Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretek fiút és (176 db)

Miért van az, hogy a Fiú malacaim nagyon szeretik egymást és nincs vita, a Lányok meg állandóan csipkelődnek?

A nagyobb lány bántja a kicsit, már 3 hónapja élnek együtt, de nem érzem azt, hogy társai lennének egymásnak.

Legjobb válasz: Ezek milyen malacok? Tengeri, vagy a jó öreg házi coccerek? :D

Ezek milyen malacok? Tengeri, vagy a jó öreg házi coccerek? :D
Jajj de aranyosak:-D Nem tudom miért van így. Szerintem minden állatnál másképp van. Pl nekem van 2 madaram. Nem szeretik egymást, sokszor egymásnak estek. De ha valamelyiket kiviszem egy másik szobába, a másik elkezd rögtön csipogni és ideges lesz. De amint visszaviszem, abbahagyja. Szóval érdekes :-D
Fiúk meg lányok csak az emberek lehetnek.
A fiú malacaid melegek. A nõk meg...ilynek:) )
A kérdező hozzászólása: tengerimalackák:)

17 éves fiú vagyok, a barátnőm 16 éves (szűz). Nagyon szeretjük egymást, és mégis amikor együtt vagyunk legszívesebben sexelnénk, de a barátnőm nem akarja még. Miért?

Legjobb válasz: Szia. Arra még nem gondoltál,hogy a barátnödnek gátlásai vannak,vagy esetleg fél az elsötöl??Vagy éppen a következme´nyeltöl.

Szia. Arra még nem gondoltál, hogy a barátnödnek gátlásai vannak, vagy esetleg fél az elsötöl??Vagy éppen a következme´nyeltöl.
Türelem.... Könnyebb lenne nektek, ha szûz lennél. Nem lenne ennyiféle gátlás a barátnõdben a te tapasztalataid miatt, továbbá neked se lenne olyan sürgõs az elsõ. A férjem nem akart idejekorán lefektetni, egy idõ után már alig vártam, mikor lehetek már végre az övé... Mi pár évvel idõsebbek voltunk, és szüzek.
Legyél vele türelmes....
Szia! Pettingeltetek már a barátnõddel? Lehet, hogy csak az érintéstõl fél vagy nem tudja, hogy mire számíthat. Próbáljatok meg úgy pettingelni, hogy lássátok egymást egy pettingelés alatt megmutathatod neki, hogy gyengéd vagy és megpróbálod minnél élvezetesebbé tenni neki a dolgot. Miután lát téged, látja, hogy mit csinálszl, talán így elszáll a félelme.
Ez vicces :D!Mintha a saját történetemet látnám.Én is 16 vagyok a pasim 17.Én szûz vagyok õ nem.Õ szeretne már hogy eggyütt legyünk, de én még nem. Lehet hogy a barátnõdnek ugyanaz a problémája mint nekem.Fél az elsõ eggyütléttõl és a fájdalmak, meg nincs elég önbizalma.Fél, hogy nem lesz olyan jó, mint elõzõ barátnõd. nekem is ez a problémám.Biztos, hogy a barátnõdnek is ilyen gondja van.
Az elõzõ választ nem tartom humorosnak. Lehet, hogy fél, esetleg gátlásai vannak, de az is lehet, hogy csak korainak tartja még. Le kell ülni és beszélgetni róla. Õszintén.
Vagy csak egyszerûen még korainak tartja. De a legjobb az lenne ha megkérdeznéd tõle és megbeszélnétek a dolgokat hátha vmi másról van szó
hát probálj megértöbb lennni egy lánynak nagyobb veszitenivaloja van ebböl származolag mint egy fiunak beszéljetek többet erröl és probáld megnyugtatni h nem lec semi baja belöle és vgyázni fogsz rá probálj meg egy biztonság érzést adni neki sztem be fog jöni:)
adj neki idõt. ne erõltesd. ha nem akarja most, de egyszer úgyis fogja.
Mert bolond:)
elõzõ vok. sztem pár évet késtem a válasszal. XD
azóta már lehet, hogy is összejött. =D
Türelem , rózsát terem. 15/L

Vn egy fiu aki tetszik de o a baratnomet szereti de abartnomot nem szereti es azt szeretnem kerdezni hogy vane eselyem h ossze jovok azzal a fiuval? Mert en nagyon szeretnem. Nagyon varom a valaszokat mert nagyon szeretem

