Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szegény nem (77 db)

Van példa arra, hogy egy nagyon szegény lány/fiú párkereséskor hártányban volt? Vagy az anyagi különbségek miatt nem jegyezték el egymást, nem házasodtak?

Vagy a "jobb módubb család" kiutálta a szegény lányt/fiút? Ilyen van mostanában? (csak kíváncsiság, köszi mindenkinek)

Legjobb válasz: szerintem ez így van a többnyire, hogy a szegény nem kell a gazdagnak. De! Az egyik ismerõsünk egy nagyon szegény lányt vett feleségül. Sõt az ismerõsömék a leggazdagabbak a faluban, és mégis a szegény egyszerû lányt vette el. Azóta is boldogan élnek, a szegény lányka úri asszonyka lett.

szerintem ez így van a többnyire, hogy a szegény nem kell a gazdagnak. De! Az egyik ismerõsünk egy nagyon szegény lányt vett feleségül. Sõt az ismerõsömék a leggazdagabbak a faluban, és mégis a szegény egyszerû lányt vette el. Azóta is boldogan élnek, a szegény lányka úri asszonyka lett.
Én egyszer megismerkedtem egy sráccal, minden jól alakult, sok közös volt bennünk, hasonló értékrend, csak egy valami nem... amikor megtudta, hogy nincs gazdag, támogató családom, saját lakásom, több százezres fizetésem, az már nem passzolt az õ jövõképével... Szerencsére nem rázott meg a dolog, mert korán, 2 hét után derült ki, hogy õ minimum olyan gazdag lányra vágyik, sõt még gazdagabbra, befolyásosabb családra, mint ami én voltam, az én "egyszerû", vidéki, már nyugdíjas szüleim nem lettek voltak jók... Szóval nem igaz, hogy csak a nõknek fontos a pénz...
Én nem tudom, páromék elég gazdagok, mi nem, mégis szeret az egész családja és a párom is, sose volt gond az anyagiakkal:)
Én egyszer régen jártam egy fiúval, akit nagyon szerettem.Sajnos nem voltam tanár, ügyvéd, vagy orvos lánya, így aztán anyuka eldöntötte, hogy le kell szállnom a fiáról.Persze ezt csak a fiával közölte, és azt mondta Neki, hogy vagy szakít velem, vagy elmehet otthonról.Így hát szakított velem.Ilyen az élet.
Mi egy átlagos család vagyunk. Vidéki család vidéki kisebb házzal. Én egyetemre járok. Barátkoztam egy szakmunkást végzett, de igyekvõ szegény fiúval. Mindig mondogatta, hogy mit szólnak majd a szüleim, meg hogy nem hozzám való, mert õ csak szakmunkás. Hiába mondtam neki, hogy nálunk ez nem számít, meg hogy az én szüleim is gyerekkorukban tanyán nõttek fel, mégse jött össze. Félt attól, hogy egy kicsit jobb helyzetben levõ családból származó lánnyal kapcsolatot építsen. Pedig én szerettem volna.
a hideg kiráz a kis milliomos elkényeztetett pasiktól. pedig mi nem számítunk csórónak. de nem is kérkedünk vele, h mennyi a pénzünk. szóval én csak csóróbb pasikkal érzem jól magam. iszonyt kellemetlen, ha egy srác sokkal gazdagabb nálam...
Volt egy párom akiknek nagyon sok pénzük volt, nekünk meg nem.Azaz nem élünk rosszul de olyan átlag család vagyunk.Õt nem zavarta a dolog de engem igen, mert õ többnek érezte magát attól hogy pénzesek.Nem mondott meg csinált semmi olyat direkt de a viselkedésébõl kiderült hogy tele van pénzzel.Akármit csinált alátették a kocsit, házat stb.Hozzáteszem amikor megismertem és elkezdtünk járni nem tudtam hogy gazdagok mert marhán nem érdekelt.
Van, nekem eleve megmondták, hogy ne keressek olyat, akinek még lakása sincs. És igazuk volt, még így is nehéz az élet, hogy volt neki is vagyona. A szerelem egy idõ után nem elég. N36

Lányok (25 körüliek), Ti melyiket választanátok inkább a nagyon csúny, de nagyon gazdag vagy nem a legszebb nem is szegény nem is gazdag vagy nagyon jóképű nagyon szegény srácot?

Legjobb válasz: Azért a tisztesség kedvéért egy harmadik, "minden szempontból normális" kategóriát is nevezzünk meg, a jellemrõl pedig ne feledkezzünk el.

Azért a tisztesség kedvéért egy harmadik, "minden szempontból normális" kategóriát is nevezzünk meg, a jellemrõl pedig ne feledkezzünk el.
dugni a 3. kapcsolatnak a 2. qrvák meg az elsõt
Nyugogyáááááá má le !!!!
arany középút. az, hogy nem a "legszebb" (pasira ilyen jelzõt? o.O) teljesen relatív. 24L
vannak problémáid, úgy látom az életben.
2es big like!!!!!
2
Egy negyedik számomra jóképû, kellemes személyiségû, kitérdekelmennyipénzevan típusú srácot.
Természetessen azt akinek van mit a tejbe aprítania.A szépség meg relatív, a pénz pedig az egyetlen igazi mérce az életben.

