Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szerelmes egy lanyba (115 db)

Nagyon beleszeretem egy lányba de ő nem szerelmes belém mit tegyek hogy megszeressen?

van egy lány akibe nagyon belezúgtam csak az a baj hogy Õ nem szerelmes belém (ezt tőle tudom ) és elment egy másik iskolába de nagyon hiányzik és nem tudom elfelejteni nagyon szeretem mit tegyek hogy megszeressen??? S.O.S

Legjobb válasz: már semmit :/

már semmit :/
semmit, nincs olyan hogy "megszeressen", ha nagyon jóba lennétek akkor egy idõ után támadhatna vonzalom, de így semmi, ha egy minimális se volt.
Ha ez miatt ment át másik suliba akkor jobb ha beletörõdsz abba hogy már semmi nem lesz. Ismerõs történet tudom hogy milyen borzasztóan rossz érzés ez, én hónapokig rágódtam egy hasonló szitu miatt, a csaj nem volt belém szerelmes de amint megtudta hogy én komolyan járni szeretnék vele mondta hogy inkább hagyjam békén mert ezzel csak ártani fogok neki. Én sokat küzdöttem miatta többször is találkoztunk már de semmi értelme nem volt :S Mondta hogy ez így nem oké felejtsem el. Jobban jársz ha leteszel róla sok lány van még a földön.
felejtsd el! ha eddig nem lett szerelmes akkor ezután se fog!

Srácok! Előfordult már olyan, hogy hiányzik egy lány, akibe nem vagytok szerelmesek, de nagyon kívánjátok szexuálisan?

Tehát, hiányozhat valaki pusztán szexuálisan, érzelmek nélkül? Vagy ha már hiányzik valaki, az már szerelem? :))

Legjobb válasz: Annyit biztosan tudok, hogy ismertem már olyan nõt, akibe nem voltam szerelmes, de szexuálisan nagyon bejött volna. És olyan is volt a barátom (lány), aki egyáltalán nem jött be szexuálisan (ha fizettek volna sem fekszek le vele), de nagyon jó volt vele lenni! Na, ezt rakjuk össze valahogy!

Annyit biztosan tudok, hogy ismertem már olyan nõt, akibe nem voltam szerelmes, de szexuálisan nagyon bejött volna. És olyan is volt a barátom (lány), aki egyáltalán nem jött be szexuálisan (ha fizettek volna sem fekszek le vele), de nagyon jó volt vele lenni! Na, ezt rakjuk össze valahogy!
Nekem folyamatosan hiányzik. Még szûz vagyok. /Sajnos/
Elõfordulhat olyan, hogy olyasvalaki hiányzik, akibe nem vagyok szerelmes, de kívánom szexuálisan, viszont össze sem lehet hasonlítani azzal az érzéssel, mint amikor az a személy hiányzik, akibe szerelmes vagyok. Egyébként már hiányzott olyan ember, akibe nem voltam szerelmes.
igen, miért ne lehetne ilyen?
A kérdező hozzászólása: mert olvastam olyasmit, hogy a férfiak a hiányt, sóvárgást a szerelemmel azonosítják. ez baromság?
Hát nemtudom, nekem vannak barátaim is. :)
A fiúknál természetes hogy van csak sexuális vonzalom.DE kimutatták ha egy olyan pár fekszik le egymással akik szerelmesek egymásba akkor jobb a sex.

Ha nagyon szeret és szerelmes belém egy lány, akkor normális, hogy 1, 5 év alatt nem szeretkeztünk egyszer sem? Ha egy nő szerelmes, ágybabújik a szerelmével maximum fél év után, nem?

