Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretem 3 (182 db)

Nagyon nagy bajban vagyok a völegényemmel 4 éve vagyunk együtt nagyon kedves és nagyon szeretem.3 hét múlva összeházasodunk ez igy szép és jó de egy hétel ezelöt megismertem egy másik férfit és minden összezavarodott. Mit tegyek?

Probáltok nem gondolni rá de nem megy öis hasonloan érez és nem érdekli, hogy férjhez megyek. Neki is van egy kapcsolata de valahogy engem sem érdekel csak vele akarok lenni. Mit tegyek a lelkiismeretem már nem birja feladjam az egész házasságot?

Legjobb válasz: "õt nem érdekli, hogy férjhez megyek" azért nem érdekli, mert õ csak szeretõnek akar téged. Valószínûleg, ha miatta szakítanál, többet nem is látnád, mert megijedne a felelõsségtõl. Mindazonáltal a helyedben én nem házasodnék, ha ilyen bizonytalan vagy az érzéseidben.

"õt nem érdekli, hogy férjhez megyek" azért nem érdekli, mert õ csak szeretõnek akar téged. Valószínûleg, ha miatta szakítanál, többet nem is látnád, mert megijedne a felelõsségtõl. Mindazonáltal a helyedben én nem házasodnék, ha ilyen bizonytalan vagy az érzéseidben.
Igen, add fel, ha már ezen jár az eszed, egyáltalán nem szabad megházasodnod, mert késõbb sem lesz jobb, sõt még rosszabb, és még több fájdalmat okozol a leendõ férjednek, és magadnak is.
Szerintem ez az epizód pont arra volt jó, hogy még idõben kiderültek az érzéseid nemolyan sziklaszilárdak, amilyennek lenniük kellene házasodás elõtt. A helyedben nem tartanék esküvõt.
Szerintem inkább mond le az esküvõt. Ha ez a pasi ilyen kételyt keltett benned akkor nem szabad megházasodni! Ez a késõbbiekben csak rosszabb lesz. Ha tiszteled a võlegényedet és ha valamennyire még szereted akkor ne nézd hülyének. Mond el mi a helyzet és kész! És, ahogy az egyik hsz is írta a másik pasit pont, hogy azért nm érdekli a dolog mert te csak szeretõnek kellenél.
csak nehogy két szék közt a pad alá ess..!! Gondold végig, hogy biztos megéri felrúgni az egészet egy bizonytalan kapcsolatért..! és ráadásul ez sem érdekli, hogy férjhez mész. ha téged akarna, akkor könyörögne, hogy ne menj máshoz, és õ is ott hagyná a párját.
Szerintem bepánikoltál. Ha együtt éltek a võlegényeddel, egy kicsit költözz külön tõle, hogy át tudd gondolni, igazából mit is akarsz. Ez idõ alatt a "másik férfi"-vel se találkozz.
Szerintem ilyenkor mindenkit görcsössé tesz maga a tudat, hogy Úristen, innentõl le leszek láncolva, annyi a szabadságnak stb, és megzavarodik az ember annyira, hogy képes ilyen bolondságokon agyalni, hogy egy 4 éves kapcsolat nem ér annyit, mint az 1 hete (!!) kibontakozó ismeretség. Higgadj le, találkozz ezzel a férfival, ha úgy szeretnéd, de én a helyedben nem rúgnám fel az összeházasodást!
Az egyiket nagyon szereted a másikkal meg együtt akarsz lenni. Mit mondjak? Nagy szived van. Sok minden (vagy mindenki) belefér. Vannak ilyen lányok. Akkor jár mindenki a legjobban ha pénzt is keresel vele.
3 hét múlva már úgyis együtt lesztek. Gondolom összeköltöztök. :) Sok boldogságot!
Bár a 20-as sem rossz, a 18-asra gondoltam.
Összeilletek!:(( mármint a másik pasival! Barátnõje van, kapj a fejedhez!! Felejtsd el mind a kettõt, a võlegényed jobbat érdemel nálad, szégyelld magad!!!!
1 hét az még semmi, csak egy fellángolás. Lehet a közeli esküvõ miatt is kicsit bepánikoltál és elbizonytalanodtál. Szerintem teljesen normális és elõfordulhat bárkivel egy hosszabb kapcsolatban. Csak nem szabad neki engedni. Az érintett pasival meg minimalizáld a kapcsolatot, ne bátorítsd. Ha emiatt feladod a házasságot, hülye vagy.
Na szóval van egy "fiú" akivel 3 hét múlva összeházasodtok. 4 éve vagytok együtt. Távkapcsolatban? Mit jelent ez? milyen idõ közönkét találkoztatok? Hány éves vagy? a 20-as éveid elején- közepén jársz? Á ezt a másikat tényleg hagyd a francba! a leendõ férjedre miért nem gondolsz "férfiként"? Nekem olyan furcsa ez... szeresd, maradj vele, de nem korai ez a házasság még egy kicsit? Tudom, 4 év sok idõ, de biztos vagy benne, hogy hozzá akarsz menni? Megy az együttélés? jó vele? kijöttök? Sajnos az a baj, hogy sok pár elõtte bármennyire is szerette a másikat, az együttélés még sem megy és ez tönkre vágja a dolgot.Ha valóban annyira fontosak egymásnak és változnak a másikért, akkor az egy nagyfokú jellemfejlõdés is lesz, amire lehet alapozni egy házasságot egy közös életet. 3 héttel az esküvõ elõtt, már "tûkön" kellene ülnöd az izgalomtól, hogy óóó férjhez megyek! meg de jó lesz, de várom! Nem egy másik pasival foglalkozni! Ne szakítsd meg a komoly kapcsolatodat, de amennyiben nem vagy sziklaszilárdan biztos abban , hogy csodálatos lesz a házasságotok és a "közös" életetek. Várj még!
ez hülyeség, hoyg várj még. Miért kéne várnia? már eldöntötte, lepattintotta a fellángolást, mert rájött, hogy szereti a párját. Az meg, hogy hogy megy az együttélés, bakker, pont ez a lényeg egy kapcsolatban, hogyha bármilyen problémánk van, akár az együttéléssel, igyekszünk azt megoldani, együtt. Mert egymás mellett döntöttünk. Nem kóstolgatjuk egymást évekig, hogy vagy igen vagy nem, aztán valami apróság miatt szakítunk. Milyen hozzáállás ez? hajrá, Kérdezõ! Esküvõre fel! :)
Itt úgyis az az egyesegyedüli jó döntés amit a Kérdezõ annak érez. :) Adhatunk mi itt bármilyen tanácsot, de dönteni neki kell. Ítélkezni viszont nagyon kár, pláne arctalanul, névtelenül, az érintettek ismerete nélkül. Remélem Kérdezõ jól döntöttél, és boldogok lesztek!:)
