Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szégyenlem melleim! Az a baj, (2 db)

Nagyon szégyenlem a melleim! Az a baj, h nagyon nagy a kettő közt a méretkülönbség. Akkora, h még melltartóval sem lehet teljesen eltűntetni. Am 14 éves vok. Mit lehet ez ellen tenni?

Legjobb válasz: A mellek nem egyformán nõlnek.Nekem is elõször az egyik nagyobb volt a másiknál.Késõbb egyformák lesznek.Most még fejlõdik a melled ugyhogy ezzel szerintem még nem kell foglalkoznod.

A mellek nem egyformán nõlnek.Nekem is elõször az egyik nagyobb volt a másiknál.Késõbb egyformák lesznek.Most még fejlõdik a melled ugyhogy ezzel szerintem még nem kell foglalkoznod.
14 éves vagy, tehát még növésben vannak. Ha késõbb se lesznek egyformák, az sem gond, mivel nem nõnek egyformán. Enyémek se egyformák. :P
A kérdező hozzászólása: Igen csak az a baj, h engem nagyon zavar. Ráadásul már többen is beszóltak érte annyira látszik :-S
próbáldmeg a melltartót kitömni amelyik kissebb amelyik nagyobb abbol az oldalbol meg vedd ki a tömést. egyépként meg ne vegyél fel olyan ruhát amibül kilátszik egy kicsi is a melledböl és próbálj meg nem testhezsimuló felsõt hordani ha ez se válik be próbáld ki a sportmelltartot mert az kissebiti a melled mm ránzésre kissebb lesz ha ez se jó kérdez meg egy fehérnemüboltba az eladót amikor csak ketten vagytok hogy milyen melltartót ajánl. bárén olyat láttam az egyik kirakatba hogy olyan mint a szilikon csak eleve bör szine van és a melled és a melltertó közé kell tenni semmi mûtét meg ilyesmi nem kell olyan mintha egy melltartó lenne csak szilikon vagy olyasmi és picit növeli a mell méretét. de csa a kissebre tedd rá.
Szia! Én 18 vagyok, és nekem is ugyan ez a helyzet. Még a tükörben is. Szerintem egy ideig ne tegyél vele semmit. 21 éves korodig nõ, ha utánna is... akkor ha lehet mûtéttel megoldható. De 14 évesen még ne aggódj.

A barátnőm úgy látja hogy kicsik a mellei, meg nagy a feneke, pedig szerintem ugy gyönyörű ahogy van. Csak az a baj h néha szégyenli előttem. Hogyan tudnám ezt az érzését elmúlasztani? Mindig dícsérem, de ugyan ugy szégyenli. Mit tudná vele tenni?

Legjobb válasz: Egyszerü. Kiperkálsz 700.000Ft-ot a mellekért(ez csak az implantátum, mûtét nincs benne). Egyszerü: Kiperkálsz 200-500e Ft-ot a zsírleszívásért. Kassznánál: 1.5milliót kérnek el. Eredmény: Barátnõd tartósan boldog lesz (ha nem talál magán más hibát -.-")

Egyszerü. Kiperkálsz 700.000Ft-ot a mellekért(ez csak az implantátum, mûtét nincs benne). Egyszerü: Kiperkálsz 200-500e Ft-ot a zsírleszívásért. Kassznánál: 1.5milliót kérnek el. Eredmény: Barátnõd tartósan boldog lesz (ha nem talál magán más hibát -.-")
Nagyon el vagy tévedve az árakkal kapcsolatban, elsõ.. Nem tudsz mit csinálni, ha folytatod a dicsérgetést és biztatod, akkor majd idõvel kinövi.
Te azon kívül, hogy továbbra is dicsérgeted, és építgeted az önbizalmát, nem sokat tudsz tenni. A hölgy ellenben, ha annyira zavarja a feneke, hogy nem tud kibékülni vele, menjen el tornázni, tegyen ellene valamit. De remek megoldás az is, ha olyan ruhatárra tesz szert, ami kevésbé hangsúlyozza az alfelét. :) Egy szép fehérnemû szett csodákat képes tenni. A melleket illetõen - szerintem a pici cici sokkal jobb, mint a nagy. :D
Szerintem is a pici cici sokkal szebb:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!