Legjobb válasz: Ez elég sok mindentõl függ. Fõleg az erkölcsi neveltetésétõl, beállítódástól és az illetõ korától is, no meg, hogy volt-e már elõtte valakivel, vagy sem. Van akinek fontos a szüzesség megõrzése is. Másfél év alatt azért ilyen dolgokat megbeszélhettetek volna. Én a elsõ szerelmemmel már kb. mint 2,5 éve jártunk, amikor elõször szeretkeztünk. Bár magunktól sem siettük volna el, a szüleink mindkettõnket nagyon szigorúan fogtak, nem nagyon akadt rá normális lehetõség sem elõtte. Az, hogy eddig még nem szeretkeztetek nem jelenti azt, hogy nem szeret eléggé. Szerintem az a legtisztább, ha megbeszélitek, hiszen úgy tûnik másképp gondolkodtok errõl. Osszátok meg a saját gondolataitokat egymással.

Ez elég sok mindentõl függ. Fõleg az erkölcsi neveltetésétõl, beállítódástól és az illetõ korától is, no meg, hogy volt-e már elõtte valakivel, vagy sem. Van akinek fontos a szüzesség megõrzése is. Másfél év alatt azért ilyen dolgokat megbeszélhettetek volna. Én a elsõ szerelmemmel már kb. mint 2, 5 éve jártunk, amikor elõször szeretkeztünk. Bár magunktól sem siettük volna el, a szüleink mindkettõnket nagyon szigorúan fogtak, nem nagyon akadt rá normális lehetõség sem elõtte. Az, hogy eddig még nem szeretkeztetek nem jelenti azt, hogy nem szeret eléggé. Szerintem az a legtisztább, ha megbeszélitek, hiszen úgy tûnik másképp gondolkodtok errõl. Osszátok meg a saját gondolataitokat egymással.
Hát, ez sokmindentõl függ.Mennyi idõsek vagytok?Szûz a lány?Érte valami trauma(nem veled)?Pettingelni sem pettingeltek?
Sokfélék az emberek, bár az 1, 5 év kissé hosszú, amikor átlagosan a 3.-4. randevún a legtöbben már lefekszenek. Persze sok múlik az egyéneken, nyilván, ha a nõdnek az az elve, hogy nincs szex házasság elõtt, az egész más helyzet, mint az, ha mondjuk veled 'jár', miközben mások dugják. Egyébként honnan tudod, hogy szerelmes beléd? Azt csak a viselkedésébõl lehet megtudni. Ha valaki nem hajlandó veled lefeküdni, az nem okvetlenül a szerelem jele sajnos.
Szerintem ez így már túlzás. Egyrészt kihasznál téged - másrészt lehet, hogy mélyen vallásos. Szerintem egyiknek sem lehet igazán örülni. Én otthagynám - méghozzá azért, mert ha most ilyen, a házasság után még sokkal ilyenebb lesz. Nem kívánod te azt magadnak...
Hát az sem jó, ha 13 évesen már b*sznak a kislányok, de ez meg a másik véglet - én nem tudom elfogadni egyiket sem. :<
Szerintem itt nincs kérdés. Ennek a kapcsolatnak már lõttek, egyikõtök sem él már benne, felejtsd el! Nem tudom, mi az, ami miatt vacillálsz, hisz semmi olyat nem írtál, ami még hozzá fûzne. Tudom, másfél év az életedbõl... emlékezz a jó és szép dolgokra, de ennyi, keress olyat, akivel minden OK, akinél nem érzed úgy, hogy kihasznál, akivel egyenrangú társak lehettek. Amit írtál, abból még akár az is fontos lehet, hogy olyat válassz, akinek nem kell költöznie, akinek nem kell otthagynia a saját egzisztenciáját, családját, tanulmányait stb. ha Veled szeretne lenni. Egy olyan kapcsolatban, ahol mindketten a másiktól várja el, hogy érte feladjon mindent, akármi is lesz, mindig lesz egy vesztes fél, akinek nem ér ennyit a dolog. Ha ott találnál valakit magadnak, ahol te élsz, ez a probléma fel sem merülne, lényegesen egyszerûbben telhetnének a napjaitok együtt.
