Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szégyenlős nem merek levetkőzni (2 db)

Nagyon szégyenlős vagyok, nem merek levetkőzni a barátom előtt, nagyon csúnya a testem és félek hogy ha meglátja mit gondol. Ezért nem merek vele lefeküdni sem. Hogyan győzzem le a gátlásaimat?

Legjobb válasz: Tapasztalatból mondom, hogy a legjobb, ha szembenézel a problémáiddal. Ne gondolkozz, ne tépelõdj, hanem vetkõzz! :) Tudom, hogy mindenki ezt mondja, de hidd el igaz: ha szeret téged, akkor a testedet is szeretni fogja, akármilyen is. Ha meg ezért elhagy, akkor menjen!!!!!

Tapasztalatból mondom, hogy a legjobb, ha szembenézel a problémáiddal. Ne gondolkozz, ne tépelõdj, hanem vetkõzz! :) Tudom, hogy mindenki ezt mondja, de hidd el igaz: ha szeret téged, akkor a testedet is szeretni fogja, akármilyen is. Ha meg ezért elhagy, akkor menjen!!!!!
Elõször nézegesd magad meztelenül a tükörben, és felfedezed azt magadon, ami szép. :) Így el is tudod fogadni a tested. Illetve szexnél még a félhomály segíthet. De gondolom azért szeret a barátod, amilyen vagy. :)
Akaraterõvel le tudod gyõzni a gátlásod. A barátod így szeret, ahogy vagy. Nem fog elszaldni elõled :-) A félhomály tényleg jó ötlet.
- Honnan veszed, hogy csúnya a tested? Ha a barátod veled jár, akkor neki tetszel. Ha nem hasonlítasz a Pléhboy címlapján feszítõ, külön erre tenyésztett, szabott és számítógéppel átrajzolt díszszukákra, az semmit sem jelent. - Miért szégyelled a tested? Valószínûleg a barátod sem az emberi szimmetria megtestesítõje, nyilván õ sem tökéletes, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy egymásnak tetszetek. - Hogyan gyõzd le a gátlásaidat? Akár beszélhetnél is a barátoddal. Ha igazán szeret, meg fogja érteni, hogy neked ez gondot okoz és alacsony az önértékelésed. (Valószínûleg meg is fog nyugtatni, hogy õ egyáltalán nem lát csúnyának.) Az pedig valószínûleg kapcsolatépítõ és nem mellesleg izgató játék lenne, ha együtt fedeznétek fel a tested (testetek), lassan, lépésrõl lépésre.
hasonló problémákkal küszködtem pár éve:) túl fogsz jutni ezen az egészen! az elsõ kalandom után több volt a bátorságom..és tényleg az a megoldás rá, hogyha szembe nézel vele. aztán hidd el, hogy nem lesz semmi gond. én mondtam is a barátomnak, mivel nagyon nyilt és öszinte a kapcsolatunk, hogy csúnyának érzem magam, és miután legyõztem a félelmemet és levetkõztem elõtte, mondta, hogy ennyire szépet mint én, még soha sem látott:) meg sokat segített a barátnõm is, aki egyáltalán nem szégyenlõs... fürdött elõttem, és így én is megnyíltam, és fürödtünk együtt, és láttam h semmivel nem vagyok másabb mintõ:)
furdottetek egyutt?? huha...:D szoval a csajok ezt csinaljak sunyiban? hmm...mindig is remeltem :D amugy az en baratnom is ilyen szegyenlos, sokaig nem is akart velem furodni, mert meglatom meg ilyenek:) aztan lassan csak bemaszott( az unszolasomra, merthat nekem tenyleg gyonyoru!), persze eloszor hatalmas habot kellett csinalnom neki, hogy elrejtozhessen benne:D, de vegulis bevalt.
