Találatok a következő kifejezésre: Nagyon sokszor a szemem, de (7 db)

Nagyon sokszor fáj a szemem, de miután elmúlik borzasztóan, egész nap fáj a fejem. és ez így van 2 hete. Másik osztályommal mentünk egy gazos területen, és bedagadt és könnyezni kezdett a szemem. Mi lehet a baja? Allergia? Vagy mi lehet a baj?

Sürg?sen kell a válasz...!

Legjobb válasz: Az allergia talán lehetséges, de a fejfájás alapján lehet, hogy egyszerûen szemüvegre van szükséged. Sõt, az is lehet, hogy allergiás vagy és szemüvegre is szükséged van. Mondjuk a két hetes fejfájás gyanús, lehet, hogy komolyabb bajod is lehet. Menj el a körzeti orvosodhoz, õ valószínûleg okosabbat tud mondani, néhány egyszerû és fájdlommentes vizsgálat után.

Az allergia talán lehetséges, de a fejfájás alapján lehet, hogy egyszerûen szemüvegre van szükséged. Sõt, az is lehet, hogy allergiás vagy és szemüvegre is szükséged van. Mondjuk a két hetes fejfájás gyanús, lehet, hogy komolyabb bajod is lehet. Menj el a körzeti orvosodhoz, õ valószínûleg okosabbat tud mondani, néhány egyszerû és fájdlommentes vizsgálat után.
A kérdező hozzászólása: Oké köszi.Mondjuk ezt csak röviden fogalmaztam, mert siettem. Én sokszor gépezek, de mostanában anyu hazahozza a szemüvegét (amit sz.géphez szokott használni) és azt viselem, talán jobb egy kicsivel. De azért télleg köszi, majd elmegyek a héten úgyis szemészetre, úgyhogy akkor megkérdezem.
A kérdező hozzászólása: léccy írjatok ha tudtok
nem tiszta, hogy csak akkor könnyezett és dagadt a szemed, vagy azóta folyamatosan... lehet, hogy a kettõ összefügg, és akkor nem a héten, hanem sürgõsen szemészetre kell menned. ha nem függ össze, és csak belement valami emellett allergiás reakcióid is vannak, attól még elképzelhetõ, sõt valószínû, hogy szemüvegre van szükséged, ahogy az elõttem szóló is javasolta. ha nekem nem jó a szemüveg, akkor számítógépezés után a szemgödör, és szépen lassan az egész fejem fájni kezd. erõlködik a szemed és ezzel jól megterheli saját magát. ne viseld más szemüvegét!!! ezzel még jobban kitolsz a szemeddel, ami folyton próbál alkalmazkodni. szóval sürgõsen szemészet.
A kérdező hozzászólása: Mind2-nek kössz a választ, a héten szerintem úgyis megyek szemészetre úgyhogy megfogom kérdezni a dokit.udvarunkon is vannak növények+ gazok és sajnos a málnatöveim gazos területen vannak. elmentem oda málnát szedi de könnyezett a szemem és fájt is. dagatt nak nme éreztem. csak könnyezett és fájt.

Mi bajom van? Néhány hete (2-3) kezdődött, hogy rángatózik a szemhéjam a bal szememen és naponta többször is csinálja ezt, van amikor nagyon sokszor, és nagyon idegesítő, nem fáj de kellemetlen lüktető érzés.

és olyankor mindig nyomkodom kicsit az ujjammal, de sztem nem függ attól h mikor hagyja abba, pár másodperc, 1-2 perc után abbahagyja. de nagyon zavaró pl amikor beszélgetek vkivel, és elkezd lüktetni. Eléggé stresszes vagyok meg minden, lehet ez a probléma? de akkor miért csak az egyik szemem? v valami más bajom van?:S

Legjobb válasz: Nekem is szokott ilyen lenni, szerintem az idegtõl van, mert nekem általában akkor jön elõ, ha stresszelek valamin.

Nekem is szokott ilyen lenni, szerintem az idegtõl van, mert nekem általában akkor jön elõ, ha stresszelek valamin.
A kérdező hozzászólása: Csak mondjuk most volt egy hét szünet húsvétkor az egyetemen és tök nyugi volt itthon. és akkor is folyton csinálta..:/
A stressztõl, idegességtõl van. Az lényegtelen, hogy mindig csak az egyik szemed, de addig nem fog megszûnni, amíg idegeskedsz.
1. vagyok Hát igen mondjuk ha sokat idegeskedtél akkor egy darabig még nyugis állapotban is elõjöhet. Szerintem ilyenkor még az van hogy nem tettük túl magunkat teljesen a stresszen:) amúgy jobb már?
Igen, a stressz okozza, nekem is szokott lenni. A jó hír, hogy teljesen ártalmatlan, és kívülrõl nem nagyon szúrja ki senki. Érdemes megpróbálni kicsit változtatni az életmódon, mielõtt rámegy az ember egészsége is. Plusz lehet szedni Magne B6 tablettát, ez magnézium+B vitamin készítmény, segíthet, mert jól hat az idegekre is, meg az izmokra is.
Magnézium hiány is lehet..
A kérdező hozzászólása: Még sajnos nem múlt el, de voltak napok mikor nem csinálta.Változtatni sajnos nem nagyon tudok , az egyetem miatt mindennapos a nem alvás és az idegesség.. Köszönöm a tippet, kipróbálom a magnéziumot.
vitamin és pihenés, stresszoldás
Magnézium, B komplex vitamin és orvos tud segíteni!


Fáj a fejem! Nagyon sokszor van ez! Nem tudom mit tegyek ellene voltam sok vizsgálaton (szem, fejminden de nem találtak semmit) Mit tegyek?