A kérdező hozzászólása: figyelmetlen válaszolóknak: nem a szex volt a kérdés, hanem a szerelem
13:38-as vagyok... valahogy átugrottam azt a kommentedet, hogy már szakítottatok is. Nos ebben az esetben végképp semmi sem köt össze benneteket. Ha õ ennyire "örült" és sietett országnak-világnak hírül adni, hogy egyedülálló, még annyit sem ér meg ez a dolog, hogy dilemmázz rajta! Lépj tovább, keress valakit, akivel sokkal inkább egyezni tudtok, aki felvállal, akinek Te ugyan olyan fontos vagy, mint õ neked, aki büszkén írja majd ki akár iwiwen is, hogy "kapcsolatban".
A kérdező hozzászólása: és úgy képzeli el a dolgokat az életben, hogy én alkalmazkodom hozzá, megyek mindig hozzá, sõt oda is költözöm, amit a munkámból, karrierembõl kifolyólag nem tehetek meg kényelmesen ... könyebben tudnám rendezni, megalapozni a jövõnket, ha õ jönne utánam, viszont ezt nem hajlandó
A kérdező hozzászólása: kár, hogy ennyire lepontozzátok egymást, mivel igazat adok azoknak a kommentelõknek, akik a pasifogást látják benne ...
"Ha egy nõ szerelmes, ágybabújik a szerelmével maximum fél év után, nem?" Én ebbõl úgy értelmeztem, hogy a szexben a szerelem bizonyítékát látod. lehet, hogy a kérdés a szerelem, de ebben alaposan szerepel a szex is! (Az egyik "figyelmetlen")
Én annak a híve vagyok, hogy kiismerem az embereket mielõtt összejövök vele. Nekem most van egy hosszabb kapcsolatom és több mint egy évig várattam a fiút, aztán összejöttem vele. Ezután 15 hónapban vesztettem vele el a szüzességemet, ekkor éreztem jónak, hogy õ megérdemli. Ha szeretitek egymást, akkor nem csak a szex számít. Szóval csak várj, ha majd õ is akarja, akkor csináljátok, hidd el akkor lesz a legjobb. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: megvártam volna, míg befejezi a tanulmányait ... mindenben a kedvében jártam ...
A kérdező hozzászólása: nem a szexre ment ki a kérdés. a szex két ember között a szerelem beteljesülése szerintem. ha egy nõ tényleg szeret, odaadja magát és nem áll ellen, de hogy 1, 5 évig ne történjen semmi, hanem tartogatja magát a házasságra, hogy megfogjon, egy szakítás után meg kínálgatja magát ... egyébként is még õ mondta, hogy pl vizsgákon rá szokott játszani, hogy fél, hogy kedvesebbek legyenek vele, és jobb jegyet kapjon, sõt, amikor kezdtünk járni és kísérgettem egyetemre, cipeltem a táskáját, mindig kerülõúton kellett mennünk. amikor meg kétszer kikosarazott és utána visszajött, az még furcsább volt ... sejtettem, hogy valami nem stimmel
A kérdező hozzászólása: szakítás után kínálgatja magát = árulja magát iwiwen ... eddig a kapcsolati állapot rejtve volt, most hogy egyedülálló, be is állította, hogy mindenki lássa. nem szeretem az összeesküvés elméleteket, de nagy pofára esés volt 1, 5 év után. egy valaki mondogatta a baráti körömbõl, hogy valami nem stimmel ezzel a lánnyal, csak nyílván szerelmesen nem hisz az ember ... kíváncsi vagyok még véleményekre
