. Pàr oràs testi öröm miatt egy egész életre csalodni fogsz£
szia, az én fejemben is megfordult már a dolog, bár én nem vetettem fel... elég féltékeny tipus vagy meg nem elég magabiztos. ha az izgalom hevében nem is bántana, ha máshoz érne, de utólag biztos azon gondolkodnék, hogy nem-e gondol majd megint a másik nõre, vagy nem-e tetszik majd meg neki annyira, hogy mindig azon járjon az esze, persze mi még fiatalok vagyunk, és a párom is elég gyerekes, lehet csak ezért van meg nem egészen tökéletes most a szerelem és a bizalom...
Elméletben semmi kivetnivalót nem látok benne és azt gondolom simán mûködhet a dolog. Fõleg ha te is élvezed egy nõ közelségét. Gyakorlatban viszont korainak tartom. 4 év alatt még a káma-szutrát sem lehet végigjátszani. :) Minek oda még egy harmadik? Nem tetszik nekem, hogy ilyen rövid házasság alatt már felbukkant, hogy egy idegennel tegyétek izgalmasabbá a kapcsolatot. Ennyi idõ alatt még egymásra sem lehet ráunni. Ha igen... azon nem segít a harmadik. Azon valóban csak ront. Ám, ha ez csak beszédtéma, csak szóbeli játszadozás a gondolattal, akkor semmi gond. Akkor nem kevés a 4 év. :) )
15:56 os vagyok. A 16:28-as válaszához fûzném hozzá. Nem azért kap ellenzõ válaszokat mert ez nem megszokott és akkor nem is lehet jó. Hanem szerintem azért mert teljesen más eset lenne ha független lenne. Függetlenül megteheti sõt lehet én is megtenném, de amikor az embernek családja van, szeretõ megértõ párja akit viszontszeret és hasonlók.Egy ilyen 3 -as eléggé elbaltázhatja a dolgokat, ha rosszul sül el.És akkor huss a szép jó kapcsolatnak. Azért manapság a jól mûködö kapcsolatokat meg kell becsülni szerintem. Bár ha szeret kockáztatni.n is tudom a kíváncsiság nagy úr, de hamar elromolhatnak a dolgokés nehéz õket helyrehozni. Ha jól emlékszem láttam egy filmben valami hasonlót, csak ott a fickó megígérte hogy hát nem fogja a második nõt azaz nem a feleséget meg... . Persze nem így lett m, íg a feleség kiment innivalóért hát õk jól belekezdtek... Na mindegy A lényeg hogy neked kell eldöntened, a te életed.
ha mind2en szeretnétek, akkor semmi problémát nem okoz!sõt!ha tényleg élvezitek, meglátod utána ismét tüzesebb lesz a szexuális életetek amiben már csak 2en lesztek! és ha mégsem jó, még mindig meglehet állni közben, hogy mégsem szeretnétek. ha már felmerült közöttetek hogy "akár"akkor már ott van vágy erre a felállásra. és azt írod hogy nagyon szeretitek egymást, akkor miért menne tönkre a kapcsolatotok olyan dolog miatt amit mindketten szeretnétek? ne számíts sok olyan válaszra ami majd ösztönöz hogy megtedd. tudod ami nem a séma szerint történik itt nálunk, az már csak "rossz"lehet a nagytöbbség szerint. vágjatok bele, és hidd el....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utólsó válaszolonak!de önmagába félek egy picit az egésztõl.(ezért gondolkodom rajta)én vetettem fel az egész témát és a párom nem ellenkezett.(megbeszéltük egyszer lenne a dolog)akkor nem szeretjük egymást szerintetek mert elgondolkodtunk ezen?(a 3.nõ lenne)
válaszolók a kérdés nem az volt hogy bele menjen -e, vagy hogy ti belemennétek-e egy hármasba, hanem az hogy ez milyen hatással lenne a párkapcsolatára. a válaszom ezért volt az hogy belemehet, de tudnia kell, hogy már semmi sem a régi kettõjük között, tehát a meglévõ problémát csak mélyíteni fogja
Én is az elõzõkhöz csatlakoznék. Ugyanazokt a kérdéseket tudnám feltenni, mint az elsõ válaszoló... És megtódanám azzal, hogy miért érzitek azt hogy ez kell nektek? Komoly, felnõtt emberek (anya és apa) vagytok, miért kell átlépni a (normál) ész határait?
ahhoz, hogy ne rontsa el, egyformán kell akarnotok mindkettõtöknek.nem gáz, hogy 3-ik partner is van, HA!tényleg mindegyik fél szívesen teszi. a magam részérõl én sem mennék bele soha ilyenbe, mert ez már kímeríti a tisztelet fogalmát a másik fél iránt.de nem ítélem el aki ilyenbe belemegy.
1. vagyok, bocs, én úgy vettem, nõ vagy, de végülis ez nem derült ki, mindegy mert a véleményem ugyanaz csak bocs ha egybõl úgy reagáltam, mintha nõ lennél, és férfi vagy, hú nem megyek bele, érted ugyis.
Engem is izgat a godolat, nagyon is!De valahogy csak az a része, amikor engem kényeztetnek, ketten is! Aztán elképzelem, ahogy a pasim csorgatja a nyálát az idegen nõ látványára és feláll a cerkája, már a gondolattól is roszzul leszek. És nem esne jobban az sem, ha Õ ezt fordítva végig tudná nézni! Ott akkor már valami nem ok! Ez egy olyan próbálkozás, ami nem biztos, hogy megéri, nagyon fájdalmas vége lehet.Nem tudhatod most, mit éreztek majd közben, vagy utána, hatalmas sebeket lehet egy ilyen kiváncsiskodással szerezni, szerintem. Én, szingliként jelenleg 2 olyan emberrel tenném csak meg, akikhez nem kötnek érzelmek.Akkor lehet felszabadultan kiélni minden vágyadat és ha nem tetszik a psrtnerek egyikének, ha többet nem látod, sem gond, nem õ életed párja.Vagy nem?

Nagyon szeretnék nyelvpiercinget! Ezzel kapcsolatban szeretnék pár kérdést feltenni, amire normális válaszokat várok. Van valakinek piercingje, aki tud nekem ebben segíteni?

