Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretem barátomat és (285 db)

Nagyon szeretnék barátot és mar olyan görcsosen akarok hogy mindenkivel elképzelem hogy milyen lenne ha jarnank? Mit tegyek hogy ne érdekeljen ki mit mondd?

Es ha ez nem lenne eleg mindenki azt kerdezgeti na van mar valaki?ezek utan ne legyek görcsös.mit tegyek olyaan vesztesnek èrzem magam.

Legjobb válasz: Én hímben vagyok ugyanez. Párszor kiosztottak, azóta jobban megy mások véleményének lesz*rása. Ha gondolod, privát!

Én hímben vagyok ugyanez. Párszor kiosztottak, azóta jobban megy mások véleményének lesz*rása. Ha gondolod, privát!
Oké, te viszont lehet, hogy más szempontból voltál/vagy "több", mint õ. Tudom, hogy rosszul esik, fõleg amikor mások akarják fitogtatni a "felsõbbrendûségüket", de próbáld meg élni a saját életedet. Biztosan te is fogsz találni magadnak egy társat, amúgy se jön el mindenkinek ugyanabban az életkorban. A nõvérednek sincs semmi köze a te dolgaidhoz, mi van akkor, ha pl. te nem akarsz magadnak senkit, mert úgy érzed, hogy nincs szükséged az ilyesmire? Vagy bármi ilyesmi. Értem én, hogy frusztrál a dolog, rám is rosszul hatott, amikor pl. a szomszéd srác a szakítása után egy héttel már egy másik lánnyal kavart, nekem meg nem jönnek össze a dolgok, de ez van. Megpróbálok javítani azon, ami nem megy, nem gondolok arra, hogy mások többet érnének nálam emiatt, az esetleges indiszkréciókat meg figyelmen kívül hagyom. :)
"Amúgy az ötös számú válaszoló leányzót sem értem, miért is lenne bárki szerencsétlen vagy vesztes emiatt? Senki nem ér kevesebbet amiatt, mert nincs párja." Ez így van, csak mikor a nõvérem enyhén lenézõ módon bejelenti, hogy neki már ennyi idõsen volt barátja, az azért rosszul tud esni =)
Vannak, akik jópofa dolognak tartják, ha ilyesmiket kérdezgethetnek, viszont a magánéletedhez még pl. a szüleidnek is csak bizonyos mértékben van közük. Az a baj, hogy túlságosan rágörcsölsz a témára, "beszûkül" a figyelmed, holott ennek pont az ellenkezõjét szeretnéd elérni. Egy idõ után szerintem valószínûleg már nem fog érdekelni téged, hogy ki mit mond. Rájössz majd, hogy ha mindig mindenkinek a véleményére adni akarsz, akkor bele fogsz zakkanni. Amúgy az ötös számú válaszoló leányzót sem értem, miért is lenne bárki szerencsétlen vagy vesztes emiatt? Senki nem ér kevesebbet amiatt, mert nincs párja.
az a baj hogy a legtöbben csak ülnek a babérjaikon és várják, hogy majd odamegy hozzájuk az áhított pasi és minden Happy lesz mint az amerikai filmekben. Hiába mész el sétálni a városban, vagy bevásárolni kisebb nagyobb helyekre és nézed a pasikat és képzelõdsz, attól nem fog történni semmi! A sok hülye dumával ellentétben egyáltalán nem nézik a lányokat [email protected] ha kezdeményez! Ergo te is odamehetsz egy srácnak köszönni és elkezdeni beszélgetni vele, ergo ismerkedni. Ráadásul ha csinos vagy egy kis cukorfalat akkor annál kevesebb pasi mer kezdeményezni! Amúgy meg azzal kapcsolatban h ezzel [email protected] h miért nincs már valakid vagy van e valakid, azt kell mondani, hogy te most jól érzed így magad és ne szóljanak be! Ennyi, nem az õ életük hanem a tied! És lehet h érdeklõdnek irántad pasik csak kissé bezárkóztál nemde? (ne szószerint értsd) Vagy egy magas fal van elõtted ami által nehezen vagy megközelíthetõ... Tárd szét a karjaidat, hogy láthasd ki érdeklõdik , vagy ki figyel téged komolyabban ill. ki nem!
hát ez sajna nálam is hasonló bár ezen én nem rágódok annyit de az életben úgy szokott jönni a pasi amikor nem számítasz rá .az a legjobb ha magától jön és nem várod görcsösen
Nálam is hasonló a helyzet...ráadásul a családban mindekinek van párja. Én vagyok az egyetlen szerencsétlen.. :) 21L
Velem is ugyanez az ellenkezõ nembõl... én szépen elmondtam mindenkinek, hogy ne baszogassanak a kérdéssel, ha lesz, meg fogják tudni.
Ha gondolod küldj egy privátot, és beszélgethetünk, akármirõl!
Kicsit hasonló cipõben járunk, csak én fiúban. Sokáig kérdezgették, hogy van-e barátnõm, de egy idõ után meguntam és úgy voltam vele, ha majd lesz akkor esetleg megtudják. Egyszerûen nem szabad foglalkoznod a kívülállók véleményével, mást nem tudok javasolni...
egyetértek az az ember ér kevesebbet aki ezzel cseszteti a másikat.jó érzés ha van melletted valaki de ha pont akkor nincs vagy még nem értél meg rá akkor az teljesen normális

Kis mell. A barátommal 5 hónapja együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást és vele vesztettem el de azóta nem mertem levenni a melltartómat előtte mert olyan pici és ráadásul az egyik nagyobb mint a másik. De nem merem. Szerintetek mit csináljak?

