Találatok a következő kifejezésre: Nagyon száraz hajam és (53 db)

Hogyan hozhatnám helyre a nagyon száraz hajam? Van valami jó tippetek a mi a lehető legjobb és leggyorsabb?

múlthéten lett kisz?kítve a fekete,szerettem volna visszakapni az eredeti sz?késbarna színemet,de csak sötétbarnáig jutottunk és így is rettenetesen kiszárította a hajam a sz?kítés a végét le is kelett vágni,házilag elkészíthet? cuccosak is jok,mindegy!

Legjobb válasz: kókuszolaj :)

kókuszolaj :)
Olivaolaj, húzol rá zacskót, és betekered törölközõbe. minimum fél órán át hagyd rajta, majd moss hajat a szokásos módon. Vagy vegyél fodrászkellékesben serical latte hajpakolást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippeiteket, mindegyiket kipróbálom!
én is a kókuszolajos hajpakolást javaslom, sõt hajmosás után a hajvégekre is tehetsz egy picit belõle amit nem mosol le
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Lehet, hogy a sok krém miatt hullik a hajam? Ettől hullhat a hajam? Lehet, hogy lehúzza? Egyébként hosszú, sok hajam van és nagyon száraz.

Vasalás után nem egy borsonyi mennyiséget teszek a hajamra, hanem 4-5 borsonyit, hogy az egészet vastagon befedje.

Legjobb válasz: Vasalás után minek teszel egyáltalán krémet a hajadra? A balzsamokat és pakolásokat hajmosás után kell használni és max 10 perc után lemosni. Fésülés és vasalás elõtt inkább használj kifésülõsprayt, vagy ha nagyon sokszor száritod, vasalod, akkor erre való készitményt. A got2b Guardian Angel nekem nagyon bejött, pár fújás elég is belõle. Ha nagyon száraz a hajad vége, száritás elõtt vagy után a legvégére kenj egy kis balzsamot még. Ne vidd túlzásba a dolgot, fõleg ne hagyj krémet a hajadon csak úgy, az nem egészséges. Még egy tanács: ne fésülgetsd a hajad állandóan, az is száritja, inkább az ujjaiddal igazgatsd a tincseidet. Felejtsd otthon a fésût.

Vasalás után minek teszel egyáltalán krémet a hajadra? A balzsamokat és pakolásokat hajmosás után kell használni és max 10 perc után lemosni. Fésülés és vasalás elõtt inkább használj kifésülõsprayt, vagy ha nagyon sokszor száritod, vasalod, akkor erre való készitményt. A got2b Guardian Angel nekem nagyon bejött, pár fújás elég is belõle. Ha nagyon száraz a hajad vége, száritás elõtt vagy után a legvégére kenj egy kis balzsamot még. Ne vidd túlzásba a dolgot, fõleg ne hagyj krémet a hajadon csak úgy, az nem egészséges. Még egy tanács: ne fésülgetsd a hajad állandóan, az is száritja, inkább az ujjaiddal igazgatsd a tincseidet. Felejtsd otthon a fésût.
ápold természetesen a hajadat, és kerüld a szintetikus termékeket. tojássampon házilag: http://www.youtube.com/watch?v=0uh6RotBOys szerintem a vasalás nem tesz jót neki. :S

Az én hajam göndör és ha megszárítom tiszta szálas és nagyon dús. Kiegyenesíteni nem nagyon akarom most már, mert nagyon száraz és töredezett lesz (hát már eléggé olyan). Mit csináljak a hajammal?

Legjobb válasz: Használj göndör hajra való balzsamot, vagy száraz hajra valót, tudom ajánlani a Sunsilk vagy Dove hajpakolásokat is havonta egyszer-kétszer. Próbáld ki, hogy hajmosás után nagy, ritka fogú fésûvel kifésülöd a hajad (nem cibálva, csak óvatosan), és csavard fel tincsenként jó nagy hajcsavarókra, úgy szárítsd meg, így szelíden hullámos tincseid lesznek, nem gubancolódnak össze nagyon.