-Fáj a pc-szúrása? -Hogyan kezeljem? -Mennyi id? alatt gyógyul meg a seb? -El?ször mekkora méret? pc-t raknak be? -Mit tegyek ha a szül?k nem engedik meg? Jó és bevált tanácsokat várok. Légyszi aki tud minél el?bb válaszoljon,mert fontos lenne.. és gyorsan szükségem van rá..

Legjobb válasz: 1. Nem fáj. 2. Aki szúrja majd elmond mindent. De nem szabad pár napig tejterméket enni/inni, alkoholt inni, és cigizni. Nem tesz neki jót. És öblögetni kell minden étkezés után. 3. Kb 1 hét alatt begyógyul. Nem teljesen, de már nem fáj úgy. 4: Szerintem 20asat raknak bele. Mert úgyis feldagad nagyon. Utána magadnak cserélheted kisebbre, ha lelohadt. 5: Elsõ nap kerüld õket, mert beszélni nem olyan egyszerû. Pár betût majd nem tudsz kimondani normálisan. Mondod hogy ráharaptál a nyelvedre és fáj. Stb.

1. Nem fáj. 2. Aki szúrja majd elmond mindent. De nem szabad pár napig tejterméket enni/inni, alkoholt inni, és cigizni. Nem tesz neki jót. És öblögetni kell minden étkezés után. 3. Kb 1 hét alatt begyógyul. Nem teljesen, de már nem fáj úgy. 4: Szerintem 20asat raknak bele. Mert úgyis feldagad nagyon. Utána magadnak cserélheted kisebbre, ha lelohadt. 5: Elsõ nap kerüld õket, mert beszélni nem olyan egyszerû. Pár betût majd nem tudsz kimondani normálisan. Mondod hogy ráharaptál a nyelvedre és fáj. Stb.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ! Sokat segített!! :)
Barátnõm elõtte egy héttel már gyulladáscsökkentõt szedett és neki egyáltalán nem dagadt fel a nyelve. Utána pár napig 4X-5X kell egy jobbféle szájvízzel öblögetni.
én a saját tapasztalatomat írom le mellesleg szúrok piercingeket val...:D a piercing szúrása nemfáj..viszont én megittam rá pár felest és fel se dagadt tõle meg nem is fájt :) tejes termékeket tényleg kerülni kell .. szülõk nekem sem engedték de aztán megmondtam nekik hogy ha megunom kiveszem és semmi nyoma se lesz de az elsõ pár napba tényleg sejpít az ember szóval érdemes tényleg kerülni õket :)
1. ha az orvos vagy piercinges megvárja mig a zsibbasztó lezsibbaszt, akkor nem fáj, ha nem várja meg, akkor fáj. 2. kamillateával öblögetni étkezés után, kerülni kell a nehezen rágható ételeket. tejtermékek, csípõs, sós, túl édes ételek tiltólista 1 hétig. 3. személyfüggõ. 4-12 napig lohad 4. 20mm. 5. én nem szóltam. azt mondtam a fogam fáj..:)
utolsó vagyok. és az alkohol jó rá. de csak a 40 fok feletti. leveszi róla a gyulladást. és a cigit is kerülni kell min. egy hétig.

25 éves lány vagyok. A párom sokszor agresszív velem, mert nem szeretkezek annyiszor vele, mint ahogy ő szeretné. Nagyon szeretjük egymást, de ez mindig közénk állt. Mit tegyek, hogy jobban kívánjam?

Legjobb válasz: En voltam ilyen kapcsolatban es magamban kerestem en is a hibat. Miutan szakitottunk es megismertem mast, visszatert a szexualis erdeklodesem es ugyanazzal a partnerrel meg mindig nem mult el...pedig eltelt mar par ev. Rajottem az ex minnel jobban nyomult en annal jobban ellenalltam pedig jo volt vele! De nem akartam vele lenni. A volegenyem sosem agressziv. Jol erti hogyan kell velem beszelni, hogy a dolgok jol menjenek. Erre igazabol nincs orvossag es a baratod is meggondolhatna, hogyan viselkedik veled. Minnel jobban zsarol, te annal szarabbul fogod magad erezni es menekulsz elole. Ha igy banik veled, akkor magat sokkal jobban szereti es nem lesz jobb. Ha idot adna es nem nyomulna valoszinu jobban kedved lenne az egeszhez. Ez a nagyon szeretjuk egymast mert ez csak egy dolog (bocsanat a romantikus lelku olvasoktol) ettol meg nem oldodik meg a szex kerdes. Csak turelemmel oldodna meg ha teged jobban szeretne sajat maganal.

