Találatok a következő kifejezésre: Nagyon sokszor a (612 db)

A Nokia 500-as teló miért nem csatlakozik nagyon sokszor a WiFi-hez?

"Ellen?rizze a hálózati beállításokat!" ablak jelenik meg. Általában újraindítás után m?ködik ismételten. Nokia Belle op.rendszer.

Legjobb válasz: lehet a belle a ludas, vagy a wifi routereddel veszik össze. 500-ast még nem teszteltem ilyenre, de majd sok kerül arra is.

lehet a belle a ludas, vagy a wifi routereddel veszik össze. 500-ast még nem teszteltem ilyenre, de majd sok kerül arra is.
A kérdező hozzászólása: routertõl független a jelenség...
akkor keress belle frissítést. Esetleg töröld azokat a kapcsolati beállításokat, amiket nem használsz.
gyári beállítások visszaállítása, vagy ha nem segít, akkor a telefon szoftverének újratelepítése. Utána mennie kell. (elméletileg)
A kérdező hozzászólása: A szoftver újratelepítése nem, viszont a nem használt kapcsolati beállítások törlése megoldotta a problémát. Köszönöm a válaszokat!
Hello Nekem is 500 van és ugyan ez a probléma de nem értem a válaszodat, mond már el hogy mit hogyan kell :) Macs1209 Köszi :)
Nekem is ugyanez a problémám.
Igen, mert a gyökfüggvény 1-hez konvergál.
Szerintem ha érted hogy mit jelent a gyökvonás, akkor ezt nem kell magyarázni. Ha egy 1nél nagyobb számból gyököt vonsz, akkor egyre kisebb lesz, de 1nél kisebb nem lehet, mert 1nek a gyöke 1. Ha 1nél kisebb a szám akkor fordítva. Ez elég debil megfogalmazás, de az elsõ hozzászólást, ami egyébként teljesen korrekt, nem hiszem hogy érted.
fent leírták, talán picit magyarabbul, minél többször vonsz gyököt, annál közelebb kerülsz az 1 hez, és ha mondjuk a számológéped csak 10 számjegyet tud kijelezni, akkor mikor több számjegyet kéne kiírnia, akkor kerekít (tehát ha eléred mondjuk az 1, 00000023456... számot, akkor ahelyett már egyet fog kiírni)
Egyhez konvergál de az egyet sosem érheti el!
És a végén azért ír már csak 1-et, mert ún. "alulcsordulás" lép fel.
De elérheti az egyet, ha a szám maga az egy.
01:04 Igen igazad van!

Pirospozsgás a babám arca. Nagyon sokszor. A fogzástól? Elmúlik majd? 9 hónapos lesz

Legjobb válasz: aha, valszín a fogától. persze, hogy elmúlik, ha már kibújtak a fogak:))

aha, valszín a fogától. persze, hogy elmúlik, ha már kibújtak a fogak:) )
lehet:) ) az én fiamnak 2 kijött, nem volt piri a pofi... most meg... én sem tudom meddig tart, de még 1 ideig biztos:) ))
a kisfiamnak eddig minden fog kibujasa elott par nappal kipirosodott az arca, aztan ahogy kijott a fog, elmult a piros szin. Mar 4 foga van, most megint megduzzadt az inye, de meg nem pirosodott be az arca.
A kérdező hozzászólása: az összes? :) huhha
Azért nézd meg, hogy nem lázas -e, vagy a hideg csípte ki. Lehet az ekcéma elõjele is, legalábbis nekünk így kezdõdött.


Az ételt és a vizet egyszerre melegítsd akkor nem pattan el a pohár.
én mikróban szoktam.
Ha félsz a mikrótól, akkor a baba kis tálkáját is melegítsd meg (üresen), és akkor utána beleteheted az ételt, és a meleg tállal együtt tedd a meleg vízbe, így nem lesz akkora "hõ-különbség", amitõl megrepedhetne az üveg vagy a mûanyag tál.
Hát ne forrald fel annyira a vizet, elég ha csak forrónak érzed a kezeddel, és akkor ha beleteszed az üveget, nem reped el. Nekem legalábbis sosem repedt el. Sosem mikróztam.
Beleállítod egy kisedénybe, vizet teszel bele és úgy rakod fel melegedni. Ne a forró vízbe tedd az üveget, együtt melegítsd õket. Kb mintha csokit olvasztanál :)
Én bébiételmelegítõben melegítem, a tejet is ebben melegítettem. Gyors és megbízható. Ilyenben: http://webshop.pro-mama.hu/67-elektronikus-iq-gz-etelmelegit..
még nincs babám, de ha lesz, kizárólag vészhelyzetben mikrózok (ha pl. nem otthon vagyunk és nincs más lehetõség)
Én használtan vettem egy aventes ételmelegítõt (3.000 Ft-ért) vaterán. Szuper! Elõtte mikróztam, de voltak fenntartásaink, ennyit meg megért az ételmelegítõ. Nagyon kényelmes így!
Kerámia vagy porcelán tálkába szedd ki a bébiételt az üvegbõl MÛANYAG kanállal! Aztán dobd be a mikróba 20-30 mp-re (mikrófüggõ). Mikor kiveszed, jó alaposan keverd össze és kóstold meg, hogy megfelelõ-e a hõmérséklete. Semmi baja nem lesz a babádnak és nem is tart egy örökkévalóságig. Nekem pl rámenne a gatyám, ha meleg vízfürdõben melegíteném a kaját a villanytûzhelyen 6 hós kislányomnak :)

Milyen irányba vizsgáltassam magam, és milyen gyógyszert szedjek amitől rendbe jöhetek? Nagyon sokszor a savas dolgokat kívánom, savanyúságot stb. A nyál a számban sem olyan mint régen. A máriatövis egy kicsit segít. Van-e jobb megoldás?