Lányok, ti tényleg ennyire ne vagytok képesek vonzódni egy gizda, alaacsony fiúhoz? Na és arra nem gondoltatok még, hogy csak azért gizda, mert nagyon szegények és nincs pénzük rendes étkezésre?

Mert nálam ez van, csak szégyellem és titkolom, próbálom rendes, pénzes gyereknek tűnni. Mert, ha lenne rendes kajálásra lehetőségem én kigyúrnám magam meg minden, mert alig 50kilósan úgy látszik a lányok emberszámba sem vesznek egy fiút. Ja főleg, hogy még alacsony is vagyok.

Legjobb válasz: Én fiú vagyok,de attól hogy még "szegény"vagy attól még megcsinálhatsz napi 150 felülést 50 fekvõt... Hidd el ha kockahasadlesz megnõ az önbizalmad ráadásul be jön a nõknek.:D

Én fiú vagyok, de attól hogy még "szegény"vagy attól még megcsinálhatsz napi 150 felülést 50 fekvõt... Hidd el ha kockahasadlesz megnõ az önbizalmad ráadásul be jön a nõknek.:D
1-esnek üzenem, felülés nélkül csináltam kockahasat, leseszarták a lányok, basztak rá nagyívbe, én se vagyok egy vastag gyerek, kaján ember ne spóoljon, a cigi meg a pia az mehet a francba, de kaja legyen.... szóval van kockáshasam, oszt nemér semmit, ha nem vagy nagydumás, akkor még dagatt szarként is több csajom lehetne :S egyse volt még, csak azért mondom
Inkább legyél metroszexuális és csináltass valami jó frizurát, az se számít ha szegény vagy. A kigyúrt test már csak a buta plázacicákat vonzza, õket is a divat miatt. Na jó, nem muszáj hajat vasalni, de az igényesség, ápoltság, kicsit divatos ruha, ehhez egy normális bensõ szerintem nyerõ lehet.
2. válaszolóval egyet értek!
Errefelé a legjobb csajoknak ilyesmi alkatú fiújuk van. Az arcod milyen? Az arc számít! :) http://static.tumblr.com/nybtydp/bH3m3mf4a/hot-emo-boy_2.jpg
Akkor a sok melák izomagy miért szidja folyton ezeket? :) http://www.kimmyles.com/wp-content/uploads/2010/11/a7264_emo.. Na meg az ilyenek fotóját like-olják több százan, durva példa, de gondolj bele, 60 kilónál nem többek.
A kérdező hozzászólása: 1-es, szoktam ilyet csinálni otthon, de nem érted, tömeget nem növeli meg, már pedig a lányoknál ez alényeg, a látvány, hogy lássák, nekik mekkora nagy darab pasijuk van. Egy magamfajt gizda fiú meg úgyis esélytelen, inkább nem is próbálkozom mostanság, már kb. másfél éve a lányoknál, mert úgyis csak elutasítanak megaláznak. Neten szoktam ismerkedni, mert ott legalább lehet titkolni a külsõmet egy ideig. Legutóbb is csak úgy tudtam talini egy lánnyal, hogy nem látott képet rólam, így meg nem volt nehéz megcsókolni, de aztán õ is összejött egy fiúval én meg nem kerestem többet.
1. Nem jön be a nõknek. Több barátnõm is azért dobta a pasiját, mert az nagyon kigyúrta magát. Jó, az én ízlésem szélsõséges, de egy nagy tévhit, hogy a minél nagyobb darab kell. Én járok sportolni, látom a sok kondizó fiút, azt is látom, amikor egy vékony, helyes lelép a csajokkal.
Engem egyik se zavar, ha szép haja van és szép arca. Sõt, nekem nem is nagyon volt nálam magasabb, és 60 kg-nál több fiúm, de inkább 55-60 közötti. Nekem meg az a kellemetlen ebben, hogy néha a szép arcú, vékony fiúk nem mernek közeledni, helyette a nagy melákok környékeznek meg. 180 cm, 90 kg izom, ami nem tetszik. Azért teszik, mert állítólag magas, csinos, szép nõ vagyok és úgy gondolják, jobban illenének hozzám, mint egy kicsi cuki fiú.
A legnagyobb baj az aranyos, cuki pasikkal, hogy sokszor hiába kellenének a lányoknak, õk mindenáron nagyok és erõsek akarnak lenni. És nem azért, mert az kell minden nõnek, hanem mert nem fogadják el magukat. Nekem is volt egy ilyen, tele komplexusokkal, rajtam akarta "leverni" (nem szó szerint), mindig nekem akarta bizonygatni, mekkora férfi õ valójában. Ezért hagytam ott, mert én meg pont nem az a típus vagyok, aki a nebáncsvirágot akarja játszani, vagy az alárendeltet. Na, ennyibõl talán jobb lenne egy nagyobb darab pasi, hátha az elégedett lenne magával és nem piszkálna engem se. De hát azok meg nem tetszenek, nekem túl vastag a karja, a dereka, nem esztétikus.
Dokinak mutattad már, mit mondott?
Sürgõsen el kell vinned állatorvoshoz, mert akár daganat is lehet. Elõfordul hörcsögöknél elég sokszor jóindulatú daganat, de nagyon gyorsan rosszindulatúvá válhat, ha nem kezelik. Ne hagyd szenvedni, ha sokáig húzod a dolgot, lehet hogy már késõ lesz.