En voltam ilyen kapcsolatban es magamban kerestem en is a hibat. Miutan szakitottunk es megismertem mast, visszatert a szexualis erdeklodesem es ugyanazzal a partnerrel meg mindig nem mult el...pedig eltelt mar par ev. Rajottem az ex minnel jobban nyomult en annal jobban ellenalltam pedig jo volt vele! De nem akartam vele lenni. A volegenyem sosem agressziv. Jol erti hogyan kell velem beszelni, hogy a dolgok jol menjenek. Erre igazabol nincs orvossag es a baratod is meggondolhatna, hogyan viselkedik veled. Minnel jobban zsarol, te annal szarabbul fogod magad erezni es menekulsz elole. Ha igy banik veled, akkor magat sokkal jobban szereti es nem lesz jobb. Ha idot adna es nem nyomulna valoszinu jobban kedved lenne az egeszhez. Ez a nagyon szeretjuk egymast mert ez csak egy dolog (bocsanat a romantikus lelku olvasoktol) ettol meg nem oldodik meg a szex kerdes. Csak turelemmel oldodna meg ha teged jobban szeretne sajat maganal.
Az önmegtartóztatás sem segít? :) Nem elég szexi a barátod? ;) Sok játék van, pl. már nagyon közel vagytok egymáshoz, gyertyafény, nem sok ruha, jó hangulat.. de nem érhettek egymáshoz. Találjatok ki vmit. Esetleg simogasson fehérnemûben téged, csikizzen szinte, csókolgassa a nyakad (egyébként ez az a pont, amitõl SZERINTEM MINDEN nõ odavan) , és így tuti sikerüüülni fog!!
Amúgy ha tényleg nem javul semmit, érdemes megkérdezni egy dokit. Most mit árthat? Legfeljebb segít. Biztos neki is rengeteg betege volt már, sok ilyen típusú problémát kezelt már, ez is biztos... Sok sikert!
Hagyd magad kínozni :) Csókolozzatok pl. sokkal szenvedélyesebben.. hevesebben, és izgatóbban. Emellett még ugye kínozhat nagyon sok féle képpen, mondd meg neki, hogy adjon bele mindent a dologba, apait-anyait! Szóval romantika, erotika, figyelem, szenvedély.. Minden. Ha így se lesz több kedved, akkor vmi nincs rendben :S Minden egészséges nõ kívánja a szexet, nekem nincs orgazmusom már jó ideje, de a szex mégis jó. Muszáj, hogy te is élvezd, és akard! Minden belsõ probléma kihat a szexre is!
Szerintem ebben a kapcsolatban nem veled van a baj. Sokkal inkább a pároddal. Az agresszió és az átélt sérelmek hatására természetes hogy nem tudod naponta 3szor kívánni õt. Egy kapcsolatban a rugdosás és a fojtogatás nem megengedett. Abban a percben el kellett volna hagyni, mikor elõször bántott. Tudom, hogy nem könnyû mert ez már nálad "társfüggõség" amikor már elfogdod õt annak ellenére is hogy bántott. Ezt a kapcsolatot vagy meg kellene alapjaiban változtatni, vagy szakítani. Ne hagyd, hogy bántson, akkor sem ha szeret.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez aranyos volt, mármint az, hogy gondolkozol azon, hogy hogy lehet ezt a problémát megoldani. Nemrég találtam rá erre az oldalra és regisztráltam és szerintem nagyon rendes emberek vannak itt! Nézegetem én is a kérdéseket és próbálok rájuk választ adni, segíteni. Igazatok van, minden "agyban" dõl el, ha a szeretet meg van és a hûség, akkor valahogy meg lehet oldani a problémát.Akkor lenne gáz, ha nem is szeretnénk egymást. Sokszor kitaláljuk egymás gondolatait, szokott nekem reggelit csinálni amit ágyba hoz, virágot kapok tõle, majdnem minden nap megmasszíroz (még munka után is) és látod, valami mégsem oké. Tényleg tud valamit a párom, ez tény, ezért nem engedem el... :) Jó, hogy van kivel beszélgetnem errõl, sokat segítetek nekem. Köszönöm!
Jézusom, hát ez azért durva.. És az is érdekes és talán tiszteletreméltó, hogy te is így is õt választod. Sokat tudhat ez a pasi, én nem mernék mellette maradni :S Amúgy nem is tudom, ez a probléma egy kicsit tipikus. Mármint ami beugrik.. az a bizonyos "már megint.. ". Igen, amúgy szerintem valóban agyban kell változni, és eljutni odáig, hogy akard. Nehéz ügy. Végül is magadat csak te ismered annyira, hogy .. meggyõzd magad arrról.. amirõl meg kell. Ha a bizalom meg van, és a szerelem is, akkor már csak tényleg taktikák kérdése. Habár nem tudom, lehet, hogy én nem vagyok még annyira tapasztalt és érett ehhez mint a második hozzászoló... Mindenesetre gondolkozok ezen, mert mostmár csak azért is, nehéz probléma, és aggaszt hogyan lehetne megoldani.
A kérdező hozzászólása: Kedves második hozzászóló! Tudod, az igazság az, hogy én nem szeretnék mást párt magamnak, csak õt, mindenféle téren passzolunk egymáshoz, tökjól megvagyunk, de amint a szexre kerül a sor, vagy ha csak úgy néz rám, akkor én teljesen leblokkolok és az fut végig az agyamon, hogy "jaj már megint" meg hogy "most mivel fogom elvenni a kedvét". Õ nem érzi magát férfinak mellettem, de én sem érzem magam nõnek mellette. Próbáltam "agyban" változni és úgy hozzáállni, hogy -de õ szeret és csak engem kíván-, ment is egy pár alkalommal a dolog, de aztán már túl unalmasnak találtam a gyakori (napi 3) szeretkezést és ugyanott tartottunk mint eddig. Azt tudni kell, hogy õt megcsalta az elõzõ 2 barátnõje elég csúnyán, aztán ismert meg engem és 3 évembe telt, hogy megbízzon bennem, oktalanul bánt velem nagyon durván, folytogatott meg rugdosott, aztán meg ott sírt a vállamon, hogy ne haragudjak, õ nem akart bántani. Szóval szerintem nem ok nélkül nem kívánom, sõt, ezt el is mondtam neki, hogy ez nagyban befolyásolta a szexuális életünket, de azt mondta, hogy ez rég volt, felejtsük el.Meg már 2 éve lassan, hogy hozzám se ért egy ujjal sem, mert azt mondta, hogy meg akar változni, mert szeret.Gondolom észrevette, hogy a legnagyobb kincs neki az, hogy hûséges vagyok hozzá.De tudnék még mesélni.Gondolom akkor neked is kijutott a "jóból"...
En vagyok a masodik hozzaszolo. Nem gondolom, hogy a doki segithet. Ha nem nyomulna, ha hagyna lelegezni ha elfogadna, hogy te sem vagy egy kefegep es igenyeid neked is vannak csak eppen masfele jelleguek, sokkal jobb lenne. Az exem is engem okolt. Teljesen elhittem, hogy bennem van a baj egeszen addig amig mas nem jott az eletembe... Miert van az, hogy massal most is jo evek utan de az ex pokolla tette az eletemet a koveteleseivel? Nem tudom. Nincs ra magyarazat.
A kérdező hozzászólása: Értem.Beszéltem már vele többször, hogy ne nyomuljon ennyire, mert nekem ez túl sok, de azt mondja, hogy Õ NEM EGY GÉP, nem lehet csak úgy leállítani valakit, meg hát sérti is az önérzetét, hogy olyan sokszor visszautasítom.Próbáltam már azt is, hogy engedtem, hogy rám másszon, de hiába gyengéd, valahogy mégsem indulok be tõle.Mindig azt mondja, hogy velem van a baj, meg hogy menjek el orvoshoz, õ elkísér, nem akar elhagyni mert szeret, de õ is csak férfi és ezt melyik pasi viselné el már 5 éve?Na mindegy, majd lesz valahogy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Igen, az igaz, hogy lelki problémák is vannak a háttérben. Egyébként a párom tök normális(ha megkap engem), símogat és masszíroz szex közben, szóval nagyon gyengéd és figyelmes, csak velem van valami baj.Egyszerûen nagyon nehezen tudok "beindulni".De aztán már jó minden.
Az ember sajat maganak sokszor konnyebben megbocsajt. Az nem normalis, hogy folytogat meg rugdos!!! Engem egyszer probalt megutni reszegen ...persze masnap jozanul eskudozott...en csak annyit mondtam neki, hogy csak egyszer ut meg es egy telefont fogok megengedni az eletben nem fog megutni megegy not megha mely deliriumban lesz is. Egyebkent o megcsalt engem es a szamomra keseru elvalas idejen ismerkedtem meg valaki massal.- a Volegenyemmel. Megertelek, hogy ragaszkodsz hozza. De igy akarsz elni? Orokos terrorban? Mert sajnos- ezt a sajat boromon tapasztaltam meg - csak rosszabb lesz.

