Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szerelmes egy lanyba nagyon (115 db)

Van olyan dal ami arról szól, hogy egy lánynak nagyon tettszik, vagy szerelmes egy srácba, akinek van barátnõje?

Magyar, és angol számokat is írjatok légyszi. Ha lehet akkor olyat, aminek a neten megtudom találni a magyar szövegét is (ha angol a dal). Nagyon köszi. :)

Legjobb válasz: Taylor Swift- You belong with me Chasing cars Somewhere only we know

Taylor Swift- You belong with me Chasing cars Somewhere only we know
A kérdező hozzászólása: Köszi. :)
Császár Elõd&Alexa: Tiltott szerelem
Most hirtelen nem tudok mondani, de amit az egyik válaszoló írt, Keane-tõl a Somewhere Only We Know-ot tényleg hallgasd meg!

Lehetséges ez? Van egy lány. Nagyon tetszik, és már szerelmes vagyok belé. Az a baj hogy nem lehetünk együtt. Létezik valamilyen módszer hogy pozitív energiát küldjek neki?

Azt szeretném hogy boldog, sikeres élete legyen. Szoktam imádkozni érte esténként, sokat gondolok rá. Valami egyéb ötlet?

Legjobb válasz: nem.

nem.
Tihanyi Tamás a Budapest TV-bõl majd áttol neki energiát, ha megkéred. Csak kb. 10 másodperc, de rohadt vicces :D [link]
Miért nem lehettek együtt? Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Azért mert van barátja, meg amúgy sem szeretne velem együtt lenni. Én 16, a lány 17 és fél.

Szerelmes vagyok egy lányba, nagyon szeretnék vele összejönni, de nem merem megmondani neki mit tegyek?

ő 14 én meg 13 mit csináljak?Nem merem megmondani neki hogy szerelmes vagyok belé.Van néhány közös pontunk minden nap köszönünk egymásnak beszélünk is néha de nem tudom hogy mondjam el neki.

Legjobb válasz: Eloszor beszelgess vele de jo sokat.pl facebookon;) meselj el neki mindent pl h milyen volt a napod.kerdezd meg tole h mirol mi a velemenye;)

Eloszor beszelgess vele de jo sokat.pl facebookon;) meselj el neki mindent pl h milyen volt a napod.kerdezd meg tole h mirol mi a velemenye;)
A kérdező hozzászólása: értem köszi a rendes választ de õ öregebb mint én 6.o vagyok õ meg 8.o
ne mond el neki. Megijedne így ismeretlenül ha rárontanál.hívd el inkább valahová.
A kérdező hozzászólása: ismer barátok vagyunk!
Menjetek el mekizni:D;)de komolyan..mi is "annak idejen" (2 honapja:D) szinte mindig mentunk mekizni es az tenyleg jo hely volt;)
A kérdező hozzászólása: õõ nincs meki a közelbe max szolnokon :( mit tegyek amúgy köszi a sok jó választ!


Szerelmes vagyok egy lányba, nagyon! Mit tegyek?

már 6 hónapja "f?zöm" de még mindig nemadta be a derekát......már mindent megpróbáltam.egyébként már volt két szájrapuszi,de aztmondta hogy járni most nemakar senkivel.megkérdeztem hogy akkor miért adott szájrapuszit,aztmondta hogy azért mert többet érzett.

Legjobb válasz: Te 13 éves vagy?

Te 13 éves vagy?
A kérdező hozzászólása: nem......
Szerintem csak hülyít vagy pedig õ se tudja, mit akar.
A kérdező hozzászólása: értem...

Ha egy lány nagyon szerelmes az milyen formában látszik rajta?

Legjobb válasz: Feledékeny, gyakran álmodozik a fellegekben jár sosem arra figyel amire éppen kellene.

Feledékeny, gyakran álmodozik a fellegekben jár sosem arra figyel amire éppen kellene.
Megbolondul.
sokat nevetgél zavarban van állandóan beszél elpirul én ezeket a tüneteket produkálom :D

Nagyon beleszeretem egy lányba de ő nem szerelmes belém mit tegyek hogy megszeressen?

van egy lány akibe nagyon belezúgtam csak az a baj hogy Õ nem szerelmes belém (ezt tőle tudom ) és elment egy másik iskolába de nagyon hiányzik és nem tudom elfelejteni nagyon szeretem mit tegyek hogy megszeressen??? S.O.S

