Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretek fiút (332 db)

Van egy fiu aki bejon nekem ritkan szokunk beszelni is. Volt egy ido amikor talalkozgattunk de nem jottunk ossze. En nagyon szeretnek vele osszejonni de nem merem elmondani neki h tetszik nekem mert felek az elutasitastot, mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát hosszú éveim során azért megfejtettem az ebben a mûfajban találékony és hatékony lányok módszereit. Most kihagynám a testbeszéd gyorstalpalót. -Ami azért sokat segítene. Egyszerûen ha legközelebb beszélgettek, abba amit mondasz bele kell tenned egy két olyan dolgot amire a srác lecsaphat, ha tetszel neki. Ez vagy valami olyan amin keresztül plusz információt szerezhet, de amúgy nem merné megkérdezni, vagy olyan aminek a segítségével elhívhat valahová. Mit tudom én, béna példa, de valami fimrõl beszélsz amit régen láttál, akkor amikor utoljára moziba voltál. Amire õ megkérdezheti, hogy-hogy olyan régen, amire te elmondhatod, mert egyedül nem szeretsz menni. -Stb.. Ezeket szoktam én csatlakozási pontnak becézni. Amikor a lány amúgy ártatlanul lehetõséget biztosít a fiúnak. A képlet ugyanis egyszerû, ha tetszel neki és szabad, nem utasít vissza. Viszont a fiúnak kell lépnie. Így afelé kell terelgetned, hogy kiderüljön nincs barátod, -véletlenül. Kiderüljön hová szeretsz járni -véletlenül. Stb.. Illetve kiderüljön az is, hogy ezt vagy azért mondod mert lehet valami vagy nem. Ám mindenképpen egy apró jel a fiú számára. Nem szabad próbálkozni egy fiúnál, kivéve akkor ha nagyon-nagyon kell és látod rajta, hogy nem mer lépni. Ha nyitsz felé ilyen pontokat, az lesz az érzése, hogy õ cserkészet be téged, õ udvarol és õ jár sikerrel. Ez nagyon fontos, tudod az önként jelentkezõ "vaddal" valami nem stimmel. Ha jeleket adsz neki és ez picit növeli az önbizalmát akkor fog lépni. -Reméljük. Egy másik technika : (Amit én nem szeretek) Ha fogyókúráról, neked nem tetszõ amúgy tökéletes részeidrõl beszélsz neki. - Ami arra készteti, hogy rád cáfoljon. Vagy alkalma legyen megdicsérni, ha amúgy nem merné. Bár ha teheted ezt kerüld. Szóval segíts neki egy picit, hogy õ próbálkozhasson.

Hát hosszú éveim során azért megfejtettem az ebben a mûfajban találékony és hatékony lányok módszereit. Most kihagynám a testbeszéd gyorstalpalót. -Ami azért sokat segítene. Egyszerûen ha legközelebb beszélgettek, abba amit mondasz bele kell tenned egy két olyan dolgot amire a srác lecsaphat, ha tetszel neki. Ez vagy valami olyan amin keresztül plusz információt szerezhet, de amúgy nem merné megkérdezni, vagy olyan aminek a segítségével elhívhat valahová. Mit tudom én, béna példa, de valami fimrõl beszélsz amit régen láttál, akkor amikor utoljára moziba voltál. Amire õ megkérdezheti, hogy-hogy olyan régen, amire te elmondhatod, mert egyedül nem szeretsz menni. -Stb.. Ezeket szoktam én csatlakozási pontnak becézni. Amikor a lány amúgy ártatlanul lehetõséget biztosít a fiúnak. A képlet ugyanis egyszerû, ha tetszel neki és szabad, nem utasít vissza. Viszont a fiúnak kell lépnie. Így afelé kell terelgetned, hogy kiderüljön nincs barátod, -véletlenül. Kiderüljön hová szeretsz járni -véletlenül. Stb.. Illetve kiderüljön az is, hogy ezt vagy azért mondod mert lehet valami vagy nem. Ám mindenképpen egy apró jel a fiú számára. Nem szabad próbálkozni egy fiúnál, kivéve akkor ha nagyon-nagyon kell és látod rajta, hogy nem mer lépni. Ha nyitsz felé ilyen pontokat, az lesz az érzése, hogy õ cserkészet be téged, õ udvarol és õ jár sikerrel. Ez nagyon fontos, tudod az önként jelentkezõ "vaddal" valami nem stimmel. Ha jeleket adsz neki és ez picit növeli az önbizalmát akkor fog lépni. -Reméljük. Egy másik technika : (Amit én nem szeretek) Ha fogyókúráról, neked nem tetszõ amúgy tökéletes részeidrõl beszélsz neki. - Ami arra készteti, hogy rád cáfoljon. Vagy alkalma legyen megdicsérni, ha amúgy nem merné. Bár ha teheted ezt kerüld. Szóval segíts neki egy picit, hogy õ próbálkozhasson.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen minden keppen megprobalkozok valamivel de nem akarom en megtenni az elso lepest mert szerintem nem nekem kene :) de igy h ugymond en csak , besegitek´ neki igy meg fogom probalni :)