Használj göndör hajra való balzsamot, vagy száraz hajra valót, tudom ajánlani a Sunsilk vagy Dove hajpakolásokat is havonta egyszer-kétszer. Próbáld ki, hogy hajmosás után nagy, ritka fogú fésûvel kifésülöd a hajad (nem cibálva, csak óvatosan), és csavard fel tincsenként jó nagy hajcsavarókra, úgy szárítsd meg, így szelíden hullámos tincseid lesznek, nem gubancolódnak össze nagyon.
nos menj el egy fodrászhoz vágass egy picit a végébõl, ne használj hajszárítót met tönkreteszi a hajat.És hajmosás után rögtön fésüld ki alaposan akkor kiegyenesedik tapasztalat.
Én pl úgy csinálom hogy hajatmosok, balzsamot rakok rá, és miután lemostam, kifésülöm, és hagyom hogy úgy száradjon meg, nem használok hajszárítót, legfeljebb ha hideg van, akkor a hajtövemet szárítom meg kicsit, de a hajszárító az nagyon kiszárítja a hajat, és utána nagyon rossz lesz a haj fogása.
Ugyanez VOLT a problémám én elöször megmosom elséve száraz hajra valo samponnal és balzsammal aztán kézzel jol kinyomkodom a vizet és nem szabad törölközövel dörzsölni !!!!!!aztán bekenem taft hajhabbal és várom hogy megszáradjon igy szép göndör loknikba áll a hajam.


Kb6 hónappal ezelőtt nagyon száraz volt a hajam, vettem Syoss száraz hajra való sampont, balzsamot, és nagyon jó volt, egészen eddig. Az utóbbi kb1 hónapban 1-2 nap után nagyon zsíros lesz a hajam. Mit javasolnátok, milyen sampont vegyek magamnak?

Talán a normál hajra valót érdemes hosszú tavon használni? Attól felek, ha zsíros hajra valót veszek, akkor egy id? után megint nagyon száraz lesz a hajam. Gondolkoztam a Bánfin is, mert kicsit hullik is a hajam.

Legjobb válasz: Én Logona csalán sampont használok. Biokozmetikum, és elég drága, de tényleg szép a hajam tõle. Ráadásul a balzsam árát megspórolom, mert itthon szoktam összeállítani tojássárjájából, egy csepp mézbõl és egy kevés olivaolajból egy pakolást, amit rajta szoktam hagyni a hajamon 5 pecig. Lemosom, és kész is. :D

Én Logona csalán sampont használok. Biokozmetikum, és elég drága, de tényleg szép a hajam tõle. Ráadásul a balzsam árát megspórolom, mert itthon szoktam összeállítani tojássárjájából, egy csepp mézbõl és egy kevés olivaolajból egy pakolást, amit rajta szoktam hagyni a hajamon 5 pecig. Lemosom, és kész is. :D
Szerintem próbáld ki a normál sampont, hátha :)

A hajam nagyon száraz, szőkítem bár mindig csak a tövét festem egy csak fodrászkellékesnél kapható hajfestékkel. Elég sűrű és vastagszálú. Mivel tudnám elérni, hogy hajam puha és fényes legyen? Minden érdekel!

Legjobb válasz: Nekem is szõkített hajam van.A vége nekem is száraz bár régebben ennél is szárazabb volt.Én olivaolajat szoktam rákenni, rajta hagyom max 2órát és aztán kimosom.De ezen kívül használtam Garnier Fructis Hajpakolást.Kifejezetten töredezett száraz hajra való.

