Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szerelmes egy lanyba nagyon jol (9 db)

a férfi egy nagy PEdo. a lány egy hülye ribi. ennyit gondolok.
LoL pedomaci nagy halra akadt. ;ddd De ha Ti ugy gondoljátok és a környezetetekben feltudjátok vállalni, sztem nincs akadálya. De jól ismerjétek ki egymást, nehogy bukta legyen...
Azt gondolom hogy az õ dolguk, persze én is szivesen sunáznék egy ilyen fiatal pipit :D
az azért szerintem már túlzás
Szerelemben mindig érheti bántódás az embert.
Liza?te vagy?
Sztem semmi akadálya! Viszont tényleg meg van az esélye, hogy a leányzó naiv, a pasinak meg friss hús kell. Ez viszont kortól függetlenül mindig benne van a pakliban. A legjobb bnõm 20 éves. 36 a párja. Semmi problémájuk nincs. Nagyon jól megértik egymást, és boldogok együtt. A környezetükben élõk hasonló véleménnyel éltek, mint az itt elõttem szólók... Egyszerûen nem törõdtek senkivel, csak egymással és együtt maradtak. Ha nekik így jó, akkor nem kell vele foglalkozni ki mit mond. ;)
"bántódása" - miért lenne bántódása a lánynak?
áhh ez már nagyon sok! apád lehetne! azért azt ne mondd már hogy nem érdekelnének a rosszalló tekintetek meg vélemények. azt mondom hogy 10-15 év még belefér, de majdnem 25.. gondolj bele. :/
Lehet! Nem megy bele a vaginájába a f#sz
Ennyi idõs férfinak gondolom már van családja is....vagy csak titkolja...

Nagyon szerelmes vagyok egy lanyba nagyon jol érzem vele magamat minden jo jol meg vagyunk. A szuleim nem hozam valonak tartjak a haverjaim pedig ribancnak tartják es mindenki mas is ami fáj nekem. Mit tegyek?

mindig kitalalunk valami jo dolgot amikor vele vagyok ropül az idö tehát szerelmes vagyok amire már rég ra jotem.

Legjobb válasz: Hallgass a szívedre, de tartsd nyitva a szemed, hogy meg ne égesd magad! Sokszor rosszindulatúak a pletykál, irigységbõl fakadnak, de elõfordul, hogy van alapja. Légy óvatos! És ha minden rendben van a lány körül, akkor pedig ne törõdj senkvel, csak légy boldog!