Vn egy fiu aki tetszik de o a baratnomet szereti de abartnomot nem szereti es azt szeretnem kerdezni hogy vane eselyem h ossze jovok azzal a fiuval? Mert en nagyon szeretnem. Nagyon varom a valaszokat mert nagyon szeretem

Legjobb válasz: Miután sikerült feloldanom az elsõ rejtélyt, melyet szavaid zavart szerkezete idézett elõ, komplex számításokba kezdtem, osztottam, szoroztam, kiszámítottam a lehetséges változók, és a különbözõ véletlen események valószínûségének segítségével egy olyan bonyolult többirányú egyenletet, aminek a végén rájöttem, hogy mi is lenne a megfelelõ válasz a kérdésedre. NINCS ESÉLY? Persze lehet, hogy tévedek, de az mégis lehetetlen, mert nem tudom. Megmagyarázni meg mindent meg tudok, legfeljebb nem helyes.

Miután sikerült feloldanom az elsõ rejtélyt, melyet szavaid zavart szerkezete idézett elõ, komplex számításokba kezdtem, osztottam, szoroztam, kiszámítottam a lehetséges változók, és a különbözõ véletlen események valószínûségének segítségével egy olyan bonyolult többirányú egyenletet, aminek a végén rájöttem, hogy mi is lenne a megfelelõ válasz a kérdésedre. NINCS ESÉLY? Persze lehet, hogy tévedek, de az mégis lehetetlen, mert nem tudom. Megmagyarázni meg mindent meg tudok, legfeljebb nem helyes.
Most hagyd még mert ha összejönne veled akkor max. csak azért tenné hogy pótolja a barátnõdet mondjuk veled. Várj amíg a gyerek kiszeret a barátnõdbõl és csak aztán közeledj felé.
gratulálok
Várj, mert most elõ kell vennem a kódfejtõ programomat. 10 perc múlva jövök.
én se tok vmi jól irni de ennyire..XD ez überelhetetlen
Mi lenneha osszejonnetek egyharmas partira? Tuti mindenkinek jolenne.

Van egy fiú akit nagyon szeretek és tudom hogy ő is nagyon bír de nem túl kedves és nem nagyon érzem hogy "visszaadja" az én szeretetemet és nem tudom hogy miért van . Talán csak azért mert fiú vagy mi?

(remélem érthető voltam jobban sajnos nem tudom elmagyarázni)

Legjobb válasz: Nem , nem voltál érthetõ . Szerintem azért nem viszonozza a szeretet mert nem tudod kifejezni ahogy a kérdésedet sem mert csak 10 éves pitsa vagy

Nem , nem voltál érthetõ . Szerintem azért nem viszonozza a szeretet mert nem tudod kifejezni ahogy a kérdésedet sem mert csak 10 éves pitsa vagy
A kérdező hozzászólása: máshogy szeret mint én õt . Tehát nem mutatja ki . Mit nem értettél ???


Van egy fiu akit nagyon szeretek mar kozel 6 honapja, de jobb lenne, hogy ha elfelejtenem, mivel nincs esely arra, hogy osszejojek vele. Hogyan tudnam elfelejteni ot?

Legjobb válasz: Van egy fiu akit nagyon szeretek mar kozel két éve, de jobb lenne, hogy ha elfelejtenem, mivel nincs esely arra, hogy osszejojek vele. Hogyan tudnam elfelejteni ot? =( egy cipõben járunk

Van egy fiu akit nagyon szeretek mar kozel két éve, de jobb lenne, hogy ha elfelejtenem, mivel nincs esely arra, hogy osszejojek vele. Hogyan tudnam elfelejteni ot? =( egy cipõben járunk
A kérdező hozzászólása: Sajnos
Miért nincs rá esély? Van barátnõje? De az nem szentírás, hiszen még nem a felesége... Ha meg se próbálod, úgy persze hogy nincs esélyed.
A kérdező hozzászólása: Nincs baratnoje, de o mondta h nincs esely
Hát akkor járj konditerembe és az elveszi a figyelmedet is. Vagy ûzz valami hobbit.