Legjobb válasz: már semmit :/

már semmit :/
semmit, nincs olyan hogy "megszeressen", ha nagyon jóba lennétek akkor egy idõ után támadhatna vonzalom, de így semmi, ha egy minimális se volt.
Ha ez miatt ment át másik suliba akkor jobb ha beletörõdsz abba hogy már semmi nem lesz. Ismerõs történet tudom hogy milyen borzasztóan rossz érzés ez, én hónapokig rágódtam egy hasonló szitu miatt, a csaj nem volt belém szerelmes de amint megtudta hogy én komolyan járni szeretnék vele mondta hogy inkább hagyjam békén mert ezzel csak ártani fogok neki. Én sokat küzdöttem miatta többször is találkoztunk már de semmi értelme nem volt :S Mondta hogy ez így nem oké felejtsem el. Jobban jársz ha leteszel róla sok lány van még a földön.
felejtsd el! ha eddig nem lett szerelmes akkor ezután se fog!

Van egy lány, nagyon tetszik és én is tetszek neki. De titkolja hogy szerelmes belém. Mit tudnék tenni hogy bevallja?

mindig azt mondja amikor velem beszél hogy "kiégek,megégek"nagyon szeretnék vele járni mert aranyos és sexy csaj egy szóval olyan mint a lakodalmas asztal.

Legjobb válasz: Talán esetleg neked kéne bevallanod? Miért belõle akarod kikényszeríteni? Kényszerítsd ki magadból.

Talán esetleg neked kéne bevallanod? Miért belõle akarod kikényszeríteni? Kényszerítsd ki magadból.
Elsõnél a pont. Miért várod, hogy a sült galamb a szádba repüljön? Mellesleg a kiégek szó nem pozitív tartalmú.
A kérdező hozzászólása: Tudom most épp azt mondta hogy csinálna velem huncutságokat de félek hogy ez alatt azt érti hogy felgyújtjuk magunkat vagy kiégünk mint a ketten :S
Kedves kérdezõ... Ha ez igaz, akkor te vagy érzelmileg vak vagy, vagy szimplán hülye. Csinálj vele huncutságokat, hátha mégsem gyújtogatni akar.
Áruld már el, miért nem vallod be neki te, hogy szerelmes vagy belé / tetszik neked?
A kérdező hozzászólása: Pont most írtam neki hogy szeretem és azt mondta hogy õ is mit barátot.Hogy tudnám rá erõszakolni hogy szerelembõl szeressen? meg zsaroljam vagy vegyek neki szerelmes könyveket?
Ráerõszakolni?? Ugye te most viccelsz? Ha tényleg szereted, nem erõszakolsz rá semmit. Csak szimplán kedveskedj neki, aztán késõbb lehet h hajlani fog a dologra, de ha látja rajtad h erõszakos vagy és türelmetlen, csak jobban elriasztod.

Srácok! Előfordult már olyan, hogy hiányzik egy lány, akibe nem vagytok szerelmesek, de nagyon kívánjátok szexuálisan?

Tehát, hiányozhat valaki pusztán szexuálisan, érzelmek nélkül? Vagy ha már hiányzik valaki, az már szerelem? :))

Legjobb válasz: Annyit biztosan tudok, hogy ismertem már olyan nõt, akibe nem voltam szerelmes, de szexuálisan nagyon bejött volna. És olyan is volt a barátom (lány), aki egyáltalán nem jött be szexuálisan (ha fizettek volna sem fekszek le vele), de nagyon jó volt vele lenni! Na, ezt rakjuk össze valahogy!

Annyit biztosan tudok, hogy ismertem már olyan nõt, akibe nem voltam szerelmes, de szexuálisan nagyon bejött volna. És olyan is volt a barátom (lány), aki egyáltalán nem jött be szexuálisan (ha fizettek volna sem fekszek le vele), de nagyon jó volt vele lenni! Na, ezt rakjuk össze valahogy!
Nekem folyamatosan hiányzik. Még szûz vagyok. /Sajnos/
Elõfordulhat olyan, hogy olyasvalaki hiányzik, akibe nem vagyok szerelmes, de kívánom szexuálisan, viszont össze sem lehet hasonlítani azzal az érzéssel, mint amikor az a személy hiányzik, akibe szerelmes vagyok. Egyébként már hiányzott olyan ember, akibe nem voltam szerelmes.
igen, miért ne lehetne ilyen?
A kérdező hozzászólása: mert olvastam olyasmit, hogy a férfiak a hiányt, sóvárgást a szerelemmel azonosítják. ez baromság?
Hát nemtudom, nekem vannak barátaim is. :)
A fiúknál természetes hogy van csak sexuális vonzalom.DE kimutatták ha egy olyan pár fekszik le egymással akik szerelmesek egymásba akkor jobb a sex.

