Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szeretek fiút (315 db)

Van egy fiu aki bejon nekem ritkan szokunk beszelni is. Volt egy ido amikor talalkozgattunk de nem jottunk ossze. En nagyon szeretnek vele osszejonni de nem merem elmondani neki h tetszik nekem mert felek az elutasitastot, mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát hosszú éveim során azért megfejtettem az ebben a mûfajban találékony és hatékony lányok módszereit. Most kihagynám a testbeszéd gyorstalpalót. -Ami azért sokat segítene. Egyszerûen ha legközelebb beszélgettek, abba amit mondasz bele kell tenned egy két olyan dolgot amire a srác lecsaphat, ha tetszel neki. Ez vagy valami olyan amin keresztül plusz információt szerezhet, de amúgy nem merné megkérdezni, vagy olyan aminek a segítségével elhívhat valahová. Mit tudom én, béna példa, de valami fimrõl beszélsz amit régen láttál, akkor amikor utoljára moziba voltál. Amire õ megkérdezheti, hogy-hogy olyan régen, amire te elmondhatod, mert egyedül nem szeretsz menni. -Stb.. Ezeket szoktam én csatlakozási pontnak becézni. Amikor a lány amúgy ártatlanul lehetõséget biztosít a fiúnak. A képlet ugyanis egyszerû, ha tetszel neki és szabad, nem utasít vissza. Viszont a fiúnak kell lépnie. Így afelé kell terelgetned, hogy kiderüljön nincs barátod, -véletlenül. Kiderüljön hová szeretsz járni -véletlenül. Stb.. Illetve kiderüljön az is, hogy ezt vagy azért mondod mert lehet valami vagy nem. Ám mindenképpen egy apró jel a fiú számára. Nem szabad próbálkozni egy fiúnál, kivéve akkor ha nagyon-nagyon kell és látod rajta, hogy nem mer lépni. Ha nyitsz felé ilyen pontokat, az lesz az érzése, hogy õ cserkészet be téged, õ udvarol és õ jár sikerrel. Ez nagyon fontos, tudod az önként jelentkezõ "vaddal" valami nem stimmel. Ha jeleket adsz neki és ez picit növeli az önbizalmát akkor fog lépni. -Reméljük. Egy másik technika : (Amit én nem szeretek) Ha fogyókúráról, neked nem tetszõ amúgy tökéletes részeidrõl beszélsz neki. - Ami arra készteti, hogy rád cáfoljon. Vagy alkalma legyen megdicsérni, ha amúgy nem merné. Bár ha teheted ezt kerüld. Szóval segíts neki egy picit, hogy õ próbálkozhasson.

Hát hosszú éveim során azért megfejtettem az ebben a mûfajban találékony és hatékony lányok módszereit. Most kihagynám a testbeszéd gyorstalpalót. -Ami azért sokat segítene. Egyszerûen ha legközelebb beszélgettek, abba amit mondasz bele kell tenned egy két olyan dolgot amire a srác lecsaphat, ha tetszel neki. Ez vagy valami olyan amin keresztül plusz információt szerezhet, de amúgy nem merné megkérdezni, vagy olyan aminek a segítségével elhívhat valahová. Mit tudom én, béna példa, de valami fimrõl beszélsz amit régen láttál, akkor amikor utoljára moziba voltál. Amire õ megkérdezheti, hogy-hogy olyan régen, amire te elmondhatod, mert egyedül nem szeretsz menni. -Stb.. Ezeket szoktam én csatlakozási pontnak becézni. Amikor a lány amúgy ártatlanul lehetõséget biztosít a fiúnak. A képlet ugyanis egyszerû, ha tetszel neki és szabad, nem utasít vissza. Viszont a fiúnak kell lépnie. Így afelé kell terelgetned, hogy kiderüljön nincs barátod, -véletlenül. Kiderüljön hová szeretsz járni -véletlenül. Stb.. Illetve kiderüljön az is, hogy ezt vagy azért mondod mert lehet valami vagy nem. Ám mindenképpen egy apró jel a fiú számára. Nem szabad próbálkozni egy fiúnál, kivéve akkor ha nagyon-nagyon kell és látod rajta, hogy nem mer lépni. Ha nyitsz felé ilyen pontokat, az lesz az érzése, hogy õ cserkészet be téged, õ udvarol és õ jár sikerrel. Ez nagyon fontos, tudod az önként jelentkezõ "vaddal" valami nem stimmel. Ha jeleket adsz neki és ez picit növeli az önbizalmát akkor fog lépni. -Reméljük. Egy másik technika : (Amit én nem szeretek) Ha fogyókúráról, neked nem tetszõ amúgy tökéletes részeidrõl beszélsz neki. - Ami arra készteti, hogy rád cáfoljon. Vagy alkalma legyen megdicsérni, ha amúgy nem merné. Bár ha teheted ezt kerüld. Szóval segíts neki egy picit, hogy õ próbálkozhasson.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen minden keppen megprobalkozok valamivel de nem akarom en megtenni az elso lepest mert szerintem nem nekem kene :) de igy h ugymond en csak , besegitek´ neki igy meg fogom probalni :)

