Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szűk még (37 db)

A barátnőm a menstruáció után ki volt tágulva, mikor olyankor mindig szűk szokott lenni, de most nem rég azaz a menszesze után 1 héttel meg nagyon szűk volt? Ilyenkor mire lehet gondolni? Vajon megcsal?

Legjobb válasz: Miért kell neked egybõl a megcsalásra gondolni? Arra nem is gondolsz, hogy nem izgult fel eléggé vagy nem is kívánt igazán? Szerintem van úgy, hogy a pasik sem mindig kívánják a szexet.

Miért kell neked egybõl a megcsalásra gondolni? Arra nem is gondolsz, hogy nem izgult fel eléggé vagy nem is kívánt igazán? Szerintem van úgy, hogy a pasik sem mindig kívánják a szexet.
Mi köze a megcsalásnak ahhoz hogy ki van tágulva?
Biztos, hogy nem a megcsalásra kellene gondolnod, attól nem fog számodra érezhetõ módon kitágulni.
Azért is kitágulhat, ha vérbõsége volt, mondjuk a meleg miatt, és esetleg tampont használ.., de ha megcsalna, akkor pár óra múlva olyan szûk lenne mint elõtte, mert a hüvely rugalmas..ennek inkább orvosi magyarázata van, mint amire gondolsz, de lehet az van amit az elsõ írt, hogy nem kívánta a dolgot, vagy esetleg elõtte találkozott a zuhanyrózsával, vagy egyébb eszközzel, amirõl nem kell tudnod, mert ha tagadod is biztosan te is szoktál egyedül foglalkozni...szóval felejtsd el amire gondoltál.
Beszélj vele komolyan és érthetõen.Az a leg tisztább...

Nagyon szűk vagyok, még a tampont sem tudom felhelyezni. A barátomnak pedig igen vastag. Nagyon fog fájni az első?

Még nem akarok vele lefeküdni mert még csak 14 éves vagyok és semmit sem szeretnék elkapkodni,sztem ráérek még vele pár évet, viszont nagyon félek és mindig csak erre tudok gondolni ha vele vagyok. Mit csináljak?

Legjobb válasz: 14 évesen még nagyon korai, ne csináld ha nem akarod! Ha megmondod a szemébe hogy ez neked még korai, akkor biztos megérti, ha nem akkorhagyd ott met csak ezért kellesz neki

14 évesen még nagyon korai, ne csináld ha nem akarod! Ha megmondod a szemébe hogy ez neked még korai, akkor biztos megérti, ha nem akkorhagyd ott met csak ezért kellesz neki
Ha félsz egyértelmûen nem vagy még érett a szexre. Ha már érett leszel rá akkor ilyesmi meg sem fog fordulni a fejedben.
ha ügyes a barátod, ha úgy felizgat majd az elsõ elõtt akkor hidd el, eszedbe sem fognak jutni a félelmeid:) végre egy okos 14 éves, aki nem akarja minél hamarabb elveszíteni!:) :)
én is tizennégy voltam..volt egy próbálkozásunk, az nagyon fájt (nem is sikerült, ezért volt csak próbálkozás), pár hónappal késõbb viszont megismételtük nyugodt körülmények között, és összejött.(nem fájt.) a tampont néha én sem tudom feltenni magamnak, viszont a szex egyáltalán nem fáj..ez csak ellazultság kérdése.
Talán csak meg kéne tanulnod, ellazítanod magad!
Örülök, hogy itt ilyen derûlátó emberek vannak. DE mi van ha a barátja csak kamuzik Neki, hogy ráér még az, és mondjuk "lecseréli" egy olyan lányra, aki már kész erre a dologra? Lehet, hogy csak én nem bízom már egyáltalán az emberekben, de szerintem ez is szóba jöhet.
A kérdező hozzászólása: A barátom teljesen megérti, és õ is mondta hogy ráérünk még evvel.És én sem akarok úgy belevágni hogy félek tõlle.Szóval még nem tervezem.
A kérdező hozzászólása: Lassan egy éve vagyunk eggyütt. Bízok benne és nagyon szeretjük egymást, régen én is így gondoltam, de ahogy megismertem rájöttem hogy ez nagyon hülyeség :)

Már nagyon meguntam a sima "ujjazós" masztit. :/ Szeretnék valami újat kipróbálni! Mármint, hogy mit dugjak fel magamnak, mert nagyon szűk vagyok!? :D Ui. : Szűz vagyok és még nem akarom elveszteni! Veletek volt már ilyen?