Legjobb válasz: Ejnye no.... fogadd el. Szerinted a melleid mérete miatt van veled barátod? Vagy szerinted nem tudja mekkora mérete a mellednek? Teljesen tisztában van vele, s lehet még kényelmetlenül is érzi magát egy kicsit amiért nem hagyod, hogy foglalkozzon velük, pedig szeretne. Nem minden férfi vágy a nagy mell. Nekem bejönnek a kis mellek is, pl. Szóval tegyél egy próbát és dobd le legközelebb nyugodtan azt a melltartót. Szerintem csodát fogsz látni, mert a barátodnak tetszeni fog.

Ejnye no.... fogadd el. Szerinted a melleid mérete miatt van veled barátod? Vagy szerinted nem tudja mekkora mérete a mellednek? Teljesen tisztában van vele, s lehet még kényelmetlenül is érzi magát egy kicsit amiért nem hagyod, hogy foglalkozzon velük, pedig szeretne. Nem minden férfi vágy a nagy mell. Nekem bejönnek a kis mellek is, pl. Szóval tegyél egy próbát és dobd le legközelebb nyugodtan azt a melltartót. Szerintem csodát fogsz látni, mert a barátodnak tetszeni fog.
Mindegy, hogy mekkora a melled, a barátod nem emiatt szeret!
a kiscici is cici! te is jobban fogod magad erezni melltarto nelkul!
Az icike-picike-cicike is nagyon szexi...ne szégyenlõsködj!
VEDD LE A MELLTARTÓDAT!!!! hány éves vagy, hogy ennyire félsz? + amit elõttem írtak :D
A kérdező hozzászólása: jo de a polóba melltartoi van rajtam és az valahogy felis nyomja meg nagyobb is lesz töle...:(
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen ez olyan jol esett :DD
Nincs olyan nõ akinek a melle egyforma lenne :) Minden nõnek egy egyik melle nagyobb mint a másik . Ne félj :) ezzel nincs semmi probléma . Meg a barátod szeret téged ... úgy szeret ahogy vagy :D Pólónál látszik hogy , mekkora egy nõ melle . Ha ezzel problémája lett volna akkor össze se jött volna veled , szóval nyugi ;)
Na nekem ugyanilyen szexpartnerem volt, agyfaszt kaptam már tõle, egyszer nem bírta levenni azt a melltartót, mert neki túl kicsi a melle. Hiába gyõzködtem hogy engem nem érdekel. Kérdezõ vedd le, nagyon undorító dolog melltartóban szexelni, a barátod meg pontosan tudja mekkora a méreted, nem fog meglepõdni.
Ne vedd le ezután se!
Gondolom azért, mert a kedves kérdezõ, már menne férjhez, a fiú meg még nem annyira..
Miért ne mûködhetne? Miért merül fel benned a kérdés? :)
Nem látom be, ezen információk miért utalnának arra, hogy nem mûködne? Minden rajtatok múlik. Abszolút nem szélsõséges a ti esetetek.
A kérdező hozzászólása: Én 100%ig hiszek benne és a barátom is. De annyi rossz véleményt hallottam már, hogy nincs "örökké tartó szerelem". De köszönöm az optimista válaszodat!:)
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszadó! Nem errõl van szó joghallgató egyetemista vagyok nem gondolkodom még ilyeneken csak érdekelt hogy szerintetek van-e örökké tartó szerelem amikor fiatal korban összejön valaki a párjával és együtt öregednek meg
Már a szerelemet is nehéz definiálni... Egy másik helyen ezt igyekeztünk megbeszélni de csak részeredményre jutottunk! Ha még rózsaszín köd van akkor nem lehet megmondani meddig maradtok együtt! A másik topikban a csajnak az volt a baja hogy õ "racionálisan" szereti a barátját! Vagyis nincs rózsaszin köd egyikõjüknél sem de szeretnek együtt lenni és jól megértik egymást! Azt lehet mondani ami sajnos igaz, hogy majd az idõ eldönti! Az életben bármi lehet és annak az ellenkezõje is! És a statisztikában is kell az a 100-ból 1 ember is akinek sikerül mint ahogy a többi 99-is akinek nem...
A kérdező hozzászólása: 21:52-és válaszadó nagyon szépen köszönöm az érzelmes és HASZNOS választ! Nálunk mèg mindig rózsaszín köd van ennyi idõ után is. De a válaszod kielégítõ volt, egy ilyen válaszra voltam kiváncsi!
A kérdező hozzászólása: Ertelmes*


A barátommal 1és fél éve együtt vagyunk. Nagyon szeretjük egymást és nagyon szeretnénk gyereket. Meg hogy szerintünk örökre össze csatolna minket. Csak még fiatalok vagyunk 17-18 évesek. Szerintetek nagyon korai? A szülők mit szolnának szerintetek?

értelmes válaszokat és ne szidjatok le ... el?re is köszi.

