Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szúr alhasam, ami (4 db)

Nagyon szúr az alhasam, ami kisugárzik a derekamra, lehet terhesség?

Egy hét a mensiig...

Legjobb válasz: Annyit tudok mondani, hogy lehet felfázás is és petefészekgyulladás is. A terhesség is lehetõség, de egy hét múlva tudod meg. A beágyazódás lehetne mostanság ami szúr, de az nem fájdalmas szúrás, inkább apró szurka.

Annyit tudok mondani, hogy lehet felfázás is és petefészekgyulladás is. A terhesség is lehetõség, de egy hét múlva tudod meg. A beágyazódás lehetne mostanság ami szúr, de az nem fájdalmas szúrás, inkább apró szurka.
Nekem is napokig fájt a derekam és szurkált a hasam.Lehet, hogy a derékfájás is a beágyazódás jele. 7 hetes kismami
Vesekõ, vesemedence gyulladás, petefészek gyulladás, bélgyulladás, de akár vakbél is.
Erre biztos választ csak orvostól kaphatsz!

25. hetes km vk. Kb.3-4 hete erős alhasi fájdalmat érzek. Mitől lehet ez? Ha ülök, vagy fekszem akkor nem érzek semmit, de ahogy felkelek ez első lépések nagyon fájnak, főleg egy pontban érzek szúró, feszítő fájdalmat, ami a combonba is kisugárzik.

Normális ez a 25. héten? Valami baj lehet, vagy csak a méhszalagok nyúlnak? Az orvosam megvizsgált, a méhszáj zárt, annyit mondott pihenjek. A véreredményeim szerint "csak" vérszegény vagyok, egyébként a leleteim jók.Van (volt) valakinek hasonló panasza, és nem lett semmi gond a babával?

Legjobb válasz: Szia! Én is 25 hetes vagyok. Nekem az elején volt ilyen panaszom. Nekem akkor nyomta valamelyik eret a méhem attól is lehetett ill. nekem második terhességem és az elsõ császár volt. Összenövések lehettek és ahogy tágult, nõtt a méhem fájt a hasam alsó része. Fõleg amikor felkeltem és elindultam, volt pár nap mikor szinte csak görnyedve tudtam menni. Ne izgulj, el fog ez múlni!! Boldog babavárást!

Szia! Én is 25 hetes vagyok. Nekem az elején volt ilyen panaszom. Nekem akkor nyomta valamelyik eret a méhem attól is lehetett ill. nekem második terhességem és az elsõ császár volt. Összenövések lehettek és ahogy tágult, nõtt a méhem fájt a hasam alsó része. Fõleg amikor felkeltem és elindultam, volt pár nap mikor szinte csak görnyedve tudtam menni. Ne izgulj, el fog ez múlni!! Boldog babavárást!
Nálam is van ilyen, igaz, nekem a combig nem megy le, de olyankor járni sem tudok. Ülve, fekve jobb, vagy elõ sem jön, de ha állok, borzalmas. Olyan, mintha kést szúrnának a méhem oldalába... Nekem a magnézium segített, 30 perc alatt kivette a fájdalmat, de nagy adag volt, 250 mg. 22 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A magnéziumra már én is gondoltam, lehet megpróbálom! Boldog babavárást mindenkinek!
:) Annyira "örülök" hogy nem csak én vagyok így. Egyszerûen úgy fáj oldalt, mintha vakbélgyulladásom lenne, vagy éppen vastagbélgyulladásom. Fekvésre nekem is elmúlik, azonban ha oldalt megnyomom fáj... amikor tüsszentek, akkor is olyan érzés, mintha leszakadna ott bent valami. Hétfõn megyek orvoshoz, mondtam is a férjemnek, hogy megkérdezem, hogy a belem fáj ennyire, vagy a szalagok nyúlnak. És még valami. Ez most jutott eszembe. Nekem fõleg a bal oldalon húz nagyon, ott fáj. A baba a jobb oldalon van, amikor hanyatt fekszem ez egyértelmû. Lehet, hogy jobbról szó szerint jobban elhúzódik a méh, azért fáj sokkal jobban az egyik oldalamon. 24 hetes kiamami


32. hkm 30 héten II. fokon öregedett méhlepénnyel rendszertelen erõs szúró, késelõ, görcsös alhasi fájdalom ami erõs hátfájással társul. Mi lehet? Nagyon fáj!

Jósló fájás lenne?Koraszülött lesz a pici? Elsõ baba szóval nem tudom :/Segítsetek!Aggódom!Mennyi ideig fogja bírni kb. a méhlepény?

Legjobb válasz: Nem voltál orvosnál ezzel? Nekem a 33. héten van meszes méhlepényem, kórházba is kerültem miatta infúzióra. Mindenképpen menj orvoshoz.Fõleg ha görcseid is vannak már.

Nem voltál orvosnál ezzel? Nekem a 33. héten van meszes méhlepényem, kórházba is kerültem miatta infúzióra. Mindenképpen menj orvoshoz.Fõleg ha görcseid is vannak már.
A kérdező hozzászólása: Úgy lesz holnap megyünk uh-ra a kórházba. De nem tudom mitõl lehet.. Vagy hogy mi ez :/
Hát azért a II. fokon meszes lepény az pont hogy normális.. Én is 33.hetes vagyok, de nekem is II.fokú.. De a többi szerintem nem normális..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!