Vn egy fiu aki tetszik de o a baratnomet szereti de abartnomot nem szereti es azt szeretnem kerdezni hogy vane eselyem h ossze jovok azzal a fiuval? Mert en nagyon szeretnem. Nagyon varom a valaszokat mert nagyon szeretem

Legjobb válasz: Miután sikerült feloldanom az elsõ rejtélyt, melyet szavaid zavart szerkezete idézett elõ, komplex számításokba kezdtem, osztottam, szoroztam, kiszámítottam a lehetséges változók, és a különbözõ véletlen események valószínûségének segítségével egy olyan bonyolult többirányú egyenletet, aminek a végén rájöttem, hogy mi is lenne a megfelelõ válasz a kérdésedre. NINCS ESÉLY? Persze lehet, hogy tévedek, de az mégis lehetetlen, mert nem tudom. Megmagyarázni meg mindent meg tudok, legfeljebb nem helyes.

Miután sikerült feloldanom az elsõ rejtélyt, melyet szavaid zavart szerkezete idézett elõ, komplex számításokba kezdtem, osztottam, szoroztam, kiszámítottam a lehetséges változók, és a különbözõ véletlen események valószínûségének segítségével egy olyan bonyolult többirányú egyenletet, aminek a végén rájöttem, hogy mi is lenne a megfelelõ válasz a kérdésedre. NINCS ESÉLY? Persze lehet, hogy tévedek, de az mégis lehetetlen, mert nem tudom. Megmagyarázni meg mindent meg tudok, legfeljebb nem helyes.
Most hagyd még mert ha összejönne veled akkor max. csak azért tenné hogy pótolja a barátnõdet mondjuk veled. Várj amíg a gyerek kiszeret a barátnõdbõl és csak aztán közeledj felé.
gratulálok
Várj, mert most elõ kell vennem a kódfejtõ programomat. 10 perc múlva jövök.
én se tok vmi jól irni de ennyire..XD ez überelhetetlen
Mi lenneha osszejonnetek egyharmas partira? Tuti mindenkinek jolenne.

Van egy fiú akit nagyon szeretek és tudom hogy ő is nagyon bír de nem túl kedves és nem nagyon érzem hogy "visszaadja" az én szeretetemet és nem tudom hogy miért van . Talán csak azért mert fiú vagy mi?

(remélem érthető voltam jobban sajnos nem tudom elmagyarázni)

Legjobb válasz: Nem , nem voltál érthetõ . Szerintem azért nem viszonozza a szeretet mert nem tudod kifejezni ahogy a kérdésedet sem mert csak 10 éves pitsa vagy

Nem , nem voltál érthetõ . Szerintem azért nem viszonozza a szeretet mert nem tudod kifejezni ahogy a kérdésedet sem mert csak 10 éves pitsa vagy
A kérdező hozzászólása: máshogy szeret mint én õt . Tehát nem mutatja ki . Mit nem értettél ???


Van egy fiu akit nagyon szeretek mar kozel 6 honapja, de jobb lenne, hogy ha elfelejtenem, mivel nincs esely arra, hogy osszejojek vele. Hogyan tudnam elfelejteni ot?

Legjobb válasz: Van egy fiu akit nagyon szeretek mar kozel két éve, de jobb lenne, hogy ha elfelejtenem, mivel nincs esely arra, hogy osszejojek vele. Hogyan tudnam elfelejteni ot? =( egy cipõben járunk

Van egy fiu akit nagyon szeretek mar kozel két éve, de jobb lenne, hogy ha elfelejtenem, mivel nincs esely arra, hogy osszejojek vele. Hogyan tudnam elfelejteni ot? =( egy cipõben járunk
A kérdező hozzászólása: Sajnos
Miért nincs rá esély? Van barátnõje? De az nem szentírás, hiszen még nem a felesége... Ha meg se próbálod, úgy persze hogy nincs esélyed.
A kérdező hozzászólása: Nincs baratnoje, de o mondta h nincs esely
Hát akkor járj konditerembe és az elveszi a figyelmedet is. Vagy ûzz valami hobbit.