Mikor bújik már ki teljesen? Már nagyon nem birjuk, sajnálom nagyon szegényt.

6,5hónapos a fiam,és 3hete már kint van a foga "hegye",szóval egy negyed fog:) De nem n?,vagyis nem bújik ki tovább,hogy hogy?Ez is hónapokba telik még normálisan kin? neki?Nagyon szenved szegénykém,mindent próbáltam már neki adni,semmi nem használ....szét"rágja" a vállam,a kezem,az orrom...mindent,amit ér.....és mellette persze ordit,és nem is alszik,meg sorolhatnám....szóval mennyi id? még teljesen kibújik?Azt mondták csak addig fáj nagyon nekik még át nem töri az inyét,de már az 3hete megtörtént,és mindig szenved,és az a fog megállt a növésbe..:S Hogy van ez?

Legjobb válasz: Némelyik fognál elég sokáig tart míg teljesen kibújik, de én is úgy tapasztaltam, hogy az a fájdalmas, amíg az ínyét áttöri. Másik fogát nem látod jönni?

Némelyik fognál elég sokáig tart míg teljesen kibújik, de én is úgy tapasztaltam, hogy az a fájdalmas, amíg az ínyét áttöri. Másik fogát nem látod jönni?
Biztos jön a több foga is....
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek.nemlátok több fogat hogy jönne, bár attól lehet jön, csak még nem látni...borostyán lánc 2hónapos kora óta rajta van, sõt karlánc is, de nálunk nem használ, pedig én hittem benne.avent rágókánk is van, pont nagyitól kapta mindkettõt, hátsó és elsõ fogakhoz is.az a baj ha rág valamit, felhergeli magát félperc mulva, és ugyanúgy üvölt....

Nagyon szegény vagyok, nem találok munkát, ezért elkeseredésemben megpróbálnám "eladni magam". Hogyan kezdjek neki?

A férfiaknak tetszem,biztosan menne, de nem tudom az útját.Nagyon szégyelném magam,és csak sötétben merném csinálni...Hogyan kezdjek neki?Mennyit kérhetek?Egyáltalán hogy keressek olyan férfit,akinek szüksége lenne "rám"?

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy megéri erre az útra tévedni, mert olyan lelki sérüléseket szedhetsz össze, amik megkeserítik az életed. Nagy az esélye annak, hogy megalázóan fognak bánni veled.