Legjobb válasz: Szerintem picit korai még. Legyetek még kicsit ti is gyerekek, mielõtt ekkora felelõsséget vállaltok. Biztosan nagyon jó szülõk lennétek, de éljetek még kicsit. Nagyon szép és jó dolog, amit szeretnétek, de higgyétek el, elõször magatokat kell tudni eltartani, és csak utána jöjjön a gyerkõc! Nem kell milliókat gyûjteni, vagy mindig a pénzt elõtérbe helyezni a kicsivel szemben, de amíg a szülõk tartanak el benneteket, addig ne terheljétek õket azzal is, hogy rajtatok kívül még a babátokat is el kell tartaniuk!

Szerintem picit korai még. Legyetek még kicsit ti is gyerekek, mielõtt ekkora felelõsséget vállaltok. Biztosan nagyon jó szülõk lennétek, de éljetek még kicsit. Nagyon szép és jó dolog, amit szeretnétek, de higgyétek el, elõször magatokat kell tudni eltartani, és csak utána jöjjön a gyerkõc! Nem kell milliókat gyûjteni, vagy mindig a pénzt elõtérbe helyezni a kicsivel szemben, de amíg a szülõk tartanak el benneteket, addig ne terheljétek õket azzal is, hogy rajtatok kívül még a babátokat is el kell tartaniuk!
Szerintem ne a gyerek kössön össze titeket, hanem a szerelem. Már a felfogás is eleve rossz. Nem azért kell gyereket szülni, mert annyira szeretitek egymást. Azt a gyereket valahogyan fel is kell neveli és csupán szeretetbõl sajnos nem lehet. Becsülendõ a gondolkodásotok, de még nagyon korainak érzem.
hát ha én lennék valamelyikõtök szülõje én tuti nem örülnék neki h ilyen fiatalon babát vállaltok, mivel gondolom még suliba jártok ami annyit jelent h a szülõké lenne a dolgok anyagi részének a nagy része.de mivel nem én vagyok a szülõd ezért nem tudom h mit szólnának hozzá.és amúgy nagyon fiatalok vagytok hozzá.késõbb megbánnátok.
Szerintem is várjatok egy pár évet. Nem olyan egyszerû egy újszülött baba ápolása, gonozása, nevelése. Sok anyuka panszkodik, hogy mennyire megváltozott a kapcsolatuk a férjükkel, párjukkal szülés után. És nem a jó értelemben. Lehet, hogy most úgy gondoljátok, hogy be szeretnétek vállalni egy babát, de lehet, hogy a kapcsolatotok tönkre menne. Ha az én gyermekem ilyen gondolatokkal jönne hozzám, neki azt tanácsolnám, hogy legalább egy évet menjenek dolgoni. És ha akkor is szeretnének gyermeket, akkor vágjanak bele. Teljesen más az élet, ha dolgozol, meg amikor még suliba jársz. Szerintem azt meg kell tapasztalni baba vállalás elött. Életem legjobb évei azok voltak, amikor elkezdtem dolgozni. Egy baba nem csatol össze két embert örökre! Ezt mibõl gondoltad?
Egy pár életében, talán a legnehezebb idõszak a terhesség és a kicsi baba. Sok boldogságot, de nagyon sok nehézséget is hoz. Ezt csak egy érett, nagyon erõs kapcsolat bírja ki! Várjatok még, ráértek vele még 3-4 évet!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat hasznosak voltak. :) ) és még várunk vele 2-3 évet.:) )
nagyon korai. majd késõbb látni fogod, de 1, 5 év az pont az az idõ, amikor a legjobban lángol a szerelem. ha már mondjuk 4 éve együtt lesztek és nincsenek gondok, ugyanolyan jól mûködik minden, akkor kéne belevágni. egy gyerek nagy felelõsség, nem mindegy, hogy hogy nõ fel
A baba senkit nem köt össze örökre, csak vérileg, ha érted mire gondolok. De sztem várj ezzel még. Én 23 éves vagyok és megõrülök már, de még mindig várnom kell 2-3 évet. De ez már nem sok, csak nehezen telik:D
Ez leginkább tõled és a körülményektõl függ.
Ki mondta, hogy a kérdezõ 15 éves? o.O
Már egy kérdést ki írtál csak közben megtanultad, hogy nem szeressük hanem szeretjük, de attól még egy 15 éves gyerek vagy akinek nem kéne még csak gondolkoznia sem azon, hogy elfeküdjön a barátjával, nemhogy 1 hónap után...
Életkortól függ, 30 évesen már nem várok egy hónapot sem, de 15 évesen még sokkal többet kéne.
Ilyen értéktelennek tartod magad, hogy képes vagy egy hónap után szét tenni a lábad?
Gügyü gügyü, honnan tudjuk neked mennyire fog fájni? Van akinek nem fáj, van akinek igen. De megsúgom, nem halsz bele. Inkább kívánd eléggé és akkor megteszed. De hát még nagyobb a félelem, akkor hagyd
De ha szakítotok vedd vissza tõle !
Fájhat is meg nem is. Nekem például nem fájt, csak kicsit véreztem utána. Lehet hogy neked fog de nem olyan vészes, és ha még is nagyon fájna akkor abba hagyjátok.
Még senki sem halt bele :D és ha olyan fájdalmas lenne akkor az emberiség már rég kihalt volna
Sõt, ha nagyon peches vagyok egy ideig még a többi aktus is fájni fog.
1 hónapja :D jó korán adod magad 13 éves :D XD

18 éves vagyok és barátommal 2honapja vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást és szombatra terveztük az első szeretkezésünket! Én még szüz vagyok, de úgy érzem felkészültem rá! Mit tegyek? Túl korai?