Nekem is szõkített hajam van.A vége nekem is száraz bár régebben ennél is szárazabb volt.Én olivaolajat szoktam rákenni, rajta hagyom max 2órát és aztán kimosom.De ezen kívül használtam Garnier Fructis Hajpakolást.Kifejezetten töredezett száraz hajra való.
Mindenképpen baézsam pakolás legalább heti 1x és fél órát a hajon hagyni és nagyon jó a tojás iletve az avokásó pakolás. Tehát én a házi pakolásra gondoltam. És a tojáshoz hozzákeverek egy kis olivaolajat és egy egész érett avokásó húsát, majd 3 órát van a hajamon, közbe fürdõsapit veszek fel és bebugyolálom törölközõvel. Már töb mint fél éve használom a balzsam mellék a hézi pakolást és elmondhatom hogy valóban igaz az amit mondanak, a tojás tényleg fényesít mert szép természetes fénye van a hajamnak és a tojástól, avokádótól nagyon puha , selymes, lágy tapintású. Prsze ha már zsíros, akkor nem lehet észrevenni :S de otthon is és mások is megkérdezik mitõl ilyen szép a hajam jah és mikor megfogják, hát... :) Valójában a balzsamok használatával nem érhetjük el azt, hogy visszadja a hajunk természets fényét, csak pótolja a vizet a hajszálakból, ezáltal nem szárad ki, ne lesz annyira töredezett vagy egyátalán töredezett, attól függ kinek mennyire van igénybevéve a haja, gondolok itt festés, dauer, vasalás stb... A házi pakolás, a tojás, avokádó ezzel ellentétben mint a balzsam ugyanúgy pótolja a vizet a hajszálakból+ olyan természetes hatóanyagok, vitaminok, nyomelemek vannak benne, emivel kívülrõl táplálják a hajat, hidraltálják és természetes fényt kölcsönöznek a haj ak. Nem véletlen, hogy sokan azt mondják, a tojás a legjobb fényesítõszer, és mellé az avokádó még látványosabb eredményt lehet elérni. És persze nagyoj fontos, hogy belülrõl is m, egfeleõen tápláljuk a hajhagymákat. Itt a különbözõ vitaminokra gondolok. Most meg nem mondom neked, pontos a hajhagymáknak milyen vitaminokra vannak szükségei, de majd utaánnanézek, mert enegem is érdekel:) Szóval ha belülrõl a hajhygmák megkapjáûk a megfelelõ vitamin és ásványianyag, nyomelem meg ami még kell mennyiséget, akkor szép egészséges használ nõ ki, ráadásul, ezáltal tudjuk serkenteni is a haj növekedését. Szóval nem elég kívülrõl, de belülrõl is táplálnunk a hajunkat. Mindekettõ ugyan úgy fontos.
Igaz én nem festem a hajam, de nagyon hosszú, és emiatt nagyon száraz volt a vége. A pakolások nagyon sokat segítettek, attól puha és fényes lett. Én Gliss kurt használok, az Elséve-t próbáltam még, meg az Avonosat, azok is jók, de a Gliss kur azért jobb. Fõleg a lila. A Fructist nem próbáltam, biztos az is jó. :D
Szija! Nekem is már több éve szõkítve van a hajam és hát azért eléggé megvan viselve rengeteg mindent kipróbáltam több kevesebb sikerrel.Amit ajánlok neked az egy házi pakolás: olivaolaj+1 tojás sárgája+méz.Száraz hajra felviszed, fontos a tövét ne kend be vele és törölközõ alatt egy fél órát hagyod és utána kimosod:) Csodákra képes:) Havonta 1x max 2x ismételd meg:)
Szia, Nagyaon ajánlom a kallosnak van egy placentás (zöld doboz) pakolása, meg a tejes ( világos kék szín) , na ennek olyan illata van h mindenki bele akar majd harapni a hajadba, 800 ft és 1 literes. Ezek nagyon jók. Nagyon puha lesz utána a hajad, fél órát, órát hagyd rajta. Ezen kívül vegyél egy folyékony gliss kur sprayt, ez is olyan 900 körül van, mikor megszárítod utána fujd be vele, ezt nem kell kiöblíteni azonnal puha lesz, érezhetõ. Van a sárga, a tégla színû , a pink, meg a gyöngyházas. Én az utóbbit ajánlom. Aztán van egy hajolaj, stella vita care a neve, 1100 ft, ezzel a hajvégeidet olajozgasd meg , nagyon jó ez is.
kicsit elgépeltem :) mindig így járok hehe
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Azthiszem ma elindulok egy bevásárlókörútra!:) Amúgy a tojástól nem lesz kellemetlen szaga a hajamnak? Egyszer csináltam hársmézes-tojássárgájás pakolást és másnap "bántotta" a nózimat!:) És tudtok valami jó és viszonylag olcsó ammóniamentes szõkítõt?
én nem tudok ammóniamntes szõkítõt, de más biztos. Nem lesz büdös a hajad a tojástól, ha utánna hajat mosol:) Én úgy szoktam, elõsször házi pakolás, utánna megsosom a hajamat és vágül balzsam, amit vízzel mosok ki.