Nem biztos, hogy megéri erre az útra tévedni, mert olyan lelki sérüléseket szedhetsz össze, amik megkeserítik az életed. Nagy az esélye annak, hogy megalázóan fognak bánni veled.
ez függ attól hogy milyen a végzetséged, a tudásod, és kisugárzásod. egy utszéli prostikat stricik futtatják. ök viszik ki oda öket. nekik mindegy csak valahogy kinézzen és tudjon ezt azt csinálni. ne kényeskedjen. de pl sok egyetemista nem tudja fizetni a suliját és konzum lány lesz. ide már üzltemberek mennek, vagy olyanok akiknek nem mindegy kivel csinálja. egy night klubba is egy csinos lányt vesznek fel. a lényeg minél jobban nézel ki és minél okosabb, inteligensebb vagy, annál magasabb pozitcióba leszel, és sok sok pénzt keresel.
Adj fel egy hirdetést "Szégyellõs ribanc sötétben, csak tisztességes dolgokat vállal"
Jó ötlet, szegénynek szegény fogsz maradni, csak pluszban megkapod még az AIDS/Nemi herpesz/Hepatit/Hüvely gomba/Méhnyakrák/tripper/stb ráadásnak, meg egy jó adag megalázást. Pl. "Szópjál geci, azért fizetlek" és hasonló beszólások.
"nagy cég regionális vezetõjeként, de most a beteg nagymamámat kell ápolnom egyedül, akit 2-3 óránál tovább" Hát ez jó, annyira abszurd hogy már majdnem elhiszem. Egy két megható elemet még írhattál volna, pl "Vak kisfiamnak kell az életmentõ mûtétre" vagy "Egy nagyon szép öreg templomot kell megmenteni az összedöléstõl"
Jaj de nagyon sajnállak, és mi az hogy nem találsz? Nem kopogott be még senki avval az ajánlattal: "Van egy munka nem kell semmit csinálni, és kapsz havi egy milát" A kurválkodás sokkal keményebb mint a normál munka.
Én megveszlek, van 500 forintim, ezért kéne a seggemet kinyalni.
Menj ki a sarokra...basszál fûvel fával..aztán majd ha elég pénzt kerestél akkor hagyd abba, csak majd akkor leszel bajba ha a kuncsaftjaid késsel keresnek mert megfeletél nekik és kell a szolgáltatásod..Amugy a te számodra nem létezik olyan h szerelem?Neked mondjuk nem fontosabb az minthogy kiállj az ut mellé kurvának?Gyülölni tudom az ilyen embereket..hányingerek..Boldog vagyok és sokszor nekem sincs egy vasam se..de én nem állok ki az utcára kurvának...nem dobom el a boldogságomat a pénzért...
Sötétben? Te viccelsz? Ez akkora kamu, mint a ház.
Sszia, vannak ezek az úgy nevezett "eszkortlányok", és van olyan cég, aki nekik közvetít! Keresd meg ezt a céget, nem tudom a nevét, de ha fontos, elõbányászom neked, írd meg priviben, ha kell. Nos, õk kb. mindent elmondanának neked szerintem.
Hello, nem ta vagy a Pscyho-s perverz nõben? Férfiakat fogadsz, hogy eltartsd nagyanyádat, de amikor a férfiak zuhanyozni kezdenek, te nagymamádnak öltözve a zuhanyfüggõnyön keresztül leszúrod õket. Hirdessd úgy magad Mrs. Bates saját hotelében férfiakat fogad.
Számoljunk: Havonta: - 50+10e lakásbérlés - 15e tisztító és takarító szerek, mosószerek (napi több ágynemû csere) - 2 hetente 5e nõgyógyász az 10e eddig ez 80e havonta: Ha 5e-t kapsz egy szopásért, akkor 16 szopásért nullán vagy, csakhogy sokkal többet nem tudsz mert szaladnod kell haza zuhanyozni, és ápolni a nagymamádat. Magyarul a magas költségek elviszik a bevételt.
A kérdező hozzászólása: Minek ír olyan ember, aki nem tudja a kérdésre a válszat? Hasznosabb idõtöltése nincs? Nincs.
"Nemzetközi cég vezetõje" Igen, olcsó Amway ügynök voltál, egy vevõd volt a nagyanyád aki vett egy fél kilós mosóport tõled, de többet már õ se, visszatért a Tomisztárra.
Szerintem az féreg, aki feladja és kurvának megy. Én is voltam nehéz helyzetben, és eszembe sem jutott hogy a testemet áruljam, se drogot és még lakásokat sem törtem fel, hanem elkezdtem keményen dolgozni.
És ha majd kérdezi a naygmamád, hogy hogyan telt a napod kisunokám, akkor mit modasz? PL. Á, csak a szokásos, volt egy hülye aki azt akarta, hogy lehugyozzam, egy meg akart késelni, egy meg nem akart fizetni, ja és egy impotens is volt, akinek nem tudtam felszopni a farkát. Nagymama: Jól van kislányom, ezért neveltelek fel ilyen gondosan, nagyon büszke vagyok rád.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, Te egy igazi féreg vagy! Majd megtudod milyen ez, ha egyik szeretted nagyon beteg lesz, és már csak heteg, esetleg hónapok vannak hátra...Szenvedj majd Te is!
Esetleg bevonhatod nagymamit is a buliba, a markával görcsösen szorítani tud, remeg is a kez, csak egy kis sikosító kell.
Szia! Én talán tudnék segíteni. Régebben sokat jártam fizetõs lányokhoz, van pozitív és negatív tapasztalatom is. Itt nincs hely és mód hogy kifejtsem a véleményem. Ha gondolod írj a [email protected]
elõször az öregek otthonában kezd, aztán már jöhetnek az épitkezések, kocsmák, a végén már a Budaörsi út mellé is kiállhatsz
nagyon örülök h sikerült felállnod abból a szörnyû anyagi helyzetbõl és azok a gondolatok is eltûntek az életedbõl mivel foglalkozol??
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy még most is volt, akit megindított a problémám, mely már a múlt. Ma már vállalkozom és nagyon-nagyon jól keresek vele, természetesen mással foglalkozom, mint amivel elkeseredésemben szerettem volna. Mégegyszer köszönöm, és sok szerencsét kívánok mindenkinek!