Legjobb válasz: Aranyom nem leugat téged a válaszóló hanem megírja az idióta kérdésedre a frankót, kiscsillag ne te lázadj, egy arra érett lány elég informált ahoz hogy ne tegyen fel ilyen kérdést, ha ilyen kérdést teszel fel inkább várj ezzel a dologgal még.

Aranyom nem leugat téged a válaszóló hanem megírja az idióta kérdésedre a frankót, kiscsillag ne te lázadj, egy arra érett lány elég informált ahoz hogy ne tegyen fel ilyen kérdést, ha ilyen kérdést teszel fel inkább várj ezzel a dologgal még.
miért nincs barátod akivel szexelnél? hány éves vagy? mégis hogy gondoltad, ha feldugsz valamit (mondjuk egy vibrátort) akkor szûz maradsz?
Vegyél vékony vibrit.
Basszus mégis mi mást mondhatna neked. Légy kreatív, az maszturbációnak is sok fajtája van amit kipróbálhatsz, amihez nem kell egy méteres mûf.sz. (masszázsolajok, zuhanyrózsa) De ha ennyire "nagylány" nézz szét szexshopokban...
mi van, miért pikkelsz rám ennyire? :D beszóltam tán neked valamikor? :D biztos járt neked, mert te is olyan vagy, aki küzd az ember haragjáért. menjél inkább és dugdosd az ujjadat, vagy amit akarsz a pinádba, ne itt pattogj nekem, mert jelentelek :D
Ria6 - köszönöm szépen! :) ;)
nem ugattalak le, hidd el, az nem ilyen lett volna! feltettem 3 kérdést, mert úgy gondoltam, ha ahhoz elég nagylány vagy, hogy ilyeneken járjon az eszed, akkor ahhoz is nagylány vagy, hogy értelmesen válaszolj! hát tévedtem!
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló: Köszi.:) Második válaszoló: Mért kell rögtön leugatni?!:o Akkor minek látogatod ezt a témát, ha csak kötekedni tudsz?!-.-
Ha vékonyabb vibrit dug fel, nem biztos, hogy elszakad a szûzhártya. :) Tamponnál is így van. Attól függ, mennyire rugalmas a szûzhártyája. Van, akinek szex után sem szakad el egybõl, csak tágul. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Jó inkább hagyjuk, sok üzit kaptam már:$$ :)
félig is, de bement, tehát már volt farok a puncidban = nem vagy szûz
került f/sz a puncidba? igen. akkor szûz vagy?bólogass.
Ez eléggé normális. Próbálkozzatok sok elõjátékkal, pettinggel, lazulj el, mert ilyenkor még (a stressz miatt) a hüvely izmai görcsösen zárnak, el kell lazulniuk, hogy megtörténhessen a behatolás! Nekem annakidején (szintén 16 évesen) az elsõ két alkalommal nem sikerült a behatolás. De hogy a kérdésedre is válaszoljak: nem a szûzhártya meglétében mérik a szüzességet! Manapság a lányok olyan aktív életet élnek (sport, úszás, biciklizés), hogy sokszor már gyerekkorban kiszakad a szûzhártya. Nekem 10 éves koromban, biciklizés után lett egy vérfolt a bugyimon, gondolom, akkor szakadt ki, de az elsõ aktuskor már nem volt vérzés. A szüzességed akkor veszíted el, amikor elõször beléd hatol valaki - ha félig, akkor is. Tehát nem vagy szûz.
Próbáljátok meg legközelebb síkosítóval és el kellene lazulnod, nem arra gondolni, hogy fájni fog.
A kérdező hozzászólása: Mert már nagyon fájt..
Biológiailag, ha nem szakadt át a szûzhártyád akkor szûz maradtál. Emberileg, lelkileg már nem.
Valószínûleg még nem szakadt át a szûzhártyád. Legközelebb lehet vérezni fog, amúgy lényegtelen. Miért hagytátok abba?
mit számít ez?
jajj, nem jött össze.nehogy bólogass.
Igen, amúgy érdekes ez a szüzesség. Az azért gyakoribb, hogy valakinek "spontán" átszakad a szûzhártyája, tehát fizikailag nem szûz, de ettõl függetlenül még nem volt férfival. Az azért ritkább, hogy volt pasival, de megmaradt a szûzhártyája. Talán legpontosabban úgy lehetne megfogalmazni, hogy gyakorlatilag még szûz vagy, de elméletileg már nem.