Legjobb válasz: 18 evesen nem korai...2honapra?hat ha szeretitek egymast es tenyleg fel v keszulve!A srac ha nem szûz,ne aggodj biztosan tudni fogja mit tegyen,te csak sodrodj az esemenyekkel!sok sikert!

18 evesen nem korai...2honapra?hat ha szeretitek egymast es tenyleg fel v keszulve!A srac ha nem szûz, ne aggodj biztosan tudni fogja mit tegyen, te csak sodrodj az esemenyekkel!sok sikert!
Próbáld élvezni, engedd el magad :)
A kérdező hozzászólása: Õ nem szüz és biztos vagyok, hogy ovatos lesz velem!
A kérdező hozzászólása: Õ nem szüz és mondta, hogy nagyon ovatos lesz én meg bizom benne :)
ha tenyleg megbizol benne akkor nem lesz gond. azert tudasd vele, ha valami nem eppen kellemes
Miért lenne korai??? Egyáltalán nem kéne, hogy az legyen. De ezt nem idõben kéne mérni, hanem, hogy mikor hasit beléd a vágy, hogy márpedig, én most azonnal akarom készen vagyok. Ha gondolkozol, és ilyen kérdéseket teszel fel, akkor kár hozzákezdeni. Hiába bizonygatod, hogy felkészültnek érzed magad rá...
Nem kell mindenen beparázni. Egyébként megsúgok valamit.. abból, h elmondod hány éves vagy, és mióta vagytok együtt, a kívülállók ebbõl a két adatból szerintem nem fogják megmondani a tutit, szerintem nem ezek a legfontosabbak. Mikor találunk valakit, és beleszeretünk, és érezzük, h õ az, szerelem elsõ látásra, akkor igazából sokkal többet számít, h mit súg a szíved, minthogy mióta vagytok együtt! Csak ezt akartam ezzel mondani. Csakis TE tudod, h korai-e, és csakis Te döntöd el, hogy lesz. Csak hallgass a szívedre, és ha õt ismered, és szereted.. akkor mért mondaná meg más, hogy mit kéne tenned?
szia! én is 18 évesen 2 hónapra rá veszítettem el a szüzességem és már nagyon vágytam rá elsö perctöl fogva, hogy együtt legyünk... é nagyon is biztos voltam magamban:) szóval nem korai, ha szereted:)
miért ne lehetne?
8: ez azért nem feltétlenül így van minden hasonló kapcsolatban. Van ahol tényleg ingyencselédet akarnak, de nem mindegyikben van így. Én elvált anya vagyok, nem az az elsõdleges célom, hogy egy plusz fizetéssel rendelkezõ ingyen autószerelõ/burkoló/stb. pacákot szedjek fel akire rálõcsölhetem a gyerekeimet, hanem egy olyan férfit keresek, akivel én jól érzem magam, a társam, amellé amit nyújt (megosztjuk a feladatokat) én is tudok neki adni (szeretetet, tiszta cuccokat, kaját), továbbá a gyerekekkel is jól kijöjjön. Nem kell mindenhová önzõ hátsószándékot látni.
Persze, simán. Egy buktatót látok, azt, hogy ha arra kerül a sor, hogy te is szeretnél 1-2 saját gyereket, akkor be tudjátok-e vállalni, vagy arra fog hivatkozni, hogy bocsi, neki van kettõ, több nem fér bele a családi költségvetésbe... És az a kérdés, hogy te ragaszkodsz-e saját babához.
En nem latom akadalyat:) Ha nem szeretnenek, akkor gazos lenne, de igy ok Csak el kell fogadnod, hogy akkor csaladot vallalsz, nem egy sima parkapcsolatot
Persze, miért ne?
Ez egy nagyon kétélû dolog. "Szereted õket és õk is szeretnek", ez egy kis ideig tök jó, de mi van ha mondjuk a pasidnak majd valamilyen okból (pl anyagiak, szabadidõ stb.) terén majd választania kell köztetek? Ne lepõdj meg ha nem téged választ és el leszel hanyagolva egy idõ után szép lassan.. akkor ez a szeretet majd frusztrációba.. majd esetleg utálatba is átmegy. Szerintem nem éri meg ilyesmibe belemenni, legalábbis én nem tenném az biztos. 22/L
az miért sajnálatos ha a barátod a saját gyerekeit neveli? (igyekszem nem kiforgatni a kérdést, de nekem így jött le.)
A kérdező hozzászólása: 55% Ha belegondolsz abba, hogy ezeknek a kicsi gyerekeknek szükségük lenne egy pótanyára aki gondoskodik róluk és figyelembe veszed azt is, hogy sajnos a mai világban annyira önzõk az emberek, hogy az apukájuk két gyerekkel szinte senkinek nem kell. Akkor te mire döntenél????
sajnálatos okok miatt neveli apuka a gyerekeket. csak hogy megértsd: anyuka meghalt, vagy alkalmatlan a gyereknevelésre, esetleg [email protected] a gyerekeit.