A kommentedbõl én úgy érzem, te már nem nagyon vagy szívvel-lélekkel ebben a kapcsolatban. Abból, amiket írtál, szerintem ez egy szeretkezéssel sem változna meg. Azzal szerintem nincs semmi baj, ha valaki azt szeretné, ha másfél évvel késõbb is a tenyerén hordozná a pasija és még ilyenkor is törõdik a tanulmányaival, nem hanyagolja el a vizsgáit, stb. A nyilvános helyen való csókolózás hiánya sem szemétség, sunyiság, stb. Lehet, hogy ezzel a "felsõbb körbe való kerüléssel" inkább Te érzed úgy, hogy mivel egyre jobb parti vagy, könnyebben és szexdúsabban is élhetnél VALAKI MÁSSAL. Amit fent írtak páran, jó ötletnek tûnik... ha õt akarod szexszel együtt akkor vedd el, ha nem, hát lépj. Az sem árt, ha tudatod a lánnyal, hogy a 2 eshetõség között vacillálsz, így kiderülhet az is, hogy neki mennyire fontos ez az elv.
Na ez érdekes, házasság elõtt pár nappal... Akkor már mért nem várja ki azt a pár napot, ha vallás miatt csinálja ezt?
Ja, mondjuk ha 16 évesek vagytok, vagy valami ilyesmi, akkor persze nem értelmes a válaszom (bár a kérdés sem nagyon).
A kérdező hozzászólása: kijelentette, hogy csak akkor fekszik le velem, ha már házasság elõtt vagyunk pár nappal ...
A kérdező hozzászólása: mindketten elmúltunk 20, most kezdtem el dolgozni
A kérdező hozzászólása: sokszor mondogatta, hogy mennyire szeret így úgy amúgy, közben elvárt volna bizonyos dolgokat, hogy tovább hordozzam a tenyeremen és futkározzak utána 260 km-re dolgozó emberként, míg neki "tanulni kell" hétvégente. ahol meg lakik, az utcán nem csókolhattam meg még félreesõ helyen sem, nem engedte ...
A kérdező hozzászólása: mindig a kedvében jártam, az tény, hogy jó böszme voltam, mert elvakultan szerettem. a másik tény, hogy saját erõbõl bekerültem egy felsõbb körbe, tehát jó parti lennék :)
Így már más a helyzet miután írtál kommentet.Fel sem vállal téged(a szex most más lapra tartozik)!Utolsóval egyetértek.Hagyd ott v.próbálj meg még 1 utolsót beszélgetni vele, ha szerinted még megéri.
A kérdező hozzászólása: Ebbõl otthagyás lesz. Valószínûleg kelleti magát más férfiaknak is. Mikor elkezdtünk járni, nem sietett iwiwre kiírni, hogy kapcsolatban, még én szóltam neki pár hónap múlva, most szakításunkkor meg két nap múlva ez volt az elsõ dolga, hogy leszedte a közös képeinket és kiírta, hogy egyedülálló.
háthallod, ezt a nõt énmár ma otthagynám. ezzel a szüzességdumával valszeg csak magához akart láncolni, valószínûsíthetõ, hogy te egy kedvesebb, rendesebb fiú vagy, nem az a szexmániás bunkó, így feltételezte h téged meglehet fogni a szüzesség témánál fogva. plusz még említetted h bekerültél felsõbb körökbe. ez a csaj tuti h nem szeret téged, csak megakar tartani, a fentebb említett okokból kifolyólag. közben meg valszeg más pasikkal is kavar, ugyanis már rég nemte vagy neki a nagy õ, és kalandozik el másfele. én a helyedbe mnár ma kidobnám.
"kijelentette, hogy csak akkor fekszik le velem, ha már házasság elõtt vagyunk pár nappal ..." Így meg nem is értem, mi a kérdés. Ha ezzel a nõvel akarsz maradni, akkor házasodj, ha nem, akkor hagyd el. Ritka kincs az olyan nõ, aki ennyire tudja, mit akar, és még világosan, emberi nyelven közölni is tudja. Szóval pofonegyszerû a döntés. Házasodsz és akkor lesz szex, vagy nem házasodsz, és akkor nem lesz.
ez a nõ nem kincsként õrzi a szüzességét, hanem pasiodaláncolónak használja. ezegy rafinált, sunyi nõ, ésmég véletlenül se vedd el azért, h végre legyen szex, inkább keress mást, aki nem eszközként tekint a szüzességére
Büdös ez így nagyon, ráadásul Te is látod a helyzet problémás pontjait - beszélj vele és ha úgy látod, nem változik semmi (gondolkodásában, hozzáállásában stb.), szerintem is hagyd ott. (Ez persze magánvélemény)