Nagyon szeretem a páromat lassan 1 éve együtt leszünk ő 25 éves jelenleg nagyon jól megvagyunk december körül tervezzük az össze költözést én 18 éves vagyok. Szerintetek sokáig így együtt lehetünk?

Legjobb válasz: Elõfordulhat. Egyrészt ha együtt éltek, úgyis sokkal több minden kiderül mint eddig, hogy mennyire bírtok együtt élni. Ilyenkor aztán elõjönnek a másik hibái, amelyeket vagy el tudsz fogadni, vagy nem. Másrészrõl 18 éves vagy, agyban még nagyot fogsz változni kb. 25-26 éves korodig. Úgymond jobban kinyílik a csipád, nagyobb rálátásod lesz a dolgokra. Ez általában azt eredményezi, hogy nem lesz elég ami van, többet akarsz, mást akarsz, jön egy fellángolás, vagy egy jobbnak hitt (valójában nem az) és te félredobsz mindent gondolkodás nélkül, karjaiba omlasz, majd rendkívül rövid idõn belül két szék közül a pad alá kerülsz, azaz pár hét vagy hónap után az új szerelmed kirak. Tudod hány ismerõsöm járta meg teljesen ugyanezt a procedúrát? Nem egy, nem kettõ, és mindenhol ugyanaz a forgatókönyv. Szóval csak azon múlik, mennyire leszel elégedetlen 25-30 éves korodra, illetve mennyire hülyülsz meg, hogy egy stabil kapcsolatot félredobj majd egy kis fellángolás miatt, ami azonban nagyon hamar ki fog húnyni. Ha most nagy a szerelem, sanszos, hogy esküvõtök, esetleg egy gyerek is bejön a képbe, aztán ha meghülyülsz és lelépsz egy másik miatt, gondolj bele abba, hogy azért nem sok pasi venne a nyakába egy gyerekkel. Ez ismét a két szék közül a pad alá eset, valamint ilyen esetben a gyermek a késõbbi pasizásaidat nagyon megnehezíti. Legyünk nyersek és objektívek, nemtõl függetlenül azért az ember kicsit elhúzza a száját, hogy más gyerekét kell felnevelnie, fõleg ha van vagy lehetne sajátja is. A másik buktató, ha a párod ábrándul ki belõled. A férfiaknál ezt általában két fõ ok váltja ki: mondjuk elhízol durván, elhanyagolod a külsõdet, slampos, igénytelen leszel a kényelmességben hogy már nem kell küzdened pasik figyelmének felkeltése érdekében. Ekkor pasid olyan lányok felé fogja fordítani a tekintetét, akik még ügyelnek erre. A másik fõ ok a viselkedés lehet, ha elkezdesz hisztizni, parancsolgatni, túl sokat elvárni a másiktól míg te a kisujjad sem mozdítod, követelõzni, túlságosan önzõvé vagy anyagiassá válni (a nõk többsége 25 fölött ilyenné válik), hazudozni, illetve nem törõdsz vele már annyira mint korábban.

Elõfordulhat. Egyrészt ha együtt éltek, úgyis sokkal több minden kiderül mint eddig, hogy mennyire bírtok együtt élni. Ilyenkor aztán elõjönnek a másik hibái, amelyeket vagy el tudsz fogadni, vagy nem. Másrészrõl 18 éves vagy, agyban még nagyot fogsz változni kb. 25-26 éves korodig. Úgymond jobban kinyílik a csipád, nagyobb rálátásod lesz a dolgokra. Ez általában azt eredményezi, hogy nem lesz elég ami van, többet akarsz, mást akarsz, jön egy fellángolás, vagy egy jobbnak hitt (valójában nem az) és te félredobsz mindent gondolkodás nélkül, karjaiba omlasz, majd rendkívül rövid idõn belül két szék közül a pad alá kerülsz, azaz pár hét vagy hónap után az új szerelmed kirak. Tudod hány ismerõsöm járta meg teljesen ugyanezt a procedúrát? Nem egy, nem kettõ, és mindenhol ugyanaz a forgatókönyv. Szóval csak azon múlik, mennyire leszel elégedetlen 25-30 éves korodra, illetve mennyire hülyülsz meg, hogy egy stabil kapcsolatot félredobj majd egy kis fellángolás miatt, ami azonban nagyon hamar ki fog húnyni. Ha most nagy a szerelem, sanszos, hogy esküvõtök, esetleg egy gyerek is bejön a képbe, aztán ha meghülyülsz és lelépsz egy másik miatt, gondolj bele abba, hogy azért nem sok pasi venne a nyakába egy gyerekkel. Ez ismét a két szék közül a pad alá eset, valamint ilyen esetben a gyermek a késõbbi pasizásaidat nagyon megnehezíti. Legyünk nyersek és objektívek, nemtõl függetlenül azért az ember kicsit elhúzza a száját, hogy más gyerekét kell felnevelnie, fõleg ha van vagy lehetne sajátja is. A másik buktató, ha a párod ábrándul ki belõled. A férfiaknál ezt általában két fõ ok váltja ki: mondjuk elhízol durván, elhanyagolod a külsõdet, slampos, igénytelen leszel a kényelmességben hogy már nem kell küzdened pasik figyelmének felkeltése érdekében. Ekkor pasid olyan lányok felé fogja fordítani a tekintetét, akik még ügyelnek erre. A másik fõ ok a viselkedés lehet, ha elkezdesz hisztizni, parancsolgatni, túl sokat elvárni a másiktól míg te a kisujjad sem mozdítod, követelõzni, túlságosan önzõvé vagy anyagiassá válni (a nõk többsége 25 fölött ilyenné válik), hazudozni, illetve nem törõdsz vele már annyira mint korábban.