Elõször is tisztázd magadban a saját érzéseidet: most vagy csak bepánikoltál az esküvõtõl és a "hirtelen" jött "szerelmed" csak egy eszköz saját magad igazolására, hogy ebben megerõsítést találj, vagy nem is szereted igazán a võlegényedet. Aztán nézzük a srácokat: az egy éjszakás kalandod csak szórakozik veled, nem gondolkozik benned komolyan, ha igazán odalenne érted, szerinted hogy viselhetné el, hogy más férfi mellett kelsz és fekszel minden este?! még jó hogy nem zavarja, hogy férjhez mész, milyen kényelmes megoldás ez neki! szerintem felejtõs. A võlegényed, meg ha igazán szeret, és figyel rád, biztos érzi, hogy valami nem kerek... Ha nem érzi rajtad, akkor viszont nem is szeret igazán, mert nem figyeltek egymásra, csak vagytok egymás mellett...akkor az sem okés. Én speciel nem vagyok házasságpárti, szerintem idejétmúlt intézmény, a jó kapcsolat nem egy papíron múlik. sõt! Az emberek többsége esküvõ után megváltozik, vagy kényelmesen hátradõl, kipipálva ezzel, hogy akkor ez is megvan, mintha be lenne biztosítva, vagy bepánikol és kényszeredetten ki akar törni a képzelt ketrecébõl. Ezt leszámítva persze minden lány álma, hogy majd apukája az oltárhoz kiséri a nagy napon, amikor õ a legszebb a fehér ruhájában és az az este csak róluk szól... Kinek mi a fontosabb. Egy biztos, szerintem nektek ezt most el kell napolni. Ha igazán jó a kapcsolatotok, együtt és õszintén átbeszélve az egészet oldjátok meg közösen a kételyeket, ha ehhez a kapcsolat nem elég erõs, te dönts egyedül, de mindenképpen esküvõ elõtt.
Oké, akkor tedd meg, játszadozz az életekkel, sok sikert!:) csak ne kerülj a közelembe, jobban jársz!;)
Teljesen egyetértek az elõttem szólóval. Ez nem jelenti azt, hogy a kapcsolatoddal van valami probléma; egyszerûen csak magadat akarod megerõsíteni, hogy biztosan ezt akarod-e. És a válaszod igen lett. Szerintem egyébként ezen minden ember átesik esküvõ elõtt, csak az intenzitása különbözõ. Sok boldogságot kívánok.
Teljesen igaza van 18nak. Ha igaz lenne, amit a többiek írnak, akkor nem lennének hosszú kapcsolatok. A hullámvölgyekben általában mindig felbukkan egy potenciális harmadik személy. Akinek a kedvességét, törõdését jobban észreveszed és jól eisk, mivel éppen nem kapod meg a kapcsolatodban. Ha erre mindenki lelépne, hogy hát nem is szeretem a párom ha ez elõfordulhatott, akkor az emberek vándorolnának egyik helyrõl a másikra. Fel kell ismerni a problémát, hogy nem szerelembe estél, hanem figyelmet kapsz és ez az ami hiányzik a kapcsolatból, ideje megoldani a problémát. Majd szépen elhesegetni a másikat, és újra minden szupi az aktuális féllel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok hozzászólást, amit még nem irtam, hogy a völegényemmel távkapcsolatban élünk és azt hiszem inkább csak a közelsége hiányzik. A másik dolog amit nem irtam, hogy ezzel a fiúval nevezzük Atinak nem történt semmi testi dolog még egy csók sem. Mélyen magamban gondolva nem is szeretném csak jól esik hogy udvarol. Azt hiszem már tudom, hogy mi a helyes mielött valami olalyan történe megszakitom Atival a kapcsolatot és férjhez megyek. Szerintetek?
Bepánikoltál. Nem gondolhatod komolyan, hogy az 1 hetes ismerettségbõl máris ez van... Ha igen, akkor komoly bajok vannak és én sem ajánlom a házasságot. Az, hogy készülõdsz az esküvõre és alig várod már a napot, minden más érzést elnyom, így ha magadba nézel és tényleg teljesen komolyan gondolod a dolgot, akkor bajok vannak. Egyébként pedig szerintem csak bepánikoltál. Higgadj le és gondolkozz. Komolyan eldobnád magadtól a párodat, csak azért mert most megismertél egy helyes pasit? Egyáltalán hogy találkoztatok és mi történt, hogy ennyire hirtelen kell neked az az ember?
Na tessék, mondtam én. Mikor a párommal mélyponton voltunk, akkor nekem is mindenki fényesebb lett egy kicsit. Jól esett, hogy egy ismerõsöm foglalkozik velem, meghallgat bármirõl is legyen szó. Aztán megráztam magam és rájöttem mi történik. Hiányzik a párom törõdése, és így mindenki másét jobban érzem. Ezekután redukáltam a találkozások számát az ismerõssel, próbáltam kerülni, és helyretenni a dolgokat a párom és köztem. Neked is a törõdés hiányzik, és most hogy valaki felfigyelt rád, jól esik. De ez nem jelenti, hogy õt akarod!
Szerintem jó ötlet. Fõleg hogy írod, kedves Veled a párod és szereted. Higgadj le, semmi baj nem fog történni esküvõ után sem. Durva példával olyan, mint egy vizsga. Elõtte rosszul vagy, inkább megfutamodnál, aztán leteszed, és utána az élet folytatódik tovább. Azzal a tudattal, hogy megvan a vizsgád:) Ne parázz.
Lehet, hogy egy kicsit szokatlan lesz, amit írok. Szerintem üljetek le, és beszéljétek meg. Négyesben.
A kérdező hozzászólása: Megtettem igaz semmit sem reagált, talán mert nem is számitok neki talán csak ágyba akart csábitani. Nagyon nagy teher eset le rólam és Férjhez megyek. Köszönöm mindenkinek
Jó ötlet volt a sráccal megszakítani a kapcsolatot. Férjhez menni már nem biztos, hogy jó ötlet, mert ha ilyesmi merül fel az esküvõ elõtt, akkor azért ott az a kapcsolat valahol nincs rendben. Azért remélem, végül minden jól alakul.
Ne halgass azokra, akik azt mondják "ha ez felmerülhet akkor ez meg az". Menjél csak férjhez. Helyes. Ebbõl látszik, hogy tudatos és elszánt döntést hoztál a jövõbeli férjed mellett. És ha majd a következõ 100 évebn valaki megkörnyékez, vagy kicsit hullámvölgybe kerül a kapcsolatotok, akkor is tudsz majd tudatosan mellette dönteni, és nem fogod megcsalni. A házasság döntés is, nem csak érzelem. A fellángolások természetesek, több is lehet még az életedben, de tudni kell õket a helyükön kezelni. Szerintem te most megtanultad, hogy hogyan is kell ezt, és ez jó. Hosszú házasságok alapja. hidd el. :)
A kérdező hozzászólása: Nem volt sok fiu az életemben a völegényem a másodiok fiu az életemben és nem tudnék nélküle élni Szeretem csak talán dühös vagyok amiért távol vagyunk egymástol. De életem nagy szerelme és most olyan boldog vagyok nem gondoltam, hogy ilyen jó érzés lesz megszakitani Atival a kapcsolatok Köszönöm
A kérdező hozzászólása: Hát sok mindent irtatok és hálás vagyok, ezek hatására megszakitottam a sráccal a kapcsolatot és egy komoly döntést hozztam. Nem éreztem helyesnek, hogy igy mennyek férjhez. Ezt követöen leültünk a völegénnyemmel és átbeszéltük. Nagyon aranyos volt és sejtete hogy valami nincs rendben. Támogatot és mellettem állt és áll. Elmentem egy önismereti csoportban, ahol mindenre fény derült. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Kiderült, hogy mindez a fiu iránt csak azért volt, mert tudat alatt bosszut akartam állni. Nekem volt régen egy kapcsolatom ahol csunyán megcsaltak. Szóval ez a düh és bossztu miatt volt az egész. A völegénnyemmel most még közelebb kerültünk egymáshoz.