Szia! Megoldódott már a problémád? Én maximálisan megértelek, mi 7 évig voltunk hasonló helyzetben! Most egy éve sikerül elhelyezni édesanyámat egy öregothonban. Addig feleségem ápolta a nap 24 órájában. Szegény nem tudott tõle dolgozni menni 7 évig. A sok tudatlan idióta hozzászólónak halvány lila gõze sincs mi az ha valaki szegény és ilyen helyzete kerül mint te vagy mi is! Sajnos sokminden megforult a nejem fejében is, nem gyõztem lebeszélni róla! Most már dolgozik de a vállság miatt annyit romlott a helyzetünk, hogy nem jutottunk elõre semmit!Mindenképpen lebeszéllek a terveidrõl, és akkor is ha már csinálod esetleg, hagyd abba! Inkább keress egy párt magadnak, egy igaz barátott, egy szeretõ férjnek valót...Stb. Aki elfogad a beteg édesanyáéddal is. Ha beszélgetni akarsz vedd fel velünk a kapcsolatot nyugodtan, írhatsz az [email protected] mail címre. a többit majd ott! Szebb jövõt! Laci
Munkanélküli segély?? Egy darabig jó lenne.. Persze azt se adják halálod napjáig. Munkát meg tényleg nem könnyû már találni, de ne add fel a keresést! Ismerõsöktõl érdeklõdj, menj be minden boltba, stb..ahol esetleg akadhat egy kis meló. A nagymamádra meg talán tudna néha vigyázni valaki más is, akiben megbízik. pl az egyik barátnõje átmehetne hozzá(ha van neki). Legvégsõbb esetben(ha tényleg nincs más kiút), akkor esetleg neten is hírdetheted magad. Talán jobb is lenne, mintha kiálnál az utcára, aztán vagy jön vki, vagy nem...
Azért a netre futtja mibõl mi?Remélem 10megabit feletti. Egy olyan kérdést fogalmazol meg aminek te is tudhatnád hogy nem kapsz normális választ mert nincs is igazából.Ha te kurva akarsz lenni akkor menj ki az utcára, ha meg munkát akarsz keress bazmeg!Szted más ember mit csinál?????? Te azt állitottad hogy nem tudsz elmenni a nagyid mellöl.Mit gondolsz a kuncsaftod az majd mit csinál?Rokonod sincs hogy vigyázzon rá? Személyes véleményem hogy egy nagy kamugép vagy, mint pár elöttem szóló mondta, mert ilyen kérdést hülye tud feltenni.bocs
elmondanám h az utszélik se keresnek többet mint egy bolti eladó (mivel lehuz a strici, maga a vendég, stb.) arrol nem is beszélv h ha tényleg igaz ez az 2-3órára tudod magára hagyni dolog akkor mibõl gondold h a kurválkodás neked valo? szted baszni csak 1órán át kell naponta aztán mehecc vagymi? Kötetlen a munkaidõ de nem ugy h mûszakok vannak hanem azt mondja a strici h ott vagy akkor ott vagy éjjel nappal. nincs apelláta. uh. elösször gondolkodjál, aztán ha van egykis eszed elmész munkát eresni. Még a diákok is tudnak munkát szerezni akiknek érettségije sincs. nemhogy te aki "ilyenolyan überfasza vezetõ voltál" (márha hihetünk a szavahihetõségedben) Ha ugydöntesz kurva leszel akkor annyi a dolgod h kiállsz nemsokára jön vki aki "felvesz alkalmazottnak" ha meg már lesz stricid és jön a kövi akkor majd azok kakaskodnak a tulajdonjogért. na sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Nem engem szidtok, hanem magatokat alacsonyítjátok le. Én ezidáig semmi rosszat nem tettem azon kívül, hogy egy kérdést megfogalmaztam itt. Dolgoztam azóta a tûzõ napon... A többieknek köszönöm!
Szia.Jelenleg én is állás nélkül vagyyok, de még csak meg sem fordult a fejembe ami neked.Nem hiszem hogy nem találsz ha nagyon akarsz egy normális tisztességes munkahelyet.Legyen egy kicsi nõi büszkeséged, és akaraterõd, és biztos találsz valamit.Sok szerencsét és fel a fejjel.A pimasz válaszokat pedig nem kell felvenni.Ugyebár senki nem tudja mit hoz a holnap, lehet õ is ilyen helyzetbe kerül és akkor neki is jól fog esni a sok "biztató"válasz!
Nagyon szégyen vagy..sokszor egy fillérem sincs de mégse adom el magam és baszatom szét h legyen pénzem..inkább kérnél segítséget, vagy vennél fel hitelt aztán abból eltudnád tartani a mamádat vagy kidet..az ilyeneket megtudnám fújtani...soha nem ez az utolsó megoldás...KÉRJ SEGÍTSÉGET..az jobb megoldás sztem mint a kurvázás.de te tod!!!!!!
Nekünk mindig azt tanították marketingbõl, hogy a hátrányaidat fordítsd elõnyökre, azaz: SÖtétben akarod, bátortalan vagy stb. Úgy fogadd a vendégeket, hogy sötét van, csak gyertyák égjenek, te legyél apáca ruhába, de miniszoknya hosszúsággal, szóljon templomi zene, és úgy hírdesd magad, hogy visszavonult apáca kipróbálná az igazi életet. Tódulni fognak a kuncsaftok.
A kérdező hozzászólása: Ennyire azért nem vagyok elkeseredve, hogy ha elémlöknek egy telefonszámot, azt azonnal hívogassam...Azért kösz!
Éhezõ kutyák, szeretõ haldokló nagymama, végsõ elkeseredés: Próbálkozz a könyvírrással pl. Romana sorozat Röviden a sztori: A szegény lány akinek éhezik a kutyája, és haldoklik a nagymamája, elmegy rosszlánynak, és ott megismerkedik egy osztrák herceggel, aki sohasem jár rosszlányokhoz, csak most felesége elvesztése miatt elkeseredésében. A többit rád bízom, nenni fog.
"nagy cég regionális vezetõjeként" az ember félre tud rakni annyit, hogy egy-két hónapig kibírja. És van annyira értelmes - pl. nyelveket beszél, különbben nem lehettél volna regionális vezetõ - hogy nem kurválkodással akar pénzt keresni. Pl. ápolás közben vállalhatnál fordítást, stb. Valami nem OK ebben a történetben sztm se.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megértést és a tanácsot!
szia Gyuri vagyok... :P:DDD