Ha nagyon szeret és szerelmes belém egy lány, akkor normális, hogy 1, 5 év alatt nem szeretkeztünk egyszer sem? Ha egy nő szerelmes, ágybabújik a szerelmével maximum fél év után, nem?

Legjobb válasz: Ez elég sok mindentõl függ. Fõleg az erkölcsi neveltetésétõl, beállítódástól és az illetõ korától is, no meg, hogy volt-e már elõtte valakivel, vagy sem. Van akinek fontos a szüzesség megõrzése is. Másfél év alatt azért ilyen dolgokat megbeszélhettetek volna. Én a elsõ szerelmemmel már kb. mint 2,5 éve jártunk, amikor elõször szeretkeztünk. Bár magunktól sem siettük volna el, a szüleink mindkettõnket nagyon szigorúan fogtak, nem nagyon akadt rá normális lehetõség sem elõtte. Az, hogy eddig még nem szeretkeztetek nem jelenti azt, hogy nem szeret eléggé. Szerintem az a legtisztább, ha megbeszélitek, hiszen úgy tûnik másképp gondolkodtok errõl. Osszátok meg a saját gondolataitokat egymással.

Ez elég sok mindentõl függ. Fõleg az erkölcsi neveltetésétõl, beállítódástól és az illetõ korától is, no meg, hogy volt-e már elõtte valakivel, vagy sem. Van akinek fontos a szüzesség megõrzése is. Másfél év alatt azért ilyen dolgokat megbeszélhettetek volna. Én a elsõ szerelmemmel már kb. mint 2, 5 éve jártunk, amikor elõször szeretkeztünk. Bár magunktól sem siettük volna el, a szüleink mindkettõnket nagyon szigorúan fogtak, nem nagyon akadt rá normális lehetõség sem elõtte. Az, hogy eddig még nem szeretkeztetek nem jelenti azt, hogy nem szeret eléggé. Szerintem az a legtisztább, ha megbeszélitek, hiszen úgy tûnik másképp gondolkodtok errõl. Osszátok meg a saját gondolataitokat egymással.
Hát, ez sokmindentõl függ.Mennyi idõsek vagytok?Szûz a lány?Érte valami trauma(nem veled)?Pettingelni sem pettingeltek?
Sokfélék az emberek, bár az 1, 5 év kissé hosszú, amikor átlagosan a 3.-4. randevún a legtöbben már lefekszenek. Persze sok múlik az egyéneken, nyilván, ha a nõdnek az az elve, hogy nincs szex házasság elõtt, az egész más helyzet, mint az, ha mondjuk veled 'jár', miközben mások dugják. Egyébként honnan tudod, hogy szerelmes beléd? Azt csak a viselkedésébõl lehet megtudni. Ha valaki nem hajlandó veled lefeküdni, az nem okvetlenül a szerelem jele sajnos.
Szerintem ez így már túlzás. Egyrészt kihasznál téged - másrészt lehet, hogy mélyen vallásos. Szerintem egyiknek sem lehet igazán örülni. Én otthagynám - méghozzá azért, mert ha most ilyen, a házasság után még sokkal ilyenebb lesz. Nem kívánod te azt magadnak...
Hát az sem jó, ha 13 évesen már b*sznak a kislányok, de ez meg a másik véglet - én nem tudom elfogadni egyiket sem. :<
Szerintem itt nincs kérdés. Ennek a kapcsolatnak már lõttek, egyikõtök sem él már benne, felejtsd el! Nem tudom, mi az, ami miatt vacillálsz, hisz semmi olyat nem írtál, ami még hozzá fûzne. Tudom, másfél év az életedbõl... emlékezz a jó és szép dolgokra, de ennyi, keress olyat, akivel minden OK, akinél nem érzed úgy, hogy kihasznál, akivel egyenrangú társak lehettek. Amit írtál, abból még akár az is fontos lehet, hogy olyat válassz, akinek nem kell költöznie, akinek nem kell otthagynia a saját egzisztenciáját, családját, tanulmányait stb. ha Veled szeretne lenni. Egy olyan kapcsolatban, ahol mindketten a másiktól várja el, hogy érte feladjon mindent, akármi is lesz, mindig lesz egy vesztes fél, akinek nem ér ennyit a dolog. Ha ott találnál valakit magadnak, ahol te élsz, ez a probléma fel sem merülne, lényegesen egyszerûbben telhetnének a napjaitok együtt.
