Találatok a következő kifejezésre: Nagyon sokat megvagyok fázva, (2 db)

Nagyon sokat tüsszögök, megvagyok fázva, vagy allergia. A sok tüsszögés árhat a babának? Mi az ami segíthet? 9 hetes terhes

Legjobb válasz: Ne aggodj a kicsi odabent biztonságos helyen van,nem árt neki a tüsszögés.Egyél sok gyümit-zöldséget,igyál citromos teát,a kiwi nagyon jó hatással van ilyenkor,egyél sokat belöle és gyógyulj meg.

Ne aggodj a kicsi odabent biztonságos helyen van, nem árt neki a tüsszögés.Egyél sok gyümit-zöldséget, igyál citromos teát, a kiwi nagyon jó hatással van ilyenkor, egyél sokat belöle és gyógyulj meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat!
A multkor én is nagyon megfáztam.Nem akartam bevenni semmit, de nagyon cefetül éreztem magam.Elmentem a gyógyszertárba, és kértem valami bogyót. Mondtam, hogy babát várok, és homeopátiás gyogyszert kaptam. Az elsö nap 12-t kellett elszopogatni, és másnapra kutya bajom sem volt. Persze miután kiváltottam, felhivtam a dokimat, és kikértem a véleményét. Azt mondta, nyugodtan vegyem be, sõt ez a legjobb amit tehetek!!! Jobbulást, 26 hetes poskos
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is a válaszodat! Igyekszem sok gyümit enni, csak nem mindig marad bent. :-(( Kellemes babavárást!
Mi lehet ez? Ma a teszt poz. Let, Hát ez azt jelenti, hogy terhes vagy...
Attól hogy nagyon meg vagy fázva, maximum egy náthajelzõ teszt lenne pozitív, terhességi teszt nem. Vagyis ha neked a terhességi teszt pozitív, akkor jó eséllyel terhes vagy.
Egy megfázás miatt nyilván nem pozitív egy terheségi teszt!Attól még nem termelõdik hcg a szervezetedben!!! Terhes vagy!
Ha a teszt pozitív akkor valószínûleg terhes vagy...hibás pozitív teszt csak pajzsmirigyeseknél van... de várj 1-2 napot és csinálj egy más fajta tesztet is...ha az is pozitív, akkor már biztos... egyéb tünetek...? utolsó mens...?
szerintem a megfázásnak semmi köze nincs ateszthet
Viccbõl kérdezted ugye?Náthától, hogyan lehetne egy terhességi teszt pozitív?! Babás vagy!
Nem tudta...vszínû azért kérdezte meg...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!