Hallgass a szívedre, de tartsd nyitva a szemed, hogy meg ne égesd magad! Sokszor rosszindulatúak a pletykál, irigységbõl fakadnak, de elõfordul, hogy van alapja. Légy óvatos! És ha minden rendben van a lány körül, akkor pedig ne törõdj senkvel, csak légy boldog!
a lánytol a szüleid biztos féltenek mert nem jokislány (énsem vok az és engem se szeretnek sajnos a barátom szülei) :S de ennek egyszer ugyis vége csak kamasz gondolom én....a barátaid meg szerintem is csak irigyek rátok és egy idö után ugyis elfogadják hogy vele jársz de azért figyelj oda a lányra szerintem
Na a haverek menjenek a francba tudod!! en nagyonis huseges vagyok a baratomhoz, 2 eve jarunk, de egy evig nem epp ribancnak, de egy kihasznalo nonek tartott, rendeztem magam, jol oltozok, de a haverok szerint ribanc voltam. Igen ribanc voltam nekik mert nem fekudtem le veluk!S a baratom legjobb baratai voltak. s na..a ferfi ego. Nem veszitesz semmit, ha tenyleg tetszik h leallj vele, mert elsosorban te magad ratudsz jonni ha tenyleg ribi, masodsorban meg lehet meg ha az is volt, ki mondja h nem fog beled szeretni igazan? Soha nem lehet tudni. De az en sok sok tapasztalataim szerint ne higyj a havereknek, meg masok velemenyenek hanem tedd amit te jonak latsz.
a szüleidnek miért nem tezsik? a hawerjaid miért tartják ribancnak?tényleg olyan rossz?
Ne érdekeljen a véleményük. Nekem egy évbe telt, hogy a barátnõmet lenyomjam a szüleim torkán (fõleg anyámén), amíg rá nem jöttek, hogy makacsabb vagyok annál, hogy bele tudjanak szólni a dolgaimba. (Bár valóban lehet, hogy egy kicsit utána kéne nézni a múltjának, hátha a pletykáknak azért van valóságalapjuk...)
Hát nyilván nem lehet egy inpotens mellett élni.
Nem attól függ...a szerelemnek nem sok köze van ehhez..nem szeretnék bele senkibe, csak mert jó az ágyban. Viszont ha szeretek valakit, azzal meg alapból jó a szex. Ha meg korai magömléssel küzd, vagy nem áll fel, ect. akkor az valószínû lelki ok. Ha meg amiatt szakít vele egy nõ, az szép állat. Mert ezeket lehet kezelni. Emiatt tuti nem szakítanék, pláne nem lennék jobban szerelmes egy másikba. Nem egy "f*szt" kell szeretni, hanem egy embert.
Engem még sohasem d.Gtak meg, nem mert fiatal vagyok vagy ilyesmi, hanem az elveim.... de szerelmes már voltam, ha szeretne és én szeretném nem számítana ez sem, csak váltson ki érzelmeket belõlem, és legyen mindíg olyan amilyen.
Egy kapcsolat mozgatójában nagy szerepet játszik a szex.Az elején még nem olyan fontos, de bizonyított tény, hogy 3 év után a szerelem elmúlik és már csak a szeretet, meg a ragaszkodás marad. Innentõl válik fontossá a szex. És az elõzõ válaszadónak igaza van, ha már szeretsz vkit, azzal alapból jó a szex. Nekem is jó a szex a mostani párommal, de nincs orgazmusom, már 1 éve vagyunk együtt. Az elõzõ barátommal mindíg volt és mégsem vtunk együtt csak 6 hónapig. Nem CSAK ez a fontos.
16:25-ös, kiemelkedõen jó hozzáállásod van a dologhoz, ez tiszteletet érdemel mindenképp! Csak sajnos a nõk 5-10%-a ilyen, a többi az meg pff...
Igen, könnyû ezt mondani, hogy nem szakítanék, meg ilyenek. Én most pont ebben a szituban vagyok, nem áll fel a barátomnak már 2 hónapja. Hiába szeretem, kezdem úgy érezni, hogy megõrülök. Elkeserít, hogy ennyire nem tetszem neki (hiába mondja, hogy nem amiatt van). Ha a szerelem nem is múlik el, a lány elõbb utóbb máshol keres kielégülést...
Az utolsóhoz! De nem kell várni a csodát, meg várni hogy mikor fog neki felállni, hanem el kell menni dokihoz. Ha meg nem akar, akkor jelentkezz be te a nevében az orvoshoz és titokban vidd el..ha már ott vagytok, nem fog elmenni. Ne várj vele, ne menj félre, hanem keressétek a megoldásokat... pszichésen is lehet...Ezt neki is fel kellene fognia ésszel, hogy ez így nem jó. Ne haragudj, hogy beleszóltam, semmi közöm hozzá, meg ne haragudj azért se, ha sértõ volt a handnem. És a kérdezõ se haragudjon :)
utolsónak: utolsóelõtti vagyok. Dehogy haragszom, egyáltalán nem volt sértõ a hangnem! Köszi a tanácsod: sztem az lesz, amit mondtál.
16:25-ös tegnapi vagyok. Azért vagyok ilyen jó hozzáállású, mert részem van benne.A barátomnak elõfordul elég gyakran, hogy nem áll fel. Hogy miért? Sajnos magas vérnyomásos, és a gyógyszer, amit szed befolyásolja a potenciát. És ez majdnem minden vérnyomáscsökkentõre igaz. Váltottunk már gyógyszert, de a másiktól is ez van. Ez ellen nem tud/tudunk mit tenni, sajnálom is szegényt, nagyon megviseli, és pont azért aggódik, hogy majd emiatt elhagyom. Hülyeség. Attól, hogy 5 alkalomból pl. 2-szer nem jön össze? A többi 3viszont felér 10-el is. Szóval nem ettõl függ nekem. Aki írta, hogy nem áll fel a barátjának, csak én is az orvost tudom ajánlani, mert lehet neki is keringési problémája van, és az nem vicc. Esetleg bántja valami, csak nem mer róla beszélni. Nem kell lustának lenni, megbeszélni a dolgot. De dobni lehet könnyebb....

