Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szégyenlem melleim! Az a (5 db)

Nagyon szégyenlem a melleim! Az a baj, h nagyon nagy a kettő közt a méretkülönbség. Akkora, h még melltartóval sem lehet teljesen eltűntetni. Am 14 éves vok. Mit lehet ez ellen tenni?

Legjobb válasz: A mellek nem egyformán nõlnek.Nekem is elõször az egyik nagyobb volt a másiknál.Késõbb egyformák lesznek.Most még fejlõdik a melled ugyhogy ezzel szerintem még nem kell foglalkoznod.

A mellek nem egyformán nõlnek.Nekem is elõször az egyik nagyobb volt a másiknál.Késõbb egyformák lesznek.Most még fejlõdik a melled ugyhogy ezzel szerintem még nem kell foglalkoznod.
14 éves vagy, tehát még növésben vannak. Ha késõbb se lesznek egyformák, az sem gond, mivel nem nõnek egyformán. Enyémek se egyformák. :P
A kérdező hozzászólása: Igen csak az a baj, h engem nagyon zavar. Ráadásul már többen is beszóltak érte annyira látszik :-S
próbáldmeg a melltartót kitömni amelyik kissebb amelyik nagyobb abbol az oldalbol meg vedd ki a tömést. egyépként meg ne vegyél fel olyan ruhát amibül kilátszik egy kicsi is a melledböl és próbálj meg nem testhezsimuló felsõt hordani ha ez se válik be próbáld ki a sportmelltartot mert az kissebiti a melled mm ránzésre kissebb lesz ha ez se jó kérdez meg egy fehérnemüboltba az eladót amikor csak ketten vagytok hogy milyen melltartót ajánl. bárén olyat láttam az egyik kirakatba hogy olyan mint a szilikon csak eleve bör szine van és a melled és a melltertó közé kell tenni semmi mûtét meg ilyesmi nem kell olyan mintha egy melltartó lenne csak szilikon vagy olyasmi és picit növeli a mell méretét. de csa a kissebre tedd rá.
Szia! Én 18 vagyok, és nekem is ugyan ez a helyzet. Még a tükörben is. Szerintem egy ideig ne tegyél vele semmit. 21 éves korodig nõ, ha utánna is... akkor ha lehet mûtéttel megoldható. De 14 évesen még ne aggódj.

A barátnőm úgy látja hogy kicsik a mellei, meg nagy a feneke, pedig szerintem ugy gyönyörű ahogy van. Csak az a baj h néha szégyenli előttem. Hogyan tudnám ezt az érzését elmúlasztani? Mindig dícsérem, de ugyan ugy szégyenli. Mit tudná vele tenni?

Legjobb válasz: Egyszerü. Kiperkálsz 700.000Ft-ot a mellekért(ez csak az implantátum, mûtét nincs benne). Egyszerü: Kiperkálsz 200-500e Ft-ot a zsírleszívásért. Kassznánál: 1.5milliót kérnek el. Eredmény: Barátnõd tartósan boldog lesz (ha nem talál magán más hibát -.-")

Egyszerü. Kiperkálsz 700.000Ft-ot a mellekért(ez csak az implantátum, mûtét nincs benne). Egyszerü: Kiperkálsz 200-500e Ft-ot a zsírleszívásért. Kassznánál: 1.5milliót kérnek el. Eredmény: Barátnõd tartósan boldog lesz (ha nem talál magán más hibát -.-")
Nagyon el vagy tévedve az árakkal kapcsolatban, elsõ.. Nem tudsz mit csinálni, ha folytatod a dicsérgetést és biztatod, akkor majd idõvel kinövi.
Te azon kívül, hogy továbbra is dicsérgeted, és építgeted az önbizalmát, nem sokat tudsz tenni. A hölgy ellenben, ha annyira zavarja a feneke, hogy nem tud kibékülni vele, menjen el tornázni, tegyen ellene valamit. De remek megoldás az is, ha olyan ruhatárra tesz szert, ami kevésbé hangsúlyozza az alfelét. :) Egy szép fehérnemû szett csodákat képes tenni. A melleket illetõen - szerintem a pici cici sokkal jobb, mint a nagy. :D
Szerintem is a pici cici sokkal szebb:)