Ha szoptatok semmikép nem ehetek epret? -ha leturmixolom akkor se? -nagyon szeretem. 3 hós a babám

Legjobb válasz: Hát Én már nemegyszer ettem epret, az Én kislányom 3,5 hónapos amúgy. Én még nem hallottam, hogy ne lehetne enni akármit, a gyerekorvosunk is azt mondta, hogy bármit ehetek, csak jegyezzem fel, mit eszek, hátha valamire a baba rosszul reagál, és akkor max. azt a dolgot nem eszem többet.

Hát Én már nemegyszer ettem epret, az Én kislányom 3, 5 hónapos amúgy. Én még nem hallottam, hogy ne lehetne enni akármit, a gyerekorvosunk is azt mondta, hogy bármit ehetek, csak jegyezzem fel, mit eszek, hátha valamire a baba rosszul reagál, és akkor max. azt a dolgot nem eszem többet.
Jaj, dehogynem ehetsz! Epret a baba nem kaphat 1 éves kora elõtt, mert allergizálhat. Egyébként nekem is a védõnõm azt mondta anno, hogy nyugodtan egyek amit szeretnék, csak mértékkel. Nekem szerencsém volt, nem volt hasfájós a babám. Van akinek nincs szerencséje és szinte semmit sem eszik mégis fáj a baba hasa. Ki kell tapasztalni. Szóval: nyugodtan egyél epret! Egészségedre! :)
Már miért ne ehetnél? a kisgyerekek is csak azért nem ehetnek, mert a magja allergizál, de az nem jut át a tejbe!Nálunk már folyamatosan érik, minden nap eszem, nagyon szeretem.

Én nagyon szeretnék 3. gyermeket, a férjem nem. Mit tehetnék, győzködjem a férjemet?

Rendezett anyagi, egzisztenciális körülmények között élünk, minden adott lenne egy további gyermek vállalásához. A férjem azért van ellene, mert már elege van a kisgyerekes korszakból (sírás, visítozás, hiszti, kötöttség...stb). A gyermekeink jelenleg 1 és 4 évesek.

Legjobb válasz: Szerintem az nem jó, ha gyõzködnöd kell. Ha bele is menne, lehet nem is fogadná olyan nagy örömmel a babát, az meg még rosszabb lenne, minthogy nem vállaltok még egy babát. Csak akkor vállaljátok, ha mindketten ugyanúgy akarjátok.

