Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretem barátomat és kivánom (6 db)

Nagyon szeretem a barátomat és kivánom is de miért van hogy nem tudok soha elélvezni? Bennem van a hiba?

Legjobb válasz: nagyon sok nõ nem tu elélvezni szex közben, csak a csiklóját is izgatják vagy saját magának izgatja. ne aggódj nem benned van a hiba. természetes, h nem tudsz elélvezni, de majd idõvel rájössz/rájöttök a dolog nyitjára és hamarosan élvezni fogod :) tessék új pózokat próbálni és majd meglátod melyikenél érzed azt, h "nah.. itt tuti lesz orgazmus" sok sikert :)) és ne aggódj =)

nagyon sok nõ nem tu elélvezni szex közben, csak a csiklóját is izgatják vagy saját magának izgatja. ne aggódj nem benned van a hiba. természetes, h nem tudsz elélvezni, de majd idõvel rájössz/rájöttök a dolog nyitjára és hamarosan élvezni fogod :) tessék új pózokat próbálni és majd meglátod melyikenél érzed azt, h "nah.. itt tuti lesz orgazmus" sok sikert :) ) és ne aggódj =)
Nem, benned van a "hiba". Osztom az elöttem írót, egy kicsit hagyd, hogy a párod kényesztessen és több pozt probáljatok ki. :)
A kutyapózról olvastam, hogy tuti orgazmus. Végülis mit veszítetek?... Nah meg kérd meg hogy izgassa közben a csiklódat... esetleg némi kínzás a szex elõtt..
Szep dolog a szerelem de meg kell tanulnod a sajat testedet is nem csak az ovet. Volt mar orgazmusod? Tudod hogy erted el? Ha nem volt meg megis miert gondolod, hogy kotelezoen minden szeretkezsnel neked is ott kell lenni a csucson? Meg kell ismerned magad. Az orgazmus sokszor v. elofordul, hogy sokaig csak maszturbalassal erkezik meg. Szoval ismerd meg magad es ne kinozd magad! Meg fog tortenni.
A dolog pikantériája, hogy ez a probléma nem csak nõknél fordul elõ, hanem férfiaknál is.
a kutyapóz tlg jó:) próbáljátok ki
Ne foglalkozz holmi hibákkal. Jól esik neked is a szeretkezés? Ha igen, akkor gyakorold szorgalmasan :-) Próbáld ki, hogyan tudod magad a csúcsra juttatni (ha még idáig nem próbáltad) - és szeretkezés közben kicsit vezesd a barátodat. Elõtte is elmondhatod neki, hogy neked hogyan sikerült. Lássa is rajtad, mikor jó és mikor kevésbé: mozogj, adjál ki hangot (sóhajtozz pl.) Engedd el magad közben, és ne foglalkozz semmi mással - fõleg azzal ne, hogy sikerülni fog-e? Ha nem hajtod túl erõsen, akkor elõbb-utóbb meglesz :-) Ajánlott esetleg egy új pozíció, amit idáig még nem próbáltál... nem kell, hogy behatolás is legyen. Lehet, hogy az is elég, ha ott simogat (csak mondjuk hátulról, ha még idáig nem próbáltátok).
Nyugi én se megyek el "magamtól". Vettünk a párommal egy csiklóvibrit, azt használom miközben bennem van és így el is megyek. Nem kell parázni miatta. Az esetek 70%-ában a nõ 40-en felül megy el elõször szex közben mert addigra érik meg kivül belül.

Már több mint egy fél éve együtt vagyok a barátommal és lefeküdtem fele. De nem tudok sex közbe elélvezni. Nagyon szeretem és kívánom is őt. Mi lehet a baj? 17/L

Legjobb válasz: Ezt úgy érted hogy hüvelyi orgazmusod nincs? Szokott a barátod orálisan kényeztetni? Sok nõ csak csiklóorgazmusra képes!