Az lenne a problémám h. két éve együtt vagyok a barátommal. Volt már köztünk intim dolog több alkalommal is. De még a mellemet nem mertem neki megmutatni, mert nagyon szégyenlem hogy kicsi:S mit tehetnék ez ügy érdekében? Egy 16 éves lány

Legjobb válasz: Ha szereted a párod, ami eléggé valószínû, mivel már 2 éve együtt vagytok, akkor nem kellene elõtte szégyelleni magad, így fogad el, így szeret a kis melleiddel. 16 vagy, még nõhet, ha nem akkor késõbb esetleg plasztikáztathatod, ha ennyire zavar. De hidd el, ha már 2 éve vele vagy, nem ez számít igazán. Amit az elsõ belinkelt, attól még nem fog nõni a melled amúgy. Nekem is kicsik, el kell fogadni ezen nagyon nem lehet változtatni, mint ahogy mondjuk a testsúlyodon.

Ha szereted a párod, ami eléggé valószínû, mivel már 2 éve együtt vagytok, akkor nem kellene elõtte szégyelleni magad, így fogad el, így szeret a kis melleiddel. 16 vagy, még nõhet, ha nem akkor késõbb esetleg plasztikáztathatod, ha ennyire zavar. De hidd el, ha már 2 éve vele vagy, nem ez számít igazán. Amit az elsõ belinkelt, attól még nem fog nõni a melled amúgy. Nekem is kicsik, el kell fogadni ezen nagyon nem lehet változtatni, mint ahogy mondjuk a testsúlyodon.
szerintem még éretlen vagy a szexualitáshoz, ezért még várj egy kicsit a dologgal.ha nem fogadod el a tested, és évek múltán sem tudsz megnyílni a párodnak, akkor az egésznek semmi értelme. ezt miért a mûvészetek kategóriába írtad???
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatást 14:25 :)
A kérdező hozzászólása: és a többieknek is ;)
Egy éve vagyok együtt a párommal, rengetegszer volt köztünk "intim dolog" ahogy te mondod. Kicsi a mellem de nem érdekli, nem ez a fontos ha az ember szeret valakit, hidd el. Ha a párod ezt nem így gondolja, nem érdemel meg.
szerintem nyugodtan mutasd meg neki, had érjen hozzá, had szeresse csak. régen én is ilyen voltam, mert kicsi a mellem, de mióta van egy párom, akinek nagyon nagyon bejön, azóta nem érdekel, hogy mekkora. pedig az elõtte levõ nõjének hatalmas nagy mellei voltak. de engem így fogadott el, így tetszem neki, így szeret. lehet, hogy titkon nagyobbra vágyik, de nem hiszem. ha szeret, akkor elfogad ilyennek és különben meg azt mondja sok pasi, hogy a kicsi sokszor jobb, mint a nagy lógós. szóval örülj, hogy a tiéd nem tõgy és nem lóg! :) 28/L
Növeszd meg. Sok sikert hozzá.


Az egyik mellem nagyobb, mint a másik. De nagy a különbség. Szégyenlem a barátom előtt. Szerintetek nagyon gáz?

A bal mellem sokkal nagyobb,mint a jobb.Ráadásul nem is szép a formájuk.Olyan melltartókat használok,ami kicsit kerekíti ?ket,melltartóban "szépek".De viszont a barátom el?tt szégyelek mesztelen lenni,nem akarom hogy lássa ?ket.Mit tegyek?Hogy fogadjam el ezt?Válaszotokat el?re is köszönöm

Legjobb válasz: Nekem a jobb mellem nagyobb sokkal, mint a bal és a formájuk is különbözõ. A barátomnak tetszik, mert azt mondja, hogy olyan, mintha két különbözõ nõé lenne, így nem tudja õket megunni. De azért persze jó lenne, ha egyformák lennének, mert így nem vehetek fel akármilyen felsõt. Beszélj a barátoddal a problémádról, különben sosem fogod levetkõzni a gátlásod emiatt.