nagyon-nagyon sajnállak, borzalmas lehet:(( a gátlásaid biztos, hogy le kell vetkõznöd. a pasik minél többet és vadabbat szeretnének, azért járnak prostihoz. én nem vagyok jártas a témában, de én biztos úgy kezdeném, h beírnám a google-ba, hogy prosti (elsõ találat: csajokneked.hu), és feladnék egy hirdetést, vagy alamilyen újságba, h "erotikus masszázs", vagy "szexi csaj várja a jelentkezésed" vagy ilyesmi. szóval ami nem konkrét, de mindenki tudja, mirõl vanszó. remélem találsz más megoldást...... mert ez hietetlen...... vigyázz magadra nagyon, és õszinte szívbõl kívánom, h forduljon jobbra az életed...
A kérdező hozzászólása: Nem szánalmat várok, nem is ítéletet, hanem tanácsot. Ápolónõt azért nem veszek fel, mert nem sokáig lesz már velem a nagymamám, és mellette akarok lenni, mert szüksége van rám.Õ nevelt fel, õ is mellettem volt, mikor gyermekként beteg voltam...
Figyelj!Nem kell prostiznod hogy pénzhezz juss.Vegyél fel gondozónõt, ápolónõt vagy valakit aki elválalja hogy beteget ápoljon és te akkor tudsz normálisan dolgozni.Ez nálunk is így volt.A keresztanyám annyira beteg hogy ápolónõ jár ki a házhoz és gondozza.
1. Keress rá a google-n hogy: "sexpartner", találsz egypár oldalt. 2. válassz egy nevet pl. "Szonja", "Carmen", vagy "Yvett". 3. Valami amerikai sex oldalon keress egy olyan valakirõl egy szexképet aki egy kicsit hasonlít rád. 4. Nézzz utána, hogy a többiek mennyiért hirdetik megukat. 5. Bérelj egy lakást. 6. Add fel a hirdetést. 7. Fogadd a vendégekeket. 8. Számold a sok pénzt. 9. Kezdj el drogozni, hogy el tudd viselni.
Nem tudom mér irkátok hülyeségeket, az én lányaimnak nincs semmi lelki sérülésük, jól tartom õket, mehetnek szórakozni. Csak akkor kapnak egy két pofont ha nem teljesítenek, de ebben semmi sincs, sõt õk is szeretik ezt, mert rendet tanúnak tõle.
Én is ebben a helyzetben vagyok, de meleg fiú vagyok. Melyik meleg bárban érdemes ismerkednem?
A kérdező hozzászólása: Kedves "jóindulatú" hozzászólók! Nem kívánom egyikõtöknek sem ezt a helyzetet, és mégcsak hasonlót sem! Örüljetek neki, hogy nincsenek ilyen jellegû gondjaitok! Ez az oldal tudomásom szerint azért van, hogy akár én is kérdezhessek.Akkor engedjétek már meg, hogy megkapjam a választ arra, amire kíváncsi vagyok, a véleményeiteket pedig tartsátok meg magatoknak, ha egy mód van rá!Az ítélkezést az Istenre kellene bízni, mert ez inkább az õ szerepe, mintsem a tiétek.Az, meg hogy ki mit hisz el a pocsék helyzetemrõl, nem érdekel.Nem azért kérdeztem azt, amit, hogy bárkit is meggyõzzek valamirõl.Szóval lehet, hogy én épp lesüllyedni készülök a megélhetésért, de ti elég mélyen vagytok, ha nincs jobb dolgotok az életetekben, mint segítségnyújtás helyett másokat "fikázi"!Ezen kellene eltöprengenetek...
Hát kezdetnek adnék egy számot: 06-20-5288864
Szia! Most mondjam azt, hogy adj fel hirdetést magadról? Hogy dugás 10000, szopás 5000, stb? De ha tanácsot vársz, akkorén ezt ajánlanám. Nagyon nehéz, hogy ne írjak véleményt errõl a dologról, meg hát téged úgyse érdekel, csak tanácsot szeretnél kapni.
A kérdező hozzászólása: Tudom, és igazad van.Kaptam már ajánlatokat, csak el kéne menjek, de nem tudok, nem megy.Képtelen vagyok rá.Próbálok kitartani és keresni valahogy munkát, és nem ilyen ocsmány dologba belemenni. Köszönöm!
szia, szerintem ez el kell felejtened, mit szólna a nagymamád?! nem tudom milyen nehz a te helyzeted, de van jobb megoldás, ez biztos! hogy éreznéd magad ha eladnád magad?! nézz továbbra is otthoni munka után, abban a témakörben amihez értesz (ha vezetõ pozícióban voltál, az is sokat segít), biztos, hogy fogsz találni rendes munkát! esetleg valamilyen családsegítõ szolgálatot kéne felhívni... szülõk, barátok nem tudnak segíteni? a hülye hozzászólásokkal ne is foglalkozz, nem érdemes...
A kérdező hozzászólása: Az utolsó két hozzászólást köszönöm, ezekben lehet igazság! De itt nem önsajnálatról van szó. Nem hagytam el magam. Egyszerûen csak csinálnom kell valamit, hogy pénzhez jussak.Nyilván kerestem itthoni munkát, de ilyen a mesében sincs.Napi 2-3 órára meg sehová nem vesznek fel, még ismerõsök sem, mert igen, ezt is próbáltam.Hétvégeken délelõttönként elmegyek a piacra árulni, de 2-3 ezer Ft. jön össze, az baromira kevés egy hétre.Szóval nem panaszkodnék, csak a kérdésemre várnék választ valakotõl, aki tudja az útját annak a dolognak.
netezni azért tudsz?Néha azért engeded a kutyusnak is?
Ha ilyen érzékeny vagy akkor roszban gondolkozol, kurvaként sokkal keményebbeket fogsz kapni, mint az itteni válaszok.
Ha nem arra menne az energiád hogy magad sajnáld, hanem az elõre lépésen gondolkodnál, nem gondolkoznál ilyen baromságokon mint a kurválkodás. Szedd össze magad, felejts el a kurválkodást. Ez biztos nem a jó és a könnyû út, még rövid távon sem
A kérdező hozzászólása: A kérdés komoly, komoly segítõ választ várnék, nem véleménnyilvánításokat. Nagyon szeretnék dolgozni, és dolgoztam is ezidáig, utolsó alkalommal egy nagy cég regionális vezetõjeként, de most a beteg nagymamámat kell ápolnom egyedül, akit 2-3 óránál tovább nem lehet egyedül hagyni. Jelenleg olyan az anyagi helyzetem, hogy vagy a kutyusaimnak adok enni, (akiket anno befogadtam az utcáról)vagy én eszek. Mivel más kiút most nem létezik, ezért lenne szükségem NORMÁLIS tanácsra.