Legjobb válasz: Miután sikerült feloldanom az elsõ rejtélyt, melyet szavaid zavart szerkezete idézett elõ, komplex számításokba kezdtem, osztottam, szoroztam, kiszámítottam a lehetséges változók, és a különbözõ véletlen események valószínûségének segítségével egy olyan bonyolult többirányú egyenletet, aminek a végén rájöttem, hogy mi is lenne a megfelelõ válasz a kérdésedre. NINCS ESÉLY? Persze lehet, hogy tévedek, de az mégis lehetetlen, mert nem tudom. Megmagyarázni meg mindent meg tudok, legfeljebb nem helyes.

Miután sikerült feloldanom az elsõ rejtélyt, melyet szavaid zavart szerkezete idézett elõ, komplex számításokba kezdtem, osztottam, szoroztam, kiszámítottam a lehetséges változók, és a különbözõ véletlen események valószínûségének segítségével egy olyan bonyolult többirányú egyenletet, aminek a végén rájöttem, hogy mi is lenne a megfelelõ válasz a kérdésedre. NINCS ESÉLY? Persze lehet, hogy tévedek, de az mégis lehetetlen, mert nem tudom. Megmagyarázni meg mindent meg tudok, legfeljebb nem helyes.
Most hagyd még mert ha összejönne veled akkor max. csak azért tenné hogy pótolja a barátnõdet mondjuk veled. Várj amíg a gyerek kiszeret a barátnõdbõl és csak aztán közeledj felé.
gratulálok
Várj, mert most elõ kell vennem a kódfejtõ programomat. 10 perc múlva jövök.
én se tok vmi jól irni de ennyire..XD ez überelhetetlen
Mi lenneha osszejonnetek egyharmas partira? Tuti mindenkinek jolenne.


Van egy fiú akit nagyon szeretek és tudom hogy ő is nagyon bír de nem túl kedves és nem nagyon érzem hogy "visszaadja" az én szeretetemet és nem tudom hogy miért van . Talán csak azért mert fiú vagy mi?

(remélem érthető voltam jobban sajnos nem tudom elmagyarázni)

Legjobb válasz: Nem , nem voltál érthetõ . Szerintem azért nem viszonozza a szeretet mert nem tudod kifejezni ahogy a kérdésedet sem mert csak 10 éves pitsa vagy

Nem , nem voltál érthetõ . Szerintem azért nem viszonozza a szeretet mert nem tudod kifejezni ahogy a kérdésedet sem mert csak 10 éves pitsa vagy
A kérdező hozzászólása: máshogy szeret mint én õt . Tehát nem mutatja ki . Mit nem értettél ???

Az apammal elek, , elvaltak, nagyon szeretem a baratomat, es tisztaban vagyok mindennel, csak felek neki elmondani hogy szeretem a fiut, o megerti, tudom..Hogy mondjam el? mit fog mondani?

Az apammal elek,8 ewe,elvaltak,nagyon szeretem a baratomat,es tisztaban vagyok mindennel,csak felek neki elmondani hogy szeretem a fiut,o megerti,tudom...De suliba is elnok,csoportvezeto,es nagyon is sokat van a fiatalokkal mint en...Egyszeruen felek elmondani neki,felek hogy baj lenne belolle..Csakis lany vagyok es nemhiszem hogy ez olyan konyen menne,megigertem neki hogy elmondok mindent..Suli jol megy,kezilabdazok 2.-ligaba vagyok,minden jol megy emigy..

Legjobb válasz: Én is apukámmal élek.Elõször neki is nehéz volt megemésztenie,hogy a pici lánya lassan felnõ,de végülis ez minden szülõnél ígyvan.Szeintem õszintén beszéld meg apukáddal,hogy mit érzel,hogy a fiú mit érez,mesélj neki róla pár dolgot(persze jókat elsõsorban).Mond el neki,hogy nagyon fontos hogy mindent megoszhass vele... Szerintem nem lesz kifogása:)