A kérdező hozzászólása: 17. A nagyobbik 10 a kicsi 6 éves
A kérdező hozzászólása: 19. Azért mert sajnos az anyukájuk pár éve meghalt.
Hogy mire döntenék? Nem áldoznám fel magam, és a fiatalságom. Keressen egy önzetlen, hasonló helyzetben lévõ elvált nõt, van belõlük sok. De neki azok nyilván nem kellenek, mert 1. már neki "öregek" a 30-40 nõk, 2. meg más gyerekével nem akar együtt élni. Akkor ki is az önzõ?
A kérdező hozzászólása: "Akkor ki is az önzõ?" Te drágám!!!!
Kérlek, akkor áldozd fel magad egy többgyerekes pasiért 23 évesen. Te olyan önzetlen vagy. Akkor nyilván megérdemled azt ami vár rád :)
az õ gyerekire vagyok kíváncsi, hány évesek? tudod a gyereknevelés nem egyszerû, ezt azért mondom nekem van 3, sõt már elég nagyok, a legnagyobb tõled 1 évvel idõsebb, ezért kérdezem a gyerekek hány évesek, hogyan állnak hozzád? N
15: Csak nem biztos, hogy jó a javaslatod. Annak idején anyukámnak is javasolták, hogy ne menjen hozzá egy elvált, gyerekes férfihez, ahhoz képest lett még neki is gyereke és 50 éve együtt vannak. Azt jósolták nekik, hogy egy kiló sót nem fognak együtt megenni..... Én meg hozzámentem egy gyerektelen férfihez, nem is éretlen tiniként, hanem 29 évesen, aztán 5 év múlva meg ott voltam a két gyerekkel, romokban heverõ házasságban.
Én csak segíteni akartam egy kortársamnak, hogy elkerüljön egy olyan rossz döntést, ami az egész életére kihat. Tudom, hogy most biztos szerelmes abba a férfibe, de ez tényleg múlandó, fõleg ilyen fiatalon egy lány nagyon befolyásolható érzelmileg. Dehát, ez egy szabad ország, itt mindenki úgy [email protected] el az életét, ahogy akarja... nem az én életem, tehát én csak javaslatot tettem neki :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Csak azért kérdezem mert másoknak fura, hogy ennyi idõsen belementem egy ilyen kapcsolatba és szerintük csak kihasználnak.
lehet, persze itt ebben a kapcsolatban Neked nehéz lesz, hogy helytálljál, elõre mondom, nem lesz egyszerû, itt sokat befolyásol ki hány éves,
Arról nem is beszélve, hogy minden kapcsolatban vannak konfliktusok, és minél többen vannak, annyival nõ a konfliktusok száma is. És készülj fel arra, hogy ha belemész egy ilyenbe, minden ostor rajtad fog csattanni (nem a kisfiúkon). Mindenben te leszel a hibás és az alárendelt, ezt meddig fogod lenyelni? Csak rossz sülhet ki ebbõl a te részedrõl, azaz te csak rosszul jöhetsz ki ebbõl az egészbõl. Szerintem gondold meg, te még fiatal vagy, miért kellene ilyen dolognak kitenni magad, amikor még függetlenül, egészséges párkapcsolat(aid) lehetnek?
A kérdező hozzászólása: 5. Persze errõl már beszélgettünk és õ azt mondta, hogy szeretne a két fia mellé egy kislányt is. Én mindig 3 gyerekre vágytam és örülök neki, hogy így csak egyszer kell szülnöm.
A kérdező hozzászólása: 7. Én 24 leszek õ pedig 35
De õk sosem lesznek a te gyerekeid, õk az Õ gyerekei lesznek. És ezt majd érezni is fogod. Ilyen fiatalon szülni akarsz egy apának egy harmadik gyereket?? Eszednél vagy? Áh.. rossz nézni, hogy így elszúrod az életed, kis fiatal buta liba hozzáállásod van, és ezt kihasználják. Na és ha mégsem jösztök ki 1-2 éven belül? Akkor ott leszel egy síró kisgyerekkel fiatalon, szerinted melyik pasi fog ilyen csajjal nyûglõdni, amikor ott van a sok szingli csirke. Remélem jó döntést hozol, és megjön az eszed. :/
55%-os, sztem ha a kérdezõ nem olyan rosszindulatú, megkeseredett banya módra áll hozzá a dolgokhoz, mint amilyennek Te tûnsz a hozzászólásaid alapján, talán a pasi sem fogja otthagyni. :)
" Na és ha mégsem jösztök ki 1-2 éven belül? Akkor ott leszel egy síró kisgyerekkel fiatalon, szerinted melyik pasi fog ilyen csajjal nyûglõdni, amikor ott van a sok szingli csirke. " Ha egy gyerektelen pasit szed fel, attól pont ugyanúgy ott állhat pár év múlva a karján egy síró csecsemõvel, egyedül. Ezen a férfin legalább látja, hogy ha törõdik a gyerekeivel, akkor valószínûleg a közöst sem fogja elhanyagolni.
A párod hány éves? Apakomplexus?