Szerintem az nem jó, ha gyõzködnöd kell. Ha bele is menne, lehet nem is fogadná olyan nagy örömmel a babát, az meg még rosszabb lenne, minthogy nem vállaltok még egy babát. Csak akkor vállaljátok, ha mindketten ugyanúgy akarjátok.
Cseréljünk férjet :) Nálunk meg én nem akarok 3.at, õ akar. Õszintén szólva nekem is elég volt ennyi a pici-kicsi korszakból, mostmár én is másra vágyom. Akár a férjed :)
Szia. Nálunk a párom még az elsõt sem akarta, mostmeg már a kistesót várjuk, és örömmel! :D A taktikám az volt, hogy mutogattam neki neten kisbabás videókat, édiket, ahol nevetnek, gõgicsélnek, elindulnak. Tehát bemutattam neki a gyerkõcvállalás jó oldalát. Ez annyira kedvet adott neki, hogy a kislányunk most 2 éves és most várjuk a kistesót! Õt csak rá kellett ébreszteni hogy unalmas az életünk bébi nélkül. Szerintem gyõzd meg hogy a 3 gyerek együtt mennyivel jobban el lenne, vagy hogy akkor több támogatást kapsz, ahol felnõ kettõ ott a harmadik is simán. Mi 3an voltunk tesók és én is legalább 3 gyerkõcöt akarok. Én megmondtam a páromnak, hogy nagyon boldog vidám gyermekkorom volt hogy "annyi" gyerek volt egyrakáson. Mindig tudtunk játszani és a mai napig jó tesók vagyunk!
hát figyelj ehhez két ember kell, ha az egyik nem akarja akkor az már nem olyan. mellesleg ha mégis bevállalod lehet hogy annyira elege lesz hogy semmit nem fog segíteni, és akkor nem kell meglepõdni.
hány évesek vagytok? lehet mástól is fél, nemcsak a visítozástól.
Szerintem felesleges gyõzködnöd, ha nem akarja. Én se örülnék ha rám erõltetnének egy ilyen fontos "dolgot". Gondolj bele, terhes leszel mégis annak ellenére, hogy nem akarja, összevesztek, elköltözik, és ott maradsz 3 kicsi gyerekkel. Ez senkinek nem lenne jó, én így nem vállalnám.
Egy újjabb pici megint több év sirást, gondot jelent. Ha Már most unja, akkor hogy fogja kibírni a több évet. Rámegy a kapcsolatotok! El kell fogadnod, hogy ennyi. De még elõfordulhat, hogy két-három év múlva meggondolja magát, mert már kipiheni magát! Légy türelmes és fogad el, ha három év múlva se akar.
Szia. Nem kötözködni akarok, de az elõttem szólóknak figyelmébe szeretném ajánlani, hogy egy 1 éves és 4 éves gyerkõc van. Vagyis szerintem legalábbis az 1 évest is még pelenkázza, még sír, vagy felkel sokszor, és abban teljesen igaza van a kérdezõnek, hogy most még benne vannak ebben a sírós pelenkázós korszakban. Persze ha a párod egyáltalán nem akarja, akkor inkább engedj neki, lehet hogy pár év múlva rájön hogy jöhetne még egy bébi! Sok kitartást!
Mire megszületik a harmadik, addigra az 1 éves lassan 2 éves lesz.. akkor már más a sírós korszak... de egy újszülött és csecsemõ egészen más tészta.

Nagyon szeretem 3 éve, hogy szerezzem vissza?

Tegnap elhivott volt barátom discoba, és smárolgattunk. Tegnap el?tt szakitott barátn?jével, akit imád 1 évig jártak. Kb 4-5-ször eljátszották ezt, de a csaj mindig visszakönyörögte magát hozzá, de tegnap a discoba a csaj azt mondta neki, hogy ott van a másik barátja haggya mostmár békén.A pasi megesküdött, hogy soha többé nem békülnek ki, meg amugy is sok dolog kiderült a csajról. Szerintetek végleg vége? Vagy ez olyan mint a többi? Hogy tudnám vissza szerezni, 3 éve szeretem, minden este miatta sirok, már a barátomat is ott hagytam ma miatta.El?re is köszönöm a válaszokat. 18/L

Legjobb válasz: ha annak a lánynak már másik barátja van akkor, nagyobb a valószínûsége hogy nem megy vissza a te szerelmedhez Tegnap ha smároltatok és a fiúd is volt az a fiú, akkor gondolom ennek biztos lesz folytatása, csak gondolj arra hogy mivan ha a másik lányhoz õ megy vissza, várj valamit nem értek hogyan vissza??? neked õ már volt a pasid?

ha annak a lánynak már másik barátja van akkor, nagyobb a valószínûsége hogy nem megy vissza a te szerelmedhez Tegnap ha smároltatok és a fiúd is volt az a fiú, akkor gondolom ennek biztos lesz folytatása, csak gondolj arra hogy mivan ha a másik lányhoz õ megy vissza, várj valamit nem értek hogyan vissza??? neked õ már volt a pasid?
A kérdező hozzászólása: Igen már kétszer jártunk, remélem igazad van, köszönöm, hogy írtál.
több lehetõséggel lehet számolni.. 1: veled vígasztalódik, és azért smárolgatott a discóba.. 2: féltékennyé akarta tenni a volt banõjét veled.. 3: folytatni szeretné és igy adja a tudtodra.. .. de csak te érezheted hogy milyen volt veled..hogy érez e még irántad többet mindt barátság..:) amugy valószínûleg a lánnyal már vége véglegesen..most szabad a pálya ugyhogy megszerezheted..! hiszen tudod..: mindenre képes vagy! :) sok szerencsét:P
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, nagyon biztató. nagyon aranyos vagy. De csak azután smároltunk miután a volt csaja hazament. kb éjfél után. nagyon köszönöm
Sajnos szerintem nagyon sok a viszonzatlan szerelem, és már megtanultam kontrolálni az érzéseim, az élet megerösiti az embert, a sok átvirasztott éjszakák, a szivet roncsolják, de egyben erösitik is.."Ábrándozás az élet megrontója"
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszönöm szépen, hogy válaszoltál. De mindenki aki ismeri a fiút és a lányt, azt mondták, hogy ennek tényleg vége.Bocsi nekik jobban hiszek.De azért köszönöm a válaszodat.

Kipróbáljuk egy 3. személlyel? Párommal nagyon szeretjuk egymást (2gyerekünk is van már) 4 éve vagyunk együtt. Nem csaltuk meg egymást soha. De felmerült köztünk mi lenne ha egy 3. személy velünk lenne. Nem rontaná el kapcsolatunkat?

Legjobb válasz: De igen.Nem értem,ha szeretitek egymást,hogy tudnátok beengedni egy 3.at is,ja és nõ lenne vagy férfi? De biztos hogy utána ezt vágnátok egymás fejéhez. Te pl nyugodtan végignézed ahogy a párod egy másik nõt nyalogat,kényeztet? Ésõ ezt nyugodtan megteszi,akkor hogy szeret téged?Vagy fordítva,Te simán egy másik férfival,miközben a párod is ott van,nem értelek,ha szeretitek egymást,hogy juthat ilyen eszetekbe? Bocs,lehet én vagyok régimódi,de nekem ez nem fétr bele,kikaparnám a párom szemét,de szerencsére õ is így gondolja.Komolyan jól gondoljátok meg,mert tönkretehet mindent!!!!!!