Nekem a jobb mellem nagyobb sokkal, mint a bal és a formájuk is különbözõ. A barátomnak tetszik, mert azt mondja, hogy olyan, mintha két különbözõ nõé lenne, így nem tudja õket megunni. De azért persze jó lenne, ha egyformák lennének, mert így nem vehetek fel akármilyen felsõt. Beszélj a barátoddal a problémádról, különben sosem fogod levetkõzni a gátlásod emiatt.
Ha szeret a barátod, azért tuti nem fog otthagyni. Nem tudom milyen mértékû a különbség, de szerintem nem annyira gáz, senki sem tökéletes, sõt nincs olyan csaj akinek mindkettõ teljesen ugyanolyan. Szerintem próbáld meg elfogadni magadat, vagy esetleg plasztikáztasd ha nem tudod, és nagyon zavar, de azt csak a legvégsõ esetben ajánlanám :P
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszotokat lányok!:) Mindenféleképpen megpróbálom elfogadni így magam, és akkor már a barátom elõtt is menni fog a dolog.Mégegyszer köszönöm :)
Nem te vagy az egyeduli ezzel a problemaval, biztos, hogy a baratod hallott (vagy akar latott) mar ilyenrol. Egyet ertek az elozo ket velemennyel. Ha a baratod szeret, akkor ez nem lehet gond, es beszelni is egyszerubb vele. Biztos vagyok benne, hogy o segiteni fog neked abban, hogy elfogadd magad igy. Mindenkinek az egyik oldala erosebb a masiknal, igy a 2 ful, vagy lab merte sem egyforma, sot meg a hajunk is az erosebb oldalon dusabb. Biztos, hogy a baratod sem tokeletes, szoval ne aggodj tul sokat emiatt. Tanuld meg szeretni onmagad, igy a kisugarzasod is pozitivabb lesz es meg gyonyorubb leszel a szemeben :-) Szep napot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, már beszéltem vele, így megnyugodtam.Errõl már hallottam hogy sokan vannak akinek valamilye nem egyforma, csak magamon mégis furcsább volt ezt látni.Mégegyszer köszönöm a válaszaitokat! :-)

Még 5 nap a mensisig a melleim fájnak, de nem úgy, mint máskor, nagyon megnőttek velük együtt az étvágyam is. Fáj a derekam és valami szurkál a hasamban. Nem érzem magam rosszul talán csak attól, hogy szégyenlem hogy állandóan alszok. Terhesség?

A folyásom fehér szagtalan és krémes.Az emberi szagokat 50méterröl érzem.

Legjobb válasz: Ha örülsz, akkor örülhetsz szerintem:-) Baba esélyes vagy:-) Csinálhatsz tesztet, de igazán csak a menses elmaradása után 4-5 nappal mutatják ki, bár van akinél elõbb, van akinél késõbb:-) Türelmes várakozást kívánok az aredményig:-)

Ha örülsz, akkor örülhetsz szerintem:-) Baba esélyes vagy:-) Csinálhatsz tesztet, de igazán csak a menses elmaradása után 4-5 nappal mutatják ki, bár van akinél elõbb, van akinél késõbb:-) Türelmes várakozást kívánok az aredményig:-)
Velem pont ugyan ez van mostanában...és ha tényleg úgy alakul, hogy baba van a dologban akkor gratulálok...!
A hasszúrkáláson kívül nekem is ugyanez volt, és 5 nap késéssel, de megjött sajna! Várj, amíg késik, ne éld bele magad, mert én is koppantam és nem volt kellemes! Ha késett legalább 3-4 napot, akkor csinálj egy tesztet, addig pedig légy türelmes!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!