Mit tegyek azert h a baratom higgyen nekem a multunk eleg zavaros hazudtam neki de mar oszinte vagyok es odaig jutottunk hogy mar egyaltalan semmit nem hisz nekem en nagyon szeretem ot es nem akarom elvesziteni de ez igy nem mehet tovabb mit tegyek?

masik dolog amugy mindent megteszek neki azt teszem amit mondd nem megyek sehova masokkal nem beszelek mindenhol tujda a kodom es mar teljesen tanacstalan vagyok nem tudom mit tehetnek hogy higyen nekem pedig rengeteget gondolkoztam mar ezen

Legjobb válasz: Nagyon hosszú idõ az amikor vissza tudod nyerni a bizalmát, amiket leírtál annál igazán többet már nagyon nem tudsz tenni. De ha ez nem mûködik így akkor ne erõltesd, mert annak semmi értelme.

Nagyon hosszú idõ az amikor vissza tudod nyerni a bizalmát, amiket leírtál annál igazán többet már nagyon nem tudsz tenni. De ha ez nem mûködik így akkor ne erõltesd, mert annak semmi értelme.
Ha eljátszottad a bizalmát, egy idõre igenis szükség van a pincsi üzemmódra, de innen nehéz lesz visszaállni. Ha õ is veled akar maradni, akkor visszatérhet az a bizalom, de ez hosszú-hosszú idõ (és nem biztos a végkimenetel). Az én barátnõm is játszotta már el a bizalmamat, de vissza tudta nyerni, szóval lehet értelme.
Hinni a templomban kell. Már bocsi...
A kérdező hozzászólása: Hat en hiszek benne hogy nem!!
remélem legalább úgy kötõdsz hozzá hogy közben megcsal meg átver... :S
A kérdező hozzászólása: ez teny hogy fuggok tole :P olyan mint a drog.... :| es a psciholugusos ize meg nem segitett mert mar voltam miatta es ck ugymondd "segitett tullepni rajta" de az sem volt semmire jo csak ot bantottam meg vele :|
betegesen függesz tõle ez nem egészséges. Jogod van neked is az életedhez... szerintem menj pszichológushoz.
A kérdező hozzászólása: nyugodtan iranyithatja nem erdekel csak ne hagyjon el nekem o az eletem nelkule nem elet az elet
sztm azért mert hazudtál neki, nem kéne hogy õ irányítsa az életed ("mindent megteszek neki azt teszem amit mondd nem megyek sehova masokkal nem beszelek mindenhol tujda a kodom") érthetõ hogy nem bízik benned (bár attól is függ miben hazudtál neki) de ez akkor sem jogosítja föl arra hogy így megszabjon neked mindent. Bár ahogy látom, te ilyen pincsi üzemmódba nyomod.
Kár tenni bármit is, már rég elveszítetted. Lehetsz vele még hónapokat, éveket úgysem maradtok együtt, és nem is lesztek boldogok... Persze ne legyen igazam.
Írj helyesen és tagold a szöveget rendesen! Értelmezhetetlen amit írtál!
, ?, , , ., , , , -d, , , , gy, .
A kérdező hozzászólása: Nem eroltetes mert o is akarja de nem tudom mit tehetnek annyira felek hogy elveszitem...volt egy idore elkerultunk egymastol es kerdezett arrol az idoszakrol en hazudtam mert feltem hogy ujra elveszitem ez miatt mar egyaltalan nem hisz nekem bar kiderult az igazsag megsem valtozott semmi csak roszabb let hogy hazudtam....
mennyi partnered volt? ez a gond?

Mit csináljak? 6 éve vagyok együtt a párommal. Õ nekem az első barátom. Nagyon szeretem őt, és ő is engem.

Soha nem hagynám el.Viszont van egy férfi,akit közelről ismerek és nagyon tetszik, vonzódok hozzá és ő is hozzám.1éve ismertem meg és azóta nem megy ki a fejemből...nem tudom mi zajlik le bennem, de nagyon vonzódok hozzá.2x találkoztam vele meg akart csókolni, de nem tudtam megtenni.Szeretem a páromat, de egy másik férfihez is vonzódok, ez az érzés egyszerűen megörjít.

Legjobb válasz: Szóval miért is nem tudod elhagyni? Azért, nehogy mással lásd? Akkor ez szeretet vagy önzõség?