Az apammal elek, , elvaltak, nagyon szeretem a baratomat, es tisztaban vagyok mindennel, csak felek neki elmondani hogy szeretem a fiut, o megerti, tudom..Hogy mondjam el? mit fog mondani?

Az apammal elek,8 ewe,elvaltak,nagyon szeretem a baratomat,es tisztaban vagyok mindennel,csak felek neki elmondani hogy szeretem a fiut,o megerti,tudom...De suliba is elnok,csoportvezeto,es nagyon is sokat van a fiatalokkal mint en...Egyszeruen felek elmondani neki,felek hogy baj lenne belolle..Csakis lany vagyok es nemhiszem hogy ez olyan konyen menne,megigertem neki hogy elmondok mindent..Suli jol megy,kezilabdazok 2.-ligaba vagyok,minden jol megy emigy..

Legjobb válasz: Én is apukámmal élek.Elõször neki is nehéz volt megemésztenie,hogy a pici lánya lassan felnõ,de végülis ez minden szülõnél ígyvan.Szeintem õszintén beszéld meg apukáddal,hogy mit érzel,hogy a fiú mit érez,mesélj neki róla pár dolgot(persze jókat elsõsorban).Mond el neki,hogy nagyon fontos hogy mindent megoszhass vele... Szerintem nem lesz kifogása:)

Én is apukámmal élek.Elõször neki is nehéz volt megemésztenie, hogy a pici lánya lassan felnõ, de végülis ez minden szülõnél ígyvan.Szeintem õszintén beszéld meg apukáddal, hogy mit érzel, hogy a fiú mit érez, mesélj neki róla pár dolgot(persze jókat elsõsorban).Mond el neki, hogy nagyon fontos hogy mindent megoszhass vele... Szerintem nem lesz kifogása:)
Ne görcsölj, apukád biztos megérti majd, tudja, hogy már nem vagy 6 éves. Másrészt ha szereted a fiút, és õ is szeret téged, akkor nem lesz ellene semmi kifogása (Kivéve ha a srác cigizik iszik és egyéb drogokat fogyaszt...) Csak ne izgulj, de szerintem úgy mondd el, hogy (Nagyvonalakban írom) szóval természetesen beszélj, és mondd azt, hogy van barátod, akit nagyon szeretsz, õ is szeret téged, és be szeretném neked mutatni. Hiddel hogyha a dolgok mélyébe is beleavatod, még jobban bízni fog benned :D Ne görcsölj, sok sikert ;)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a valaszaitokat:) Elmondtam neki, es megorult hogy megosztottam vele, mondta hogy mindetn mondjak el neki, es akkor minden rendben lessz..Ja es orul a fiunak is mert nagyon rendes, nem cigizik, iszik, droga stb...
mert fiú és lány között barátság NINCS
rengeteg dolog miatt lehet ez. velem még nem történt ilyen, de pár exem mesélt a pasijáról és olyanokat mondtak, hogy a srác egész nap gépezett mondjuk, vagy pedig pacsker lett a srácból, nem volt határozott, azt meg gyûlölik a nõk és ezért léptek le.
A kérdező hozzászólása: mhhhh érdekes azért hogy egyik nap még szeretünk másik nap meg már utáljuk azt akit szeretünk . Mondjuk velem szakított a barátnõm mert azt mondta már nem szeret és túl messze is voltunk egymástól de még is utál pedig nem zaklattam semmi olyat nem tettem vagy mondtam ami sértõ lett volna :D
Én nem tartom a kapcsolatot az ex pasimmal, de nem a szívem csücske, nem mondom, h utálom, de nagyot csalódtam benne, mert pénzt lopott apumtól. Szóval ezek után még volt képe keresni engem .....
mert nem szeret. nem volt õszinte. ért egy ideje a dolog, és most döntött
Nem dobnám el a barátaimat senki kedvéért.
Nem kell senkivel sem szakítani. Barátokkal meg pláne! (én elkövettem régebben ezt a hibát, Te ne tedd!) Mondd meg a pasidnak, hogy ne dedózzon.
"van egy pasim" "haverok" "hülyülés" komoly dilemma, nem is tudom melyik kapcsolat lehet felszínesebb....
Semmit....
A kérdező hozzászólása: Bõvebb választ vártam volna.
Becsapod magadat. Egyértelmûen tetszik neked, és ezt jelzi neked a tudatalattid.