Nagyon-nagyon száraz a hajam. Ezáltal nem is nő, MINDIG rövid. MIt tegyek, hogy ne töredezzen és hogy nőjön?

Már nincs ötletem, hogy mit kéne. Már vitamint szedtem rá, de a körmömet tönkretette (Biovanne) Raktam rá pakolást, az se segített. Kérlek segítsetek. Valami olyan kéne, ami tényleg hat!!! Egészséges, nem töredezett, hosszú hajat szeretnék. Bevált módszerek?

Legjobb válasz: Revalid kapszula (én ezt használtam és bevált, nem olcsó, de megéri, kb. 3 hónapig kell szedni és ami utána nõ haj, már teljesen egészséges és szép, + regenerál) + pakolás (találsz rengeteget, de elsõsorban a száraz hajra való ajánlott neked) és egészséges életmód.

Revalid kapszula (én ezt használtam és bevált, nem olcsó, de megéri, kb. 3 hónapig kell szedni és ami utána nõ haj, már teljesen egészséges és szép, + regenerál) + pakolás (találsz rengeteget, de elsõsorban a száraz hajra való ajánlott neked) és egészséges életmód.
Használj rá ricinusolajat. Növeszti is a hajat, és nem is lesz száraz! (hisz olajjal kened!) :)
ricinusolaj , tényleg jó :)

Nagyon száraz a hajam a fejböröm. Nagyon hullik és törik kb kettébe. Mivel ápolhaznám a fejbörm és a hajam hogy ne legyen száraz törött és ne hulljon?

Legjobb válasz: oliva olajat masszírozz a fejbõrödbe és hagyd rajta 30percig majd mosd le alaposan...lehet hogy az elején kicsit zsírosabb lesz de az elmúlik :)

oliva olajat masszírozz a fejbõrödbe és hagyd rajta 30percig majd mosd le alaposan...lehet hogy az elején kicsit zsírosabb lesz de az elmúlik :)
Én fejbõr ápoló olajat használtam rá..
Én is vmi olajat tudok ajánlani. Olíva olaj (ez általában minden háztartásban szokott lenni), kókuszolaj (a kilósat 1200 ft-ért vettem még kora tavasszal, több mint a fele megvan még...). Most mondják még az argánolajat is, ezt még nem próbáltam, de a kókuszolajjal maximálisan elégedett vagyok.

Szülés után nagyon hull a hajam és száraz a bőröm, de annyira, hogy cserepessé válik. A sarkaim is mindig berepednek, hiába reszelem és kenem. Soha előtte ilyen nem volt, már dokinál is voltam, de semmi változás. Mit egyek, vagy szedjek?