Az apammal elek, , elvaltak, nagyon szeretem a baratomat, es tisztaban vagyok mindennel, csak felek neki elmondani hogy szeretem a fiut, o megerti, tudom..Hogy mondjam el? mit fog mondani?

Az apammal elek,8 ewe,elvaltak,nagyon szeretem a baratomat,es tisztaban vagyok mindennel,csak felek neki elmondani hogy szeretem a fiut,o megerti,tudom...De suliba is elnok,csoportvezeto,es nagyon is sokat van a fiatalokkal mint en...Egyszeruen felek elmondani neki,felek hogy baj lenne belolle..Csakis lany vagyok es nemhiszem hogy ez olyan konyen menne,megigertem neki hogy elmondok mindent..Suli jol megy,kezilabdazok 2.-ligaba vagyok,minden jol megy emigy..

Legjobb válasz: Én is apukámmal élek.Elõször neki is nehéz volt megemésztenie,hogy a pici lánya lassan felnõ,de végülis ez minden szülõnél ígyvan.Szeintem õszintén beszéld meg apukáddal,hogy mit érzel,hogy a fiú mit érez,mesélj neki róla pár dolgot(persze jókat elsõsorban).Mond el neki,hogy nagyon fontos hogy mindent megoszhass vele... Szerintem nem lesz kifogása:)

Én is apukámmal élek.Elõször neki is nehéz volt megemésztenie, hogy a pici lánya lassan felnõ, de végülis ez minden szülõnél ígyvan.Szeintem õszintén beszéld meg apukáddal, hogy mit érzel, hogy a fiú mit érez, mesélj neki róla pár dolgot(persze jókat elsõsorban).Mond el neki, hogy nagyon fontos hogy mindent megoszhass vele... Szerintem nem lesz kifogása:)
Ne görcsölj, apukád biztos megérti majd, tudja, hogy már nem vagy 6 éves. Másrészt ha szereted a fiút, és õ is szeret téged, akkor nem lesz ellene semmi kifogása (Kivéve ha a srác cigizik iszik és egyéb drogokat fogyaszt...) Csak ne izgulj, de szerintem úgy mondd el, hogy (Nagyvonalakban írom) szóval természetesen beszélj, és mondd azt, hogy van barátod, akit nagyon szeretsz, õ is szeret téged, és be szeretném neked mutatni. Hiddel hogyha a dolgok mélyébe is beleavatod, még jobban bízni fog benned :D Ne görcsölj, sok sikert ;)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a valaszaitokat:) Elmondtam neki, es megorult hogy megosztottam vele, mondta hogy mindetn mondjak el neki, es akkor minden rendben lessz..Ja es orul a fiunak is mert nagyon rendes, nem cigizik, iszik, droga stb...
mert fiú és lány között barátság NINCS
rengeteg dolog miatt lehet ez. velem még nem történt ilyen, de pár exem mesélt a pasijáról és olyanokat mondtak, hogy a srác egész nap gépezett mondjuk, vagy pedig pacsker lett a srácból, nem volt határozott, azt meg gyûlölik a nõk és ezért léptek le.
A kérdező hozzászólása: mhhhh érdekes azért hogy egyik nap még szeretünk másik nap meg már utáljuk azt akit szeretünk . Mondjuk velem szakított a barátnõm mert azt mondta már nem szeret és túl messze is voltunk egymástól de még is utál pedig nem zaklattam semmi olyat nem tettem vagy mondtam ami sértõ lett volna :D
Én nem tartom a kapcsolatot az ex pasimmal, de nem a szívem csücske, nem mondom, h utálom, de nagyot csalódtam benne, mert pénzt lopott apumtól. Szóval ezek után még volt képe keresni engem .....
mert nem szeret. nem volt õszinte. ért egy ideje a dolog, és most döntött
Nem dobnám el a barátaimat senki kedvéért.
Nem kell senkivel sem szakítani. Barátokkal meg pláne! (én elkövettem régebben ezt a hibát, Te ne tedd!) Mondd meg a pasidnak, hogy ne dedózzon.
"van egy pasim" "haverok" "hülyülés" komoly dilemma, nem is tudom melyik kapcsolat lehet felszínesebb....

2 évvel ezelőtt a munkahelyemen megismerkedtem egy fiúval..Mit tegyek? Nagyon szeretem és nem szeretném elveszíteni.

2 évvel ezel?tt a munkahelyemen megismerkedtem egy fiúval.