Nagyon szeretem a páromat, és már együtt vagyunk egy ideje. Õ nagyon szeretné már a szexet, és már én is, csak a testem valahogy másképp reagál. Múltkor megpróbáltuk, de nagyon féltem, így nem sikerült becsúsznia. Hogy küzdjem le ezt?

Lehet pillanatnyilag megnyugszok, de ha már be akarja tenni, elhúzom magam. Vagy az lenne a jobb, ha hirtelen nagy er?vel tenné be, amikor nem is figyelek? Mit javasoltok?

Legjobb válasz: Nem is figyelsz? Az érdekes.. :P Csak lazulj el..de tényleg! Mikor elõször feküdtem le a barátommal, feszült voltam, de emlékeztem, h mindig ezt tanácsolják, h csak lazíts, próbáld meg élvezni! Jó lesz az ne félj. Lehet az elején kicsit fájni fog, de kibírható. Petting elõtte, h eléggé felizgulj, ha kell használjatok síkosítót. Ki lehet bírni, ne félj! Ha szereted a párod, akk ez egy szép élmény lesz, és remélem tényleg az is lesz! Sok szerencsét!!

Nem is figyelsz? Az érdekes.. :P Csak lazulj el..de tényleg! Mikor elõször feküdtem le a barátommal, feszült voltam, de emlékeztem, h mindig ezt tanácsolják, h csak lazíts, próbáld meg élvezni! Jó lesz az ne félj. Lehet az elején kicsit fájni fog, de kibírható. Petting elõtte, h eléggé felizgulj, ha kell használjatok síkosítót. Ki lehet bírni, ne félj! Ha szereted a párod, akk ez egy szép élmény lesz, és remélem tényleg az is lesz! Sok szerencsét!!
Jaja, de gyorsan ne csináljátok sztem, az télleg fájna! Elõzõ voltam.
Hirtelen nagy erõvel? ISTEN ÕRIZZ!!!!!! NE!!!!! Semmiképpen! Ez a lehetõ legrosszabb ötlet! Szépen, óvatosan, alapos felizgatás után - miután kitartóan dolgozott a lábaid között kézzel és nyelvvel és Te már félájult vagy - kell próbálkozni de ésszel, akár félcentinként haladva, és ha nem csak azt érzed, hogy "kicsit feszít", hanem fáj is, akkor abbahagyni. HIrtelen benyomva szörnyû élmény lenne Neked és azt egyikõtök se akarja. Ha csak kicsit feszít, az el fog múlni, és után aélvezni fogod az aktust.
Nem bántásnak írom a következõt, csak ez is lehet: egyik barátnõm imádta a barátját, és kívánta is, de mivel voltak gondjaik, ezért nem tudott benedvesedni, és fájt a betétel. Nem lehet, hogy van valami problémátok? Vagy csak egyszerûen túl rágörcsölsz a témára? Ez lesz az elsõ együttléted? Mert lehet ez is közre játszik.
Hirtelen hogy nem is figyelsz?Ne csinálj hülyeséget.....Pont ellenkezõleg, nyugodtan lazán, sok elõjátékkal....és ne kötelezõ feladatként fogd fel!Ha most nem megy majd legközelebb...nyugi.19 évesen sokaknak van ilyen problémája hidd el..én is leírtam már ugyanezt számtalanszor másoknak....szóval türelem.
Szerintem nem készültél fel rá még... Várj és beszéljetek a dologról... 19 éves vagy, nem kell elkapkodnod... Én várnék egy kicsit még...
A kérdező hozzászólása: jó, nem úgy értettem h olyan hirtelen, hogy megõrüljek a fájdalomtól, csak vmi kis pici löket kell az elején, mert még nem tág a hüvelyem, és hiába próbáltuk lassan, de úgy nem ment...nem tom mér...amugy Köszi Mindenkinek a válaszokat :-)

Tele van a fejem a rémisztő szülés történetektől így szülés előtt pár héttel. Megtennék az anyukák, akiknek kellemes / nem szörnyű élménykét maradt meg a szülés, hogy megírják a sztorit? Nagyon szeretnék ilyet is hallani/olvasni!

Tudom, hogy ett?l függetlenül én nem biztos, hogy ilyen szerencsés leszek, de a rémsztorikkal tele a fejem. Üdv.: 33 hetes:)

Legjobb válasz: Szerintem ez nem feltétlenül szerencse, hanem hozzáállás és szervezés kérdése is. Én vajúdtam 12 órát, aztán mégis császár lett, de életem legjobb élménye. A vajúdás alatt bent volt a férjem, meg az anyukám. Mondtam nekik, hogy beszélgessünk mindenfélérõl, nyugodtan vegyék fel a telefont ha csörög, mintha csak egy délutánt töltenénk otthon együtt. Ha fájás jött, a légzésemre figyeltem (nem jártam elõtte tanfolyamra, egyszerûen mélyeket lélegeztem és kész, és isten bizony sokkal jobb volt). Labdán ülve vajúdtam, ez is sokat segített abban, hogy ne érezzem úgy, mintha ágyban fekvõ beteg lennék. Amikor már sûrûn jöttek a fájások, akkor persze le kellett feküdnöm, és a külvilágra már nemigen tudtam figyelni, ekkor a babámra gondoltam, és hogy most épp milyen pozícióban van, meg mit érez és hogy mindjárt itt lesz. Amikor a doki a császár mellett döntött olyan gyorsan történt minden, hogy már csak azt vettem észre, hogy valaki a gyomromba könyököl :)-összesen ennyit éreztem a mûtétbõl-és már ott is volt a picikém. Elvitték rögtön, akkor a sírását hallgattam mosolyogva a mûtõasztalon. Pár perc múlva visszahozták, megpusziltam, majd a mûtét után rögtön megkaptam. :) Nekem nagyon sokat számított, hogy olyanok voltak körülöttem, akiket szeretek, az orvosi szakértelem és gyorsaság és egy szuper szülésznõ. Minden jót Neked!