De igen.Nem értem, ha szeretitek egymást, hogy tudnátok beengedni egy 3.at is, ja és nõ lenne vagy férfi? De biztos hogy utána ezt vágnátok egymás fejéhez. Te pl nyugodtan végignézed ahogy a párod egy másik nõt nyalogat, kényeztet? Ésõ ezt nyugodtan megteszi, akkor hogy szeret téged?Vagy fordítva, Te simán egy másik férfival, miközben a párod is ott van, nem értelek, ha szeretitek egymást, hogy juthat ilyen eszetekbe? Bocs, lehet én vagyok régimódi, de nekem ez nem fétr bele, kikaparnám a párom szemét, de szerencsére õ is így gondolja.Komolyan jól gondoljátok meg, mert tönkretehet mindent!!!!!!
nem rontaná el csupán a jelenlegi problémát tovább mélyítené. valami mégis hiányozhat a kapcsolatotokból. kétszerelmes nem tud elviselni egy harmadikat. a harmadik csak akkor kellehet, ha a kapcsolat elsivárosodott. ha a szerelem elszállt. az hogy nem veszekedtek és a gyerekekekt szépen nevelitek még nem jelenti azt, hogy szeretitek egymást csak önkábítás, hazugság önmagatoknak, ha úgy gondoljátok most nagyon trendik lennétek az erre fecsérelt idõt és energiát inkább a párkapcsolatotok rendbehozatalára használjátok. nem gond, ha most ezen kemény szavak hallatán leszavazol, pár év múlva ez a válság erõteljesebben fog felszínre törni, ha most nem léptek!
Amúgy én sem itélkezek vagy hasonló, de érdekelne... A "szexben semmi nem tilos és semmi nem kötelezõ" tehát azt tesztek amit jónak láttok...
Ha a két ember szereti egymást egy harmadik nem fér el az ágyukba, vagy akárhol.A szerelem féltékenységet szül egy ilyen intim helyzetben meg fõleg. Ha simán végignézed hogy a férjed más nõben matat vagy a feleséged más fickón ugrál meg ilyenek, hát akkor gondolkozz el az érzéseiden. Szerintem a hétköznapokban sem fogod tudni ezt félretenni. Akkor inkább már kettõt vegyetek be. Mindegyikõtök egyet . Oltsátok le a villanyt vegyetek fel maszkot, ne szólaljatok meg és utána lehet találgatni ki kivel volt. HiHi Jó kis társasjáték Bár jó eséllyel megismered a férjed mozdulatait.
atyauristen! lehet en vagyok regi modi de en nem birnam elviselni , vegig nezni hogy a parom egy masik nohoz hoza er kenyezteti, foleg nem azt hogy en is elveznem ezt fuuujjj!!vagy eppen forditva en hozam erne egy idegen ferfi! undoritonak tartom egyszeruen! ha ketfel igazan szeretik egymast, akkor nem birnak bevenni egy 3 ik szemelyt is! ugyahogy az elso valasziro irta kikaparnam a paromnak a szemet is ha csak felhozna nekem ilyen temat, de hal istennek nem olyan beallitotsagu! nekunk perfect 100% os a sex egyutt!!
jesszus......
Menjetek el egy swinger klubba...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!jó hogy vannak olyanok is akik normálisan megmondják véleményüket, tanácsot adnak és nem ítélik el egybõl az embert.szerintem nem mi vagyunk és leszünk az utólsók akiknek ez megfordul a fejükbe.de arra jutottam (mivel eleve én hoztam fel a témát a páromnak)hogy vagy csak én leszek vele, vagy egy másik pár lesz.és hogyan lehet ezt tulajdonképpen megoldani?vagy kik legyenek azok?(mert a biztonságPLbetegségek miatt se mindegy!
Jól tetted elõttem válaszoló, hogy megmondtad neki, hogy akkor te meg egy másik pasival!:D Végre vki, aki nem fél megmondani. Mert teljesen jogos, hogy ha azt akarja, hogy vegyetek be egy másik lányt, akkor te utána azt mondod, hogy egy másik srácot is majd. Persze, akkor már a kedves férfiak fel vannak háborodva és mondogatják, hogy de az más. Mert, hogy két szép nõi test az más. Hát tévednek, mert nekünk meg a férfi test a szép, úgyhogy...:) Vmit vmiért...
Nekem az a véleményem, hogy azért mert ilyesmin gondolkodtok, nem jelenti azt hogy nem szeretitek egymást. Nálunk is már felmerült ez a dolog, bár csak fantáziálgatás terén. Sztem a legtöbb embert izgatja a gondolat. De ha tényleg meg kellene tenni, egyikünk sem merné. Javaslom hogy próbáljátok meg másképp feldobni az együttlétet, próbáljátok ki vmi izgalmas helyen. Az is nagyon izgalmas, de mégsem kell hozzá vki mást bevonni. Üdv. Samira
Én sem mennék bele, bár már köztünk is volt szó ilyenrõl. Régebben A párom nagyon akarta és én is szívesen kipróbálnám egy lánnyal, de mégsem mentünk bele. Én eléggé féltékeny típus vagyok és nem tudnám elviselni ha egy ásik nõhöz hozzáér a férjem. Aztán volt arról szó, hogy csak én lennék a lánnyal õ pedig csak nézné és hozzá sem érne, de erre mi a garancia. Amikor együtt van 3tök felizgult ember akkor már minden lehet. Õ ezt akkor nem nagyon értette meg, de amikor egyszer felcsattantam, hogy jó, de akkor utána én dugok elõtte egy másik pasival, na az már nem tetszett neki:-) Késõbb õ is belátta, hogy igazam van annyira, hogy valamelyik nap sokat olvastam a nyitott házasságról és mondtam neki, ha nem jó velem a szex, vagy ha úgy érzi mással is ki akarja próbálni akkor tegye meg (talán én sem gondoltam ezt komolyan de ismerem az elõéletét, talán ezért volt ez), és képzeld olyan fejmosást kaptam tõle, hogy én hogy képzelem azt, hogy õ valaha hozzá fog érni egy másik nõhöz, és különben is nem azért vett el (4hónapja vagyunk házasok) hogy más nõvel szeeljen, és különben is már házasok vagyunk és teljesen más a kapcsolatunk mint régen és ebbe már nem fér bele semmi ilyen:-) Szóval én azt gondolom, ha két ember tényleg szereti egymást, akkor nem tudnak elviselni egy harmadik embert az ágyban. Ha férfi vay, gondolj bele abba, hogy Te mit szólnál ha elõtted a feleségedet más pasi dugná. De ha nektek ez mégis belefér, akkor sz sztem már nem szerelem, csupán szeretet és megszokás.
Fura, hogy csomóan azt írják, hogy ha szereted meg bízol benne, akkor oké. Hát szerintem meg éppen akkor nem az! Én maximum egy felszínes, érzelem mentes kapcsolatban tudnám elképzelni, de ha elvileg szeretik egymást, akkor olyan nincs, hogy nagy boldogan végignézed, ahogy más valakivel van és közben még élvezed is. pf..
