Találatok a következő kifejezésre: Nagyon szédülök felállok (2 db)

Már egy hónapja nagyon fáj a fejem minden nap, meg amikor felállok nagyon szédülök. Lehetséges hogy ez a melegtől van vagy esetleg más valami? 14/L

Legjobb válasz: Kizárólag a melegtõl nem valószínû! Mérted mostanában a vérnyomásodat? Esetleg nem vagy túl sokat a napon? Iszol elég folyadékot? Ezek mind-mind befolyásoló tényezõk lehetnek.

Kizárólag a melegtõl nem valószínû! Mérted mostanában a vérnyomásodat? Esetleg nem vagy túl sokat a napon? Iszol elég folyadékot? Ezek mind-mind befolyásoló tényezõk lehetnek.
nekem ez akkor volt, mikor rossz fogamzásgátlót szedtem...el is ájultam vérnyomásoddal lehet összefüggésben, meg persze meleg miatt is, igyál sokat, és ovatosabban állj fel

Nagyon szédülök ha felállok mit csináljak?

Tegnap nagyon berugtam és miután felkeltem reggel még mindig részegnek éreztem magam, most pedig szédelgek és az ájulás kerülget ha felállok. Vki tanácsot adni?

Legjobb válasz: Ortosztatikus hypotoniának hívják, igyál sok folyadékot, mert egy kicsit ki vagy száradva! De ne alkoholt! :)

Ortosztatikus hypotoniának hívják, igyál sok folyadékot, mert egy kicsit ki vagy száradva! De ne alkoholt! :)
A kérdező hozzászólása: tényleg ma még nem is ittam köszi
Mindenképpen sok folyadékot igyál, esetleg citrommal, az enyhíti a másnaposság tüneteit (a citromfagyi is jót tesz). Egyébként nem szedsz valami idegrendszerre ható gyógyszert (nyugtató, altató)? Ezek ugyanis alkohollal együtt sokszorosítják a tüneteket, pl. a szédülést.
ez csak macskajaj, elmúlik! igyál sok ásványvizet. Én suliba mentem másnaposan másfél liter vízzel:) :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!