Egyszer nagyon szűk vagyok, máik alkalomkor meg annyira kitágulok, hogy alig érzem a barátomat, mi a baj velem?

20/L vagyok

Legjobb válasz: Hát ha gumi nélkül akarod akkor menj el mindenféleképp orvoshoz hogy írjon fel gyógyszert és utána is kell várni,hogy kifejtse a hatását,ha nem akarsz még ilyen idõsen egy gyereket bevállalni és amíg óvszerrel védekeztek esetleg próbáljatok ki egy másik fajtát meg annyi helyen lehet kapni síkosítót is akkor nem fog annyira dörzsölni:)

Hát ha gumi nélkül akarod akkor menj el mindenféleképp orvoshoz hogy írjon fel gyógyszert és utána is kell várni, hogy kifejtse a hatását, ha nem akarsz még ilyen idõsen egy gyereket bevállalni és amíg óvszerrel védekeztek esetleg próbáljatok ki egy másik fajtát meg annyi helyen lehet kapni síkosítót is akkor nem fog annyira dörzsölni:)
attól függ, mennyire izgultál föl. ha fájdalmas, akkor hosszabb elõjáték kell. máskor lehet, hogy nem tág vagy, csak jobban benedvesedsz, ezért nem érzed annyira a barátod. esetleg próbálkozzatok bordázott óvszerrel, hogy legyen élmény.
A kérdező hozzászólása: késõbb majd ugye jobb lesz? Vagy gumi nélkül?
masculant nem próbáltam, nekünk a durex love vált be
A kérdező hozzászólása: Nekem az óvszer nagyon rossz, annyira égek belülrõl mikor abbahagyjuk, hogy jajj.. :S masculan-t használunk amúgy
4. lehet, hogy igazad van, õszintén szólva nem próbáltam, mert nem volt rá szükség, mástól hallottam róla, hogy ilyesmire jó...
a legjobb méret a 17-18 cm. sajnos ezt be kell látni minden férfinak. ilyen mérettel kilehet elégíteni a Nõt de átlagossal már nem...sajnos Mondom én a 14 cm-el...
hát, sztem az ilyen bordázott, meg pontozott óvszer egyenlõ egy rakás szarral, nem csinál mást, csak kidörzsöl
a menstruacio kozben kitagul a huvely es a menzeszutan egy darabig meg eleg tag lassan osszehuzodik egy par nap utan
Ha egy lány nagyon felizgul, akkor sajnos ez az átlagosnak mondott 14-15 centi és a hozzá arányos vastagság ritkán adja meg azt a "kitöltõ" érzést, amit egy átlag feletti. Persze lehet élvezni az együttlétet, de sajnos nem lehet összehasonlítani a kettõt. Szerintem a többi lány is egyetért ezzel, legfeljebb nem hangoztatja.
A kérdező hozzászólása: De nincs baj a benedvesedésemmel, már amikor kinyal, majd elfolyok... amúgy is szoktunk az elején használni egy kis sikosítót. Persze tudom, hogy akkor tabit kell felírni.

Még szűz vagyok, mostanra tervezzük a barátommal az elsőt. Mivel nagyon szűk vagyok, van esélye h a gumi elvékonyodjon és/vagy kiszakadjon a próbálkozás közben? :S

Legjobb válasz: Ha elég nedves a hüvelyed, nem lesz gond, de használhattok bõrkímélõ síkosítót is. Amúgy meg a gumi nem szakad olyan könnyen, de kezdetben használjatok Extra Safe fajtát, Durexben az a kék, aztán ha már tapasztaltabbak lesztek válthattok a pirosra (Thin), ami vékonyabb, és nagyobb élvezetet is nyújt.