Én màr ha a baràtnöm nàlunk van, és a pàrom kicsit többet nevetgél vele, màr féltékeny vagyok. Pedig elmerem engedni bàrhovä egyedül(ma pl céges vacsoràn van nélkülem, )de megbizok benne. Azt is tudom, hogy nem csalna meg a baràtnömmel, nem azért nevet vele, hanem mert a szituàcio adott a nevetésre, de én akkor is féltem. Félte, mert szeretem. Én soha nem engednék senkit az àgyunkba, magunk közé. Utàna azon törném az agyam, vajon én, vagy a màsik teljesitett jobban az àgyban' Vajon miattam, vagy a màsik miatt lett orgazmusa? Vajon gondol-e rà, szeretné -e ujra kiprobàlni? Nem, nem soha. Nem azért mert elitölendö, hanem azért mert ezzel magadnak fogsz még több csalodàst okozni. Hidd el, utàna nem fogsz màr nyugodtan aludni. Néha én is fantäziàlok, hogy mi lenne, ha egy nö engem kényeztetne, vagy én a nöt, de hogy 3-an a férjemmel? Soha, soha soa. Ö az enyém, én ismerem a testét, és én akarom neki megadni azt amire vàgyik. Ha arra vàgyik hogy egy harrmadi^k is, akkor én màr ott nem vagyok teljesen kielégitö szàmàra. Nem tudom, jol gondold meg. Pàr oràs testi öröm miatt egy egész életre csalodni fogsz£
szia, az én fejemben is megfordult már a dolog, bár én nem vetettem fel... elég féltékeny tipus vagy meg nem elég magabiztos. ha az izgalom hevében nem is bántana, ha máshoz érne, de utólag biztos azon gondolkodnék, hogy nem-e gondol majd megint a másik nõre, vagy nem-e tetszik majd meg neki annyira, hogy mindig azon járjon az esze, persze mi még fiatalok vagyunk, és a párom is elég gyerekes, lehet csak ezért van meg nem egészen tökéletes most a szerelem és a bizalom...
Elméletben semmi kivetnivalót nem látok benne és azt gondolom simán mûködhet a dolog. Fõleg ha te is élvezed egy nõ közelségét. Gyakorlatban viszont korainak tartom. 4 év alatt még a káma-szutrát sem lehet végigjátszani. :) Minek oda még egy harmadik? Nem tetszik nekem, hogy ilyen rövid házasság alatt már felbukkant, hogy egy idegennel tegyétek izgalmasabbá a kapcsolatot. Ennyi idõ alatt még egymásra sem lehet ráunni. Ha igen... azon nem segít a harmadik. Azon valóban csak ront. Ám, ha ez csak beszédtéma, csak szóbeli játszadozás a gondolattal, akkor semmi gond. Akkor nem kevés a 4 év. :) )
15:56 os vagyok. A 16:28-as válaszához fûzném hozzá. Nem azért kap ellenzõ válaszokat mert ez nem megszokott és akkor nem is lehet jó. Hanem szerintem azért mert teljesen más eset lenne ha független lenne. Függetlenül megteheti sõt lehet én is megtenném, de amikor az embernek családja van, szeretõ megértõ párja akit viszontszeret és hasonlók.Egy ilyen 3 -as eléggé elbaltázhatja a dolgokat, ha rosszul sül el.És akkor huss a szép jó kapcsolatnak. Azért manapság a jól mûködö kapcsolatokat meg kell becsülni szerintem. Bár ha szeret kockáztatni.n is tudom a kíváncsiság nagy úr, de hamar elromolhatnak a dolgokés nehéz õket helyrehozni. Ha jól emlékszem láttam egy filmben valami hasonlót, csak ott a fickó megígérte hogy hát nem fogja a második nõt azaz nem a feleséget meg... . Persze nem így lett m, íg a feleség kiment innivalóért hát õk jól belekezdtek... Na mindegy A lényeg hogy neked kell eldöntened, a te életed.
ha mind2en szeretnétek, akkor semmi problémát nem okoz!sõt!ha tényleg élvezitek, meglátod utána ismét tüzesebb lesz a szexuális életetek amiben már csak 2en lesztek! és ha mégsem jó, még mindig meglehet állni közben, hogy mégsem szeretnétek. ha már felmerült közöttetek hogy "akár"akkor már ott van vágy erre a felállásra. és azt írod hogy nagyon szeretitek egymást, akkor miért menne tönkre a kapcsolatotok olyan dolog miatt amit mindketten szeretnétek? ne számíts sok olyan válaszra ami majd ösztönöz hogy megtedd. tudod ami nem a séma szerint történik itt nálunk, az már csak "rossz"lehet a nagytöbbség szerint. vágjatok bele, és hidd el....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utólsó válaszolonak!de önmagába félek egy picit az egésztõl.(ezért gondolkodom rajta)én vetettem fel az egész témát és a párom nem ellenkezett.(megbeszéltük egyszer lenne a dolog)akkor nem szeretjük egymást szerintetek mert elgondolkodtunk ezen?(a 3.nõ lenne)
válaszolók a kérdés nem az volt hogy bele menjen -e, vagy hogy ti belemennétek-e egy hármasba, hanem az hogy ez milyen hatással lenne a párkapcsolatára. a válaszom ezért volt az hogy belemehet, de tudnia kell, hogy már semmi sem a régi kettõjük között, tehát a meglévõ problémát csak mélyíteni fogja
Én is az elõzõkhöz csatlakoznék. Ugyanazokt a kérdéseket tudnám feltenni, mint az elsõ válaszoló... És megtódanám azzal, hogy miért érzitek azt hogy ez kell nektek? Komoly, felnõtt emberek (anya és apa) vagytok, miért kell átlépni a (normál) ész határait?
ahhoz, hogy ne rontsa el, egyformán kell akarnotok mindkettõtöknek.nem gáz, hogy 3-ik partner is van, HA!tényleg mindegyik fél szívesen teszi. a magam részérõl én sem mennék bele soha ilyenbe, mert ez már kímeríti a tisztelet fogalmát a másik fél iránt.de nem ítélem el aki ilyenbe belemegy.
1. vagyok, bocs, én úgy vettem, nõ vagy, de végülis ez nem derült ki, mindegy mert a véleményem ugyanaz csak bocs ha egybõl úgy reagáltam, mintha nõ lennél, és férfi vagy, hú nem megyek bele, érted ugyis.
Engem is izgat a godolat, nagyon is!De valahogy csak az a része, amikor engem kényeztetnek, ketten is! Aztán elképzelem, ahogy a pasim csorgatja a nyálát az idegen nõ látványára és feláll a cerkája, már a gondolattól is roszzul leszek. És nem esne jobban az sem, ha Õ ezt fordítva végig tudná nézni! Ott akkor már valami nem ok! Ez egy olyan próbálkozás, ami nem biztos, hogy megéri, nagyon fájdalmas vége lehet.Nem tudhatod most, mit éreztek majd közben, vagy utána, hatalmas sebeket lehet egy ilyen kiváncsiskodással szerezni, szerintem. Én, szingliként jelenleg 2 olyan emberrel tenném csak meg, akikhez nem kötnek érzelmek.Akkor lehet felszabadultan kiélni minden vágyadat és ha nem tetszik a psrtnerek egyikének, ha többet nem látod, sem gond, nem õ életed párja.Vagy nem?

