Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szűk még a (32 db)

7 hónapja szültem, de a szex most is borzalmas! Szerintem nagyon szűkre varrt a doki, mert még síkosítóval is iszonyatosan fáj! Voltam dokinál azt mondat, hogy minden oké. Mit tehetnék, hogy jobb legyen a szex?

Legjobb válasz: Én a helyedben elmennék egy másik orvoshoz is, lehet, hogy plasztikai beavatkozásra lesz szükséged. Van ilyen ismerõsöm, akinek szintén ez volt a problémája.

Én a helyedben elmennék egy másik orvoshoz is, lehet, hogy plasztikai beavatkozásra lesz szükséged. Van ilyen ismerõsöm, akinek szintén ez volt a problémája.
Nekem is fáj, 6 hónapja szültem, de nem mindig. Ha nyugodt vagyok, a párom is figyelmesebb, van idõnk, és tényleg van kedvem hozzá, nem csak rá lettem dumálva, akkor már nem fáj. Én is azt hittem, hogy a varrat, de nekem nem is látszik, és nem is érzékeny. Viszont tükörbõl megnéztem, nekem úgy tûnik, hogy a hüvelyen belül, ami látszik rész, mintha ott lenne változás. De doki szerint minden rendben. Szerintem nagyon fontos a lelki ráhangolódás a szexre. De azért mutasd meg magad másik dokinak is, biztos ami biztos.

A barátnőm a menstruáció után ki volt tágulva, mikor olyankor mindig szűk szokott lenni, de most nem rég azaz a menszesze után 1 héttel meg nagyon szűk volt? Ilyenkor mire lehet gondolni? Vajon megcsal?

Legjobb válasz: Miért kell neked egybõl a megcsalásra gondolni? Arra nem is gondolsz, hogy nem izgult fel eléggé vagy nem is kívánt igazán? Szerintem van úgy, hogy a pasik sem mindig kívánják a szexet.

Miért kell neked egybõl a megcsalásra gondolni? Arra nem is gondolsz, hogy nem izgult fel eléggé vagy nem is kívánt igazán? Szerintem van úgy, hogy a pasik sem mindig kívánják a szexet.
Mi köze a megcsalásnak ahhoz hogy ki van tágulva?
Biztos, hogy nem a megcsalásra kellene gondolnod, attól nem fog számodra érezhetõ módon kitágulni.
Azért is kitágulhat, ha vérbõsége volt, mondjuk a meleg miatt, és esetleg tampont használ.., de ha megcsalna, akkor pár óra múlva olyan szûk lenne mint elõtte, mert a hüvely rugalmas..ennek inkább orvosi magyarázata van, mint amire gondolsz, de lehet az van amit az elsõ írt, hogy nem kívánta a dolgot, vagy esetleg elõtte találkozott a zuhanyrózsával, vagy egyébb eszközzel, amirõl nem kell tudnod, mert ha tagadod is biztosan te is szoktál egyedül foglalkozni...szóval felejtsd el amire gondoltál.
Beszélj vele komolyan és érthetõen.Az a leg tisztább...

Nagyon szűk vagyok, még a tampont sem tudom felhelyezni. A barátomnak pedig igen vastag. Nagyon fog fájni az első?

Még nem akarok vele lefeküdni mert még csak 14 éves vagyok és semmit sem szeretnék elkapkodni,sztem ráérek még vele pár évet, viszont nagyon félek és mindig csak erre tudok gondolni ha vele vagyok. Mit csináljak?

Legjobb válasz: 14 évesen még nagyon korai, ne csináld ha nem akarod! Ha megmondod a szemébe hogy ez neked még korai, akkor biztos megérti, ha nem akkorhagyd ott met csak ezért kellesz neki

14 évesen még nagyon korai, ne csináld ha nem akarod! Ha megmondod a szemébe hogy ez neked még korai, akkor biztos megérti, ha nem akkorhagyd ott met csak ezért kellesz neki
Ha félsz egyértelmûen nem vagy még érett a szexre. Ha már érett leszel rá akkor ilyesmi meg sem fog fordulni a fejedben.
ha ügyes a barátod, ha úgy felizgat majd az elsõ elõtt akkor hidd el, eszedbe sem fognak jutni a félelmeid:) végre egy okos 14 éves, aki nem akarja minél hamarabb elveszíteni!:) :)
én is tizennégy voltam..volt egy próbálkozásunk, az nagyon fájt (nem is sikerült, ezért volt csak próbálkozás), pár hónappal késõbb viszont megismételtük nyugodt körülmények között, és összejött.(nem fájt.) a tampont néha én sem tudom feltenni magamnak, viszont a szex egyáltalán nem fáj..ez csak ellazultság kérdése.
Talán csak meg kéne tanulnod, ellazítanod magad!
Örülök, hogy itt ilyen derûlátó emberek vannak. DE mi van ha a barátja csak kamuzik Neki, hogy ráér még az, és mondjuk "lecseréli" egy olyan lányra, aki már kész erre a dologra? Lehet, hogy csak én nem bízom már egyáltalán az emberekben, de szerintem ez is szóba jöhet.
A kérdező hozzászólása: A barátom teljesen megérti, és õ is mondta hogy ráérünk még evvel.És én sem akarok úgy belevágni hogy félek tõlle.Szóval még nem tervezem.
A kérdező hozzászólása: Lassan egy éve vagyunk eggyütt. Bízok benne és nagyon szeretjük egymást, régen én is így gondoltam, de ahogy megismertem rájöttem hogy ez nagyon hülyeség :)