Van egy lány, akibe nagyon szerelmes vagyok, és ő is szerelmes belém, és mikor kialakult köztünk ez a dolog, még együtt volt a barátjával. Mit tegyek?

Most szakított a srác a lánnyal, mert azt állítja, hogy a lány megcsalta a srácot velem ezért a lány teljesen maga alatt van és id?t kért.mennyi id?t adjak?

Legjobb válasz: Semmi képpen ne sürgesd. Ha szerelmes beléd akkor ha megnyugodott, 1-2 hét, minden rendben lesz.

Semmi képpen ne sürgesd. Ha szerelmes beléd akkor ha megnyugodott, 1-2 hét, minden rendben lesz.
Ha szereted akkor bármeddig képes vagy rá várni....egy lány lelkének igen megrázó egy szakitás, ha nem is szereti a fiut!Most neki is nehéz, át kell gondolnia, hogy mit tesz!Te légy mellette, és segits neki átvészelni ezt az egészet:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat!:)

NAGYON szerelmes vagyok egy fiúba már egy ideje és az idővel egyre jobban szeretem. Legjobb barátok vagyunk és nagyon sok a közös bennünk. Mit szeretnek a fiúk a lányokban? (belső külső egyaránt)

Legjobb válasz: Az együttérzés és a kedvesség nagyon fontos. Egyre fokozatosabban mutasd ki, hogy szereted. A külsõ is fontos természetesen, ha egy lány minél aranyosabb vagy harapósabb annál jobban szeretik a fiuk. Amúgy hasonló cipõben járok, mint te csak fiu vagyok.

Az együttérzés és a kedvesség nagyon fontos. Egyre fokozatosabban mutasd ki, hogy szereted. A külsõ is fontos természetesen, ha egy lány minél aranyosabb vagy harapósabb annál jobban szeretik a fiuk. Amúgy hasonló cipõben járok, mint te csak fiu vagyok.
A farkukat.
Am hasonló helyzetben vagyok. Az elsõ válaszoló válasza tetszik.Am hogy hívnak kérdezõ?

A legjobb barátom halálosan szerelmes (sajnos közel szó szerint! ) egy lányba, aki viszont nekem is nagyon tetszik! Mégis mit csináljak most?