2 évvel ezelőtt a munkahelyemen megismerkedtem egy fiúval..Mit tegyek? Nagyon szeretem és nem szeretném elveszíteni.

2 évvel ezel?tt a munkahelyemen megismerkedtem egy fiúval.

Legjobb válasz: Nézzük racionálisan, olyan fiúba vagy szerelmes, aki mellett csak eltitkolt társ lehettél. Összejössz vele, talán még a másikat is dobja, mi történik? Igen hamar hajlamos lehet megint szeretõt tartani, de akkor már nem te leszel az. Te csak a vélt elsõ leszel... Mivel a szakításról nem írtál, feltételezem hogy õ már nem akar veled további kapcsolatot fenntartani, talán bevált neki, aki mellett maradt. Esély rá, hogy õ is úgy megszeressen téged, mint te szeretted õt? Alig van. Mert akkor már felvállalt volna, mint elsõt. Ehelyett már a szeretõje sem vagy. Az információk alapján olyan fiút keresnék ahol az egyetlen drágaság lehetnék. De ez én vagyok. Ráadásul tudom, hogy miylen nehéz egy szerelmet elengedni. Talán ha várod, hogy magától elmúljon inkább több sebet okoz. Ezért írtam hogy új fiú kéne, aki minden elfoglalna a szívedben. Nyiss a világra, ne zárkózz el ezzel az emlékkel. Remélem boldogságra találsz.

Nézzük racionálisan, olyan fiúba vagy szerelmes, aki mellett csak eltitkolt társ lehettél. Összejössz vele, talán még a másikat is dobja, mi történik? Igen hamar hajlamos lehet megint szeretõt tartani, de akkor már nem te leszel az. Te csak a vélt elsõ leszel... Mivel a szakításról nem írtál, feltételezem hogy õ már nem akar veled további kapcsolatot fenntartani, talán bevált neki, aki mellett maradt. Esély rá, hogy õ is úgy megszeressen téged, mint te szeretted õt? Alig van. Mert akkor már felvállalt volna, mint elsõt. Ehelyett már a szeretõje sem vagy. Az információk alapján olyan fiút keresnék ahol az egyetlen drágaság lehetnék. De ez én vagyok. Ráadásul tudom, hogy miylen nehéz egy szerelmet elengedni. Talán ha várod, hogy magától elmúljon inkább több sebet okoz. Ezért írtam hogy új fiú kéne, aki minden elfoglalna a szívedben. Nyiss a világra, ne zárkózz el ezzel az emlékkel. Remélem boldogságra találsz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ! Ahogy én tudom a másik lánnyal csak azért van, mert "kényelmes". A srác itt van, a csaj vidéken, a kapcsolat minden baja, nyûgje csak a 7végére korlátozódik. A maga módján szeret engem, csak nem az az érzelgõs fajta. Ha írnék neki, hogy kezdjük újra már másnap nálam lenne, de lehet ez is csak a kényelmét szolgálná. Vlaóban új kapcsolat kéne, de hidd el 2 év alatt semmi :( A fiút akivel jártam elhagytam, mert ugye a másikat szeretem... ördögi kör :(
az elsö válaszolóval egyet értek!!! és még annyit hozzá füznék hogy, ne fuss olyan lovaskocsi után amelyik nem vesz fel.... nem tudom hogy te hogy türöd el azt hogy 2-es számú vagy valaki életében, de én nem türném el. nagyon el lehetsz keseredve hogy még ezt is elfogadod...

Van egy fiú akit szeretek de ő egy másik lányt szeret, mikor összeveszett ezzel a lánnyal egyből megkérdezte tőlem h járnék e vele és 1millió szivecskét irt. :/ de aztán kibékültek és utána már egy smileyt is alig kaptam. De nagyon szeretem? ! 88.

Legjobb válasz: Az ilyennel nem érdemes foglalkozni. Biztosan csak az elvesztett barátnõjét szerette volna pótolni. Próbáld magad túltenni rajta. Nézz valami más normálisabb fiú után. :)

Az ilyennel nem érdemes foglalkozni. Biztosan csak az elvesztett barátnõjét szerette volna pótolni. Próbáld magad túltenni rajta. Nézz valami más normálisabb fiú után. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!