Én is apukámmal élek.Elõször neki is nehéz volt megemésztenie, hogy a pici lánya lassan felnõ, de végülis ez minden szülõnél ígyvan.Szeintem õszintén beszéld meg apukáddal, hogy mit érzel, hogy a fiú mit érez, mesélj neki róla pár dolgot(persze jókat elsõsorban).Mond el neki, hogy nagyon fontos hogy mindent megoszhass vele... Szerintem nem lesz kifogása:)
Ne görcsölj, apukád biztos megérti majd, tudja, hogy már nem vagy 6 éves. Másrészt ha szereted a fiút, és õ is szeret téged, akkor nem lesz ellene semmi kifogása (Kivéve ha a srác cigizik iszik és egyéb drogokat fogyaszt...) Csak ne izgulj, de szerintem úgy mondd el, hogy (Nagyvonalakban írom) szóval természetesen beszélj, és mondd azt, hogy van barátod, akit nagyon szeretsz, õ is szeret téged, és be szeretném neked mutatni. Hiddel hogyha a dolgok mélyébe is beleavatod, még jobban bízni fog benned :D Ne görcsölj, sok sikert ;)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a valaszaitokat:) Elmondtam neki, es megorult hogy megosztottam vele, mondta hogy mindetn mondjak el neki, es akkor minden rendben lessz..Ja es orul a fiunak is mert nagyon rendes, nem cigizik, iszik, droga stb...
mert fiú és lány között barátság NINCS
rengeteg dolog miatt lehet ez. velem még nem történt ilyen, de pár exem mesélt a pasijáról és olyanokat mondtak, hogy a srác egész nap gépezett mondjuk, vagy pedig pacsker lett a srácból, nem volt határozott, azt meg gyûlölik a nõk és ezért léptek le.
A kérdező hozzászólása: mhhhh érdekes azért hogy egyik nap még szeretünk másik nap meg már utáljuk azt akit szeretünk . Mondjuk velem szakított a barátnõm mert azt mondta már nem szeret és túl messze is voltunk egymástól de még is utál pedig nem zaklattam semmi olyat nem tettem vagy mondtam ami sértõ lett volna :D
Én nem tartom a kapcsolatot az ex pasimmal, de nem a szívem csücske, nem mondom, h utálom, de nagyot csalódtam benne, mert pénzt lopott apumtól. Szóval ezek után még volt képe keresni engem .....
mert nem szeret. nem volt õszinte. ért egy ideje a dolog, és most döntött

Van egy fiú akit szeretek de ő egy másik lányt szeret, mikor összeveszett ezzel a lánnyal egyből megkérdezte tőlem h járnék e vele és 1millió szivecskét irt. :/ de aztán kibékültek és utána már egy smileyt is alig kaptam. De nagyon szeretem? ! 88.

Legjobb válasz: Az ilyennel nem érdemes foglalkozni. Biztosan csak az elvesztett barátnõjét szerette volna pótolni. Próbáld magad túltenni rajta. Nézz valami más normálisabb fiú után. :)

Az ilyennel nem érdemes foglalkozni. Biztosan csak az elvesztett barátnõjét szerette volna pótolni. Próbáld magad túltenni rajta. Nézz valami más normálisabb fiú után. :)

Van egy fiú, akit nagyon szeretek, de nem merem elmondani neki, mert 7 év van köztünk. Neki van egy felesége és egy gyereke, de én szeretem és szerintem ez a lényeg. Mit tegyek?

tudom egy kicsit furának hangzik de én nagyon szeretem és versenyeken is sokat találkozunk és akkor is nagyon sokat smárolunk és a kamionban is rajta ültem és masszíroztam és még huncutkodtunk,de észrevettem hogy egy kicsit a szex felé hajlik,de én még nem szeretném elveszteni,bár már megfordult a fejemben hogy talán vele...de szerintem túl nagy falat lenne!de annyira szeretem! és már 4 éve tetszik :S

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem lenne okos doldog egy családot szét szakítani.Mert lehet, hogy a család szétszakadását a gyerek sínylené meg. A gyereknek pedig szeretõ szülõkre van szüksége, nem pedig egy csonka családra. A másik dolog, nem biztos , hogy a fiú érez irántad bármit is. Azt írod ,hogy a sex felé hajlik. Azon nem gondolkodtál még el, hogy csak a sex miatt foglalkozik veled? Gondold át az egészet alaposan. Én a helyedben elfelejteném, és meghagynám a családjának.