Elõre szólok, hogy hosszú és helyenként elég megrázó részeket is tartalmaz az írásom, de légyszi olvassátok végig a szöveget, mert nagyon nagy szükségem lenne külsõs emberek segítségére is! Elõre is köszi! Szóval akkor, kezdek mindent az elején. Három évvel ezelõtt kerültem a mostani iskolámba, amiben sajnos nagyot kellett csalódnom: az emberek teljesen mások, mint amilyeneket elõttte vártam, rengeteget kell tanulni, és sokszor még akkor sincs eredménye az egésznek, de ez most nem is annyira lényeges. Adott tehát egy olyan környezet, ahova már eleve nem jársz túl szívesen, és az igazán nagy problémák ráadásul még csak ezután kezdõdtek. Van ugyanis egy srác, akivel már az elejétõl kezdve jóban voltam, sok közös témánk van, jókat lehet együtt hülyülni. Vagyis csak lehetett. A haverom ugyanis idén nyár elején szerelmet vallott az egyik lány osztálytársamnak, akivel pár hétig együtt is voltak, de aztán hamar vége szakadt a kapcsolatunknak. Azóta sajnos teljesen megváltozott a srác: elõtte sem volt egy túlzottan nagy társasági ember, inkább csak a hozzá igazán közel állókkal (köztük velem) szokott beszélgetni, de azóta nagyon súlyos lelki válságba került, olyannyira, hogy a múltkor szerintem csak rajtam múlott, hogy nem csinált valami nagyon komoly kárt magában. Amikor egyik délután átmentem hozzá, már egybõl látszott rajta, hogy valami nagyon nincs rendben, és amikor megtaláltam a szinte teljesen üres gyógyszeresüveget a szobájában, egybõl tudtam, hogy nagyon komoly lelki bajai vannak, amiért ezt csinálta. Akkor le is ültem vele beszélgetni, hogy ez egyszerûen nem mehet így tovább, de õ erre elküldött a francba, hogy nincs neki semmi baja, még csak az kellene, hogy egy kib*szott pszichiáter gyogyós betege legyen. Szerintem viszont ez így nagyon nincs rendben, és a legjobb barátjaként nem nézhetem végig, hogy teljesen tönkreteszi magát egy lány miatt. Igen ám, de ha ez önmagában nem lenne elég, ez a lány már nekem is nagyon tetszik legalább 1 éve (osztálytársak vagyunk, mivel én sem vagyok egy túlzottan társasági ember, ezért nem is jöhet sok ember szóba ismeretség szintjén, még ha ez így nagyon nem jó is). Jelen körülmények között azonban arról még csak beszélni sem lehet, hogy egyáltalán elmondjam neki az érzéseimet, mert ha a legjobb barátom ezt megtudja, legközelebb jó eséllyel már nem lesz olyan szerencsém, hogy idõben le tudom állítani õt, még mielõtt valami komoly bajt tesz önmagában. Szerintetek létezik erre a helyzetre egyáltalán valamilyen megoldás? Valami hasznos tanácsot nagyon szeretnék kapni valakitõl, mert már lassan én is kezdem azt érezni, hogy be fogok csavarodni ettõl az egésztõl... 18/F

Legjobb válasz: Minek ekkora regényt írni? A haverod szerelmes.Te nem!Legyen a haverodé a lehetõség.Te meg maradj háttérben.Ne akard feltúrni a barátságod egy csaj miatt!

Minek ekkora regényt írni? A haverod szerelmes.Te nem!Legyen a haverodé a lehetõség.Te meg maradj háttérben.Ne akard feltúrni a barátságod egy csaj miatt!
A kérdező hozzászólása: 1: szerintem elég világosan leírtam a végén, hogy NEKEM IS nagyon tetszik ez a lány, vagy ha úgy akarod hallani, szerelmes vagyok belé. Pont emiatt van az igazán nagy gond az egésszel, amúgy egyszerûbben meg lehetne oldani a dolgot...
Felejtsd el a lányt, ne legyél önzõ. És nem csak azért, mert öngyilkos hajlamú a haverod, hanem mert õ a barátod. Inkább segíts neki, beszélj a szüleivel.
Egy nagyon fobtos szabály:egy lány SOSEM állhat 2 legjobb barát fiú közé!!Nem azért mert rossz hajlamai vannak a srácnak, hanem mert a barátja vagy.nem nyomulhatsz a ugyon arra a csajra, hiába mentek szét, ha a fiú még próbálkozik , nem tett le róla, akkor te ne lépj a lány felé így.Fõleg, hogy nem is tudod, hogy a lány viszonozná e érzéseidet.Viszont azzal TALÁN tudsz neki segíteni h. elfelejtse a lányt, túltegye rajta magát és ha õ talált mást magának onnantól neked is szabad a pálya, de arra számíts , hogy ez nem 2 napba fog telni. Sok szerencsét :)
Velem kb ugyanez történt meg. A barátom szerelmes volt osztálytársába, akivel már együtt voltak pár hétig, de a lány szakított vele. Megismertem én is, és komolyan egymásba szerettünk. Elismerem, mocsok dolog volt, de a srác végre túllépett a reménytelen szerelmén, viszonylag rendezõdött a viszonyunk is, én pedig már 7 hónapja mondhatom a barátnõmnek a lányt.
PomeeSmith-nek van igaza. Az írásod alapján úgy tûnik, a lányt abszolút nem érdekli már a haverod, mint potenciális partner. Megpróbálták, nem jött össze. A barátodon fõképp az segítene, ha kiszeretne a csajból, ehhez pedig ilyen súlyos esetekben gyakran az kell, hogy belészeressen valaki másba. Amíg ez nem következik be, addig lehetõleg te se lépj a lány irányába, támogasd, amiben csak tudod. Mást sajnos nem tehetsz. Amíg nem látja be, hogy nem áll meg az élet attól, hogy viszonzatlanul szerelmes, addig neked csak ez a passzív, elfogadó szerepkör jut.