Legjobb válasz: nálam ue a helyzet,csak én még nem jutottam el a dokihoz.7hónapja szültem,azóta fele annyi a hajam...és sorolhatnám. amit teszek:elevitet szedem napi 1x,próbálok sok gyümölcsöt,zöldséget(vasban gazdag)enni.A sarokrepedésre:heti 1x habkõvel átdörzsölöm,miután jól kiázott,a testre(nekem a kezem nagyon száraz) napi többször aloeverás vagy körömvirágos krémmel kenem.

nálam ue a helyzet, csak én még nem jutottam el a dokihoz.7hónapja szültem, azóta fele annyi a hajam...és sorolhatnám. amit teszek:elevitet szedem napi 1x, próbálok sok gyümölcsöt, zöldséget(vasban gazdag)enni.A sarokrepedésre:heti 1x habkõvel átdörzsölöm, miután jól kiázott, a testre(nekem a kezem nagyon száraz) napi többször aloeverás vagy körömvirágos krémmel kenem.
A kérdező hozzászólása: Igen, most ráálltam jobban a gyümölcsre, ahogy te is irtad. Én sem tudok jobbat kitalálni, csak, hogy vitaminnal pótolom a hiányt, aztán majd meglátom, hogy mi változik mondjuk egy hó után.

Mikor hajat mosok, akkor 1, 5 napig nagyon száraz a hajam, utána pedig baromira zsíros és csúnya. Mit csináljak vele?

Festem és néha vasalom is, de minden mosáskor balzsamozok, meg szoktam ricinus olajas hajpakolást is. Most akkor a zsíros vagy a száraz kategóriába tartozik a hajam? És mit kezdjek ezzel? Régen olyan jó puha volt a hajam, most pedig undorító hozzányúlni. Pedig mindig fodrásszal festettem, mégis.. :( Most már leszeretném növeszteni az egészet és hiába festetem olyanra mint az eredeti színem, mindig megvörösödik:( Mit csináljak?

Legjobb válasz: Szerintem éppen a hajfestés tette tönkre. Nekem is volt egyszer pár tincs befestve, és szörnyen töredezett lett, nem tudtam vele mit csinálni, szóval a derékig érõ hajamat levágtuk a gyomromig :( A vasalás is tovább roncsolja, szóval amiatt is lehet. Nekem amitõl nagyon zsírosodott, hogy a balzsamot nem csak a hajamra, hanem a hagymákra, a fejbõrre is kentem, ettõl nagyon zsíros lett.

Szerintem éppen a hajfestés tette tönkre. Nekem is volt egyszer pár tincs befestve, és szörnyen töredezett lett, nem tudtam vele mit csinálni, szóval a derékig érõ hajamat levágtuk a gyomromig :( A vasalás is tovább roncsolja, szóval amiatt is lehet. Nekem amitõl nagyon zsírosodott, hogy a balzsamot nem csak a hajamra, hanem a hagymákra, a fejbõrre is kentem, ettõl nagyon zsíros lett.
A balzsamot ne használd a hajtövekre, mert attól zsírosodik könnyen. Meg szerintem nem jó a samponod sem. Azt viszont ki kell tapasztalni. Én inkább zsíros típusnak mondanám, mert 2 nap után már zsíros. A ricinusolajat nem kell sûrûn használni, elég havi egyszer-kétszer. De szerintem hajban is van "vegyes"típus.

Szőkített hajam van, és az alja nagyon száraz, kb olyan, mint egy Barbie babáé. Felül viszont zsírosodásra hajlamos. Mit tehetnék/kenhetnék rá?

Csak olyan írjon, aki biztosra tudja a hatását, próbálta már a terméket vagy akármit...

Legjobb válasz: visszavágnám, ami nagyon száraz az enyém is ilyen, bár a teteje nem zsíros, csak az alja száraz, de én levágatok belõle

visszavágnám, ami nagyon száraz az enyém is ilyen, bár a teteje nem zsíros, csak az alja száraz, de én levágatok belõle
A kérdező hozzászólása: ezzel annyi a gond, hogy vállig érõ hajam van, és kb a fülem fölé kéne vágni... :DDDD azért köszi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!