Szerelmes vagyok egy lányba de nem tudom hogy vágjak bele. Mit tehetnék? Egy nagyon jól kinéző lányról van szó akire mindig gondolok.

Egy lányba több éve szerelmes vagyok de nem mertem megszólítani mert amikor közelebb mentem hevesebben dobogott a szívem és zavarba jöttem.Mostanra már feloldódott de a legjobb haverom is rá hajt, hiszen nagyon jól néz ki.Félek nem vagyok neki elég jó.Mostanság egész sokat beszélünk de szinte félek egy igazi kapcsolattól :/.Pedig az egész életemet leélném vele:/.azt sem tudom, hogy a haverom mit szólna hozzá.Hogyan tudnék kezdeményezni?Mondjam meg konkrétan mit érzek?Volt már szerelmes de a másik fél nem szeretett volna belemenni(szerencsére).Hogy és mit tudnák tenni ez ügyben?+félek,hogyha megmondom neki mit érzek és ha ő nem ezt érzi,még a kialakuló barátságunknak is vége:(

Legjobb válasz: Hé, én is pont ebben a helyzetben vAGYok. [email protected] le, hOGY mit mond vagy gondol a haverod, csak a lány a fontos és kész. 14/f

Hé, én is pont ebben a helyzetben vAGYok. [email protected] le, hOGY mit mond vagy gondol a haverod, csak a lány a fontos és kész. 14/f
Szerintem ne vágj bele. Nem esne neki jól.
mennyi idõsek vagytok ti és a csaj? és mennyire erõs a barátság, és a csajjal való viszony?
A kérdező hozzászólása: 14 éves vagyok...(most jöhetnek a kommentek hogy huu de fiatal meg stb...de úgy érzem tényleg érzek iránta valamit). A barátságunk kb az, hogy eljárunk korizni meg a felszoktunk menni hozzá a lakásába...de a haveromnak mindig ott kell lenni ami idegesít:/.Sokszor megtudom nevettetni...az ilyen programokon mindig röhög rajtam, ami jól esik nekem.De lécci írjátok le mit tudnék tenni az ügy érdekében mert nem vagyok ebben jártas:(.
te én vagyok, ha nem, jó tudni hogy rajtam kívül másis fél

Miért alázott meg ennyire? Már egy éve szerelmes vagyok egy lányba, akinek a szülei nagyon gazdagok és nagyon jól élnek, én pedig szegény családból származom.

Anyummal élek, õ beteg, az iskolát is otthagytam miatta, hogy tudjak rá vigyázni. Azóta már dolgozom, de nem keresek sokat és egy elég régi házban lakunk, ahol minden régi, a bútorok is kopottak már, még egy átlagos lakást sem közelít meg. Pár napja áthívtam magunkhoz a lányt, akin úgy látszott, hogy jól is érezte magát, de 2 napra rá hallottam, hogy egy csomó undoríó dolgot mondott rólunk. Patkánylyuknak nevezte a házunkat, az anyámat pedig egy csöves koszos k.rvának hívta. Miért jött át hozzánk, ha tudta milyen körülmények közott élünk?

Legjobb válasz: Nem tudta, hiszen akkor járt ott elõször. Valószínûleg sokkolta is valamennyire, hiszen teljesen máshoz szokott... Amit édesanyádról mondott, az viszont gondolom bosszúért kiált.