A kérdező hozzászólása: figyelmetlen válaszolóknak: nem a szex volt a kérdés, hanem a szerelem
13:38-as vagyok... valahogy átugrottam azt a kommentedet, hogy már szakítottatok is. Nos ebben az esetben végképp semmi sem köt össze benneteket. Ha õ ennyire "örült" és sietett országnak-világnak hírül adni, hogy egyedülálló, még annyit sem ér meg ez a dolog, hogy dilemmázz rajta! Lépj tovább, keress valakit, akivel sokkal inkább egyezni tudtok, aki felvállal, akinek Te ugyan olyan fontos vagy, mint õ neked, aki büszkén írja majd ki akár iwiwen is, hogy "kapcsolatban".
A kérdező hozzászólása: és úgy képzeli el a dolgokat az életben, hogy én alkalmazkodom hozzá, megyek mindig hozzá, sõt oda is költözöm, amit a munkámból, karrierembõl kifolyólag nem tehetek meg kényelmesen ... könyebben tudnám rendezni, megalapozni a jövõnket, ha õ jönne utánam, viszont ezt nem hajlandó
A kérdező hozzászólása: kár, hogy ennyire lepontozzátok egymást, mivel igazat adok azoknak a kommentelõknek, akik a pasifogást látják benne ...
"Ha egy nõ szerelmes, ágybabújik a szerelmével maximum fél év után, nem?" Én ebbõl úgy értelmeztem, hogy a szexben a szerelem bizonyítékát látod. lehet, hogy a kérdés a szerelem, de ebben alaposan szerepel a szex is! (Az egyik "figyelmetlen")
Én annak a híve vagyok, hogy kiismerem az embereket mielõtt összejövök vele. Nekem most van egy hosszabb kapcsolatom és több mint egy évig várattam a fiút, aztán összejöttem vele. Ezután 15 hónapban vesztettem vele el a szüzességemet, ekkor éreztem jónak, hogy õ megérdemli. Ha szeretitek egymást, akkor nem csak a szex számít. Szóval csak várj, ha majd õ is akarja, akkor csináljátok, hidd el akkor lesz a legjobb. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: megvártam volna, míg befejezi a tanulmányait ... mindenben a kedvében jártam ...
A kérdező hozzászólása: nem a szexre ment ki a kérdés. a szex két ember között a szerelem beteljesülése szerintem. ha egy nõ tényleg szeret, odaadja magát és nem áll ellen, de hogy 1, 5 évig ne történjen semmi, hanem tartogatja magát a házasságra, hogy megfogjon, egy szakítás után meg kínálgatja magát ... egyébként is még õ mondta, hogy pl vizsgákon rá szokott játszani, hogy fél, hogy kedvesebbek legyenek vele, és jobb jegyet kapjon, sõt, amikor kezdtünk járni és kísérgettem egyetemre, cipeltem a táskáját, mindig kerülõúton kellett mennünk. amikor meg kétszer kikosarazott és utána visszajött, az még furcsább volt ... sejtettem, hogy valami nem stimmel
A kérdező hozzászólása: szakítás után kínálgatja magát = árulja magát iwiwen ... eddig a kapcsolati állapot rejtve volt, most hogy egyedülálló, be is állította, hogy mindenki lássa. nem szeretem az összeesküvés elméleteket, de nagy pofára esés volt 1, 5 év után. egy valaki mondogatta a baráti körömbõl, hogy valami nem stimmel ezzel a lánnyal, csak nyílván szerelmesen nem hisz az ember ... kíváncsi vagyok még véleményekre
A kommentedbõl én úgy érzem, te már nem nagyon vagy szívvel-lélekkel ebben a kapcsolatban. Abból, amiket írtál, szerintem ez egy szeretkezéssel sem változna meg. Azzal szerintem nincs semmi baj, ha valaki azt szeretné, ha másfél évvel késõbb is a tenyerén hordozná a pasija és még ilyenkor is törõdik a tanulmányaival, nem hanyagolja el a vizsgáit, stb. A nyilvános helyen való csókolózás hiánya sem szemétség, sunyiság, stb. Lehet, hogy ezzel a "felsõbb körbe való kerüléssel" inkább Te érzed úgy, hogy mivel egyre jobb parti vagy, könnyebben és szexdúsabban is élhetnél VALAKI MÁSSAL. Amit fent írtak páran, jó ötletnek tûnik... ha õt akarod szexszel együtt akkor vedd el, ha nem, hát lépj. Az sem árt, ha tudatod a lánnyal, hogy a 2 eshetõség között vacillálsz, így kiderülhet az is, hogy neki mennyire fontos ez az elv.