Miért van az hogy valakit nagyon szeretek? Pedig csak egy "ismeretlen" még csak 3 éve ismerem, de annyira szeretem, mindig ő jár a fejembe, mindig látni szeretném! Annyira szeretem mintha már életem elejétől ismerném. Ennek mi az oka?

Legjobb válasz: (ill. ha a 3 év azt jelenti, hogy egy "netes- fórumos " ismeretség- akkor egy kiérlelt és betokozódott-rögeszmésedett illúzióról van szó: ha élõben találkoznátok: egy pillanat alatt leomlana. A csalódás ilyen esetekben garanatált)

(ill. ha a 3 év azt jelenti, hogy egy "netes- fórumos " ismeretség- akkor egy kiérlelt és betokozódott-rögeszmésedett illúzióról van szó: ha élõben találkoznátok: egy pillanat alatt leomlana. A csalódás ilyen esetekben garanatált)
Talán beleképzelsz olyan dolgokat amikre titkon vágysz. Benne testesül meg az, ami talán nincs is. Ha 3 éve ismered, akkor miért mondod ismeretlennek? Nem találkoztál még vele?
Három év alatt nem ismerted meg? Ez nagyon gáz. Én olyanokról is tudok, hogy három nap után összeköltöztek, és azóta is együtt élnek. Na ez most gondolom, jól földhöz vágott. :D
a 3 évet én sem értem (lehet, hogy elírás).. Olyan van, hogy találkozok valakivel: és szinte azonnal az az érzésem, hogy örökké ismertem... Ennek az érzésnek nincs köze az ezoterikus fantáziálásokhoz, (reinkarnáció, stb) ez egy intuítiv pillanat, amikor az örökkévalóságra érez rá, aki érzi.. Egy nagyon szép Goethe versben így ír a költõ errõl az érzésrõl: "Mondd, a végzet mit akar mivélünk? Mondd, hogy köthetett meg ily nagyon? Mi már egyszer, tünt idõkben, éltünk, s nõvérem voltál vagy asszonyom." http://www.magyarulbabelben.net/works/de/Goethe, _Johann_Wolf..
A kérdező hozzászólása: már mint úgy értem hogy ismeretlen, hogy 3 évvel ezelõtt még nem ismertem, de már az elsõ találkozás óta nagyon szeretem !! :)
A kérdező hozzászólása: ..nem tudom megmagyarázni hogy miért szeretem ennyire, de mégis "rajongok" érte ... de ismerem nagyon is ... !! ...

Lefeküdtem a barátommal és belémélvezett rögtön utána kimostam magam, előtte 2 nappal még megvolt a menstruációm. Most hogyan tudhatnám meg hogy terhes vagyok-e? Nem nagyon szeretnék várni még 3 hetet. (egy hete történt)

Legjobb válasz: Na azért 2 hétig nem maradnak életképesek!! De 2-3 napig igen, és a kimosás ezt nem akadályozza meg. Tekintve, hogy még jóval peteérés elõtt történt, nincs nagy esély a terhességre, bár nem lehetetlen. Viszont muszáj várnod, mert kb. az eset után kb 2 héttel lehet kimutatni a terhességet. Úgyhogy végül is 3 hetet nem kell várnod, csak 1-et, hacsak közben be nem csúszik még 1-2 ilyen alkalom.