Már nagyon meguntam a sima "ujjazós" masztit. :/ Szeretnék valami újat kipróbálni! Mármint, hogy mit dugjak fel magamnak, mert nagyon szűk vagyok!? :D Ui. : Szűz vagyok és még nem akarom elveszteni! Veletek volt már ilyen?

Legjobb válasz: Aranyom nem leugat téged a válaszóló hanem megírja az idióta kérdésedre a frankót, kiscsillag ne te lázadj, egy arra érett lány elég informált ahoz hogy ne tegyen fel ilyen kérdést, ha ilyen kérdést teszel fel inkább várj ezzel a dologgal még.

Aranyom nem leugat téged a válaszóló hanem megírja az idióta kérdésedre a frankót, kiscsillag ne te lázadj, egy arra érett lány elég informált ahoz hogy ne tegyen fel ilyen kérdést, ha ilyen kérdést teszel fel inkább várj ezzel a dologgal még.
miért nincs barátod akivel szexelnél? hány éves vagy? mégis hogy gondoltad, ha feldugsz valamit (mondjuk egy vibrátort) akkor szûz maradsz?
Vegyél vékony vibrit.
Basszus mégis mi mást mondhatna neked. Légy kreatív, az maszturbációnak is sok fajtája van amit kipróbálhatsz, amihez nem kell egy méteres mûf.sz. (masszázsolajok, zuhanyrózsa) De ha ennyire "nagylány" nézz szét szexshopokban...
mi van, miért pikkelsz rám ennyire? :D beszóltam tán neked valamikor? :D biztos járt neked, mert te is olyan vagy, aki küzd az ember haragjáért. menjél inkább és dugdosd az ujjadat, vagy amit akarsz a pinádba, ne itt pattogj nekem, mert jelentelek :D
Ria6 - köszönöm szépen! :) ;)
nem ugattalak le, hidd el, az nem ilyen lett volna! feltettem 3 kérdést, mert úgy gondoltam, ha ahhoz elég nagylány vagy, hogy ilyeneken járjon az eszed, akkor ahhoz is nagylány vagy, hogy értelmesen válaszolj! hát tévedtem!
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló: Köszi.:) Második válaszoló: Mért kell rögtön leugatni?!:o Akkor minek látogatod ezt a témát, ha csak kötekedni tudsz?!-.-
Ha vékonyabb vibrit dug fel, nem biztos, hogy elszakad a szûzhártya. :) Tamponnál is így van. Attól függ, mennyire rugalmas a szûzhártyája. Van, akinek szex után sem szakad el egybõl, csak tágul. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Jó inkább hagyjuk, sok üzit kaptam már:$$ :)

Tegnap este vacsora közben megakadt egy halszálka a torkomon, és nagyon siettem be a fürdőszobába anyósoméknál. Elég szűk kis fürdő és bütöttem a hasam közepét eléggé az ajtó szélébe ahogy becsuktam. Baja lehet a babámnak?

S?t ahogy a mosdó fölé hajoltam,picit annak is neki nyomtam,próbáltam nem megfulladni a szálkától.Megütöttem a Picikét?22+3 hetes vagyok.

Legjobb válasz: nyugi,szerintem nem ütötted meg annyira hogy baja legyen, a természet ezt nagyon jól kitalálta sok mindentõl védve vannak õk. :) boldog karácsonyt

nyugi, szerintem nem ütötted meg annyira hogy baja legyen, a természet ezt nagyon jól kitalálta sok mindentõl védve vannak õk. :) boldog karácsonyt
Nincs baj. A magzatot körben vízburok védi, ezért bárhonnan érkezik egy ütés, a víz az erõt szétosztja a baba teljes testfelületén, így kicsi rá az esély, hogy károsodik. Ismeretesek olyan háborús történetek, ahol katonák csizmával rugdosták a kismamák hasát, de mégis a gyermekek teljesen egészségesek lettek. Most ezt nem azért mondtam, bocs, csak hogy nyugodj meg! Remélem, a szálka nem sértette fel a torkodat.
A magzatvíz megvédi, s ha még van egy kis plussz "védõréteg" is a hasadon, akkor még jobb. Én arra gyúrok. Kolléganõm a nyolcadik hónapban szó szerint hasra esett, de nem lett baja a babának. Ne aggódj, azzal többet ártassz. Azért a szálkával vigyázz! 22+4 hetes km :)

Faj a pasinak az ha a lany meg szuz es nagyon szuk?