Szóval miért is nem tudod elhagyni? Azért, nehogy mással lásd? Akkor ez szeretet vagy önzõség?
"Õ nekem az elsõ barátom." Itt a hiba. Erre szokták azt mondani, hogy "nem élted még ki magad". Nincs tapasztalatod, hajt a kíváncsiság, hogy milyen lehet mással stb.
6 éve vagytok együtt? Fogadd õszinte részvétem
"kérj egy kis szünetet, mondd, hogy meg megszeretned probalni a szingli eletet, hogy milyen is "elni", ha igazan szeret, es neki mar több baratnöje is volt, akkor meg fog erteni!mennyi idösek vagytok?" Esti poénnak is silány volt.
Engem szintén 6 év után ott hagyott a barátom hasonló okból. Azóta már megcsalta velem a barátnõjét nem 1x.Mindig visszajár hiába mondtam neki azt, hogy mostantól nem beszélünk mert én nem leszek a szeretõje. Valahogy mindig másként alakul. Egy ilyen kapcsolatért pedig felesleges ott hagyni a szerelmed...szerintem
Elõbb-utóbb el fogod mondani. Hidd el! Lehet, hogy csak évek múlva szólod el magad, de ki fog derülni. Jobb inkább szakítani és tiszta lappal indulni.
Na jó, mondjuk kihagyod ezt a mostani vonzalmat, de mégis: mennyi lesz még? Túl korán kerültetek össze, de hát csak azért nem kellene szakítani. Az ilyen egyszeri kiruccanás után elég szarul tudja érezni magát az ember. Hazudni nem jó dolog. Vagy egy másik rossz verzió szerint az egyik után bevállalod a másikat is...
Nézd, én elhiszem, hogy szereted a párodat, mint embert, de ha azon gondolkozol, hogy szemét dolog lenne-e megcsalni (amire a válasz nyilvánvalóan igen), akkor valami komoly gond van. Az én elõdöm is hasonlóan érezhetett, s õ meg is csalta a páromat. Ráadásul nem tudta magában tartani, így párom egybõl szakított is vele. A lány nem jött össze a sráccal, s azóta se volt hosszabb kapcsolata. Diákszerelem volt, 9 évig tartott. Szerintem át kellene értékelned a kapcsolatod, hogy a párod-e az a férfi, akitõl gyerekeket szeretnél, akivel le szeretnéd élni az életed. Beszélgess vele, hogy õ hogyan képzeli el a jövõjét, a jövõtöket. Egyébként én is szoktam úgy járni, hogy megnézek egy férfit, elképzelem, milyen lenne az ágyban, vagy hogy nézhet ki meztelenül, aztán mosolygok magamban egy jót és kész. Nem érzem úgy, hogy le akarok vele feküdni, arra ott a párom. És nem is szoktam ezen agyalni (hogy pl. mi lenne, ha nem lenne párom, stb.)De nyilván én se vagyok vak, ha valami tetszik, megnézem. :-) 25/N
Ha szünetet kérsz, ott ér véget a kapcsolat, hát ki az az állat, aki ebbe belemegy. "bocsi, csak van egy srác, aki nagyon bejön és le akarok vele feküdni, de addig legyen köztünk szünet, mert nem akarlak megcsalni" Hát ki a nemnormális, aki belemmenne ebbe?
Van ennek egy álszent verziója: "Nagyon fiatalon jöttünk össze, lehet, hogy mindkettõnknek jobb lenne, ha..." Ilyet egy nõ csak akkor mond, ha már ott egy másik ké a bugyijában.
Ha tényleg szereted a párodat, még csak eszedbe sem juthatna, hogy esetleg megcsald, csak mert megtetszett egy másik srác. Én azt mondom, szerintem te már leginkább csak megszokásból vagy együtt a barátoddal. 6 év alatt nyilván összecsiszolódtatok annyira, hogy kötõdj hozzá. Szereted, mint embert. Ez egyértelmû. Itt inkább az a kérdés, hogy szereted-e még, mint férfit? Mint a párodat? Ha igen, akkor ne csald meg. Emberek vagyunk, nem ösztönlények. Pont az különböztet meg minket az állatoktól, hogy tudunk uralkodni a vágyainkon, az ösztöneinken. A te helyedben én egész biztosan nem dobnék el magamtól egy jól mûködõ, stabil, szeretetteljes kapcsolatot holmi kis kaland kedvéért. A félrelépést, egy éjszakás kalandot semmiképp sem ajánlom! Ezzel gyakorlatilag hátba döfnéd a párodat. A bizalmát árulnád el, és mind tudjuk, hogy a kapcsolatok alapja a bizalom. Ha mindenáron le akarsz feküdni a másik sráccal, hogy kipróbáld, milyen is, akkor elõször tisztességesen szakíts a barátoddal, de semmiképpen ne csald meg! 6 év után nem ezt érdemli tõled! 6 év után tartozol neki annyival, hogy becsületesen zárod le a kapcsolatotokat. Viszont azt ne várd el tõle, hogy utána vissza is fogad. Persze megtörténhet, hogy ezek után is hajlandó lenne újra összejönni veled. De nem elvárható. Vagyis ha hoppon maradsz, hát akkor bizony így jártál, a barátod nem köteles asszisztálni ahhoz, hogy kiélhesd magad más pasikkal, és ehhez még jó arcot is vágjon. Szerintem jól gondold meg, mit választasz. Sokat veszíthetsz, ha rosszul döntesz. 22/L
nem kell azt elmondani, hogy azert kell szünet, mert leakarok massal feküdni, hanem tartonak egy fel ev szünetet, olyan okbol, hogy nem tudja mit erez, es mit akar a kapcsolattol, az allat mind 2en kiprobalhatjak massal, bulik st.es, ha nem tudjak egymast elfelejteni, akkor folytatjak tiszta lappal.ilyen egyszerü!
@26: Ha nekem ilyet ajánlana a párom -akárhány év után-, biztos mondanám, hogy felejtsük el egymást. És akibe szorult egy kis önérzet, az nem tart szünetet. Mindenki tudja, hogy ez azt jelenti, hogy van valaki más a dologban, hisz, ha nem lenne, akkor nem szünetelgetne a kapcsolat. Szünet = "van valami nagy probléma, amit nem tudok megoldani, de szakítani meg nem merek."