Legjobb válasz: Nézzük racionálisan, olyan fiúba vagy szerelmes, aki mellett csak eltitkolt társ lehettél. Összejössz vele, talán még a másikat is dobja, mi történik? Igen hamar hajlamos lehet megint szeretõt tartani, de akkor már nem te leszel az. Te csak a vélt elsõ leszel... Mivel a szakításról nem írtál, feltételezem hogy õ már nem akar veled további kapcsolatot fenntartani, talán bevált neki, aki mellett maradt. Esély rá, hogy õ is úgy megszeressen téged, mint te szeretted õt? Alig van. Mert akkor már felvállalt volna, mint elsõt. Ehelyett már a szeretõje sem vagy. Az információk alapján olyan fiút keresnék ahol az egyetlen drágaság lehetnék. De ez én vagyok. Ráadásul tudom, hogy miylen nehéz egy szerelmet elengedni. Talán ha várod, hogy magától elmúljon inkább több sebet okoz. Ezért írtam hogy új fiú kéne, aki minden elfoglalna a szívedben. Nyiss a világra, ne zárkózz el ezzel az emlékkel. Remélem boldogságra találsz.

Nézzük racionálisan, olyan fiúba vagy szerelmes, aki mellett csak eltitkolt társ lehettél. Összejössz vele, talán még a másikat is dobja, mi történik? Igen hamar hajlamos lehet megint szeretõt tartani, de akkor már nem te leszel az. Te csak a vélt elsõ leszel... Mivel a szakításról nem írtál, feltételezem hogy õ már nem akar veled további kapcsolatot fenntartani, talán bevált neki, aki mellett maradt. Esély rá, hogy õ is úgy megszeressen téged, mint te szeretted õt? Alig van. Mert akkor már felvállalt volna, mint elsõt. Ehelyett már a szeretõje sem vagy. Az információk alapján olyan fiút keresnék ahol az egyetlen drágaság lehetnék. De ez én vagyok. Ráadásul tudom, hogy miylen nehéz egy szerelmet elengedni. Talán ha várod, hogy magától elmúljon inkább több sebet okoz. Ezért írtam hogy új fiú kéne, aki minden elfoglalna a szívedben. Nyiss a világra, ne zárkózz el ezzel az emlékkel. Remélem boldogságra találsz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ! Ahogy én tudom a másik lánnyal csak azért van, mert "kényelmes". A srác itt van, a csaj vidéken, a kapcsolat minden baja, nyûgje csak a 7végére korlátozódik. A maga módján szeret engem, csak nem az az érzelgõs fajta. Ha írnék neki, hogy kezdjük újra már másnap nálam lenne, de lehet ez is csak a kényelmét szolgálná. Vlaóban új kapcsolat kéne, de hidd el 2 év alatt semmi :( A fiút akivel jártam elhagytam, mert ugye a másikat szeretem... ördögi kör :(
az elsö válaszolóval egyet értek!!! és még annyit hozzá füznék hogy, ne fuss olyan lovaskocsi után amelyik nem vesz fel.... nem tudom hogy te hogy türöd el azt hogy 2-es számú vagy valaki életében, de én nem türném el. nagyon el lehetsz keseredve hogy még ezt is elfogadod...

Van egy fiú akit szeretek de ő egy másik lányt szeret, mikor összeveszett ezzel a lánnyal egyből megkérdezte tőlem h járnék e vele és 1millió szivecskét irt. :/ de aztán kibékültek és utána már egy smileyt is alig kaptam. De nagyon szeretem? ! 88.

Legjobb válasz: Az ilyennel nem érdemes foglalkozni. Biztosan csak az elvesztett barátnõjét szerette volna pótolni. Próbáld magad túltenni rajta. Nézz valami más normálisabb fiú után. :)

Az ilyennel nem érdemes foglalkozni. Biztosan csak az elvesztett barátnõjét szerette volna pótolni. Próbáld magad túltenni rajta. Nézz valami más normálisabb fiú után. :)

Tanacsot kerek. Nem tudok mit tenni, szeretek egy arab fiut, alitolasg ő is szeret, de nem merem feladni a jelenlegi eletemet, páromat. Mit tegyek? Pedig nagyon szeretnék az arab fiuval egyutt lenni.

Legjobb válasz: Amúgy szerintem logikusan gondolj át mindent, nem biztos hogy a szerelem az egyetlen, ami örömöt tud neked okozni, fõleg ha a jövõben nagyobb szenvedést okoz az, hogy hátrahagytál mindent. Ez olyan, mint a védekezés nélküli szex: nem tudod, mi lesz a végeredmény.