Legjobb válasz: Nem. Általában meg sem érezni.

Nem. Általában meg sem érezni.
A szûk az jóóó :)
Minél szûkebb annál jobbb...;)
Nekem elég szûk (de már nem vagyok szûz évek óta) és van amikor mondta h fáj neki... De csak az elején, utánna én is jobban ellazulok.
félig is, de bement, tehát már volt farok a puncidban = nem vagy szûz
került f/sz a puncidba? igen. akkor szûz vagy?bólogass.
Ez eléggé normális. Próbálkozzatok sok elõjátékkal, pettinggel, lazulj el, mert ilyenkor még (a stressz miatt) a hüvely izmai görcsösen zárnak, el kell lazulniuk, hogy megtörténhessen a behatolás! Nekem annakidején (szintén 16 évesen) az elsõ két alkalommal nem sikerült a behatolás. De hogy a kérdésedre is válaszoljak: nem a szûzhártya meglétében mérik a szüzességet! Manapság a lányok olyan aktív életet élnek (sport, úszás, biciklizés), hogy sokszor már gyerekkorban kiszakad a szûzhártya. Nekem 10 éves koromban, biciklizés után lett egy vérfolt a bugyimon, gondolom, akkor szakadt ki, de az elsõ aktuskor már nem volt vérzés. A szüzességed akkor veszíted el, amikor elõször beléd hatol valaki - ha félig, akkor is. Tehát nem vagy szûz.
Próbáljátok meg legközelebb síkosítóval és el kellene lazulnod, nem arra gondolni, hogy fájni fog.
A kérdező hozzászólása: Mert már nagyon fájt..
Biológiailag, ha nem szakadt át a szûzhártyád akkor szûz maradtál. Emberileg, lelkileg már nem.
Valószínûleg még nem szakadt át a szûzhártyád. Legközelebb lehet vérezni fog, amúgy lényegtelen. Miért hagytátok abba?
mit számít ez?
jajj, nem jött össze.nehogy bólogass.
Igen, amúgy érdekes ez a szüzesség. Az azért gyakoribb, hogy valakinek "spontán" átszakad a szûzhártyája, tehát fizikailag nem szûz, de ettõl függetlenül még nem volt férfival. Az azért ritkább, hogy volt pasival, de megmaradt a szûzhártyája. Talán legpontosabban úgy lehetne megfogalmazni, hogy gyakorlatilag még szûz vagy, de elméletileg már nem.

Egyszer nagyon szűk vagyok, máik alkalomkor meg annyira kitágulok, hogy alig érzem a barátomat, mi a baj velem?

20/L vagyok

Legjobb válasz: Hát ha gumi nélkül akarod akkor menj el mindenféleképp orvoshoz hogy írjon fel gyógyszert és utána is kell várni,hogy kifejtse a hatását,ha nem akarsz még ilyen idõsen egy gyereket bevállalni és amíg óvszerrel védekeztek esetleg próbáljatok ki egy másik fajtát meg annyi helyen lehet kapni síkosítót is akkor nem fog annyira dörzsölni:)