Na azért 2 hétig nem maradnak életképesek!! De 2-3 napig igen, és a kimosás ezt nem akadályozza meg. Tekintve, hogy még jóval peteérés elõtt történt, nincs nagy esély a terhességre, bár nem lehetetlen. Viszont muszáj várnod, mert kb. az eset után kb 2 héttel lehet kimutatni a terhességet. Úgyhogy végül is 3 hetet nem kell várnod, csak 1-et, hacsak közben be nem csúszik még 1-2 ilyen alkalom.
Javasolt kivárnod a 3 hetet és tesztelned. Gratulálok!
Szia az az igasag hogy a spermak 2 hetig eletkepesek a szervezetedben!!!Az hogy ki mostad magad az meg nem eleg azert meg teherbe eshetsz!!!De viszont ilyen hamar szerintem nem tudod meg mert egy hetesen meg nem mutatja ki a teszt es amugy is menszesz utan felidoben van pete eresed!!!
A spermák maximum 2-3 napig életképesek. A peteérésed viszont feltételezhetõen a ciklus közepén (+-2-3nap) van, így én azt mondanám, hogy esély a terhességre kb. 10%. De hogy biztosra menj, várd meg, hogy az aktustól számítottan elteljen 12-14 nap. Akkor vegyetek nagyon érzékeny tesztet (pl. ilyet: http://szepseg-egeszseg.teszvesz.hu/egyeb/terhessegi_teszt_e..) és reggeli elsõ vizeletbõl nézzétek meg mi újság. Boltban a DM-ben tudsz tesztet venni, ott a legolcsóbb 5-600, -Ft körül van, és nem ennyire érzékeny.
A kimosás kb annyit segít mint halottnak a csók. Magyarul: semmit. Az némileg szerncsés, hogy nem középidõben történt, viszont az is van, hogy a peteérés is lehet máskor is, nem csak félidõben. Tehát: most vagy terhes vagy, vagy nem, és el foglak keseríteni: ha 3 hetet nem i, s de 2-t kell várj, hogy megtudd az eredményt. addig is, kellemes idõtöltést a barátoddal!
Esemény utáni tablettára nem gondoltatok, ha már ilyen felelõtlenek voltatok? Remélem nem vagy terhes és legközelebb védekezni fogtok!
A kérdező hozzászólása: Rendben, Köszönöm!
a teszt 10 napos terhességet kimutat..én úgy tudom javítsatok ki ha nem jó...úgyhogy most vegyél tesztet..és megtudod mizú...amúgy nekem nagylányom asszem így jöhetett össze, ..talán nem lesz semmi.. bár nem tudom miért írnak sokan úgy mintha akkora bûnt követtél volna el...mintha más mindig minden helyzetbe pikk-pakk lenne..
dehogy baj. szerencsés vagy. élvezz ki minden pillanatot.:) amugy meg elsõ pillanatban is szerelmes lehetvalaki, nem még 3hét. ez természetes.:)
Ez a kezdeti rózsaszín köd. Amíg tart, élvezd, de - bocs, ha illúzióromboló leszek - ez a hangulat nem tart örökké. Majd idõvel a kapcsolat hõfoka kicsit lejjebbszáll, az élet pedig megy tovább, ahogy eddig. Arra vigyázz, hogy ha majd ezt érzed, akkor ne dobj oda mindent csalódva, hogy "kezdetben pedig minden olyan szép volt", hanem örülj továbbra is annak, hogy õ melletted van, és éljétek együtt tovább az életet.
Szia! Tart még a szerelem?
A kérdező hozzászólása: Szia tart bizony egyre jobban!Minden oks nagyon jól meg vagyunk!

Fitness gabonapelyhet nagyon szeretem. Most le szeretnék adni 3-4 kilót. Ehetem ezt továbbra is vacsorára? Más gabonapelyhet nem szoktam enni.

Legjobb válasz: Eheted nyugodtan, de én nem vacsorára, hanem inkább reggelire enném.Ugyanis rengeteg benne a szénhidrát, amit ugye vagyorára nem ajánlott enni.Inkább válassz valami fehérjében gazdagabb vacsit :) Viszont, ha azt nézzük, hogy csak 3-4 kilót kell leadnod, akkor talán az is elég, ha lecsökkented a mennyiséget, szóval fele annyi gabonapelyhet eszel, mint máskor.

Eheted nyugodtan, de én nem vacsorára, hanem inkább reggelire enném.Ugyanis rengeteg benne a szénhidrát, amit ugye vagyorára nem ajánlott enni.Inkább válassz valami fehérjében gazdagabb vacsit :) Viszont, ha azt nézzük, hogy csak 3-4 kilót kell leadnod, akkor talán az is elég, ha lecsökkented a mennyiséget, szóval fele annyi gabonapelyhet eszel, mint máskor.

22 éves lány vagyok, 3 hónapja járok egy 24 éves sráccal. Nagyon-nagyon szeretem és őrülten szerelmes vagyok belé, és ő is belém. Nagyon kívánjuk egymást. Mégis mikor oda kerüla sor, nem tudok lefeküdni vele. Miért van ez?

Legjobb válasz: Nem irtad szûz vagy még??? Hát ez szerintem azért lehet,mert 3 hónap nem vmi sok még..s lehet szégyellõs,gátlásos vagy elõtte!!! Vagy egyszerûen szorongsz..hogy milyen lesz..jó lesz e neki neked!!!! Ne aggódj...lazíts!!! szia

Nem irtad szûz vagy még??? Hát ez szerintem azért lehet, mert 3 hónap nem vmi sok még..s lehet szégyellõs, gátlásos vagy elõtte!!! Vagy egyszerûen szorongsz..hogy milyen lesz..jó lesz e neki neked!!!! Ne aggódj...lazíts!!! szia
3 hónap nem sok egy 22 éves lánynál? Már bocs, de az. Lazítás, nyugi, simogatás.
Mert meg akarsz neki felelni, és szorongsz.Azt akarod, hogy minden a legjobb legyen!Ne aggódj ilyeneken, különben ha meg is történne, nem fogod élvezni!Hagyd magad sodródni az eseményekkel, bízd rá magad, majd Õ irányít!Elsõsorban a pasinak kell teljesítenie!Nyugi van és lazíts!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok szûz már 6 éve, ez alatt volt 2 éves élettársi kapcsolatom is. Szóval van tapasztalatom szex terén, és eddig nem volt ilyen gondom!
A kérdező hozzászólása: És köszönöm a segítségeteket!:)
szûz vagy még?bár nem hiszem...esetleg múltbéli keserû tapasztalat?valami rossz élmény?valami pszihés oka a dolognak?félelem az esetleges terhességtõl?nem megfelelõ körülmények egy aktushoz?csupa csupa oka lehet:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!