Ha elég nedves a hüvelyed, nem lesz gond, de használhattok bõrkímélõ síkosítót is. Amúgy meg a gumi nem szakad olyan könnyen, de kezdetben használjatok Extra Safe fajtát, Durexben az a kék, aztán ha már tapasztaltabbak lesztek válthattok a pirosra (Thin), ami vékonyabb, és nagyobb élvezetet is nyújt.
Nem hiszem h amiatt elvékonyodna. Mivel nem úgy fog történni h rögtön berakja, elõször szépen becsúsztatja, attól meg nem hiszem h elszakad. De jó tudni h vannak még olyan fiatalok akik gondolnak a védekezésre is, nem csak az aktusra.
ez ari kérdés :D az óvszerbõl lehet hatalmas lufit fúlyni, sõt még a fejedre is ráfér, ha ráhúzod XD komolyan. osztálytársam megcsinálta XD és óvszer lufizás volt matekórán XDXDXDXD
Nem sok esélye van. A gumi síkosított ha pasid nem csak durr bele megkúrom típus akkor te is tocsogni fogsz így csúsztok majd mint csirketakony jégen. :D Akkor pedig a Gumi nem nagyon fog tudni kiszakadni. :)
Elõzõhöz kieg. Jobban félnék a szûzhártya szakadástól mint a gumiétól mert az tud kellemetlen lenni!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek! :)

Faj a pasinak az ha a lany meg szuz es nagyon szuk?

Legjobb válasz: Nem. Általában meg sem érezni.

Nem. Általában meg sem érezni.
A szûk az jóóó :)
Minél szûkebb annál jobbb...;)
Nekem elég szûk (de már nem vagyok szûz évek óta) és van amikor mondta h fáj neki... De csak az elején, utánna én is jobban ellazulok.

Szűz vagyok még és nagyon szűk, mit csináljak?

viszont nagy szűk vagyok, még egy tampont is nehezen tudok berakni. Ha szexelni fogok az nagyon fog akkor fájni? Mert azért a barátom "micsodája" vastagabb mint egy tampon. Tágítsam ki magam hogy ne fájjon annyira?

Legjobb válasz: Ne. Majd a barátod kitágít. Élvezni fogja ;) 17/F

Ne. Majd a barátod kitágít. Élvezni fogja ;) 17/F
Vagy kitágítalak én
A kérdező hozzászólása: köszi
én már 2 éve szexelek a barátommal, de még mindig nagyon szûk vagyok.. :(
"Szûz vagyok még és nagyon szûk, mit csináljak?" VÁRJ!:D
4" ha nagyon sokáig nyal, ujjaz, és sikerül elélvezned, akkor is?

22 éves vagyok, eddig 3 pasival voltam. De még mindig babapuncim van, és nagyon szűk vagyok. Mért nem tágulok?

A szexet élvezem, orgazmusom is szokott lenni. Eddig kb ötvenszer szexeltem.

Legjobb válasz: Örülj neki. Szexnél kitágulsz eléggé?