Szia! Szerintem nem lenne okos doldog egy családot szét szakítani.Mert lehet, hogy a család szétszakadását a gyerek sínylené meg. A gyereknek pedig szeretõ szülõkre van szüksége, nem pedig egy csonka családra. A másik dolog, nem biztos , hogy a fiú érez irántad bármit is. Azt írod , hogy a sex felé hajlik. Azon nem gondolkodtál még el, hogy csak a sex miatt foglalkozik veled? Gondold át az egészet alaposan. Én a helyedben elfelejteném, és meghagynám a családjának.
Ahogy az elõzõ hozzászoló is mondta elég gáz ha szétszakítasz egy családot.Fõleg a gyermeket az APJÁTÓL. Azt nem irtad hány éves vagy, de tippelek még nem vagy nagykorú. Majd ha egyszer feleség leszel gondolj bele neked hogy esne ha egy másik nõ ugyanezt tenné a férjeddel.
Ne tegyél semmit! Fõleg ne olyat, amit késõbb megbánhatsz!Keress magadhoz illõt korban!Õ már elkötelezte magát!Ha neki ez nem jó, változtasson rajt! De gondolom csak a hiúságát legyezgeted, és nem akar Õ tõled semmi mást!Esetleg szexet, de aahogy írtad, neked ez túl nagy falat!Nehogy "megfulladj"!Kerüld el jó messzire!
Szia! Lehet h szokimondo leszek de a te érdekedben: Ez a pasi (még mielött azt hinnéd) az ég világon semmit nem akar tölled maximum szexet, ami neked nem lenne ajánlatos hiszen még szûz vagy. A családját nem fogja elhagyni miattad meg végképp! Ezt igy hidd el ahogy irom. Amit a kérdébõl kivettem az az hogy ez a pasi flörtöl veled "versenyeken" és amit akar az szex semmi más. Elég szomorú h ilyeneken jár az agya amikor gyereke van de hát végeredményben férfi akit a farka irányit. Szerintem felejsd el, nehogy egy ilyen embernek add oda magad elösször...
Kalandot keres és házon kívül szexet, de ezt te is tudod. Lehetne annyi önbecsülésed, hogy ne csináld.Éretlen, butácska vagy és biztos vagyok benne, hogy õ sem gondol másként rád. Keresd a kortársaid társaságát, ebbõl, amit most csinálsz, még komoly problémák lehetnek.
A kérdező hozzászólása: csak sajnos ö nem olyan..mint egy apa :S ö leszarja családját és igyis szétmenne..amugy meg 15 éves vagyok..és képtelen vagyok elfelejteni..:(
"sajnos ö nem olyan..mint egy apa :S ö leszarja családját és igyis szétmenne.." Tessék??? Ha így van - hanyatt-homlok szaladj, amilyen messzire csak bírsz!
hagyd békén!!remélem az asszony jol elver!! + isten is mert ez ocsmány. 15 évesen én még babáztam.nem vagy normális.még szõr sincs a lyukadon

Össze vagyok zavarodva. A bandában van egy új fiú, és furcsa érzéseim vannak. Van barátnőm, és szeretjük is egymást, viszont sokszor gondolok erre a fiúra elalvás előtt és nagyon rosszul érzem magam. Miért van ez?

nem is testi, inkább afféle jó, és kellemes érzés tölt el ha vele vagyok. nem izgulok rá szexuálisan, erről szó sincs, de olyan furcsa. nagyon gyerekesen viselkedik, totál hiperaktív, és nagyon közvetlen, amiért a banda egyes tagjai már leoltották h pl ne ölelgessen tagokat, meg ne ugorjon a nyakukba, de én nekem ez valahogy bejön. ráadásul vékony és szőrtelen fiú (17 éves). és amikor a haja belelóg az arcába akkor olyan mintha egy cuki kis-öcsi lenne vagy ilyesmi. szal ilyen testvéri dolgok(sosem volt kistesóm de mindig akartam), de akkor miért gondolok rá elalvás előtt hogy pl: Nah ezt megfogom neki mutatni holnap ha találkozunk. Nah ezt elviszem neki mert örülni fog, de jó lenne ha itt lenne és dumálnánk elalvás előtt. Nah viszek neki M&M's-t (Amit a barátnőm vett NEKEM)mert szereti. és ott van a barátnőm, akit szeretek, akivel sokat alszom együtt, és olyan borzalmas érzésem van emiatt. mintha csalnám. 19f