Ezt úgy érted hogy hüvelyi orgazmusod nincs? Szokott a barátod orálisan kényeztetni? Sok nõ csak csiklóorgazmusra képes!
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat :) )) Hát remélem majd minden jól alakul :)
Jaja, ezeket a dolgokat a barátnõid letagadják. Javaslom több pózt próbáljatok ki, lóvaglós, kutya, akár a simát, mert pl ex barátnõm csak úgy tudott elmenni, ha felül volt. Vagy pedig szex közbe izgassad magad. És persze lazulj el, ne görcsölj be! Csúcsra fel! :)
A baratnök hazudnak. Ennyi. Olvass kicsit utana, meglepöen keves nö kepes csak hüvelyire. De legy pozitiv, legalabb a csiklos sikerül. Amugy (szerintem) megtanulhato a dolog, csak sok gyakorlas kerdese, hogy megismerd annyira a testedet, hogy tudd mit mikor hogy kell csinalni. Ha gyakorolni akarsz akkor javaslom a maszturbalast, akkor csak magadra tudsz koncentralni es egyszerübb.
A kérdező hozzászólása: Most kicsit lelombozódtam... Elég szar érzés, h nem megy :/ Orálisan szinte rögtön elélvezek..De annyira idegesítõ tud lenni, h sex közbe pedig nem.
El ne hidd már hogy mindenkinek sikerül, csak neked nem! Lehet azok a lányok nem merik bevallani hogy õk sem tudnak aktus közben elmenni!
A kérdező hozzászólása: És az nem lehet, hogy talán csak több ideig kellene csinálnunk és sikerülne?
A kérdező hozzászólása: Hát ezt nem hiszem el.. :o Minden egyes barátnõmnek, osztálytársamnak sikerül csak nekem nem... de azért köszi a segítséget :/
Van aki nem kepes az orgazmusra. Ezzel nem lehet mit tenni. Gyakoroljatok, talan neked mashogy kell ez a dolog, de ... az is lehet hogy neked egyszeruen nem megy, es ennyi.
A kérdező hozzászólása: Igen volt orális is.. ugy sikerült is. Az együtt léteket is élvezem csak a csúcsran nem tudok eljutni :/
sikerült elérned?? :)
Ha õ is szeretné hajrá :)
Azóta cseperedik a gyerek....
És végül sikerült?
Persze. Anyukádnak meg úgyis be kell látnia, hogy a lánya lassan felnõ... Hajrá!
Tanácsos-e? Attól függ: volt már köztetek valami (petting)? Láttátok már egymást meztelenül? Az 1 éves kapcsolat jó alap az elsõ szexre, de ekkor is csak fokozatosan ajánlott
A kérdező hozzászólása: igazad van !! és a másik kommentelõnek, sajnálom...
az elég kínos de anyukádnak el kell fogadni ezt!
persze tök szerencsés vagy :) én egy hónap kavarás után veszítettem el azzal akit nem is szerettem ugy igazán, meg is bántam..
A kérdező hozzászólása: elfelejtettem mondani, hogy anyukám nem nagyon bírja a barátomat :S
Ha te is akarod és ilyen régóta együtt vagytok akkor miért ne!? :)
Hogy hivjak a nagylanyt/fiut?:)


26 hónapja vagyok együtt a barátommal és nagyon szeretem. Egyetlen problémám van csak: mostanába nem kívánom a szexet. Mitõl lehet? Mivel tudnám a vágyat elõcsalogatni?

Sajnos neki idõszakosan van egy viszketéssel járó betegsége amit nem tudnak, hogy mitõl van és,hogy mi. Csak találgatnak. Ez az idõszak szex terén nehézkesebb.Sajnos amikor kicsi voltam nemi erõszak áldozata voltam évekig és ez lekileg tönkretett.E miatt nehezen indult be a szex, de utána minden tökéletesen mûködött.Sajnos a zaklatóval sokat álmodok és ez kihat nagyon rám.Most az elmúlt 1 hónapban kezdtem nem kívánni a szexet.Ezelõtt heti 4-5x voltunk együtt most jobb esetbe 2x. Vajon velem van a baj?

Legjobb válasz: inkább a összességében van gubanc át kellene beszélnetek kinek kinek mit hogy mi jó

inkább a összességében van gubanc át kellene beszélnetek kinek kinek mit hogy mi jó
Pszichológust ajánlok...ezeken a mi gondolataink már nem fognak segíteni. Tényleg próbáltam valami értelmes dolgot írni de nem lehet egy olyan nõvel szexen belül szerepjátékot játszani vagy durvább dolgokat akit kisgyerek ként bántalmaztak... Fogalmam sincs hogy milyen nehéz lehet ezzel együtt élni.. ezért nem tudok tanácsot adni. A probléma ezzel van azt viszont látom... mert a szexben gátol. A szexnek sok területe nem összeegyeztethetõ azzal hogy téged bántalmaztak gyerekként. A párod ha tud errõl a bántalmazásról és van egy csepp normális esze is akkor nem fog ilyenekkel próbálkozni. Ha változtatni szeretnél akkor az elsõ dolog hogy ha tól lépni nem is lehet rajta de megpróbálni együtt élni a történtekkel. És a kettõtök szexuális életétõl ezt elvonatkoztatni teljesen. Ebben egy pszichológus lehet hogy tud segíteni, itt biztos hogy senki sem...kár is megpróbálkozni azzal amit írnak.
Párban kell kezelni titeket. Ha neki van fertõzése, neked is van. Ez okozhatja azt a panaszt, hogy nem kívánod a szexet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A párom természetesen mindent tud és mellettem áll.Semmit sem erõltet és mindig is nagyon figyelmes.Megérzi ha gond van.Próbál mindenben segíteni lelkileg is.Nála jobbat nem is kívánhatnék!Nem csak a párom de a lelkitársam, legjobb barátom.Más téren minden tökéletesen mûködik.Nem szeretném elveszíteni. Õ is érzi, hogy gond van.Az õ ajánlására mertem itt ezt megkérdezni.Magamtól nem lett volna merszem.Tényleg mindenben támogat és megértõ.Egyikünknek sincs nemi betegsége, sem problémája. Pszihológushoz járok.Õ is próbál segíteni.