Örülj neki. Szexnél kitágulsz eléggé?
mennyien örülnének a szûk puncinak
Az biztos, én is nagyon örülnék a szûk puncinak. Az a legélvezetesebb egy férfinek. Én már több féle nõvel is voltam, és aki tág volt azt alig éreztem. Addig örülj amig szûk vagy, idõvel úgyis tágulni fogsz, fõleg ha hízol is.
A kérdező hozzászólása: De akkor mért kapom meg minden szex után h "hú bmeg te mért vagy ilyen szûk"?
Nem feltétlen tágul, ha használja a hüvelyizmait. Illetve "is-is". Én "szûkültem". :) Kérdezõ: esetedben más is lehet, talán tényleg "zavaró" módon szûk vagy. Én nem, de ha belegondolok, a rászorításaimmal jártam úgy, hogy a srácnak már picit fájdalmas volt, alig tudott mozogni, stb. Ha te egyfolytában olyan vagy, akkor ott "gond" lehet. Ha nem változik és tényleg nagyon szûk, esetleg kikérheted egy nõgyógyász véleményét. A kellemesen szûk és e között lehetnek különbségek.
A kérdező hozzászólása: Voltan már nõdokinál, igaz nem emiatt, de nem mondta, hogy gond lenne.
Örülj neki!! :D Ez általában izgatja a pasikat! :D Én is nagyon szûk vagyok mindig, pedig rendszeresen élek nemi életet. Szinte minden alkalom olyan mintha az elsõ lenne :D 18/L
Én szívesen lennék olyan lánnyal, akivel olyan mintha mindig az elsõ lenne. Akivel csak úgy becsúszik és egybõl tövig lehet nyomni azt alig érezni.
milyen gondjaik vannak egyeseknek... inkább örülnél hogy egyáltalán van valakid meg hogy szexelsz vele. nekem még soha nem volt senkim, és ilyenkor elszomorít hogy mások ilyeneken vannak kiakadva... :S mit meg nem adnék érte hogy egyáltalán valakim legyen, nem még hogy azt nézzem rajta hogy milyen szûk :S istenem...
A kérdező hozzászólása: Ez nem az én gondon. Engem nem zavar. Csak az zavaró, ha ilyen megjegyzéseik vannak szex után.
El nem tudom képzelni, hogy létezhet zavaróan szûk punci :-) Gondolom látod, mennyi csodálód lett :-)
Szerintem ha csak nem annyira szûk hogy már kellemetlenséget okoz, akkor semmi baj nincs vele. Sõt, inkább legyen szûk mint az a fajta ami szex közben olyan mint ha egy hotdogot behajítanál egy folyosóra... :D
Babapunci (L) Úgy az igazi ha nem harangoznak benned!!!
Én sosem értettem az ilyen kérdést. A hüvely jó esetben olyan ruganyos valami, olyan aktív izomzat, hogy nem "tágul", hanem megtanulja a nõ használni. Fogalmam sincs, hány tízezerszer szexeltem már, de jobban tudok szorítani, mint valaha. És egyre jobban. :) A szex olyan, mint az edzés, minél többet használod, annál erõsebb lesz (nálam legalábbis).
Ohhhhhh Azért az 50 szex nagyon kevés:) ))) 2 honap alatt többet szexelek:) ) A babapunci a legszebb és örülj neki és ne tágulj mert harangozni senkinemszeret:) ))
A kérdező hozzászólása: Csak egy kicsit tágulok, az exeim azt mondták még így is nagyon szûk.
Õk voltak bénák.Egy jó hosszú elõjátékkal igen is kitudsz tágulni
Hát nem tudom az exeid hogy vannak vele, de én szeretem ha szûk a punci :) Sokkal élvezetesebb egy szûk puncival mint ha elveszne az ember és nem érezne semmit :) 22/F
vagy mindháromnak kicsi volt a farka :)
Ha exeid ilyenek voltak akkor bénák:) ) Szolj nekem:P Hosszu izgató elõjáték és semmi probléma. Szerinted mikor szül egy nõ milyenre tágul???
Hat, ha szûk az legfeljebb neked rossz, de a fiunak tuti, hogy nem.... Eleg nedves vagy? A babapunci a format jelenti, az nem fog valtozni, vagyis nem lesz pulykapuncid ;P
A kérdező hozzászólása: Az egyiknek 17 centi volt. A másik kettõnek 19.
Örüljenek neki! Ha meg csak csusszani fognak benned, akkor az lesz a baj... Egyébként a legtöbb nõ csak szülés után tágul jelentõs mértékben. De van, aki akkor sem. genetikától függ.
A kérdező hozzászólása: Igen nagyon nedves szoktam lenni.
A kérdező hozzászólása: Akkor szimplán gyökér pasikat fogtam ki:D Köszi a válaszokat.

Miért fáj kivülről is a nemiszervem? Bejülről is, meg nagyon szűk is. Nem tudom hogy magyarázzam érthetőbben. A napokban kellene megjöjjön.

21L

Legjobb válasz: szinte mindig... de mar elkezdett viszketni is... leget elkaptam valamit a strandon?

A kérdező hozzászólása: szinte mindig... de mar elkezdett viszketni is... leget elkaptam valamit a strandon?
Ha elmúlik a menstruációd és még mindig érzel fájdalmat, akkor menj orvoshoz. Egyébként máskor nem fáj a puncid menstruáció miatt?
Tangát hordasz?
A kérdező hozzászólása: Vagyis ott jobban.
A kérdező hozzászólása: a csiklóm de fõleg a hüvelybemenetelem fáj.
Igen. A kérdés rosszul lett feltéve. Mi a puncid anatómiailag? A hüvelyed? A szeméremajkak? A csiklód? A húgycsöved?
A kérdező hozzászólása: 2. a kérdésel kapcsolatban is van véleményed?
Hogy lehet ilyen balfék módon fogalmazni, hogy punci? Annak különbözõ részei vannak, különbözõ beidegzéssel. Istenem.
A kérdező hozzászólása: Máskor nem.
Valószínûbb, hogy ki van dörzsölve, hordjál rendes bugyit egy-két hétig.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!