Nem tudta, hiszen akkor járt ott elõször. Valószínûleg sokkolta is valamennyire, hiszen teljesen máshoz szokott... Amit édesanyádról mondott, az viszont gondolom bosszúért kiált.
egy ilyen újgazdag libát minek hívtál át?
Te ennél többet érdemelsz! Ennél a lánynál. Majd megkapja a csillogást de a szeretet ebben nem lesz benne. Mert azt nem látta, hogy mennyi szeretet van benned. Ez a lány nem érdemel meg téged! Hidd el! Sokkal értékesebb vagy mint ö!
Ha valaki az én anyámat hívná úgy, ahogy a tiedet hívta, akkor jól megverném, nem érdekelne a következmény.Lehet, hogy kicsit barbár megoldás, de ilyet nem illik mondani.
Honnan veszed, hogy meghúzta?
Látom sikerült tökéletes rossz következtetést levonnod a szavaimból. Egyrészt nem tudjuk, hogy a lány külsõre milyen, másrészt pedig szerinted miért vannak együtt az emberek, ha nem túlnyomórészt a szexért? Voltaképp szakítás után egyedül az számít, hogy a kapcsolatba fektetett energiád valamilyen módon megtérül-e és semmi egyéb, pláne akkor, ha ilyen bunkó és érzéketlen a lány. Ezek után nem érdemes õket többre tartani.
"legalább meghúztad a csajt" Bírom az ilyeneket. "Nem számít, hogy mekkora tuskó, ha jól néz ki, akkor örülj neki, hogy megdugtad..." Ezzel magadat is minõsíted, nem zavar? :)
Nézd a jó oldalát, legalább meghúztad a csajt és szerencsés vagy, hogy ilyen hamar kimutatta a foga fehérjét.
Nem Dózsa Fanny volt az ? :D
Fúj, ezek az igazi önnön, héjazó flegma, beképzelt, senkiházi, undorító, nyomorult, szemétláda, elkényeztetett senkik...az ilyen lányokat kiraknám India nyomornegyedeibe és éljenek meg úgy ahogy akarnak ..chö...brrrrrr....pfeejjj....blööeeeeee....de utálom az ilyen lányokat!
Nevet lehet kérni? az ilyen ri_bancoknak szívesen ellátnám a baját . 20/L
nálunk is alakul a kaszt-rendszer ... lépj túl mind a csajon, mind a bunkóságán
A jóléthez a csillogáshoz van hozzászokva. Ennek ellenére egy jó nagy paraszt volt.
Szia, nekünk szegény embereknek ez a sorsunk, el kell fogadnunk. Én a szegénységet soha nem fogom letagadni.. Meg hát nem is tudom na.

Van egy lány aki tetszik és elég jól megvagyunk feltettem neki a kérdést hogy lenne e kedve velem járni. De õ azt mondta hogy õneki fontos a barátságunk és nem akarja elrontani. Nagyon SZERELMES lettem belé mit csináljak? SOS?

Legjobb válasz: Ez nem így mûködik. Jól össze kell vele melegedni, érezze hogy törõdsz vele és mellette állsz. Ha ezek megvannak akkor hív el randizni, majd ott lehet hogy más választ kapsz. De az is lehet hogy szimplán barátként tekint rád és neki más pasik jönnek be. Próbáld elhívni valahova.

Ez nem így mûködik. Jól össze kell vele melegedni, érezze hogy törõdsz vele és mellette állsz. Ha ezek megvannak akkor hív el randizni, majd ott lehet hogy más választ kapsz. De az is lehet hogy szimplán barátként tekint rád és neki más pasik jönnek be. Próbáld elhívni valahova.

Mit tegyek, ha már régóta szerelmes vagyok egy lányba, de a túl régóta tartó barátságunk miatt a lány nem akar semmit? De mindig megtaláljuk egymást, és nagyon jól elvagyunk, szinte izzik a levegő köztünk, ő mégsem akarja.

Van egy lány, akibe már nagyon régóta szerelmes vagyok, ő is érez irántam valamit, de ez még nem szerelem. Megkért, hogy vigyek el neki egy füzetet, de nem tudom személyesen odaadni neki. Valamit szeretnék bele írni, vagy rajzolni, amivel utalok arra, hogy többet is szeretnék tőle, mint barát lenni. Esetleg valami ötlet?

Legjobb válasz: Sajnos azt kell mondanom, h felejtõs. Ahhoz, h összejöjjön veled, tetszened kéne neki külsõre. Ha tetszenél, akkor viszont már az elejétõl fogva nem barátként tekintett volna rád.