Már egy éve nem vagyok szerelmes, egyszerűen nincs egy lány akit szeretni tudnák, pedig nem nagyok az elvárásaim, sőt. Vagy talán velem van a probléma? 17/f

Legjobb válasz: Úristen. 17 évesen nem voltál szerelmes 1 teljes évig. Öld meg magad... Édesistenem...

Úristen. 17 évesen nem voltál szerelmes 1 teljes évig. Öld meg magad... Édesistenem...

Egy 15-16 éves fiú ha nagyon szerelmes, "át tud szeretni" egy másik lányba?

Legjobb válasz: akkor nem szerelmes, ha ,,át tud szeretni``

akkor nem szerelmes, ha , , át tud szeretni``

Van egy lány kb.6-7 éve nagyon szerelmes volt belém csak valahogy utána nem találkoztunk. Szerintetek lehetne még nála esélyem? Nagyon szép lány nem tudom mit tegyek

Legjobb válasz: Szerintem elõször járd körül a dolgot és kérdezõsködj a lányról valakitõl, vagy nézz utána a neten. Vagy csak úgy kezdj el vele chatelni,hogy szia ,rég hallottam felõled. Aztán úgyis megfogod látni,hogy a lány hogy viselkedik veled szemben.A többi meg úgyis jön magától. Sok sikert!

Szerintem elõször járd körül a dolgot és kérdezõsködj a lányról valakitõl, vagy nézz utána a neten. Vagy csak úgy kezdj el vele chatelni, hogy szia , rég hallottam felõled. Aztán úgyis megfogod látni, hogy a lány hogy viselkedik veled szemben.A többi meg úgyis jön magától. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: bocs de ez úgy volt hogy a barátnõi mondták hogy mi a helyzet utána meg úgy hozta a sors hogy se a lánnyal nem találkoztam sem a barátnõivel ez hosszú lenne
Mekkora egy köcsög vagy, "kedves" kérdezõ-.- A helyedben elsüllyednék szégyenemben. 6-7 évig észre sem vetted, mikor õ nagyon szerelmes volt beléd... gondolom lepattintottad. És most mégiscsak kellene? Gondolj bele. Ha van egy kis esze a csajnak, akkor elküld a bús pics*ba ;)
hány éves vagy ?
Szerintem inkább maradj az elsõnél ...... de ha az elsõ nem áll olyan közel hozzád , akkor miért jársz vele ? szerintem még lenne eséje a lánynál , csak nyugodtan közöld vel :) FONTOS : Ne interneten !!!!!! de elõször nézz utánna a dolognak , hogy meik a rendesebb .... ha szeretnél a "hódításhoz" tippeket , írj privát üzenetben ..... sok sikert !!!!
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy elég köcsögség lenne de össze zavarodtam picit...
döndsd el meiket szereted jobban ;) de igazábol szerintem egy picit bunkósàg lenne . de elõszõr chatelj , aztán hivd elegy parkba stb. :) szóval majd meglátod .remélem segítettem
A kérdező hozzászólása: csak van egy kis baj hogy 2 éve barátnõm van...
Hát , szerintem elõtte chatelj vele , aztán egyszer vidd el egy parkba , és ott tedd meg az elsõ lépést :) sok sikert ;)
szerintem inkább a régi maradjon


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!