Hát ha gumi nélkül akarod akkor menj el mindenféleképp orvoshoz hogy írjon fel gyógyszert és utána is kell várni, hogy kifejtse a hatását, ha nem akarsz még ilyen idõsen egy gyereket bevállalni és amíg óvszerrel védekeztek esetleg próbáljatok ki egy másik fajtát meg annyi helyen lehet kapni síkosítót is akkor nem fog annyira dörzsölni:)
attól függ, mennyire izgultál föl. ha fájdalmas, akkor hosszabb elõjáték kell. máskor lehet, hogy nem tág vagy, csak jobban benedvesedsz, ezért nem érzed annyira a barátod. esetleg próbálkozzatok bordázott óvszerrel, hogy legyen élmény.
A kérdező hozzászólása: késõbb majd ugye jobb lesz? Vagy gumi nélkül?
masculant nem próbáltam, nekünk a durex love vált be
A kérdező hozzászólása: Nekem az óvszer nagyon rossz, annyira égek belülrõl mikor abbahagyjuk, hogy jajj.. :S masculan-t használunk amúgy
4. lehet, hogy igazad van, õszintén szólva nem próbáltam, mert nem volt rá szükség, mástól hallottam róla, hogy ilyesmire jó...
a legjobb méret a 17-18 cm. sajnos ezt be kell látni minden férfinak. ilyen mérettel kilehet elégíteni a Nõt de átlagossal már nem...sajnos Mondom én a 14 cm-el...
hát, sztem az ilyen bordázott, meg pontozott óvszer egyenlõ egy rakás szarral, nem csinál mást, csak kidörzsöl
a menstruacio kozben kitagul a huvely es a menzeszutan egy darabig meg eleg tag lassan osszehuzodik egy par nap utan
Ha egy lány nagyon felizgul, akkor sajnos ez az átlagosnak mondott 14-15 centi és a hozzá arányos vastagság ritkán adja meg azt a "kitöltõ" érzést, amit egy átlag feletti. Persze lehet élvezni az együttlétet, de sajnos nem lehet összehasonlítani a kettõt. Szerintem a többi lány is egyetért ezzel, legfeljebb nem hangoztatja.
A kérdező hozzászólása: De nincs baj a benedvesedésemmel, már amikor kinyal, majd elfolyok... amúgy is szoktunk az elején használni egy kis sikosítót. Persze tudom, hogy akkor tabit kell felírni.

Meddig lesz divat még ez a nagyon szűk szárú gatya?

Csak azért kérdezem, mert egyszer?en nem kapok magamra nadrágot.

Legjobb válasz: hát remélem sokáig:D Nem tudná már elképzelni magam a ronda trapézgatyákban, vagy egyenes szárúakban:D

hát remélem sokáig:D Nem tudná már elképzelni magam a ronda trapézgatyákban, vagy egyenes szárúakban:D
Nem muszáj ám mániákusan követni a divatot. Vegyél fel, lazább nadrágot! Fõleg hogy jön a nyár. Majd meglátod sokkal kevesebben fognak csõnacibna rohangálni. Abba beledöglene a lábuk. :) Szerintem nyugodtan hordj pl. olyan török nadrágot ilyet: http://www.google.hu/imgres?hl=hu&sa=X&biw=1745&bih=971&tbm=.. Én imádom az ilyet mert jól néz ki, és mert kényelmes :)
na igen ez az ami nekem nagyon hülyén áll:D
Fújj ez a török gatya ez nekem is írtó ratyin áll. Én imádom a csõnacit, de nem tudnám elképzelni, hogy csak olyat hordjak. Van nyári térd alatti sima gatyám pl nem is 1, angol használt ruhában nézz szét, hátha... én Angliából kaptam.
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) Ez a török gatya nekem se tetszik annyira. Turkálóból meg nem szeretek öltözködni, de majd körülnézek. Amúgy én sem trapézra gondoltam azért. Csak ha bemegyek egy boltba, nekem nagyon úgy tûnik, hogy szinte az összes gatyát pipaszárlábúakra szabják.
pl. Tescoban árulnak hagyományos nadrágokat is, a bootcut vagy a straight fazont keresd. De vettem már ott olyat is ami fölül skinny (szûk), a szára viszont bootcut, uh alul-felül csinosan áll :)
Én pl mindig a straight-t hordom.Szûkül a szára, de nem annyira, inkább egyenes.http://www.joyinclothing.com/images/LevisWomenModernDemiCurv..

Miért fáj kivülről is a nemiszervem? Bejülről is, meg nagyon szűk is. Nem tudom hogy magyarázzam érthetőbben. A napokban kellene megjöjjön.

21L

Legjobb válasz: szinte mindig... de mar elkezdett viszketni is... leget elkaptam valamit a strandon?

A kérdező hozzászólása: szinte mindig... de mar elkezdett viszketni is... leget elkaptam valamit a strandon?
Ha elmúlik a menstruációd és még mindig érzel fájdalmat, akkor menj orvoshoz. Egyébként máskor nem fáj a puncid menstruáció miatt?
Tangát hordasz?
A kérdező hozzászólása: Vagyis ott jobban.
A kérdező hozzászólása: a csiklóm de fõleg a hüvelybemenetelem fáj.
Igen. A kérdés rosszul lett feltéve. Mi a puncid anatómiailag? A hüvelyed? A szeméremajkak? A csiklód? A húgycsöved?
A kérdező hozzászólása: 2. a kérdésel kapcsolatban is van véleményed?
Hogy lehet ilyen balfék módon fogalmazni, hogy punci? Annak különbözõ részei vannak, különbözõ beidegzéssel. Istenem.
A kérdező hozzászólása: Máskor nem.
Valószínûbb, hogy ki van dörzsölve, hordjál rendes bugyit egy-két hétig.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!