Amúgy szerintem logikusan gondolj át mindent, nem biztos hogy a szerelem az egyetlen, ami örömöt tud neked okozni, fõleg ha a jövõben nagyobb szenvedést okoz az, hogy hátrahagytál mindent. Ez olyan, mint a védekezés nélküli szex: nem tudod, mi lesz a végeredmény.
A kérdező hozzászólása: jééé, Anita irt.:-)))) sztem sokkal kedvesebbek, odadóbbak az arabok, mint a magyar fiuk.itteni fiuk, összes egy görény....
Nekem akárki, akármit mond, nagyon jók a tapasztalataim az arabokkal kapcsolatban, sokkal jobb mint a magyar fiúkkal.
A kérdező hozzászólása: ja és családja drukkol nekünk, örülnek hogy együtt vagyunk, leszünk....
A kérdező hozzászólása: 6 éve ismerjuk egymast, és szlovákiában akarok elni, és azt mondta hogy neki oké.õ oda koltozik ahova akarom, mert rolam van szó.szoval nem tudom...juliusba megyek hozzá 1 hétre.de eddig ez a fiu nem ugy nez ki, mint aki terrorba tartaná a családot.
Hogyne üthetné meg... Teljesen más kultúra, teljesen más vallás, más értékrendek, stb... Az arab világ teljesen elüt a miénktõl... Amúgy itt él Magyarországon? Vagy vele kéne menned külföldre? Mert igazából ahogy elolvastam amit írtál, nem sokat árultál el a kapcsolatotokról... Mióta ismered? Ismered a szüleit, ha igen õk mit szólnak hozzá...? Stb... kicsit többet is elárulhatnál a dologról, akkor hátha tudunk valami jó tanáccsal szolgálni. :)
nem magyarba, hanem ott ahol az arabok élnek:D de komoly, tanultuk:)
Utolsó komi xD már csak nem ütheti meg vagy ez magyarországon is így van :o nem hinném!
bocsi, hogy csak igy elkezdek gyanuskodni, de azt hallottadm, h ha egy nõnek arab ferfitõl van gyereke, akkor ha elvalnak valami okbol, a ferjet illeti a gyerek. és meg azt is hallottam, h ott ahol az arabok elnek, ott egy ferj nyugodtan megütheti a feleseget, ha a nõ vegignez egy ferfin, ha pedig megcsalja a feleseg a ferjet, akkor a ferj csak nyugodtad megölheti :(( de lehet, hogy az a fiu nem ilyen :) )
Ha azt mondja, hogy szeret, akkor az úgy is van. Mindig újra lehet kezdeni, sosem késõ!!! Aki mer az nyer!!!!!! Hajrá! És éljenek az arab srácok. :) (Anita)
A kérdező hozzászólása: nekem nem a penz a legfontosabb.hanem hogy boldog legyek.es olyan emberrel kit szivbõl szeretek.
"de szerelem nelkul, penz nelkul nincs boldogsa" Nagyon szomorú hogy így gondolod :( Rossz látni hogy sokan ennyire az anyagiakban találják meg az örömüket. szerelem nélkül nincs boldogság? De van. A szerelem biológiai értelemben egy késztetés a szaporodásra. :P pénz nélkül nincs boldogság? Mégis miért ne lenne? Szerinted az a boldogság hogy puccos éttermekbe, hotelokba, szállodákba lehet menni, mindent megveszel, amit csak akarsz és már semmit nem leszel képes élvezni, és közben Etiópiában éheznek az emberek és az átlag életkor 40 év? Számomra nem ez a boldogság, hanem a lelki egyensúly, az, hogy belül egy nyugodt és felépített életem van, és meg tudok élni abból a pénzbõl, amit keresek.
A kérdező hozzászólása: igen ez igy igazz.....de szerelem nelkul, penz nelkul nincs boldogsag.es ha nem kivanod mar a masikat, ugy nem lehet vele elni.nemigaz?szoval ez mar nagyon is rossz.feszultseg, veszekedes van, szexet nemakarom, akkor mi, eljem le igy az eletem vele?
A szerelem nem mindig boldogság :) Ezt jobb megjegyezned. A szerelem nem az élet egyedüli öröme, sõt, több fájdalmat és kárt okoz mint bármi más a világon (a mai világban már a pénz is ilyen, sõt, egyre erõsebb)
A kérdező hozzászólása: lehetseges.-de szerelem nelkul boldogtalanul elni szenvedes.es csak job eletet szeretnek.
Igen. :) Egyetértek, tõlük még csak hazugságot, megcsalást, hitegetést, erõszakoskodást kaptam..... Bezzeg az arabok. :D IMÁDOM ÕKET! :) )))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!