Szerintem ez nem feltétlenül szerencse, hanem hozzáállás és szervezés kérdése is. Én vajúdtam 12 órát, aztán mégis császár lett, de életem legjobb élménye. A vajúdás alatt bent volt a férjem, meg az anyukám. Mondtam nekik, hogy beszélgessünk mindenfélérõl, nyugodtan vegyék fel a telefont ha csörög, mintha csak egy délutánt töltenénk otthon együtt. Ha fájás jött, a légzésemre figyeltem (nem jártam elõtte tanfolyamra, egyszerûen mélyeket lélegeztem és kész, és isten bizony sokkal jobb volt). Labdán ülve vajúdtam, ez is sokat segített abban, hogy ne érezzem úgy, mintha ágyban fekvõ beteg lennék. Amikor már sûrûn jöttek a fájások, akkor persze le kellett feküdnöm, és a külvilágra már nemigen tudtam figyelni, ekkor a babámra gondoltam, és hogy most épp milyen pozícióban van, meg mit érez és hogy mindjárt itt lesz. Amikor a doki a császár mellett döntött olyan gyorsan történt minden, hogy már csak azt vettem észre, hogy valaki a gyomromba könyököl :) -összesen ennyit éreztem a mûtétbõl-és már ott is volt a picikém. Elvitték rögtön, akkor a sírását hallgattam mosolyogva a mûtõasztalon. Pár perc múlva visszahozták, megpusziltam, majd a mûtét után rögtön megkaptam. :) Nekem nagyon sokat számított, hogy olyanok voltak körülöttem, akiket szeretek, az orvosi szakértelem és gyorsaság és egy szuper szülésznõ. Minden jót Neked!
Nekem az egész 7 és fél óra volt. Éjjel 2 körül elment a magzatvíz, megfürödtem, hajat mostam, szárítottam, aztán gyalog bementünk a kórházba (10 perc innen). Nem volt nagy fájdalmam akkor, csak ahogy a jósló fájt, annyi volt. Hajnal 5-kor indultak be az események, akkor megkaptam a beöntést, nah, onnantól eléggé fájt már. A lényeg, hogy hiába tágultam ki, nem akart megszületni a Srácom (nem jött lejjebb), ezért császár lett a vége. 9.38-ra megvolt a Fiam. Amikor betoltak a megfigyelõbe, azt mondtam a Férjemnek, hogy akár már most is jöhet egy újabb szülés, mert nem is annyira gáz, mint, ahogy én is olvastam a történeteket. Utána a szoptatás... Arról már hallottál? :D
Nekem indított szülésem volt, aznap kellett befeküdnöm a kórházba. Reggel már fura volt a hasam, és hánytam is, de semmi különös, azt hittem, hogy az ideg miatt! Bementünk a kórházba, ott kiderült, hogy 5 perces fájásaim vannak! :o) 9-re jött a doki, burkot repesztett, azonnal jöttek a 2 perces fájások. 10-kor epidurált kértem és innentõl aludtam! :o) 3x kaptam érzéstelenítõt, kb. fél vagy 1 óra volt kemény amikor már nem kaptam EDA-t és a kitolásra vártunk. A kitolás meg volt 20 perc alatt! :o)14:28-ra már a kezemben is volt a kislányom! Nem szabad a szüléstõl félni, annál rosszabb, mert elõre stresszeled magad! Arra kell gondolni, hogy minden rendben lesz és, hogy az a baba nem marad bent, így vagy úgy de kijön. Ha félsz, ha nem félsz! :o) Szép és könnyû szülést kívánok! Majd, ha már megszületett a babád írd meg, hogy hogy sikerült! :o)
Nekem anyósom mesélte a szülés/vajúdás történeteit. Az elsõ gyerekét vízben szülte. Azt mondta, vajúdással együtt 2-2, 5 óra volt. Nem is nagyon fájt neki, mert a víz teljesen ellazította. A második gyerekét "normálisan" szülte, az sokkal jobban fájt, és majdnem 5 óráig tartott. Szóval én mindenképp vízben fogok szülni. Egyébként mindenki, aki szült, azt mondja, hogy annál szebb élménye nem volt még, mint amikor a gyerekét a kezébe adták. Abban a pillanatban elfelejtette az egész addigi szenvedését. (Remélem tényleg így lesz...) Rémsztorikat pedig ne olvass, mert attól csak rosszabb lesz. Rágörcsölsz, és nem tágulsz majd elég gyorsan. Én egész végig a vajúdás alatt azon fogok gondolkozni, hogy milyen lesz a fiam, kire fog hasonlítani, mit kitõl örökölt, stb. Meg elképzelem, hogy milyen lesz, ha már kint lesz végre. Szóval csupa szép és jó dolgokra gondolok, ezáltal talán nem leszek görcsös, és hamar túlleszek rajta. (Lehet, hogy hülyeség, de az a lényeg, hogy eltereljem valamivel a fájdalomról a gondolataimat.) Jó babavárást! 34 hetes kismama
Nem kellene rémtörténeteket olvasni! Én nem olvastam szülés elõtt, igaz, nem is volt rá idõm.Az más, hogy az ember igyexik mindenre felkészülni...(bár szerintem a szülés pont olyan dolog, aminél nem lehet mindenre gondolni!) Nekem maga a vajúdás és a szülés része jó emlékként marad meg. Gyorsan lezajlott, rövid ideig tartott az erõs fájásos rész. A legjobb pedig, amikor kezedben tarthatod a magzatmázas, véreskés, de mégis a legszebb lényecskét a világon:)
17:37 vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy amit nagyon rosszul csináltam, a következõ: míg a szüléssel kapcsolatban mindenre felkészültem (jót-rosszat elolvastam) addig a gyermekágyról nem tudtam semmit, és így nagy sokként ért az, hogy az még ezerszer durvább mint a szülés. úgyhogy azt tanácsolom, hogy lelkiekben arra is készülj fel, hogy ne érjen meglepetésként a nehézség!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nagyon megható amiket írtok, örülök, hogy sokatoknak ilyen élmény maradt a szülés:)
Nem tudsz a szülésre felkészülni hisz mindekinek más.Szerintem is életem legmeghatározóbb élménye marad, pedig mind a ketten(fiammal) megszenvedtük a világra jöttét.Én is úgy gondoltam az elején hogy a 38.héten szülni fogok-hiszen már akkor is mondták, hogy 4 kg körüli jó lenne ha kibújna-de a fiatalember nagyon jól érezte magát bent.40 hét 10 napra inditották.Burokrepesztés, oxi bekötés, 1 perces fájások déli 12-tõl.Du.4-kor eda, 5-tõl kisfiam beforgatása jó szögben kb.este 7-ig, 3/4 8-kor jött a doki"szüljünk"felkiáltással.Szépen rákönyökölt a pocakomra és 20.15-re sikerült kinyomni a babám.Rárakták a hasamra és én annyira el voltam fáradva, hogy csak az jutott eszembe "úr isten milyen nehéz"(4430gr).Hihetetlen még a mai napig is hogy az én pocakomból bújt elõ, Õ az én fiam.Bármikor újra kezdeném, ennél értelmesebb fájdalom nincs a földön!Szép szülést neked!
ném átélni! Az a legjobb mikor pár naposan látod hogy elõször a szemedbe néz :) Nálunk ez 3 naposan volt de már itthon!Akkor megnézett magának! Légy pozitív!Könnyû szüléstkívánok! Bocsi, de mindig elküldi magától 17 hós kislány anyuja