19 éves a barátom én 16 nem akarok még vele lefeküdni. Pár hónapja vagyunk együtt de nagyon szeretem és kivánom is meg minden de még várni akarok egykicsit. H mondjam meg neki?

Nagyon jó pasi. és olyan hogy nekem els?re az jött le h csak azt akarja majd. És lehet h ezért is nem akarom még. meg hát mert sz?z vagyok.

Legjobb válasz: Az elején el kellett volna neki mondanod, hogy nem szeretnél lefeküdni vele, de még most sincs késõ. Mond el neki, hogy vársz a tökéletes alkalomra a tökéletes pasival, és úgyérzed még nincs itt az ideje.

Az elején el kellett volna neki mondanod, hogy nem szeretnél lefeküdni vele, de még most sincs késõ. Mond el neki, hogy vársz a tökéletes alkalomra a tökéletes pasival, és úgyérzed még nincs itt az ideje.
figyelj... egy a lényeg.. akármilyen hu de jo pasi, semmiképp ne feküdj le vele azért mert nyaggat, vagy mert meg akarod tartani õt!! oké??? ez nagyon fontos!! mond meg neki hogy még várni szeretnél ezzel a dologgal.. ha valoban szeret várni fog. ha nem és elmegy, gondolj arra hogy milyen jo hogy nem vele feküdtél le elöször.. mert ha ilyet tesz nem érdemel meg! 20L
Csak egyszerûen mond meg neki, hogy nem szeretnél lefeküdni még vele. Mond, hogy még nem vagy felkészülve rá. Ha tényleg azt akarja, akkor ott fog hagyni, de ne búsulj, mert akkor õ nem érdemel meg téged, ha meg nem csak azt akarja, akkor tud várni. Egy a fontos ne kertelj mond meg neki egyszerûen. Sok pasi nem érti a célozgatást. Meg kell mondani neki és akkor tudja mi a pálya.
Ehhez hozzá kell fûznöm valamit: bármit csinálsz is, ne hazudj! Az csak problémákat szül. Egy darabig könnyebb, ha hazudsz, de egy idõután összecsapnak a hullámok a fejed felett, és annál szarabb lesz minden... Bármirõl is legyen szó. Az én eddigi 23 évem ezt tanította nekem...
Az én tanácsom különbözik a többitõl... A javaslatom, hogy hazudj! Szinte az egész életünk hazugságokra épül, azoké is, akik itt írják, hogy mondd el neki... Õk sem tennék! Kifogást mindig lehet mindenre találni. De a legegyszerûbb, ha azt mondod, hogy még félsz az elsõ alkalomtól... Meg kell értenie, hogy nem akarod "csak úgy" elveszíteni a szüzességed. -ReapeR-23/F
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretem:( és ha emiatt otthagyna hát biztos hogy nagyon kilennék :\ és valamilyen szinten õt is meglehet érteni én tudom. Remélem egy ideig megérti majd ha valahogy szépen elmondom neki:)
Most mitõl félsz? Hogy nem fekszel le vele akkor azért hagy ott hameg lefekszel vele akkor meg azért? Szerintem túl sok gyakorikérdéseket olvasol. belezavarodsz már az egészbe. ha annyira tetszik akkor feküdj le vele. Miért ne. Te is azt szeretnéd akkor mit kell gondolkozni meg túlkombinálni??
Csatlakozok az elõttem szólóhoz, nyugodtan feküdj le vele... A lányok túl nagy feneket kerítenek a szexnek, míg szüzek. Lehet összetöröm a pici szívedet, de egyáltalán nem nagy dolog az a pici hártya a lábad között. Semmit nem ér... Ráadásul az is biztos, h nem azzal fogod leélni az életedet, aki átszakítja. Tudom, ez végképp kikészít, de ez van, az 1.-vel mindig szakít az ember. Tanulni kell. Szóval húzz rá gumit és ne parázz! A gumi az 1etlen fontos része a dolognak.