Na ez érdekes, házasság elõtt pár nappal... Akkor már mért nem várja ki azt a pár napot, ha vallás miatt csinálja ezt?
Ja, mondjuk ha 16 évesek vagytok, vagy valami ilyesmi, akkor persze nem értelmes a válaszom (bár a kérdés sem nagyon).
A kérdező hozzászólása: kijelentette, hogy csak akkor fekszik le velem, ha már házasság elõtt vagyunk pár nappal ...
A kérdező hozzászólása: mindketten elmúltunk 20, most kezdtem el dolgozni
A kérdező hozzászólása: sokszor mondogatta, hogy mennyire szeret így úgy amúgy, közben elvárt volna bizonyos dolgokat, hogy tovább hordozzam a tenyeremen és futkározzak utána 260 km-re dolgozó emberként, míg neki "tanulni kell" hétvégente. ahol meg lakik, az utcán nem csókolhattam meg még félreesõ helyen sem, nem engedte ...
A kérdező hozzászólása: mindig a kedvében jártam, az tény, hogy jó böszme voltam, mert elvakultan szerettem. a másik tény, hogy saját erõbõl bekerültem egy felsõbb körbe, tehát jó parti lennék :)
Így már más a helyzet miután írtál kommentet.Fel sem vállal téged(a szex most más lapra tartozik)!Utolsóval egyetértek.Hagyd ott v.próbálj meg még 1 utolsót beszélgetni vele, ha szerinted még megéri.
A kérdező hozzászólása: Ebbõl otthagyás lesz. Valószínûleg kelleti magát más férfiaknak is. Mikor elkezdtünk járni, nem sietett iwiwre kiírni, hogy kapcsolatban, még én szóltam neki pár hónap múlva, most szakításunkkor meg két nap múlva ez volt az elsõ dolga, hogy leszedte a közös képeinket és kiírta, hogy egyedülálló.
háthallod, ezt a nõt énmár ma otthagynám. ezzel a szüzességdumával valszeg csak magához akart láncolni, valószínûsíthetõ, hogy te egy kedvesebb, rendesebb fiú vagy, nem az a szexmániás bunkó, így feltételezte h téged meglehet fogni a szüzesség témánál fogva. plusz még említetted h bekerültél felsõbb körökbe. ez a csaj tuti h nem szeret téged, csak megakar tartani, a fentebb említett okokból kifolyólag. közben meg valszeg más pasikkal is kavar, ugyanis már rég nemte vagy neki a nagy õ, és kalandozik el másfele. én a helyedbe mnár ma kidobnám.
"kijelentette, hogy csak akkor fekszik le velem, ha már házasság elõtt vagyunk pár nappal ..." Így meg nem is értem, mi a kérdés. Ha ezzel a nõvel akarsz maradni, akkor házasodj, ha nem, akkor hagyd el. Ritka kincs az olyan nõ, aki ennyire tudja, mit akar, és még világosan, emberi nyelven közölni is tudja. Szóval pofonegyszerû a döntés. Házasodsz és akkor lesz szex, vagy nem házasodsz, és akkor nem lesz.
ez a nõ nem kincsként õrzi a szüzességét, hanem pasiodaláncolónak használja. ezegy rafinált, sunyi nõ, ésmég véletlenül se vedd el azért, h végre legyen szex, inkább keress mást, aki nem eszközként tekint a szüzességére
Büdös ez így nagyon, ráadásul Te is látod a helyzet problémás pontjait - beszélj vele és ha úgy látod, nem változik semmi (gondolkodásában, hozzáállásában stb.), szerintem is hagyd ott. (Ez persze magánvélemény)
cseszdmeg, ha érteném a nõket, nem itt ülnék, hanem egy hárem közepén
nem.
A kérdező hozzászólása: De itt msot nem a nõket kell megérteni... Irhattam volna azt is hogy a pasi az aki nem szerelmes, és késõbb még az lehet e .Pár év elteltével.
Csak jelent valamit, hogy több év alatt sem tudott beléd szeretni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!