Legjobb válasz: orvosi gyógymódot nem ismerek, de több ismerõsöm úgy szabadult meg a sorozatos fejfájástól, hogy sok folyadékot (fõleg vizet) kezdett inni. elõtte alig ittak valamit. egész nap folyamatosan szürcsöld és ha néhány hét alatt nem változik a helyzet, természetesen ki kell vizsgálni az okát.

orvosi gyógymódot nem ismerek, de több ismerõsöm úgy szabadult meg a sorozatos fejfájástól, hogy sok folyadékot (fõleg vizet) kezdett inni. elõtte alig ittak valamit. egész nap folyamatosan szürcsöld és ha néhány hét alatt nem változik a helyzet, természetesen ki kell vizsgálni az okát.
Jól mondja az elõzõ, a folyadék sokat számít. A fény is, nekem például a félhomálytól lesz fejfájásom. Masszázzsal lehet egyes fejfájásokon segíteni, írhatsz, ha érdekel. Nem biztos, hogy ez lesz a megoldás, de egy próbát megér. Egyébként millió oka lehet, akár még lúdtalp is...
ne zavarjon az téged, nekem nem direkt de sok szeplõs csaj bejön
Én is szeretem a szeplõs nõket - szerintem egyáltalán ne zavarjon. 40/F
A szeplõk pedig aranyosak hidd el :)
Én nagyon szeretem ha valaki szeplõs. nekem tetszik
Szia én kiváncsi lennék rád ha esetleg van kedved ismerkedni irj nekem nembánod meg : ) 17 éves vok
A kérdező hozzászólása: Még valóban eddig nem kaptam negatív dolgot egy fiútól sem miatta, de sajnos nagyon zavar, ezért teszek nyáron alapozót az arcomra, ami ilyen idõben nem épp a legjobb a bõrnek. Remélem egyszer sikerül megbarátkoznom vele, de 28 év alatt még nem sikerült, pedig a fiúk szerint kifejezetten szép vagyok. Én viszont ennek ellenére ez miatt, önbizalom hiányban szenvedek. Köszönöm a kommenteket.
Soha életemben nem vágtam, miért ciki a szeplõ. Én is szeplõs vagyok, csak nyáron jön elõ arcon meg vállon-karon, de olyan természetesnek vettem, hogy nyáron jön, télen eltûnik. Kb gimi 11-12.-ben mondta egyik ilyen ri.bancp.icsa osztálytárs, hogy õ meghalna ha szeplõs lenne. Én meg ültem értetlenül, hogy mert miért? XD Sok srácnak direkt tetszik, de a legtöbbjének amúgy is teljesen mindegy, szeplõ miatt engem még senki nem küldött el. Még a hajszínem és a hajam göndörsége is elõbb volt probléma :D mint a szeplõ, szóval ne izgulj már miatta... 21L
ÁÁÁÁÁÁ IMÁDOM A SZEPLÕS CSAJOKAT!!!!!!
Hát ha megszokják akkor nem, de elsõ látásra ismerettség nélkül szerintem kb, a pattanással egyszinten van valahol. Nem taszít, csak fura.
Az jo ha nem mersz a szemembe nézni, mert ha az is szép akkor a szeplöid és a szemed miatt egy pillanat alatt belédesnék de nagyonnnn!
van akinek nem tetszik de van aki megveszik érte. szerinem szexi az arcon vállon a szeplõ. nyáron még jobban is látszik ez a szexepill. nyugodj meg csúnyának nem tartják
Nekem tetszenek a szeplõs lányok. Ha szép arccal párosul, nagyon vonzó!
vegyél steaket.
menj oda hozzá és vegyél valamit.majd kezdj el vele beszélgetni és már kész is.megismerkedtetek.kérdezd meg tõle hogy nincs e kedve munka után valahol találkozni.....
vegyél valamit, közben flörtölj vele. biztos veszi majd a lapot :D
Az utolsó mit kap? Hol van a szövegben, hogy fiú a kérdezõ?
ÁÁÁ bocs, csak annyi itt a hasonló kérdés fiúktól, hogy már reflexbõl azt gondoltam, hogy fiú vagy. :D
azért nekem segitettél:d kösz
"Az utolsó mit kap? Hol van a szövegben, hogy fiú a kérdezõ?" Hát ezen olyat szakadtam. XDXD Amúgy igazad van, nem tud olvasni a marha.xd
Nem kell agyalni, hogy milyen témát hozz fel, hogy beszélgetni tudjatok. Légy tökös és kerek-perec mond el neki, hogy tetszik neked. Ez a lányoknak nagyon bejön, mert határozottságot, férfiasságot tükröz, azt mutatod, hogy tudod mit akarsz és azt meg is szerezed. pl.: "Szia! Ide kellett jönnöm hozzád, hogy elmondjam, nagyon csinos vagy! Mond csak, vannak belsõ értéked is? Mond 3 okot, amiért érdemes Téged megismerni!" Aztán jöhet a számcsere... vagy Szia! Amikor az elõbb megláttalak, aranyos lánynak tûntél, de most, hogy ide jöttem, meg fõleg! Azért jöttem ide, hogy elkérjem a számod, mert meg akarlak ismerni! stb, stb... A legjobb tanács amit adni lehet az az, hogy viselkedj férfiként, mert a lányoknak férfi kell.
Ez sokban függ attól, hogy mit is szeretnél tõle.
A kérdező hozzászólása: én lány vagyok és aki tetszik Õ fiú úgyhogy az nem lenne nyerõ :D
A kérdező hozzászólása: meg szeretném ismerni és esetleg találkozni vele, ha szimpatikus akkor pedig több is lehetne


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!