Szia! Próbálj a legpozitívabban hozzáálni, és úgy, hogy muszáj, hisz bent van már :) És hogy életetek legszebb napja lesz!Minél többször mondogatod, hangosan annál hamarabb elhiszed majd TE is! :) Persze utólag könnyû....Tudom 8 óra volt az egész, 3 nappal a kiírt elõtt és két nappal az apukája szülinapja elõtt :) (Bár mi sajna (vagy nem sajna) 31 hetesen már tartottunk egy fõpróbát, amikor ki is nyíltam fájásokkal 2 ujjnyira) Szóval éjjel fél kettõkor mensis görcsszerû fájásra ébredtem!5 percenként jött!4 után kimentem egy kicsit mozogni a nappaliba, hátha ez is csak jósló...Már a párom sem keltettem, mert szegény már akkor 16 éjjelt végigjóslózott velünk:) Így mikor 3-kor 3 percesek lettek kicsit megijedtem és hívtam a szülésznõm!Mondta hogy 5 körülérjünk be!Ekkor szóltam Apinak, hogy úton a kisasszony :) Így Õ végre megborotválkozott zuhizott, majd én is, és elindultunk!Olyan szintû nyugalom lett úrrá rajtam az ébredéstõl, hogy utólag nem nagyon hiszem el, mert igen izgulós ideges tipus vagyok!Fél hatkor értünk be a kórházba, a szülésznõm negyed hétre, addig megvizsgált az ügyeletes doki, aki boldogan közölte, hogy 2 ujjnyi, én meg mondtam neki, hogy 4 órája fáj és 8 hete két ujjnyi szóval semmit nem haladtam :( Hát megjött a zsülésznõm, megvizsgált akkor elfolyt a vizem, és utána lettek igazi fájásaim!Viszont két óra alatt kitágultam teljesen!8-kor mehettünk be a szülõszobára (addigra lettem elõkészítve, Norbi felöltözve zöldnek...)A fokim elment rendelni egy másik városba, mert elsõ baba, nagyon nagy is, úgyse lesz meg dél elõtt, nem is haladt a folyamat gyorsan a vizsgálatok alapján!Viszont mikor azt mondtam a szülésznõnek, hogy kellene valami fálydalomcsillapító mert ez már nekem egy kicsit gáz, közölte, hogy ki vagyok tágulva teljesen kb két fájás és jönnek a tolók...És hogy rohan telózni a dokimnak hogy kapja össze magát ha látni akartja a lányom! :) És 8:45-tõl már feküdtem és nyomtam!9-re ért oda a dokim, 9:25-re meglett!Életem legcsodálatosabb élménye volt!ÉS az ahogy láttam a párom ahogy néz minket ahogy fekszik a mellkasomon....ÉS folytak a könnyei...Én nme tudtam sírni, én hihetetlen örömöt büszkeséget, kiváncsiságot szeretetet éreztem.....nagyon jó volt!Ha tehetném (anyagilag) akkor legalább még vagy 10* át szeretném ezt élni!Nem hittem, hogy ennyire pozitív élmény lesz!De legalább még egyszer szeret
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors és biztató válaszaitokat! Épp ez a baj, hogy én egyáltalán nem félek, alig várom! Elképzeltem ahogy a párom segítségével keményen/fájdalmasan de összehozzuk:) Ehhez képest olvasom, hogy erre nem lehet felkészülni/a fájdalom lesokkol stb... Pedig most még ott tartok, hogy EPI-t sem szeretnék, mert múlt héten volt egy lézeres mûtétem hüvelyen belül (méhemet is meg kellett piszkálni) annak érdekében, hogy ne legyen császár..és az EPI miatt 4 napig a fejemet sem tudtam felemelni úgy fájt...eddig nem volt problémamentes a terhességem, már csak ezért is remélem, hogy "csakazértis" szülünk, nem lesz császár a vége!!!/Köszi, hogy leírhattam, jól esik kiadni:) /
2.szülés 3 nappal a kiirt elõtt mentem reggel a dokihoz vizsgálatra.mig kint vártam rá elkezdett fájni a derekam és x percenként vissza jött..mondtam is a barinõmnek hogy tuti szülni fogok:D bementem a dokihoz sztk-s volt és mondta hogy 2 ujjnyira nyitva vagyok ha sürüsödnek a fájások irány a korház..haza jöttem, megfõztem, kimostam, kitakaritottam és fél 5 re délután bementünk a korházba ..3 ujjnyira nyitva voltam megkaptam a beöntést ami nem is volt olyan vészes mint sokan mondják :D aztán .... erõsödtek a fájások jobban fájt mint az elsõnél de éreztem hogy gyorsabban megy.közben párom folyton telefonált és mindenkinek azt mondta hogy nem soká meglesz a baba..mondtam neki röhögve hogy ne hazudjááá már mert ez a gyerek reggelre sem jön ki..bejött a szülésznõ megvizsgált és mondta hogy de fél órán belül meg lesz a baba, ..hmmmm ahogy kimnet szoltam páromnak hogy rohanjon érte mert nyomnom kell..és irto gyorsan 2 nyomásra megérkezett a 2 kislányom :D este 7 kor már 3 asban voltunk a szülõszobán.. mindenkit egybõl fe lhivtam olyan adrenalin volt bennem, és este 9 kor már az osztályon sétáltam :D
38. héten este 7kor rendszeresen keményedni kezdtem , fájásom SEMMI nem volt, aztán tusolás... meg lazulás amit ilyenkor szoktam , de csak nem akart abbamardni... aztán apa 11kor hazajött, és ékfélkor bementük, h inkább zavarjanak haza, h bolond vagyok, mint h baj legyen, hát bent tartottak, mert 1 ujjnyira nyitva voltam... apa hazajöhetett. aztán reggel 8kor apa visszajött , sétálgattunk, keményedtem szépen folyamatosan, fájásom semmi, a derekam fájt, de hát a végén az már amúgy is, mert 16+ volt rajtam... aztán jöttek a dokik, tágulok szépen, akkor ágy, meg infúzió, meg epit be, meg minden, mert igaz h fájásaim nem voltak, de tágultam, és a fiam nem akart lejönni a méhszájhoz, az epi ebben segített!!! egész végig beszélgettünk férjemmel, nevetgéltünk, viccelõdtünk. volt h annyira nevettünk h a nõvér beszaladt h azt hitte sírok :) férjem állt az nst gép mellett és mondta h nah most, meg most meg most van fájás :) én meg oké, mert semmit nem éreztem belõle. aztán 3körül elindltak, hát összeteszem a 2 kezem, h csak akkor, mert az tényleg rossz volt, de csak 4ig, mert akkor már elkezdtünk tolni, és 16:55re megvolt a fiam!!!!! gyorsan, ügyesen toltunk, az sem volt "gáz", v rossz... nekem vmi csodálatos élmény volt az egész, pláne így h nem voltak fájások, és mikor rámrakták férjem elkönnyezte magát, én meg csak annyit tudtam mondani, h istenem, istenem istenem... és végre magamhoz ölelhettem a fiam MA 11 hónapja :) és már sírok is... :D annyira boldog voltam , és vagyok ma is, és mindíg, és akkor is, és egész nap :) ))))) bár ha egész nap fájtam volna lehet akkor is így gondolnám :) kívánom teljes szívembõl, h ennél rosszabb szülésed ne legyen!!!!!! sok sikert, és jó babázást!!!!! :)