Amikor a kórházba szültél volt olyan szobatársad akin látszott, hogy nagyon szegények és nem túl jó helyre született a baba?

Amikor én szültem volt egy anyuka aki a 3. babáját szülte, és a kórházból rakott el cumisüveget a picinek. Szegény csaj még a szárazkenyeret is megette és 4 napig itta a 2 literes Denis neonzöld üdítõjét. Szappan volt a tusfürdõje és egy Tesco Value törlõkendõje volt csak a babájának. Magyar volt egyébként. Annyira megsajnáltuk, hogy amink volt megosztottuk vele. Utolsó nap adtam neki 1-2 dolgot még. Sokat gondolok rájuk mi lehet velük. De még e-mail címe sem volt. Ennek már 3 hónapja. Kérdésem csupán elméleti. Nem akarok vitát. Csak azóta se tudom megemészteni, kíváncsi lennék, hogy ez mennyire általános dolog.

Legjobb válasz: Általános.

Általános.
Meg nem is kellene nekik a fogamzásgátlás, hiszen sokan pont a pénz, segély miatt szülnek, és van sok akit nem érdekel, hogy van-e a gyereken pelenka vagy normális ruha.Mifelénk sok ilyen van, ha nincs anyatejük akkor nem tápszert adnak hanem sima bolti tejet higítva a pár hetes gyereknek is, 5-6 hónaposan meg már azt eszi amit õk.Néha ledöbbenek olyanokat tapasztalok.
nehogy azt gondold, h. az ingyen fogamzásgátlás nagy segítség lenne... az óvszerrt nem is húznák fel, mondván zokniban lábat mosni vagy egyéb hülye kifogások. a gyógyszer meg... barátnõm családsegítõben dolgozik, gyakran kell terepre mennie. egy lányt sikerült rábeszélni a gyógyszerre, mire legközelebb ment, kiderült, h. egy nap bevette mind a 21 szemet, h. biztosan ne essen teherbe. sajnos az ingyen fogamzásgátlással azok, akiknek nagyon nem kellene gyerek, mert egyszerûen annyira buták, még mindig nem lennének kisegítve
Mi ketten voltunk a szobában, a szobatársam sem tûnt pénztelennek, ellenben elmesélte az életét és nem volt könnyû neki, meg is lepõdtem mikor megkérdezte, hogyhogy megtartottuk a babát, mivel nem volt tervezett , mindezt azért kérdezte mert 21 voltam, ellenben neki már volt egy 6 éves fia, volt két abortusza, és akkor épp 23 éves volt.
El vagyok képedve, én is Budán szültem, és megdöbbentõ, amiket írtok. Sajnálom, hogy a fogamzásgátlás nincsen ingyen Magyarországon, szerintem ha mindenhol óvszert osztanának, nem lenne ilyen a helyzet. Bár ki tudja...
Huhh szomoru amiket olvasok :-( szerencsere ilyen nem volt de ha lett volna, en szivesen adtam volna. En egyetlen szobatarsamat sajnaltam, mert mar nem emlekszem miert de neki ki kellett fizetni a szulest. Nem voltak ilyen szegenyek, de gazdagok sem hogy csak igy kifizessenek 100-140 ezer forintot.
Nálunk is volt egy ilyen kismama, második gyermekét szülte, látszott, hogy nem nagyon van pénzük, ráadásul kis súllyal szülte a babáját így csak azután mehettek haza miután voltak kint környezet tanulmányt csinálni. Teje nem volt általában 0ml-ket szopizott a baba, néha volt 5 ml (még a sokadik napon is). Amikor vitte haza a babát egy elhasznált bébihordozóba tette, és a ruha amibe öltöztette kb egyévesre való ruha volt, nagy fel kellett hajtani az ujját, és egy régi pléddel takarta be.
Volt nálunk egy ilyen kismama, nem kért semmit, de nem is adtam volna magamtól, mert cigarettára bezzeg tellett.Mindig megszoptatta a gyereket, aztán ment le cigizni.
Igen, sajnos volt. Annyira sajnáltam. Bejött egy csecsemõs nõvér aki képet készít a babákról (2500ft-ért, ha jól emlékszem). Én kértem képet. Sajnos neki erre nem volt pénze. Senki nem jött làtogatni, apa kórházi kosztot ette. Anilyen a sors fintora, még a babája is besárgult és maradhattak. Sírdogált. Megszakadt a szívem :-(