Nagyon kívánom a barátomat. De lefeküdni még nem szeretnék vele, még fiatalnak érzem magam a szexhez. Mit engedjek meg neki ami neki is és nekem is jó lenne?

Legjobb válasz: végre egy lány aki úgy gondolja fiatal hozzá! elõször is gartulálok hogy annak ellenére hogy megvan Õ Neked, elég erõs vagy hozzá hogy kibírod szex nélkül :D én azt tanácsolom, hogy ha ennyire szeretnétek 'rosszalkodni' :P akkor bõven elég a petting, vagy az orális szex (rem nemkell magyaráznom hogy az mit jelent... :) de arra vigyázz, hogy megfelelõ idõben és helyen történjen meg! (az elsõ barátommal a nem megfelelõ idõzítés miatt mentünk szét) legyen romantikázás, és lehetõleg ne házibuliban csináljátok :P a lényeg h el tudd engedni magad! tudom h eltértem a kérdéstõl, de úgy gondolom ezis fontos hozzá :) sok sikert! :)

végre egy lány aki úgy gondolja fiatal hozzá! elõször is gartulálok hogy annak ellenére hogy megvan Õ Neked, elég erõs vagy hozzá hogy kibírod szex nélkül :D én azt tanácsolom, hogy ha ennyire szeretnétek 'rosszalkodni' :P akkor bõven elég a petting, vagy az orális szex (rem nemkell magyaráznom hogy az mit jelent... :) de arra vigyázz, hogy megfelelõ idõben és helyen történjen meg! (az elsõ barátommal a nem megfelelõ idõzítés miatt mentünk szét) legyen romantikázás, és lehetõleg ne házibuliban csináljátok :P a lényeg h el tudd engedni magad! tudom h eltértem a kérdéstõl, de úgy gondolom ezis fontos hozzá :) sok sikert! :)
Hol tartotok most? Ha leírod, akkor lehet tanácsot adni.
Petting teljes gõzzel.
Ilyenkor legjobb az ölelkezésbõl indulni. Szépen öleld meg - látod, hogy úgyis elkalandozik néha :-) Elõször hagyd neki, hogy ruhán keresztül simogasson. Ráteheted a kezed is az õ kezére, és vezetheted: ez kellemes érzés neki is - te meg így meg tudod mutatni, hogy mi az, ami jól esik neked, és mi nem. Késõbb majd vegyél fel jó laza ruhát (elõször pólót vagy inget): olyat, hogy tudjon benne keresgélni. Ha magától nem jönne rá (ami amúgy ki van zárva), akkor itt is vezetheted egy kicsit a kezét. Ha a kicsi, formás ciciket szereti, akkor lefekhettek egymás mellé, és úgy lehet simogatni - ha a nagy a kedvence, akkor üljetek le. De ne mindig ugyanúgy próbáljátok: a fiúk szeretik a változatosságot. Te is próbálhatod simogatni: de a fiúk nem szeretik ruhán keresztül. Nagyon hamar nagyon kényelmetlenül fogja érezni magát. Ki kell szabadítani (nem kell levenni róla semmit, csak ki kell nyitni - cipzárra nagyon vigyázz!) Ha nem akarod megnézni, akkor adj neki takarót. Egyébként a fiúk (és a lányok is) mindenfajta simogatást szeretnek: lehet simogatni a haját, a hátát, a hasát is... csak idõnként el lehet kalandozni mindenfelé :-) Ha nem akartok szeretkezni, akkor késõbb is úgy kellene, hogy nem vetkõztök le teljesen - legfeljebb egyszerre az egyikõtök. Szerintem ez a sok simogatás az elején annyira csodálatos, hogy kár lenne kihagyni. Viszont késõbb nyilván többet is akartok majd: akkor majd írjál!
A kérdező hozzászólása: hát ott tartunk hogy a fiu nagyon kíván meg én is õt.Õ jol tudja hogy nem akarok vele elfeküdi, és ezt tisztelenbe is taratja...gatyán keresztül simogatot ott "középtájt" csokoloás közbe.. és arra gondoltam hogy 4 és fél hónapja együtvagyunk és tudom h vágyik rám és a petitngre gondoltma én is.... de hogyan kezdjek hozzá? hogy utaljak rá??segítsetek lécci(ez lesz(ha leszz) az elsõ pettingem..Szûz vagyok még!!)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!