Nagyon sok lánynak bejövök, de van párom, akit nagyon szeretek. A hoppon maradt hölgyek szekálják kedvesemet. MEg szeretném ettől védeni őt, de a kritizáló lányok helyébe-amint elküldöm őket a **- azonnal újabb csapat jön. Hogyan védjem meg páromat?

Legjobb válasz: Ha nem foglalkoztok velük,az fog nekik a legrosszabbul esni.Nézzétek õket levegõnek,és fölényes mosollyal öleljétek,csókoljátok egymást a jelenlétükben.A barátnõd is csak mosolyogjon rajtuk,és ne süllyedjen le a szintjükre.Az ilyen lányok idióták és gyerekesek,és azt szeretnék,ha mindenki rájuk figyelne.Hát ne adjátok meg nekik ezt az örömöt!Úgyis megunják majd,meglátod,belefáradnak elõbb-utóbb,és békén fogják hagyni a barátnõdet.Nyugi,csak savanyú nekik a szõlõ,de majd beletörõdnek a dolgokba!

Ha nem foglalkoztok velük, az fog nekik a legrosszabbul esni.Nézzétek õket levegõnek, és fölényes mosollyal öleljétek, csókoljátok egymást a jelenlétükben.A barátnõd is csak mosolyogjon rajtuk, és ne süllyedjen le a szintjükre.Az ilyen lányok idióták és gyerekesek, és azt szeretnék, ha mindenki rájuk figyelne.Hát ne adjátok meg nekik ezt az örömöt!Úgyis megunják majd, meglátod, belefáradnak elõbb-utóbb, és békén fogják hagyni a barátnõdet.Nyugi, csak savanyú nekik a szõlõ, de majd beletörõdnek a dolgokba!
Hogy te mekkora egoista f*sz vagy! Ezt most azért írtad le hogy elmondhasd, hogy te egy atom jóképû csávó vagy, aki nem tudja levakarni magáról a nõket. Nárcisztikus vagy, de nem kicsit. Sajnálom a párodat, az ilyen barmok miatt kérdezik a nõk, hogy miért csak önzõ pasik vannak. Az ilyen embert kell kerülni jó nagy ívben.
mitõl kell õt megvédeni??nem értem
Ha nem látnának másképp, mint a barátnõd szájába bújva, õk menekülnének a közeletekbõl:>
hodjatok hasonló gyûrût, mintha jegyesek lennétek! jobbat most én se tok
Kérd meg a barátnõd kezét, és vegyél fel gyûrût.... Aztán ne vegyél fel szemkontaktust a nõkkel, csak amennyit kell szituációtól függõen, nehogy akaratodon kívül félreérthetõ jelzéseket küldj. Pókerarc, no szemkontaktus...
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogyha te ezt így látod. Azért, mert neked ez nem probléma, azért még nem vagyok egoista. Kedvesemnek ez rosszul esik és így nekem is. Hát megpróbálok rá választ találni. Ez nem volt válasz. Akkor minek írod le? Mást embert szidj otthon. Ide ez nem való.
ja.szerintem nem kell megvédeni, mert ha szereted , és õ ezt érzi, akkor nem fogja érdekelni más irigysége:)
A kérdező hozzászólása: Hát a kikosarazott lányok piszkálásától:D
Ne vegyétek fel a kesztyût, az kicsinyes. Az ilyen dolgokon csak átnézni lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!