Legjobb válasz: A legtöbb ember eleinte nem mutat semmilyen szexuális vonzalmat azok iránt akibe igazán beleszeret. Nem gondol rájuk maszturbálás közben, nem képzeli el hogy milyen lenne ha lefeküdnének stb. Egyszerû lelki társként gondolnak rájuk. Ha egy ilyen esethez még hozzácsapódig egy látens biszexuális hajlam az a tökéletes recept hogy összezavarodj. Én azt javaslom hogy ne csinálj semmit amíg nem érzel biztosan. Ne bántsd meg a barátnõdet azzal hogy beszélsz vele a dologról mert úgysem értené meg. A fiúval meg tartsd fenn a jó kapcsolatodat. Ja és nézd meg az Otthon a világ végén címû filmet. Nem egészen az a sztori amit te felvázoltál, de talán segít megérteni hogy nem csak heteró meg meleg van, és hogy lehet egyszerre több embert is szeretni és mindezt szex nélkül.

A legtöbb ember eleinte nem mutat semmilyen szexuális vonzalmat azok iránt akibe igazán beleszeret. Nem gondol rájuk maszturbálás közben, nem képzeli el hogy milyen lenne ha lefeküdnének stb. Egyszerû lelki társként gondolnak rájuk. Ha egy ilyen esethez még hozzácsapódig egy látens biszexuális hajlam az a tökéletes recept hogy összezavarodj. Én azt javaslom hogy ne csinálj semmit amíg nem érzel biztosan. Ne bántsd meg a barátnõdet azzal hogy beszélsz vele a dologról mert úgysem értené meg. A fiúval meg tartsd fenn a jó kapcsolatodat. Ja és nézd meg az Otthon a világ végén címû filmet. Nem egészen az a sztori amit te felvázoltál, de talán segít megérteni hogy nem csak heteró meg meleg van, és hogy lehet egyszerre több embert is szeretni és mindezt szex nélkül.
A kérdező hozzászólása: szerelem? azért azt nemhiszem... akkor állna.... azért... legalább egy kicsit...
Nem tudom innen nézve megállapítani a pontos érzelmeidet a srác iránt, de hogy szereted, és sokat jelent neked, az biztos. De emiatt kár rosszul érezned magad. :) Persze el lehet, hogy nem meggyõzõ, de tényleg: nincs okod amiatt rosszul érezni magadat, mert szeretsz valakit. Más kérdés, hogy ha beleszeretsz, és a barátnõd kevésbé érdekel, akkor azzal valamit kezdeni kell majd, de a jelenlegi helyzet alapján nem hiszem, hogy ez mindenképp bekövetkezne. Viszont lehet elég komoly barátság is a dologból, az meg jó dolog. :)

Mit csináljak akkor ha van egy fiú és nagyon jóba vagyunk jól kijövünk de ő többet érez irántam és én nem merem neki megmondani félek h a baráti kapcsolatunk megromlik pedig én nagyon szeretek vele lenni?

Legjobb válasz: Azonnal mondd el neki, tapasztalatból beszélek, én megismerkedtem egy fiúval,nem akartam bevallani magamnak, hogy tetszem neki, kb beszélgettünk meg ilyenek és én sem mertem elmondani neki, hogy csak barátságot érzek iránta és kb az lett a vége, hogy már sajnos nem is beszélünk, mert buliba otthagytam és másokkal akartam kavarni és a fülébe jutott... most is megismerkedtem egy sráccal, randiztunk és megmondtam neki, hogy most max csak barátságot tudok elképzelni, és beszélõviszonyban vagyunk.

Azonnal mondd el neki, tapasztalatból beszélek, én megismerkedtem egy fiúval, nem akartam bevallani magamnak, hogy tetszem neki, kb beszélgettünk meg ilyenek és én sem mertem elmondani neki, hogy csak barátságot érzek iránta és kb az lett a vége, hogy már sajnos nem is beszélünk, mert buliba otthagytam és másokkal akartam kavarni és a fülébe jutott... most is megismerkedtem egy sráccal, randiztunk és megmondtam neki, hogy most max csak barátságot tudok elképzelni, és beszélõviszonyban vagyunk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!