epp erröl beszelek, de nem azt jelenti, hogy nem merek szakitani, hanem nem akarok, egyenlöre nem tudom mit erzek...
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudok mit mondani, mert azt sem tudom mit tegyek.Teljesen hülye vagyok.Lehet ha lefeküdnék a sráccal pont, hogy kiábrándulnék...
A kérdező hozzászólása: Hmmm ez az utolsó elgondolkodtató.Amúgy próbáltam kiverni a fejembõl, de nem megy... Aj annyira nem tudom mit tegyek...Hagyjak ott egy igaz szerelmet egy kis élvezetért?Fogalmam sincs.Sose lesz ennek már vége:((((
"Szerintetek az nagyon szemét dolog lenne, ha lenne egy egy éjszakás kalandom a sráccal?" 6 év és képes lennél ekkora aljasságra?6 éve vagyok a barátnõmmel, hasonló helyzetet még csak kialakulni sem hagyok, mert én tényleg szeretem és szerelmes vagyok belé.Az én mércém szerint te nem vagy már szerelmes a párodba.Ez nem bûn, el kell fogadni.Nem ítéllek el, mert még semmi rosszat nem tettél. 6év után a minimum, hogy leülsz a barátoddal, nem is értem, hogy eddig mért nem tetted??..és elmondod neki õszintén, hogy vonzódsz egy férfihoz.Ez az ALAP.Ha ez nem megy, akkor nincs jövõtök..ha megy és túljuttok rajta, akkor van.Ez szerintem ilyen egyszerû.23/F
A kérdező hozzászólása: Kifejtenéd?
A kérdező hozzászólása: Tudom.De szeretem nagyon és nem tudom elhagyni....El sem tudom képzelni, hogy mással lássam..
kérj egy kis szünetet, mondd, hogy meg megszeretned probalni a szingli eletet, hogy milyen is "elni", ha igazan szeret, es neki mar több baratnöje is volt, akkor meg fog erteni!mennyi idösek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 23 éves vagyok, õ pedig 24.Neki voltak már barátnõielõttem, és mindig azt mondja, hogy ha egyszer elhagyom akkor õ abba belehal..Együtt élünk 2 éve...
A kérdező hozzászólása: Ez szerelem és önzõség tudom jól.De nagyon szeretem, csak annyira tetszik az a pasi...Bánom azt a napot amikor találkoztam vele...
basszus, akkor tenyleg fiatalon jöttetek össze.nem fog belehalni ne felj, es nem akarod vegleg elhagyni, csak egy kis szünetet akarsz.lehet, hogy a vgen meg neki fog megtetszeni a szingli elet.de, ha ugy erzed, hogy neked mar ez nem megy, akkor lepj, föloösleges huzni, csak egyszer vagy fiatal, es, csak egyszer elsz!tudom nehez, de megeri!
A kérdező hozzászólása: Szerintetek az nagyon szemét dolog lenne, ha lenne egy egy éjszakás kalandom a sráccal?
Kétlem, hogy te szeretnéd a barátodat... Inkább szakíts vele és próbáld meg ezzel a sráccal.
szerintem, ha szakitotok sem ugorj bele egy masik kapcsolatba, hanem elj, szorakozz!az egyejszakas megcsalast felejtsd el!
A kérdező hozzászólása: Esküszöm, hogy nagyon szeretem.Jobban szeretem bárminél és bárkinél.Ehhez a sráchoz csak vonzódok, de nagyon.
Ne, kérj tõle szünetet, nagyon megbántanád vele! Elrontanád a kapcsolatotokat! Egyéjszakás dolog titokban jól hangzik, lehet a pasid is csinált ilyet sokat, h meg ne bántson, mert szeret. De azzal meg az a baj h még jobban összezavarodsz, meg belegabajodsz az új srácba, vagy azt váltja ki h jön egy vágy ami azt követeli, h minél több pasit kipróbálj. És az édes, romantikus, meleg szeretettteljes kapcsolatotoknak annyi lesz. Velünk hasonó történt egy sráccal, nagy szerelem, korán lekötöttük egymást évekig , és kijött ez a dolog, titokban sorozatban megcsaltuk egymást, kiderültek, és sok lelki kárt okozott mindkettõnknek. Kellett 1, 5- 2 év mire túl jutottunk, nagyon nehéz idõszak volt. Majd átalakult a kapcsolatunk haversággá. Amit régen nem tudtunk megbeszélni azt mostmár nyiltan igen. Viszont a sok gyûlölet szenvedés teljesen kiölte az érzelmeket, sose lennénk képes egymást ujra szeretni. Ma már ugy csinálnám, h leülnék vele és megbeszélném h bocsi de érzek egy erõs vágyat h sok pasit kipróbáljak, és szakitsunk. És akkor sok szemétséget megspóroltunk volna egymásnak! De, ha ugy érzed menned kell akkor menned kell, akkor nem hazudhatsz magadnak, se neki akkor az életed egy új fázisba lépett. Vagy próbáld a srácot kiverni a fejedbõl...
Nem tudom, hogy mit érzek. = Nem tudom, hogy még szeretlek-e. Nem vagyok benne biztos, hogy te vagy az igazi. Nem tudom, hogy jobb vagy-e más férfiaknál. Nem tudom, hogy mit akarok tõled. Nem tudom, hogy komolyan gondolom-e ezt az egészet. Meddig tartson a szünet. a) Nem tudom. = Lehet, hogy örökre. b) Majd meglátjuk. = Lehet, hogy örökre.
teasztar.hu, esetleg youtube. barbee-t is ott találták. amúgy klipet tudtok készíteni, de az olyan is lesz.
Megasztár válogatás. X-faktor válogatás.
Ne várj a felfedezésre, hanem kezdj el magad dolgozni az ügyön! Keress magad mögé zenekart, lépj fel klubokban, énekelj a nyilvánosság elõtt! Ha jó, érdekes, és egyedi vagy, akkor biztosan észre fognak venni elõbb-utóbb.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :) Remélem fogtok még hallani rólam!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!