Hidd el, a barátod már számtalanul elképzelt téged meztelenül, és tettszett neki.Hiába takarod ruhákkal magad, tudja jól hogy milyen vagy és szépnek tart.Szerintem azzal van a baj itt, hogy te nem fogadod el magad ugy, ahogy vagy, ezért nem is adsz magadból annak, aki ugy szeret, ahogy vagy.Tehát elõször szépen tárgyald meg magaddal hogy szép vagy, aztán jöhet is a kis sztripíz.Vaaaagy...ha magadtól nem megy, hadd, hogy vetkõztessen le õ, s ugy még könnyebb dolgod lesz.
Szia! Figyelj rám: Nincs mitõl félned. Legyen sötét, az egy kicsit megnyugtat, és hogyha tényleg csúnya lenne a tested akkor nemlenne veled, és nem akarna veledlenni. Ugyhogy nincs mitõl félned. Ugyhogy inkább engedd elmagad, és élvezd hogy szeretnek téged. Nekem is ezvolt a gondom. És... azóta 5 évesek vagyunk.:)
Ha lóg a cicid, vagy nem olyan lapos a hasad, mint a magazinokban, egy fûzõ csodát tehet! És ha jó méretû, szex közben sem kell levenned. Ugyanígy, a lábaidat egy szép combfix harisnya is eltakarhatja. a kezedre meg húzhatsz hosszúszárú kesztyût. Gyakorlatilag ruhában szexelsz, de nagyon szexi ruhában! A fiúk odavannak a látványért és a lányok számára egy rakás szexi ruha létezik. A legjobb, ha teljesen hétköznapi ruha alá öltözöl így, a fiúd szerintem beájul, ha elõtte vetkõzõl fûzõre, combfixre (és nem is kell a villanyt eloltanod, sõt!) ;)
Engedd el magad :) Ha a párod szereted és õ is téged és megértõ is akkor nem lesz gond. Ha szeret és le akar veled feküdni, elfogad olyannak amilyen vagy. Nekem is voltak ezzel elõször problémáim, mert duci vagyok és féltem, hogy mit szól... De amikor elõször voltunk együtt, félhomály volt, õ vetkõztetett le, simogatott, csókolgatott és ez feloldotta a gátlásokat. Aztán meg már nem ez lesz a lényeg... :) )
Igen, nekem is megmozgatta a képzeletemet a lányok együtt fürdõs története. Hallhatnánk még részleteket?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Igazad van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Nem lehetséges, hogy csak te gondolod azt hogy csunya a tested. Ki tudja, lehet hogy a pasidnak meg nagyon be jön, de mondjuk illik is, hogy be jöjjön neki, a testeddel el csábítod a fiut, de az egyéniségeddel tartod magad melett ;)
Ja, akkor ne. Majd elmúlik magától.
"A kérdező hozzászólása: am 15, 5 éves vagyok.ez elfog múlni egy idõ után?hogy merjem elõtte?" Szerinted a szégyenlõsséget le lehet gyõzni akarattal? Szerintem nem, vagy ha igen, akkor sincs semmi értelme erõltetni. Két dolog tud ezen változtatni: az idõ, meg ha érzed, hogy a barátod szeret és kíván téged. Ennyi. Tehát: legyél türelmes.
Legyél türelmes.
15, 5éves 5, 5 hónap Jajjj te nagyon gyerek vagy még:D
15 évesen mit akarsz már? Gyereket a gyereknek? -.-
Csavarj egy psanglit.
ahogy egyre komolyabb lesz a kapcsolat szerintem el fog múlni :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat 1 hét és 6 hónaposak leszünk
A kérdező hozzászólása: 5, 5 hónapja vagyunk együtt..de még mindig szégyenlõs vagyok:Sés ez zavar nagyon..és nem gyereket akarunk..
A kérdező hozzászólása: am 15, 5 éves vagyok.ez elfog múlni egy idõ után?hogy merjem elõtte?
Szerintem megy az majd magától, ha úgy fogod érezni...Ráhangolás, puszi...csók...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!