Van 20 kg feleslegem, zsírosat, alkoholtartalmú dolgokat nem fogyasztok. Elkezdtem rendszeresen mozogni, napi 1,5-2 órát. (Epek?vel már m?töttek.)Rendbe jöhetek-e véglegesen?

Legjobb válasz: ÕÕ mért nem eszel egyszerûen azt, amit megkívánsz?! Az agy nem hülye, a tudatalatti része kommunikál a testeddel, megmondja, hogy éppen mi kell a szerveztednek. Nem minden gyógyvackot kell magadba nyomni, hanem hallgatni rá elsõkörben. Aztán legfeljebb nem jön be...

ÕÕ mért nem eszel egyszerûen azt, amit megkívánsz?! Az agy nem hülye, a tudatalatti része kommunikál a testeddel, megmondja, hogy éppen mi kell a szerveztednek. Nem minden gyógyvackot kell magadba nyomni, hanem hallgatni rá elsõkörben. Aztán legfeljebb nem jön be...
Én is szeretem a savanyúságot valamint az ecetes és citromos dolgokat, mégsem hiszem, hogy beteg vagyok... Akkor menj orvoshoz, ha panaszaid is vannak.
Szerintem ahogy adod le a felesleget magadról, ugy fog javulni a közérzeted. Azt már meg sem kérdem, hogy most vetted észre, hogy kövér vagy? Sztem nem a kajával van gond , hanem a mozgáshiánnyal. Mit jelent az, hogy most kezdtem el mozogni 1, 5 2 órát.?

A facebookon meg lehet tudni hogy kik és hányszor nézik meg az adatlapomat? Azt láttam már itt más kérdésekben h azt h kik nézik meg nem lehet. De azt hogy ha vki nagyon sokszor megnézi azt meg lehet vhogy tudni?

Legjobb válasz: szerinted ha 1-2 megnezest nem lehet tudni akkor a nagyon sok megnezest hogy lehetne??? es miert nezegeted nagyon sokszor valaki profiljat? hm?

szerinted ha 1-2 megnezest nem lehet tudni akkor a nagyon sok megnezest hogy lehetne??? es miert nezegeted nagyon sokszor valaki profiljat? hm?
Nem, ez ugyanolyan mint hogy kik nézik meg.
A kérdező hozzászólása: Ha felteszek egy ilyen kérdést akkor abból egybõl következik hogy én nézegetem? Kérlek tekintsd meg az 1. mondat utolsó szavát.
Pedig szerintem kimerült vagy még ha nem is azt érzed. nagyon kevés ennyi alvás. jó dolog a sport de egy ideig aludj helyette inkább.
Szerintem is más idõbeosztást kéne kialakítanod. Mielõtt vmi komolyabb eü-i gondod lesz. A sulinak lassan vége..utána mindenképp pihenj egyet. A sportolás is jó dolog de csak mértékkel.
Kérdezõ! Tini korban sem a gimi, sem a sport nem indokolja ezt a kimerültséget. Ezért ennek valami más oka lehet. Most, hogy vége lassan a sulinak, rá fogsz érni, hogy a dokitokkal közösen kiderítsétek, mi lehet a baj? Pl. lehet túlsúly, vérszegénység. Amit lehet, orvosolni kell...
Nekem is van ilyen gondom. Nem iszol keveset? Attól lehet.
A kérdező hozzászólása: De igen, nagyon keveset. Megpróbálok többet inni, hátha jobb lesz. Köszönöm :)
Keresd meg konkrétan milyen anyag váltja ki ezt. És mellözd. :)

Az gond ha a görényem mostanában nagyon sokszor büzzent?

Az utóbbi pár hétben minden nap akár 5-ször is elereszti magát. Lehet, hogy ez valami betegség jele?

Legjobb válasz: Dehogy baj neki is kell pukizni az enyém is sokszor teszi! Jobb mintha bent maradna_:D!

Dehogy baj neki is kell pukizni az enyém is sokszor teszi! Jobb mintha bent maradna_:D!
Most akkor néha, vagy sokszor?
Feküdj le a mûfaterral! Ennél jobbat nem tehetsz!
Beszélj velük, mondd el hogy ez neked fáj. Hátha sikerül elérned, hogy a vitás kérdéseiket ne elõtted oldják meg. Nyugi a sok veszekedés nem minden esetben vezet váláshoz.
A kérdező hozzászólása: a 3. válasz a legjobb a másik 2 kapja be -.- xD köszönöm az utolsónak de valamelyik este már annyira veszekedtek hogy anyum elakart menni :( de am nem akarna válni anya mondta de néha már nagyon szar .. :(( de köszönöm az utolsó választ ! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!