Sajnos azt kell mondanom, h felejtõs. Ahhoz, h összejöjjön veled, tetszened kéne neki külsõre. Ha tetszenél, akkor viszont már az elejétõl fogva nem barátként tekintett volna rád.
A kérdező hozzászólása: De akkor ha közeledem felé, miért nem húzodik el ? Épp ez az, hogy mindig mikor már éppen elfelejteném, õ megjelenik, és mindent összekavar, én meg egybõl fejvesztve rohanok utána, mikor semmi értelme.... Egy az egyben olyan a kapcsolatunk, mint a How I Met Your Motherben Robin és Ted kapcsoata... :D:D
Mert élvezi, h játszhat veled.
A kérdező hozzászólása: Valamit biztosan érez õ is mélyen... Régen már utasítottam vissza egyszer, utána jöttem rá, hogy nekem csak õ kell. De azóta is, nagyon sokat beszéltünk. Csak az a baj, hogy túl régóta ismerjük egymást..
Vmi cuki állatot :D esetleg szivecskét:3 és vmi kevés irományt :D

Utaznál 200kilométert, hogy csókolózz egy lánnyal/pasival akivel nagyon jól kijöttök, szerelmesek vagytok és talán le is feküdhetnétek?

Kb 10 ezer Ft az útiköltség, ti utaznátok ennyit valakiért, ha pasi vagy akkor értsd csaj, ha csaj vagy akkor értsd pasi az illet?:)

Legjobb válasz: Én egy fincsi borsófõzelékért mindent oda adnék :xD

Én egy fincsi borsófõzelékért mindent oda adnék :xD
Én igen. 15/L
19:01 X'DDD Nem. Túl csóró vagyok én ehhez, meg egyébként is, a távkapcsolatok hamar meghalnak. Utána csak megbánnám.
Csak egy apró észrevétel... Beb.szna, ha 200 km-t utazni 10e Ft lenne.
A kérdező hozzászólása: Mint egy paraszt, kössz:D Nyilván viszek pénzt, nem csak megdugni akarom, de elõfordulhat hogy az ágyban kötünk ki, ezt is bele kell kalkulálni:d
Simán, 10.000 nem sok a szexért. A k*rvák lehet hogy dupla ennyiért csinálják.
A kérdező hozzászólása: ...:D nem fizetek, az út kerül annyiba
diákként sima ügy lenne BP, az tõlem kb 200km úton, így 2, 5 óra alatt odaérek. Busszal. Vonat gáz, 4óra..
Hát akkor te csak felmész hozzá, mint egy paraszt, hogy megcsókold és d*gj? Én csak 50 km-t megyek és nem csak benzin pénzt költök. Pénz nélkül amúgy se lehet elmenni, sose tudni miért kelhet. Ha így állsz hozzá akkor ne is menj elXD
utaztam már ennyit!megérte:) ))) L.
Mennék hát, ha szeretem :) Amúgy is imádok vezetni :)
A kérdező hozzászólása: Bevásárolni?:D Tényleg 8 óra, sokszor kell átszállni és nem eldugott kis faluról van szó, fel kell utaznom pestre ha busszal megyek átszállni 4-5 ször, kocsival meg csak felmegyek az autópályára és 1.5-2óra az nem is vészes:)
A stoppolás már kiment a divatból??
Kocsival lehet 10 ezer forint, de még mindig nem vásároltál be, mert ugye at is kell. Nem megyünk meg jövünk aztán happy:)
A pesti könnyen beszél... :) Sajnos a 8 óra még reális is lehet, valami eldugott kis faluból, átszállásokkal, sok várakozással a csatlakozásra.
Busszal 8 óra???? Hol élsz te?? Vonatról meg nem hallotál?:O Én Budapesten lakom...
A kérdező hozzászólása: Kocsival 10 ezer forint, drága a benzin, így 2 óra az út csak oda:) Busszal meg 8 óra:D tehát inkább autó.
Na, elég sokan lájkolnak. :D Hol laksz? Csakhogy felmérjem, utaznál-e 200 km-t, hogy borsófõzeléket ehess.
Természetesen.
Látszik a szex itt sem marad el, komoly szerelem lehetXD Hát ez attól függ, hogy van megbeszélve és milyen hozzá állással van a két fél.
Igen, de ehhez nem 1 hetes ismeretség kellene.
ÓÓÓÓóóóóóó 79%-os, nem is laksz tõlem messze. Ennél egy borsófõzeléket? ;DXD

Mi értelme ennek? Van egy lány, akibe szerelmes vagyok (ő tudja) és nagyon jól megvagyunk, mint barátok. Amúgy ő sem közömbös irántam.