az egyik szobatársamnak még pelenkára sem volt pénze, így mi adtunk neki pelenkát is és popsitörlõt is, mikor láttuk, h. fél napja át sem csomagolta azt a szegény babát. nem hogy tusfürdõje, de még szappana sem volt. bejött egy szál ruhában, hoztak neki másnap egy törölközõt, meg zsemlét és egy doboz gyümölcslevet és ennyi. viszont cigizni lejárt. sõt, úgy vettük észre, h. lopott is tõlünk pelust, törlõkendõt. alig evett, bezzeg teje annyi volt, h. ömlött. legalább a gyerek nem éhezett.
Nálunk nem volt ilyen, de egy budai kórházban szültem. Inkább én éreztem csórónak magam a többiekhez képest, pedig mindene megvolt a babának és nekem is. De gondolom szegényebb régiókban általános lehet a jelenség.
Sajnos nagyon általános. Nálunk a szobában ilyen nem volt, de ha lett volna, sem foglalkoztam volna vele. Mindenkinek a maga dolga és felelõssége, hogy mire vállalja a gyereket.
Nem akarok ítélkezni de szerintem bõven van ilyen. Nem tudom hova valósi vagy, nálatok nem kerülnek be a szülések a helyi újságba, mert nálunk igen és abból simán utána lehet járni.
Hu ez nagyon izé amiket irtatok...
Állatorvos az a biztos!
Jó-jó, de ez nem olyan kérdés, hogy köszi, aztán nem fogadod meg, hanem azonnali beavatkozásra van szükség!!!!! SOS
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat és a segitséget
Nekem anno a németjuhászomban volt kullancs, az állatorvos 5 % esélyt adott neki a túlélésre!De õ erõs volt és küzdött! Sikerült átvészelnünk és felépült.Vidd orvoshoz minden perc számít!
Nem lehet, hanem nagy valószínûséggel már most van.Babesiánál minden óra számít! SOS orvost neki!
Nézesd meg állatorvossal. És legközelebb gyakrabban nézd át a szõrét.
Vagy Babézia, vagy a sok kullancs vérszegénységet okozott. Bármi is az ok, meg kell mutatni orvosnak.
Jézusom! Nekem moszkvai õrkutyáim és komondorom van, mégis minden nap átnézem õket, pedig használunk kullancsriasztó nyakörvet is! Szerintem vidd gyorsan az állatorvoshoz!
Hogy tudtad így elhanyagolni???!!! Irány a doki! remélem a kullancsot nem dobta ki hanem begyûjtötted.
A kérdező hozzászólása: örömmel tudatom, hogy megvolt az orvosi kezelés, /infúzió, szuri, antibiotikum, / gyógyulóban van a kis kevencünk, köszönöm mindenkinek a gyors és jó tanácsokat!!!

Ha nagyon szegény lenne a családotok, akkor melyiket választanátok? Elmennétek államilag támogatott egyetemre és próbálnátok megélni az ösztöndíjból meg némi munkából, vagy 2-3 éves okj-vel minél hamarabb dolgozni mennétek?

Legjobb válasz: Az ösztöndíjból sajnos nem mindenhol lehet megélni. Én mindenesetre megpróbálkoznék az egyetemmel, de ez én vagyok, és a szak sem mindegy.

Az ösztöndíjból sajnos nem mindenhol lehet megélni. Én mindenesetre megpróbálkoznék az egyetemmel, de ez én vagyok, és a szak sem mindegy.
Én is az egyetemre voksolnék. Hanagyon penge vagy, még Köztársasági Ösztöndíjat iskaphatsz. Az én idõmben az a minimálbér kétszerese volt, de most már biztos nem annyi. Egyetem mellett is melózhatsz, sok cég pont vadászik az egyetemistákra, mert olcsóbb munkaerõ, de Neked azért jól jön az a pénz is. OKJ-ért is fizetni kell és nem garantált, hogy utána lesz is melód, sõt, talán még kevesebb esélyed is van rá, mint ha egyetemistaként dolgoznál. Igaz, strapás lehet tanulni és melózni is, de jó szervezéssel sokan meg tudják oldani ezt is.
Ilyen feltételek mellett én az egyetemet választanám, mert azzal segítesz többet a családodnak ha tanult ember leszel, egyrészt ez lelkileg jól esik nekik, másrészt ha olyan egyetemre jársz ami tényleg egy jó képesítést ad és szükség van rá a munkaerõ piacon akkor valószínû egy jó, jól keresõ munkahelyed lesz és késõbb anyagilag is jobban melléjük tudsz állni. És nem biztos, hogy sokkal tovább tart.
Egyetem....
hmm, nálunk az ösztöndíj egyenlõ volt a náthával egyébként az okj-s képzéseket meg nem sok helyen veszik komolyan

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!