De nem akar velem összejönni, csak éppen folyamatosan etet, ha akaratlanul is. És ma estére áthívott, mikor nincsenek otthon a szülei. De azt mondta, hogy nem akarja, hogy bármi is történjen, ezt így egyértelm?en megmondta. Na de kérdem én minek hívott át???

Legjobb válasz: Talán mert barátnak tekint és dumálni, szórakozni??? Látom te is mész a farkad után, de eszed az nincs -.-"

Talán mert barátnak tekint és dumálni, szórakozni??? Látom te is mész a farkad után, de eszed az nincs -.-"
hallod azt mondtad jól megvagytok mint barátok akk nyilván nem fogod tudni elfelejteni .. nem is kell majd elmúlik csak szedj össze 1 másik csajt :P v legalább keresgélj :P de menj át :P ha már "barátok" vagytok ez a minimum :P 19F
A kérdező hozzászólása: Amúgy szerintem átmegyek, mert tényleg tuti mondani akar vmit, különben a suliban is elmondhatná.. Aztán utána tovább kell lépjek:S Igaziból nincs vesztenivalóm, szal egy próbát megér.
A kérdező hozzászólása: Tudom ezt kéne, de egy osztályba járunk, így még nehezebb a felejtés...:S
Nemtudom minek ragadsz le annál a csajnál, nem jön össze keressél másikat, én biztos nem pazarolnék rá több idõt. 23/f
jó nem álszenteskedek persze vannak olyan lánykák akik ha csak barátok is akkoris a nevük hallatán égnek áll a cerka XD de na pici önkontroll nem árt nem kell tulzásba vinni de azért ne teperd le az ajtóba XD 19F
LOL MÁR XD hát erre azt mondanám hogy sikeresen meg rekedtetek a barátság és a szerelem közt XD ami önmagába nem gáz de a csaj még nimfo is XD ez így magába am tényleg "normális" mármint semmi különösebb probléma nincs vele nekem is volt már hasonló "nappal hugom éjjel dugom" hangulat ingadozásai a csajnak ..hát istenem majd eldönti mit akar a bepróbálkozásról meg : azt mondtad szerelems vagy belé :P akk talán nem arra kéne hajtani hogy meg döntsd :P 19F
A kérdező hozzászólása: Ja, de eben az az érdekes, hogy kb egy héttel ezelõtt meg azt mondta, hogy nem jöhet át hozzám, mert nem tudna ellenállni. Erre áthív magához... És aztán meg tegnap ezt így megmondta, hogy nem akarja, hogy legyen vmi. Am 19 évesek vagyunk.
A kérdező hozzászólása: De akkor nem kéne bepróbálkoznom, igaz?
mint mondottam kiderül ha át mész :P valamit csak meg akar dumálni ha már magához hív át [feltételezve hogy nem 14 évesek vagytok stb] bunkóság lenne nem át menni ha már barátok vagytok annyi bele fér hogy picit szarul érezd magad hogy õ jobban érezze magát :P errõl szól a barátság :P 19F
menj át és meg tudod XD nem ugyan m1 ?:P majd kiderül ez van :P majd megtudod ha át mész :P 19F
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem ismersz, szal ne feltételezz ilyeneket. Egyébként értem én, csak nem érzi, hogy akkor ez így nehéz nekem, tehát csak rosszabb, ha átmegyek??
Szerintem támadd le, aztán ha hagyja magát, akkor hagyja, ha meg nem, akkor nem. Ennyi. Nem kell túldramatizálni a dolgot. Ne gondolkodj annyit. Tedd amit érzel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!